Sziasztok!
A tali akkor legyen a Westendben, oda mindenki el tud jutni, ha akar! 10-kor akkor jó lesz? Viszont ott hol szeretnétek találkozni? Óra alatt a Nyugatinál? Vagy bent valahol? Mert ha valahol csődöt mond a tájékozódóképességem, akkor az a pláza.
Tejtúltermelési válság úgy nézem, oldódik-csak ne vigye túlzásba- és túl vagyunk a három hónapos ugráson, mert Máté már két napja töttyedtre tudja szívni a melleimet (és nem tűnik kevesebbnek a kiindulási állapot). A végén, mire meglesznek a vizsgálati eredmények, hiába jönne a tejesember!
Joli, Csanád nagyon ügyes! Szupermanókkal van tele a topik!
Szly, tényleg, miért nem adsz neki valami finom gyümölcsöt? Mi azon gondolkodtunk, hogy mivel nagyon érdekli mindig hogy mi mit eszünk, egy kis őszibarackot adok neki. Talán egy kis kakit is hoz a dolog, mert szegénykém még mindig nagyon dugulós. Tudom, hogy anyatejes csöppeknél ez teljesen normális, de a harmadik napon már nagyon szenved. Ha olyankor megkakiltatom, hatalmas vigyorokat dob utána
Hiába, a megkönnybbülés
Évi, én eddig azt hittem, hogy Máté a 62 cm és 6,4 kilójával nagy baba három hónaposnak. No de Vince
-és mekkora most???? Jó kis karizmokat növeszthet neked
Tüneményes csibészke!
Pat, szuper, hogy újra sok a tejecske! A nete ügyintéző meg... hát... szép meleg tájakra jó utat kívánunk!
Az utalványodhoz meg gratula! Nem is tudtam, hogy itthon van New Yorker! (Én tavaly ősszel náluk vettem meg minden idők legolcsóbb farmergatyáját, mint utolsó darabot 5 euróért, azóta is a kedvencem! Mondjuk, remélem, nem sokáig, hátha kifogyok belőle!
)
Holnap megyünk megint babaúszni, kiváncsi vagyok, mit csinál a kicsi, ha odaérünk! Múlt héten a tányérszem effektus volt a jellemző, diszkrét mosolykákkal, a foglalkozás végén egy határozott LÁ-val (Cicit de azonnal!
) aztán elájult. MOndjuk végig kepesztett ide-oda, nem engedte el magát, mint a többi csibész és úgy köszöntek el tőlünk, mint a legkisebb és legügyesebb babától
No, lehet, hogy ezt már írtam, de rettenetesen büszke vagyok rá!
Csilla, most nézem, hétfőn te is itt leszel. A tali tuti nem jön össze? 27-ére is szervezhetünk egyet, hátha akkor sikerül
Látom, megint rámtört a szófosás...
Réka