Új privát üzeneted érkezett!

Puszi! Holnapra még beindulhat több is ám! Nekem sem volt, csak 2 az első napon. Hajrá!

Kép
zölddisznó

Puszedli!
Drukkolok nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon
sonjus

Puszi, őrülten drukkolok a kicsikéknek, hogy minél többen beinduljanak!!!+++++++++++++

Klarissza, egyszerűen tündéri a picuri! Puszi neki!
athiz

Puszi, mi az az ICSI? És most akkor miért is nem sikerültek az inszemek? :oops: Bocsi, nem értem...
Nagyon drukkolok, hogy beinduljon a többi is!!! Akkor azt a kettőt már tuti vissza lehet ültetni?

Klara, nagyon szép Matyibaba! :lol: Hogy vagy? Szülés milyen volt???

Boni, tényleg micsoda nagyfiú lett bébed!! :lol: Nő, mint a gomba. Mekkora? Súlya, magassága? Cépségesen cép nagyfiú!!!

Athiz, jók az új vonalzók. :wink: Meggyógyultál???

Szilva, jó újra látni téged, szépek a kicsik!!! Nem nehéz egyszerre kettővel?

Baba, mensi??? Sehol sámli?

Szezso, január nemsoká itt van, akkor lesz apa-fia szülinapja, hátha szerencsét hoz nektek is az a hónap!!! Előtte még jól kibulizod magad szilveszterkor, berugsz mint állat :wink: , utána jöhetnek a fagyibébek!!! :lol:

Kép
szilcsi

Puszi nagyon nagyon szorítok! nyugi beindulnak! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsi fiam Hétfőn 6200g volt, hosszra a 68as rucikat hordjuk :lol: de jövő hét csütörtökön pontosabb adatokat tudok, mert akkor mérik :lol:
Vendég

Sziasztok!

Úgy néz ki, megjön a mensim, legalábbis valami elkezdődött. Talán rendeződik a dolog, és továbbléphetünk.
Most már azért nyugodtabb vagyok.
Köszi Mindenkinek az együttérzést!

Klarissza: csudaszép ez a kisbaba, még egyszer gratulálok hozzá!

Puszi: itt is mennek a drukkok! Egyetértek Cocával!

Boni: a kiscsávó szerintem még mindig Rád hasonlít :-D tudom, hogy szerinted inkább apja :wink:

Szilcsi: úgy lesz! :wink: bár nem vagyok valami nagy ivó :roll: legalább olcsón megússzuk, ha be akarnék bombázni :lol:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, örülök, hogy ilyen erős vagy, és hidd el, neked is sikerülni fog, remélem már a következő alkalommal a baba! Drukkolok hozzá!

Szilcsi, köszönöm, gyorsan helyrejöttem, muszáj, ha az embernek 2 édibédi rosszcsontja van. :lol:

Puszi, drukk tovább!++++++

Cuppantok mindekint
athiz

Sziasztok!

Puszi!
Ne keseredj el!!!
Erős két kicsikétek van!Elég lesz egyszerre két baba is,nem? :wink: :D
Jó hogy kiderült hogy mi a baj!Most már minden rendben lesz!Puszillak!

Figyelek és drukkolok Mindenkinek!
Magamról nincs mit írnom!

Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Hahó Csajok!

Most csak így ezt az oldalt olvasva...

Zöldi! gratu a 36. héthez :) és nagyon szép pocakod van ;)

Athiz! jó, hogy már meggyógyultál :) és tényleg jók a vonalzók :)

Szilcsi, Boni! szépek a fiúk, mint mindig ;)

Szezso! örülök, hogy sikerül tovább lépni! kitartás!!!
(kafa csaj vagy ;) )

Bettike? merre arra?

és Baba? merre arra?

Szia Ancsa! :)

és ha már hőmérős a topik :)

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sonjus 2008.11.07 11:09-kor.
sonjus

és egy kérdés még!

