Új privát üzeneted érkezett!

Hat ezt mond meg neki :roll: Tenyleg tudsz valami tippet,hogy hozhatnam fel a lombikot ugy,hogy ne tunjun tul hivatalosnak :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na jooo ez mar a 4.laptetum...es a masikban is laptetus lettem asszem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Ez majd úgyis alakul ha haza ér próbálj vele bszélgetni . az lenne a jó ha ő hozná fel a lombikot. Persze ez náluk nem természetes, hoyg eszükbe jut.

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Sziasztok!

Brid! Privi tom nem ment! mert én kis hüle vok! Mire elküldtem el is felejtettem és a fodrásznál jutott eszembe! Szal ne harizz! Remélem most nem felejtem el! De tod mi jutott az eszembe?? Mi lenne ha inkább magaddal hozod mikor jössz haza és akkor megsporolhatjuk a posta költséget??? Elküldöm szívesen, mert elötted nem titok a címem csak annyival kevesebbe kerülne??!!!
És tényleg!! Már csak 4 nap!! Tyüha micsoda hepaj lesz ott??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsu! Most olyan áttetsző színüvé kezd válni és olyan ragacsos! :lol: :lol: :lol: Ez most jó??

Amugy a hajam nem lett olyan mint én azt szerettem volna! Szal ehez a fodrászhoz sem megyek szerintem többet! :x :x :x Szerintem a dauer amit berakattam 2-3 hajmosás és ki is megy! Szal kicsit pipa vagyok emiatt! na ma megint fogdoki! Talán kibirom!! remélem! megyek lassan mert minjá itt van apa értem!

Ja és amugy tegnap olyat kufircoltunk, hogy csak na!!! A teszteim meg olyan szépen alakulnak! Én meg elö hagytam otthobn a számitogép asztalon és párom meglátta két csíkosak Ő nem tudja mi ez! Erre ma reggel szoltam neki, hogy ne száguldjon, mert forog a gyomrom és hányingerem van! Erre Ő? Mért terhes vagy?? Mondom nem! De, hogy látta a teszteket! Én nevetek és mondom az csak LH! Hm! Az meg mí?? Kérdi! Mondom az az, hogy mikor kell fufircolni! Ja mert hogy Ő már azt hitte+++ Hát sajna nem! :wink: De ari volT! csak azt nem tudom, hogy mikor akart rá kérdezni!!! :lol: :lol: :lol: Bár szerintem nem mert!

Na megyek pusz mindenkinek!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Az is igaz de egyenlore az atjarhatosagit itt csinaltatom az egy penteki nap es aztan talan hetfon megyek :roll: De ez meg egyenlore nem 100%-ek....szal ha varsz felolem ok :roll: A fodrasz monnyon le :evil: Pedig szerintem a dauer olyan szep 8) A fogdokihoz meg mennek a drukkok :wink:

Csucsu
Latod eddig sem alakult :roll: o meg tuti nem fogja felhozni :roll:

Csajok!!!
Adjatok tippeket ti,hogy adnatok elo magatok vgy,hogy hoznatok fel a dolgot? :roll: Az en helyemben csajok nem a ti cipotokben mert tudom ott ma a helyzet :lol:

Mentem aludni...pirula bedobva remelem jot alszom 8) Aztan reggel keles :shock:

Kata
Merre vgy?Egyben vgy meg? :roll: :shock:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2008.11.05 16:54-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci: Igen ezt vártuk!! Ez a jó:) Minnél ragacsosabb és nyúlósabb. Kapd el Apát :) Hajrááááá:)

Kép
csucsu05
 
 


Bridget: Én a helyedben elé állnék és megkérném ha szeret akkor menjen bele a lombikba. Szeretnéd ha tőle lenne gyermeked és szeretnéd ha ő igent mondana. Ez tiszta igy szerintem.

Kép
csucsu05
 
 


Szép jó reggelt!

Tudtam volna még aludni, de ha engem egyszer felébresztenek, elkezd kattogni az agyam, és nem tudok tovább aludn. Korán van még, de párocskám ment dolgozni 6-ra, és már én sem tudok aludni. De nem baj, mert írtóra sok dolgom van.
Köszönöm a részvétet a dédi miatt. Ma lesz a temetése. Azt mondta a mama, hogy szépen, csendben elaludt. 96 éves volt. Na szégyen, de én sem tudtam... Nagyon szép kor élt meg. Én is szeretnék ennyit élni.

Tegnap nem tudtam jönni, mert Apácska itthon volt, és ugye rendes asszony lévén, hagytam játszani. Legalább megvettem, és megvarrtam a régen áhított függönyt a konyhába. nagyon jól sikerült. Mindjárt rakok képet róla. Szép barack, és ekrü színű, és rózsa mintás.
Ja, és befizettem a csekkeket, és bevásároltam, és voltam véradáson is, mert utoljára májusban voltam. Még akartam most, mert remélem utána majd babó miatt nemmehetek. Nem tudom miért, de most nem bírtam úgy, mint azelőtt. Lehet, hogy a front miatt. Kissé elszédültem közben, pedig nem szoktam. De aztán nem lett semmi baj. :)

Ma megyek tesómékhoz, mert megyek fodrászhoz, meg kozmetikushoz.Majd megpróbálok onnan írni, ha odajutok a géphez. Még előtte el kell mennem egy temetésre, sajna, mert a kolléganőm anyukája meghalt, és én megyek egy kollégával a csoportunk nevében.
aztán gyorsan kell sietnem, mert fél 4 kor megy a buszom.Remélem elérem. el kell érnem mindenképpen, mert ahogy odaértem egyből időpontra megyek a kozmetikushoz.

Csucsu
Olyan jó,hogy Te is vagy nekünk! Ellátsz bennünket hasznos tanácsokkal. Mint pl. Nócikának az a nyák ellenőrzéses dolog. Te már eléggé tapasztalt vagy, és jó, hogy van ilyen barátunk. :)
Mi újság, mégy mostanában dolgozni? Van meló? Lánykád még mindig fel akarja venni az új overált?:)

Nócika
Szegénykém! Jól megkínzott a doki. Az a fogad akkor menthetetlen? Most legalább rendbe lesznek a fogaid, és mostanában arra sem lesz gondod!
Azért lett meglepi a fodrász után? Eddig sima volt a hajad ugye? Volt már dauered eddig is? Benne van még?
Szegény párod! Azt hitte, terhességi teszt volt, Sajnálom szegényt, mert már tuti beleélte magát, hogy jön a babó! Úgyhogy mostmár tessék beleadni mindent, hogy legközelebb terhességi +-os tesztet is tudj neki mutatni!

Bridget
Hogy neked megint új vonalzód van?! Szebbnél-szebbet, jobbnál-jobbat sorakoztatsz fel itt. :) Ez a gombás is nagyon jó. És nemsokára itthon van Apácskád!
Sajnálom, hogy nem tudjátok most megcsináltatni a ficánka vizsgálatot. De majd karácsony előtt megcsináljátok, és lehet, hogy karácsonykor már neki is állhattok a babaprojektnek. Azért a véreredménnyel is előrébb lesztek. Nem fél a párod a tűtől?
Van már időpontod az átjárhatóságira?
Nagyon kis szorgos vagy, hgoy így megcsinálod a lecót. Csak tessék tanulni!
[quote]E írta:n is ultem volna szivesen a friss levegon veletek...akar segitkeztem is volna egy kicsit

Hát el is kelt volna a segítség. :) összesen 15 kacsát, és 2 tyúkot pucoltunk meg a 2 nap alatt. A baj az, hogy mostmár korán sötétedik, és ugye a tokolást jobb nappali fényben csinálni. Volt pörgés, de készen lettünk. Már el is vitték őket. És én is kaptam egyet. :) Lesz belőle karácsonykor fini kacsasült. :)

A tanyán megint születtek kiscicák. Gondolhatjátok, hogy Mamikám mennyire "örül" nekik. Már így is volt jócskán, és most még 4 hozájött. De nagyon aranyosak. Van 2 szürke cirmos, egy fekete, és a 4. meg valami mintás szintén, amire nem emlékszem. Hülye kis jószágok. Mami egyből megszerette őket, csak annak nem örül, hogy így télire megint vannak. Nehogy elpusztuljanak majd a hidegben.
Vendég
 


ja, és küldöm a képet a függönyről. :)

Kép
Vendég
 


Pendi: Jó lett a függöny:) Te varrtad meg?? Na én az ilyen varrás dolgokhoz nem értek.

Lánykám az overállt már nem akarja felvenni mert eldugtam jól. Azért kint is jóidő van nemhogy bent nehogy már abban mászkáljon.
Jó tanácsok: Áááá én sem tudok ám sok mindent. Nekem is a doki mondta ezt akihez járok. Meg is mutatta hogy kell nézni csak ezért tudom ám ezt. Pár hónapja én sem tudtam.
Dédid pedig szép kort élt meg szeretnék én is ennyit élni. Persz erőben csak.
És a dédid elaludt ennél megtisztelőbb dolgot az élettől nem is kaphatott volna. Nem kellet szenvednie.

Milyen rendes vagy, hoyg hagytad Apácskát játszani:)

Kép
csucsu05
 
 


Na itt vgyok en is.Az alvas olan jol sikerult del utan szallingoztam ki az agybol :oops: Igen ma se mentem suliba :oops: elmentem viszont feladni anyumnak a penzt vegre :wink: Ezen legalabb tulvgyok :x Most meg mekis kajat majszoltam 8) Max 2havonta 1szer ha eszek :roll: de ilyenkor legalabb jol esik :wink:

Holnap reggel doki a 21.napi vervetel (ami igazandibol csak a 19.napi :lol: )Aztan muszaj elmennem ebedelni a barinokkel...hogy nehogy megint meglegyek szolva,hogy en sosem erek ra :twisted: Aztan iszkiri a suliba :oops: Holnap ma bemegyek ez nem allapot :oops:

Csucsu
Ez a odallok ele es megmondom ez nalunk mashogy muxik :roll: O mondom egy fura figura es altalaban rakell vezetnem az ilyesfajta dolgokra mert nem szereti ha rabeszelve van valamire sot minnel inkabb mondom o annal inkabb nem akarja :roll: Ot rakell vezetni...korulirogatni vgy peldazni de ugy,hogy leulni es beszelni hogy en ezt akarom :shock: Ne felejtsuk el meg 2eve se vgyunk egyutt es hazasok se vgyunk :roll: Jo igaz sokat valtoztunk azota miota feljottem ide a bnetre NAGYON IS SOKAT!!! de meg felek igy konkret dolgok ele allitani :roll: Viszont latod...nem beszelve rola is en jarok a dokihoz...jon o is....megteszi a vizsgalatokat szal hulyenek nem hulye...tudja ez nem egy rutin vizsgalat :lol: De megnevezni a dolgokat nem merem :roll:

Pedni
Azta milyen klafa fuggonyt vartal :shock: :o Na hat ilyet en se tok :oops: :? Es passzol is a konyhaba ahogy latom :D Apa meg gondolom ngyon boldog lehetett,hogy engedted jatszani tegnap 8) Igen van uj vonalzim bar nem olyan uj...a ficankasat meg lekellett szednem mert ugye nem lesz :roll: Helyette viszont bent van az atjarhatosagi vonalzom!!!Epp kerdezted is hat idopontok itt nincsenek...ennel a dokinal mesz es amikor sorra kerulsz akkor sorra kerulsz :roll: De mondom meg 20percnel tobbet sosem vartam :wink: Azt mondta,hogy a 8.cn-en csinalna meg...ugyhogy az meg 15 nap....2het mulva pentekre esik ha ugy jon meg ahogy szokott :wink: A parom a tutol...ahh nem...bar nem kerdeztem de o ha nagyon beteg sincs ugy ki :roll: sose lattam meg jajgatni vgy nyafogni csak most amikor amcsiban voltunk es etelmergezest kapott csorikam :shock: na akkor nyogott es szarul nezett ki es csinalta,hogy szuuu-szaaa szuuu-szaaaa....na akkor ngyon rossz volt ranezni amugy o egy hoz es mindent jol tur :wink:
15kacsat :?: :shock: :shock: Te uram atyam :lol: nem semmi :roll: a kiscicak meg mar megint :lol: kar,hogy nem keszitettel fotot :roll: Fodrasznal mi lesz?Te amikor dumaltunk te meg barna voltal mert mintha szoke remlene :?: :shock: Most en vgyok a hule? :roll: :oops:

Zsu?Kata?Melus? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Szia:)
Na akkor csináld forditva. Mond a párodnak el vagy keseredve. Mert a doki azt mondja a lombik lenne a biztos módszer. De te mondtad neki, hoyg te nem szeretnéd. Mármint a párod. Igy nem marad más mint vagy nem lesz gyereked vagy örükbe fogasz. Hátha erre felkapja a vizet és azt mondja én nem is mondtam hoyg nem akaroklombikot. Mert úgye te mondom majd tudom te nem akarod de akkor igy másképp nem lehet.
Hátha ráharap .

Kép
csucsu05
 
 


Bridget: én is 19-napi vérvételen voltam . Az nem baj, Mert ha minden igaz 19-21napig jó.

Kép
csucsu05
 
 


[quote]N írta:a akkor csináld forditva.

:lol: :lol: :lol: Ez ngyon tetszett :lol: :lol: :lol:

De ez sem jo... :? tudja,hogy jok lettek a leleteim :roll: es fullenteni sem szoktam neki :? Viszont az atjarhatosagira ngyon kivancsi leszek mert ha azt lesz ugyi az eredmeny,hogy a bal elvan zarodva es a jobb meg esetleg szuk...akkor zsakutca..es csak a lombik johet szoba :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Integettem Apácskának az ablakból!!! :) :) Épp most mentek el itt esettel. És felintegetett! :) :)
Titeket nem visel meg ez a front? Én olyan vagyok, mintha agyonvertek volna. A vérnyomásom is ingadozik. Tegnap délelőtt még szédelegtem, délutánra meg megfájdult a fejem. Apácska megmérte a vérnyomásomat este, és eléggé magas volt 140/90. Aztán egy órával később, meg mintha fejbe vágtak volna, akkor meg már csak 105/75 volt. Most is eléggé furán érzem magam. De majdcsak vége a frontátvonulásoknak!

Csucsu
Köszi, nekem is nagyon tetszik a függöny. Tegnap itt volt egy kollégám, még elő volt a varrógép, mert még megvarrtam a pizsimet, és azt mondja nekem, hogy : Jéééé Andi! Te tudsz varrni??? Mondom neki, hogy én ugyanolyan nő vagyok, mint bárki más! Csinálok én női dolgokat is, csak ott bent vagyok kicsit "férfiasabb". :) :) Ezek azt hiszeik, hogy én mindig olyan vagyok, mint ott bent. Eléggé fura lenne, ha elővenném a cuki lányos stílust. Megnézném én, hogy mennyire lenne tekintélyem.. :) :)
[quote] írta:ááá én sem tudok ám sok mindent.

Azért ne szerénykedj! Sokkal tapasztaltabb vagy náluk! Ami nekünk ugye jó!!

Bridget
Tök jól alszol mostanában! Mégiscsak jó valamire az a bogyó! :) Mekis kaja? Hmmm az fini. Én kb az életemben 3-szor jártam mekiben. Itt nincs, és nem is szoktam olyan helyen járni. Pedig szertem.
Köszi a függönydicséretet. :)
Fura, hogy nem kaptál időpontot az átjárhatóságira. Fura, hogy a dokinál ez másként van. Majd írd meg, hogy mikor mégy, és szorítunk. Reméljük abban is jobb eredmény lesz most, mint régen.
a párod akkor egy "hős" ! :) A fiúk általában jobban félnek a tűtől mint a lányok. A nagy macsók :) De akkor a te párod kivétel.
Az ételmérgezés miatt meg nem csoda, hogy kibukott. Az kegyetlen egy dolog.

Most megyek, mert el kell mennem a Rossmann-ba.
Vendég
 


Na vissza kellett az órát állítani a profilomba nyári isz-ra. A fórum is állította. :)
Vendég
 


Itt vgyok am! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


én is vagyok még. Nincs kedvem nekiindulni. Pedig kellene, mert elfogyott a wc papír! És az fontos! :)
Vendég
 


[quote="pendi"]N írta:pendia vissza kellett az órát állítani a profilomba nyári isz-ra. A fórum is állította. :)


Nem tom miert allitott mert igy nem jo az idozona :? En jelenleg a Sidney idoszamitasra kellett allitsak a Tokyo-srol mert tegnap en is eszrevettem,hogy nem jo :? nem ertem miert allitottak :roll: vgy akkor miert van idozona? :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hat a wc oair az fontos :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Voltál suliba?
Vendég
 


Nem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


ejnye-bejnye! :) :) Hogyhogy? nem volt kedved?
Ja egyébként most jut eszembe, nem válaszoltam neked. a hajam tényleg barna, és előtte szőke volt. De raktam fel képet kb egy hónapja amikor be lett festve. Csak annyi dolog történt veled mostanában, hgoy biztosan nem emlékszel rá. :)
Vendég
 


De emlexem ra csak mikor utoljara beszeltunk mintha szoke lettel volna megint :roll: amikor 3masban beszeltunk :roll:

Irtam amugy,hogy mentem anyunak feladni a penzt :roll: meg olyan jol aludtam,hogy delben kaszalodtam ki :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Amikor 3-an beszéltünk akkor is barna volt, csak lehet, hogy a fényhatások miatt világosabbnak tűnt. Akkor már sötét volt, és a kislámpa itt világított előttem, és lehet,hogy attól világosnak tűnt. Meg már nem friss festés. Holnap majd kicsit felfrissítjük a színét. :)

Most én is elszaladok, és bevásárolok, mert nemsokára indulok a temetésre, meg tesómékhoz, és még be is kell pakolnom pár cuccot.
Vendég
 


Na latod az lehet :shock:

Okes futas tronpapirt venni :lol: En meg mengezem az uj teve show-mat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Vagyok ám én is:)
Bridget: Milyen showt nézel?

Kép
csucsu05
 
 


Grey's Anatomy 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Bocsi az előbb mikorkérdeztemmég ittvoltam de a lányom sirva fakadt és bementem hozzá. Hát nem elaludtam??? Felmosva sincs kaja nincs kész áá most mérges vagyok magamra miért aludtam be.
Na mindegy mindjárt kell a lányom fel akkor gyorsan megcsinálom . Csak ha alszik akkor könyebb minden. Mert folyton láb alatt van:)

Kép
csucsu05
 
 


Erdekes,hogy most nem dobott ki a bnet mint ahogy maskor szokta :twisted: Na szal nezek meg 1 reszt aztan alvas mert reggel doki :? Szal kepzeljetek kuldtem apanak e-cardot azaz email kepeslapot est:
http://www.123greetings.com/view/7MC21106021033807
Nem tom ti igy betudjatok-e hozni de marha aranyos...es erre azt irta vissza,hogy "I Miss you to" :D :D :D :D :D :oops: Na azert ehhez hozzatartozik,hogy az 1ev 8honap alatt 1szer sem mondott vgy irt ilyet nekem :oops: :shock: :roll: O nem a szavak embere nah...de ez ugy meghatott :roll: Amikor kerdezem,hogy en is hianyzom arra se volt meg igenlo valasza....az elejen azt mondta nem :lol: aztan jott a talan :lol: azotan jott a hmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de igen vgy nekem is hianyzol nem jott...de maaaa megtort a jeg :D :D :D :D Ugy orulok :mrgreen:

Csucsu nem gond en ugyis neztem ezt a Gray's showt 8)

Tobbiek ngyon lazitos napot tartottak :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! vagyok én is! immáron itthonról!
Ma elég gázos napom volt, mert tiszta tunya voltam!!! :lol: Olyan semmi kedvem semmihez és semmihez nem fült a fogam!!! De ez a nap is eltelt!!!!!! Végre!
Ma a kolléganöm mikor kiléptem volna az ajton köszönés helyett csak annyit mondott, hogy nehogy összetörd magad az uton hazáig! Na ezt nem kellett volna!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyban megyünk a párommal hazafelé a ferihegyi gyorsforgalmi uton, huzzuk magunk után a jól megpakolt hatalmas méretü utánfutot elöttünk egy merci auto aminek a tetején van egy kanapé szerü butor! Én rohadtul nem figyeltem! Nem is tudom, hogy épp mere kalandozott az agyam!!! erre párom mondja elösször csak nyugodtam, hogy mindjárt leesik-után hangosabban, Hogy lecsuzik! Majd kiállt, Hogy LEESIKKKKKKKKKKKKKK! Na egyből kapaszkodok és a gyomrom görcsban és már elöttünk is volt a kanapé! Sejthetitek, hogy hogy megilyedtem! Párom satufék, persze az utánfutoval nem oly egyszerű megállni és kormány balra át! Mögöttünk lévő majdhogynem belénk jött! Azt túléltük azaz tem, mert a párom nem olyan ilyedös csak a tesomnak volt egy hasonló élménye az új 4-es számu elkerülön! ő kitudta kerülni, de a mögötte halado auto ami jött mögötte 110-el az nem csak az a baj, hogy azt egy fiatal lány vezette és belement a fotelbe!! Mert az egy fotel volt!! Szal a csaj az árokban! A tesom mentöt rendört hivott meg míg nem jöttek a tűzoltok addig Ő tartotta a lányban a lelket! Csóri kis yarisos! :( :( :( Utána meg az uj 4-esen meg nagy dogo és a hülye f..sz kalap munkások meg nem vették észre, hogy melletük megyünk és ránkhuzták a kormányt! na nagy duda és észbe kapott az a szerencsétlen! f.sza!!!! Na majd ezért holnap a kolleganöm megkapja a beosztását!!! ha Ő ezt nem mondja, hogy ne törjem össze magam akkor lehet ez nem történik!!!! :shock: :shock: :roll: :roll:

Csajok! ma hatalmas kufirc lesz itthon!+++++++++++++ Én tom! :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brid! Nekem jó lesz akkor is! Szerintem addig tudok várni! meg különben is lesz ok amiért talizhatnánk!!! Vagy nem is akarsz velem talizni??? :roll: :roll: :cry: :cry: :( :(
Irgum-burgum! Mi az, hogy ma sem voltál az oskolában????? Apa mit fog hozzá szolni?????? Ejnye bejnye!!!!! :x :x :x

Pendikém! Hogy vagytok???
Amugy igen eddig sima volt a hajam és még sosem volt benne dauer! De egyébként már most sem nagyon van benne! Ez nagy kalap kaki volt! Már most szinte olyan a hajam mint eddig volt! Szal várok kicsit és keresek már egy másik és normális fodrászt! Itt a nyakamon a osztálytali és a hajam nagy semmilyen! :twisted: :twisted: :twisted:

Csucsu! eddig a tesztjeim jók voltak! Söt talán tegnap volt a legerösebb mindközül! Meg elvileg ma van pém! Szal szerinted, ha ma eggyütt leszünk ami szerintem tuti! Akkor az még jó????
Bocsánat, hogy ilyeneket kérdezek, de én ezzel eddig még nem foglakoztam!!!! A folyásom meg kezd teljesen halvány lenni!! És ez is jó még???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: te csak ne foglalkozz semmivel irány az ágy:9 Persze hogy jó lesz az még. Hisz a teszt után löködikki a pete. nyugalom és most össze jön.
Azért ez a történet nem semmi. a kolléganődet kérdezd már meg mikor leszel babás és mik a lottószámok!! Ijesztő, hoyg igy meglátta előre.
A lényeg , hogy nem esett bajotok.


Bridget: Jót tett a párodnak ez a külön töltött idő ha ilyenket ir. Szerintem most ráléphetsz a lombik vagyis baba fonalra.)

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Noci
Nem mentem suliba mert nincs ami motivaljon :roll: Ha apa itt lenne az mas...de annyi mas dolgom van es hebe hoba a fejfajas es ha delig nem intezem el akkor utana nem lehet mert a suli 5ig van es utana pl posta nincs nyitva :roll: Meg annyi gondolat jar a fejemben,hogy nem tudok koncentralni :oops:
A hazafele tarto utatok nem semmi :shock: Ezert meg en is meggondolom levezessek-e Keszthelyig majd apaval mert hosszu az ut es a sok barom :twisted: Na hogy telt az ested? :lol:
Mar,hogyne akarnek talizni :twisted: De azt figyelembe kell majd venni a hetvegek apae hetkoznap meg azert van csaladozas is.De barmikor szeretettel vgytok nalam fogadva!!! :wink:

Csucsu
Ne is mond nekem is egybol az jutott eszembe megirom az sms-t,hogy kerjunk segitseget a dokitol :oops: (a segitseg az a lombik) :wink: De aztan mondom ah nem tamadom be egybol majd meg lehet a hetvegen szobahozom bar ahogy szamolgatom januarnal elobb azt sem kezdhetnenk :? :roll:

