Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nika!

Miattam jöhetne...én már borzasztóan szeretném...a férjem is, csak ő legalább észérvekkel is gondolkodik.

Mi a helyzet veled? Mikor tesztelsz?

afra.h

Laptetőőő!! Erre gyúrtam, bevallom!

afra.h

afra majd csak holnap reggel és + tezstet csinálok ígérem :):):):)

nika70
Salgótarján

afra, ne csábíts!!! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Oké :wink:
Most mennem kell.
Mindenkinek pusziiii

afra.h

Afra: Örülök, hogy kezded felfedezni az új otthonod környezetét. nagyon szépek a képek. és kérünk ám még sokat:)
Itthon egyébként is morcos borús idő van.
A tali helyszine jó ötlet :) Csak jár oda bkv ?,:)
Na jó csak viccelek. amúgy tényleg nem is lenne ott talizni csak sajnos nem olyan egyszerű még ideheza is megeszervezni nem hogy oda kint. De ami késik nem múllik:)

Pici: Hú nagyon erős a teszted lassan már erősebb a tesztcsik mint a controll csik.

Kép
csucsu05

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Nemlajos!

Szép nagy már a pocid :lol:

Nika, Csucsu!
Megy a drukk++++++++++ ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici!
Pihenj sokat kismami :wink: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: Köszi a drukkot.

Hát ma egész nap rohanok wc re mindiga zt hiszem megjött. De eddig semmi. És ma délután ta cickóim szúrkálnak. Nekem eddig ez mensi előtt nem volt. Bár nem veszem ezt babás jelnek mert ki tudja a closti mire képes.

Kép
csucsu05

csucsu drukkkkkkk

nika70
Salgótarján

Nika: Én is viszont szoritok érted:) Te azért kicsit biztosabban várhatod a pozítív tesztet most hisz a pirid is késik. Holnap akkro regegl csinélsz tesztet??
Itt foglak várni és szoritok:)

Kép
csucsu05

Afra!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél.
Nagyon szép helyen laktok. És kívánom neked, gyorsan teljen az idő, amikor már te is próbálkozhatsz pároddal a kisbaba ügyében.
Nagyon kívánom neked, hamar sikerüljön. És ismerd meg ezt a csodálatos érzést.

Asyie! Arwen! Már nagyon hiányoztok.

Gabi!
Hogy vagy kismama??

Én délután kidőltem, és elaludtam.
Arra ébredtem, apa puszilgatja a hasamat. :oops: :oops: :oops:
Kezdi felfogni. :D

Csucsukám!
ne izgulj, neked már nem lesz piri!
Csak szép zebrás teszt.

Nika! Neked is.
Apának nagyon szorítok. Hajráááááááá nyerjen sokat.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Sziasztok!!

A tegnapi zsúr nagyon szupi volt.Sajnos sikerült egy olyan hostest kifognunk,hogy semmit nem értett a gyerekek nyelvén.így kicsit besegítettem neki.A visszajelzések alapján jól érezték magukat a gyerekek.Ez a legfontosabb :lol: :lol: :lol: 15-en voltak néha a saját hangomat nem hallottam,de aranyosak voltak :lol: :lol: :lol:

csucsu!
Szuper jó kis dolgokat kap Szabina.A konyhát Viki is kb.ilyenkor kapta 2-3 éves lehetett így karácsonyra :lol: :lol: Most meg már hajtincsekre fűzögethető gyöngyök,szétnyitható förbi stb-i a sláger.Ezeket kapta+fülbevalót,2 kord gatyót.Mikor tesztelsz?

Cet!
Örülök,hogy Beni szereti a bölcsit és nem sírdogál!Ez szuper,hogy így alkalmazkodik az új környezethez,le a kalappal :wink: :wink:

Pici!
Pihi,pihi!!!!!!!!!!!!!!

Nika!
Holnap,ha megfeszülök is feljövök és megnézem,hogy mit teszteltél!!Nagyon drukkolok neked++++++++++++++++++++++

Afra!
Tényleg gyönyörű helyen vagytok,nagyon irigyellek!!!

