Új privát üzeneted érkezett!

gyorsan végigolvastam, így délben nem lesz olyan sok, és szokásomtól eltérően röviden :D

ildi, ott nézegess, ahol combcsont van. legalább egy. Ahol nincs, ott nem érdemes keresgélni, mert az sem látszik. Én a te képeden nem tudtam kivenni, így valszeg ez a nuni sem nuni. :)

és mindenki szépen kerekedik, éljen!

és gratula a többieknek is az újabb kukikhoz! majdcsak jönnek még csajok is :)

tasin, te egy hős vagy, és én elbőgtem magam a szenvedéseiden, és biztos nem lesz semmi baj :( feküdj bőszen!!!

giunta, én nem csináltatnám meg semmiképpen. Amiket megcsináltattál vizsgálatokat, kiváltják. nem éri meg a kockázat és a szenvedés. És amúgy is a te döntésed.

ettike, mit mondtak az ismerős dokik??? izgulok érted, és tudom, hgy nem a lepény helye miatt izgulsz, de az ember írna valami okosat...

na, megyek, már bontják a házat :? bár réka neveli nándit rendesen...

kikocska
 
 


Sziasztok lányok!

Giunta!
Megértelek, hogy nem akarod vállalni az aminót!
Ha az első babám lenne és sem vállalnám, sőt, ha most elvetélnék biztos nem csináltatnám meg mégegyszer.....
:(
Gabka! Ez bizony már terhespoci! :lol:
Cat, Tisa, Kocska! A tietek is szépen gömbölyödik!
Lassan megalapíthatjuk a gömböc girls clubot! :lol:

Tünemény! Biztos mindebn rendben lesz és a papikádék még hoszú évekig fogják a dédunokájukat dajkálni! :)

Sildi!
Jót nevetgéltem a dilemádon! Az lesz a legjobb ha majd csak szüléskor tudod meg a nemét és addig 68x mondanak mást!! :lol: :lol: :lol:

Annaszuszi!
Gratula a fiúhoz! Pénteken akkor lehet hogy talizunk és egy alacsony (158 cm), hosszú szőke hajú vagyok!
Én az aminó előtt elintéztem a beutalót így remélem nem kell sokat várni, mert mostanában nem birom a koplalást..... :(

Kikocska!
Szerintem csak be van hajlítva az ujjacskái, azért tünik olyannak mintha jó sok ujj lenne rajta!
Szerintem a doki biztos látta volna, ha baj lenne! Amúgy is a 6 ujj mindig a kiválasztottak jele volt és jót jelentett!!! :lol:
De szerintem ez csak 5 !


A találkozó ügyében nekem december után lesz csak jó, mert addig dolgozom és mire munka után felérnék már nagyon késő lenne... :(
Hétvégén meg mindig van valami program, tánc a gyerekeknek, vizsga, takarítás.... :(
Meg a párom is akkor van szinte csak itthon és nem hiszem hogy örülne neki ha nem lennék itthon :)

De hátha majd januárban is lesz találka!
Addigra még jobban kötődünk egymáshoz! :lol:

Arra gondoltam, hogy még kb 3 hét lesz nekem ami kemény...
Addigra remélem megjön az aminó, AFP eredménye, elmegyek a 18 hetes genetikára, és remélem minden eredmény jó lesz, akkor végre egy kicsit megnyugszom!!!! :?

Amúgy tegnap este kicsit fájt a hasam , de szerintem inkább a gyomrom, csak már egyszerűen attól is ideg vagyok ha korog a gyomrom....

nem tudjátok véletlenül, hogy aminó után ha van vetélés az hány napig-hétig szokott bekövetkezni??
Azaz, mikor lehet fellélégezni??

Most elmegyek egy kicsit feküdni.... :(

PUSZA mindenkinek, bocs ha valakit kihagytam vagy összekevertem de jó sokan vagyunk szerencsére!

Kép


Kép
tasin
 
 


kikocska:

bari nőm és párom munkatársának apukája is azt mondta hogy az a mondtat azt jelenti amit a dokim mondott,magyarul hogy a lepény a m.szájon tapad.
ebből max annyi próblémám lehet hogy programozott császi lessz.de még bőven van ideje elmenni onnan,azt olvastam hogy a 32.hétig vándorol.ha akkor is ott van még akkor van gond.és ugye előbb kell a császi nehogy meginduljon a szülés mert akkor nagy gond lenne.de nem lessz ilyen.szépen elmegy onnan és Alex kibújik ott ahol kell.
a 2 nőgyógyit anyós nem érte utol.de ezek utánn már nem érdekel.
most csak azzal foglalkozom hogy nem foglalkozom vele.valahol mostmár még örülök is mert láthatom újra 3 hét múlva,és utánna még a havi vizsgálatnak a díját is megspórolom mert mondta a doki hogy akkor ne menjek másnap is hozzá elintézzük uh utánn.és ő csak a magánrendelésen fogadja el a lóvét.

Kép
Kép
ettike
 
 

 
 

tasin:

anyumék lépcsőházában egy nőnek csináltak amniót és utánna talán a 3. 4. napon ment el a baba :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
de a te babád szépen ott marad áprilisig :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Tasin! Nagyon bátor és erős csaj vagy. Pihenj, és ne izgulj, nem lesz semmi baj!!!

Mó! A táblában kéretik rózsaszínre színezni a soromat. :) :)

Ildi! Tegnap tudtam meg, hogy kislány lesz. A doki konkrétan mutatta, hogy miből látja. Amíg nem mutatta azt sem tudtam hová nézzek, de amikor megmutatta akkor sem ismertem fel semmi nunira jellemzőt. De a doki azt mondta, hogy 99,9% a neme. Ez sima ultrahang volt, nem 4D-s. Szívesen tennék fel Neked segítségül egy képet, de sajna az én dokim videókazira veszi az uh-okat, és azt nem tudom ide bevarázsolni.

Cat! Utólag is boldog szülinapot! Írtam volna időben, de nem tudtam jönni. :oops: Láttam Beni fényképeit, nagyon szép kisfiú.

Mindenkinek nagyon szépen gömbölyödik a pocija. Nekem is mondogatja a férjem, hogy már mások is terhesnek néznek, mert eddig "csak" úgy néztem ki mintha nagyon-nagyon jól laktam volna.

A striákra milyen krémeket használtok? Van esetleg tapasztalata valakinek a Vichy illetve Yves Rocher krémekről? Olvastam, hogy jók, de nagyon drágák, megérheti az árát?

Szép napot mindenkinek!

Kép
tici
 
 


tici:

grat a kilányhoz.
krémek:szerintem nem érdemes megvenni drága kencéket.sima babaolaj,vagy valami testápoló is elég.ha hajlamos vagy a zebrásodásra kenheted bármivel akkor is csikos leszel.ha meg nem vagy rá hajlamos akkor ha nem kened semmivel sem lesznek csíkjaid.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok Lányok!

Gömböc girls - ez jó! Ez tetszik!

Tasin! Büszke vagyok Rád, egy igazi superwoman! Nem semmi, amin keresztül mentél, de hál' istennek túl vagy rajta! Nagyon vigyázz magadra, pihenj, feküdj sokat! És csak pozitív gondolkodás, minden rendben van a babóval, jó kis meleg fészket talált magának odabenn a pocakodban. Nem jön elő onnét, csak tavasszal! Mint a macik! :D

Etti! Örülök, hogy nincs semmi baj! Látod, ezért hülyeség, hogy utána néztünk a leletnek. Mondtam, hogy nem vagyunk orvosok, csak felesleges parázás. De hát a kismamik már csak ilyenek... :wink:
Gyógyulj meg gyorsan, kúrálgasd magad! Vigyázz, nehogy Te is lázas legyél, mint Patrik. Tőle sikerült elkapnod?

Cat, Gabka, Kocska! Gyönyörűen gömbölyödtök! Szép kismamik vagytok! :D
Én is köszönöm a bókokat.

Kikocska! Édes egy tappancs! Biztos annyi ujjacskája van, amennyinek lennie kell. De ha kicsit több, akkor se aggódj Ady Endrének is hat ujja volt a lábán. Ahogy Tasin is írta...
Szerintem csak maszás egy kicsit a kép, nincs semmi baja! Hidd el!

Padri! Köszi az ötleteket, lejegyeztem, én is ezekre gondoltam. :D Eddig, aki visszajelzett (velem együtt 5 csajszi), mindenkinek a Nyugati környéke jó, és a délután 5 után.

Tényleg- Kikocska! Azt írtad, hogy Neked is jó a Nyugati, mert a vonatod oda jön be. De az baloldalt az avatarodban meg az szerepel, hogy budapesti vagy? Akkor ez most hogy van? :shock: :shock:

Tici! Gratulálok! Végreeeee! Láááány! :lol: :lol: :lol: Én örülök a fiúknak is :oops: , de végre lány van a láthatáron! :lol: Hogy fogják hívni? Mit szólt a Párod?

Striák elleni krém: én a Mother Love tervékét használom: Pregnant Belly Salve (hasbalzsam várandós kismamáknak). Teljesen gyógynövényes! Van olaj formában is, de én azt nem szeretem, mert ragadósabb, nehezebben szívódik fel. Kb. 2.400,- Ft körül van az ára. Szerintem megéri (120 ml), mert én már az első perctől kezdve használom, és nem csak a hasamra, hanem a cickóimra is és a csípőkörnyékére.
Nekem a várandós barátném ajánlotta annakidején. Neki bevált! Eddig én sem panaszkodhatom szerencsére! :D Bár igaz, hogy ez nagy mértékben genetika, meg bőrtípus kérdése, ahogy Ettike írta. De úgy gondolom, hogy nem árt, ha az ember kenegeti vmivel, mert a bőr nem szárad ki és sokkal rugalmasabb marad amikor tágulni kezd. :wink:

Ildi! Ahogy látom, nem lettél okosabb! Segíteni ugyan nem tudok, de jót mosolyogtam rajta! Hidd el áprilisra kiderül. De májusban már tuti tudni fogjátok! :lol: Na mit szólsz, milyen jós vagyok?

Puszi a Többieknek is!

Kép
Kép
tisa
 
 


Eddig nem volt csíkom, bár nem is ingadozott a súlyom le-föl, úgyhogy nem tudom, hogy van-e hajlamom. Amúgy valamivel muszáj kennem magam, mert úgy veszem észre, hogy mióta babát várok sokkal szárazabb a bőröm. Eddig sima testápolót használtam.
Tisa, a Te hasbalzsamodat hol lehet beszerezni?

A férjem abszolút kislánypárti, úgyhogy egész este virult a jó hírtől. A neve úgy néz ki Tamara lesz, de ez még változhat. :lol:

Kép
tici
 
 


sziasztok Lányok!

Gratulálok az újabb kukacosokhoz!!! Nem baj, az én babám LUCA lesz :D (most beleszugerálom hogy az legyen :lol: ) bár nem adom vissza a kórházban cserére, ha mégis kiderül hogy más van a lába között! :lol: :lol:

És milyen jók a pocakképek is! tényleg ha megszervezzük ezt a kismamitalit, és egy csapatban vonulunk majd az utcán a tali helye felé, lehet hogy azt hiszik majd, hogy valami anyacsoport szervezkedik, vagy biztos tüntetni mennek!!! :lol: :lol: :lol:

Kikocska! aranyos a tapija a picinek, szerintem ne aggódjatok, lehet hogy csak a kép nem tiszta, a doki szerintem úgyis észrevette volna!!!

és TICI!!! KISLÁNY!!! GRATULÁLOK!!! megtörted a legényuralmat! mit szólsz? mit vártatok? elkürtöltétek már???

Striák ellen én a DM-ben vettem egy kismamaolajat, először ragacsos volt, de Etti tanácsa után, most hogy zuhany után kenem be magam, és utána bújok a fürdőköpenybe, hát teljesen más! sokkal kellemesebb, és még jobb mint a drágább gél, amit a brendonban vettem, szóval most pár napja visszatértem az olajra!

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Padri – a Nyugatinál lévő Don Pepe elég kicsi, amennyire emlékszem rá és fix asztalok vannak, tehát nem tudják összetolni nekünk - esetleg a sátoros részén, ha még van olyan nekik.

Az elszálló irományokra én azt a taktikát alkalmazom, h word-ben írom meg és csak a végén másolom be és így nem száll el.

Etti – gyógyulást!

Kép

Kép
leo50
 
 


Tici!

Én ezen a linken http://hu.motherlove.eu/ rendeltem, más termékkel egyetemben (baba-mama masszásolaj- ez jó a 36. héttől a gátmasszázshoz- ezt már nagyon várja itthon a Pasi :P ).
Egy nap alatt házhoz szállították. De ha jól emlékszem a Brendonban is láttam időnként...

És én is voltam tegnap este 4D-s ultrangon.... :shock: :shock: :roll: :roll:

Kép
Kép
tisa
 
 


Csajok, majd jövök délután, most csak Tasinnak:
nekem azt mondták, h 1 héten belül lehet vetélés, utána már nem jellemző. Magzatvízszivárgássra, görcsökre kell figyelni nagyon! Ha pihensz, akkor biztos minden ok lesz!

Zsu
svs
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni, a fene azt a nagy kíváncsiságomat :lol: Egyelőre felhagytam a punci kereséssel :D

Tisa: Na igen, áprilisra biztos kiderül, bár lehet, hogy már március végén kibújik. Bár az is jó lenne, ha pont a szülinapomon jönne, van rá esély :)

Tasin: pihenj nagyon sokat és próbálj meg nyugodt maradni, semmi baj nem lesz!

Tici: Húúú, de irigyellek, ha tudnád! Mennyire szeretnék már én is egy olyat látni, amit Neked mutogatott az orvosod :lol:

Etti: gyógyulj meg hamar, én is nemrég jöttem ki egy ilyen náthás köhögős nyavalyából, elég pocsék tud lenni.

Annyira irigylem a nagy pocakotokat! Ma én is csináltatok egy képet a kis dudoromról :)

Kikocska: amúgy ott nézegettem, ahol a combja van, ha hiszitek, ha ne, amit fejnek néztek, az valahogy a lába, mert akkor, abban a másodpercben húzza fel. A feje egész vizsgálat alatt a bal oldalon volt :) No sebaj, hátha majd szerdán :) De szerintem direkt edzi az anyját, nevel, hogy ne legyek olyan kíváncsi :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Kislányt vártunk, úgyhogy nagy volt az öröm. Természetesen szét is kürtöltük rögtön az ismerősök között. :D Mivel felénk kisfiú hullám van, mindenki örült, hogy végre lesz kislány is. Főleg a nagyszülők örülnek, mert mindkét oldalon 1-1 fiú unoka van (illetve lesz nemsokára).

Tisa! Köszi a tippet, tetszik a krém leírása, ráadásul az ára sem vészes. Neked mi jót mondtak az uh-on tegnap?

Kép
tici
 
 


Tici!
Szívesen, máskor is. :wink: :D

A vizsgálat alatt én is pont úgyan így tartottam a jobb kezem... No comment..
Kép

Kicsit álmos volt a Gyermekem...
Kép

És.....a bizonyíték...., hogy...
Kép

KISLÁNY!

Kép
Kép
tisa
 
 


Bocsi Csajok kicsit nagy lett a kép, de DVD-ből vagdostam ki, és elfelejtettem jobban lekicsinyíteni...

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa! Édes a ti Lénátok, és milyen kényelmes kis helye van neki lustizni!!! és meg meg is mutatta magát! :lol:

no, a főnök rámbizta a mi irodánk összes vagyonát, mert mondta, hogy ez a kód meg minden amivel utalni lehet! ő meg elutazott! menjek még holnap is dolgozni??? :lol: :lol: :lol:

úgy irigyellek csajok a sok uh kép láttán, alig várom, hogy mi is menjünk, hátha mi is sort tudnánk szinezni a táblázatban!!!

Kép
tünemény
 
 


Úgyhogy bebizonyosodtak az előző tippelések, és egy kiscsajjal ajándékozott meg Apa! Nagyon boldogok vagyunk!
Mindene teljesen egészséges, írtó jól érzi magát odabenn! Az adatai teljesen a korának (hetének) megfelelő. A súly meg közel megegyezik egy 30 dkg párizsival, mert 297 g.

Köszönöm Cat, és a Többiek, hogy ezt a Kleopátrát ajánlottátok! Nagyon kis lelkiismeretes volt a doktornő, szóltam,hogy a 18. heti gen. uh-n alig mértek valamit. Megnézte az AFP eredményemet, azt mondta,hogy teljesen negatív! Majd elkérte a leletem és rájött, hogy tényleg írtó kevés dolog van rajta. És csodálkozott mert a Hajdú Krisztina csinálta és ő neki ennél jobb a híre.
De a lényeg, hogy minden tökéletes! :D

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok,

bocsi, hogy bepofátlankodok, de van egy Bebe Sounds magzati szívhanghallgató készülékünk, amit szeretnék eladni, mivel nekem már csak napjaim vannak hátra a szülésig. Kb. 2-3 hónapot használtuk, megvan még a doboza is, és a papírjai, garancia.

Mi 6900 Ft-ért vettük, de 5000 Ft-ért odaadom.

Ha valakit érdekel, akkor légyszi, privit írjon!

köszi és mindenkinek kellemes babavárást!

noann
noann
 
 


Tisa! De jó képek. Főleg az ásítós tetszik. Na meg ezen tényleg egyértelmű, hogy az nem fütyi. :lol:
Gratulálok!!!!
Tünemény! Látod most jönnek a lányok. Biztosan Luca is megmutatja magát nemsokára.

Kép
tici
 
 


Na, szóval itt vagyok!

Tasin, nem semmi, amit leírtál, hősiesen viselted, ügyes vagy! Fáj még?
Bennem persze azóta még jobban bennem van a gyomorgörcs, h hogy fogom én ezt kibírni?! :? Szörnyen hangzik….
Az az idősebb nő, nem egy rövid, ősz hajú, husis valaki volt? Ha igen, akkor talán Hajdú Krisztina volt, aki nekem fogja csinálni majd.
Telefonon nem lehet érdeklődni az ereményekről??? Ha jól értem, ha gond van, akkor mindenképp hívnak? Ha meg okés, akkor posta?? :roll: :?

Ildi, bevallom én sem azt látom a képen, amit írsz, de neked könnyebb, mert ott a videó. Drukkolok, h jövő 7en végre kiderüljön, kit hordasz a szíved alatt!

Etti, jobbulást. Próbálj meg pihenni, amíg Patrik alszik délután! Akkor a jelek szerint a legrosszabb, ami történhet az a programozott császár? Biztos nem erről álmodsz, de még ha így is lesz, fő a baba és a Te épséged, szóval ne aggódj! Amúgy meg még simán jó helyre kerülhet a lepény, sok idő van még hátra!

Kikocska, szép formás talpacska!!! Ne aggódj, biztos csak a kép csalóka!
Fiúnevekkel hogy álltok????

Giunta: ilyen eredményekkel én sem vállalnám az amniot a helyedben!

Annaszuszi, Te is Zsuzsanna vagy? (Bocs, de lelestem az UH képről a nevedet. :oops: )
Nem semmi a kukis kép, nagyon tetszik!!
Nevek, nálad sem emlékszem, h írtad volna már??

Tünemény, drága: kevesebbet kéne melóznod!!!!!!! Menjetek el moziba Apával vagy sétálni egyet!

Én semmivel nem kentem magam Emmával, de nem lettem csíkos.
Szal sztem is alkat kérdése ez, bár ártani biztos nem árt egy kis kényeztetés! :wink:

Délután megyek a dokimhoz, de minek….. Nem hiszem, h okosabbak leszünk bármivel is. Kicsit aggaszt a sok UH is, volt a 12. héten kettő, volt múlt héten egy, lesz ma, jövő héten az amnio miatt kettő is, utána gondolom a nagy genetikai UH… és még 4D-re is akartunk menni, bár azt most hanyagoljuk egyelőre.
:? :roll:

Zsu
svs
 
 


Na, alszanak a gézengúzok, jöttem én is.

Ettike, ez igazán jó hír! a méhlepény meg fel fog menni. Idősebbeknél szokott lent maradni. Anyósom pl. így járt, és már bent feküdt a kórházban, de észrevétlen megindult neki a szülés, megrepedt a méhlepény, meg midnen, de semmi nem lett így sem, gyorsan kikapták a petyát, azt jóvan. De ő már 40 éves volt akkor. De tudom, hogy emiatt meg nem aggódsz :D

tici, éljen a kislány!!!! hurrá hurrá!

Ildi, én elhiszem, hogy ott nézted! Arra gondoltam, hogy olyan képeket vizsgálgass, ahol a comb csontja látszik! mert akkor az elég éles és tiszta ahhoz, hogy látható legyen, amit látni kell. :wink: biztos mértek combcsontot, annak a környékén kockázd ki :)

Tisa, a ti lénátokhoz is óriásgratula!!! bár nekem erre azt is mondhatnád, hogy fiú, azt is elhinném :D De nagyon örülök minden csajnak és fiúnak is!

