Szerintem is jó az a Plaza.
Nem is értem, miért vannak olyan kevesen. Hiszen nagyon jó üzletek vannak benne.
De az is igaz, hogy így legalább nem kell nyomorogni a tömegben.
Egyébként szombat délelőtt még a Dobosban is megittunk egy capuccinót. Olyan jól esett csak ülni mellette, beszélgetni és nem sietni sehova.
Cat!
Én is szeretem a Dobost. De már sajnos nincs olyan jó, mint régen.
Van egy Török kávézó a kis dobótéren én azt szeretem nagyon.
És a Broadway, a Dobos cuki mellett.
Iszonyat finom kávéik vannak.
Én sem értem miért nem mennek a plázába.
Tini lányoknak is olcsó ruhákat lahat kapni, New Yorket, C&A stb.
Most én is ilyen helyeken vásároltam: C&A (4), Kenvelo (1), New Yorker (1) és a Jeans Clubban (2). Remélhetőleg egy év múlva már nagyok lesznek rám, és nem fogom tudni hordani őket, max a harmadik babával való pocakosodásnál.
Cat: ezzel én is igy vagyok már az okoz ö9römet ha a lányomnak veszel ruhákat. ÉLs neki nagyons ok ruhája van:) Mert sosoem tudom megállni , hoyg ne vegyek neki:)
Na de te mostmár két gyerköcre is várásolhatsz:)
Marcinak még nem vásárolhatok. Apa azt mondta, hogy amíg nem tudjuk hova pakolni, addig várjunk.
Törpiri!
Nekem Benivel is csak a zsemle-tejes terheléses cukor volt, így erről nem tudok nyilatkozni.
Most pedig nem is lesz, az inzulin és a folyamatos diabétesz kontroll miatt.
picike: nagyon jó a nadrág de télire nem hiosszút kéne keresned? vigyázzni kell magadra egy felfázás nem túl jó a babának :):)de amúgy nagyon csinike:)
törpiri mikor én voltam nekem ott adták mert előszőr leveszik éhgyomorra aztán kell csak meginnod vagyis csak vidd magaddal ott megmondják hogy csionáld de úgy tudom két dl vízben kell feloldani de vigyél citromlevet akkor nem lesz olyan borzasztó ez jó tanács nekem kétszer csinálták meg a terhességem alatt és másodszorra már vittem magammal és úgy elviselhetőbb volt mert nagyon gej édes az egész és egyben idd meg mert úgy gyorsabban lenyeled ne kortyolgasd
2 DL VIZBE AZT A RENGETEG CUKROT???????????
Az biztos vissza fog jönni:)))
Jézusom...
azt 2 óra múlva kell meginni ugye,az első vérvátel után???
Majd viszek könyvet...
nem :):):):) leveszik a vért és utána egyből meg kell inni és rá két órával veszik le újra mert azt nézik hiogy egy bizonyos terhelés után hogy dolgozik az inzulin a szervezetedben :) kb két óra alatt le kell menni normál érték alá ha jól műkszik :):):)
Jaaaa...látod milyen hülye vagyok????Azt hittem leveszik a vért és 2 óráig ücsörögjek,majd igyam meg a löttyöt és megint vérévétel:)))
Nem is tudom,hogy gondoltam
Most voltam közértbe mert még ma nem is reggeliztem. Vettem sült sonkát és főtt marhanyelvet, mert imádom, de majd segre ültem 10 dkg marhanyelv 580.-ft volt azt hiszem nem fogok sürün enni
Tudom már én is rendeltem tőle,de az már elfogyott a sok-sok nega tesztelésnél és már nem akartam rendelni mert ugyebár már nem is kell, csak azért vettem bizti ami bizti még egyszer megnézem a zebrámat
Törpiri!
Az a terheléses vizsgálat engem is elrettent.
Készer szúrni egy nap?
Meg inni olyan izét..áá
De nekem még messze van.
Gabi!
Örülök, hogy tesztelél, legalább nyugod vagy.
Jó étvágyat a reggelihez.
Én rozskenyeret ettem, téliszalámis sajttal, lilahagymával, és aktivia natur joghurtal.
Ebédem paradicsomos húsgombóc lesz.
Én a téliszalámival vagyok úgy, imádom, de iszonyú drága.
Inkább apának veszek valamit.
De ő megveszi nekem.
Metróba nagy rúddal.
Hisz szerinte meg kell ennem amit kívánok
én annó kétszer ittam meg de mint mondottam citromlével elviselhetőbb :):)
picike egy kismamának mindent meg kell kapnia amit megkíván mert azt nem te kívánod hanem a baba :):):) vagyis apa dolgozzon a téliszalámiért de még az is lehet hogy pont a téliszalámitól fogsz émelyegni bár én nem voltam kívános sőt a kajától sem émelyegtem :):):)
Sziasztok- Olyan szép idő van kint voltunk a kertben kertészkedtünk. És annyira megnőtt a fű, hoyg le is nyirtuk. Ilyen sem volt még novemberben fűvet nyirunk:)
Képzeljátek egy msik topicban van egy lány aki 3hónapja szülte a kisfiát. és megint terhes lett. Ami fúra , hoyg 10hetes és még nem volt dokinál. Én biztos elmentem már volna. nem is tudom hogy birja ki , hogy nem ment el még.