Milyen taliról van szó?Valaki beavatna?Nem tudok róla semmit
:( :(

Kép
Kép
a.ibici

Honorius!
Tessék ám gyakrabban jönni!!
És hozni a képeket a csoda szép fiúkról.
Hiányoztál a hétvégén!
Puszillak

picimami

Cat!
Jól éreztétek magatokat Egerben?
Moziba voltatok?
Örülök, hogy Beni szeret bölcsiben lenni.

Sissi!
Öcséd jobban van már?

Te most hol tartasz a ciklusban?
Kell már drukkolni?++++++++++++++

picimami

Ibici!
Tessék hozni képeket.
Örülök, hogy jól sikerült a buli!

Csucsu!
Tényleg szuper ajándékokat vettél.

Itt jön az hogy Nemlajosnak igaza lett.
Az agyam kezd elmenni... elfelejtek dolgokat :shock: :shock:

picimami

Andy!
Remélem jól telt a hétvégétek?
És a piri elkerült!!!
Már izgulok érted is ám.
Gyere gyorsan és írj nekünk.

picimami

Pici!
Neked a closti szedésnél néztek közben UH-al?Lehet,hogy ráveszem magam és elkezdem én is szedni.A te példád nagyon bíztató 1 hónap és tessék ott a kis pocaklakó :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Pici!
csak telefonnal csináltam képeket nem tudom milyen lett még a gépbe sem raktuk fel.Ha meg lesz jövök és hozom.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici, 22-én (szombaton) a Mom parkban randizunk délelőtt a lányokkal. :lol:
Jössz?:D

(ha valamit nem jól írtam - időpont, helyszín -, szóljatok!!!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Értem köszi,hogy megírtad.Ha tudok lehet én is elmegyek.

Kép
Kép
a.ibici

apa kiesett :D:D:D most hívott

hát én most nem tudom mi van létezik hogyha babás valaki akkor tojásfehérjés neki a váléadékja? mert akkor jó de reggel mindenképpen csinálok tesztet :):):):)cat elkomorított hogy csak szellemcsík lesz amit én látok :(pedig ott van az még most is látszik nagyon halványan :)

nika70
Salgótarján

de csak pozitívan :):) amit belinkeltem oldalt nagyon sok minden van a pozitív gondolkodásról picike küldtem neked egy nagyon szép videót :):):):) a zene is annyira megy hozzá :)

nika70
Salgótarján

Nika!
Ne szomorkodj!!Piri nincs ez a lényeg és az,hogy te látod a 2. csíkot is!Én biztos vagyok benne,hogy holnap is ott lesz az a csík!! :wink: :wink: Tudod csak pozitívan++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

http://www.avonzastorvenye.hu/mi_mozink.php?p=2
ezt nézzétek meg ezt küldtem picikémnek :) a lap alján van egy gyereket akarok videó :):):)

nika70
Salgótarján

Nika!
Tündéri ez a videó :D :D

Kép
Kép
a.ibici

ugye? mondtam én :):):):):):)) én sírtam a végére annyira szép ez a dal is hozzá :)

nika70
Salgótarján

Nika!
Piri sehol,sírás :wink: :wink: :lol: :lol: Ez már valami!!!!

Kép
Kép
a.ibici

piri sehol :):):):)milyen csibém van?

nika70
Salgótarján

Aranyos a csibe mama és a kicsi csibike :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Nika: szép nagyon a kis videó. Megható. A csibe pedig hozzon holnapra szerencsét:)

Ibici: Örülök neki ha jól érzetékl a lányodék magukat. 15gyerek azért nem semmi. Ha nem titok mennyi volt ez a kör a MC Donaldsban?
Gondolom a meghivott gyerekektől is kapott sok ajándékot.