Ma reggel pakoltam el a gyerekruhákat, és ott egy zsák kinőtt a szekrény mellett, még nem tettem el a nyáriakat :oops: és azért egy kicsit elszomorodtam, hogy hát, bizony, ki fogja hordani ezeket a rucikat, annyira sajnálom, ha el kell adni őket, mert most már tényleg iszonyú mennyiség van, és tényleg, olyan jó kis emlékeim fűződnek hozzájuk. Talán mert első gyerek volt a réka, talán mert lány... nándi cuccaihoz nem kötődök ennyire. talán a barátnőm, aki két hónappal később szül... addig még nem állok neki válogatni :) azért néhányat biztos elteszek, legalább emlékbe. Persze van 3 tesóm, mind szülőképes korban, de a nővérem talán két év múlva, a húgom mittomén, nála semmit sem tudni, meg egy éve vannak még a pasijával együtt csak, az öcsémnek (29) meg egy (már) 18 éves barátnője van, akinek még legalább egy évet - jövőre - egyetemre is kell járnia, hogy a szülők áldásukat adják rájuk, ami alapvetően érhető :D Szóval emiatt nem építünk raktárhelyiséget...
De olyan jól helyére zökkent egyébként minden, hogy kiderült, hogy fiú! előtte nagy para volt, hgoy hogy fogok bírni hárommal, ha ugye kettővel sem, meg két kezem van és milyen nehéz lesz nekik is egy új tesóval, és nándi amilyen kis szeleburdi meg agresszívoskodó, hogy fogom kordában tartani, és persze ezek még megvannak, de nem félelem szinten, hanem feladattá váltak, és teljesen megnyugodtam. Még ez a hat lábujj sem tudott kiborítani. Egyébként megnéztük a dvd-n is, és eléggé egybefüggő a dolog, de felhívtam a központot, és mondta az asszisztens csajszi, hogy a vizsgálati protokoll része az ujjak megszámolása a genetikain, úgyhogy nem kell aggódnom, biztos nincs hat ujja. Azért legközelebb megnézetem a dokibácsival, és biztos az első kérdésem lesz, ahogy majd kiszedik :) egyébként egy bal lábról van szó, tehát elvileg az alsó "lábujj" a túlzás, ami úgyis egy kicsit eláll.
Nevünk persze nincs, szerintem a 38. hétig nem is lesz, vagy ha lesz is, biztos változik. VOltak a férjem részéről ilyen próbálkozások, hogy adolf (ezzel zaklat már harmadszor, merthogy mi a bajom vele, azt jelenti, erős farkas!) meg hogy ferdinánd, és akkor két nándink lenne ( réka egyik barátja, szintén négy éves lesz, kérdezte az anyukájától, hogy már megint kicsibabája fog születni a kikocsnak? minek? nem elég neki a nándi? - nagyon szereti nándit, tegyük hozzá, mindig el akarja cserélni az ő öcsikéjére ) neki az én javaslataim nem tetszenek, nem akarja, hogy gergely legyen- ő az ugye... szóval hosszú menet lesz. Ha lány lenne mégis, akkor Emma Katalin a nevünk, de fiúból...

Kenegetés nekem nem használt, az én irhám szakad, pedig valami márkás krémet használtam :) a 30. hét környékén abba is hagytam, aztán nándinál már nem is kentem, energiám sem volt rá, hog ymagamat kényeztessem, szóval maximálisan egyetértek ettikével :)

Tisa, mi dunakeszi alsón lakunk. még nem írtam át az avatart... de igaziból be szoktam gyalogolni a 14-es villamos végéig, vagy a buszhoz, annyira közel vagyunk, így akár budapest is maradhatna... Leggyakrabban azonban vonatal járunk, végülis 20 perc alatt bent van a belvárosban, ennél kocsival is sokkal lassabb :) nekem bármi jó, ha éppen jó, csak tudjam kb egy jó héttel előre, hogy szervezni tudjak apával gyerekfelügyeletet, vagy annyi időre megyek, amíg jóllaknak édességgel :D és az 5 felé ideális nekem is, addigre biztos felébrednek. Ha meg vis major van, akkor nem megyek.
a pocak egységfront meg vicces nagyon, mi mikor az első talink volt a bizonyos anyukákkal, egy teázóba mentünk (életem legfinomabb teáját ittam). És egyszer csak betoppant egy lány, és kérdezte, hogy téli babák, igen, mi vagyunk, elmesélte, hogy az utcán kérdezgetett, hogy nem láttak-e sok pocakost vonulni, mert elkésett, de láttak, és útba igaziították. De aztán nagy hallgatások voltak, mert senkinek nem volt ismerős a nickje, meg ő sem tudta nagyon, hog ykik vagyunk, és kiderlt, hogy az nlc téli babás topicjának is ott volt a találkozója a burger king előtt, csak egy teaházzal arrébb mentek, mint mi :D
És mi a zorba görög étterembe szoktunk menni vacsizni az anyatársaimmal, igaz mi fektetés után, édességezéshez nem jó, de a kiszolgálás meg a beszélgetés lehetőség nagyon jó. Ez is a nyugatinál van. Finomak a saláták. Van honlapjuk, és netes foglaláshoz jár 15% kedvezmény :)

zsu, ne aggódj, ennyi uh nem árt! meg ilyenkor pláne nem. Azt olvastam, hogy az első 12 hétben a hossszadalmas uh nem jó, mert valami hőmérséklet emelkedést okoz, de nem értettem, hogyan, de később már nagy a babó ám, meg egyre több a víz is, ami mindenfélét elnyel. többek között a hőhatást is tutira. Nem csinálnák, ha nem lehetne.

Na, írtam most már sokat, írtam volna többet is, de már nekem is elegem van magamból. mindjárt ébrednek a kölkek, aztán csinálunk valamit biztos. friss levegőn, mert nándi be is taknyosodott szegény :(
jó gömbölyödést mindenkinek!!!

kikocska
 
 


Sziasztok csajok!

Ma olyan rossz passzban vagyok, hogy az csak na.Egész nap fáj a jobb csípőm és attól félek megint begyulladt az ízületem mert akkor pihi egész nap és mankó.A párom mondta is mi lesz velem mikor nagy lesz már a hasam és akkora súlyt nem fog elbírni a lábam és lerobbanok :cry: . Tudjátok én két oldali csípőficammal is születtem de ezt már 2 évesen kinőttem mert addig sínben voltam.
Attól is félek nem tudom majd természetes úton hanem csak császárral világra hozni szerintem erre is megvan az esély.

Tegnap tök jó volt a szülési tanfolyam amin voltam jövő héten majd az én dokim tartja az előadást kíváncsi vagyok már arra is nagyon.Ma letettem a biciklimet mert már nem szabad bringáznom pedig én szeretek mert könnyebb elintézni mindent.A sok zötykölődéstől leválhat a méhfalam és akkor elmegy a baba ezt mondta a tegnapi előadáson a doki. :cry:

Egy óra múlva megyek ultrahangra és szépen kifaggatom a dokim, hogy mit gondol a csípő témáról ja és kérek képet a picikémről.

Csajok ti nem mozogtok egyre nehezebben?Én ezt vettem magamon ma észre.De lehet, hogy csak túl sok időm van magamat elemezgetni

:?: :roll:

na megyek zuhizni!És én is babaolajat használok zuhi után vizes bőrre és még reggel is érzem a puhaságot.Én a rossmanban vettem 600 ft.De szerintem úgy is nyúlok mert hajlamos nálunk mindenki!Már 12 éves korom óta látszik a combomon a narancs bőr .:shock:

Este jövök a hírekkel!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni közétek! Mi ápriis 10-re várjuk kislányunkat( úgy néz ki tényleg az :D ) és van egy kétéves kisfiam is!
móci79
 
 


Sziasztok!

Tisa: ja értem már a vonalkódot. :) Nekem nem volt olyanom sose. :)
Hű milyen nagy már a pocid :) Nekem sose lesz ekkora :)
Nagyon szuperek a képek!!! És grat a kiscsajhoz!!!!!!

Ettike: Patrik jobban van már?

Eda: örülök, hogy minden okés veletek! De jó, hogy már a nevetek is megvan. Az őssejtet mi nem vetetjük le. Anyagi okok miatt :(

Zsu: de jó hogy jöttél!!! Neked akkor nem is lesz afp-d ugye? Drukk, hogy az aminó jó eredményt hozzon!!!

Kikocska: mi szeretnénk bemenni valamikor az állatkertbe, de nekem ez apafüggő is egyben, mert egyedül, vonattal nem tudok útnak indulni Kendével. Autót meg csak apa vezet.
Jobbulást Nándi szemecskéjének!

Cat: szép a pocid.

Annaszuszi: grat a kisfiúhoz!!! Tényleg kukis ez nem kérdés :)
Sajna nem pénteken megyek afp-re, hanem jövőhét kedden. Úgyhogy a randi elmarad. :( Pénteken nem rendel a dokim és nekem mindenképp a táppénzes papír miatt taliznom kell vele a rendelőbe, így kedd lett a dologból.

Kocska: nagyon klassz az uh-s és a pocak kép!

Tici: grat a kiscsajhoz!

Gabka: neked is grat a fiúhoz! Kérj ma képet róla!!! Szép a pocid neked is%

Tasin: örülök, hogy túl vagy az aminón. Ügyi és bátor voltál! Hát nem csodálom, hogy beparáztál, mikor tanácstalanul álltak feletted. De a lényeg, hogy minden ok lesz!!! Drukkk nagyon!!! Sajna veled se futok össze pénteken. (annaszuszinál már leírtam, hogy miért)

Ildi: hát én vizslattam a képet. De ez tuti a lábaköze felvétel? Mert én inkább azt veszem ki belőle, hogy ott van a pocakja, aztán a kis buksija és amit bekarikáztál az a keze ahogy a buksijához emeli. Lehet jó hülye vagyok és jó a fantáziám, de én ezt látom.

Kriszti: hú grat a lombikbabóhoz! Szuper, hogy sikerült, de gondolom milyen nehéz lehetett ezt az egészet végigcsinálni.

Móci: üdv a csapatban. Grat a kislányhoz!

Tali: nekem a Nyugati és környéke a legjobb. Sajna helyet nem tudok mondani, mert vidéki vagyok és nem ismerek ilyen beülős helyeket. Elfogadom amit ti javasoltok ;)
Az időpont: a 7végék zöme jó lehet nekem. A hétköznapokon a du. 4-5 körüli időpont is jó, mert akkor már apa vagy a mama itthon van és remélem tud vigyázni Kendére!!!

Bocsi aki kimaradt...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Magunkról egy pár mondat:

Tegnap délelőtt fogászaton voltunk Kendével, mert kb. 3 hete elesett és a hétvégén már láttam, hogy az egyik első metszőfoga szürkülni kezdett. A dokinő nagyon-nagyon aranyos volt. Kende meg is mutizta a fogát. Szerencsére nincs komoly baj. valószínű egy ideg megszakadhatott és így kezd elhalni a tejfoga. De nem kell se kihúzni, de megfúrni se semmi. Azt mondta a dokinő, hogy ettől nem fog hamarabb kiesni neki, csak esztétikailag lesz egy picit csúnya. (szürke) De inkább, mint hogy kiszedjék neki. Szóval kicsit megnyugodtam.
Meg magamat is megnézettem, úgyhogy túl vagyok a kötelező a szűrésen.
Délután meg másfél órát aludtam. Annyira jólesett. Nagyon fáradt vagyok napok óta. Nagyon rossz éjszakáink vannak.

Kedden a dokinál minden ok volt. A kistesó egy igazi tündér. A nemét még nem tudjuk. A kis keze a buksijánál volt, aztán vakarta a fejét is. Aztán mindkét kezével fogta a fejét. Tök jót röhögtünk. Sajna se kép se videó. Pont úgy jártunk mint a múltkor. Bekapcsolta a doki a videó felvevőjét de nem vett fel semmit. Szerintünk ki volt hátul húzódva valami zsinór. Nem mertem szólni, hogy a múltkor nem lett a felvételből semmi, de legközelebb azért szólok neki.
A mérete alapján pont megfelel a korának. Jövőhét kedden megyek afp-re meg terheléses cukorra.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jó estét mindenkinek!

Vééégre találkozhattam az orvossal,akit "találtam" Kistarcsán. Nagyon kíváncsi voltam,mert írnak jót is,de volt egy-két nagyon rossz. Hát nálunk lehet jó passzban volt,de nagyon kedves,segítőkész, közvetlen volt az orvos. Nagyon meg voltunk könnyebbülve, köv. időpont is megvan :)
AFP most már nekem is szóba jött,h jövő héten esedékes :?

Viszont látom már nagyon sokan tudjátok,h kicsilány/kicsifiú lesz...irigyellek Titeket :) Mi nagyon gondolkodunk,h menjünk-e 4D-re,mert ha megyünk és nem mutatja meg magát szomorú leszek :cry: Aki volt sikerrel járt ezzel?

dharma
 
 


Beugrottam egy gyorsra!

Sziasztok és köszönöm a sok aggódást!

Az előbb írtam egy kisregényt ami elszállt :cry:
Ma is egy kicsit fájt a hasam, de nem tudtam megállapítani, hogy melyik része......

Holnap megyek AFP-re, aztán igyekszem haza pihenni...

SVS!
Hajdú Krisztina is bennt volt, de nem ő csinálta az aminót, hanem egy fiatal csaj, aki mellett állt egy kövérebb 40 év körüli pasi, aki irányítgatta.....gondolom ő tanítja be.
De egyébbként ügyes volt, ( remélem nem lesz okom másképp válekedni) Arról gondolom nem tehet, hogy valami belement a tűbe....
Ne aggódj, előttem mindenki 15 perc alatt végzett ( ebbe benne van a duma, egész has fertőtlenítés, Uh-zás, papir adás)
az egész tű dolog 2-5 perc ( másoknak) :(

Most megyek aludni, mert korán kelek!

Jó éjt!

Kép


Kép
tasin
 
 


Gabka!

Ez már igazi terhes poci. Gratulálok hozzá!

Tünemény!

A nagyszüleid biztosan még sok-sok évig mellettetek állnak majd!

Kocska!

Neked is szép a pocid!

Kikocska!

Gratulálok az újabb fiúhoz!
Én nem akarlak elkeseríteni, de mintha 6 ujjat látnék... :roll: Persze nagy a valószínűsége, hogy tévedek.
Régen sámánnak és kiválasztottnak tekintették aki hat ujjal született.
Én pedig úgy gondolom, inkább eggyel több, mint kevesebb. ma már el szokták távolítani, ha ilyen van, és nem is látszik a nyoma sem.

Ettike!

Gyógyulj meg gyorsan!
Vagy már remélem jobban is vagy!
Vendég
 


Tasin!

Köszi a pocak dícséretet. Most már legalább úgy néz ki, mint egy terhes pocak, nem mintha csak a zsír lenne...

Pihenj sokat, mással pedig ne foglalkozz! a Te babád nagyon erős és ügyes, kapaszkodik. Minden rendben van.

Ettike!

jó, hogy csak ezt jelenti a mondat.
A lepény majd feljebb vándorol.
Te pihenj amennyit tudsz!
Ha pedig marad, akkor sincs semmi. Sokan szülnek császárral. Csak az a lényeg, hogy a baba egészséges.

Tici!

Gratulálok a kislányhoz, és köszi a szülinapit!
A Tamara nagyon szép név. :D Nekem gyerekkorom óta a kedvencem a Rebekával együtt. Csak Apának nem tetszik. :(

Krémek: Én nem használtam semmit Beninél, és csak a legvégén jött elő egy.két csíkocska. De ez szerintem is inkább alkati, genetikai kérdés.
Ezeket a drágát semmiféleképpen nem ajánlanám, mert szerintem, annyival nem jobbak.

Tisa!

