Új privát üzeneted érkezett!

Kisbuta
Anyum aszonta ebben az evben meg babas leszek :lol: ugyhogy mindenki ngyon pozitiv most mar csak apa kene itt legyen osszetesszuk amink van aztan hajra 8) :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!!!!!!!
MA szingli vagyok, úgyhogy azt hiszem, egész nap itt fogok lógni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!
Itt is laptatűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Jaj Zsu ne is mond :shock: :lol: Most latom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
akkor nincs mese, ebben az évben babá leszel! :D És én is. (remélem)

Egy körkérdés: Ti hol és hogyan szoktatok/terveztek/fogtok szilveszterezni???

Kép
kisbuta
 
 


Jaj nem tom en nem ngyon bizom abban a dec 21-ei kovetkezo egyutt toltott pe0ben :roll: Es ha akkor nem jon ossze akkor ez az ev kilove :roll:

Hat ez egy jo kerdes....mi eskuvore mentunk volna es akkor Thaifoldon szilvesztereztunk volna...de az eskuvo ellett halasztva(nem a mienk :lol: )Igy az egesz teli szunet programja attervezodott :twisted: Volt szo Mexikorol :roll: bar parom azt mondja marha messze van inkabb menjunk Hawaii-ra... 8)

Hat nem tom mi lesz belole....mert o allandoan tervez aztan mind=ig valami keresztbehuzza a szamitasunk es cserelodik minden :twisted: ezert nem szeeretek tervezni bar lassan kell mar jegyet is foglalni meg szallast :roll:

Es te merre mesz? :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


még én sem tudom, most próbálok ötleteket lopni. Eddig legfeljebb egy-egy buliba mentünk el, meg egyszer a Mátrába,
de az idén bármennyien leszünk is (babával vagy anélkül), nagyon fontosnak érzem, hogy csak ketten elmenjünk valahova. Ezért ráállítottam az agyam, hogy szervezzem, hátha találok még jó áron szállást valahol. Az országból mondjuk most nem mennénk el, esetleg Szerbiába vagy Erdélybe, azok közel vannak Szegedhez.

Ne is mondd, mi is minden évben, mióta összeházasodtunk, azzal szilvesztereztünk, hogy jövőre már biztos nem csak ketten leszünk. Aztán mégsem úgy alakult. Most már inkább nem koccintok semmire, legfeljebb arra, hogy a hó hideg, az év meg 365 napból fog állni.

Ja, és egyszer, mikor házibulin voltunk szilveszterkor, éjfélkor kinéztünk az ablakon, és azt láttuk, hogy a szemben lévő ház tulajdonosan bőszen lapátolja a havat a járdáról :shock: hát vannak még fura emberek rajtunk kívül is. :lol:

Kép
kisbuta
 
 


Sziasztok!

Hát túl vagyunk a hétvégén és megint 1 újabb hét!

Mi megmondom őszintén nem szoktunk szilveszterkor elmenni itthonról. Nem szeretem a szilvesztert.
Szóval én nme nagyon tudok ötleteket adni, bár hozzáteszem anyukámék minden évben mennek vhova. Néha báloznak néha wellnes-eznek.
Idén pl Visegrádra mennek 4 napra 2 főnek 85e Ft-ért!
De tavaly Lengyelországban voltak Zakopánéban! Na azt azért sajnáltam hogy nem tudtunk elmenni!

Mondjuk helyette eltöltöttük azért az időt :wink: :lol:

Szóval tőlem sajna ötletekből ennyire futotta!

Kép
pamilla
 
 


De milyen érdekes tavaly szilveszterkor mi is arra koccintottunk hogy idén már babánk lesz!
Mondjuk a pociban még lehet :lol:
Végül is a módjáról hogy kint lesz e már vagy még odabent arról nem volt szó...

Kép
pamilla
 
 


Mi tavaly keszultunk a baratokkal Las Vegasba...de ugye bevereztem aztan korhazba kerultem es fuccs volt az utazasnak :twisted: Aztan most mivel nem lesz az ismink eskuvoje utana nem megyunk szilveszterre thaifoldre ahova csakis ketten mentunk volna....hanem aszonta akkor menjunk mar a baratokkal kozosen mert tavaly ugyis lemaradtunk rola :roll: En meg aszontam ahogy akarja...abban igaza van tavaly itthon apolgatott es kiszolgalt mert fel se kelhettem...szal engedek Thaifoldre meg maskor is elmehetunk :roll:

Ha otthon akarnek elmenni lehet valahova balaton tajara mennek egy wellness-be 8) Sosem voltam meg telen balcsin es szerintem marha jo lehet :lol: Es a wellnessben meg pihenni kikapcsolodni is lehet :wink:

Vgy a hegyekbe mennek fel....Matra vgy nem is tom :roll: Faval futott kandallo stb 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!

Grat a laptetőhöz!
Anyud jóslatával biztos bejön még az idén!!!

Kép
pamilla
 
 


Pamilla
Visegradot is ngyon szeretem szep hely :wink:

Az meg,hogy mire koccintottatok ne busitson el...mi nem arra koncintottunk megsincs baba se kint se bent :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pamilla
Ugy legyen bar o mindig mondja egyel rendesen meg sok vitamint meg ne idegeskedj meg majd jon az :roll: szal ezt nem most kezdte :? :lol: :lol: DE azert az iden meg tenyleg jo lenne...a fa ala mondjuk egy +os teszt 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Jo reggelt
Most beszeltem a dokival,hogy apa akkor menne hetfon a vizsgalatra...erre aszongya,hogy egyszerre nem lehet ver es sperma vizsgalat meg,hogy arra idopontot kell kerni es eloszor a vert nezzuk meg meg beszelni akar vele :roll: Kicsit elkeseritett a dolog :? Vegre rabeszelem apat most meg o huzza :roll: De mind1 legalabb a ver eredmeny meglesz...hat aztan ha visszamegy Londonba Kari elott lesz majd max ficanka vizsgalat :roll:

Hogy ennek apa,hogy fog orulni :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Bridg!
PEdig de jó lett volna, ha apácskád mindenen túl esik most és nem kell Karácsonyig húzni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok,

jajj, micsoda komplikációk... De ha már egyszer benne volt apa, akkor csak nem lép vissza.

Pami, hát úgy is ér, ha beülti után van veletek a lurkó!

én is valami hangulatos helyre gondoltam, mint két éve a Mátrában, kandallóval, stb. Itthon is jó lenne, csak akkor az azt jelenti, hogy anyósékkal kell koccintatni (10 percre laknak ide gyalog), és most nem szeretnék, enélkülis is túlságosan belefolynak az életünkbe, nem akarok velük édelegni még az év első napján is. Meg annyi minden történt, hogy kell végre az édeskettes, végülis a lombik + építkezés nem sétagalopp. És mivel az ő szülei a lombikról nem tudnak, az építkezésre meg tesznek magasról, nem akarunk velük beszélgetni olyan dolgokról szilveszterkor, aminek alig van jelentősége a fenti kettő mellett.

Kép
kisbuta
 
 


Zsu
Ne is mond ne nem idegesitem magam mert tudom,hogy neki jok a ficankai :wink: Az atjarhatosagit megcsinalom aztan ha ott jok az eredmenyek akkor megyek en is haza aztan iden meg mi is osszehozzuk 8) :lol:

Kisbuta
Latod en pont ezt irtam :lol: Matra,kandallo :lol: Tudom en mire vagysz te most :wink: Ti merre voltatok anno esetleg tudnal adni valami oldalt ahol korultudok nezni?! :roll: Apa meg nem fog visszalepni ha mar egyszer igent mondott :wink:

Csajok
Oszinten szolva en is azon vgyok ha haza megyek esetleg itt 2het mulva akkor apa ugye hetvegere atjonne es akkor irany valamerre....en Balcsin gondolkodtam mer mondom telen meg sosem setalgattom ott kez a kezben :roll: De a Matra es kandallo az is baromi romantikus 8) Csak nem tudom,hogy neki az megfelelne-e :roll: Egesz heten melozik...kis pihenore vagyik en meg viszem turaztatni :lol: Hat majd meglatjuk :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu most nezem neked ma van pe-d? :shock:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ma van 1eve,hogy elmentem dokihoz baba ugyben :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
mi sajnos olyan spéci helyen voltunk, ahova csak bennfentesek mehetnek, de az idén meg sem pályáztuk. (igazából apa munkájával kapcsolatos, és elvileg dolgozott szilveszterkor abban a csodás kis házikóban a Mátrában, de persze mindenki tudja, hogy aki szilveszterre pályázza meg a házat, az nem dolgozni megy...)

Galyatetőn van szálloda, ezt tudom, máshol nem tudom, igazság szerint még nem feküdtem rá a nyomozásra.
Egyszer az Őrségben szálltunk meg egy vengégházban télen, igaz, csak egy éjszakát, átutazóban, hogy ne kelljen olyan sokat egyszerre vezetni. De az is nagyon jó volt.

Kép
kisbuta
 
 


Jaaah en nem a szilveszterre palyazom 8) :lol: csak egy hetvegere :roll: De majd raszorcsolok en is...egyenlore meg nem tudok semmit megyek-e mikor es meddig es o jon-e vgy en megyek hozza... :x szal meg csal almodozom egyenlore :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok,

Bridg,
kezdheted vágni a centit, apa hamarosan hazaér!

Képzeljétek,
voltam ma a Kaáliban, középidős uhu-n. Egyszercsak megszólal doki, hogy van egy myomám is, erről tudtunk? :shocked: Még eddig nem!!!!! Azt mondta, műtétileg elég kínos helyen van, de a mostani projektbe talán még nem is zavar be, majd figyeli. :shocked:
És megkérdeztem a prolaktint. Rögtön meg is nézte az előző stimu alatti eredményeket: hát legalább nem ugrott meg a Bromo abbahagyásától, annyi, amennyi előtte is volt. Most újra 1/4 szem Bromot kell szednem.

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
No para a myoma miatt!!Tudom ez nem nyugtat de nekem is van :roll: Hatso mehfalon..eleg szar helyen :? De amig nem faj nem gorcsol nem no nem okoz menstuacios zavarokat vgy nem zavarja a teherbeesest ill a kihordast addig nem nyulnak hozza :roll:

Hallottam mar en is olyanrol,hogy bent a mehben volt a myomaja az illetonek es mikor babas lett ngyobb volt a myomaja,mint a bebi az elejen...es brutal volt latni de minden rendben volt...tobb sztorit is hallottam volt akinek 8-9kissebb myomaja volt :shock: :shock:

Neked hol van? :roll: Amugy vissza is huzodhat am :roll: Azt kell figyelni,hogy ne noljon(tyu ezt igy kell irni?eleg furan nez ki :roll: )Az a lenyeg a te dokid mit mond....masra ne hallgass mert mint irtam mindenkinek mas a helyzet!!!Van akinek szar helyen van kikell venni,van akinek no annak is kiveszik,van akinek bent a mehben olyan helyen van,hogy nem zavar senkit viszont a mehszajon gondolom az gaz...ha valakinek endoja is van az megint mas!

Nekem nyaron tod mikor volt a nagy baj vgy nem tom tudod-e...na mind1 akkor a nagy melle ami mar regota megvan...amelle kinott egy kissebb ami benyult mehfalig...na az se jo...azt kiakartak venni mert ugy nem lehet babat kihordani.De tok ugyesen es szepen vettek volna ki es babam is lehetett volna :wink: Viszont ahogy elmult a betegsegem az a kisebbik vissza is huzodott kesz eltunk nincs... :roll: Szal enszerintem az csak a nagy verzesemnel jott elo :roll: A nagyobbik meg meg mindig ott csucsul es egy laposzkopiaval siman eltavolithato lenne de nem kell.Elsorvadni meg csak 40eves kor korul fog...ugyhogy arra se varj...de visszahuzodni visszahuzodhat!

Tyu gondolom,most ngyon parazol...irjal mar ha megtudtal valamit!!!

u.i.:A centit mar vagom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah es elfelejtettem jo reggelt kivanni :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


sziasztok!

Na nem tűntem ám el csak az utóbbi pár nap 1 állandó rohanás volt!

Kisbuta!
nem semmi amik amik így menet közben alakulnak ki vagy amiket nem vesznek észre! Komolyan ilyenkor azt kérdezem hogy mi jöhet még????
az meg tök jó hogy a prl nem ugrott meg csak stagnált bár za lett volna a legjobb ha nem is lenne magas!

Kép
pamilla
 
 


Bridget!


Mik a tervek most hogy jön apa???
Mentek végül vhova pihenni???
Azt már olvastam hogy dokijáratra mentek! azt viszont nem értem hogy m,iért nem lehet vv és katonavizsgálat egyszerre! Az én páromnak egyszerre csinálták mind a 2-t és nem volt semmi gond!
Beszélgetni +ezek után is tudnak nem?

Jó mondjuk a lényeg hogy elkezdik a vizsgálatokat és hogy a párodnak sincs kifogása ellene! :lol:

Kép
pamilla
 
 


A mai hírek velem kapcsolatban:

Na ma voltam a dokinál kontrollon és sajna ma nem kezdhettük el a stimut mert 2 hormonom még magas volt ezért mától 2x kell szúrni azt a mit eddig csak reggel kellett és hétfőn pedig ismét vv és kontroll és ha akkor már jók lesznek az értékek akkor mehet a buli!!!!

Kép
pamilla
 
 


Pami Szia :D
Pihenni apaval aaaah apa olyat nem ismer :roll: Jon haza vasarnap 8) Terv van vgyis olyan terv,hogy terveztem az osszes kozli baratjat vannak vgy 7en meghivnam,hogy egyutt legyenek kicsit....mivel mar szeptember ota szegenykem uton van :? de nem tom,hogy mikor hazajon akkor vajon erre vagyik-e? :roll: Lehet csak pihenni akar :roll: Szal nem tom bemerjem-e vallalni :?

Aztan melo neki megint majd ha max visszakell menjen Londonba akkor en is szedem a satorfam es megyek M.orszagra es akkor majd atjon hetegekre na majd akkor pihenunk :wink:

Azt,hogy miert nem lehet egyutt en sem ertem :roll: De majd holnap rakerdek ugyanis megyek a 21.napi vervetelre ami amugy a 19. :lol: ugyhogy majd ha mond valami erdemlegeset majd megirom :wink:

Azt meg sajnalom,hogy nem kezdhettek :( de ha egy het mulva jobb akkor lehet megis csak? :roll: Melyik hormonok rosszak vgy azt nem szabad tudnunk :roll: Nagy oleles neked es kitartas!!!!Te mar az ajton kopogtatsz es lassan kinyilik az az ajto!!!! :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!

Hát azt hogy melyik hormonok magasak azt én sem tudom mer ta doki csak azt mutatta meg hogy mik a normál értékek és hogy nekem mennyi de azt hogy melyik az nem tudtam elolvasni :oops:
De amúgy normális az érték csak a lombik kezdéséhez magas még!
De majd hétfőn már jó lesz és belecsapunk a lecsóba!

Nem lehet hogy a párod elsőnek pihenne veled de utánna jöhetnek a barátok?
Sztem ez attól függ hogy mennyi ideig lesz otthon. Ha csak 2 napot akkor napold a barátokat ha többre akkor csak szervezd meg!!!

De ez csak az én véleményem!

Na már csak ez a vv és meg lesz minden eredményed?
ÚÚÚÚÚ most nézem csak hogy már csak 15 napod van a hsg-ig! De durva milyen rövid ez az idő és menniy minden történhet addig :wink:
Remélem ez most nem lesz olyan fájdalmas mint a legutóbb!

Hogy alszol mostanában?
Fejecskédben van még az a rossz érzés? (Remélem már elmúlt a csodabogyóktól
:wink: )
Végül elmentél a vizsgára?

Szép álmokat!

Kép
pamilla
 
 


Bridget
Nekünk egyszerre lesz a két vizsgálat!
Nem tudom nálatok miért kukacoskodnak! :roll:
Én a Balcsin laktam, parttól 100 m-re, tök jó volt télen kicsit kihalt de nagyon szép!
Most is kb. negyed óra kocsikázás ha fürdeni szeretnék a Balcsiban, de idén még a környékére sem mentem!

Niki
Én se szeretem a szilvesztert! :oops: Drukk hétfőre, ma láttam a dokkeredet!
Más nem is nagyon volt ma, mindenki szabin van!

Kisbuta
Képzeld az egyik barátnőmnek (már nem is annyira fiatal, 38 éves) volt már pár sikertelen inszemije, és egy következőre készültek, de nem volt tüszője, és közölte vele a dokker, hogy viszont van egy myomája. Totál ki volt akadva szegény, csapkodott, kiabált, örjöngött. Erre két hét múlva tesztelt egy pozit, és ha van is még myoma olyan helyen van ami a babát nem zavarja! Ez nem az első ilyen myomás történet amit hallottam! :roll:

Ma történtek:
Reggel bementem a beutalókért a most már régi dokimhoz! Természetesen nem volt kész, így várni kellett rá egy órát! Viszont képzeljétek megvolt mind a 6 inszemem! :wink: :) :lol:
El is késtünk, mert a GPS is rossz felé vitt, de nem volt vészes, mert eleve azt mondták a telefonba, hogy 10-11 között menjünk, mi pont közte értünk oda! Majdnem dél volt mire szólítottak, egy kis szobában mindenfélét kérdeztek, és közben gépelték be az adatokat. Mondtam a doktor úrnak, hogy nem vagyunk házasok és nem mondott rá semmit! Utána kivezettek minket ismét az előtérbe ahol várni kellett újfent a vizsgálatok időpontjaira!
Kérdezték mikor leszek a 3. napon, mondtam ma vagyok. Azt mondták no problem, holnap is jó lesz ha jövök vv-re! :shock: Párom egyből fennakadt, hogy 140 km-ről utazzunk be megint egy 2 perces vv. miatt? Nagy nehezen kibulizta, hogy vegyék le most! :oops: Pedig én azon morfondíroztam, hogy dec. úgysem lesz még lombik, hogy csináljuk meg januárban a vizsgálatokat, addig még belefért volna két inszem! De hajthatatlan volt, azt mondta, hogy igy lehet, hogy karácsonyra már lesz bébink, hiába mondtam neki, hogy álomvilágban él, na mindegy (azért aranyos volt :lol: )
Szóval annyi, hogy legközelebb két hét múlva kell menni éhgyomira reggel fél 8-ra és akkor egy csomó vizsgálatot megcsinálnak mindkettőnknek, azt mondták min. fél napot vesz igénybe! Hajnali 6 óra előtt már el kell indulnunk, hogy beérjünk! :shock: :roll:
Amúgy tényleg nagy baj lehet, mert velünk együtt volt ott egy roma házaspár, ők is 3 éve próbálkoznak, de semmi, megvolt hsg-től kezdve az inszeminációig minden. Nagyon szép roma lány volt, dumáltam vele egy kicsit, a férje ennek gondolom nem nagyon örült, mert elég csúnyán nézett ránk, mondjuk már neki is tele volt a púpja, pedig fele annyit sem vártak mint mi!
Dióhéjban ennyi volt a történés!

dita75
 
 


NIKI
Ez ám a telepátia! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pont elküldtem az üzit mire megjött a privid! :wink: :lol:

dita75
 
 


Dita!

Szija!!!!!!


Küldtem privit!!!!
DE ha gondolod itt is megválaszolhatod bár jó nagy részét már meg is válaszoltad! :lol: :cry:

Végül kinél voltál?
Kedvesek voltak veled?

Mi za hogy megvolt mind a 6 inszem??? Ezt nem értem!

Kép
pamilla
 
 


Na látod kedves ez már csak így működik!

TELEPÁTIA!

Azért képzeld amíg ott ültünk végig azon járt a eszem hogy lehet ott ülsz velem szemben (és miután voltam olyan okos hogy a telefonszámod nme kértem el) és nem is fogju kegymást megismerni!
Mert csak itt ismerjük egymást! :oops:

szóval legközelebb telószám csere és találka a BMC.ben!
Oké?

Kép
pamilla
 
 


oké! :wink: :lol:
Mi kb. 10.30-tól 13.00ig voltunk ott, úgyhogy nem találkozhattunk! :cry: de ami késik nem múlik, és megy a privi a telszámommal na meg egy két gondolattal még!

dita75
 
 


[quote="pamilla"]S írta:pamillazia Bridget!

Hát azt hogy melyik hormonok magasak azt én sem tudom mer ta doki csak azt mutatta meg hogy mik a normál értékek és hogy nekem mennyi de azt hogy melyik az nem tudtam elolvasni :oops:
De amúgy normális az érték csak a lombik kezdéséhez magas még!
De majd hétfőn már jó lesz és belecsapunk a lecsóba!

Nem lehet hogy a párod elsőnek pihenne veled de utánna jöhetnek a barátok?
Sztem ez attól függ hogy mennyi ideig lesz otthon. Ha csak 2 napot akkor napold a barátokat ha többre akkor csak szervezd meg!!!

De ez csak az én véleményem!

Na már csak ez a vv és meg lesz minden eredményed?
ÚÚÚÚÚ most nézem csak hogy már csak 15 napod van a hsg-ig! De durva milyen rövid ez az idő és menniy minden történhet addig :wink:
Remélem ez most nem lesz olyan fájdalmas mint a legutóbb!

Hogy alszol mostanában?
Fejecskédben van még az a rossz érzés? (Remélem már elmúlt a csodabogyóktól
:wink: )
Végül elmentél a vizsgára?

Szép álmokat!



-Jah azt hittem tudod melyikek a magasak...de mondjuk ugysem szamit mert hetfore okes lesz en indul a bakterhaz :wink:
-Lehet,hogy parom elsore pihenne ugyhogy lehet kihagyom...csak tod ha majd a jovoheten ossze vissza kell mindnekivel taliznia az meg farasztobb es meg tobb idot elvesz tolunk :twisted: :roll: De meg nem tom mi legyen...en max egy kozos vacsit tudnek elkepzelni :roll: Orulok,hogy leirtad a velemenyed...amig az nem banto addig mi bajunk lehet :wink: :lol:
-Igen a mai nappal megvolt minden vervetel...es varnak ugye a HSG-re amit lehet elhalasztunk ha ugye megyek haza.Apa megy hetfon vervetel es ficanka vizsgalat csak akkor lesz ha maradunk 1het mulva is ha nem akkor majd kari elott mikor hazajovunk :? Beszelni is fog paromaml a lombikrol :oops: Olyan kiwi vgyok mit fog mondani :roll: mert mi nem beszeltunk meg rola :roll: azaz olyan szinten igen,hogy ugye az elozo dokim azt javasolta mert szerinte maskepp nem leszek babas es minnel hamarabb de akkor meg parom elegge ellenkezett a bebi ugyben...vgyis inkabb a "gyartas"ugyben...termeszetes uton mar bennevolt :roll: Nem tom ertheto vgyok-e :?: :oops: :lol:
-Mennyi minden tortenhet meg 15nap alatt? :shock: En ma vgyok a 19.nap mikor apa jon 21.nap leszek es 15napos a ciklusom :roll: Szal marhara semmi esely :( Aztan megjon es mikor apa elmeletben elmegy(ugye ugy nez ki egy hetet marad csak :( )na szal akkor leszek a 3 vgy 4cn-enszal akkor se lesz semmi :roll: ha hosszu idore megy (1honap) megyek utana es talan elkapjuk pe-t :wink: na meg akkor a atjarhatosagi is eltolva :roll: vgy megcsinalom elobb es utana megyek meg nem tom :roll: ha rovid idore (2het)akkor tuti lemaradok rola :twisted:
-Az alvasok nagyon rosszak nem alsozm se melyen se jot :x Hol pisilni jarok egesz ejszaka :x hol csak a gondolatok nem hagynak melyen aludni :x A fejemben ritkabban erzem a dolgot de ma volt megint :x Az a baj,hogy mikor kelek nem tom bevenni a gyogyot mert ehgyomorra nem lehet :roll: en meg delnel elobb nem eszem :roll: Szal ha mar akkor van akkor az egesz naphoz ugy allok hozza :x :roll: :oops: Es koszonom kerdesed :wink:
-Tesztre bementem de itt allandoan tesztet irnak...egy heten 3szor tuti van...szal nem valami zarovizsga na arra bekell jonni mindenkepp :lol:

Na es akkor most rolad :lol: Milyen sok elfoglaltsagod volt? :shock: Meselj maaa.... :roll: es izgulsz mar? :roll: :oops: En mar most izgulok kozben meg elsem kezdtuk :lol: Kirikivel nem tod mi van? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tyuuuuuu azt hittem nem kuldte el :shock: :shock: :twisted: Mar lesokkoltam magam,hogy mire en ezt ujra irom :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dita
Akkor te mar csak tudod milyen teli idillrol beszelek 8) :wink:

Ti elmeletben mikor kezdtek :?: Most a kivizsgalasok vannak? :roll: Tyu es Pestre fogtok feljarni dokihoz?Vgy nem pest? :shock: Azert 140km az durva :shock: :oops:

A vonalzijaid meg ngyon edik foleg az a pozitivas :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok
Na azt is megkerdeztem miert nem lehet egyutt a kettot hat en nem tom hogy ez hogy van de azt mondta a doki...elobb vervetel es ha pl esetleg kiderul,hogy hiv-es az illeto vgy valami :? akkor a sperma anyagot legkozelebb majd elkulonitve szallitjak :shock: Olyankor nem lehet az egeszseges anyagokkal :roll: Hat igy magyarazta meg :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
nem értem egészen én sem? Mert egyébként keverik az anyagokat??? Akkor se szabadna! Itthon az aids-et az ÁNTSZ-nél szűrik, pont volt szó róla nemrég a beültis topikban, ki hogy taktikázott, hogy ne kelljen fizetni érte. De nyilván ezért nincs értelme várakoztatni a kiskatonákat.

nem akarok beleszólni, de talán rá kéne szoknod a reggelire. Jót tenne neked is, meg a bogyót is be tudnád venni.

Pami,
akkor a BMC-be jársz, és hamarosan kezdetek? Jajj, nagyon szurkolok! Majd légyszi, tudd ki, hogy melyik hormonokkal volt baj, mert nagyon érdekel.

Dita,
neked is drukkolok, de azt hittem, ti nem lombikoztok. Vagy kevertelek valakivel? :oops: Ha igen, akkor bocsi.

Én arra gondoltam, hogy a miomát megnézetem a rendes nőgyógyászommal is, több szem többet lát alapon, de még nem sikerült felhívnom annyi dolgom volt.
Azt mondta a doki, hogy a méhszájtól nincs messze, hátul van ráadásul. Kicsit kiakadtam rajta, mert ami sok, az már mégis csak sok, én azt hittem, én már megkaptam a magamét két méhen kívülivel, és most már csak jó jöhet. A mioma nem volt benne a terveimben.

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
En ertem az elkeseredettsegedet de ez a myoma is sajnos kedz ugymond eluralkodni es lassan "minden" nonek lesz.Persze ez nem azt jelenti,hogy nem kell megbezetni soot en voltam a nyaron 4dokinal :roll: :oops: Biztos ami biztos alapon....hat mind a 4mast mondott :x Az elso a 2hetes verzesem arra fogta,hogy menstruacios zavar :twisted: semmit nem latott...a masodik vegre eszrevette,hogy polyp van a mehemben +2myoma csucsul kulso falon. :? (a verzesem a polyp-tol volt!)A mutet utan miutan kivettek a polypot es kuretet csinaltak vgy,hogy nevezik szepen szolva :x na utana meg elmentem a 3.dokihoz aki meg sem nezett mert azt mondta ott az egy hettel ezelotti leletem,hogy van 2myomam :twisted: aztan jott a 4.doki akinel mar csak egyet lattak azt a nagyot ami mar regota megvan :roll: a masik visszahuzodott szerintem csak az eros verzesemre jott elo :roll: Es ugyanez a doki latott valami gyulladast a mehemben ....kenetet vett es kiderult ureaplazma bacim is volt :x Aztan jott az 5.doki ahol az uhus csavo semmit nem latott pedig ugy lettem bekuldve a lapomon rairta a doki,hogy myomat kell keresni!!!O sitty sutty durvan megvizsgalt 3perc alatt es rairta a papirra nincs semmim :shock: Na persze a doki mikor meglatta az uhu-s mit kerdi tolem mutattam-e a leleteimet(mert ugye volt fotom is rola)mondom nem de hat nem is a leletem alapjan kell neki nezzen hanem neki kene megtalalnia.Egy jo doki vgyis szerintem minden dokinak tapintassal ereznie kell a myomat!!!Letelefonalt es lejott velem szemelyesen a doki mire megtalaltuk nagy immel ammal....szal mind az 5doki mast mondott szinte... :roll:
Persze ez csak az en esetem :arrow: es igen is megkell vizsgaltatni massal is tobb szem tobbet lat...csak jo dokihoz kell kerulni!!Olyanhoz aki ert ehez :!: :roll:
Ezek szerint cseppet sem nyugodtal meg? :? Jaj szerintem mentj el tenyleg te is valami speckoshoz...de a te dokid mit mondott?
Az,hogy mehszajkozeli az nem tul jol hangzik de mi az,hogy hatul van?Hatul csak akkor lehet ha a meh tetejen csucsul... :roll:

Vervetel,s.vizsgalat:
En sem ertem...de itt nincs olyan,hogy ezt itt nezik ezt meg ott...itt mindent egy helyen neznek!Bent a korhazban :roll: Talan azert van ez igy...itt nincs kulon antsz :lol: Akkor lehet megis van benne valami amit mond :roll:

Reggeli ugyebn meg befogom vezetni csak mostansag,hogy ilyen szarul alszom nehez egyaltalan felkelnem is idoben nem,hogy reggeliznem :roll: :oops:

Annyi lecket kaptam 2szer annyi,mint a multkor volt :x pedig azt 3oran at irtam :x :x :x :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
csak kicsit aggaszt, próbálok azokra gondolni, akik mioma mellett kihordták a babát.
Csak tudod, pár hónapja, hogy unokatesómnak méhtestrák miatt kivették az egész méhét, és az lehetett egy lefajzott mioma is... Nagyon rossz ez így.
A dokik védelmében: én mindig csodáltam, mimindent meg nem látnak azokon a vacak, "zajos" képeken, amit az uh csinál. azért jó lenne megnézni.

Nagyon megértelek, én magamtól is pocsék alvó vagyok. De mikor valami rendszert viszek az életvitelembe, akkor mindig jobban alszok. (Csak sajnos aztán mindig borul a rend, nagyon kemény ám beállítani magadnak kívülről.)

Kép
kisbuta
 
 


Az jo ha csak kicsit aggaszt ne stresszeld magad ilyenekkel :roll: Hidd el a dokik tudjak melyik a gaz es melyik nem :wink: Foleg ha lombikra keszul valaki :shock:

Az uncsitesod hany eves volt? :roll: Mert ugy tom mar idosebb korban lenne ez is veszelyes azaz a 40fele mint a cisztak is...bar ez 40evesen elsorvadnak kesz kifujt mert a hormonhaztartasunk sem lesz mar a regi :roll: Szal no para...tuodo,hogy minden eset mas...en bizti vgyok benne egy sima mipma nem okoz semmi ilyesmi panaszt!!Uncsitesodnak ott volt valami az tuti...vgy lehet rafogjak a miomara :twisted:

Kicsit kapcsolj ki a heyvegen...minden rendben lesz es jovore babazunk :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
jó apázást! Gondolom, most klassz napjaid vannak ennyi várakozás után.

Uncsitesóm 32 éves volt, és nem tudom, hogy mioma miatt alakult-e így, mert ennyire nem akartam kifaggatni, tudod, nem akarom felkavarni, még elég friss ez neki. (Különben a beültis topikban az egyik lánynak egy ismerőse 24 :shock: évesen járt így.)

De én kikapcs, kertészkedek a hétvégén.

Kép
kisbuta
 
 


Helló csajok!

Most csak 1 gyors bekukk és holnap (mert akkor végre szabadnapos leszek) írok 1 csomó mindent!

Pl arról hogy miért is kell több dokinak a véleményét kikérni!

És persze leírom hogy milyenek az eredmények és hogy mit mond a doki!

De addig is vigyázzatok nagyon magatokra!

aludjatok végre 1 igazán jót!!!!

Puszi

Kép
pamilla
 
 


NIKI
Várom a beszámolót, privire válaszoltam!

KISBUTA
De lombikozni fogunk, csak egyelőre még tartanak a kivizsgálások! Sztem januárban kezdhetjük, ha minden okés lesz!

dita75
 
 


Csak gyorsban mert 1000zolgom van most ertem haza a sulibol :x

Tegnap apa megjott orom oltari volt :D :D :D :D Leirhatatlan :D :oops: Kicsit agyban henyeltunk es csak szeretgettuk egymast :) Aztan rendeltunk kajat vacsiztunk dumaltunk aztan mar 9kor agyban voltunk 8) Mire bejottem ember horkolt :shock: Na mondom ennyit a nagy dongetesrol :lol: Jottem is,hogy irok nektek erre felkelt es betamadott 8) :lol: Aztan kez a kezben lab a labon elaludtunk :) Istenem de joooo volt marmint egyutt aludni ujra :lol: :oops: Aztan hajnal 1kor felebredtem es nem tudtam elaludni :shock: Apa kerdi mi van a nagy boldogsagtol nem tudsz aludni :?: :lol: :oops: Hajnal 4fele ha megint elaludhattam...kicsit beszelgetett velem de o visszaaludt hamar....nagyon faradtka volt :roll: Reggel 8kor keles mert mentunk a dokihoz 8)

Vervetel megvolt :wink: Spermavizsgalatra meg hetfore csinaltunk idopontot remelhetoleg meg itt lesz :roll: Nekem ugyis penteken jon piri vgy szombat...es akkor hetfoig no keksz :oops: :lol: :oops: Hetfon meg en viszem be kaptunk muanyag dobozt :wink: A dokira meg varni kellett meg vagy 1orat a vervetele utan :oops: Ugyhogy apa kicsit kivolt hisz 11utan ment meloba kozben 10kor kezd de hat ugyis csak most volt ez igy :roll:

Beszeltek is...apa mondta neki,hogy a masik korhazban milyen rosszakat mondtak nekem es en azert jottem ide,hogy ezt megnezessem olyan masodkezbol :roll: Egyenlore amire kivancsiak vgyunk az az normal uton lehet-e baba(ezt o mondta) :roll: azaz nezzenek meg engem...apa aszongya miert nem jovok megcsinaltatni az atjarhatosagit?Mondom neki,hogy a kov. ciklus 8.napjan lesz en jovok...aszongya jaa :lol: Na meg o is meglessz most kuksizva aztan mondta apa arra kivancsi lehet-e normal uton babao :roll: (Mar lassan 1eve nem jon ossze :? )A doki azt mondta 1-2evet adnak a paroknak ha addig nem jon ossze akkor azert besegitenek ha kerik :roll: Mert lehet,hogy atjarhato vgyok de akkor is lehet nem jol funkcionalok...szal mondta az nem mervado,hogy minden rendben a leletekkel :roll: Mindenesetre lelett minden tisztavza talalkoztak...stb :wink: Hetfon meg viszem az anyagot :shock: :oops: :lol:

Aztan haza etttem es mar indultam is suliba :x Most meg anyut kell hivnom,ennem kell mer ehenhalok :shock: meg hazifeladatom van meg a hetvegerol na meg adtak ujat is :twisted: Ugyhogy estig nem hiszem,hogy jovok :roll:

Kisbuta
Na azert az mas is lehetett...de a ti topikotokbol az a fiatal lany neki mi volt?Amugy mondom senkire nem szabad hallgatni...mindenki esete mas!A dokid ha jo es te bizol benne hallgatni kell ra :wink: Jobban hallgatni ra ,mint ram vgy masra itt nem igaz :roll: Persze megnezetni megkell massal is :wink: Az nem art senkinek es a folyamatos felugyelet!!!

Pamilla
Na gyere es meselj nekunk mar naon kiwik vgyunk mi van veled 8) :lol: :lol:

Dita
Most hol tartotok?Milyen eredmenyek vannak mar meg? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Kitartás!
Örülök, hogy apa végre itthon van! :wink: :lol:

Éjjel nagyon rosszul voltam, az ünnepi ebéd megfeküdte a gyomromat, apa is rosszul volt, de ő két hasmasival megúszta én egész éjjel hánytam, kétszer elájultam, a víz kivert és remegtem, a hasam úgy görcsölt azt hittem megszülök! Azért az még korai lenne nem? Még hátra van 9 hónap! :wink: :lol:
Reggelre mintha elfújták volna, bár lehet, hogy már nincs mit kihánynom, nem is ettem még semmit ma, apa most hozott nekem kexet, eddig csak teáztam! :roll:

Ja nekem a múltkor levették a vérecskémet, és majd 24-én megyünk vissza a 21. cn-re, apának kiskatonavizsg. nekem nőgyogyi meg ki tudja még mi, állítólag fél napot min. igénybevesz! :shock: Ráadásul éhgyomorra! :roll:
Szóval még csak az elején vagyunk, de remélem januárban meglesz az összes eredmény és mind jó hogy kezdhessük a lombikot!

dita75
 
 


Na itt vagyok!

sziasztok!

Először a jó hír ma megvolt a vv és minden ok!
Már meg is kaptam az első szurikat!
Pénteken pedig menni kell uh-ra hogy nézzük hogyan alakulnak a tüszők!
Szóval úgy tűnik célegyenesbe értem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De képzeljétek a nővérke megmutatta hogyan kell beadni majd a szurikat!
Az egyiket pedig sikerült úgy hogy eltalált 1 eret! Ezért most nem csak a kezem lila a vv-től hanem a hasam is!
Mondtam si az uramnak hogy nézze csak meg hogy ő milyen jól adta be mer ta 2 hét alatt 1x sem történt ilyen!
De ez van!

Tudjátok csak a cél lebeg a szemem előtt!

Kép
pamilla
 
 


Na mit +mesélni akartam!

Van 1 kolléganőm aki szintén szeretne gyereket!
Járt is 1 dokihoz aki alapból felírt neki hormont úgy hogy előtte nem nézetett hormonszintet.
Aztán amikor elküldte a pé miatt uh-ra és pont nem volt benn mert (helyettesítették) 1 másik doki csinálta ki észrevett 2 myomát!
Ügye mondnanom sem kell hogy az eredeti doki addig nem vette észre!
aztán én erősködtem hogy mennjen el másik orvoshoz, mert a dokija bizony váltig állította hogy nem a míoma az oka annak hogy nem sikerül a baba.

El is ment a Kaáliba és ott mondták hogy nagyon is valószínű hogy ez az ok mert olyan a fekvése és a nagysága stb...
Elküldték 1 olyan dokihoz aki ebben a témában nagyon otthon van és ő is megerősítette ezt. valószínű hogy megfogan de a myoma miatt el is megy a baba mert nem tud megtapadni mert eldeformálja a méhét!
Szóval ezért is kell a több doki!
Én hiszek benne hogy több szem többet lát! És tegyük hozzá hogy a dokik is specializálódnak csak az általános dolgokhoz értenek profin aztán mindenki a saját területén lesz jó! Ezért kell hogy ilyen esetekben tudjanak vkit ajánlani!
Szóval ezeket akartam elmesélni!


Hajrá Kisbuta!!!
Nézesd csak meg a saját dokiddal!
Fel a fejjel hidd el minél nehezebben jön össze annál gyönyörűbb lesz a végeredmény! :wink: :lol:

Kép
pamilla
 
 


Bridgte!

aztán néked pedig besűrűsödtek a napjaid hallod e!
Azért néha pihizzetek is apával mert a végén kifacsarod előre 2 hétre :wink: :D

Házival hogy állsz? sikerült megcsinálni?



Dita!

Hogy vagytok?
Remélem jobban és nem vett le nagyon a lábadról ez a rosszullétes este!
A köv alakalommal fogjátok megbeszélni hogy akkor mikor is tudjátok indítani a lombikot???
Jó lenne ha még dec-ben megcsinálná és újévre ugyan lehet hogy még nem tudnád de már babásan mennél át! :lol:


ezt kívánom mindannyiunknak!

Újévre mindenkinek legyen a pocakjában 1,2 pocaklakó!!!!

Kép
pamilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?