11.cn-kor egy órával később keltem mint eddig, ezért levontam 1 tizedet, így lett szép piros vonalka :)
Ha az eredetit írom, akkor nincs piros vonalka :(
Szerintetek indokolt levonni ennyit, vagy bármennyit?

felteszem az eredetit
Kép
sonjus

Puszi az inszemes topikban Monicnak is 2 lett és most várja Danikát! :lol: :lol:

Szezsó örülök,hogy jobban vagy!

Sonja fújom felfelé a hődet! :lol: :lol:

Mindenkinek pusssz
Vendég

bocsi
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sonjus 2008.11.07 11:08-kor.
sonjus

köszi Boni ;)
sonjus

sziasztok!

kicsit elvesztem :oops:

szezso: nagyon sajnálom :cry: ölellek!

puszi: drukkolok nagyon++++++++++

rólam: semmi érdekes. haladok a vizsgálatokkal, eddig minden negatív. kissé nagyon elegem lett az egészből, így valószínűleg a januári lombikot márciusra halasztjuk.

kati
katica30

Sziasztok!

2 baba van, a többiek nem indultak be. Viszont ez a 2 szépen osztódik, ennek örülök nagyon!!
E.T. holnap lesz, 9.30-ra kell mennünk.

Puszi és köszi a drukkokat!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sonjus! Cupp!

Pusz! +++++++++++++++++++++3

Kép
zölddisznó

Puszedli!
Itt is drukk és mindenhol máshol ;)
sonjus

Puszi, de jó, őrült drukkhegység holnapra!

Katica, elhiszem, hogy kezdesz besokallni, de tarts ki, mert talán végre sikerülhet az álmod!

Zöldi, én is gratu heteitekhez!

Sonjus, köszi. Én tutira az eredeti hőt írnám be, szerintem holnapra kapnál úgy is piri keresztet. :wink:
athiz

Puszi!
Miattad néztem be, hátha van valami infó!
Remélem minden rendben ment!

Athiz!
Igazad volt :)
Íme
Kép
sonjus

Sziasztok!

Puszi: hurrá, kismami vagy!!! :lol:

Sonjus: nagyon jól alakulsz :-D

Kati: ha úgy érzitek, halasszatok. Fáradtan, "besokalltan" nem érdemes nekiindulni :-)

Ma szétshoppingoltam magam :lol: de jót tett!

Csóközön!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!!!

Drágák vagytok, köszönjük a sok ránkgondolást!!!!!
Képzeljétek! Mára 3an lettek! :D De Krizsa dr. a koromra és a súlyomra (és hogy az 1. lombik) való tekintettel 2t tett be.
A 3.-at megpróbálják továbbvinni.
Jól vagyok, nem fájok és fexem természetesen!!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Hali!

Sonjus, tán nem hittél nekem? :shock: :lol: Jegyezd meg jól, Athiz néninek mindig igaza van (kivéve, amikor nem, de az ritka :lol: )
Úgy érzem, hogy a gólyád most célba fog érni a babátokkal! :wink:

Szezso, de jó neked, mármint hogy tudsz menni shoppingolni, nekem ilyenben már... nem is tudom hány éve nem volt részem. :roll: És ki tudja, meddig nem is lesz. Na de majd karácsony előtti vásárlás azért remélem lesz nálunk is, ha nem is őrült nagy. :)
Édes a kismadarad nagymadáranya. :wink: :lol:

Puszedli, ez nagyon jó hír, drukkolok mindhárom picikének, de inkább a bent lévő kettőnek, hogy nagyon kapaszkodjanak anyukájuk védelmező méhébe! :wink:

Mindenkinek cupi
athiz

Puszedli! ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tapaszragacs!

Szezsókám örülök, hogy jót tett a shopping :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Puszi, iszonyúan drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++(Kispuszedlik, tessék kapaszkodni, mert Babaimádónéni meg akar puszilgatni Titeket! Majd jókat játszunk, oksi?! :lol: De ehhez az kell, hogy most nagyon-nagyon kapaszkodjatok Anyába! Nagyon jó helyetek lesz!)

babaimádó
Kép
babaimado

puszi
hatalmas drukk, és babaragacs ++++++++++++++++++++++++ Kép

Sonjus
látom elkaptátok :P

Szezso
örülök hogy jobban vagy :) mi jókat vettél?

Velem semmi különös, jól vagyok, várom a következő UH-t hogy újra láthassam :D Karácsony előtt fogunk menni :) 19. héten karácsonyi ajándéknak hátha megmutatja mije van :lol:
nézegettünk bababútorokat, olyan jó volt, hogy már nem úgy kell néznem, hogy csak vágyakozok rá , hanem pocakban van a kis drágánk :D Védőnőnél voltam, azt mondta teljesen jó a vérképem, vérnyomásom is jó volt. Mondtam neki, hogy most már csak másnaponta fogom szedni a vitamint, mert nagyobb a baba mint szokásos. Néztem várandós naptárakat, és 12 hetesen olyan 20g körül van nekem meg 61g a becsült. Egyetértett, hogy nem kell minden nap vitamin már.
jövőhéten nézek el háziorvoshoz, meg a nőgyógyászhoz, meg talán fogorvoshoz is, de lehet azt tolom utána levő hétre. :D

Kép
gaby25

Szezso, nagyon sajnálom..., töltődj fel és irány a fagyibabák!

Puszi, millió drukkom, nehéz lesz ez a két hét!!

Baba, lassan rajtad a sor....

Látom sokatok leliekben készül a karácsonyra, már a tickerek alapján!
Sajna nekem erről most az jut eszembe, hogy már megint eltelt egy év és még mindig nincs babám..... :(

Kép
kata05

Sziasztok!

Hát én erre arra! :lol: Minden nap benézek, de időm írni már tényleg nincs! :oops:

Így igyekszem most pótolni (visszafelé), míg gyerkőc apján alszik! :lol:

Kata! Fel a fejjel! ((((((((((())))))))))) Kívánom, hogy a karácsonyról ne ez jusson eszedbe, olyan rossz volt olvasni! :(

Gaby! Túl az első harmadon! Gratula! :wink: :lol: Fiút vagy lányt szeretnétek? Tudom-tudom egészséges legyen, de azért mindenkinek van favorit szerintem! Fogorvost ne tessék halogatni!
:wink:

Babim! Olyan édi, hogy így tudsz drukkolni mindenkinek! (Visszaszáll ám rád!) :wink:

Boni! Juhéééé éljen a 3 hónapos Zsigi! :lol: És de nagy! Hihetetlen gyorsan fejlődnek igaz? :lol:

Athiz! Micsoda ticker gyáros vagy! Nap mint nap újabb és jobbnál jobb!

Puszedli! Úgy drukkoltam nap, mint nap! Tiszta szívből drukkolunk apjukkal (és persze Máté is), esetleg jöhetne egy kiscsajszi a mi krapekunknak!:lol:

Szezso! Alig hittem el, mikor írtad, gondolom nektek még rosszabb volt, vagy sejtetted? Párod hogy viseli? Jé akkor a ti gyerkőcötök születhet 2009.09.09-én!

Ancsa! Marci? Ritkán látni téged erre, pedig rakhatnál Marcis képeket, meg biztos történnek veletek jó kis gyerekszájas történetek! Gyere mesélj!

Zöldi! Már csak pár hét! Kíváncsi leszek, hogy mikor jön Hanna és hogy milyen élményekkel jössz!

Szilcsi! Nem is tudom, hogy gratuláltam-e az első lépésekhez! :lol: Hihetetlen, hogy még nem rég néztük a görbédet, aztán meg már megy a kis lurkó! :lol:

Katica! :( :( :( :( Kár hogy így megszakadtunk! :( :( :( Ez persze az én időhiányom, de azért gondolok rátok, hogy mi lehet veletek! :wink:

Sonjus! Hő fenn tartó energy megy! :wink:

Andi! Költözés? Vagy még mindig macera van?

Remélem senkit nem hagytam ki! :oops: :oops:
Azaz tudom! Még Surmiról rég olvastam! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Puszi! Drukkkkk! :D

Sonjus? hőd?
szilbee

Sonja++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Katám drága rettenetesen sajnálom az érzéseidet... megértem, hogy így érzel..nem lehet könnyű.. kitartás drága fel a fejjel ...remélem a következő karácsony már Nektek is teljes lesz! ((((((())))))))

Gaby csak vásárolgass :lol:

Puszi tapaszok mennek...

én meg hétvégén elcsaptam a gyomrom valamivel..mert hánytam és hasmenésem volt... :oops:

BAbim még mindig nincs Piri? :twisted:

Sonja hő?
Vendég

Boni
a szobafestésre nem írtál semmit :wink: :lol: csak pár mintát szeretnénk, nem telibe az egész szobát :lol: és persze nem ingyért :wink:

Kata
Remélem azért karácsonykor nem ez az érzés fog elhatalmasodni rajtad :cry: Kép

Kép
gaby25

Boni
ja, és persze jobbulást Kép

Kép
gaby25

Gaby persze, nem jelent meg az üzenet még az előzőre válaszoltam :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Bonikám:piri sehol.
Jobban vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

BAbim még megy a hasam... :roll: csak főtt krumplit szek, meg piritóst, de ez nem fog használni a tejcinek :roll: :cry:
Vendég

BAbim tényleg ez a dög csak akkor jön ha ő akarja :twisted:
Vendég

Puszedli!
ragiragiragiragiragiragiragi!!!!

Athiz!
Bocsi :oops: hiszek neked :D

Baba!
Fránya piri, mi a bánatot csinál? Most ment nyaralni? Mit képzel ez magáról? Na jól van, nem szídom! Piri! Indíts Babához! MOST! :)

Boni!
Jobbulást!

Kati!
Tudom milyen az, mikor eleged van, mind tudjuk sajnos, de kitartás :)
Örülök azért, hogy minden lelet nega! :)

Szezso!
A vásárlás az tényleg sokat tud segíteni :)
Azt hiszem rám is rámférne már :D

((((Kata))))

Gaby!
:) már mindjárt 13. :)
Drukk az UH-hoz, hogy láthassátok milye van ;)

Szilbee!
Atyagatya, Dávid mindjárt 1 éves :shock: :)

Bettike!
Máténak boldog 2. hónapot :)

Mindenkinek puszi és ölelés!

és akiket a hőm érdekelt...íme :)
Kép
sonjus

Reggeltet! :lol:

Arany gyermek alszik, isteni éjszakánk volt, van is most egy-két percem! :lol:

Boni! Jobbulást! Egyébként tejcsire te próbáltál homeos bogyót, akár megelőzésre is? Én igen! Nálam bejött! :lol:

Puszi! Még mindig drukk! :wink: Remélem pihensz és iszol! :wink:

Szilva!!!!!!!!!! JAj de jó, hogy nem hagytad magad és legyőzted a gépet és újra tudtál jönni! :lol: Mesélj, mesélj, mesélj! Képeket, képeket, képeket! (Ha te tudnád, hogy mostanában mennyit emlegetjük apjukkal, hogy hát akinek ikrei vannak nem is tudom hogy csinálják!) Le a kalappal! :wink:

Kép
bettike
Eger

bettike nekem van tejem rendesen, de mivel 2 napja megy a hasam, így csak főtt krumplit eszek, piritóst, meg teát ..és azon a homeos sem segít ha nem tudok enni sokat.. de egyébként próbáltam..nekem is bejött abba is hagytm,m mert nem győztem fejni... sőt lehet főzök most egy szopisteát is :lol:
Vendég

Puszi, továbbra is drukkom küldöm!

Gaby, sajna lehet hogy ezek az érzések fognak hatalmukba keríteni a fa alatt is...

Boni, Normaflore csodákra képes! :wink: Próbáld ki! Küldök privit.

Baba, esetleg babás vagy???

Katica, megértlek.... csak pozítívan!

Kép
kata05

KAtám kökszike veszek délután..

válaszoltam :lol:

Sonja hődet fújom felfelé :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni: széntablettát nem ehetsz? Sajnálom ezt a hülye hasmarsot :-(

Kata: én bele sem szeretek gondolni, hogy már több, mint 1 éve volt a laparom :-( azóta a mérleg 5 sikertelen inszem, 1 sikertelen lombik és egy csomó sikertelen spontán ciklus…
Na de fogunk mi majd babázni is!!!!! :-D

Gaby: csizma, egy póló és egy garbó :-D takarékos üzemmód :-D

Bettike: jó hogy írtad ezt a 09.09.09-et :-D most rá vagyok kattanva egy decemberi spontán babóra :-D

Szilbee: vasárnap ünnepeltek?

Sonjus: de szuper görbe, csak így tovább! :-D

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziaszok Lányok!

Sajna eltűntem egy kis időre volt pár probléma a családban, de most már minden rendben. :wink:

Puszi!
Millió babaragacsot küldök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pihenj sokat!

Kata!
Én is ezt érzem néha a karácsonnyal kapcsoalatban sajnos. :cry: Viszont próbálok optimista maradni és csak az élet szép és jó oldalával foglalkozni. Néha nagyon nehéz, de ebbe szerintem bele lehetne őrülni. :oops:

Sonjus!
Szép görbe!!!! ++++++++++++++++++++ :wink: :lol:

Szezso!
[quote]
írta:
Ez nagyon tetszik! Fő az optimizmus!!!!! Biztos vagyok benne, hogy nem sokára ti is babáztok! :lol:

Gaby!
Klasszak a sztárfotók. Nagyon jól sikerültek a képek!

Katica!
kitartás!!!!!!! ++++++++++++

Boni, Bettike!
Kérhetek képet? :lol:

Zöldi????

Klarissza!
Gratulálok Nektek! Sok tejcsit kívánok!!!!

Babim!
Hogy állsz pirivel? Ha nálad jár küld át légyszi nekem is! :lol:

Nekem most egy anovus ciklusom van. Jöhetne már piri. :twisted: Voltam dokinál méhgyulladásom van. EGy kicsit kiakadtam. :shock: Mondta, hogy el kellene kezdeni a vizsgálatokat, hormon, apavizsgálat stb. Ezt én nem Szolnokon szeretném, hanem valamelyik erre szakosodott intézetben. Januártól gondoltuk elkezdeni. Tudnátok tanácsokat adni hova menjünk és melyik dokihoz? Boni küldött nekem már anyagot, de sajna eltünt. :? Nem szeretnék sokáig várni már. Jó lenne ha hárman költöznénk jövőre. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lányok!
Elbénáztam az idézetet. Mindent így írt bocsi! :oops: :oops:

"Na de fogunk mi még babázni is." Na ez tetszik.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nekem is ilyen szomorú gondolataim vannak. A tavalyi ünnepek sem teltek túl jól. Szilveszterkor volt a vérvétel, aznap sírással telt a nap.

babaimádó
Kép
babaimado

Lili: méhgyulladás??? :shock: Jesszus...
Én ajánlanám Tapolcát, de az nektek messze lenne :lol:

Babim: idén szilveszterkor max azért sírhatsz, mert már nem pezsgőzhetsz és este 8-kor kidőlsz :lol: a nagy fehér mikrofonba majd belekiabálhatsz, egye fene :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
Azt mondta a doki, hogy ez attól van, hogy a méh falában is erek vannak. Ha valaki sok ülő munkát végez, akkor ezekben az erekben felgyülemlik a vér nem cserélődik és úgy viselkedik mint például a lábon a viszér. Ha pedig ez a vér sokáig ott lappang, akkor begyullad. Mozognom kellene sokat, de hát nem sok időm van rá sajnos. Kaptam rá gyógyszert. Remélem gyorsan rendbe tesz, mert nem kellemes. :twisted: Veszítő érzés és hát akciózni sem kellemes így. :? Tapolca tényleg messze van de azért köszi! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili sajnálom... :cry:

Szezsó hajrá a 3db 9es!

Babim legyen Szezsónak igaza!

Puszi tapszragacsmiegymás! azértnem eltünnivazze!

:roll:

ma megszülettet barátaink kicsi fia ... tavaly sajnos lett egy angyalkájuk.. de most valamelyest kárpótolja őket ez a kis jövevény! :lol: nagyon boldog vagyok...

bocsánat hogy beírtam, de tavaly megosztottam veletek a rossz hírt is...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?