Új privát üzeneted érkezett!

na itt vagyok!
ha jól látom sokan rosszul aludtunk éjszaka. hullakómásan fejés után beledőltem az ágyba és nem bírtam aludni. Zsófi meg nyugtalan volt. aztán fél6kor ébresztett. éhes volt, etettem, utána meg játszani akart. játszottunk, utána meg letettem és visszafeküdtem. nézett mosolygott, tornázott, újabban hason fekve felemeli a végtagjait és úgy hintázik, közben sikongat.
aztán egyszercsak elunta bekapta a bal hüvelykujját és elaludt...
na ez volt az én szerencsém.
ugyanis tegnap szintén nem sokat aludtam, és amikor inni akartam, automatikusan megfogtam a közelebbi üveget, kitöltöttem belőle fél litert és két jó nap korty után jöttem rá, hogy 50%os citromlevet iszom, és fél liter citromlé figyel a poharamban. és észre sem vettem. csodálkoztam is magamban, hogy lehet, hogy túl sok citromlevet tettem a vízbe? de nem.
úgyhogy pihenni muszáj. jelez a szervezet- nekem pl mellproblémákkal szokott, vagy migrénes fejfájással...
Vendég
 


Anyany:Tessék szépen pihizni!!!!Muszály mert nem lesz tejcsi!Mikor kezdtek más gyümit is enni?

Hoztam pár képet a kis Manómról! :D Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


wicca, örülök, hogy megismerhetlek :)

zsófia....nem is tudom mit mondjak...te még mindig egyben??? mit mond a dokid?

anyany: pihenj picit :(

lara: nagyon szpek vagytok...csudiédesen mosolyog Hanna:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

 
 

gégéé!
pihenj csak!!!
a bugyi meg... nekem a cipőbekötés ment nehezen. meg a lábkörömvágás. egyszer hagytam a páromnak, de csiklandós vagyok és persze nem úgy csinálta, ahogy én szoktam...
a cipőmet meg bekötötte, ha megkértem...
te is milyen magas vagy... én vagyok itt a legkisebb a 163cintimmel?
örülök, hogy jólvagytok!!!

winchi!
lehet, hogy csak máshogy szopizott a Manó és érzékeny lett tőle. a mellgyulladást meg ne várd meg, azaz a lázat. ha valamit érzel, menjél dokihoz. én eddig már 4szer táncoltam egy mellgyulladás szélén...

bende!
szép a járókátok, és tök jó a berendezése!!!

tündi!
ne add fel. egyél igyál, ha nem kívánod, akkor is nyomd le a torkodon. igazuk van a csajoknak. táplálót, energiadúsat.
meg különben is, bennem is mindig tartottátok alelket! most a tiédet is jövünk tartani!
ha meg úgy megnyugszol, akkor estére szopi után adjál neki tápszert. elején Zsófi is kapott, amíg nem indult be a tejem. 20ml tej+ 40ml táp. ez volt az adagja.
a sírással mindig azt csináltam, hogy elkezdtem végigzongorázni, mi lehet a baja. pleuscsere, kaja, ringatás, szeretgetés... sokszor csak bújni akart egy kicsit, vagy a hasa fájt és azért akart bújni egy kicsit.
főzni meg nem főztem majnem 3hónapos koráig. mivel nem volt aki segítsen... mindig volt valami, ami miatt ugranom kellett. néha hétvégén, amikor a párom nagoyn nyugis volt, akkor sikerült... majd anyós főz...

sarmon!
szorítok, hogy minden rendbenlegyen!
pihenj sokat!

ancsi!
sztem csak akkor kezdj el hozzátáplálni, ha muszáj. előbb ne. én sem kezdtem volna még... de nem volt más választásom. egyelőre csak almázunk.

lara, ancsi!
nekünk a tesco színesből a pisi folyt ki, amikor a hátán feküdt. a libero mindig jó volt, meg a bella happy is. de a ráírt számozásnak nem szabad hinni.

hettuli!
ha nem muszáj ne éjszakázz...
nekünk nem volt baj a csípőficam vizsgálatnál...
Vendég
 


szia wicca!!!

zsófi!
hogy vagytok?