Neked is gratulálok az egyértelmű kilányos bizonyítkhoz!
Nagyon szép Léna a képeken!


Zsu!

Minden rendben lesz Veled és a babával is!
Már volt ismerősöm, aki megcsilnátatta és minden a legnagyobb rendben volt. Egészséges kislánya született.

Mi volt a dokinál?

A sok Uh nem káros, csak ha alkalmanként 20 percnél továb tart, felmelegedhet a magzatvíz. Olyankor szoktak közben szünetet tartani.
Nekem Benivel is sok Uh volt, és most az elején Marcival is.

Gabka!

Ne aggódj a csípőd miatt! Inkább pihenj sokat!
Egy kis mankózás pedig belefér a baba miatt, ha kell.
Császárral pedig sokan szülnek, mint ahogy már Ettikének is írtam. A lényeg csak az, hogy egészségesen kint legyen a baba.

Nekem van ismerősöm, aki a 2-3. hónap után már nem tudta felcsatolni a műlábát a pocakja miatt, de ez sem érdekelte. Szeretnék már a második babát is. :D

Móci!

Írj magadról többet is!
és üdv itt!

Kisvirág!

Sajnálom kende fogát!
De ez már csak 4 évig marad bent. jobb, hogy most történt, mintha a maradandó fogával lenne majd hasonló.

Gratulálok az egészséges babához!
Egyszer majdcsak megmutatja a lába között mi lapul...
Terheléses cukorhoz kitartást!

Dharma!

Örülök, hogy szimpatikus a doki.
4D UH-rl annyit, hogy nem lehetsz biztos benne, hogy megmutatja magát. De ha eszel előtte 10-15 perccel egy csokit, akkor sokkal aktívabb lesz, és nagyobb az esély.
illetev ezeken a fizetős helyeken sokkal jobban odafigyelnek és kedvesebbek, segítőkészebbek.
Nekünk megmutatta magát Marci. :D
Vendég
 


Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Jó reggelt mindenkinek!Tegnap sokáig voltam a nőgyógyásznál, azért nem jöttem a hírekkel.Azt mondta a dokim a csípőmre, hogy szerdán bemegyek és megkeressük az egyik régi barátját aki gyermek ortopédus és ő majd megvizsgál, hogy szülhetek-e természetesen vagy marad a császár.Azt mondta még, hogy a szülés nagyon kikészítené a csípőm valószínű protézisem lenne pár év múlva mivel kikopik. :cry:

Na milyen a kép a tökösömről?A nevet ne nézzétek mert mindig elfelejti átírni a nevemre nekem meg nem számít.A kukiról is van kép de az 2d nem annyira éles de én látom pont a popóját mutatja és a 2 lába közt ott az a kis valami a kuki.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu


Látjátok a kukacát?

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Gabka!

A másodikon mintha látnám...

A császár miatt ne légy elkeseredve!
Sokan nagyon örülnének, ha bármilyen módon lehetne babájuk, és mégsem sikerül. A Te császárod indokolt lenne. Hiszen ennek a babának a lehető legegészségesebb anyuka kell.
Vendég
 


Szép Jóreggelt :)

Gabka: Nagyon szép a kisfiad. Néztem a kukacos képet is, de én nem látom :) Mondjuk ezen nem kell meglepődni, mert ahol meg nem kéne, ott látok mindenfélét :lol: :lol:

Képzeljétek, már szemmel is látom, amikor nagyobbakat rúg. Haláli, ahogy dudorodik a hasam :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


sziasztok.

gabka:

édes a kisfiad.igen én is látom a kukacát :lol: :lol: :lol:
catnak igaza van.nem az a lényeg hogy milyen uton jön ki a baba.a lényeg hogy egészséges legyen.és hogy te meg az maradj.
én is nehezen mozgok.főleg reggel mikor felkelek,mint egy beteg tehén :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PAtrikkal ez úgy a 30.héten kezdődött.és a lépcsőzés sem megy már úgy......

cat:

tegnap pihentem mert nagyon rosszul vltam.meg is látszik a lakáson.ma egésznap takarítok.így nem tudom hogy viselném ha feküdnöm kéne :? :? :? :? :? :? megenne minket a kosz.
de nem kell mert szépen elmegy onnan.ha meg nem akkor PAtrik is császival született és nekem van a világ legjobb császáros dokija :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: meg itt a műtét utánn végig ott lehet a baba a megfigyelés alatt és szoptathatod meg minden.csak első északára viszik el.

kisvirág:

Patrik már jól van.köszönöm az érdeklődést.sajnálom Kende fogát.nekem annó ki kellett húzni az első két fogam,de mindenki azt hitte hogy koránn kiestek.

móci:

üdv.nem csinálsz vonalzót?hogy hívják a kisfiad?és hugi neve mi lessz?

kikocska:

igen a lepényen nem parázok.és bármi lenne gyalog 10 perc a kórház(kismamatempóban)tehát hamar bekerülnék.ez még plussz nyugtat :wink: :wink: :wink:

tisa:

gratu a kislányhoz.szép neve lessz.nagyon édes az ásítós képen.
igen valószínű hogy Patriktól kaptam el csak rajtam gyengébben jelentkezik.bár tegnap este elindult felfele a lázam de 37,7 nél vettem be algopyrint és szépen levitte.

tici:

nektek is garu a kislányhoz.

én még elég szarul vagyok.reggel felkeltem mikor párom készülődött és mint általában egy beteg ember,nagyon rosszul voltam,alig kaptam levegőt.párom itthol is akart maradni,alig tudtam elzavarni.azóta már 3szor hívott.lázam szerencsére nem indult el megint,remélem nem is fog nem akarok gyógyit bevenni.iszom a forró,mézes,citromos teát,és be van kötve a torkom.feküdni ma nem nagyon tudok mert tegnap sem főztem, meg semmit nem csináltam és eléggé fut a laskás.nem csoda egy majdnem 2 éves melett.így ma takarítok.

na megyek is leált a mosógép.

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike!

Az egészséged fontosabb annál, minthogy a lakás éppen hogy néz ki.
Szerintem inkább inkább pihenj! A takarítás várhat még egy-két napot!

Nekem is mosnom kell.
És csinálok ebédre túrógombócot... Csak még meg kell keresnem az a jó kis diétás receptet.
Vendég
 


cat:

na nem nagytakarítani állok neki.csak mosogatnom kell,pórszívóznom,ágyakat eltennei,játékokat pakolni,söpörni,felmosni.és ezeket sem gyorsan,csak szépen lassan,fél óra munka aztán fél óra pihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


szép jó reggelt Mindenkinek!

Etti! te aztán jól birod még igy beten is, kismamatempóban...nálunk apa mosogat, meg ha aznap nem dolgozik, kimos és összerakja a lakást (igy nekem szerencsére nem kell, de valahogy pár nap múlva ugyanolyan kupi van mint előtte!) (ja, azt már elmondtam, hogy elpakolni elpakol a drága, de utána meg keressük, hogy HOVA :lol: :lol:) azért ne vidd túlzásba, inkább idd a teát, és pihizz többet! jó hogy lement a láz is!

Gabka! megvan a kukaca :lol: :lol: először én se tudtam hova kell nézni, de megtaláltam a végén! de jó lesz majd ezeket a fotókat mutogatni a leendő párjuknak, jó huszonév múlva :lol: :lol:

Zsu, rendben lesz minden, és látod, sok pihenés utána és majd te is megnyugodhatsz! nagyon nagyon fogok majd rád gondolni!!!

szia Móci! majd rakj fel te is vonalzót, és gratula a kistesóhoz!

Cat! TÚRÓGOMBÓC!!!! van itt egy faloda a közelben, ott kértem nagyon sokszor azt, mert irtó finomra meg tudták csinálni!!! bár tudom, nem nagy ördöngösség megcsinálni otthon, de néha, mire otthon elkészitem, már nincs kedvem enni belőle... :roll: :roll:

és egy hir: tegnap eljutottam első kismamatornámra, hát Réka tornája ehhez képest laza pihegés, mert bizony volt, hogy alig birtam, de nagyon jól esett! azt hittem lesz izomlázam, de inkább csak jobban érzem magam! kb10-en lehettünk, kispocakkal, nagyobbal, de jó volt nagyon! a baj az, hogy tegnap láttam a brendon oldalán, hogy már nem árulnak többé bérletet, és az oktató is mondta óra elején, hogy decemberig még le lehet ezeket járni, de mostantól már csak napi jegyeket adnak el, és úgy néz ki, megszüntetik a tornát. Van egy másik hely, a 14. kerületet beszélték, nagy lajos király útját, ahol szintén van kismamatorna, ezekkel az oktatókkal, majd küldenek emailt, erről. szóval igyekeznem kell, hogy lejárjam a maradék 15 alkalmat!

Kép
tünemény
 
 


tünemény:

én max a szoba takarítást hagyom páromra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azt is ritkán mert ő mindent bedobál az ágyba,fiókba,polcra.összepórszivózik és annyi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ha mosogatna jesszus mi lenne a konyhában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a mosásról meg már ne is beszéljünk.másfél év alatt annyit tanult meg hogy kell kikapcsolni a gépet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ő inkább a kupi csináláshoz ért,de ahhoz nagyon.egy pár zokini itt egy másik ott,egy póló itt és egy másik ott.
anyós esélte hogy annó mikor még otthol lakott sem takarított.anyós mikor félevente egyszer rendbe rakta a szobát akkor az egy napig tartott pedig csak egy kis lukja volt.én is meglepődtem mikor előszőr felvitt magához :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én sem tartottam rendet a szombámban de ami nála volt............................

főznöm mem kell mert apum hivott hogy úgy csinált kaját hogy nekünk is jut.eggyel kevesebb teendő :lol: :lol: :lol: imádom apukám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Tényleg Móci, üdv és gratula a vegyespároshoz!
Mostanában csak egynemű tesókról hallok, a környezetemben is, meg itt közöttünk is szinte csak az van. :roll: Az egyetlen kivétel eddig talán Kikocska volt, na meg Te!

Kikocska, tök jó nagy családod van, lesz ott uncsitesó rendesen!!!!

Gabka, császár ügyben a legfontosabb az egészség!! Ha így vagytok a legnagyobb biztonságban, akkor hozzá kell szoknod majd a gondolathoz. Ettől nem elszel kevesebb. Bár nem írod még biztosra, szóval ne is add fel! Édes a fotó!

Most nézem csak: nálunk a T betűsöknek mind kislányuk lesz! :shock: :wink: Tisa, Tici, talán Tünemény….
Mit szólsz Tasin? Ki van még T-s?

Virág, Afp-m is lesz kedden, de az reggel a Jánosban, utána meg irány a Máv!
Jó, h nem lett nagyobb baj azzal a fogacskával! Remélem nem is fáj neki!
Ilyen korán mész terheléses cukorra? Hogyhogy?

Dharma, te egy héttel idősebb vagy, mint én és egyszerre megyünk Apf-re? Csajok, melyik héten kell menni elvileg??? :roll:

Ettike, neked miért volt csaszid? A dokid belemegy most a hüvelyibe, ha minden ok? Te mit szeretnél?
És tessék pihenni!!!!!!! A kosz meg tuti megvár!!!! Tapasztalat.... :oops:

Tünemény: akkor hetente 2szer kell járnod! Jó fitt leszel! Hihi
:wink:

Dokinál minden ok volt, a genetikát ugye nem tudjuk, de amúgy teljesen jól van a kicsike! Ez is valami.. A nemét meg sem próbálta megnézni a doki, mi meg nem kérdeztük, úgyis hamarosan megtudjuk!
Ma meg voltunk piacolni reggel, olyan jó volt! Régen Apával hetente jártunk, de mostanság lusta vagyok elmenni odáig. De annyival szebb és olcsóbb is az árú, mint a sima zöldségesnél! Újra rá fogunk szokni, azt hiszem! :)

Zsu
svs
 
 


Köszönjük a fogadtatást!
Én sajnos az 5. hét óta vérezgetek, igy feküdnöm kell! Közben kiderült hogy a lepényem is a méhszájnál van igy szigorú fekvésre vagyok itélve! Nem főzök, nem takarítok! Anyukám, anyósom jön át, de van hgoy egyedül vagyok a gyerekkel sajnos!

Ettike ha jól láttam neked is ilyen placentás gondod van? Neked mellső fali? Azért óvastosan a rendrakással is!! És még beteg is vgy? Jobbulást!!!
Ja a kisfiamat Bercinek hivják, a hugi neve még titok egyelőre! Férjemet meg kell még győznöm!

Dharma, te merre laksz hogy Kistarcsán van a dokid?

Gabka, grat a kukishoz! Én látok valamit amit annak vélek!

Silidi, te egri vagy? Húgom is! Illetve most már ostorosi! Lehet ismered is őket!;)

Tünemény, téged nagyon irigyellek a kismamatornáért! Annyira rámférne már a mozgás!!!:(

Lányok a vonalzót mindig be kell másolnom az üzenetbe? Vgy hogy működik??
móci79
 
 


zsu:

nem tágultam rendesen,Patrik szive is rosszalkodott,nagy volt a buksija is,ja be sem illeszkedett rendesen ennek oka a zsinór volt ami visszafogta mert 2 szer a nyakán volt.szóval volt gond rendesen.így volt a legjobb.

móci:

sajnálom hogy feküdnöd kell.gyerek melett nem könnyű.nekem szerencsére a hátsó falon tapad a lepény,így egy fokkal jobb,nagyobb is az esély hogy elhagya a méhszájat.nekem nem kell feküdnöm,legalábbis dokibá nem mondta.azt mondt ilyen fiatal terhességnél még nem olyan veszélyes.azért gondolom ha 25.-én is ez lessz a helyzet ágyba parancsol.
enyim páromnak sem tetszett a Jázmin,ő nagyon örült a kukinak(még el is pityeredett :wink: :wink: :wink: )

takarítással már végeztem is.még ki kell teregetnem és annyi.és csak picit fáradtam el.

Kép
Kép
ettike
 
 


AFP-re azon a héten kell menni, amikor már betöltötted a 16. hetet. Ráadásul nekem a doki azt mondta, hogy a 16. hétnek a vége felé menjek. Így szombaton töltöm a 17-et és előtte pénteken megyek AFP-re. Nálunk így van, de gondolom ezt is dokija válogatja. Ildi, ha jól számolom a vonalzód alapján keddre Te is betöltöd a 16. hetet...

Kép
tici
 
 


Móci: Sziaaa, üdv köztünk! Igen, egri vagyok. Nincs kizárva, hogy ismerem a húgodékat, bár azért nem olyan kicsi ez a város :) Látom kislányotok lesz, ti egyértelműen láttátok a bizonyítékot az uh-n?
Juj, sajnálom, hogy vérezgetsz, feküdj és pihenj szorgalmasan, úgy biztosan nem lesz semmi baj!
A vonalzót csak egyszer kell bemásolni a profilnál az aláíráshoz.

Zsu: meglátod, minden rendben lesz! Szörnyű micsoda stresszt okoznak ezekkel a vizsgálatokkal a kismamáknak és a legtöbbször teljesen feleslegesen. :evil:
Óóó, nem vagyok T-betűs :) Sebaj, remélem S-sel is lehet kislányra pályázni :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Bocsi, nem Ildi, hanem Zsu! :oops:

Kép
tici
 
 


Sziasztok!

Tasin, Annaszuszi: voltatok vérvételen? Taliztatok?

Kikocska: megnéztem én is ezt a tappancsot. Tök cuki. Hát ha akarom 6 ujjat látok, de szerintem egy kicsit maszatos a kép. :)

Cat: én is pont erre gondoltam, hogy jobb hogy tejfogakkal történt ilyen és nem a maradandókkal. Remélem azzal nem lesz semmi baj.
Szerintem a 18-19 heti genetikai uh-n már tudni fogjuk a nemét. De néha úgy vagyok vele nem akarom tudni. :)

Gabka: jók a képek :) És tényleg mintha kukis lenne :)

Ettike: jobbulást a torkodnak! A takarítás meg megvár. Pihizz, már amennyit tudsz Patrik mellett.

Tünemény: de klassz, hogy eljutottál a tornára. :) Én tuti nem fogok járni.

Zsu: jujj akkor nagyon zsufi napod lesz kedden. :( Hányra mész a Mávba? Mert én is előfogok fordulni kedden ott. :) Azt nem tudom miért ilyen korán csináltatja a doki a cukros vizsgálatot, de Kendénél is afp-vel együtt letudtuk. Lehet meg akar kímélni a doki plussz egy úttól. :) Kendének szerencsére nem fáj a foga, pedig jól meg is mozgattam neki, de még csak meg se szisszent. Azt mondja nem fáj. Hála égnek.

Móci: Nyugi nem lesz semmi baj a babával! Kendével én is véreztem az első pár hétben, de minden okés volt vele. Ja és a 8 hónapot végigfeküdtem.
Kitartást a fekvéshez! Hogy hívják a fiad??? Gondolom nem könnyű mellette feküdni. Én az enyém mellett nem tudnám csinálni.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Zsu: a 2009 április-júliusra babát szeretnénk! topickból nagyon szorítanak neked és puszilnak a csajok. (Pruci-Teri írta nekik, mi van veletek, mert már nagyon aggódtak a csajok, hogy merre lehetsz.)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Még meg kell szoknom ezt a babanetet!
:oops:

Ettike, akkor szerencsés vagy, nekem is hátsó falon tapad a lepény! Anyósom szerint akkor nem kell császározni (38 éves csecsemős tapasztalat) de a dokit még nem kérdeztem!
Gondolom neked azért nem kell feküdni mert nem véreztél!

Sildi, csak azért gondoltam hogy ismerheted, mert húgom férje egri borász (persze ki nem az egerben? :D) Demeternek hivják őket!
Mi az uh-n egyáltalán nem láttuk a bizonyítékot  Sőt én úgy néztem hogy oldalt volt a kiscsaj! A szonográfus mondta hogy tuti az! Hát nem tudom!
Nem sikerült a vonalzó, azt irja túl hosszú aláírás!:(

Kisvirág, neked is feküdnöd kellett? Nálad mi volt a baj? Én attól félek bedilizek a végére!
Bercinek hivják a fiamat, elég nyugis gyerek, szépen eljátszik magába is, van hgoy bezárkózik a szobájába és senkit nem enged be! :D

Kép

Kép
móci79
 
 


Sikerült a vonalzó!! :lol: :lol:

Kép

Kép
móci79
 
 


Sziasztok!

Ma megint jó kis darálós napom volt!
A fél 6-os busszal mentem Pestre vérvételre. :(
De már olyan negyed 8-ra a kórházban voltam a gyors bejelentkezés után a 10-es sorszámot húztam, hál'istennek gyorsan le is zavartam, semmi gond nem volt.
Már 3/4 8 körül végeztem is és gondoltam akkor gyorsan elcsípem a fél 9-es buszt.
Metrós átszállásokkal elértem a népligetbe 8,28-ra (persze egyszer elbénáztam a metró irányt :( )
Na beestem a buszra ami persze tömve volt, de találtam egy helyet egy jó kövér nő mellett, úgyhogy alig fértem el.
Amikor a busz elindult elkezdte nyomni a meleget, persze az a fajta volt ahol nincs ablak meg ilyen magadra irányítható légkondi.
Levegő semmi.....kezdtem érezni hogy baj vagy a gyomrom elkezdett liftezni .... :(
Egy újsággal el kezdtem magamat legyezgetni, de ahogy a nő mellé voltam bepréselve éreztem, hogy nem sokat segít...
Na, gondoltam vagy szólok a buszsofőrnek hogy rosszul vagyok, vagy hányni fogok ( mindkettő elég ciki)
Valahogy legyűrtem az érzést, akkor meg éreztem, hogy elönt a víz, a vér kiszalad a testemből. nem kapok levegőt, szinte és tisztára leizzadtam...... :(

Valahogy ezt is túléltem, akkor már azt hittem hazáig minden rendben lesz..

Erre az egyik megállóban felszálltak többen és megcsapott valami állott zsírszag meg molyírtószag.......na, kezdődött az egész előről...
a végén azt hittem le kell szállnom egy pár faluval előbb aztán telefonon segítséget kérnem, de valahogy hazaértem ...... :cry: :cry:
Szóval most már kezdek jobban lenni csak a fejem fáj mint állat.

Gondolom leesett a vérnyomásom éhgyomor+vérvétel+eleve alacsony a vérnyomásom...
Hát ilyen szarul régen voltam, ha nem ülők biztos elájultam volna...

Más:én csak holnap leszek 16. hetes (betöltött) a doki holnapra akart kiirni AFP-re, de azért kellett ma mennem, mert szombaton ugye nem lehet.....

Annaszuszival nem taliztam, mert szerintem én eljöttem mire ő odaért, neki még el kellett mennie a beutalóért...
Szóval, marha gyorsan végeztem....a férjem meg is kérdezte, hogy hát te nem mentél el? amikor beugrottam hozzá..... :)

Most megyek és tanulok , mert holnap vizsgázni megyek, majd szorítsatok az utolsó nehéz vizsgám lesz, ráadásul nem mondanám, hogy sikerült az anyag rejtelmeit teljesen elsajátítanom..... :lol:
Puskám van egy köteg , csak én az a béna diák vagyok aki nem mer puskázni, inkább tanul...

Mellesleg én is T betűs vagyok és nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, hogy nekem a 12 hetes uh-n azt mondtaa doki hogy 90% lány....
Mondjuk lehet benne valami, mert úgy tárogatta a lábait szét mint egy kis ribi :lol: :lol: :lol:
Láttam én is a nuniját, ami felőllem lehetett egy here is, két is gömb...de azt mondta, hogy a szeméremajkak ilyen nagyok ilyenkor.
Igaz, hogy lógós részt nem láttam a gömbökön......
Na de 3 hét és kiderül :lol: :lol: :lol:
Bár azért örülnék neki ha egy másik kukit is foghatnék néha. :wink: :wink: :wink:

A férjem lehet hogy azért akar kislányt, hogy csak ő legyen ebben a kivételes helyzetben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jól van, bedugulok...................

Szép napot!!!!!!!!! :lol:

Kép


Kép
tasin
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: