Új privát üzeneted érkezett!

Hú csajok olvasgatlak ám benneteket, írni nincs időm.
Babám meggyógyúlt, 4.80kg. Gyönyörű nagy baba, ütögeti a kezével a zenélő forgót, néha mosolyog, nem teli szájjal még de azért mosoly az is.
Lyndeea bugyi nagyon jó volt, majdnem végig azt használtam, a többiek kinevettek aztán meg irigykedtek, véres lett a kukába dobtam és kész.Mások mosogatták a fehérneműt.Ami még nagyon jó volt, vittem baba popsitörlőt, amikor wc-re mentem mindig azt vittem papír helyett, áttörölgettem magam amilyen gyakran csak tudtam, nagyon jó volt, csak azért írom ezeket mert rajtam kívűl senki nem volt úgy felkészülve, nagyon jó volt így minden.
Tavirózsa, utólag is boldog szülinapot, örülök hogy fiatalnak érzed magad...még jó....az is vagy leányzó!!!!!!!!!!!!!!!
Mindig várok titokban tőled valami remek hírt........bárcsak jönne már.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Sugi, Lyndee,

Én is hasonlóan fel voltam készülve amikor mentem a klinikára, és szerintem is nagyon jók ezek az eldobhatós bugyik. Van a TENA-nak is rögzítős nadrágja, kimondottan szülés utánra használják azt is. Az is nagyon jó. Én nedves toalett papírt vittem be magammal (a Kleenex ami nagyon jó szerintem).

Amethiszt
amethiszt

Sőt lehet a gyogyszertárba kapni, olyan papirt, amit a wc-re teszel. ez is praktikus. Wc formája van és eldobhato.

Olyan boldog vagyok!!! Jó lett az AFP-m.
AFP.0,63
hcg: 1,65
SP1: 1,14
PAPP-A: 0,58

Nyitott velőcsőzárodási rendellenesség, 21-triszomia kockázat, 18-triszomia kockázat NEGATIV.
Régen mértek ilyeneket, én nem emlékszem.
encike 2

encike kérünk ám pocifotot is!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

téged is figyelemmel kísérlek. :wink:
amethiszt

amethiszt örülök is neki!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

ti is próbálkoztok már?Ugye jól tudom. :lol:
amethiszt

igen szept eleje ota!tehát nemrég kezdtük el.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

akkor HAJRÁ!!! :lol: :lol: :lol:
amethiszt

köszi ..elkél a hajrá!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem tudom ki szúrta be ide Boti blogját. Sajnos a kisfiú tegnapelőtt feladta a küzdelmet. :cry: Mivel a blog nem elérhető, azért gondoltam, hátha valaki nem hallotta a hírt.

tjuca

Juca köszönjük a hírt, nagyon sajnálom

Kép

Kép
napsugár035

Szornyu.... annyira szivszorito volt ennek a kisfiunak a tortenete....

Az ember menekul mar a sok fajdalom elol en azert nem neztem vissza az oldalra. Rettenetes lehet a szuloknek.

Kép
zsozsoo

Encike:Gratula a jó eredményekhez!Tényleg egy pocifotót szívesen látnék én is :wink:

Sugi:szépen fejlődik Balázska!mennyit szopik alkalmanként?
Köszi a sok jó infót.A törlőkendőre nem is gondoltam,de igazatok van,biztosan sokat segít majd.

Lenne egy kérdésem.Hallottam hogy szülés előtt is ajánlanak Málnalevél vagy palástfű teát inni.Van e valaki aki itta és melyiket?

KépKép
lyndee

Lyndee,
én a málnalevélről hallottam, de csak a betöltött 37. héttől, mert ugye nyitja a méhszájat, nehogy gond legyen. Én a kórházba vittem magammal Caulophillum homeobogyót, az is segíti a tágulást, de nekem nem nagyon volt időm bevenni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem szopizik, ez a múlt heti betegség nem segített nekem , pedig már majdnem 20 perceket is szopizott, most fejek és cumisüvegbe adom, sajna nagyobbrészt tápi van 140 et eszik

Kép

Kép
napsugár035

akkor jobb lesz ha nem kavarok be a természet dolgába.majd megy minden magától.... :?

sugi:fene vigye el azt a betegséget!a 140 viszont nagyon jó!Az a lényeg hogy hízik szépen :wink:

KépKép
lyndee

Én is csak a málnárol hallottam.
Jövö7en mennem kell genetikára, mert a dokinő szerint alacsony az afp.
Kicsit szomoru vagyok, de örülök is neki.
Ugye nincs semmi gond?
encike 2

Lyndee!
Bocs, hogy belepoff... ;) Olvastam a kérdésedet a málnalevél-teáról. Valóban a 37. héttől lehet inni, nehogy koraszülést okozzon, onnantól viszont kötelező! :lol: Emellett én a kislányom születése előtt 3 héttel (40. héten szültem) elkezdtem napi rendszerességgel szedni a caulophyllumot és a cimicifugát, 5-ös higításban, a kórházba már 2 és fél ujjnyival mentem be, kb. két óra alatt kitágultam teljesen. A szülésre lehet vinni nagyobb higításút is (bár az ötösök is jók, azokat szedtem én is félórás időközökkel). Nekem nagyon sokat segítettek, 4 óra alatt meglett a kislányom a kisfiam 11 órájával szemben...

Encike!
Az alacsony afp önmagában még nem jelent semmit. Nem lesz gond! :)

Kép
Kép
norwell

Encike: Én is azt mondom nem lesz baj hidd el. Bár tudom ilynekor az ember megijed. Ezért utálom az Afp -t mert sok kismamát rémisztget csak.

Kép
csucsu05

norvell:köszi az infókat.valóban ennyivel megkönnyítené a szülést?37.hétnél előbb én sem kezdem el :wink:

encike:drukkolok hogy a doki megnyugtasson,hogy nincs semmi baj :wink:

KépKép
lyndee

Encike!

Biztos, hogy jókor vették le a vért? 100%, mert gyanítom még kisebb a baba. A legtöbb esetben doktorbácsi nem tud számolni. tapasztalat.

tjuca

Pont jokor, mert az uh és én is igy számoltam. Pont aznap voltam 16 hetes.
Nikivel 0,3 volt, vele levetettem és nem volt semmi baj.
Remélem most se lesz.
Végülis a genetikán alaposan megnézik, gondolom én.
encike 2

16+0?

nekem mindkétszer 16+3 vagy 16+4 napon kellett mennem. Ilyenkor még egy-két nap is sokat számít.

nem lesz semmi gond nyugi.

tjuca

Igen, mert egy héten 1-szer szerdai napon veszik csak le. Ha másik szerdán mentem volna az már 17+0, lehet ez még rosszabb lett volna.
Jövö7en minden kiderül.
Köszi a nyugtatást!
encike 2

sziasztok..encike minden rendbe lesz! ahoga többiekismondják sokszor nemjo az eredmény és mégi egészséges a baba!
én meg voltam dokinál uh-án..hat a closti!!!!!!!!!!!!még szednem kell 2 honapig.. ..ciszta nincs.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Enci, nálunk azt mondják inkább később mint előbb, itt mindig mindent egy hét késéssel csináltunk.Nyugi, ez az afp semmit nem jelent, de azért meg fogsz nyugodni, ott szakemberek vannak, csak kicsit sokt kel várni.

Kép

Kép
napsugár035

Hát lányok most már le merem írni. Ismerősünknek másodszor volt kálváriája. a kombinált teszt, mindkétszer rossz volt, de utóbbinál 1:25-höz hozta ki, hogy a gyere Down-os. Az első gyereknél nem tudom mennyi volt a szám. A nő nemsokára szül, egészséges kislányt a két éves kisfia után. Ennyit a tesztekről. :cry:

tjuca

Látod anno nekem is rossz volt az afp és le vetettem a magzatvizet, és egészséges kislányom született.
De benne van az emberben, ha nem csináltatja meg, akkor biztos vmji rossz történik vele.
encike 2

encike minden jo lesz!!!!makkegészséges baba lakik a pocidba!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Zsombornak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

GRÖNIRŐL tudtok valamit???????

Pussz

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: sajnos Gröniről semmit nem tudok. Pedig azért érdekelne mi van vele.

Kép
csucsu05

reméljük jelentkezik hamarosan. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lyndee: az en kornyezetemben nem nagyon valt be hatekonyan a malnaleveltea, szerintem ez is alkat fuggo. En pl a 37.hettol akupunkturaztam minden heten.....de elarulom ez se segitett :D Nehez szulesem volt, utana honapokig azt mondtam, hogy nem szulok, csak egy gyerek, most pedig itt vagyok, minden vagyam egy kisteso :D

encike: minden rendben van es lesz, ne izgulj, szeretgesd meg a kis pocaklakodat.

nita: ezek jo hirek, klassz, remelem nem tart ki a gyogyszered ket honapig :D

Kép
zsozsoo

Lyndee!

Korrekten senki nem tudja, hogy használ-e a tea vagy sem, mert ugye senki nem próbálta ugyanazt a szülést azzal, és nélküle. :twisted: Viccet félretéve, ártani nem árt, szomjat olt, bűn rossz íze van. Ha iszod, akkor elmondhatod, hogy ezt is megtetted az ügy érdekében, ha nem nem.

Most nagyon okos voltam mi? Én mindkettőnél ittam, relatíve mindkettővel könnyen szültem, de hogy enélkül mennyivel szültem volna nehezebben, azt ugye nem tudom.

Én egyébként bármit képes vagyok enni, ha valaki azt mondja segít, még a szárított kutyaszart is, nincsenek előítéleteim, bár nem hiszek benne. Katával ettem homeos bogyeszt, Kofa itt röhögött, mert tudja, hogy hülyeségnek tartom, de nyomattam. Aszonta a teának legalább annyi haszna van, hogy szomjat olt. :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Lyndee,
én mindkétszer ittam a málnalevél teát (és nekem izlett :twisted: :wink: ), szedtem a homeós bogyeszokat és előszőr 2 óra 20 perc alatt, most 47 perc alatt szültem. Persze én sem tudom, hogy ezek nélkül mi lett volna ... Ha lesz harmadik, akkor harmadszorra is szedni/inni fogom őket. :D

Gröniről én szoktam olvasni, jól van, már nagyon a finisben, napok kérdése és kibújik a kislánya. :)

KépKép
dreika

köszi csajok,akkor ezek szerint ártani nem árthat.Csak még ne kezdjem el,majd csak a 38.héttől?

amikor még nem voltam babás egy hónapig ittam a málnalevél teát pé-re.nem volt vészes,és ahogy Juca mondja ha elképzelem,hogy a kisfiam pikk-pakk kibújik tőle bármit képes lennék meginni/enni :lol:

ahogy közeleg az idő,egyre többször tör rám az anyai érzés.már nagyon vágyom a kisbabámra.sok sok éjszaka álmodom hogy már megszületett. :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Niki 2 nappal ezelőtt éjszaka befulladt, ugy megijedtem!
Adtam Spiropentet, de nem volt sokkal jobb, igy másnap doki és Rectodelt irt fel, ami szo szerint kettévágta. Már szépen köhög és rosszalkodik.

Nemsoká itt van csüt és mehetek uh-ra, szoritsatok!!!

Most sül a csirkém már olyan éhes vagyok!
encike 2

sziasztok!képzeljétek ma a dokim azt mondta hogy tutira sikerűlni fog a baba és hogy számítsak rá lehet kettő is lesz!!!!! :shock: :roll:
lyndee már csak pár hét és a karodba tarthatod a kicsi fiadat!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Ma voltál uh-n?
encike 2

nem ott már voltam multhéten..ma csak gyogyszert irattam fel.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Remélem kárpótol az élet egyszerre 2 babával is :lol:

encike:örülök hogy jobban van a kislányod!Ne izgulj,minden rendben lesz!Hogy halad az idő.....már 18 hetes vagy :shock:

KépKép
lyndee

Bizony, telik!!!!
encike 2

hajrá csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
+teszteket akarunk látni!!!!!!!!!!!!!!!!
Lyndee szorítok
Én meg alíg várom hogy megint ott tarthassak hogy teszteket gyártok.
Egy gyönyörű mosolyt mutatok.

Kép

Kép
napsugár035

Kép

Kép

Kép
napsugár035

Sugi!
Bocsi, de a szeme előtt mi az a fehér vmi????
Szeretnétek 3. babát?
encike 2

sugi:nagyon szép formás baba lett Balázska!
Szeretnétek következő babócát?Elfelejti az ember azt a sok hányást és aggódást ami a terhesség alatt volt.Nekem sem volt eddig könnyű,de már most úgy érzem jöhetne a következő :wink:
Persze a férjemnek ehhez van egy-két szava :?

KépKép
lyndee

ZSUZSU,

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!

Kép
amethiszt

lyndee köszi szépen! :lol:
hogy érzed magad?mikor írhatom a johírt????????? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ametisz!

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!! :wink: :)

Cserébe egy mai kép:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép