Új privát üzeneted érkezett!

Móci: mint ahogy írtam én is véreztem az elején. A 12. hétig folyamatosan jártam hetente uh-ra, meg fekvés. Utána kicsit mozoghattam pár hetet, aztán nekem elkezdett rövidülni a méhnyakam olyan 20. hét felé. És választhattam vagy összevarrja a doki a méhszájat, vagy fekszem. És inkább a fekvést választottam. Nem hülyültem bele, mert apa a gépet az ágy mellé tette és sokat gépeztem, olvastam, tv-ztem. Szóval pihiztem ezerrel :) Volt, hogy mondtam apinak, hogy kiolvastam az internetet :)
De voltak napok, amikor nagyon rossz volt. Az utolsó hónapban meg azért felkeltem, mert már nem bírtam az egészet. :) Főleg mert lakást újítottunk és mászkálni kellett mindenféle cuccokért. A doki észre is vette, hogy nem fekszem. Gondolom a rövidülésből. A 36. héttől meg már nyitva voltam. De akkor már nem voltam hajlandó feküdni :)

De most szerintem a varrást választanám, mert az én fiam egy örökmozgó kis krapek. Egyedül sem igen játszik el.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Tasin, merre laksz? Hova jársz suliba?
Nekünk is két duzzadt valami volt az elöző uh-n :lol: ... most meg lánynak mondták!!!
Vizsgádhoz egy kalappal?

Nem szül valaki a régi Nyirőben véletlen????

Kép

Kép
móci79
 
 


Tasin: hű ez igen a 10-es sorszám! Nem semmi! Én sose tudtam ilyen jól kifogni a vérvételt.
Hű szegénykém jó utad lehetett :( Még jó hogy ültél, ha állsz tuti elvágódsz.
Jó tanulást és drukk holnapra!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 

 
 

gabka, remélem nem gyullad be, vagy legalábbis hamar rendbejön... A császárt meg eldöntik a dokik, az a legfontosabb, hogy te bízzál abban, hogy a legjobbat akarják neked, és a babának. És tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen, meg tényleg nem lesz kevesebb tőle az ember, csak a saját tapasztalatom az, hogy más az, hogy ezt tudom, és más az, hogy bánt az, hogy nem sikerült szülni, nem adatott meg. Holott nem az a fontos, ami nincs, hanem az, ami van.Biztos én is hibás vagyok, már abban, hgoy ilyen agyalós vagyok, de a lényeg, hogy jól el kell rendezni magadban :)
egyébként a csípőízületem nekem csípőproblémák nélkül is fáj eléggé, mikor babát várok, éppen most kezdődött, egy áttalpalt nap után. Jól meg tudja keseríteni az életem, hátha csak neked is ez van :wink: És már hajolni is nehéz, inkább leguggolok a cipőfűzéshez, és már 4 lépcsőfoktól is fújtatok... egyszóval igen, nehezedek.

dharma, szupi, ogy bevált a doki. Nem vagyunk egyformák, ami valakinek taszító, lehet, hogy másnak elengedhetetlen. Lényeg, hogy alapos és odafigyelő legyen. Az meg, hogy látszik majd, egyátalán nem tuti! én biztos az afp eredménnyel mennék, az alapos uh olyankor nagyon megnyugtató tud lenni!

ettike, pihizz, mert mással nem tudod gyógyítani magad. Én tél végén ezt eljátszottam, és tüdő- és arcüreggyulladás lett belőle, és két hét szigorú fekvés. Jó, könnyen beszélek a rendetlen mentalitásommal, de tényleg van fontossági sorrend.

cat, virág, köszi! már kezdtem magam hülyének érezni, hogy nem tudok számolni, vagy valami, de akkro nem csak én láttam a hat ujjat... :) nagyon kikockáztuk a dvd-n, meg világosítottuk-sötétítettük a párommal, és nagyon ujjnak látszik nekünk, de ha az asszisztens szerint számoltak, akkor hiszek neki. Azért megkérem majd a dokibácsit, hogy nézze majd meg decemberben,ha megyek újra...

Móci, egyrészt üdv, másrészt neked sem könnyű akkor... szegény! még jó, hogy a rokonság tud segíteni! én nem tudom, mit csinálnék, mondjuk az első három hónapban nekem is fekvés volt előírva. HAHAHA

kisvirág, egyszer kell csak elindulni vonattal :) én két gyerekkel szoktam, igaz csak 20 perces a vonatút, meg egy bő km séta a vasútig - ez szokott a neccesebb lenni... De mentem már le mosonmagyaróvárra is pocakkal gyerekkel, és decemberben két gyerekkel, pocakkal fogok, ha minden igaz :) mondjuk nem irigylem azokat, akik velünk fognak utazni :P :shock:
és szegény kis kende! de úgyis olyan gyorsan fogja jártatni a száját, hogy észre sem veszi majd senki ;) és azért rogadt nagyot eshetett...nem irigyellek...

zsu, és ez még csak az én családom volt. A férjemnek is 3 tesója van. Csak az egyik 13, másik 16, a nővére pasija meg utálja a gyerekeket. szóval ott még később lesznek csemeték... a rucik meg csak gyűlnek, gyűlnek, lassan nem férünk el tőlük.

nem jut eszembe semmi most, nem is tudom, mi van velünk, nándi szeme gyógyulgat, cserébe nagyon taknyos, és elkezdett köhögni. Tömöm coryzaliával, valamennyire segít neki, talán holnapra jobb lesz. és nagyon kis beteg szegény, egész nap cipeli magával a nagyobbik gyürögegőjét (gyakorlatilag ez a takarója) és hempereg rajta meg gyüröget. szóval mesenézés van főleg ma, elveim ellenére. De kicsit kreatívkodtunk is, nándi pókokat rajzoltatott velem, majd cipőt rajzolt a lábukra :D réka pedig addig könyvjelzőket csinált - kartonpapír csíkra ragasztott aranyszínű műanyag lapocskából kivágott csillagokat, angyalkákat, hópihéket. (dm-ben vettem) és úgy állt neki, hogy magának csinál, de az elsőt rögtön nekiadta nándinak, majd a kicsiketesónak csinált egyet, aztán eszébe jutott, hogy neki nincs is, és akkor magának is :)

és azt találtam ki, hogy minden nap, mikor idetalálok, teszek fel valami karácsonyi készülődős, ajándékos ötletet. A mai a kedvencem, miért is ne ezzel kezdjem, a tészta-karácsonyfa díszek.
3106-os hozzászólás :)
http://www.canadahun.com/forum/showthre ... post721216
ha nem sikerül megtalálni, szívesen elküldöm e-mailben, (vagy regisztráció, 20 hozzászólás és 2 nap eltelte után letölthető onnan is,) de nagyok a képek, ott van alatta az elkészítés leírása, szét kéne vagdalni, és lekicsinyíteni, ennyi időm nincs... egyet ízelítőül azért: Kép

kikocska
 
 


Kisvirág, azért szép hogy ilyen sokáig húztad a rövidüléssel! Sokan félnek attól!
Nekem is itt a gép, na meg a gyerek is, nem unatkozom!!!
Na a lakásfelújítás nálunk is megvolt, meg most is van!! Már a hajam hullik! :evil:

Kép

Kép
móci79
 
 


Tici, én 16+1 leszek kedden, te ugye csak 1 nappal jársz előbb, de Drarma 5-ttel. Ha jól számolom, ő szerdán lesz 17 hetes- igen, akkor a hét eleje még pont belefér neki is! (Én a hetem elején megyek, Ti meg a végén. Én nem tudok később menni, mert feküdnöm kell majd.)

Ildi: egyéb betűk nem kizáró tényezők, de úgy látszik a T-sek nagyon összetartanak! :wink:
Én is "S" vagyok ám, mint Te, szóval vigyázz mit mondasz....hihi! :wink: És sztem enyém gyerek is csaj megint. Eredetileg fiút szerettünk volna, de már nem számít, csak egészséges legyen!

Móci: nem is értem, h hogy lehet feküdni gyerek mellett, jó, h anyós tud segíteni!

Tasin: 3 nappal az amnio után becibáltak vérvételre???? :shock: :shock: :shock: Bocsi, de ez felelőtlenség a dokik részéről! Na, mindegy, fő, h otthon vagy már és ki tudod pihenni a napot! Nem irigyellek a buszozásért!
Nekem egy barátom temetésére kéne mennem jövő pénteken, de nem merem bevállalni az álldogálást, így csak a gyászmisére megyek majd! :oops: :roll:

Virág: aranyosak, a lányok, h szorítanak. Nekik is köszönöm. Meg sem érdelem, mert jól eltűntem, de véges az idő, és nem szeretek csak félig benne lenni valamiben.
Végülis mindegy, h mikor, csak jó legyen a cukrod!!!

Zsu
svs
 
 


Kikocska, ha jól látom már van két gyermeked! Gratula!

svs, a te lánykád van a képeden?? Gyönyörűséges! :)

Amúgy mindent ki lehet bírni, csak az ember el sem tudja képzelni addig, amíg abba a helyzetbe nem kerül!! :(

Kép

Kép
móci79
 
 


Csajok! most nézegetem a vonalzókat, és olyan jó látni, hogy már majdnem a felénél tart a kis mutató!!! Mikor még elkezdtük, akkor ott volt a legelején! :D :D :D

Zsu, látod Emma mindenki szerint tök édes! :D :D De Móci Bercije is szép arcú!!

Ez az utazásos sztori! nem irigyellek, a hosszú utazgatás miatt, elhiszem, hogy főleg, ha tele van, még nem babásan is rosszul lehet lenni, igy meg... :( én már kiharcolom a metrón a helyet (mivel maguktól úgyse adják át) ha van egy kis rés két ember között, akkor odaülök. nem érdekel, inkább, mint hogy rosszul legyek. (nem egymegállós utazásnál persze) máskor meg két kis diáklány volt ott, az egyik állt, mikor én beültem a résbe, és láttam, nem tetszett a másiknak, mert vágott egy két pofát, rámnézett, lenézett a hasamra, biztos azt hitte kövér vagyok, mikor meg felálltam leszállni, odaült a helyemre az, aki addig állt, és mondta, hogy ha ő elfért, akkor én is...tessék...azért remélem az én kölköm nem lesz ilyen kis tahó, legyen lány vagy fiú...

a fekvéshez meg kitartást, jó sok könyvet, dvdket, internetet, és jó tv műsorokat!!! most lustizz sokat, mert áprilistól már nem tudsz! :D :D

Kép
tünemény
 
 


Móci! a régi Nyírő-n, te a róbert klinikát érted?? (www.robertklinika.hu) ez magánklinika, az én körzeti dokim ott dolgozik, csak hát húzós árak vannak... szóval én még vacillálok kórházak között.

Tegnap anyósommal megbeszéltük a dolgokat, mert ő azt mondta, hogy mikor beindul a szülés, ő majd ott lesz a kórházban a folyosón, és majd megvárja hogy kihozzák az unokát...hát én ezen kiakadtam, mert nekem csak apácska kell, senki mást nem akarok, hogy ott legyen, mert akkor az agyam is máshol lesz, és miattuk is fogok idegeskedni. szóval megmondtam, hogy nekem nem kell oda a folyosón senki, mert akkor inkább nem szülök :lol: :lol: :lol: majd apa küld első babaképet a családnak, ahogy kijön a kórházból, emailen vagy postán mindenkinek, szóval azt mondta, akkor jó, és mondta, hogy csak mindenképp szóljunk, hogy gondol majd rám, és hátha erőt ad! és ahogy én nekem jó lesz, az lesz neki is jó! ez aranyos volt azért tőle...mert hát ugye vannak olyan anyósok, akikről jót nem sokat lehet mondani!!! de legalább ezt is tisztáztuk :D

Kép
tünemény
 
 


Tünemény, tényleg te abba a kerületben laksz! Igen a Róbert Klinika! Én ott fogok szülni, Bercit is ott szültem csak akkor még állami volt, de ragaszkodom a dokinőmhöz!

Hú, akkor ahhoz mit szólnál ha a szülésen is bent lenne anyós??? NEkem bent volt, munkaköri kötelessége volt! :shock:
DE megnyugtató volt valahogy, mégis csak ez a szakmája!

Te aztán helyre teszed anyósod, enyim már rég megsértődött volna!

Most hova jársz akkor terhesgondozásra, védőnőhöz???

