Új privát üzeneted érkezett!

Nika! Nagyon várom, már hogy újból tesztelj.

Csucsu és a tiédet is.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nikának és Csucsunak!

Kép

picimami

Nemlajos.
Neked is pihenni kellett az elejnén a vérzés miatt.
Mivel kötötted le magad?
Feküdtél sokat? És aludtál?
És meddig voltál veszélyben?

picimami

Nemlajos!
Jó koncertezést!!

csucsu!
Bízz a párodban :wink: :wink: :wink: Megy a drukk+++++++++++++Mi is elszoktuk kezdeni novemberben a vásárlást,hogy a december ne legyen olyan megterhelő.Mit kap Szabina?

Nika!
Milyen türelmes vagy irigyellek!!

Viki már úgy szenved,hogy katasztrófa.Aki zsúrt rendez ezentúl ajánlom,hogy kora délutáni időpontot válasszon. :roll: :roll: :roll: Már ebéd után indult volna,ha rajta múlik :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Neked is megy a drukk. Most látom a volanzódat.
Én is izgulnék Vivi helyében. :D

picimami

nekem már megint lapalja volt :):): catnek ez már szerencsét hozottt :):):)):

picike köszi a gólyákat remélem megtalál minket :)

ibici ha a tgenapra gondolok nem voltam türelmes :):):):):):) de a keddet ki szeretném várni addig kétszer duplázódik a hcg :):))

nika70
Salgótarján

Ibici: szülinapjára vettünk egy pénztárgép szettet. amihez van még vonalkód leolvasó fej s. Meg szalag amire a vásárolt dolgokat teheti.na meg van zöldség gyümölcs, kenyér, kolbász minden kis apróság amit úgye megvesz. És pénz is meg bevásárló kosár is. Imád vásárolnia lányom fog tetszeni neki. Karácsonyra meg egy konyhaszettet kap. Mosogató tálca is van meg gázszett. Lábosokkal meg kanalakkal. Jó nagy dobozban van alig fér majd el a fa alatt.
Meg kap egy babát és egy mini szintetizátort.
A lánykád mit kap a szülinapjára ?,Ja persze a zsúrt. Sokan lesznek??

Nika: én angyon nagyon szorítok ám érted:)

Pici: Köszi a gólyát :)

Kép
csucsu05

csucsu én is neked szorítok nagyon de tuti lenne babaeső lenne júliusban :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Pici!

Örülj neki, hogy a doki már látott petezsákot! nekem még egy héttel később sem volt.
Ne menj más orvoshoz! Bízz a babádban, és feküdj!

Olvass, internetezz a laptoppal, nézz DVD-ket, fejts keresztrejtvényt és aludj sokat!
Vendég

Nika, Csucsu!

Soha ne nézzétek meg 10 perc elteltével a tesztet!
Akkor megjelenhetnek szellemcsíkok.

De egy-két nap múlva már mindkettőtöknek ott lesz szépen éáthatóan a második csík is.

Pici!

Amit az internetről rendeltünk tesztet, azon a tesztcsík nekem soha nem volt igazán erős. Még akkor sem, amikor már 8 hetes terhes voltam. Vannak olyan tesztek, ahol a tesztcsík annyira erősen látszik, mint a konroll csík, de ez nem az...
Vendég

Ibici!

Boldog szülinapot Vikinek!

Képzeld el Beni szerdán már a bölcsiben ebédelt, csütörtökön pedig ott is aludt. :D Szinte az első volt aki elaludt és majdnem két órát aludt. :D És nem sírt. Amikor érte mentem rámnézett, mosolygott, majd elment tovább játszani...
Szóval azt hiszem tetszik Neki.

Csucsu!

Nagyon jó ajándékokat vettetek Szabinának.
Vendég

Sissi!

Hamarosan Neked is ott lesz a kistesó a pocakodban.
Mennyiszer szopizik még Márk?
Jobban van már?
Vendég

Törpiri!

Hogy van a fiad?

Nemlajos!

Szép nagy pocakod van!
Vendég

Pici!

Ha Neked most három hétig feküdni kell, akkor mi lesz két hét múlva a talival?
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos!
Nagyon szép pocid van, hozd ám magaddal a talira is :wink: :lol: :!:

Cat!
Ez rád is vonatkozik :!: :!: :!: :!:

Ibici!
Úgy örülök, hogy jelentkeztél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon boldog szülinapot lánykádnak!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat: akkro nekem tutti szellem csik jelent meg. De majd meglátjuk. Bár a mai nem 10perc után lett olyan azt hiszem. Vagy nem tudom nem emlékszem már rá. Én is gondoltam hogy lehet árnyék vagy ilyesmi.

Kép
csucsu05

cat nem tudom szerintem ilyen nincs nekem eddig egyik nega tesztemnél sem volt szellemcsík de majd meglátjuk ha keddig nem bírom ki hétfőn tesztelek piri még sehol és nem olyan a nyákom mint szokott lenni mensinél én kezdek bizakodni majd meglátjuk :):):): 4 hónapja percre pontosan jött meg a mensim vagyis beált rendesen bízom benne hogy nem csak megtréfál a testem hanem van baba a pociban :) akarom hogy legyen :9

nika70
Salgótarján

most van vége a megasztárnak de ekkora bundát még nem láttam szegény karcsi gyereket ejtette ki a zsüri a kis vietnámi liba mellől szreintem meg ez a kis vietnámi bige nem is olyan jó nagyon sajnálom :(

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Nika, és Csucsu:nagyon drukkolok nektek :D Már alig várom a hétfőt vagy a keddet.Nika ha lehet inkább hétfőn tesztelj.

Cat:Márk már 1 nap után jobban lett hála istennek ez csak 1 napos virus volt.Szopi a betegség óta megint több lett, egyébként főleg reggel ill. elalvashoz kéri. Az étvágya még nem a régi,de ma azért már sokkal jobban evett. Holnap megyünk névnapozni anyuék már korán jönnek értünk a Márkkal megyünk auchanba majd az öcsémhez a kórházba. Sajna apa dolgozik. :(
Vendég

Én a szombat esti lázat nézem a megasztárt most egyáltalán nem követem. Az rtl-en a Gáspár Bea esett kio, most az m1-en nézzük a hairt.

Holnap vszinű csak estefelé jövök.

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Sissi: Én is a szombat esti lázat néztem. A megasztárt azért is nem nézem mert az egész egy bunda. Miért kell 10éves gyerekeknek felnőttek módjára élni?? Nekik még tanulniuk kell . Nekem megmondom őszintén nem tetszik, hoyg 12 vagy 13éves kislányok mint eg yfelnőtt emberek élnek. Ki vannak sminkelve mint egy diva úgy jönnek ki a szinpadra. De ez az én véleményme. Volt olyan énekes aki pedig kiesett és hatalmas hangja volt.Mostmár csak a gyerekek maradtak bent szinte. Mint egy Tini megasztár már olyan.
Viszont a szombat esti láz tetszik. És a Gáspár bea nem vetkőzte le ám honnan jött. Amilyen arcokat vágott a tánc közben.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Én néztem a Megasztárt.... nekem sem tetszik, hogy ilyen fiatal gyerekekből próbálnak a szülők Sztárt faragni.... nem is értem, miért várják ezt ez egy gyerektől..... azért nagyon remélem, hogy nem ők lesznek a győztesek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

én majd a neten nézem meg a táncos műsort :):):):)

hát igen a megasztárral kapcsolatban nekem is ez a véleményem ha 12 évesen jó a hangja akkor amjd 5 év múlva is jó lesz ezért nem kéne ennyire favorizálni őket viszont a karcsi gyerek nagyon jó volt mégis őt rakta ki a zsüri pedig előtte azt ömlengték hogy milyen nagy sztár lehetne belőle mert alkalmas rá most meg a hülye pics hien mellől őt küldték haza pedig ez a hien nem is énekel olyan jól nekem legalábbis nem tettszik :):):)

piri még sehol viszont olyan a nyákom mint mikor peteérésem van :):):) sőt émelyegtem pedig reggeliztem stb :)

nika70
Salgótarján

Zsu: szia. Hát fúra dsolog az biztos, hoyg a szülők a gyerekeiket ilyennek kiteszik. Mert ez egy örlő életmód. Nem gyerekeknek való.
A másik hogy egy ilyen korú gyereknek még fog változni a hangja is.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu, Nika!

Csucsu: Pontosan. Nem is értem, hogy a gyerekeknek mért nem lehet gyerekkora? Ha jó a hangja, valószínű, hogy 18-20 évesen is jó lesz.... sőt.... még jobb :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt.
A ma reggeli tesztjeim:
Kép

Már nagyon szép erős.
:-)
Kicsi drágám jól van odabenn.

Cat!
Nem megyek másik orvoshoz egyenlőre.
Majd később kell keresnem egy szűlészt, mert ő már nem vezet szüléseket.

picimami

Nika!
Nekem tetszik a Hien hangja.... szerintem sokkal jobb, mint a Lüszié... hát a múlt hetin a hátamon felállt a szőr, ahogy énekelte a dalt.... szerintem szörnyű volt :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

És ez a tipus az összes együtt.

Nika Csucsu! Teszteltek ma??

Szia Zsuzska!
Hogy vagy Drága?

picimami

Picike!
Nagyon szép erős a teszted, egyre szebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihenj sokat!!!!!

Viszont a Krisztián nagyon tetszik, ahogy énekel és előadja magát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Picike!
Köszönöm, nagyon jól vagyok.... annyira lusta vagyok, hogy még felöltözni sem volt kedvem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Itt ülök a gép előtt pisziben és zokniban :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Végre nem kell azon agyalnom, hogy megértem-e már, milyen lesz a dogám?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

picikém én ma nem tesztelek de megdobhatnál pár teszttel :):):):)
majd holnap ellövöm az enyémet :)

nika70
Salgótarján

Zsuzska!
Bezzeg én, kimostam két adagot.
Kitakarítottam a fürdőt.
Sülnek a csirkecombok.
Apa kapott reggelit.
és magamnak paradicsomos húsgombócot készítek. :D

Én elaludtam a Megasztáron.
Kemény 3 hét elé nézünk, apa nagyon szeretett volna este akciózni.
Alig tudtam leszerelni :oops: :oops:

picimami

neked már úgysem kellenek nagyon szépen kapaszkodik az a baba :):):):):):):)

nika70
Salgótarján

Nika Drága!
Ha maradnak, akkor küldöm őket neked.
:oops: :oops: :oops:
(reggel este tesztelek)
Megnyugtat iszonyatosan.
Apa is mindíg nézi, és várja.

picimami

csak vicceltem de ennyit tesztelni:D:D:D:D:D:D tényleg nem semmi vagy reggel este :):):):):)tényleg lehetnél egy tesztgyár tesztelője is :):):) jól járnának most veled
de ha megnyugtat akkor csináld :D:D:D:D:D

nekem egy is elég lesz csak legyen pozitív :):):)

nika70
Salgótarján

Tudod jól, hogy szívesen küldenék neked.

Hát megnyugtat.
És olyan gyönyörűek.

Cat!
Még a 8. héten is teszteltél?
Szerintem én is fogok :lol: 8)

A talin még gondolkodom így.
Hogy mit hoznak az elkövetkező napok.
Ha nem lesz gond, elmegyek majd.
((( apa ha elenged)))

picimami

Sziasztok

Picike,örülök,hogy minden ok!!!
Pihenj tényleg sokat...nekem is kellett az elején,de én annyira rosszul voltam,hogy átaludtam a napokat :cry:

Cat!
Kisifiam jobban van,megvolt a höri temetés...nagyon sirt akkor is...még virágot is vitt a sírjára.De megbeszéltük egyenlőre nem veszünk másikat,azt mondta akkor ezt elfelejtené és azt nem szeretné,én meg nem szeretném megint igy látni ha a másik is esetleg meghal :cry:

Köszönöm,hogy érdeklődtél,aranyos vagy....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Pici, igen, sokat feküdtem, pár napig egyáltalán nem keltem fel, csak wc-re meg zuhanyozni, aztán már lebotorkáltam a kutyával, meg a boltba apróbb dolgokért. Nekem az 5-10. hétig volt ez, aztán a 12. héten a dokinő is azt mondta, most már elmúlt a veszély, jól tapad. Na, ez alatt a bő egy hónap alatt jött fel rám vagy 4 kg, úgyhogy vigyázz!!!:)

A Megasztárt nem néztem, majd most, neten :lol:
Azért megállt bennem az ütő, hogy majdnem Hien esett ki, megnézem, mit alakított.
A táncot én nem szeretem különösebben, úgyhogy azt nem nézem (érdekes, én inkább tv2 párti vagyok, még ha sokszor érzem, hogy gyengébb is, olyan, mintha ő lenne a szomszéd gyerek, a másik meg a profi, de az ember mégis a szomszédnak drukkol :roll: ).
A koncertről meg inkább nem beszélek, többé nem megyek... :evil:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Törpiri!
Köszönöm.
Sajnálom a kisfiadat, hogy most szomorú a hörcsög miatt.
Remélem hamar jobb kedve lesz majd.

Nemlajos.
Híztam én is most.
De nekem kellett is.
De majd oda figyelek magamra.
Bár most annyira nem érdekel a mérleg.

picimami

Ma reggeliztünk apával és mondom neki,hogy kérek még egy szelet kenyeret...erre a legkisebbet adja oda.Figyel a vonalaimra :wink:

Szerintem Picinek a 45 kilójával nem hiszem,hogy akkora gond lenne,ha felszedne néhány kilót :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

picike ugye nincs harag? :D:D:D

Törpiri milyen erős a fiad

nekem meg tojásfehérjés a váladékom lehet nem is babás vagyok hanem pém van ? ki tuja már de azért holnap ellövök egy tezstet:):):):) bár ma is volt mensis hasgörcsöm meg egéy délelőtt émelygett a gyomrom evés utn is :)

nika70
Salgótarján

ja apa most indult fel pestre pókerezni megy hattól lesz az ő selejtezője akivel meg ment annak meg fél négytől drukkoljatok nekik :):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Reagálás előtt néhány fotó:
Kép Sant Feliu de Guixols

Tegnap a tengerparton jártunk. Lányok! Én még ilyen csodálatosat nem láttam!! Hatalmas, meredek sziklák rajtuk találomra növő hatalmas aloék, medvetalp kaktuszok, fák, bokrok... és természetesen az elmaradhatatlan sirálycsávók :wink:

Ez naplementekor készült, sajnos nem adja vissza azt a szépséget és nyugalmat, amit a valóságban nyújtott ez a látvány
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára afra.h 2008.11.09 14:58-kor.

afra.h

Hihi, itt van afra!!! Szia!!! :lol:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép érik a citrom

Ez még az első napokban készült Girona óvárosának egyik parkjában...teljesen ledöbbentem, amikor láttam, h itt csak úgy, a szabadban érik a citrom :o :)
Tegnap narancsfát is láttam :wink:

afra.h

Szia Nemlajos!
Először is nagyon csini vagy, szépen nő az a pocak :wink: Hajrá kislegény!

Pici! Gabi! Nagyon örülök nektek! Annyira szépek ezek a tesztek! :D :D Picimami most már tényleg mami vagy! :wink: Minimanó! Neked is már ott a pocidban Minimanó :wink: Emlékszem, amikor írtad még a sok negatív teszt előtt, h biztos vagy, h ott van a pindúr...és tényleg...ezek az anyai megérzések!
Nika! Megy a drukk neked is!
Csucsu! Veled mi a harci helyzet?

Mindenki beindul lányok?? :wink: :lol: (előbb-utóbb remélem én is :roll: )

afra.h

Bocsi, h nem írok mostanában olyan gyakran, de a férjemnél van napközben a laptop, és este már csak annyira futja, h átolvassalak benneteket...na, de most jól teleírom az oldalt :twisted:

Asiye! Arwen! Ők merre vannak? Asiyének tudom, h Prágában kirándult a gépe, de elvileg már hazaérkezett, nem?

Látom, szervezitek a találkozót...úgy sajnálom, h nem lehetek ott és nem tudlak benneteket személyesen megismerni
:cry: De van egy ötletem...mi lenne, ha itt lenne nálunk a tali? Jó idő van, süt a nap :wink: :D Hmmm?

afra.h

http://avonzastorvenye.hu/mit_jelent_a_ ... rvenye.php

mindenkinek ajánlom ezt az oldalt a titok és a pozitív gondolkodás alapjai és minden amit tudnotok kell róla :):):):)

afra nagyon szép helyen laksz :):):) mostmár jöhet a baba

nika70
Salgótarján

Kép Girona látképe

Na, jó ez az utolsó..

afra.h

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?