lara!!!
még nem tudom, mikor, először meg akarom várni a hasi ultrahangot, ami a jövő héten lesz, meg a kakidobozok eredményét. a dokinénitől függ, meg egy kaispelust is mutatni akarok neki, mert nem tudom, érdemes e erőltetni, mert mintha nem emésztené meg az almát rendesen.
gyönyörűűűűűűűűű a hajasbabád!!!!!!!!!!!!
nagoyn bájos a mosolya!!!!
Vendég
 


most még később van, mint szoktam lenni...
Zsófim elaludt 10kor, 20perc múlva, amikor apája megjött a délutános melóból, felébredt. és nagyon édes volt, mert nevetgélt meg minden, de majdnem éjfél volt mire elaludt...
na megyek fejni...
jó éjszakát mindenkinek!!!
és aludjatok anyukák! babukák!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

7 óra van és még mindig alszik!!!!! éjjel 1-kor kelt, 3-kor és 4-kor felsírt, aztán negyed 6-kor evett újra. Aztóta megint alszik. Pótolja a tegnapit.

Wicca! de jó, hogy újra benéztél. Én meg már kezdtem azt hinni, hogy nem vagyunk szimpatikusak. Megírom priviben a doki nevét. Én is a Csetényinél szültem. (Ő volt az ügyeletes ) Szerintem nagyon nagyon jó doki, velem végtelenül kedves volt.

Lara!Milyen gyönyörűen mosolyog Hanna! pedig még csak 10 hetes...Nahát...

Érdekes engem semmiben nem zavart a pocakom. Én vágtam a körmeimet, a cipőmet is könnyedén bekötöttem, nem is emlékszem, hogy bármiben akadályozott volna. Sőt már alig emlékszem az érzésre, hogy milyen volt. Ja, de egy! hason nem tudtam feküdni!

Anyany! Nahát Zsófi is bulit tartott...Én tegnap fogtam a szemeteszsákot szépen összekötöttem a száját, aztán mint aki jól végezte dolgát, bevittem a fürdőbe és letettem a wc mellé. Fogalmam sincs miért. Mikor legközelebb arra jártam, akkor vettem észre :oops:

Basszus- felettünk lakó már kloffolja a húst az ebédhez. Így megy ez minden hétvégén. 7 és 8 között csinálja mindig. :twisted:

Járóka: beletettem az aljába a játszószőnyeget, de amúgy is textillel bélelt. Az alja egybe van varrva a rácsvédővel. Két nap után kezdtem nézegetni, mi van rajta. Királyfi, királylány, vár, sárkány... meg mindenféle letépőzárazható, csörgő, sipoló bigyó.
bende
 
 


Wica! ne aggódj a kilók miatt- mindjárt megyek és megmérem magam- most a pici a legfontosabb. Majd visszamegy szépen a súlyod. Mi is összevissza paráztunk rajta. Még Trundike is, pedig Ő aztán meglepően gebe!!!!!
A feledékenységgel az a baj, hogy nekem volt terhesség előtti, aztán lett terhességi és most van terhesség utáni. Most a kialvatlanságra fogom.
bende
 
 


S. Zsófi!

Igazság szerint Neked ma van a nagy nap!!!! Anyany Zsófija is pontosan a kiírt napra született. Vajon a Te Zsófid is ennyire pontos lesz??? Drukkolok!!!!

Szösz????
bende
 
 


Kilóim száma változatlan, hiába no ezen a héten kevesebbet sétáltunk. Viszont ha már nem lesz szopi, újra lemondhatok a vacsoráról, meg a csokiról. Most meg! ha akarok még vacsorára is csokit eszem. :D
bende
 
 


Hát mi még itt :( Félek de már menni is szeretnék,hogy tulegyünk rajta. Ha nem hétfötöl mehetek mindenap nst-re és ha 17-ig nem akkor meg lessz inditva :(
Lara nagyon édes a baby :lol: :lol:
Anyany Mikor mi már fözeléket is ettünk volt,hogy ugy láttam visszajött a pelusba de a védönö szerint ez normális még. nem olyan az emésztésük.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Zsófi!

Ne félj, hamarosan lesz egy kicsi Zsófid!!!!!

Többiek?

Kész a rétes a spenót, fő az olasz zöldségleves, áthúztam az ágyat, leszedtem a szárítót, beraktam egy mosást....

TI MIT CSINÁLTOK?????

Most megyek és példát veszek Sarmonról, aki tegnap megnézett egy rajzfilmet és megnézem a Madagaszkárt. Közben kivasalok.
bende
 
 


Sziasztok!

Fáradt vagyok pedig azért egy szavam sem lehet a Manóra, bár szopi után kb 20 percet mindig mozgolódik meg nyüglődik.

Szia Wicca, üdv ismét köztünk :)

Anyany: Szegényke! Nincs segítséged amikor fáradt vagy hogy tudj pihenni? Tényleg nagyon kell a pihi.
Nagyon rednik vagytok hogy tartotok :) Jól esik, bár néha lelkiismeretfurdalásom van hogy állandóan csak panaszkodok. Sajnálom de ígérem lesz jobb is csak el ne zavarjatok!!!
Jaj de édes lehetett ZSófi!!! Megint ilyen későm fenn vagy. Ha nem fejsz este begyullad a melled? Őszintén szólva én este sosem fejek, bár úgy érzem ki is eszi ami van.

Lara: Nagyon édes Hanna baba! :) Mennyi haja van, lesz mit copfozni :)

Bende: Én is szétszórt vagyok, szerintem én alapból :)

Játszószönyegnek 3 hónapos kortól van értelme ugye? Előbb nincs sok.

Megmértem magam: 66 kg. Álomsúly 57 kg elfogadható súly 62 kg. Szerintem nem olyan rossz ahhoz képest hogy egy hete 67,5 voltam, igaz farmerben.

Zsófi: Ne aggódj! Minden rendben lesz és szupi lesz :) Majd megyek be látogatni ha lehet :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok! Mancsa vagyok, kb 2 hónapja találtam rátok, akkor még pocakosan, azóta minden nap olvaslak titeket, ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok. 2 gyerkőcöm van, Leventém 3 éves, Dorottyám 6 hetes. Fehérváron szültem mindkétszer.
Vendég
 


Mancsa: Szia! :) Szerintem senki nem bánja hogy csatlakzol hozzánk, sőt szívesen látunk :)
Ki volt az orvosod ha szabad megkérdezni, azazhogy volt fogadott ovosod? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Lányok! Kérdés megint: Van valakinek szoptanítója?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szia Tündi! Igen volt fogadott orvosom, Schwarczinger dokinál szültem most is, meg 3 éve is.
Sajnálom, hogy meg kell szenvedned a szoptatással, biztos emiatt vagy depis, de olyan jó hogy kiírod magadból és nem folytod magadba.
Vendég
 


Sziasztok!

Bende tök jó a járókátok :lol: :lol: :lol:

Lara nagyon sokat nőtt a kicsilány :D :D :D

Tündi tényleg ne izgulj a tejcin, csak lazán :D Én minden napnak örülök, hogy volt még tejecském Matyinak de ki tudja mi lesz két nap múlva, azért tejcsárda nem vagyok.

Tegnap elkezdtük az Infacolt már érezzük a hatását, nem kinlódik annyira a Manó, felsír még most is de nem olyan élesen és könnyebben trottyog is. Meg most is kicsit nyüszi volt meg szeretgettem, bebugyoláltam és a meleg cseresznyemagpárnával a pociján jóizűen alszik. Tegnap ilyenkor már ment a visitás órák óta.

Wicca, Mancsa üdv köztünk, örülök az újaknak, az elején én is csak olvasgatással kezdtem :lol:

KépKép
winchi
 
 


Mancsa: akkor egy az orvosunk én most szülök nála elöször. Dorottya Bácskais és Móri baba volt: :lol:
Trundike: szerintem jó a súlyod biztos vagyok benne hamar visszanyered arégit. nekem majd kb 15 kg-al kell megküzdenem :cry:
De biztos vagyok benne,hogy sikerül nyára az egyik felét utána a másikat :wink:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Ugy imádom ma kimondta a hugi nevét és nekem is mosdja :lol:
Engem nem olyan vészesen zavar de pár napja néha apu helyet Viktort mond az apjának hát apa feje :twisted: hogy ö apa
Azt is ahogy használja a parancsolj tesék bocsi szavakat és ahogy ma rászolt az apjára mert bejött cipövel. Imádom :lol: :lol:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Winchi: És neked délutánra is marad bőven? A reggeli etetés az szuper mert jól be tud ajálni de onnantól tiszta gáz.
Infacol hogy bevált ennek örülök. Mi már egy hete szedjük bizti ami bizti, de eddig nagy sírások nem is voltak.
Puki meg rotyi (már elnézést) megy rendesen :)

Zsófi: Barnika is Bácskai és móri baba :)
Biztos vagyok benne hogy sikerül majd leadnod. Egyik ismeősömmel tervezzük a baba mama tornát, amikor a lurkók már 3 hónaposak lesznek. Van még valakinek kedve jönni?

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


szia mancsa!!!

bende!
azért megnyugtat, hogy nem csak én vagyok nagyon szétszórt...

hát csajok a kilók...
ha már megint téma, akkor sírok egy kicsit.
normál súlyom 52-54között, szülés után 67, jelenleg 72...
szülés előtt 52. szóval van mit ledobnom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: viszont attól nagyon félek, hogy a bőröm nem fogja szeretni a fogyást. amikor egyszer "kövér" voltam,akkor sem voltam több 58nál...
egy hónap alatt le is ment akkor 6kiló, a szétválasztós fogyókúrával.

tündi!
ha este nem fejek, akkor félő, hogy megjön és félek, hogy nem eszi meg majd a tejet a gyerkőcöm. azt mondják, hogy ha éjszaka van két szopi, akkor nem várható. na én két cicit fejek egyszerre. remélem, ez két szoptatásnak belefér
:oops:
Vendég
 


holnap meg fogjuk próbálni a sütőtököt almával.
a változatosság kedvéért megint kakigond van, nagyon megfogta az alma. ma még simán kapta, holnap majd keverem.

a kérdésem pedig az, hogy ha most megsütök valamennyit azt másnap még adhatom neki? vagy mindennap süssem? hogy érdemes elkészíteni? turmixal? botmixerrel? vagy csak összetörni?
bár sztem úgyis ketten esszük, mert én imádom, neki meg kellene rost, hogy tudjon termelni. :oops:
Vendég
 


jajj de jó, hogy holnap vasárnap! holnap végre apája is jön velünk sétálni. önállóan nem vállalja, mivel az elején mindig sírt a babakocsiban, de így jön velünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok,remélem mindenki jól van.Infacolt én is használtam mindegyik gyermekemnél,én nekünk is jótékony hatása volt.Ha kaki gond volt Apa volt az ügyeletes lábtornáztató,vagy alkarjára fektette hassal a babát és úgy sétált egy darabig fel s alá.

Jelentem én egész jól vagyok.Ma megúsztam jósló nélkül még!!!
A lakás is alakulgat,ma ezt csináltuk Apával:
Kép Így indult a reggel...
Kép és este már így gyújt be apa
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Szóval az a fal ott eltűnt... :lol:
Holnap pihi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


húúúúú, Sarmon ez nagoyn szép! máris nagyon szép. tök jó, hogy kivettétek onnan azt a falat.
majd kérünk képet, ha készen lesz!
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!
Anyany szeretném megkérdezni, hogy nálatok anyatej mellett is volt kakigond? Dorkám 6 hetesen 3-4 naponta kakil, de úgy, hogy 2 napig óriásiakat nyög, belepirul a buksija is. Ilyen sűrű anyatejes kakit még nem láttam. :oops:
Vendég
 


Zsófi! akkor lehet, hogy találkoztunk a magánrendelőben!?
Kedden megyek a 6 hetes vizzgálatra, de te már biztos a kórházban leszel, szorítok neked, gyors és könnyű szülést kívánok!
Vendég
 


Hali!

Gyors leszek.

Mancsa! Niki is 3-4 naponta kakil. De mikor végre telerakja a pelust, azt horror adag. Azt mondja mindenki ne aggódjak. Anyatejes babáknál akár 10 napig is lehet kakiszünet, mert annyira nincs melléktermék.

Trundike! Niki már egy hónaposan nézegette a szönyeget, mert vannak rajta felakasztható zenélő figurák, meg felhajtható az oldala és az is nagyon élénkszínű mintás. Néhány hétig teljesen elbűvölte a sok csík.

Ja, áldás, hogy van a járókának kereke. Annyit nyekereg a gyerkőc, hogy aszobában úgy tologatom benne, mint a babakocsiban és akkor egyszer csak elalszik. De úgy elalszik, hogy a porszívózásra is csak akkor ébredt fel, mikor arább toltam a járókát.

Anyany! Zsófi már mennyi mindent eszik....Nahát. Engem is mindenki szekál, hogy adjak neki ezt meg azt, de én elhatároztam, hogyha 6 hónapos koráig lesz tejci, akkor nem adok neki mást. Szerintem éppen elég ideje lesz, hogy a következő 100 évben végigkostóljon mindent.
Szerintem nyugodtan adhatod neki másnap is a tököt. Nekem botmixerem van itthon, én majd azzal pempősítek. Ezek az aventes poharak klasszak, valószínűleg ebben fogom tárolni a sok-sok bébikaját is. Biztosan lesz, olyan, hogy főzök egyféléből egy nagyobb adagot és megy a fagyasztóba. Ahogy nőnek úgy igénylik majd, hogy egyre többet foglalkozzunk velünk. Jó lesz, hogy nem kell mindennap pepecselni.
67 kiló vagyok.... Álomsúly: izmosan 60- löttyedten 58. Elfogadható : izmosan 62- löttyedten 60.

Sarmon! nagyon ügyesek vagytok!!!! Ma pedig PIHEEEEEENJ!!!!!!!

Trundike! Mi újság? sikerült fürdés utánra tenni a szopit? Még egy tapasztalat szopi ügyben. Mikor nekem éppen annyi volt, amennyi Nikinek elég, nem mertem fejni, akkor sem, mikor úgy éreztem, hogy most egy kicsit jobban tele van a cici. Utána egész nap, pont az a 30-40 mili hiányzott. Pár nap múlva kéne érezned a more milk hatását. Nyugodj meg. Puszi Biusnak. És mars sétálni!!!!
bende
 
 


sziasztok!

Sarmon a férjed nagyon ügyi:) és örülök, hogy jól vagy!!!

én is csak bejelentkezni jöttem; már megyek is!!! sok puszi nektek

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziaszok!

Most kaptam a hírt, hogy Söményi Zsófia 7 óra 20-kor 3.88kg-al és 57 cm-el megérkezett. Mindketten jól vannak. Írtam választ mindannyiunk nevében!
:P

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


juhééééj!!!

nagyon nagy gratu!!!!!!! Boldogság!!!!
Jó nagy baba lett ez a kis zsófi, remélem tud ma picit pihenni az anyuja!!!

köszi ancsi a hírt :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


ja és sarmon....te is elkezdted a 36. hetet juhúúúúúúúúúúúú
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hatalmas Gratula, a Kicsi Zsófihoz. Mégiscsak pontos gyerek volt, csak egy picit késett.

Még valami: Niki 4 napja rettenet mond rágja az öklét és közben, olyan hangokat ad ki, - már bocsánat- mint egy bagzó macska. Mi meg az Apjával nagyokat röhögünk közben :D
bende
 
 


Gégéé: szívesen!
Írtam privit!

Lara: csodaszép Hannababa! Egyre gyönyörűbb, és látom a hajából nem vesztett egy szálat sem! :)

Mancsa: üdv köztünk! Ne aggódj a kaki miatt, nekem azt mondta a védőnéni,ha nem kakil, azt jelenti, hogy minden csepp tejcit felhasznál a szervezet.
Mondjuk Jázmin minden nap többször is kaksizik. :)

Sarmon: ügyik vagytok! Hú, az a kandalló jól néz ki a tűzzel. Bizti jó meleg lehet nálatok!

Anyany: akartam már kérdezni, hogy nem az almától lehet a kakigond Zsófinál? Már én is úgy adnék Dorkának almát, csak kicsit félek, nehogy fájjon a hasa tőle. Almától keményebb lesz a kakijuk, vagy ugyanolyan folyós, mint a tejcitől?

Winchi: ezek szerint bejött a cseresznyemag párnácska? Jujj de jó. Örülök, ha nem fáj Matyimanó hasa!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Kép két hete Kép két perce

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bende: Niki de édes lehet! Dorka is eszi az öklét, és morog mint egy bolháskutya! Mi is azt nevetjük.
Tegnap meg elkapta a fejvédőt a kiságyban, és addíg húzta a bal kezével, míg oldalra nem fordult. Oan ügyi volt. Apával azt csodáltuk.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Nikiiiii :D édi lehet :) Megzabálom ezeket a babákat!

szerintetek nekem lennt van a hasam? :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé: De csini a kismami!!! Szép a pocikád!!!!!
Eléggé lent hordod már, nem? Vagy csak nekem tűnik úgy?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Hú, de egyszerre írtunk.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi: azt mondod lennt? remélem :)

megkaptam a privit, köszi:)

most mennem kell...puszik; még egyszer gratu zsófinak
:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Hát nekünk nem volt valami jó éjszakánk bár annyira borzasztó sem. Szopi után nem akart nagyon visszaaludni a Kincsem, nem tudom mert még éhes volt vagy a pocija fájt, de ha hozzá bújtam akkor azért tudtunk aludni.

Anyany: Szerintem azt nem kell frissen sütni mindíg. Azzal törd össze amid van, a lényeg hogy pépes legyen :)

Sarmon: Szép tágas :) Ügyik vagytok! Párom nem egy ezermester, még egy szöget sem tud befúrni, node nem is ezért szeretem, de a te párod igazi ezermester! :)

Bende: Nálunk a pórszívózás elaltatta, mihelyt abbahagytam fel is ébredt a kis francos :)
Tegnap 8-kor szopiztattam, de így is fenn volt 12-kor, bár nem nagyon akart 8-kor enni, de azért megpróbáltam.
Minden szopi után fél órával mindkét cicit fejjem ki?
Tegnap volt 40 ml, és amikor meleg vízbe melegítettem felborult a pohár :( Oda lett nagypn megsirattam :(
Legközelebb mikrózom.

Zsófi: Gratulálok!!!! Sok sok tejcit és boldogságot kívánok a Picurkához :) !!!
De jó!!!


Gégéé: De szép pocid van!!! :) Nemsokára a 36. hétbe lépsz!!!
Igen, szerintem lenn van a pocid.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok,

Köszönöm (újra) a szíves fogadtatást!!! :D

Zsófi: Hatalmas gratula!! Sok boldogságot!!!.

Gégéé: Csini kismami :D!! Bár annyira nem értek hozzá, de sztem is lenn van a pocakod!!

Igyekszem nem foglalkozni a súlyommal, apa egyébként is imádja mind a három "dudorom" (Ő mondja így!:)), a fenekem a pocakom és a cicijeim, amit lassan nem is neveznék cicinek :D:D! Mostanában pedig alig tudok enni, mert bármit eszem azonnal a torkomban van a savam. Olyan mintha a méhem felnyomná a gyomrom :shock: ! Rennie-t eszem rá, meg próbálok nagyon sokszor nagyon keveset enni.

Bende: De édes lehetett Niki, jót nevettem rajta amikor elképzeltem!!! :D:D:D

Trundike: Nálatok akkor megvan a megoldás, ha Bius nem tud/akar elaludni!! Bekapcsolod neki a porszívót!! :lol: :lol: :lol:

Ez az Infacol hasfájásra van? Hashajtó vagy fájdalomcsillapító? Nekem anyós azt mondta, hogy egy anyagdarabot (anyagcsíkot) kell pluszba mindig a hasukra tenni és akkor nem fáj nekik, állítólag náluk bevált! Én majd csak jövőre tudom kipróbálni!

Sarmon: Nagyon szupi ez a kandalló!! Húú, én is úgy szerettem volna, de nálunk kicsi a hely :cry: , bár ha megszüntetünk egy-két falat ...?! :shock: :lol:

Valaki írta anno a macis evőeszközkészletet amit az Intersparban lehet kapni, tegnap apa megvette a kicsi fiának :D, nagyon szép ez a készlet!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Nagy gratula Zsófinak!!!Jó nagy baba! :lol:

Gégéé,csini vagy mint kismama,de nekem a képeidet nézve rögtön az jutott eszembe,hogy pár hónap múlva Emma micsoda rumlit fog csinálni,mire lepakol onnan a polcokról!!! :lol: Mert le fog!!! :lol:

Tényleg tökre lennt van a pocid.Pihenj ám! :wink:

Bende én is a vendéglátóipariba jártam(oda is)!
Ahhoz képest hogy ma nem akartam csinálni semmit sajnos ki kellett mosnom az összes függönyt a sötétitőkkel együtt mert dőlt belőlük a por a tegnapi falbontás miatt.ha meg már leszedtem a függönyöket lepucoltam az ablakokat is... :roll: Megfőztem,ettünk,mindenki most tentizik egyet,megyek én is picit alszok.nem sokat mert akkor meg éjjel bámulom a falat.
Boldog vagyok h a héten betöltöm a 36dik hetet!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Gégéé akkor most zsófi után mi jövünk???Vagyis te! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok Lányok!

Elöször is hatalmas nagy gratula pici Zsófihoz!!!!!Jó egészséget és sok sok tejcsitt kivánunk nektek!

Ancsi:Köszönjük a hírt és hogy írtál a mi nevünkbe is :D Nagyon ügyes Dorka baba!!

Mancsa:Üdv köztünk!Én is úgy tudom hogy nem gond ha nincs kaki akár egy hétig.

Wicca:Nekem is nagyon sokszor volt gyomorsavam de már az elejétöl kezdve főleg éjjel volt rossz én is rennie-t szedtem.Hannusnak meg szép hosszú haja lett de szerintem nincs összefüggés a barátnöm 3 héttel szült elöttem neki is sok volt a gyomorsav aztán Barni szinte kopasz.

Gégéé:Nagyon csini vagy!!!!!!! :D Szerintem is lennt van a pocakod!

Anyany:Zsófi mit szólt a sütőtökhöz?Szerintem is mindegy mivel pépesítesz talán a botmixerrel egyszerübb.

Sarmon:Nagyon szépek lesztek a kandallós megoldás nekünk is nagyon tetszik olyan hangulatos gondolom jó meleg van na majd egyszer nekünk is lesz!Remélem ma pihizel!!!!!

Bende:Tényleg nagyon szupi az a járóka!De aranyos lehetett Niki!

Trundike:Sajnálom a tejci dolgot :( szegényem meg is sirattad én is úgy sajnáltam kiönteni mikor Hannus nem ette meg.

Köszönjük szépen a fénykép dicséreteket :D :D :D :D Hát igen már növünk én is úgy szeretem amikor mosolyog olyan édes ma is mondtam neki hogy megyünk csavarogni úgy vigyorgott mintha tudta volna hogy miröl van szó nagyon szeret kint lenni de tegnap sajna az eső miatt nem tudtunk menni igy ma sétáltunk nagyot most meg még az erkélyen durmol :D Puszi
Vendég
 


Vica: Mi is megvettük a Barnikának az evőeszköz készletet :) Az Infacol segít a babuknak pukizni.

Sarmon: Az igen. Nem unatkoztál akkor! Enyja-benyje. Nekem is kellene egyet pihiznem, meg is próbálok. Macika nem rég evett, most egy darabig elvan :)

Lara: De jó nektek, sajna nekünk nincs erkélyünk :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


sarmon: még szösz hátra van, aztán jövök én, aztán 2 nap múlva te :) hehe...aztán lehet ám, hogy te előbb szülsz :)

a polcokról: igen :( tudom, de azt hittem, hogy fogok tudni még pakolászni babavárás alatt, de aztán közbejöttek a parák, most meg már nem bírok, és nem is akarok pakolászni...de majd el fogom rakni azokat a cuccokat ;)

wicca, nekem is néha van gyomorsavam, szerintem, ha emma nagyot rúg a gyomromba, vagy olyasmi, mert hirtelen elönt...én is rennie-t eszek rá....nekem bejön :) kitartás!!! hova mész 4Dre???

trundike remélem jó kedved van ma :) puszik neked!

winchi mizuuuu veletek?

köszi a dicséreteket csajok a fotókra...én csak annyit tennék hozzá, hogy készítsétek elő a fogyi programokat, és igen trundike, én mennék babamama tornára a bébivel, ha jó kislány lesz :)

ha lennt van ahasam, mikor szülök? :)

puszik nektek csajok!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Trudike!

szerintem ha kevés a tejed, ne fejd ki evés után fél órával mind a kettőt. Nekem van tejcim, de egy cici, akkor elég, ha 5-6 óránként teszem rá. Egy cici, egy evés, másik cici, következő evés. Ha meg mindkettőt kieszi, akkor teljesen felesleges kínozni magad a fejéssel. Nekem attól nem lett több.

Most pusz Mindenkinek. Sarmon Piheeeenj!!!!
bende
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?