Kép

Kép
móci79
 
 


köllött nekem panaszkodni a leendő unokatesókra!!! gergő most telefonált, hogy a nővére (akinek a pasija utálja a gyerekeket) babát vár :D még nem tudják, hogy mennyi idős, mert nem tudja, mikor volt az utso mensije, és még uh nem volt, becsúszott véletlen, de megtartják! hurrá! lesz unokatesó!!!!(és hátha lesz gazdája a ruciknak is :wink: ) most kéne ide egy pörgősforgós táncolós szmájli :)

kikocska
 
 


Nahát legalább lesz helye a sok ruhának! :lol:
Húha ilyen családi ügyek nálunk is vannak! Mi is nagyon szeretnénk unokatesókat, de iszonyat bonyolult sogórom családi állapota, mert még házas, de közben már fél éve a nőjével él, a feleségét meg visszaküldte a szüleihez!
:twisted:

Kép

Kép
móci79
 
 


Azta Kikocska! Gratula az unokatesóhoz!! Nem semmi vagy, jó kis ráérzőkéd van!!! :lol: :D :D :D de lesz majd kivel játszani a picurnak!

Móci én a visegrádi utcai rendelőbe járok, dr Juhász Sándorhoz, nekem nagyon szimpatikus, mindig elmondja a dolgokat, megvizsgál rendesen, és nem rugdos kifele az ajtón egyből. meg elhivott uh-ra amikor ügyeletes volt a klinikára is, ott is megmérte meg adott képeket! pont volt egy császár mikor odaértünk, de 25perc alatt meg is volt, és már hivott minket! mondta, hogy ő természetes szülés párti, ez meg nekem amúgy is bejön. a védőnő meg a tátra utcában van, bár volt már kalandom ott is, mert állandóan elhagyom a kiskönyvemet, (bár az utóbbi időben vissza is keveredett, igy még egy másolatot nem kellett kérnem) :lol:

amúgy tetszett a klinika is, nem olyan igazi kórházas, ha értitek mire gondolok, de még nem láttam a szülőszobákat meg hogy van-e alternativ szülőszoba vagy kád vagy ilyesmi...szóval mélyebben még nem beszéltem a dokival, mert lehet hogy ez a klinika anyagiak miatt kiesik nekünk...de ha te tudsz több infot, nyugodtan ird meg!!!

Kép
tünemény
 
 


Móci: Hm...így elsőre nem ismerős a Demeter név.

Tasin: amikor először olvastam a történeted a mai napról, azt hittem hirtelen, hogy összekeverlek valakivel és nem Te voltál amnion. Nagyon durva, hogy utána ilyeneknek tesznek ki...

Kikocska: gratulálok az unokatesóhoz! Nálunk nincs még kisbaba a családan, a miénk lesz az első, így nem sok esély van, hogy ruhácskákat kapjunk. Nézegetem a vaterát, meg a babaszobát is, mert újonnan valami elképesztően drágák és ha belegondolok, hogy alig lesz rajta és már ki is nőtte...Ezekkel az oldalakkal meg az a bajom, hogy főként az egrieket érdemes néznem, mert ha postán küldik, akkor még annak a költsége is lök egyet az árán. Mondjuk azért már sikerült beszereznem pár új darabot is, valahogy nem tudom megállni, ha meglátok valami aranyosat.

Mandarin-mániám van, kiló számra tömöm magamba :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Móci 79!
Tasson lakom és Gyöngyösre járok a KRF-re (remélem már nem sokáig-3 vizsgám van) :lol:
Svs, Sildi!
Hát én se nagyon akartam elmenni AFP-re ezen a héten, de aztán már nem akartam variálni-előszőr volt meg az AFP időpont, aztán az aminóé.

Igaz, hogy felhívtam a dokit, hátha meg lehetne csinálni az aminó előtt az AFP-t ha már úgy is megyek, de azt mondta akkor még korai.....de lehet, hogy ráért volna jövő héten is, de ennek valamiért mániája a pont 16 hét :roll: :roll: :?:

Amúgy annyira utállak benneteket ezeken a hülye neveken hívni-írni........( már bocsi :oops: :oops: )
Persze a Tasin se különb, csak az ember már annyit tud a másikról és akkor mégse a nevén szólítja........
Na jó, azért azt se szeretném ha valaki ismerős beazonosítana......mármint olyan akinek nem kívánnák magamról infókat adni..... :? :?

A mániáról: már két napja veszettűl kiwit ennék és ma vettem végre!!!
De általában az édesség és a gyümölcs a favorítom...
Tegnap félfagyos epret összeturmixoltam banánnal és egy jó kis gyümölcsfagyit kaptam... :o
Ma meg gyümisalit csináltam almaszósszal. ( meg egy tábla boci csokival..) :lol: :lol:

Na jó elmegyek és a vesztesek nyugalmával elolvasom a tételeket még egyszer....egyébbként arra a véleményre jutottam hogy aki ezt meg tudja tanulni az hülye.. :lol:

Még annyit, hogy szerdán megyek a dokimhoz és remélem lesz valami jó képem...

Ja, meg még valami: mennyi idő alatt van meg az AFP eredménye???Mert csak annyit mondtak, hogy a beküldő dokinak juttatják el...de azt nem hogy mikor..
:?

Bocsi, hogy most nem írtam mindenkinek, de most nagyon el vagyok magammal foglalva...... :oops: . :oops:
:?

Kép


Kép
tasin
 
 


tasin, mi a fenének csináltak neked afp-t???? ha nem jó, akkor csinálnak még egy amniot? vagy miért nem nézik meg a magzatvízből???? az sokkal biztosabb, mint vérből. Vagy hülye vagyok? nem azért van az afp, hogy a veleszületett rendellenességeket kiszűrje? de az amnio is, nem? ej, nem értem én ezt az egészet. Nem semmi, amit ma átéltél, minden elismerésem. És biztos, hogy ez gyerek egy angyal lesz, ahogy megszenvedsz érte!!!

másnak most nem írok, csak drukkokért jöttem, félek, hogy bekruppol nándi, nagoyn szarul van szegény. :(

kikocska
 
 


Kikocska: Hogy van Nándi? Remélem nem lett semmi baj az éjjel!

Tegnap este a méhem alján volt egy kisebb kemény pukli. Mi lehetett az? Ugye csak kinyomta oda valamijét?

Kép

Kép
sildi83
 
 


ildi:

hogy érted hogy a méhed alján?nem a hasadra gondoltál?
amúgy szerintem lehetett a babu.nekem annó Patrik mindig a fenekét nyomta ki,nagyon szerette ha simizem :) :) :)

kikocska:

jobbulást Nándinak.mi baja van?

tasin:

én 15/2naposan voltam AFP-n.szerintem ezt is dokija válogatja.
nekem pár nap alatt meglett az eredmény de ált. 2 hetet mondanak.

mostmár talán én is megmaradok.kezdek szagokat érezni és végre köhögni is tudok.

Kép
Kép
ettike
 
 


Hú lányok mennyit írtatok! Ma dolgozni szeretné, de már egy órája csak visszaolvasok!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Most az ucccssssóóó oldalt kihagytam, mert már lelkiismeret furdalásom van, hogy még nem kezdtem el a könyvelést..., de majd továbbolvasok!
Móci! Üdvözlünk!!
A lánykákhoz és fiúkhoz gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem holnap már a párom készít egy pocakfotót, hogy a majdnem 19.hetet feltehetem ide! :lol: :lol: :lol:
A Petike mocorgását most már folyamatosan érzem, nagyon kis izgő-mozgó!!!
A genetikai UH-on (szerdán voltam), a doki nagyon aranyos volt, végig beszélt, mindent elmondott, mondta, hogy az orrcsontot szokták még nagyon keresni, mert ha nincs, az lehet betegség jele is. Szerencsére volt!! :lol: Megkereste a rekeszizmot is, nagyon elégedett voltam vele.
Ő nem nőgyógyász, hanem UH-os doki, és azt mondta, hogy Ő mindenkinek aki már időben benne van ajánlja a magzatvíz vétel vizsgálatot, mert nagyon kicsi a valószínűsége a vetélésnek, és biztos eredményt ad, így a szülők egész végig nyugodtak lehetnek!
Bár nekem szerencsére nem kell, mert minden eredményem jó (plusz 32 éves vagyok még, vagy már?? :lol: :lol: :lol: ), lehet, hogy vállalnám, ha már 35 elmúltam volna. (bár lehet, hogy csak nagy a szám! :oops: :oops: :oops: )
Én is a DM-es olajjal és krémmel kenegetem a pocim! De ne feledjétek, hogy a mellett (bimbó nélkül!!!!) és a combot is kell!!!
Persze húgom is kente szegény, mégis csupa csík lett a pocija és a melle is! Szóval úgyis genetika, de jobb, ha inkább kenjük.
Van, aki azt mondta, hogy Ő csak olivaolajjal kente, és nagyon jó volt neki!
Köldök: genetika, hogy kinek fordul ki, és kinek lapul le. Nekem teljesen lelapult a terhesség végére, de van barátnőm ,akinek annyira kijött, mint egy gombóc! :o :o :o
Most megyek dolgozni, de még estig visszajövök!!!
Tényleg::: nagyon jók a babuci lesi-fotói!!!!!! és persze a pocakosak is!!!!!!!!!!!!!! Ezeket már nem lehet letagadni! És persze ki az, aki leszeretné?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
eda7
 
 


Kikocska! Nekem nagyon tetszik az a tésztás angyalka!!! Próbáltam rákeresni, hogy hogyan kell készíteni, de nem igazán találtam!
Be kell aranyfestékkel fújni, aztán össze van ragasztva??? Ragasztót használnak hozzá?
A fiam (7 éves) nagyon kreatív, és jó a kézügyessége (most elsős művészeti suliban), és biztos szívesen készítene majd ilyeneket!!!
Majd időt is szakítunk rá, mert sajnos mindig abból van a legkevesebb... :oops: :oops: :oops: :oops:

Gabka! Első fiamat én is császárral szültem, nekem is már kb így a felénél mondták, hogy az lesz, először nagyon szomorú voltam, hogy akkor nem érzem meg, hogy milyen az: szülni!!! De hidd el, hosszú még az idő addig, és az ember teljesen beleszokik!!! Már nem fog zavarni, arra fogsz felkészülni, és hidd el, az is szülés!!! Életet adsz egy aranyos kis jövevénynek, aki rád és a párodra hasonlít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
eda7
 
 


Etti: De, a hasam alján, a legeslegalján volt. Aztán egy kis idő múlva eltűnt. Örülök, hogy kezdesz jobban lenni!
Nekem az AFP egy hét alatt lett meg.

Eda: Jó hogy jöttél és írtál :) Én is már napok óta le akarom fényképeztetni a hasam, de valahogy mindig elfelejtem.

Megyek, eszek valamit, mert éhen halok.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!
Eda valóban nagyon meg tudnak szaporodni az írományok egy nap alatt. Én már megrendeltem a telefonomra a wapot,olyan adatmennyiségem van egy babanet látogatástól,mint eddig soha :D
Tünemény sajnos a tömegközlekedésen nekem is az a tapasztalatom,h nem,h nem figyelnek,de még keresztbe is tesznek az embernek. Arrébb nem menne,h Te leszálj pl. A leányzók meg majd egyszer lesznek olyan helyzetbe,mint mi.
Én arra gondoltam,h az egész családrokonság sereget úgy fogjuk kijátszani,h egyszerűen nem szólunk,csak a végénél,h ne kelljen valóban még arra is figyelni,h valakik már 20 órája ránk várnak.

sildi83 én is vettem tegnap fél kiló mandarint, nekem is most nagyon megy. Meg a banán...Meg a csoki...sajnos...

Ezen a héten már nagyon vártam a hétvégét meg a pihit,mert folyamatosan sírásközeli állapotban voltam. Behajtáson dolgozom (na nem a kopaszerős,aki valóban behajt,hanem ügyfélszolgálatos vagyok), de volt a héten,amikor tényleg kiborult a bili és a főnökömnek inkább átadtam a hívást,mert nem bírtam az idegtől meg a sírástól megszólalni. Ilyen még nem fordult elő,de a héten folyamatosan így éreztem. Kérdeztem az orvost,h valami nyugtató tea,vagy bármi homeopátiás készítmény? De mondta,h inkább egy pohárka bort igyak este,az jót tesz nekem és a méhemnek is. Úgyhogy vettünk is egy nagyon finom, üde újbort és tegnap meg is kóstoltuk...Imádom a száraz, vörös bort:)

dharma
 
 


Sziasztok Lányok!

