Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Teljesen egyet értek hisz nem áltatom magam. Ez biza nem pozítív teszt még. Ma úgy éreztemtöbbször is hogy megjött. Foylamatosan megeyke a wc-re. Holnap azért mutatnia kell ha erősődőtt. Ha nem akkro csak látni akartam a második csikot.
Nem áltatom magam ahogy közeledik a reggel.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! Még dodozom!

Csucsukám! Micsoda hírek??? :shock: :shock: :shock: De én sem akarok még kiabálni! REmélem nem lesz piri!!!!!!!!!! Drukkolok holnapra!! Nagyon várom holnap a híreket!!!

Pendi! Én nem tudtam ezt a daueres dolgot! Én ezt csak a hajfestésől tudtam!!
A fogyáshoz gratulálok! :D :D :D :D

Brid! Rendben! A 7vége a párodé! De majd csak össze hozunk valamit 7köznapra max munka után, de majd ugyis megyek szabira is! És akkor majd talizunk! :D :D :D

Amugy nem volt tegnap kufirc, mert apácska fáradt volt és ezért lementem a konyhába és dühömben elmosogattam!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu! Ide csak egy mondat erejéig jössz??? Egyre ritkábbak ezek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Csucsu
Ez a beszed :wink: Majd imadkozunk erted es meggyujtjuk a mi kis feher gyertyainkat aztan hatha jon mar most a csoda :roll: Azert en is jovok amint tudok ha megvan a teszted 8) Hanykor is kellsz? :lol: 8)

Noci
Persze,hogy osszehozzuk.Pont en is arra gondoltam,hogy neked melo utan :wink:

Zsu
En is irni akartam,hogy most olvasol vissza vgy csak egyszeruen beneztel tul sok volt es inkabb atmentel mashova :?: :roll: Me nem jossz? :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Igen én is gyújtok ma gyertyát hátha kicsike ide talál hozzám:)
Reggel 8kor szerintem max kelek. De lehet nem fogok tudni aludni és korábban jövök.


Nócika: kufircot ma tessék bepótolni!!!! :)

Kép
csucsu05
 
 


Na a reggel 8 ott az itt delutan 4....delutan 4kor itt vgyok legkesobb :wink: :lol: :lol:

A gyertyet meg most meggyujtom...csak neked :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


bridget: Köszönöm. Ha babás nem is lennék akkor is jól esik, hoyg gondolsz rám. Puszi:)

Kép
csucsu05
 
 


Tudod akkor sem buslakodunk mert mar egy honappal kevesebbet kell varnunk!!!!! :wink: Es nincs mit ez legyen a legkevesebb :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Megszületett az egyik régi gyerekkori barátnöm kisfia! 2650g és 50cm-vel! Ugy irigykedem, de tudom hamarosan itt a mi idönk is! A kis Gazso András Milánkának boldog szülinapot kivánok itt is!

Csucsu! Én is gyujtok gyertyát bár azt hiszem, hogy valamiről lemaradtam! Mit jelent ez a fehér gyertya??? Ha egyáltalán van jelentése! :oops: :oops: :oops: :oops:
És apácskát ma mindenképp elkapom, mert félek, hogy kifutok az időből! Feltehetőleg, ha még benne vagyok! Szerinted???
Amugy sajna én reggel nem tudok jöni, mert szeretnék menni a piacra meg a postára pénztkölteni!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Szal remélem jó hírekre jövök! :D :D :D :D :D

Brid! Oké! Majd akkor telefonon értekezünk! Most remélem nem holmi más kedves embereknek fogok integetni, hanem annak a gépnek amin Te is rajta ülsz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Van itt még valaki????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na jó! Nincs senki én is megyek, de lehet késöbb még jövök! Pusz mindenkinek!!! :o

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: a fehér gyertyát te is alkalmazhatod. állitólag ha meggyújtod és mondod hogy mennyire várod már a kicsi babát hogy leszülessen akkro a baba meghallja. Tehát bevonzod a babát. Hogy ennek van e alapja nem tudom. De ennyit igazán meg tudunk tenni.
Igen Apácskát feltétlen kapd el kell az még:)

Most egy másik lány is igy járt mint én. Hogy halványan látta a második csikot . Szóval lehet nem babától van ez a csik. De tény hogy ott van ennyire hülye nem lehetek. Na holnap kiderül. Ha nem vagyok babás akkor viszont a closti nagyon bekavar mert fáj a hasam mintha megjönne de már 3napja. És szerdán kéne megjönnie és azért előtte ennyivel nem szokott fájni. Na mindegy felkészülök most arra hogy netán ez nem baba. Max örülünk holnap.

Kép
csucsu05
 
 


Jo reggelt 8)

Noci
Gratula a barinodned...micsoda kis tokmag lehet :lol:

CSucsu
Rettenthetetlen nagy izgalommal varlak es a johireket is 8)

Kép

Talaltam meg 3masik fotot amit mas csinalt megmutizom 8)

Kép Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mar csak egyet alszok es jon apa :mrgreen: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok.