Kép
csucsu05

Nem titok 17.000-ft volt cakli-pakli az egész.Persze kapott tőlük is ajándékot mai nap az volt a program,hogy mindent kipróbált,bontogatott :lol: :lol: Mindenkinek 1 happy-mail menü+túró rudi vagy gyümölcs ki,mit választott és egy isteni finom csokoládé torta volt benne.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: ennyi gyerekre ez nem is sok. És a gyerekek imádják a mekis szülinapokat.
Biztos örök élmény marad a lányodnak.

Kép
csucsu05

ibici: ez tényleg nem volt vészes 15 gyerekre :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika:holnapora megy a drukk a + tesztehez.Nagyon szép volt a video.

Pici:pihenj sokat.Öcsém sajna nincs jól lehet,hogy holnap megműtik.De akkor még csak az egyik vesével foglalkoznak, a másik az sokkal durvább abban nem látnak mást csak köveket.
Nekem múlt héten jött meg,igy én még az elején járok a ciklusnak.

Csucsu:neked is megy a drukk te mikor tesztelsz?

Ibici:örlüök,hogy jól sikerült a lányodnak a szülinap.Ha tudsz azáért tegyél fel képeket.

Andy, Cat: hogy telt a 7vége?

Ma anyuéknál voltunk Márk nagyon aranyos volt névnapozás volt sajna megcsappant létszámmal.Anyuék örültek az ajándéknak(mindketten szinházjegyet kaptak) most éppen a Mágnás Miskát nézik majd 2 hét múlva mennek a Csárdáskirálynőre. Apu szülinap ajándéka viszont csak szerdára lesz kész,de nem baj,mert a szülinapja úgyis 18án van.

Most megyek a gép elé engedem apát. Holnaop jövök
Vendég

Sziasztok!

Végre hazaértünk, Benit Apa altatja.

Nagyon fáradt vagyok.
Egész hétvégén vásároltunk. Kihasználtam, hogy a héten megjött a fizetésem.
Vettem apának egy Timberland cipőt és két pulóvert. Beninek egy szandált a bölcsibe.
És magamnak is egy Timberland bakancsot télre, pár zoknit, és 8 pulcsit. Illetve nem is csak pulcsit, hanem mindenféle felsőt... Most egy ideig nem kell vásárolnom. :D
És mindebben az volt a jó, hogy a Joyban volt egy csomó kupon, és olyan bolrokban vásároltunk, ahol be lehetett váltani. Így mindent 25% kedvezmánnyel vettem meg.
Péntek este moziban is voltunk.

De most jól esik végre a saját ágyamban pihenni.
Vendég

Nika, Csucsu!

Nem akartalak elkeseríteni Titeket a szellemcsíkos hozzászólással!

Holnap reggel mindkettőtöknek igazi pozitív tesztje lesz!
De jó korán teszteljetek ám, és tegyétek fel azonnal az eredményt!
Vendég

Pici!

Ne takaríts és főzőcskézz!
Ha za orvos azt mondta, hogy feküdj, akkor vedd komolyan! Tessék lefeküdni!

Sissi!

Remélem öcséd hamarosan teljesen rendbejön.

Afra!

Gyönyörű helyre költöztetek! Most irígy vagyok picit. :oops:
Asiyenak még mindig nem jó a gépe.
Január 5-i héten fog szülni.
Vendég

cat semmi gond :):):):):) de azon gondolkodom hogy lehet most van még csak pém mert tojásfehérjés nyákom van ez lehet akkor is ha terhes vagyok vagy ez csak akkor lehet ha pém van ? már kérdeztem előbb is de senki nem válaszolt

nika70
Salgótarján

Nika!

A babatervezők otthonán ezt találtam:

Ha az embrió beágyazódása megtörténik, a szervezet még több progeszteront termel (ösztrogént és hCG-t is), amely a méhnyálkahártyát további felépülésre készteti. Amennyiben nem történt beágyazódás, leesik a progeszteron szintje és a méhnyálkahártya lebomlásra kerül. Ez 2-3 nappal a menstruáció kezdete elött történik, így sok nö 1-2 nappal a vérzés elött vizes állagú vagy tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkát figyel meg. Ez a nyálka nem termékenységre utal, hanem arra, hogy a méhnyálkahártyából ennek lebontása során elöször a folyadék távozik és nemsokára a vérzés követi.