Ildi, nem tudom mi lehetett, mert én még a babót se éreztem eddig, igy ehhez nem tudok hozzászólni, de remélem már jobb. és lehet hogy tényleg a baba nyomta ki magát,hogy megsimizd! :D

Etti jobbulást! ne nagyon járkálj odakint most, mert én bizony fáztam...ez már őszi idő, és esőre is áll.

apácska reggel héttől holnap reggel hétig dolgozik, most vittem neki ebédet (még jó, hogy egy helyen dolgozunk, és igy ő is 10percre van otthonról), estére meg majd egy kis vacsit is kap. de olyan rossz egyedül, nincs kedvem semmihez (még takaritani se), szóval hosszú lesz ez a nap :( :( :(

Eda te meg ne dolgozz annyit! könyvelés...hát ez bizony nem a legderitőbb hétvégi tevékenységek közé tartozik, de remélem hamarosan végzel vele!

Tasin a tanulás remélem jól sikerült, és azért pihenni is tudtál. kár hogy pont ilyenkor van a vizsgád is!

na eldugulok, és eszek még egy kis libazsiros kenyeret...nem tudom melyikőtök irta nemrég, de én meg most kattantam rá!! bár egy kis szőlő, meg mandarin meg narancs is jól jönne...

Kép
tünemény
 
 


Dharma, az lesz a legjobb ha ezeket a bunkó telefonokat átadod másnak, nehogy már TE borulj ki, nem ér annyit!!! és én is egy kis sirós vagyok...meg állandóan felkapom a vizet, és már párom egyik haverjával is bunkó voltam a telefonon...persze utána mondtam apának, hogy üzenem a gyereknek hogy sajnálom... :roll: :roll: :roll:

Kép
tünemény
 
 


Ildi! Csíkom Marcival sem volt (az a függőleges), ezt a tiédet sajna nem tudom, hogy mi lehetett. De mivel elmúlt, ne foglalkozz vele. Majd a dokinak mond meg esetleg legközelebb.
Dharma! Sajnos ez az egyszer fent, egyszer lent állapot a babó miatt van, én pl sokszor elfelejtek szavakat. (szakszavakra gondolok, így a munkám során.), na sajna ezt is ő okozza, majd elmúlik!!!
Sőt, sajna szülés után akár még depi is lehet, arra is előre fel kell készülni, és megpróbálni elhesegetni!!!!
A mandarin nálam is a nyerő!!!! a párom csak nézett a héten, hogy amit hozott, kb fél kg, azonnal elfogyott.
Na, másnap a zöldségestől megvette az összeset, kb 2kg-t (ami még volt, ez a kicsi fajta, mert a nagyból volt, de az nem olyan lédús!!!), abból még van egy kicsit! :wink: :wink: :wink: :wink:
Tünemény! Ma az én párom sincs itthon, tegnap a barátaival elment a Pécs rallyra, és majd ma este jön haza. Nekem mondjuk könnyű, mert itt van a fiam!!!! Együtt aludtunk, és most én dolgozom, ő pedig játszik. Majd most elmegyünk a boltba, és utána játszunk majd együtt, lehet, hogy kipróbáljuk ezt a tésztás ragasztós dolgot. (bár fújós festékünk nincs, de megpróbáljuk máshogy befesteni, vagy marad natúron most a próbánál)
Hidd el, hogy majd amikor megszületik a babus, akkor már nem lesz unatkozás!!!! Repülni fog az idő. Most ezt használd ki, és pihizz!! Persze tudom, hogy rossz idő van kint, ez is okozza a bánatos hangulatot, így a párod nélkül! De tudod, neki dolgoznia kell!!! (néhány napja még emlékszel, az volt az aggodalmad tárgya, hogy nincs munka!!!! Fel a fejjel!!! :? :? :? )
Eti! Jobbulást!!!! Én is meg voltam fázva (két hete küzdöttem...), és most már csak egy kis köhögés maradt.

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok!
Megjöttem a vizsgáról és úgy érzem sikerült !! :lol:
A hét végén már remélem felteszik a vizsgaeredményeket...
Annyira megkönnyebbültem, mert ez egy vacak vizsga volt.. :(

Afp-én sem éretem ezt az aminó-afp-t, de mindha az afp kimutatna valamit, amit az Afp nem.....rémlik valami, mintha olvastam volna ilyet!!!
Mindenesetre több vizsgálat, biztosabb eredmény......

Szerintetek ha az afp eredménye nem lesz jó, akkor csinálnak megint egy aminót??? :lol: vagy inkább :cry:

Ma meg holnap már nem csinálok semmit csak növesztem a fenekem, már meg is ettem egy tábla csokit!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok, szép napot :lol:

Kép


Kép
tasin
 
 


Sziasztok!

Kikocska: nálunk az a baj a vonattal Pestre menéssel, hogy tudod mi már nem babakocsizunk, és egy teljes napot nem bírna gyalogolni Kende (még felet se). És én nem cipelhetem őt. Ha meg apa is jön, akkor legalább ő fel tudja venni őt. Már a vonathoz lejutás is körülményes, mert nálunk a buszok nincsenek a vonathoz hangolva. Gyalog meg messze van az állomás. :(
Egyébként nem esett olyan nagyot. Egy nagy lufin ugrált, bohóckodott és lecsúszott róla és a parkettába verte a száját. Ömlött a vér meg minden, de kb. 5 perc és semmi baja nem volt. Csak szerencsétlenül esett, és pont megütötte a fogát. :( De még jó, hogy nem tört ki neki.
De édik a gyerekeid, ahogy így rajzolnak, kreatívkodnak. A pókos nagyon tetszett :) Mi mostanában a kezét rajzoljuk körbe és azt színezzük. Meg házat rajzolunk és ő rajzolja hozzá a hópelyheket :) Meg közbe mondja jön a mikulás és hoz ajándékot. Olyan kis okosok nem?
De klassz ez a száraztésztás dísz. Várjuk a további ötleteket!

Móci: a 37+4 napig húztam ki végül :) de nem is bántam, hogy előbb jött Kende, mert nekem így is nagy volt :) (3080 g 53 cm)
Lakásfelújítás nálunk is van mindig. Épp pár hete szigeteltük a mennyezetet és bejárati ajtót cseréltünk. Tavasszal meg festést tervezek. :)

Tasin: halk grat a vizsgához. Melyik tantárgy volt? És mi van még hátra?

Csíkok: nekem nem volt, és csak nagyon ritkán kentem be. Én avonos krémmel kentem.

Nekem most nincs semmi kívánós kajám. Szimplán eszegetek mindent :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág!
vállalati információs rendszerek volt most (VIR :cry: )
És szállítmányozás és kereskedelmi üzemtan van még.......de talán ezek már nem olyan vészesek!!!
Most elmegyek és eszek egy kis valamit.......még nem tudom...felderítem a hűtőt.. :lol: :lol:

Kép


Kép
tasin
 
 


Tasin! Ügyes voltál, nem semmi volt a heted!! Rád fér a pihi és a kényeztetés!!!!
Kisvirág! Marci nekem is a 37. hétre született, és 3080 gr-al!!! :lol: :lol: :lol: Talán 50. cm volt, de oly rég történt, hogy arra már pontosan nem emlékszem, hogy hány cm!!! :lol: :lol: :lol:
Én is örültem, hogy nem kell még 3 hetet feküdnöm!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én jól teleebédeltem magam, krumlis tésztát ettem! :wink: :wink:
Most pedig megyünk a boltba, és vásárolunk a vacsihoz: zöldbab főzelék! :lol: :lol:
Szerencsére én az édességet nem szeretem, és a terhesség alatt sem kívánom. :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
eda7
 
 


hát, csak röviden...
túléletük az éjszakát kórház nélkül,de ha nincs itthon kruppra kúpunk, tuti bementünk volna. Így viszont kúp nélkül is átvészeltük, kb 8 fokos szobában aludtunk két pizsiben két takaróval összebújva nándival. Vagyis próbáltunk. Reggelre aztán jól lett,azért bementünk az ügyeletre, de jól van, reméljük nem jön elő este, és soha többet sem :( néha kicsit felelőtlennek éreztem magam, de ha bemegyünk, tuti benntartanak, és bíztam magamban annyira, hogy felismerjem, ha baj van, kórház is közel, 15 perc alatt bent lettünk volna, és a kórház biztos mindannyiunkat megviselt volna, így meg talán vége is ennek most. egyenlőre :( de most már bármikor lehet rá számítani :( ez van, hiába a jó levegő...

tasin, éljen, van új szalagod!!! a nagy csajokkal :) és gratula a vizsgához, minden elismerésem. Pont mondtam a dokinéninek, mikor kérdezte, hogy milyen szemcseppet kap nándi, hogy nem tudom a nevét, csak hogy komplexet mondott a saját doktornénink, és hogy jelenleg annak is örülök, ha a gyerekek nevét meg tudom jegyezni. Réka egyik nap mondta is, mikor már 5ször hívtam egymás után nándinak, hogy anya, lehetek én a nándi, és a nándi a réka! :lol:

Eda, írj egy mailt a freemail-es e-mailemre, meglepő módon ugyanaz az eleje, mint az itteni nickem, kikocska, és elküldöm a teljes képeket, és leírásokat. És utólag vannak lesprézve, nem előre! szóval simán meg lehet csinálni őket.

mai karácsonyi ajánlatom a kandírozott narancshéj - ha már emlegetitek itt a déligyümiket, nem kell kidobni a héját, fél óra munkával csudafini, csudahizlaló finomságot lehet készíteni belőle.

a narancs héját fel kell csíkozni, vagy kockázni (csíkozni szoktam) majd 3 napra vízbe áztatni, reggel este cserélni a vizet rajta, így elveszíti a kesernyés ízét, és a vegyszerek is kimennek belőle. 3. nap lecsepegtetni kicsit, megmérni, hány deka, beletenni egy rétegben serpenyőbe, lehet sűrű réteg, de ne púposan, lehessen kevergetni - praktikus a teflon... - , rátenni ugyanannyi cukrot, mint a narancshéj tömege, és tenni rá annyi friss vizet, hogy ellepje, majd nagy lángon elforralni róla a vizet, a végén, az utolsó 10 percben érdemes ott állni mellette, hogy ne égjen oda. Mikor a cukor kikristályosodik a narancshéjakra, akkor el lehet zárni, ráborítani gyorsan alufóliára, és ha már nem forró, akár enni is. Celofánzacsiban ajándéknak is tök jó, de kiszárad, és megkeményedik, ha levegőn van, de sütibe akkor is jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikocska 2008.11.08 15:49-kor.

kikocska
 
 


Kikocska!
Nándinak előre is jobbulást, és bízzatok az éjszakában, biztos jobban lesz!!!! Azért jó, hogy ilyen közel van a kórház hozzátok!!!

Köszi előre is, írtam neked!!!
Ez a narancshéj isteni, gyerekkorunkban anya is készített, nagyon szerettük!!!
A receptből kifelejtetted, hogy mennyi cukor kell bele. Azt még megírnád? Gondolom azért kell lemérni, hogy annyi cukor kell bele. 8) 8)

Kép

Kép
eda7
 
 


eda, köszi :D javítottam :)
és csudajó, hogy van neked is nagytesós szalagod!!!
ja, és tavaly citromlikőrt csináltam, és a 3 hétig vodkában ázott citromhéjakat is kandíroztam, ugyanígy - csak az áztatás már megvolt ugye, az is fini volt :)

tasin, mi lezs belőled, ha nagy leszel?

kisvirág, így már tök érthető! babakocsi nélkül én a boltig sem merek elmenni, ha nem is ülnek bele önszántukból, büntetésnek muszáj valamit, mert itt nincs járda, és néha elfelejti főleg nándi, hogy a fűre azt jelenti, hogy füre kell menni :? kétfelé rohadt nehéz egyszerre szaladni...
és igen, annyira jó, hoyg ilyen ügyik és nagyok már!!! és olyan cuki kis dolgaik vannak! rékának nem volt elég a keze, egész rékát kellett rajzolni mindig :D krétával a járdára itthon, lefeküdt, és úgy :D (meg nándit meg brútuszt, meg anyát, apát... )

kikocska
 
 


Kaptam egy nagyon jó honlapot,amit most meg is osztok Veletek :)
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php
Angol,úgyhogy én nem sokat értek (pedig vizsgázni is szeretnék hamarosan...erről jut eszembe, Tasin nagy grat!!!),de az angoltól függetlenül a videók is nagyon jók.

dharma
 
 


Új vagyok. Most próbálom a vonalzót. Ha nem sikerül, azért üres az oldalam. :oops:

Kép
pemar
 
 


Sziasztok! Új vagyok.
Április 2-re várom a babát, remélem tudunk beszélgetni.

Kép
pemar
 
 


Sziasztok!

Móci!