Minnya megyek dokkerhez 8) de ebedre jaj de nincs kedvem menni a csajokkal :x onnan a suliba 2szer kell atszallnom,hogy beerjek :twisted: Ugyhogy 11:15re megyek aztan meglatjuk,hogy vegzek es lehet en mar onnan megyek a suliba egybol :roll: Mert ma megyek!! :oops: De jo,hogy pentek van :D Apa nemsoka mostmar tenyleg jon :D :D :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Jó letted, hoyg Apát nem támadtad le az sms-el. Hisz eljön majd az idő itthon hidd el. ÉS valamiért érzem, hoyg bele fog menni a lombikba is. Nyugalom. Én a helyedben azért egy kispraktikát bele vinnék a dologba. Ne legyél felhőtlenül boldog ha hazaér. Kicsit legyél tartozkodó. És ha megkérdezi mi a baj mond el mi bánt. neked valószinű a lombik segit de tudod ő nem akarja. És akkro hidd el rá fog harapni a dologra.
CSak ha azt látja te felhőtlenül örülsz neki ami igy is van akkro nem is kezd el gondolkodni téged mi nyomaszt a napokban.Én elmondanám azt is miért izzadsz.Lehet nem ettől de egy kis kegyes füllentész csak jót tesz majd. Mond meg pszichésen szeretnéd a babát és éjjelk ettől bizony leizzadsz. Oké hogy jó a gyógyszer de ez nem megoldás. Menjél suliba az majd leköt bár tudom nemkönnyű igy sem.
Kitartás és ha netán lombik lesz belőle akkor is januér hipp hopp itt van. Nézd a jó oldalát. Igy szilveszterkor meg ünnepekkor még ki tudsz kapcsolni. Ha babás leszel utána már nem lesz úgyse időd erre:)


Pendi: Temetésen mi volt?? Ma dolgozol vagy pihi napod van.

Nócika: Remélem az Úradat betámadtad :)

KAti: Lassan szülsz kitartás :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Innét a tesómtól jelentkezem!
Nemsokára megyek fodrászhoz.
Tegnap voltam kozmetikusnál, és képzeljétek, megjegyezte, hogy látványosan fogytam. Hurráááá!!! :)
Annyi erőt ad az ilyen.:)
Pedig néha el vagyok keseredve, hogy én nem látom.

Csucsu
tegnap tök jó volt beszélgetni! Csak az a baj,hogy nekem le kellett lépnem.
de sajna mennem kellett. Remélem azért összehozzuk legközelebb is.
Olvasom, hogy elaludtál. Nem baj az, legalább kialudtad magad. :) A lánykád meg szépen elaludt. Lehet, hogy a beszélgetésünk uncsi volt neki. :)
Mikor kell érted izgulni? mikor kellene megjönnie? Remélem nem fog. Mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A temetés lezajlott, de én még ilyen beszédet nem hallotam. Annyira nem az alkalomhoz illő volt, hogy csak na. Polgári urnás temetés volt, és mintha csak egy önéletrajzot olvastak volna fel... Olyan személytelen volt. Nem volt szép, ha lehet ilyet mondani. Viszont sokan voltunk. Főként ugye sok kolléga. Én már sajnos voltam pár temetésen, de ez nagyon durva volt. És a barátnőm véleménye is ez volt. Voltak olyan mondatai a felolvasónak, amire szó szerint megbotránkoztam. Na nem ragozom. Rossz volt.
Ma nem dolgozom, még itt vagyok tesóméknál. Délután megyek haza, és holnap meló.


Bridget
Nagyon aranyos a képeslap, amit küldtél párodnak. Csak az a baj, hogy én nem tudok angolul, sosem tanultam, és nem tudom mit jelent a "I Miss you to".
Ügyes vagy, hogy ma elmégy az iskolába!
Apácskád, meg már csak egyet kell aludni, és itthon lesz! Holnap jön ugye?
szerintem jobb, hogy előtte megbeszéled személyesen vele a lombikot.

Nócika
Na hallod!!! A frász jön rám!! Még jó, hogy nem lett semmi bajotok! Őrület, hogy mostanában mindig történik körülöttetek valami. Nagyon fogják odafenn a kezeteke! Hál' Istennek!
Drága Nócika!
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!
[quote]C írta:sajok! ma hatalmas kufirc lesz itthon

Hát ezek után!!! :) :) Le is kell vezetni a felgyülemlett feszültséget, és erre mi a legjobb módszer.....?
A dauert meg próbáld meg majd még egyszer. De arra figyelj, hogy nem legyen mensi, vagy épp előtte utáni időszak. Az is befolyásolhatja. Nekem is volt dauerom annó, és én is jártam így. De az is lehet, hogy neked pont akkor fogja meg. Mert ilyen is van.
Az osztálytali hol lesz?
Vendég
 


[quote="csucsu05"]B írta:csucsu05ridget: Jó letted, hoyg Apát nem támadtad le az sms-el. Hisz eljön majd az idő itthon hidd el. ÉS valamiért érzem, hoyg bele fog menni a lombikba is. Nyugalom. Én a helyedben azért egy kispraktikát bele vinnék a dologba. Ne legyél felhőtlenül boldog ha hazaér. Kicsit legyél tartozkodó. És ha megkérdezi mi a baj mond el mi bánt. neked valószinű a lombik segit de tudod ő nem akarja. És akkro hidd el rá fog harapni a dologra.
CSak ha azt látja te felhőtlenül örülsz neki ami igy is van akkro nem is kezd el gondolkodni téged mi nyomaszt a napokban.Én elmondanám azt is miért izzadsz.Lehet nem ettől de egy kis kegyes füllentész csak jót tesz majd. Mond meg pszichésen szeretnéd a babát és éjjelk ettől bizony leizzadsz. Oké hogy jó a gyógyszer de ez nem megoldás. Menjél suliba az majd leköt bár tudom nemkönnyű igy sem.
Kitartás és ha netán lombik lesz belőle akkor is januér hipp hopp itt van. Nézd a jó oldalát. Igy szilveszterkor meg ünnepekkor még ki tudsz kapcsolni. Ha babás leszel utána már nem lesz úgyse időd erre:)


Pendi: Temetésen mi volt?? Ma dolgozol vagy pihi napod van.

Nócika: Remélem az Úradat betámadtad :)

KAti: Lassan szülsz kitartás :)


Szerintem is jol tettem,hogy nem tamadtam le :wink: Szepen sorjaban lepesrol lepesre...vgy ahogy mondjak lassan de biztosan haladunk :lol: :wink: Ha viszont hazajon nem akarok buslakodni mert csorikam tenyleg annyit dolgozott mostansag meg utazgatott,hogy marhara faradt lehet nem akarom meg azzal is idegelni,hogy en "nem vgyok boldog" es meg nem is igaz....na ma erted,hogy mondom :roll: Mindenesetre a doki fog vele errol beszelni hetfon...mindenrol :wink: Az izzadast meg meg nem tudjuk mitol van :roll: :oops: A fejfajasomra kaptam gyogyit es az van a sok stressz miatt :roll: :oops: Nem akarok hantazni neki...amugy az izzadasom komolyan mondom csak menzikor meg pe-kor van :shock: Es hiaba mondom a dokinak nem tud vele mit kezdeni...nem ertik miert van :roll: Es tudja meg nincs kivizsgaltatva....sot kuld,hogy menjek es nezessem meg de mondom neki hova menjek melyik szakra ezzel?1?!?!?!?!? :twisted: Na szal majd ha hazajon meglatjuk :roll: Ahoz a psziho dokihoz is bekellett volna jelentkeznem de csak telon lehet...es csak keddenkent van rendeles :twisted: En most a januart tuztem ki a lombiknak 8) Mivel most itthon se lesz csak egy hetig...aztan teliszunetben telelunk...ezert januartol indulhat 8) Van 2honapom majdnem ravezetni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Bakker, hogy ti megint mennyit írtatok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="pendi"]S írta:pendiziasztok!

Innét a tesómtól jelentkezem!
Nemsokára megyek fodrászhoz.
Tegnap voltam kozmetikusnál, és képzeljétek, megjegyezte, hogy látványosan fogytam. Hurráááá!!! :)
Annyi erőt ad az ilyen.:)
Pedig néha el vagyok keseredve, hogy én nem látom.


Bridget
Nagyon aranyos a képeslap, amit küldtél párodnak. Csak az a baj, hogy én nem tudok angolul, sosem tanultam, és nem tudom mit jelent a "I Miss you to".
Ügyes vagy, hogy ma elmégy az iskolába!
Apácskád, meg már csak egyet kell aludni, és itthon lesz! Holnap jön ugye?
szerintem jobb, hogy előtte megbeszéled személyesen vele a lombikot.


Azok mindig jobban latjak a fogyast akik nem mindennap latnak :wink: Ugyhogy te azert sem erzekeled ugy magadon...es gratula..mindenki fogyoban van? :shock:

Na figyu...nyisd meg meg1szer a kepeslapot...ott a naptar elindul es azt irja szombaton hianyzol(I miss you),vasarnap hianyzol es igy vegigmegy minden napon mire kiirja a vegen,hogy Hianyzol jobban es jobban minden nap! :oops: Na meg irtam alulra az uzit pirossal,hogy: "3more days and I'll not miss U anymore" azazmeg 3nap es nem fogsz mar hianyozni" na erre irta,hogy I MISS YOU TO....azaz NEKEM IS HIANYZOL!!! :D A zene is olyan szep ami megy :) A suliban pont azt az anyagrol maradtam le amit nem tudtam elotte se megtanulni :x Ugyhogy most eshetek neki egyedul jaaah es annyi leckem van mert ideadta azt is amit hianyoztam :shock: Ilyet...hat ha egyszer hianyoztam akkor,hogy irjam meg meg meg plussz kaptunk meg sot mar kezdjuk tanulni a Kanji irasjelet amit inkabb meg se mutatok :x Tudod az a krix-krax na az :twisted: Ugyhogy faca hetvegem lesz :? Meg 2napot kell aludni a vonalzimon is az van :roll: De azt mar fellabbal is kibirom :twisted: Most pedig lenyomok egy Baileys-t :twisted:

Egeszsegedre!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="kuzsanna"]J írta:kuzsannaó reggelt mindenkinek!!!!

Bakker, hogy ti megint mennyit írtatok :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


Hello!!!
Nme mi irtunk sokat csak te nem jottel napokig :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Jujj a baileys-t én is szeretem.:) Egészségedre.
Hú jó sok leckét kaptál akkor.
De motivál, hogy nemsokára itthon lesz a párod:)
Lombik: a doki ha beszél vele gondolom időpontot is fog adni nem?? akkro úgyis kiderül hogy mit mond rá. na majd hétfőn meglátod.

Pendi: tök jó, hoyg fogytál. És ha más veszi észre akkor a jó. Mafadon meg nem igen veheted észre hisz te magad meg a párod is téged minden nap lát. SZóval nagyon csini leszel. A temetés pedig tényleg szar lehetett ha nem oda illő dolgokat mondtak a beszéden.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Egeszsegedre 8) :lol: Figyu meg ne is talalkoztak...szal elmondja neki mik a menetek...egyenlore vervizsgalat lesz..meg kell sperma is meg 10000masik dolog lombik elott nem am olyan konnyen megy az :roll: Szal ezeket o elmondja gondolom....elbeszelget vele,hogy tudjon o is rola ne csak anyag legyen hozva es nem tud semmirol....aztan a dontes mar rajta van...de ha egy vizsgalatba belemegy...azert hogy elorebbjussunk baba ugyben...az azert hulyen hangzana ha azt mondana a dokinak,hogy nem akar lombikot :roll: Nem igaz...szal majd hagyom talan hagy menjenek be ketten bar ugyis japanul fognak beszelni es en nem ngyon ertem majd... :lol: de hatha kettesben a doki is eltudja neki mondani,hogy nekem mar fizikai fajdalmakat okoz ez a babatlansag...a fjfajas az izzadas es,hogy nem szabad ezt tovabb huzni :roll: Amugy rakerdeztem es ugyanannyi mint a masik korhazban 500-600ezer yen azaz a jelen penzugyi valsagban szorozva 2.16 az 1millio 300ezer mert a forint annyit romlott 1.34 rol felment 2.16ra :shock: Na de nem ez a lenyeg...ugye sorjaban fizeted ahogy jonnek a dolgok es kulonben is...barmennyit odaadnek egy babaert :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Igazad van a baba megér minden pénzt.

Kép
csucsu05
 
 


Neked mikor van vege a ciklusodnak?De csak halkan :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Kicsit szégellem magam. tegnap elkezdtem irni nektek de a lányom felkelt és bementem mellé mire vissza értem már nem tudtamelküldeni újra irni meg nem volterőm.
Szóval tartozom egy vallomással.
Tegnap én teszteltem. Nem pozítív de mintha lenne rajta egy halovány csik. És én hülye picsa nem is első vizeletből csináltam.
Este a páromnak elmondtam azt hittem leszúr de nem szúrt le és ő is 5percig nézte de azt mondta lát egy halovány második csikot.
Szerdán nem kéne megjönnie. Ma vagyok a 10 vagy 11napon ha pont félidőben volt PÉ-m.
10-es tesztem van az a legérzékenyebb elvileg remélem ha holnap csinálok akkro látszódnia kell a második csiknak ha az elsőn az csik egyáltalán.
Ezést nem is mertem irni hogy nehogy elkiabáljam.
De fel vagyok készülve arra is hogy nem sikerült mert nem akarok koppani.
Hasam fáj mintha meg akarna jönni. Már 3-4napja. Azért mensinek korai lenne a has fájás. Na meglátjuk.

Kép
csucsu05
 
 


Jaj amiatt ne aggodj en nem haragszom :wink: Elso mindenkinek a csalad :) Egy jo alvasnal meg semmi sem jobb csak a egy jo kexeles :oops: :lol: :lol: :lol: Szal ne butaskodj kulonbe is neztem azt a hulye sorozatot 8)

Tyuuu halvany pozi teszt :shock: Ne kiabaljuk akkor meg el...de tudod mar ereztem nekem lassan itt az ido...szurkolok holnapra neked de tudod ha megsem most akkor majd legkozelebb 8) Nem is mondok addig semmit :roll: Nem akarlak belelovarni en nem szeretem ezt...szal drukkolunk...es ha holnap is latsz valamit legyszi legyszi mutizz fotot 8) :lol: :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Azert eleg bator vgy igy 10.dpo-n tesztelni :shock: En max 1hetre ha nem jonne meg akkor merenk...na joo olyan 30.nap korul 8) :lol: Mert ugye en 25napos vgyok :arrow: es max 27nel megjott eddig is szal mar 29nel marhara izgulnek 30cn TESZT de 10.dpo-n :shock: Bator vgy ngyon :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Bátornak kell lennem mert ha atezst pozítív hivnom kell a dokit. Mivel a progeszteronom alacsony fog adni utrót is. Tehát azt mondtam igenis kezdjem el korán a tesztelést minnél hamarabb tudjuk annál jobb. És úgye 4-10nap a beágyazódás. Ez a tezst nem gyógyzsertári hanem innen a babnetről van 10-es erősségű. Ez elég hamar kimutatja. Mikor méhen kivülim volt már kimutatta a 7. napon. Csak a méhen kivülinél hamarabb jönnek a tünetek.
De tényleg nem veszem ezt a tesztet pozítívnak hisz még szabad szemmel is alig látható. Tényleg van olyan hogy átüt a második csik netán?, nem lehet hoygén azt látom??
A második csik amúgy jó helyen van mert egy LH tesztet hozzá mértem és pont azon a részenlátom ahol kell lennie. Csak eszembe jutott az nem üthet át??
Lehet hülye a kérdés.

Kép
csucsu05
 
 


Ok igy mas ha a doki mondta :roll: Azt hittem csak a kivancsisag miatt :oops: Tudom melyik teszt ez bar lattam en olyat is,hogy a bolti 20-as erosebb volt a bnetes 10-esnel :? :roll:

Atutni nem ut at hisz maga a hcg szinezi meg 8) De en varnek egy erosebb csikor egyenlore :roll: mer annyi ilyen remenybol hallottam mar rosszat...ezert en tuti nem biztatlak :roll: Ha en latom a tesztet es latom a csikot na az maaas :lol: Akkor tudok vmit mondani de igy nehez :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?