De van akinek a terhességtől nő meg a hüvelyváladék mennyisége, és végig sok.
Remélem Te az utóbbi kategóriába tartozol!
Vendég

Ó, a hüvelyváladék mennyiségéről a terhesség alatt tudnék mesélni!!!
Most már figyelnem kell arra, hogy ha jógázni megyek, akkor frissen mosott melegítőt vegyek fel, mert élek a gyanúperrel, hogy nem csak én érzem ezt a ...naszagot :?
Pedig tisztálkodom rendesen, és nem hordom hetekig ugyanazt az otthoni cuccot... de hát ez van :roll:

Képzeljétek, ma először érezte a párom is Dömét, sőt, a nevén is szólította!!! :lol:

Cat, még régebben kérdezted, de most jut eszembe: szóval kedd délután utazom el, és vasárnap este jövök vissza!
Anyukám befizet egy fodrászra :wink:
Tegnap kisminkeltem magam, meg csinos kismamaruhát vettem fel, és hát olyan jó érzés volt :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

azért kérdeztem meg mert nekem mensi előtt kizárólag vízes állagú szokott lenni a nyálkám

na mindegy ellövöm reggel azt a tesztet azért meg apát is akcióra buzditottam ha mégis pé lenne de remélem és bízom benne hogy ez már terhesség előtti nyák nem is emlékszem Gegénél milyen volt mert ott már két hete késett mikor csináltuk a tesztet nem is figyeltem ennyire a testemet :):):)

nika70
Salgótarján

hát csajok ez csont nega :( de akkor most van pém :):):):):) és apát elkaptam pont időben még ma is elkapom és akkor összehozzuk:):):)így még én is beleférek a júlisuba :):):):):)

nika70
Salgótarján

cat neked volt igazad nem kellett volna kivennem a szemetesből :):(

nika70
Salgótarján

Jó Reggelt Lányok :lol:

Nika!
Nekem is igy volt mensen napján és utána egy pár napig tojásfehérjés folyásom volt és ime babás vagyok. (Én is akkor együtt voltam apával és szerintem akkor foganhatott a Picurkám :lol: ) Tehát te is kapd el apát :wink:

Kép
Kép
minimano74

tegnap elkaptam :):):) akkor jól emlékeztem hogy neked volt ilyen ested hogy mensi nem jött meg nega teszt tojásfehérjés nyák és baba :):):) tudom ost nagyon jól elkaptam apát még ma is :):):) mondtam én hogy még nem volt pém :D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

Szép reggelt Mindenkinek!

Most ébredtem.

NIka!
Nagyon édes vagy!
Köszönöm a szép videót.
Itt sírok rajta.
Még ne add fel!! Kérlek.

Nekem is volt tojásfehérjés váladékom, pé után.
Én azt hittem a menszit jelzi.
És íme, itt lapul a drága Kincsünk a pocakban.

Sissi!
Sajnálom öcsédet. Ismerem az érzést amit most érzem.
Az enyém 6 hétig volt kórházban egy motorbaleset miatt.
Azt hittem belehalok.

Ibici!
Nem baj milyen a kép, csak hod, hogy nézegethessük.

Cat!
Örülök, hogy jó volt a hétvége.
Hol vásároltatok? Agria Park?

Csucsu!
Te hogy vagy?
Teszteltél?

picimami

Ibici!!

Boldog Születésnapot útolag is Vikikének Kép

Kép
Kép
minimano74

Lányok apa olyan édes volt tegnap.
El kellett este szaladnia leveleket szedett össze az udvaron, és vitte ki a szemét telepre.
És megpuszilt ahogy búcsúzott, engem is és a hasamat is.

Este néztem a McLeod Lányait.
Ott is most született kisbaba, és sírt a filmen.
Reggel szintém úgy köszönt el, szia anyuci, vigyázz a kicsi kincsünkre.
Nem édes?? :D

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?