Brdiget: 1nap és párod veled lesz :) De jó:)

Na én megcsináltam és sehol semmi. Ez van túl széplett volna ha az első clostis hónapban ösze jön.
Ezen a teszten a controll csik is erősebb. Szerintem a másik teszt nem volt jó. Vag yrégi volt . Mert ha össze hasonlitom akkor is látszik a régin a csik. De azt nem is reggeli vizeletből csináltam. Én ennek hiszek hisz ez reggeli vizeletből van. Na mindegy csak azt nem tudom miért van ennyire mensis érzésem már több napja. Lehet a gyógyszertől.

Kép
csucsu05
 
 


Szia...na mondom lassan 8 ugyhogy jottem kuksizni de ahogy latom egyenlore nincsenek jo hirek :? Nem tom lefotozni es feltenni...hatna mi latunk valami :roll: Bar en azt mondom egyenlore meg mindig van remeny hisz szerda meg messze van :wink: A clostitol meg jah minden felet tud produkalni :twisted:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na en mentem lecket csinalni :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

nemsokára indulok dolgozni, de előtte benéztem.

Csucsu
ÓÓÓ de kár!!! Pedig nagyon szorítottunk neked! Sajnálom Drága!!!!! De azért még hátha. Nem akarlak belelovalni, de azért még ne temessük el a dolgot teljesen. Én még reménykedem. De azért ha most nem, a köv. hónapban újra indul a dolog! tudod új hónap, új remény! Pedig nagyon szorítottam!!! :(

Bridget
Holnap jön apa! Gondolom már nagyon frászban vagy! "Kidolgoztad" már az rávezetési tervet? Nagyon gondolok rátok, hogy jól sülljön el a dolog!
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.8174.gif http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.8174.gif
A doki biztosan majd úgy fogja neki elmondani, hogy már ő is akani fogja.
szerintem meg a pénz nem fog neki számítani, ha ő is nagyon akarja a babát. Márpedig miért is ne akarná. Eddig biztosan mondta volna, ha nem akarja. Igaz ez most lombik, de úgyis rájön, hogy ez kell nektek!
Ja! Így már teljesen értem, hogy miről szól a képeslap! Nagyon kis aranyos. Kb sejtettem, hogy valami ilyesmiről van szó, de inkább megkérdezem. Apácskádtól meg nagyon édi, hogy ilyet írt! Biztosan már te is nagyon hiányzol neki. :)
Hát Drágám, ha nem jársz suliba, lemaradsz az anyagról! :) Akkor bizony egyedül kell bepótolni! De tudom én, hogy ügyes kislány vagy, és hipp--hopp már meg is tanultad, csak nehéz nekikezdeni. Én is így lennék vele. :)
A Baileys-t meg én is nagyon szertetem. Kedves egészségedre! :) Csak olyan drága. Van egy jó receptem, amit a barinőmtől kaptam, azt akarom megcsinálni karácsonyra. Nála már kóstoltam, nagyon fini. :)
Csajok!
Ha kell valakinek a Baileys recept, szívesen feldobom. :)

Bridget! Micsoda fotók! :) Pláne az a két pasis! Hogy tudsz te ilyen magas sarkú cipőbe járni! Olyan szép a lábad benne! Én már hasra estem volna rég. :) :)

Nócika
A dauer tényleg függ a mensitől. A festés is. Amit jól tudtál! Nem is raktál fel fotót az új frizudról!! Pedig kivik vagyunk ám rá!!! Úgyhogy tessék pótolni! Mikor akarsz megint menni? Próbáljátok meg megint a dauert. Hátha most jobban sikerül. a te hosszú hajaddal tök jól nézhet ki. :)
A párod meg ne aludjon, hanem kufirc!!!! :) :) De legalább el lett mosogatva. :)
Szerintem még bele is férhet a pé-be. De annyira ne kösd az eber a karóhoz. Lehet, hogy nem pont akkor van. Egy egészséges nőnek akár 2-szer is lehet, vagy akár egyszer sem. Ezt a dokim mondta. szóval az a legjobb, ha 2-3 naponta vagytok együtt egész c.idő alatt. Remélem azért az este nem aludt el apácskád! :)
a barinődnek meg gratula a kisbabához! :)

Zsuzska
Te egyre kevesebbet jössz felénk. Máshová elmégy, velünk már nem szeretsz lenni. :( Ezt sajnálattal veszem, mert te is a csapat tagja vagy! Hiányzol nekünk! Megbántottunk? Vagy történt valami olyan, ami miatt nem jössz? Kíváncsi vagyok rá, és szerintem nem csak én! Szeretném/szeretnénk, ha újra itt lennél velünk annyit, mint azelőtt! Gyere, mert mi is szeretünk ám!!!!
Vendég
 


Na bénán raktam be Bridgetnek a szorítós jeleket! :)
Szóval Bridget képzeld oda a helyére :) Na talán most jó lesz :)

Kép Kép
Vendég
 


azért az elsőt így is sikerül elbénáznom :) :)
Fogjuk rá, hogy "korán" van még :) :) :)

Na megyek melózni!
Mindenkinek szép napot!!!!!!
Vendég
 


Itt vgyok bekukk 8) Most fejeztem be a lecket kb 15perce :x Persze meg nem vgyok kesz :? :roll: Mondjuk azt fele megvan :x majdnem 4orat ultem rajta :x na abban volt az ebedeles is :roll: szal akkor kicsit kevesebb :roll: Majd meg holnap raulok delelott persze csak miutan meglesz minden ahoz,hogy varjam apat haza :D Veszek lufikat es ha talalok valami "WELCOME HOME" (Isten hozott itthon)feliratos valamit azt is veszek. 8) Agynemuhuzas,hogy riss agy varja :D szoba rendben van :roll: fozni nem fozok mert nem tom mit akar enni es lehet etterembe szeretne menni...szal majd ha akarja csak akkor fozok :wink: Mar minnya este 9...elmegyek furdeni hajcsit mosni,kicsit kidekoralom magam es belevetem magam az ejszakai eletbe 8) Van a kozpont ahol mindenki nagyjabol ismeri egymast(marakik ilyen regota itt vannak)es oda megyek :wink: Meglatogatok 1-2ismerost es hazafele(az ejjel is nyitva tarto aruhazban)megveszem a disziteseket 8) Aztan haza es alvas vgy meg nem tom :roll: Talan megnezek a sorozatombol egy reszt vgy tanulok :? :lol: :lol: :lol: Na jo nem fogok mar ejjel tanulni...aztan holnap jon apa :D Istenem mar alig varom :mrgreen:

Pendi
A terv az-az,hogy ugy fogom mondani,hogy "Segitseget szeretnek kerni a dokitol :roll: :oops: "Mert tudod ezt ugy beszeltuk,hogy o segit a segitseg az a lombik...szal nincs neven nevezve a gyerek :wink: :lol: Igy segitseg gyanant hozom fel :wink: O tudni fogja :roll: De mondom januarig van igyis-ugyis idom mivel a decemberi utazas miatt elobb amugy sem lehet :roll: Szal addig meg valahogy csak belefel kinyogni ezt a "Szeretnek segitseget kerni a dokitol" mondatot :lol: A vizsgalatokra elmegy mindenre amire csak kerem 8) szal ezzel nincs gond...plane ha nem is legyunk itthon mert mind a ketten europaban leszunk :? Akkor meg plane januar :roll:
Az en parom egy nehezfeju...en csak remelem a doki elmondja neki,hogy en mennyire szeretnek es nem tesz nekem jot ha csak ulunk es varjuk a csodat... :roll: "Sajna" a leleteim nala jok!!!Ugyhogy arra n em tud hivatkozni :? :roll: A penz meg persze,hogy nem erdekli ot...nem is azert irtam,csak ugy erdekessegbol 8) Parom ennek tobbszoroset keresi meg havonta :wink: Szerintem ha en nem akarnek ennyire babat o sem akarna...de mar lassan engednie kell es o ezt tudja ezert is erzem magam egyre kozelebb a celomhoz :) Azt meg,hogy lombik ha o nem szeretne en nem mondom el a baratainak :wink: Abban bizti lehet :!:
Suli jaj ne is mond :x De az a gaz,hogy mindent ertek de pont a nagyon fontos ragozast tanitottak amirol lemaradtam :twisted: Pont az az amit nem ertek :evil: Lehet veszek majd 1+magan orat :roll: A lecke meg ha nem vgy ott akkor nem jar :roll: ha eghy hetig nem megyek akkor masik heten odaadjak az egesz hetit? :twisted: Ugye en mar ezeket tanultam tavaly egyszer...aztan a magantanarom elmagyarazta angolul...szal mindent ertek es tok jo :wink: Csak ez a franya egyik fajta ragozas :x
Az italert nincs mit :wink: Kuldok ma is valamit majd a szoveg vegen :wink: A receptet meg szerintem tedd fel nyugodtan na meg a receptesbe is :wink: :lol:
Jo munkat 8)

Kép

A mai ital kerlekszepen CAIPIRINHA Marhara szeretem 8) :lol: de ngyon eros igy nem surun iszok :lol: ha jol tom tequila van benne meg prselt lime(zold citrom)jegkockak es cukor 8)
Egeszsegetekre csajok!!! :lol:

Csucsu
Remelem nem vgy elkenodve :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok
Ugy hallottam Melus a szuloszoban volt tegnap :shock: Nem kapott senki sms-t? :roll: Szoritunk am neked Melus bar szerintem mar boldog kismami vgy :lol: :lol: :lol:


Pendi
Jah es kocce a dizseretet a labaim neveben 8) :lol: :lol: :lol: Reggel a buli vegere nekem is fajtak a labaim :? :roll: :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Viccek.......
Férj: Az olyan férfiak, mint én, nem nőnek csak úgy, a fákon!
Feleség: Tudom. Lógnak róluk!
*********
A világ legboldogabb asszonyává teszlek! - ígéri a férj.
Mire a feleség: - Mikor indulsz?
*********
Férj: Kutya egy életem van!
Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a
nappalit és várod, hogy eléd tegyem a kaját.
*********
- A feleségemet megleptem, a "Hogyan takarékoskodjunk?" című könyvvel.
- No, és? Sikeres volt?
- Nagyon. Azóta nem dohányzom, és nem iszom.
***********
- Képzeld, olvastam egy cikket. Egy fickó azért vált el a feleségétől, mert az folyton a zsebeiben turkált.
- Aha. És most mit csinálsz??
- Kivágom a cikket és belerakom a kabátzsebembe.
**********
Két haver találkozik és elkezdenek beszélgetni.
- A Te feleséged hogy szeretkezik?
- Hát, van aki dicséri.
**********
Az egyik férfi sír. Mire megkérdezi őt a haverja:
- Miért sírsz?
- Ne is mondd, a feleségem.
- Mi történt vele, meghalt?
- Akkor legalább tudnám, hogy hol fekszik!
***********
- Hallom, összevesztél a feleségeddel. Mi történt?
- Nem tudtunk megegyezni a nyaralással kapcsolatban.
- Hogyhogy?
- Én mindenképpen a Kanári-szigetekre akartam menni, Ő meg mindenáron velem akart jönni.
**********
- Miért nem nősülsz meg, Péter?
- Ugyan minek? Két testvér is ellát, és szüntelenül kényeztetnek.
- A testvérek nem pótolhatják a feleséget.
- Ugyan miért nem? Nem az én testvéreim!
***********
Kohn szomorú arccal állít be a kávéházba. Barátai tudakolják, hogy mi a baja?
- Meghalt a feleségem.
Zavart csend támad, majd megszólal Grün hitetlenkedve:
- Nem is igaz! Csak azért mondod, hogy irigyeljünk!
***********
Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok csajok:9 Köszi a szoritást. Képzeljátek én már úgy voltam vele hoyg következő hónap majd sikeres lesz. De a férjem szerint ott a csik. Hát nem hiszek én ebben de várunk.
Na jó nehezen kivehető de kivehető. Mondjuk szerintem erősebbnek kellene lennie. Na mindegy nem agyalok most élvezem a hétvégét. Párom szerdán megy csak dolgozni igy sokat itthon leszünk együtt:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Bocsika, hogy mostanában nem nagyon voltam.... de vagy tanultam (ma zh-t írtunk), vagy apával rosszalkodtunk :oops: :lol: 8)
Igyekszem holnap elolvasni mindent, ha itthon leszünk.
Szép álmokat mindenkinekk!!!


Csucsu!
Drukkkkkkkkkkkkk :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, megjött a tesóm és hozta a laptopot.
Hát még mindig egyben vagyok, ez a lány nem akar kijönni.
Néha van jóslófájásom, de aztán el is múlik.
Azért sokat mozog még mindig szerencsére. Hétfőn járok terhesgondozásra, hét elején az NST jó volt, sokat mozgott.

Azt mondta a doki, hogy ha nem lesz baba, akkor majd most hétfőn, 39. hetesen megvizsgálja a méhszájat, hogyan áll. Remélem nincs bebetonozódva.

Szerencsére most itt a Levente, arra számítok, hogy addig itt marad, míg meglesz a baba. Azért durva lenne, ha a végén úgy kellene indítani, miután meg ennyit kellett "visszatartani".

Nyűgös vagyok, sehogy se jó, feküdni már nagyon nem jó, úgy fáj mindenem. Sétálgatok, de két napja esik az eső, nem lehet kimenni. Így három gyerekkel elég nehéz, egész nap ittbent lenni.

Remélem ti jól vagytok!
Bárcsak már képeket küldözgethetnék a babáról!

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kati: izgi nagyon. Kitartást mostmár tényleg nemsokára meglesz a kisleány:)

Kép
csucsu05
 
 


Zsu
Az okes de mashol en lattalak :oops: Remelem azert jossz mert az,hogy neha neha beszolsz de nem olvasol minket az nem jo :(

Kata
Na mar izgultam ertetek 8) Csak nem akar ez a janyzo kijonni...nembaj van meg 10napja...a joslofajas megvan :wink: Hamarosan o is jon :lol: En el se tom kepzelni mennyit fogok nyavajogni babasan :shock: :oops: Gondolom nem leanyalom honapokig fekudni :? De mar csak 10nap draga :!: Es johetnek aok a szep fotok is :wink:

Csucsu
Holnap is tesztelsz? :roll:

Elmentem a kozpontba :arrow: ott hajnal 2korul taliztam a szobatarssal es a baratnojevel :arrow: utana meg ittunk :lol: :arrow: apaval folyamatosan sms-eztunk hisz gepre szallt!!!!!JON HAZA!!!Sot azt is irta igyak meg es erezzem jol magam :wink: :lol: Aztan vettunk kajat hazahoztunk es egy film nezese kozben ettunk :arrow: most agyba terunk...jah es vettem 5kulonbozo szinu lufit meg valami japan feliratos akarmit amit az ajtoba tszek ki holnap a paromnak 8) :lol: Marha jo :!: :!: Jol telt az estem kicsit lazitottam de hagy ne mondjam mar 2ital utan bevoltam csiccsentve :lol: :oops: :oops: :oops: :lol:

Na jo ejt holnap azaz ma apa mar itt lesz mar csak 10ora!!!! :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Joooo reggelt 8)
Faj a fejem a hasam jol becsiccsentettem tegnap uhh :x
De a lufik mar felfujva :arrow: agynemu athuzva :arrow: szoba rendben :arrow: most meek hajmosas furcsi feloltozes :D
Minnya jon apa :D Na jo nem minya de mar csak 2es fel ora :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Nagyon készülödsz ha lufikkal várod a párod. Azóta már meg isjött a párod és biztos határtalan a boldogságotok:) De jó most én is örülök,hogy te is boldog vagy:)
Azt hiszem ma nem igen fogsz jönni hisz a pároddal leszel. Ami nagyon jó dolog:)
Sok puszi.

Kép
csucsu05
 
 


Szia :D
Meg nem ert haza talan mar 1ora csak kb... :roll: mar a gyorsvonaton ul a varosba tartva...aztan a megallotol meg 15perc taxi :? De mar nemsoka itt van es igen valoszinu nem fogok ma mar surun jonni amugy is itt mar este fel 6szal a napnak is lassan vege :)

Es igen ngyon boldog vgyok olyan vgyok,mint aki az elso randijara keszul 8) :lol: Lett "Wellcome Home"-os felirat is :wink: En gyartottam :lol: Mar tukon ulok :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Érezzétek nagyon jól magatokat apával, és minden percet használjatok ki, míg otthon van!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szaisztok!
Ezer meg ezer 1 bocsika, de csak gyorsan jövök írok és válaszolok, mert nem a saját gépemről írok, mert bekaptam valószínű az új virust amit tegnap mutattak a tw-ben!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Szal tök ideg vagyok! A tesom gépéről vagyok jelen!!

Brid! Most már biztos az igazak álmát alusszátok apácskával, de asszem ez igencsak érthető!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hosszú volt az idő míg nem taliztatok! és most minden időt ki kellet használni! Gondolom az utolsó percek teltek el a legnehezebben!!! A dekoráció bizti nagyon szupi volt! Apácska is tuti nagyon örült neki!!
A tegnapi buli asszem jólhangzott! És az, hogy kicsit beccsiccsentettél az meg néha kell!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu! Sajnálom, hogy nem lettél zebrás, de majd a következő hónap a tiéd lesz! A clostyt addig kell szedni míg nem leszel babás???

Zsuzsu! Rosszalkodtatok?? :lol: :lol: :lol: :lol: Helyes! Most van a ti időtök!! Hajrá!
Amugy tényleg Megbántottunk???

Melus! Már biztos boldog anyuka vagy! Gyere hamar mesélj milyen volt a szülés??? Mekkora a baba??

Kata!Hát ugylátszik ez a kiscsaj, jól megkinoz téged 1x elöbb akar kibujni, mikor meg itt az idő akkor meg kis lustika!! De szerinted néhány napon belül meg lesz a kis drága!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Nócika: nekem most három hónapi adagot irt fela doki. azt mondta ha addig nem jön össze a baba akkroemeleünk az adagon.
Hát majd meglátjuk.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu! Én nagyon remélem, hogy nem kell még azt a 3 hónapot sem végig szedned!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jaj csajok! Apácska elövette a régi gépet és most arrol jövök! Mondjuk ezen is van virus méghozzá a troja!! :? De ez legalább mükszik nem ugy mint az alig 2 hónapos gépem!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na kakukkosat mindenkinek!!!!!!

Nócika!
Nem bántottatok meg..... csak olvasóban voltam itt.

Tegnap is rosszalkodtunk apával délután :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerencsére itthon volt vasárnap, úgyhogy egész nap tévéztünk, és az ágyban henyéltünk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pé megvolt, csak még Ferti nem tette be. De szerintem ma vagyok 3.DPO-n.

Bridg!
Remélem, téged nem nagyon látunk most egy hétig, mert pároddal ki sem keltek az ágyból :wink: Orvoshoz mikor mentek :?: :?: :?:

KAta!
Kitartást, eszméletlen, hogy most meg már ki sem akar jönni a kis drága :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt!

Csak beköszönök, mert indulok a boltba. Aztán főzés, és majd közben visszaolvasok.

Bocis, hogy tegnap nem voltam, de voltam olyan rosszul, hogy csak na. Azt mondja apácska, hogy valószínűleg az a 2 napos vírus támadott meg. Most errefelé ez tombol. Nem tudtam eldönteni, hogy üljek, vagy hajoljak a wc-re. Nagyon szarul voltam. De ma már jobb.

Na majd jövök, és visszaolvasok. Addig is puszi!
Vendég
 


PEndi!
Jobbulást neked!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt lányok!

Pendi: Javulást neked. Pihenj ha tudsz.

Bridget: Miylen volt a pároddal eltöltött éjszaka:)

Zsu: remélem akkor már a beágyazódás is foylamatban van nálad:)

Kép
csucsu05
 
 


Csak gyorsban mert 1000zolgom van most ertem haza a sulibol :x

Tegnap apa megjott orom oltari volt :D :D :D :D Leirhatatlan :D :oops: Kicsit agyban henyeltunk es csak szeretgettuk egymast :) Aztan rendeltunk kajat vacsiztunk dumaltunk aztan mar 9kor agyban voltunk 8) Mire bejottem ember horkolt :shock: Na mondom ennyit a nagy dongetesrol :lol: Jottem is,hogy irok nektek erre felkelt es betamadott 8) :lol: Aztan kez a kezben lab a labon elaludtunk :) Istenem de joooo volt marmint egyutt aludni ujra :lol: :oops: Aztan hajnal 1kor felebredtem es nem tudtam elaludni :shock: Apa kerdi mi van a nagy boldogsagtol nem tudsz aludni :?: :lol: :oops: Hajnal 4fele ha megint elaludhattam...kicsit beszelgetett velem de o visszaaludt hamar....nagyon faradtka volt :roll: Reggel 8kor keles mert mentunk a dokihoz 8)

Vervetel megvolt :wink: Spermavizsgalatra meg hetfore csinaltunk idopontot remelhetoleg meg itt lesz :roll: Nekem ugyis penteken jon piri vgy szombat...es akkor hetfoig no keksz :oops: :lol: :oops: Hetfon meg en viszem be kaptunk muanyag dobozt :wink: A dokira meg varni kellett meg vagy 1orat a vervetele utan :oops: Ugyhogy apa kicsit kivolt hisz 11utan ment meloba kozben 10kor kezd de hat ugyis csak most volt ez igy :roll:

Beszeltek is...apa mondta neki,hogy a masik korhazban milyen rosszakat mondtak nekem es en azert jottem ide,hogy ezt megnezessem olyan masodkezbol :roll: Egyenlore amire kivancsiak vgyunk az az normal uton lehet-e baba(ezt o mondta) :roll: azaz nezzenek meg engem...apa aszongya miert nem jovok megcsinaltatni az atjarhatosagit?Mondom neki,hogy a kov. ciklus 8.napjan lesz en jovok...aszongya jaa :lol: Na meg o is meglessz most kuksizva aztan mondta apa arra kivancsi lehet-e normal uton babao :roll: (Mar lassan 1eve nem jon ossze :? )A doki azt mondta 1-2evet adnak a paroknak ha addig nem jon ossze akkor azert besegitenek ha kerik :roll: Mert lehet,hogy atjarhato vgyok de akkor is lehet nem jol funkcionalok...szal mondta az nem mervado,hogy minden rendben a leletekkel :roll: Mindenesetre lelett minden tisztavza talalkoztak...stb :wink: Hetfon meg viszem az anyagot :shock: :oops: :lol:

Aztan haza etttem es mar indultam is suliba :x Most meg anyut kell hivnom,ennem kell mer ehenhalok :shock: meg hazifeladatom van meg a hetvegerol na meg adtak ujat is :twisted: Ugyhogy estig nem hiszem,hogy jovok :roll:

Pendi draga :(
Kép

Zsu draga 8)
Orulok,hogy jossz :wink: Es ne csak olvassgass minket tessek bekapcsolodni nekem hianyzik a mindig vigasztalo Zsu-m es a mindig sokat beszelo Zsu :roll:

Csucsu
Mi zujs piri ugyben :roll: :?:

Noci
Az uj gepetek monnyon le :twisted: bar a virusrol nem o tehet :oops: :roll: Ne add oda a fiuknak a gepet azert lesz virusos :arrow: bezzeg a bnet-tol nem kap virust :lol: :lol: :lol:

Kata
Egyben?Vgy anyuka vgy mar?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: na akkro gondolom nagy volt az örüm, hoyg APa haza ért:) Én most ahogy leírtad a dokinál mi volt úgy veszem ki, hoyg simán benne lenne a lombikban a párod. Kiváncsi vagyok mi lesz a katona vizsgálat eredménye.
Jajj nagyon örülök legalábba dokival találkozott már. Amúgy szimpatikus volt neki mit mondott a párod??
Lombik amúgy szóba jött egyértelműen??

Piri sehol de csaks zerdán nem kéne megjönnie.

Kép
csucsu05
 
 


En is uuugy orulok :D Kerdeztem tole szerinte aranyos...azt mondja szerinte igen de nekem kell tudni :wink: Magyarul ami nekem jo az neki is jo :lol:

Lombik konkretan ugy jott szoba,hogy ok csinalnak ezt is azt is meg amazt is 8) Apa aszonta ok eloszor legyenek meg a vizsgalatalok es akkor kerdezte,hogy megtudjak-e mondani lehet-e normalisna is baba? :roll: Na gondolom ha itt majd gubanc lesz a doki mondja es akkor parom is belemegy...de addig amig azt mondjak majd,hogy egeszsegesek vgyunk szerintem majd mindent belead,hogy normalisan bekovetkezzen a dolog :roll: 8)

Azota nem teszteltel? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: persze megértem a párod is hisz most volt előszőr. Kiváncsia katona vizsgálatra is biztosan.Ha már ennyire érdeklődő az sem semmi dolog. szépen lassan össze jön a baba szerintem.
A párod meg szerintem bármibe melemegy már.

nem nem teszteltem. Nem merek.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

ithon vagyok! Apa kérdi van kedved fözöcskézni?? Mondom muszály, ha csak nem akarsz kajnálni meghivni! erre Ő jól van menjünk!!! :lol: :lol: :lol: Szal főznöm nem kell irány zuhi és irány vacsizni!!

Brid! Akkor örülök, hogy jól telt az éjszaka!!! És apácskának viszed akkor a cuccát hétfön és annak mikorra van meg az eredménye??? Lehet, hogy nálad már akkor nem is kéne megcsinálni az átjárhatoságit és akkor apa kap egy kis tuning tablettát és karira meg már kioderül, hogy babás vagy!!! De jó lenne!!!! :D :D :D :D Tök örülnék, ha te lennél az első babásunk, bár bárkinek örülnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isten lássa lelkemet!!! :D :D :D

Pendi! Jobbulást neked!!! A virus meg monnyon le!!! De azért remélem már jobban vagy!!!

Zsuzsu! Azé ne csak olvasoban légy itt valünk, mert nagyon hiányzol ám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amugy meg akkor még jó, hogy nem hivtalak fel tegnap! Pedig nagyon gondoltam ám rád!!!!!! Jó lett volna már kicsit beszélgetni! Meg talizni eggyet! Hiányzol ám nekem!!! :wink: :wink: :wink:

Csucsu! Mért nem mersz tesztelni??? A kolléganöm sem meri megcsinálni a tesztet pedig neki most marad ki a második pirije lassan! Én olyan boldogan csinálnám, ha már ott tartanék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok! Mint látjátok van még hátra böven napom! De tök ugy érzem mintha meg akarna jönni! És ami a legborzaztobb az egészben, hogy fáj a köldököm! Meg ugy lüktet! Írtó rossz érzés! lehet, hogy felfáztam?? Van ilyen tünete??? Mondjuk erről még nem hallottam, de nem járok sürübben pisilni, mint eddig! Szal nem tudom!

Na megyek, smajd késöbb még benézek!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó kedvűen, de fáradtan ébredtem. Végre eljutottunk oda apácskával 1 hónap után, hogy volt hancur. Mondtam neki, hogy ez már éppen illő volt. erre azt mondja nekem, hogy én menstruálok túl sűrűn. :) De ezt csak viccből mondta, mert ő is tudta, hogy ez a sok katonavizsgálat jól betett nekünk.:)

Észre sem vettem, és elszaladt a nap. Főztem, sütöttem, elvittem Apácskának az ebédet, és máris délután lett.

Köszönöm mindenkinek a jobbulást üzit. Már jobban vagyok, enni is bírtam. :)

Közben már a barátnőm is volt, és nem tudtam befejezni az írást. Itt volt, tornáztunk. Az a Rubint kazetta iszonyatosan gyilkos. Úgy fájnak a lábaim, hogy alig bírtam lemenni a lépcsőn. Remélem egy-két hét alatt lesz látszatja, mert rettenetesen nehéz.

Bridget
Végre csak ti ketten! Már nagyon kellett ez neked! Érezzétek nagyon jól magatokat! :)
A vizsgálatok meg mégiscsak meglesznek most. Ez is nagyon jó hír. :)Végre beszélt a dokival. :)Ez neked is megnyugvás, és legalább ő is tudja mire számítson. Hurrá, most már egyenes út a babásodáshoz!
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény. Remélem minden ok lesz. Most megbocsájtjuk, ha nem jössz addig. Inkább használjátok ki azt az időt, amíg együtt vagytok!
Nagyon ügyes vagy, hogy szépre kidekoráltad a lakást. Ebből is láthatja, hogy már nagyon vártad haza.
Nagyon jók a viccek! :) :)
De most olvasom, hogy még most is melózik? Hát milyen munkahelye van neki. Ezek tényleg nem ismerik a pihenés szót. Miért nem hagyják szegény párodat egy kicsit pihizni?

Csucsu
Neked még mindig mennek a drukkok, mert úgy tűnik nem egyértelmű még a teszt.
Próbálj meg nem rá gondolni. Na jó, tudom, ez lehetetlen, de próbáld meg. Aztán szerdán majd csinálsz még egyet, akkor már biztosabb eredményt kaphatsz.

Zsuzska
A zh, és a hancúr meg van bocsájtva! De azért tényleg jöhetnél sűrűbben is!

Kati
Most már veled együtt izgulunk! Már nagyon várom az sms-t. Tudom, hogy nálad jobban azért nem. Nagyon gondolunk rád!

Nócika
Te már megint vírussal küzdesz? Az idén már 2-szorra nem? Szegénykém! Vírusok monnyanak le!!!!! ÉN nem is néztem a tv-t. Milyen vírus támad már megint?
Köszönöm Drágám, már jobban vagyok!
Hová mentetek vacsizni? mit ettetek?
Na olyat még én sem hallottam, hogy a felfázástól a köldök fájna. Szerintem ott másnak kell lennie. Nem lehet, hogy megnyomtad, vagy esetleg öv vagy valami megkarcolta? Ha nem múlik el, azért kérdezz meg egy orvost. Akármi is lehet.
Vendég
 


Jo reggelt :D

Kép

Na volt egy kis reggeli hancur apaval mivel este csak vizszintbe rakta magat es mar horkolt is :shock: Jah nem tudtam mar jonni tegnap mert beszeltem anyuval vgy fel orat,aztan csinaltam kajot,ettem,talan ha fel orat neztem a tevet,aztan mar jott is apa na nekialltam leckezni o meg tevezett...leckeiras 1000-rel aztan teki etetes kozben persze mosas,szaritoba rakas,teregetes,hajtogatas szal 11ig meg se alltam :? Aztan tusoltam es mentunk agyba de mire mondom a feje az agyhoz ert mar aludt :lol: Ilyet talan ha filmekben lat az ember :shock: :lol: :lol: :lol:

Ma meg mondom birkoztunk egyet munka elott mar szerintem 7ora ota taperolgatott nem hagyott aludni :lol: :oops: :lol: Ugyhogy megadtam magam :lol: :lol: :lol: Most ment el dodozoba :roll:

En meg irok aztan kimegyek megnezek egy reszt a sorozatombol aztan leckeiras meg reggelizni kene :roll:

Csucsu
Nem is baj ha nem tesztelsz en se mernek :roll: :oops: Majd ha szerdan nem jon meg gondolkodhatsz rajta :wink: de EN meg akkor se mernek :roll: :oops: De azert tudod azert halkan szoritunk :wink: Kép Az meg olyan jo,hogy a parod nem megy szerdaig meloba :D Most akkor ti is jol erezhetitek magatokat :wink: Na meg a clostirol akartam irni,hogy te 3havi adag utan beveszel majd meg 3-mat? :shock: nem sok kihagyas es pihenes nelkul 6havi closti??? :shock: N atutom annyit nem kell ugyse varnunk mer babas leszel de azert szerintem az marha sok a szervezetnek es szoktak pihenni kozben :roll:

Pendi
Szegenykem,remelem nem nagyon viselt meg a hasmars :roll: :oops: Levest ettel az jo ilyenkor a gyomornak en legalabbis ngyon szeretem 8) :) Na vegre mar nalatok is volt birkozas :lol: Kép
Igen ugy nez ki meglesz minden vizsgalat :wink: A eredmenyre en is kiwi leszek 8) Hat meg nem egyenes ut de mar haladunk :wink: En nem is tudom mit kivanok :roll: lehet,hogy rossz eredmenyt es akkor mehet a lombik :oops: mert ha jo akkor marad a spontan probalkozas ami latod nem megy :roll: Meg ez a het es jovo heten talan marad :roll: Ugyhogy kihasznaljuk az idot de azert titeket se hanyagollak :wink: A dekoralas meg mindig megvan...szerintem mar ismer de azert erre tuti nem szamitott es jolesett neki :wink: sot meg a szobatars is rajzolt neki egy "Isten hozott itthon" feliratot :lol: A vicceket meg elsem olvastam :shock: csak gyorsan betettem :oops: :lol: Persze,hogy melozik...ez itt normalis :roll:

Noci
Naaa vacsizni?Hova menteket?Es mi jot ettel? 8) Tyu de reg voltam vacsizni mar otthon :roll: Itt mindenki mindig jar ebedelni vacsizni...nem nagyon fozogetnek :roll: ezert nincs is meg a varazsa :? Szerintem legalabbis :roll: Jah apacska cuccat viszem hetfon reggel 9:30-ra 8) egyuttal a vervetelet is felveszem na meg az en 21.napi eredmenyeim is kesz lesznek :wink: Az atjarhatosagit akkor is mindenkepp megkell csinalni mert jobb azt is tudni mi van velem na meg akkor mar minden meglesz ujbol es ez volt a lenyeg :) Kulonben is apa katonait hetfon viszem de az atjarhatosagi az meg penteken van ugyanazon a heten :roll: Szal nem tom meguszni :? Hat ha apa kapna is valamit nem tom megfogjuk-e az ehavi pe-t remelem meg itt lesz mert ha nem akkor csak a dec 21-eit kapjuk el abbol meg nem lesz +os eredmeny karira :? De azert koszi ngyon ari vgy am ngyon jolesett amit mondtal :wink: Es ,hogy igyszurkolsz :)
u.i.:Koldokfajasban nem tok segiteni,de a felfazas az nem ilyen :?

ZSu
Na ezek szerint pe elkapva 8) Ennel jobb hir mar csak a ho vegen lehet nem igaz :wink: De latni fogsz jovok azert tudod o dolgozik :roll: Ha persze itthon lenne akkor nem surun latnataok :lol: naaa jooo csak neha :lol: Dokinal meg jokor kerdezted mert aznap voltunk :wink: Nalatok mizu?Szeded meg a clostit? :roll: Mennyi van meg vissza belole ez volt a 3.ho? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csak egy gyors bekukk, mert fontos híreim vannak!

Sms-ben érkezett :) :
"Ma 20.20-kor megszületett Szakmári Lilla 3600 gr-mal, hietetlenül gyorsan, természetes úton. Mindketten jól vagyunk! Kati"

Kép Kép Kép

Ezt tegnap éjszaka kaptam, csak sajna én már aludtam, és nem vettem észre. De most azonnal írom is!

Kati!
Hihetetlenül boldog vagyok, mert veled együtt izgultuk végig az elmúlt hónapokat! Még a könnyem is kicsordult, a hírtől. :)
Várunk mielőbb a részletekkel!

Na megyek, mert megyek a munkahelyemre havi képzésre, és még sehogy sem állok. :)

Bridget
De korán keltél Szívem :) :)! Majd délután jövök, és visszaolvaslak!

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy tegnap sem voltam.... még meló előtt kitakarítottam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán estére kipurcantam :oops: :lol:
Most vagyok, mindjárt vissza olvasok, és reagálok mindenre, amire lesz időm....
délután meg megyek körmöshöz, de aztán majd jövök.... holnap délelőtt meg itt lesz keresztfiam, én vigyázok rá.... anyuja megy uhu-ra.... megtudjuk, hogy biztosan kislányt vár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Tudod már pontosan, hogy mikor érkezel :?: :?: :?: :?: :?: :?: Már nagyon várlak :!: :!: :!: :!: :!: :!: Remélem, tudunk megint találkozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd szerda este megyünk Nóciákkal vacsizni..... még nem tudom, hova, de majd kitalálunk valamit....

Hajrá katona vizsgálata, eredmények + átjárhatósági :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kati!
Hatalmas grautula nektek, nagyon sol boldogságot és tejcsit kívánok nektek!!!!


Nócika!
Remélem, már meggyógyultál!!!!!!

Pendi!
Jó munkát mára!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?