A húgod férje Csaba? Mert a férjem szerint ő a borász, az öccse, Szilárd karoszéria lakatos.
Jól tudom?
Mert akkor pár házzal a férjemtől nőttek fel. Ugyanis mi is Egerből származunk.

És most is itt vagyunk, így nincs is igazán időm írni...

MINDENKINEK JÓ HÉTVÉGÉT!
Vendég
 


Szia pemar!Üdv a csapatban neked is szeretnék kellemes babavárást kívánni!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


sziasztok.

pemar:

üdv.gratulálok a babához.mesélj magadról.

kikocska:

érdekes,te a fűre tereled a gyerekeket én meg le róla PAtrikot :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: jó nálunk van járda.Patrik már nem nagyon ül bele a kocsiba,meg nekem is nehéz már tolni benne.hogy bírod 2 gyerekkel tolni?ráadásul füvön?
mi aza krúp?

folytataom csak felkelt Patrik,adok neki reggelit.

Kép
Kép
ettike
 
 


na akkor folytatatom.

enyim párom is dolizik,tegnap is ma is :cry: :cry: :cry: :cry: most hogy beteg vagyok még rosszabb mint általában szokott.de úgy néz ki nemsokára megszünik a hétvégi dolgozás.nagyon unja már hogy a nappalosok is megkapják azt a lóvét amit ők,és nekik se ünnep,se hétvége.északáznak is.így ha lessz hely áttmegy nappalosra.(remélem még idén,és akkor karikor itthol lessz)

engem annó megnyugtatottt hogy anyumék kinn voltak a folyosón,mikor kiderült a császi akkor hívták fel sogórnőm és jött ő is.anyósék is ott voltak végig.(jó alkalom volt hogy beszélgessenek mert amúgy nem taliznak,mármint anyuék és anyósék)és mikor kitoltak a megfigyelőbe akkor párom elment enni,inni,meg ilyenek és anyum jött be hogy ott lehessen Patrik.
persze ehhez kellet az is,hogy szombat volt :lol: :lol: :lol: :lol:

buszozás.

hát igen,vannak extra tuskó emberek.1.-én mentünk Patrikkal mamámhoz,gondoltam hogy tömve lessz a busz,így nem is gondoltam hogy viszek kocsit.megjött a busz,leszáltak a vének akik a temetőbe mentek aztán szó szerint fellöködtek azok akik onnan jöttek(vének persze)mire jegyet lyukasztottam az összes ülőhely foglalt volt.látszott hogy terhes vagyok,és Patrik is a kezemben volt de senki fel nem ált volna.én bizony megálítottam a buszt(szerencsére rendes sofőr volt)így nagynehezen egy 30 körüli férfi felált és áttadta a helyét amire még akkor is le akart csapni egy nyanya.én amúgy sem vagyok aza csendeb türöm típus,ha valaki nem állt el régen a babakocsiknak fenntartott helyről mikor száltunk fel szó nélkül fellöktem vele.én ilyen harcias vagyok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: de ebben a világban csak így lehet tömegközlekedni.
volt hogy a sofőr nem nyitotta ki a hátsó ajtót,párom ment vissza szólni hogy felszálnék én is,mire a sofőr hogy majd ha előre jövök a jeggyel vagy bérlettel akkor kinyitja.az nem zavarta hogy párom mutatta a bérletét és lyukasztotta a jegyem és szólt hogy a feleségének lyukasztja.így mi inkább sétáltunk,szerencsére közel van a város.

na befogom mert teleírok egy egész oldalt

Kép
Kép
ettike
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Ettike: megdöbbentem , hogy ennyire bunkók emberek egy láthatólag terhes nővel.Én sem hagytam volna csak úgy a dolgot mert a 2 gyerekedről volt szó.Elég szomorú, hogy egy férfinak szólni kell, hogy adja át a helyet és ráadásul egy másik férfi.Nálunk van 1-2 olyan sofőr aki mikor kinyitja a busz ajtót kikiabál, hogy a gyerekesek szálljanak fel először és utána jöjjenek csak a többiek.

Én is kezdek egyre agresszívabb lenni ha rólam van szó , már mint a pocaklakómról.Nem tűrőm el ha lökődnek és betolakodnak elém legyen ez bárhol. :twisted:

Talán ez már az anyai ösztön?? :roll:

Na megyek főzni mert éhesek maradunk ha nem állok neki.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


gabka:

szerintem igen,ezek már anyai ösztönök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem ma sem kell főznöm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: anyuéknál eszünk Patrikkal.

Kép
Kép
ettike
 
 


pemar, üdv, írj sokat!

Ettike, az úton megyünk, csak ha jön autó, le kell menni, mert igaz, hogy kint van a 30-as lakópihenő övezet korlátozás, de akinek nincs gyereke, simán tép hatvannal... szóval az a szabály, ha meglátják az autót közeledni, akkor fűre, és ott várjuk meg, amíg elmegy. a jó babakocsit könnyű tolni nagy súllyal is, a két gyereket egykézzel is az ariával... de a faluban ritkán mennek ketten, szeretnek szaladgálni, a babakocsi a büntetés a nem szótfogadóknak. (falunak mondom, mert olyan, de igaziból dunakeszi város, csak ez a része régen üdülőövezet volt, és tényleg csak a lakók jönnek ide, semmi átmenő forgalom nincs. )
Az anyatigrisség meg jó dolog szerintem. mindenki vehet rólad példát. komolyan, mert csomószor kiakadok azokon, akik csak panaszkodnak, hogy így, meg úgy, de általában egy szavába kerül az embernek...
A krupp meg egy jó ronda dolog. Igaziból ilyen ugatós köhögéses, a légcső összeszűkül, és légzési nehézség lép fel, darth vader szerű légzés, bizony súlyos esetben meg is lehet fulladni, ha bepánikol a gyerek. Tulajdonképpen az asztma fordítottja, és ebben a ködös lucskos hideg időben szokott kijönni. nekünk ez úgy nézett ki, hogy mikor volt egy-egy kisebb roham, akkor minden lélegzetvégel vége sípolás és ugatás volt :( de szerencsére tudtam, mit kell csinálni, és így hamar vége lett. Van rá speckó kúp is, ami negyed óra alatt hat, ha gáz van. és csak éjjel jön, tök fura, napközben semmi, nándi rohangál, mégcsak nem is zihál vagy köhécsel tőle, csak kicsit érdesen lélegzik, aztán éjjel meg ezek a kis rohamok, de nekünk még tök jó, ennél sokkal durvábbakat hallottam, az egyik kissrác majdnem mindig kórházban köt ki :(
most éjjel egyébként könnyebb volt, csak sarkig kellett tárni az ablakot, ha résnyire hajtottam, azonnal kezdődött megint... viszont tele lett pöttyel, felhívtam az ügyeletet, hogy bemenjünk-e, de azt mondta, valszeg vírus, és hétfőn ráérünk menni a körzetihez, csak akkor menjünk ha...

Én is az vagyok, aki megmondja a frankót, ha nem adnak helyet, simán elzavarom a népeket a babakocsi helyéről, udvariasan de határozottan,és jó hangosan. Kicsit nekem pozitívabb a véleményem az emberekről, úgy gondolom nem bunkó tahók, vagyis csak annyiban, hogy eszébe sem jut. Ami viszont nevelési hiányosság, meg sok esetben fáradtság. Én is voltam már úgy, hogy nem vettem észre, peidg általában szoktam figyelni. Még olyan nem fordult elő, hogy megkértem valakit, hogy adjon helyet, és nem adott. Lehet, hogy szentségelt, hogy miért őt szúrtam ki, de azért felállt. És nekem általában kérés nélkül is adnak helyet, elég határozottan körülnézni, hogy helyet keresek, meg segítenek, tök érdekes, egyszer mentem a barátnőmmel az árpád hídnál le a metróhoz, ott csomó lépcső van. ugyanaz a felállás mindkettőnknél, egyidősek a gyerekeink, és jött egy csaj, hgoy segítsen, ránézett gabira is, rám is, majd hozzám jött segíteni. Én átküldtem mondjuk a barátnőmhöz, mert az ő kocsija nehezebb, meg én tudom döcögtetni az enyémet - és még nem voltam terhes sem.
Mondjuk most a vonaton volt egy jó élményem nekem is, kb 40 éves pasi, teszem fel a babakocsit a gyerekkel, egyértelműen nagy a pocakom nekem is, ott áll az ajtóban, és nemhogy nem segít felrakni, még arréb sem állt, hogy fel tudjam tolni, ahogy felraktam az első két kereket, úgy nyomtam rá a lábára, akkor azért egy kicsit arrébb húzódott. és közben néééééz :) azért ez annyira egyértelmű szitu volt, hogy megszólalni sem tudtam :D

és ma én sem főzök, mcdonaldsban ebédelünk, azt választottam :D

kikocska
 
 


Szia Mindenkinek!

Én is most csatlakozom hozzátok.
Áprilisra várom a babámat, akiről még nem tudom, hogy fiú vagy lány lesz.
Jó olvasgatni a "tapasztalt" kismamák hozzászólásait.[/quote]
gesztenye74
 
 


Szia Gesztenye74!

Szeretettel üdvözöllek a csapatban téged és a pocaklakódat is!
Csinálj egy vonalzót azon jobban tudjuk követni a babócád növekedését. :)
A www.nagyonbaba.hu szerintem nagyon aranyosak vannak fent.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


sziasztok.

kikocska:

ja értem.nem lehet egyszerű két gyerekkel így közlekedni.nekünk nem kell a kocsi,csak mondjuk ha rossz hogy hozzuk a kocsit és máris szépen sétáll melettünk :lol: :lol: :lol:

gesztenye:

üdv.neked is grtau a babához.

ma nagyon "összevesztem" kissebbik fiammal.ebédeltem apuéknál és egyszercsak nemigazán kaptam levegőt.aztán rájöttem hogy megfordult(gondolom fel csücsült)és kinyomta magát a lábaival felfele és összenyomta mindenem.ezt vagy 3 szor megcsinálta.de aztán halgatott rám és abbahagyta.a hasam formája is teljesen más volt.érdekes érzés volt,remélem nem csináll belőle rendszert.

Kép
Kép
ettike
 
 


Kép


Hova lett mindenki?Végre sikerült felvarázsolnom magamról egy elvileg normális képet! :D
Hát ez lennék én!

Jé milyen furcsa , hogy karácsonyos képet tettem fel! :wink:
Talán azért mert mindjárt itt a karácsony! :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!
Köszi a gratulációt.
Igyekeztem összhozni a vonalzót, remélem sikerül.
Nevet még nem kapott a drágám, hiszen mi még nem tudjuk a nevét. A legközelebbi UH-n, nov. 17-én majd kiderül.

Kép
gesztenye74
 
 


Hahó!?

Na most komolyan kezdek aggódni, hogy hova tűntetek csajok!

Tünemény hova lettél rég írtál már!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!

Én nem tüntem el,csak hosszú idő után előszőr jöttem be dolgozni és eléggé sok a munkám.
Üdvözlöm az új forumozókat! :lol:
Szerdán kell majd visszamennem dokihoz, remélem minden oké lesz, mert szombaton nagyon fájt a hasam.

Olyan érzésem volt, mintha fel lennék fázva, mert nagyon fájt az alhasam és 20 percenként mentem WC-re.
Két nap feküdtem, reggel megnézettem a vizeletem, de negatív....

Remélem nem a méhszájjam kezd kinyílni, lehet ezt érezni???

Nme görcsöltem, csk éreztem,hogy valami nem oké ott lennt....
Arra is gondoltam,hogy lehet,hogy a baba nyomta a hólyagom, de szerintem még kicsi ahhoz???
Szóval eléggé aggódok......már alig várom, hogy szerda legyen.. :(

Gabka! Aranyos a képed!
Kösz mindenkinek a gratulációkat!

Na megyek valamit csinálok ezzel a sok papírral itt az asztalomon....(be kéne darálni őket.. :lol: )

Kép


Kép
tasin
 
 


Szia Tasin!

Nekem is furi a hasam de én szerintem a purdé növöget a pocimban és az nyomja a cuccost! :D :D :D :D

Nekem a derekam fájt este és már picit furán fordulok az ágyban este mikor tv-em. Kérdeztem a párom, hogy szerinte nőtt e a hasam és ő azt mondta , hogy nőtt egy picit.

Csajok ti mennyit híztatok eddig?Én még a kezdő súlyomat sem értem el :roll: .

Na megyek takarítani , mert hétvégén lustálkodtam egy kicsit.Áprilisig még megtehetem de utána már csak álom marad . :cry: :D

Kép

Kép
gabka7926
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: