Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dorka!Kép

PG53-nak hívják, gyógyszertárban lehet kapni! Kb. 2000 Ft körül van az ára.
Ez nem tesztcsík, hanem egy mini mikroszkóp, amire nyálat v. hüvelyváladékot kell kenni, hagyni megszáradni, és utána mutatja az eredményt. Ha csak alaktalan foltokat látsz akkor még nem vagy a peteérés idején, ha páfrányos, akkor ess neki a párodnak!
Álltalában elég a peteérés előtti napokban elkezdeni nézni, de ha még nem ismered a ciklusodat, akkor érdemes sűrűbben nézni!
Próbáld ki!

Szia, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Szia, Zita!
Köszi a választ. Akkor ez többször használatos. Meddig, hónapokig is használhatod? Mert akkor érdemes megvenni, már csak a kíváncsiság miatt is.
Persze, csak ha a napokban nem jött össze a babó. Majd hónap közepe után kiderül. Ha nem, akkor veszek.
Köszi a gyors választ! Kép
Dorka
dorka
 
 


sziassztok!

dorka,
igen ezt a minimikroszkópot akárhányszor használhatod.én is azért vettem mert nem tudtam pontosan mikor van peteérésem,mivel a ciklusaim változóak.1900ft volt.azt javaslom az elején nézd meg többször is mert nekem pl. reggel és délelőtt páfrányos volt estére pedig már nem.nem tudom ez mit jelent,azért figyelgetem magam.én 3 hónapja hagytam abba a gyógyszert és most már készek vagyunk egy kistesóra.mindenkinek jó próbálkozást!!!
szabina
 

 
 

Köszönöm! Most már kiokosodtam, bár remélem, nem lesz rá szükségünk.
Érdekes, hogy azokon a napokon, mikor nehéz a gyerekekkel, nyűgösek, fáradt vagyok, akkor azon gondolkozom, nem is baj, ha még egy hónap haladékot kapunk.
Máskor meg már nagyon várom újra a várandósságot, az ultrahangokat, a találgatást, vajon fiú vagy lány stb. Aztán megint eszembe jut, hogy vajon aludni fog-e a kismaszat éjszakánként vagy hónapokig éjszakázni fogunk.
Nem tudom, épp ezért jó így, hogy jön, amikor jön, mi nem görcsölünk rá. Szerelemgyereket szeretnénk. De azért tényleg kíváncsi vagyok, hogy mikor is vannak a termékeny időszakok a cikluson belül.
Hát, szerelmes éjszakát kívánok Kép
Puszi, DorkaKép
dorka
 
 


hát igen.akkor jön amikor jönni akar és jönnie kell.nézhetünk mi mindenféle mikroszkópot úgyis akkor jön amikor ő akar.én is pont ezt érzem,hogy egyszer nagyon várom már,utána pedig örülök, hogy "kaptunk még egy hónapot"és így a kisfiam nagyobb lesz,önállóbb, könnyebb lesz a kistesóval.addig isjó szerelmeskedést mindenkinek!
szabina
 


Sziasztok!
Néhány napja néha émelygek, amit persze igyekszem arra fogni, hogy valaki van a pocakomban. Máskor viszont tök hülyének érzem magam, hogy alig foganhatott meg egy hete, akkor meg mit érezhetnék még. Mégis, talán jó a megérzésem...
Ma majdnem vettem egy tesztet, de szerencsére nem lehetett kártyával fizetni a gyógyszertárban, hiszen úgysem mutatott volna még semmit. Ha 28 naposnak veszem a ciklusom, ami ugyebár nálunk közel sem annyi (inkább 33), akkor 15 nem kéne megjönnie. Ha pedig a tényleges ciklushosszt nézem, akkor 19-20-án. Szóval azzal magyarárom, hogy mégis érzek némi furcsaságot, hogy ez már a harmadik terhességem lesz, talán hamarabb lehet érezni a tüneteket, hiszen emlékszik a szervezet a terhességre, hamarabb beindul minden. Vagy ez butaság? Hát, majd kiderül néhány nap múlva.
Ti hogy álltok?
Puszi, Dorka
dorka
 
 


hello mindenki!

képzeljétek a 20.nap is tiszta páfrány volt ez a mikroszkóp.most már nem tudom, hogy mi van.akció azért volt és nemsokára nálunk is kiderül,hogy mi a helyzet.én nem érzek semmi ilyesmit mint te dorka de szerintem ez mindenkinél más.vki azt mondja azt is érzi amikor megfogan a gyerek.én még a 3.hónapban is alig éreztem vmit.nekem is 18.-a körül kell megjönnie!kiváncsian várom a fejleményeket mindenkitől.
ciao
szabina
 


Sziasztok!

Sajna, nekem megjött vasárnapra virradó éjszaka, de most meg már alig van valami. Valószínűleg csak képzelődök, de olyan jó volna,ha mégse!

Dorka!

Remélem, a hányingered nem képzelődés! Szorítok!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Szabina!
Ebben a hónapban én is mikroszkópoztam. Kételyeim vannak ezzel a szerkentyűvel. Nekem a 8-9. napon és a 19-20. napos volt páfrányos. Ekkor kiváltképp "egymásra startoltunk". Nekem 13-án (nem) kell megjönnie. A jelekben már nem hiszek! (Most egyébként a mellbimbóim nagyon érzékenyek.)
Bebé
Bebé
 


Sziasztok!

Nekem szerdán nem kéne megjönnie, de ma vettem egy tesztet, és teljesen negatív lett. Holnap veszek én is egy "páfrányfigyelőt", és a következő hónapban célirányos leszek!

Dorka,
szorítok neked!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!

Nekem szerdán nem kéne megjönnie, de ma vettem egy tesztet, és teljesen negatív lett. Holnap veszek én is egy "páfrányfigyelőt", és a következő hónapban célirányos leszek!

Dorka,
szorítok neked!

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Sziasztok!
Timi: Ha szerdán kéne megjönnie miért vettél ma tesztet?? Elvileg igazán a mensi elmaradásától mutatja ki nem????Kép
Niki
lani
 
 


Sziasztok!
nekem is 19-e körül nem kene megjönnie. Majd meglatjuk. Egyebkent en is ugyanolyan vagyok, mint Dorka. Vagy bekepzelem magamnak vagy tenyleg ilyen koran lehetne erezni valamit? En is neha emelygek meg szedülök, a mellbimboim meg annyira erzekenyek, hogy tegnap felszisszentem ahogy a parom hozzaert. De hat most meg nem nagyon lehetne erezni semmit, nem? Na majd meglatjuk. En nagyon bizom! Es Timi peldaja lebeg a szemem elött, hogy neki is mind a ket lanya az elsö gyogyomentes honapban keszült. Hat remelem nalunk is bekövetkezik ez a kis csoda. De addig is varakozas.
Szabina, en a helyedben nem nagyon biznek abban a mikroszkopban, masis topikban is olvastam, hogy nem valami megbizhato es sokakat behülyitett mar. Van valami masik ami vizeletböl nez. Az allitolag jobb, csak nem tudom hogy hivjak. De azert mindent bele, szoritok.
Timi, sajnalom, hogy megjött, de ne add fel, a következö honap biztos sikeres lesz!! En tudom!
Dorka, hat mi egy cipöben jarunk, vagy mind a ketten meghülyültünk vagy a kettönk peldaja is megerösiti egymast! Megy a drukk!!
puszi mindenkinek
Motiot
Névtelen
 


Sziasztok!
De jó! Ha jól olvastam, akkor legalább hárman izgulunk 18-19-e környékéig. A többieket nem mindig tudom követni, de izgulok mindenkiért.
Zita!
Szerintem, ha abbamaradt a vérzésed, akkor valószínűleg baba van a pocakodban, csak a szervezeted még nem állt át, vagy még nem ágyazódott be rendesen. Szerintem csinálj egy tesztet, ha továbbra sem vérzel!
Puszi mindenkinek!
Dorka
dorka
 
 


sziasztok!
akkor ez a bűvös 18-as!!motiot, én is olvastam most negatív tapasztalatokat a mikroszkóppal kapcs.dehát egy próbát megér.egyébként nekem szerintem jól működött mert a 18-20. nap páfrányosodott és a tüneteim is stimmeltek(nyák, mellfeszülés,stb.)hát majd meglátjuk.timi,ne izgulj előbb utóbb nem fog megjönni.tudom, hogy ilyenkor már olyan kiváncsi az ember, hogy még a mensi napjáig sem tud várni a tesztel de érdemes mert lehet, hogy egyébként sem mutatna még semmit.kitartás és türelem mindenkinek!
izgulok mindenkiért!
szabina
szabina
 


Dorka!

Gondolod?
Vasárnap véreztem rendesen, hétfőn már csak nagyon minimális(felesleges volt a tampon) Tegnap már semmi.
De nem érzek semmit, az égvilágon semmit!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28
 
 


Sziasztok lanyok,
hat nem nagyon mozgolodik senki! Mintha kihalt volna a topik. Mi van? Ennyire probalkozik mindenki?
En nem tudom, hogy izguljak-e 19-ig, mert annyira stresszelek mar ket napja mason, es es meg eltart egy par napig, hogy szerintem a sok idegeskedes ugysem tesz jot a beagyazodasnak ugyhogy szerintem nincs is miert izgulnom. Total padlon vagyok eppen munkahelyi stressz miatt ugyhogy passz. Szerintetek attol meg sikerülhet, ha az ember lanya reszket meg hasmenese van meg herpesze nött a sok stressztöl? Mar nem is tudom mit akarok. Most eppen ott tartok, hogy nem erdekel az egesz babadolog. A fenebe, pedig olyan jo lenne!!
puszi mindenkinek, szoritok!
Motiot
Névtelen
 


Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok! Mi már (sajna) közel 1 éve próbálkozunk a párommal, eddig még sikertelenül. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy lehet-e baba a dologban, ha ilyen "tüneteim" vannak: Febr. 2-án (30 napra) "megjött", azaz csak riogatott, mert kb. 1,5-2 napig tartott és nagyon minimális volt. Folyton szaglászok, lassan nyomkeresönek is elmehetek. A melleim egy picit érzékenyek (már vagy 2-3 hete - gondolom középidötöl). Néha érzek nyilalás szerü fájdalmat is a mellemben. A hasam meg néha-néha fáj, úgy mintha meg akarna jönni. Szerintetek reménykedhetem? Már nem merek tesztet venni, mert elkeserítene, ha nem mutatna semmit.
Marica
marica
 


Szia Marica,
bar en nem vagyok meg igazan jartas a temaban, de szerintem lehet baba a dologban, hiszen az elsö mensi idejeben meg lehet kicsi verzes, ez gyakran elöfordul, mert a szervezeted meg nem allt at teljesen. Sok nönel elöfordul, söt olyanrol is tudok, akinek meg harom honapig "megjött" a vart idöben. A tünetek meg szerintem magukert beszelnek. Ha terhes vagy akkor a tesztnek mar ki mutatnia a babat, szerintem probald meg, nem veszitesz vele semmit. Maximum örülhetsz.
Ha meg nem, akkor szerintem vizsgaltasd ki magad rendesen, mert lehet, hogy valami bibi van a szerkezetben.
Drukk megy!
depis Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Marica!!!
Szerintem is feltétlen vegyél egy tesztet mert tényleg nagyon olyan tüneteid vannak, mintha baba lenne a dologban , de ha meg nem akkor legalább tudod mi a helyzet! Szeritnem minden jobb mint a bizonytalanság!!!
Niki
lani
 
 


Köszi Lányok a bíztatást.
Akkor most eröt gyüjtök és veszek du. egy tesztet. Lécci SZORITSATOK nekem nagyon!! Majd holnap jelentkezem, hogy van-e okom örülni.
Marica
marica
 


sziasztok!
marica,zita drukkolok külön!
motiot,ne idegeskedj inkább lazulj el és próbálj nem törődni semmivel!hidd el akkor jön amikor nem is számítassz rá!nálunk a férjem lett herpeszes!akkor ezek szerint ő stresszel csak jól álcázza!várom az eredményeket mindenkitől és ne felejtsétek nemsokára valentín nap,jó szerelmeskedést!
szabina
 


Sziasztok!

Ma reggel menetrendszerűen megjött.
Igazán nem is bánom, mert a lányok influenzások, és tuti, hogy elkapom majd tőlük. Így meg nem lenne jó egy terhességet kezdeni. Majd legközelebb. A várakozóknak szorítok!!!!
Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Én ma vettem egy tesztet, de még nem csináltam meg. Jó lenne kibírni vasárnap reggelig, de nem biztos, hogy sikerül. Arra gondoltam, hogy mintha a fiúkkal is a 28. napon csináltam volna meg a tesztet. Talán már vasárnap kimutatná, de alig bírok várni. Utálom, hogy mindig hitegetem magam.
Amúgy azóta, hogy írtam, nem émelyegtem. A mellem sem érzékeny különösképpen. Szóval nem tudom, hogy lehetne-e már érezni valamit, de pillanatnyilag csak puffadást érzek. Nem is pillanatnyilag, hanem két napja. (Mondjuk nekem terhesség alatt ez gyakran volt, de talán nem mindjárt az elején).
Jó zavarosakat írtam, bocsánat. De ilyen zizi vagyok.

Marica, kíváncsian várom, hogy baba van-e a pocakodban. Az első babára mi kilenc hónapot vártunk, mire beköltözött a pocakomba, úgyhogy ne aggódj, talán most sikerült.
Írj!
Jó éjt!
Dorka
dorka
 
 


Sziasztok!
Sajnos megint csak 1 csikom lett, úgyhogy egy kicsit sajnálgattam is magam tegnap. (Ja, még délután megcsináltam a tesztet, ami lehet, hogy nem a legjobb ötlet volt.) Most már egy kicsit nyugodtabb vagyok (mint tegnap), majd összejön, ha jönni akar. Majd a jövö héten meglátogatom a dokimat is, hátha van újabb ötlete. (magas volt a tesztoszteron szintem, arra írt gyogyit utoljára) A tüneteim nem változtak, olyan, mintha egy csomó lenne a cicimben. Vagy ez normális. Most pl. nagyon fáj a hasam. Mivel elég duci vagyok már az is felmerült bennem, hogy mi van ha PCO-s van. Annak mik a tünetei? De nem igazán szeretnék hipohonder lenni, már így is egy kicsit többet foglalkozom a dologgal mint kellene. Nekem már van egy nagy lányom, ö 12 éves. 2-3 hónap alatt összejött, igaz akkor még csak 22 éves voltam. Söt, azóta is voltam terhes, persze amikor nem kellett volna. (Akkor már elváltunk.) Most, hogy itt lenne a ragyogó alkalom, nem akar a bébi "belémköltözni". De próbálok türelmes lenni. Csak az idö szorít.
Még én is szorítok Nektek!!!!!!
Bocs, hogy ilyen hosszú lett.
Marica
marica
 


Sziasztok!!!

Én már annyira izgulok. Ma van 60. napja hogy semmi. Viszont még 5 nappal ezelőtt is negatív lett a tesztem. (már a 3. teszt ebben a hónapban.) Én marhára optimista vagyok, addig reménykedem, míg meg nem jön. (de ne jöjjön meg)
Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy mióta júniusban abbahagytam a fogamzásgátlót,-enyhén szólva- elég rendszertelen a ciklusom. Rögtön először 3 hónapig nem jött meg, a doki Norcolutot írt fel, erre persze megjött. Ezután 50., majd decemberben már 40.napra jött meg. Bíztam benne,hogy lassan elkezdek "működni".Azóta viszont semmi.
Szóval lehet, hogy hülye vagyok és túlságosan bizakodom.DE a férjem is megmondta, hogy nagyon sokat zabálok mostanában. Na meg a szagok!!! Hihetetlen szaglásom lett az utóbbi időben és nem egytől a gyomrom is felfordul. (úgy tudom ez is egy jel szokott lenni.) És néha talán még kicsit émelygek is. Azért csak talán, mert én már annyira szeretnék babát, hogy elképzelhető, hogy ezeket a tüneteket csak beképzelem magamnak.
Szerintetek????????????????

Köszi!!!!
Móni
Móni
 


Sziasztol Lanyok,
hol vagytok? Kihal a topik vagy mi lesz?
Miert nem ir senki mar ket napja?
Hogy vagytok, hol tartotok?
En mar majdnem biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi ebben a honapban, különösen a tegnapi idegeskedes miatt. Teljesen kivagyok, nem hiszem, hogy ez jot tesz a babanak, ha van egyaltalan. Vagy ha volt. Na mindegy. Ahogy most kinez a helyzet nem is lenne baj, ha nem lenne baba, mert most eppen azt sem tudom, hogy velünk mi lesz. Ehhez tudni kell azt, hogy nemetroszagban elünk es mar lassan ket eve küzdünk az itteni hivatalos szervekkel a papirjainkert, különbözö engedelyekert meg miegyeb. Es most nagyon szar a helyzet eppen. Mar nem birom sokaig. De hazamenni meg nem akarunk. Meg nem. Majd egyszer, de nem most. Hat ennyi. Szoval ha most baba lenne, akkor azt sem tudnam, hogy hol fog megszületni, hol fogom felnevelni es ez nagyon rossz. De majd csak helyrejön minden es megoldodik a dolog.
Moni,
szerintem igy a 60. napon föleg 3 teszt utan nem nagyon lehetsz babas. Bar a tesztek nem valami jok, de szerintem menj el dokihoz, mert ez semmikeppen nem jo, hogy nem jön meg ilyen sokaig. Be kene allitatni a ciklusodat. De ezt azthiszem Orsi elmondta neked egy masik topikban.

mindenkinek puszi es szoritok!
motiot
Névtelen
 


sziasztok!
én most várakozó állásponton vagyok de szerintem semmi mert semmiféle tünetem nincs.na persze azért lehetnek még meglepik.most egyébként odáig jutottam, hogy ráér még a babó mert kisfiammal is nehezen boldogulok.2 napja hiszti rohamok törnek rá ha nem mászhat fel a székre,pedig ilyeneket eddig még nem produkált.ilyenkor kicsit soknak tűnik még egy gyerkőc dehát persze azért jöhet.18-a körül kell megjönnie de elhatároztam, hogy ha nem jön meg akkor is várok a tesztel márciusig.
móni, szerintem is nézesd meg magad!nekem is hosszú ciklusaim vannak de 60 nap?gyanús!
motiot,
nem lehet könnyű a helyzetet de idővel minden elrendeződik!sajnos ez független attól ki melyik országban van de természetesen nektek meg különösen rossz így ,hogy külföldön mégis csak idegenek vagytok valahol.(gondolom én?)
na puszi és kitartás mindenkinek!
szabina
 


Sziasztok!
Hát tényleg nem túl nagy itt a forgalom!
Visszaolvastam az utóbbi leveleket, és szinte mindannyian beletörödve vesszük tudomásul, hogy ez most nem jött össze. Meg hogy: még tán´ jobb is így. Milyen rendes, türelmes csajok vagyunk.

Motiot!
Èn a helyedben nem lennék ilyen biztos abban, hogy a jelenlegi helyzetedben úgysem jön össze! Ilyenkor szoktak foganni a meglepi-babák. Mikor az ember azt sem tudja hol áll a feje, nem számolja a napokat, meg nem akarja olyan nagyon, hogy MOST sikerüljön. De azt azért sajnálom, hogy ideges vagy, de gondolj arra, hogy csak jobb lesz ezután!

Szabina!
Az, hogy nincs tüneted, nem jelent semmit! Nekem se volt anno semmi bajom (se hányinger,émelygés, se mellfeszülés, se álmosság! Mégis lett belöle egy szép nagy lányom.

Èn hétvégén nem tudok géphez jutni, de remélem Ti TERMÈKENYEK lesztek (minden értelemben). Hétfön olvasgatok és írok is.
Addig is jó hétvégét, Valentinozást, és sok-sok "novemberi baba-gyártást" kívánok mindenkinek.
Puszi!
Marica
marica
 


Sziasztok Lanyok,
köszike a biztato szavakat, hat nagyon ramfernek.
Tudom, hogy majd csak rendezödik a dolgunk, de hat ez a bizonytalansag addig is. Mikor jön egy remenysugar es a következö pillanatban meg felrugnak! Nem valami jo. De bizom benne, hogy elrendezödik. A Joisten nem hagy cserben.
Marica,
egyebkent ezen mar en is gondolkoztam, hogy ilyenkor szoktak jönni a meglepik, mikor az ember nem is akarja annyira, es nem is szamolja a napokat. Na majd jövö heten meglatjuk. Az biztos, hogy ha összejönne akkor is nagyon örülnenk mind a ketten es persze függetlenül attol, hogy eppen hol vagyunk a legnagyobb szeretettel es odaadassal varnank öt.
Irjatok lanyok, ne haljon ki a topik!!!!
Mindenkinek gyönyörü hetveget kivanok, jo valentinozast sok szerelmeskedest!!
motiot
Névtelen
 


na sziasztok!
már megint itt vagyok.igaz, hogy ma van péntek 13 de nekem tegnap este igazi kalandos estém volt.ez most off de akit nem érdekel ne olvassa el,bocs de ezt le kell írnom.elmentem este a fodrászhoz nem ide járok de csak esti órákban tudtam a gyerkőcöt a férjemre hagyni.szóval elég lassú volt a csaj már kezdtem türelmetlen lenni de már csak a melír csíkok voltak fönt amikor is elment az áram az egész környéken.vártunk semmi.gyertya fénynél persze nem látszott, hogy milyen lett a hajam és mivel szárítani sem tudtuk vizes hajjal jöttem haza(még jó hogy közel lakom),itthon sem volt áram így amikor visszajött fél 12 körül derült ki a meglepetés hajam ami 3színű vagy inkább 4 vörös,barna,fekete,szőke!!!egyébként mindenkinek tetszik és én tegnap óta röhögök ha a tükörbe nézek!lehet,hogy ez a babagyártási projektnek is jót tesz mert tök jól érzem magam és a férjem pedig gerjed a kissé bizarr új fejemre!
na mára ennyi,boldog valentín napot mindenkinek!!!
szabina
 


Sziasztok!
Hát, nem sok fejlemény van! Azt hittem nagyobb lesz a forgalom. Senki nem áll babaprojekt elött? Mindenkinek sikerült? Vagy ennyire "dolgoztok"?

Szabina!
Ezek után még a legrosszabb szándékú ember sem mondhatja Rád, hogy kétszínü vagy (hanem 4). Az meg tök jó, ha a férjed gerjed, lehet, hogy valami extrát is belead, és máris úton a baba!

Dorka, Móni!
Vam már eredményetek?

Motiot!
Mi újság felétek? Van már fény az alagút végén? (Vagyis rendezödnek a problémáitok?) Nagyon szorítok Nektek! Csak van más lehetöség, ha kint nem jön össze végképp. Mo-ra nem tudtok (vagy nem akartok) visszajönni? Persze itt sem rózsás a helyzet, mármint munkahely alig, ami van az meg vagy nagyon ócska, vagy már foglalt. (Ez illik a pasikra is.Kép)

Irjatok Lányok!
Marica
marica
 


Sziasztok Lanyok,
hat tenyleg nem tul sok uj hir van. Tegnap este beneztem meg, de Szabina üzeneten kivül nem volt semmi uj.
Szabina, biztosan jo a hajad. En sajnos nem nagyon tudom festegetni, vagyis nem akarom, mert szöke vagyok es nagyon vekony szalu a hajam es ha csak szinezem nem is festem az is több, mint fel evig benne marad a ket-harom hajmosas helyett. Na mindegy, nekem jo igy is.
Marica, nem, meg nem rendezödött semmi. Mo-ra nem akarunk visszamenni, pont az emlitett helyzet miatt. Nem is tudom mi lenne, ha nem sikerülne itt maradnunk. Mindenesetre nagyon jol esik, hogy gondolsz rank es szoritasz nekünk. Ma este megyünk az ügyvedünkhöz, remelem utanna mar kicsit szebb lesz a vilag. Most eppen erre költjük a kis penzünket. De hiszem, hogy elrendezödik a dolog.
19-e körül kene tesztelnem, de nem birtam ki, ma reggel csinaltam egyet. A cicim feszül es faj, a pocim is neha egy kicsit mensisen faj. Szoval nem birtam. Tudom, hogy meg koran van, es meg nem nagyon lehet latni semmit, de hat en mar csak ilyen vagyok. Tulajdonkeppen nem is tudom mire veljem az eredmenyt, mert ha messziröl nezem, szoval ahogy letettem es vartam az eredmenyre, halvany masodik csik van rajta, de ha nagyon közelröl nezem, akkor nem tudom, hogy van-e ott valami, vagy sem. Maximum azzal tudom magyarazni, hogy kicsi a koncentratum ezert csak halvanyan szinezte el a csikot, es ezt csak messziröl lehet latni, közelröl nagy felbontasban nem. Mindenesetre holnap reggel is csinalok egyet meg holnaputan is. Ha ezek is latszanak, vagy netalan jobban latszanak, akkor biztos a dolog. De igy meg nem is gondolok semmire, hiszen akar csak kepzelhetem is a dolgot.
Dorka, mi van veled? Teszteltel mar?
Mindenkinek puszi, szurkolok!
Motiot
Névtelen
 


sziasztok!
motiot,
szerintem a halvány csík is csík!nekem ugyanez volt a kisfiammal.a köv. már dupla erős csík volt.remélem nálad is ez lesz!mi tök jót "valentínoztunk" hétvégén.remélem lesz eredménye!tünetem csak annyi, hogy éhes vagyok de nekem ez a mensi előjele is,szóval nem bízom nagyon pozitív eredményben.ezért is várnék a teszteléssel.még van egy pár napom a menstruációig de azért titkon reménykedem egy kis meglepiben.
hol vagytok többiek?
mindenkinek pusza és írjatok!
szabina
 


Szia Szabina,
te mikor tesztelted a következöt, ami mar erös csik lett?
Szerinted megprobaljam holnap reggel is? Mert megjönnie elvileg meg csak csütörtök körül kene. Leht, hogy mar most kimutathatta halvanyan a teszt? Mondjuk olyannal csinaltam, ami mar a mensi elött 2-3 nappal elvileg kimutatja. Szoval szerinted van remeny?
Tenyleg, hol vagytok többiek? Irjatok!
mindenkinek puszi
Motiot
Névtelen
 


motiot,
igen nekem is ez volt.még mensi előtt halvány volt,aztán asszem megvártam a mensi időpontját és akkor már tutin látszott, de ilyenkor szerintem mindennap számít.így ha nagyon be vagy sózva és ha az megnyugtat csinálj holnap is egyet reggeli pisiből.én megfogadtam akkor amikor keresztül mentem ezen a kisfiamnál, hogy a következőnél türelmesebb leszek és csak a 40. nap körül csinálok tesztet.most tényleg nyugodtabb vagyok de teljese áttudom érezni azt a nyavalyás izgalmat, kiváncsiságot ami egyszerűen nem hagyja nyugodni az embert!ezért is csinálj egy tesztet holnap ha úgy érzed,ezzel nyugodtabb leszel.tudod a remény hal meg utoljára! nagyon drukkolok!
üdv mindenkinek
szabina
 


Sziasztok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök. Én csináltam ugyan egy tesztet múlt héten, de persze negatív lett. Ez lehetett a korai időponttól is, de inkább szerintem az van, hogy valóban nincs babus a pocakomban. Nem igen érzek tüneteket, legfeljebb a menstruáció előtt szokásosakat. Szerintem ez a hónap nem lesz két csíkos.
Nekem is csütörtök környékén nem kéne megjönni. Éhes vagyok én is, meg reggel émelyegtem, de szerintem legfeljebb a kisfiamtól kaptam el a vírusát, amitől tegnap négyszer hányt, semmi nem maradt meg a pocakjában. A kisebbik meg lázas volt a náthától és az MMR oltástól.

Most éppen nem reménykedem, de teljesen átérzem és azt érzem, amit Szabina írt. Nem bírok másra gondolni, óránként tapogatom meg a cicimet, hogy nem keményedik-e stb. Dilis egy állapot. És persze e menszi közeledtével érez az ember mellfeszülést, amitől még bizonytalanabbá válik.
Meg csalódottá, hiszen Kristóf ugyan kilenc hónap alatt jött össze, de Bálint a második hónapban megfogant. Akkor most mi van. Igaz, ez volt az első hónap, amikor az általam becsült termékeny időszakban többször is együtt voltunk. Remélem, a szervezetemmel minden rendben!
Minden pillanatban rohannék venni egy tesztet, bár nem olcsó. A kevésbé megbízhatóak 500.- Ft körül vannak, de a jobbak inább 1000.- körül. Szerencsére a legközelebbi patika vagy drogéria is legalább 5-6 buszmegállóra van, így ez némiképp visszatartó erő, különösen két gyerekekkel ebben a vacak időben.
És utálom látni a negatív tesztet! Ki kéne bírni a hét végéig, de nagyjából biztos vagyok benne, hogy nem fogom tudni kivárni. Vagy megjön a menzeszem egy-két nap múlva, vagy veszek egy újabb tesztet.
Bocs, hogy hosszú lett, de azt hiszem, ezt már tőlem megszokhattátok. Minden topicba, ahova csak írtam, minden szándékom ellenére, litániákat írtam.
Puszi, Szószátyár Dorka
dorka
 
 


Dorka,
ne add fel, hiszen az elözö tesztet tenyleg tul koran csinaltad. En sem birtam mar tovabb, es ma reggel csinaltam tesztet, pedig csak csütörtökön kellett volna elöször, de hat mi mar csak ilyenek vagyunk. Most mar egyre jobban ugy gondolom, hogy tenyleg babas vagyok, mert en annyira kivancsi vagyok, hogy delben is csinaltam egyet, aminek ugye nagyon kicsi az eselye, hogy a reggeli utan ez mar többet kimutat, de ez akkor is erösebb lett. Ezen mar tenyleg kivehetö a csik, hacsak halvanyan is, de mar vastagabb sokkal, csak halvany. Holnap reggel csinalok meg egyet, aztan ha ez is erösebb lesz, akkor abbahagyom a tesztelgetest es varok. Egyebkent en is orankent fogdoztam a cicimet, a parom mar kerdezte is, hogy mi bajom van, miert fogdozom allandoan. Persze azt mondtam, hogy csak ugy. Szoval ha az ember varja a nagy esemenyt, akkor nagyon nem tud magaval uralkodni. Tiszta örült lettem en is. De majd holnap reggel meglatjuk.
Szabina,
csinalok holnap reggel is egy tesztet, meg delben is ugye nem birtam ki. De szerintem egyre egyertelmübb a dolog. Majd holnap reggel meglatjuk. Mar nagyon izgulok.
Addig is puszi.
Szoritsatok nekem az ügyved miatt is este! Hogy vegre megoldodjon a dolog es felhötlenül tudjunk örülni, ha tenyleg babas lennek!
Puszi
Motiot
Névtelen
 


Sziasztok!
Lányok, most egy kis reménysugarat adtatok nekem is, mert én (türelmetlenül) délután csináltam a tesztet, ráadásul egy olcsóbb teszttel. De én is úgy vagyok, hogy most nem merek még egyet venni, mert ha az is negatív, akkor az olyan, de olyan rossz.
Nekem még fogdosni se kell a mellem, így is érzem, hogy egy kicsit érzékeny. Annyira jó lenne, ha átirhatnánk már a topikot Babaprojektben haladók, vagy valami hasonlóra.

Motiot!
Ez nagyon jó hír, csak erösitsd tovább azokat a csíkakat. Nagyon drukkolok! Meg az ügyvéd miatt is.

Marica
marica
 


sziasztok!
dorka bírjuk ki együtt a hétvégéig legalább!
nekem is akkor kellene vagy nem kellene megjönnie!
motiot,
nagyon izgulok de szerintem ez már tuti ha ott az a halvány csíkocska!holnap azért erősíts meg minket!sok sikert minden téren!
marica,
előbb utóbb összejön ne izgulj(tudom könnyű mondani de ezzel én is nyugodtabb leszek).
ti mióta is próbálkoztok mert már nem emlékszem,hogy írtad -e.?
pusza
szabina
 


Sziasztok!

Szabina
Már irtam, de sok bába közt elvész a gyerek. Szóval: 2003. januárjátol nem szedem a gyógyszert, de még kb. 2 hónapot vártunk. Tehát kb. 1 éve. A lányom, aki már lassan 12 éves, a 2. hónapban jött össze, és (sajnos) volt elötte is egy vetélésem, de az is szinte egyböl sikerült. Meg 5-6 éve is terhes lettem, de sajnos azt nem tarthattam meg, olyanok voltak a körülmények. (Elvált nöként nem hiányzott 2. baba) Most, hogy 3 éve már megtaláltam a párom szeretnénk közös babát, de nem akar jönni. Már neki is volt vizsgálat, rendben van minden! Ennyi.
Majd késöbb visszanézek ide.
Sziasztok!

Marica
marica
 


Sziasztok!
Nekünk ez a hónap nem hozott sikert. Nem bírtam ki hétvégéig, a mai teszt negatív. Szerintem ez már nem annyira volt korai 30. nap a mai.

Most kicsit nehezebben mondom, hogy majd a következő hónapban, meg jobb is így, mert nagyobb lesz a korkülönbség a második és a harmadik között, meg így könnyebb is lesz... Most nem vagyok feldobva, de azért nem élem meg katasztrófaként.

Azért mindenki másnak drukkolok ám!! Kép)

Dorka
dorka
 
 


sziasztok!
marica,
biztos jönni fog az a babó majd meglátod.arra még nem gondoltál,hogy nődokival megnézesd mikor van peteérés?azt hallottam ez a legtutibb.1év próba után szerintem érdemes.a lányod szeretne már kistesót igaz?a férjem és a huga között is 12 év a korkülönbség(szintén nem egy apától) és imádják egymást!
dorka,
semmi vész szerintem van idő bőven nem szabad siettetni a dolgokat, jönnek azok maguktól!
én még nem csináltam tesztet de asszem nem is fogok csak ha végképp nem jön meg.nekem ez a 29. nap és múlt hónapban is a 34.-en jött meg.igazából nem élem bele magam mert szerintem már éreznem kéne vmit ha terhs lennék.én is úgy vagyok vele,hogy nem is baj ,hogy nagyobb lesz a két gyerkőc között a korkülönbség főleg mostanában amikor hiszti rohamok jönnek rá ha nem kapja meg amit őfelsége akar.
motiot mi újság?
szabina
 


Sziasztok,
nem tüntem el, csak most eppen sok a melo. De azert mindig van egy kis idöm irni.
Dorka,
ne csüggedj, összejön az hamar, meglatod! Addig is karpotol a ket gyerköcöd!! Nekem meg egy sincs, ezert jo lenne, ha összejönne.
Marica, szerintem is vizsgaltasd ki magad. 1 ev utan mar azert nem art! Mi meg csak most kezdtük el a probalkozast, de en is gondoltam ra, hogy kivizsgaltatom magam. Bar szerintem a doki ugyis elhajtana, hogy akciozzunk akciozzunk es ne hozza jarjak.
Szabina,
en most vagyok a 26. vagy 27. napon, attol függ, hogy csütörtöktöl vagy pentektöl szamolom-e a mensimet, mert csütörtökön olyan kicsit veres nyak ürült, es penteken jött meg rendesen. Szerinted? Szoval ma reggel is csinaltam tesztet, ezen is halvanyan ott a csik, talan egy kicsit erösebb, mint a tegnap deli, de lehet, hogy csak azert tünt erösebbnek, mert meg friss volt a masik meg mar szaraz. Majd delben megnezem.Szoval ezen is ott a halvany csik, ami vegül is lehet azert is halvany, mert meg nagyon az elejen vagyok, de lehet azert is, mert teves. Ugy döntöttem, hogy nem tesztelek többet, csak ha pentekig nem jön meg akkor a hetvegen. Es masik teszttel. Megnezem, hogy masik fajtan is ilyen-e.
Voltunk ügyvednel is,azt mondta, hogy szerinte meg tudja oldani az ügyünket, de en majd csak akkor hiszem el, ha a kezemben van minden pairt lepecsetelve. Remelem azert sikerül.
Szerintetek mi ez a csikos dolog? Most van, vagy nincs??!!
Motiot
Névtelen
 


Motiot,
nekem is halvány csíkjaim voltak eleinte, aztán néhány nap múlva jól besötétedtek. Most itt játszik a két "halvány csík"!!!
Szerintem várj egy pár napot, és ismételd meg a teszte. Egyébként az van ráírva a legtöbbre, hogy a halvány is pozitív eredménynek számít. Szerintem kezdhetsz reménykedni....Kép

Nekem tegnap akkora jégvirágom volt, hogy alig fért a mikroszkópra. Pedig csak a hetedik napon járok. Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

Mindenkinek szép napot kívánok.Kép

Timi

Timi
Kép
Kép
Kép
timi72
 
 


Timi,
mit jelent az a halvany csik? Nagyon halvany? Ahogy irtam en meg csak a 26. vagy 27. napon jarok, es az a halvany csik azt jelenti, hogy ahogy eltartom magamtol jo 40 centire, tehat a kezemben akkor latom a halvany csikot. De csak halvanyat. Neked milyen volt? Es neked Szabina?
Lehet, hogy csak a teszt hülyit?
Puszi
Motiot
Névtelen
 


Tök jó nektek, hogy már tesztelhettek és várjátok a csíkokat. Én most feladtam. Kb. fél éve, hogy csak 40-50 naponta jött meg a vérzésem. Hetente teszteltem, a legolcsóbbtól a legdrágábbig mindet végig próbáltam, heti rendszerességgel. Mégis nagyon optimista voltam, csak a tesztben lehet a hiba. Aztán egy páran a lelkemre beszéltek, hogy ez így nem mehet tovább,irány a nődoki.
És végre rászántam magam egy kivizsgálásra. Ráadásul sikerült találnom egy nagyon-nagyon rendes dokit.Ultrahangra és hormonvizsgálatra küldött, aztán majd meglátjuk. Azt mondta valószínüleg Norcoluttal meghozzuk a vérzésem, utána pedig jöhet a Clostylbegyt.
Ma voltam UH-on, hát baba tényleg nincs. Azt írták ,hogy a méhem 76*26*32mm, az endometrium pedig 5mm vastag. Ez így kb. normális szerintetek? Bár holnap megyek vissza a dokimhoz, úgyis mondja majd.
A hormonok csak csütörtökre lesznek meg, nagyon izgulok miatta. Nem tud valaki egy táblázatot vagy ilyesmit a normálos hormonértékekről? Nagyon érdekelne!
Ja és még egy kérdés. Ha mégis szednem kell majd a Clostylbegytet, akkor csak a kezelés befejezése utántól lehet majd próbálkozni a babával vagy már a kezelés alatt is lehet vagy éppenséggel kell?

Köszi mindenkinek.
Móni
Móni
 


Sziasztok!

Motiot!
Szerintem is várd meg a hétvégét és akkor csinálj egy újabb tesztet, de azok a halvány csíkok jelenthetnek valamit!!!
Különben már voltunk dokinál (szegedi klinikán), akkor a páromat is megvizsgálták, meg tölem vettek vért. Ebböl kiderült, hogy magas a tesztoszteron szintem. A többi állítólag rendben volt. Erre írt fel nekem a doki gyógyszert. Ezt megeszegettem, majd visszamentem egy újabb vérvételre. Ennek már jó lett az eredménye. Ez november végén volt. Az utolsó normális vérzésem január 3-án volt, február 2-án meg az a pár csepp. Most már tervezem, hogy visszamegyek a dokihoz, találjon ki más vizsgálatot is.
Marica
marica
 


motiot,
n már arra nem emlékszem mennyire volt halvány csak arra hogy én is bizonytalan voltam és utána már erős volt.én most is azt mondom a halvány csík is csík!reménykedjünk.
marica,
sajnos az orvosok is csak találgatnak(a legtöbb esetben)de azért menj mert nem tudhatod ,hogy melyik vizsgálat hoz eredményt.
móni,
nekem nincs ilyen tapasztalatom így ebben nem tudok segíteni de a 40-50napra mit mondott a doki?ez normálisnak számít?nekem is van olyan hogy 35-36npra jön meg.én is elmegyek dokihoz a közel jövőben hiszen nemárt baba előtt egy teljes kivizsgálás.az én gondom a hosszú cikluson kívül.hogy csak akkor vérzek ha pisilek.nem használok se beteétet se semmit mert csak nyomás hatására vérzek amikor pisilek.dokim szerint ez nem gond de én kezdek aggódni mert ilyet még nem hallottam senkitől.
na pá
szabina
 


Jo reggelt Lanyok,
mint ahogy gondolhattatok, ma reggel is csinaltam egy tesztet, most egy teljesen masik fajtat, ami szerintem egyertelmüen ki kell, hogy mutassa a dolgot. Na hat es kimutatta! Halvany a csik, de jol lathato es minden eddiginel erösebb! Szoval szerintem biztos. De most meg bepanikoltam, hogy Uristen, es most akkor tenyleg terhes vagyok, most mi lesz? Mi lesz, ha kirugnak minket Nemetorszagbol? Mit csinalok akkor nagy pocakkal? Persze tudom, hogy nem kene ilyenekre gondolnom, mert hiszen ugyis sikerül, mert sikerülnie kell, de ilyenkor az ember erre is gondol.
Ja, es meg valami! Szerintetek nem baj, ha eddig kenegettem a herpeszemet a szamon egy erre valo kremmel( gyogyszerrel)? Ugye az meg nem hat a babara? ( persze mar ha van baba - de szerintem most mar eleg egyertelmü a dolog )
Majd bejelentkezek dokihoz ugy marcius elejere, akkor majd meglatjuk a dolgot.
Irjatok!! Mi van veletek?!
Motiot
Névtelen
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?