Új privát üzeneted érkezett!

Pann
Még annyit, hogy a szőnyeg és a vasaló közé tegyél egy nemsajnálós textildarabot!
lora7
 
 


Pann,

szőnyeg-gyurma: oldószer pl. folt benzin, a gőzölős vasaló nem javasolt.

Kedden este lesz netünk, ha minden jól megy, úgyhogy most csak apáéktól bekukkantottam.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


kditke
a bkocsit a vaterán adtam el, bár a babaszobán is meg volt hirdetve (régebben ott is adtam el ezt-azt). a lényeg, h részletes legyen a hirdetés és mindenképp legyen hozzá fotó

pann
tökjó, h írtad a könyvtárat, már én is be akartam íratni, csak nem voltam benne biztos, h vannak ilyen kicsiknek is könyvek. na de akkor majd benézünk mi is

még n n messze járunk a bkocsi nélküli sétától (kézenfogva nem jön, csak amerre a szeme lát, ja és 90%-ban csak futni hajlandó, úgyh egyelőre nem kockáztatok). még egy éve vettem egy könnyű, esernyőrecsukhatót 9ezerért használtan, úgyh az eredeti travel systemes kocsinkat adtam el

wc-szűkítő vs bili
nekünk wc-szűkítőnk van egyelőre, de ezt is ajándékba kaptuk, noname, még ki sem csomagoltam. kele még semmilyen formában nem jelzi, h tudomása lenne bármiről is, úgyh nem foglalkozom a kérdéssel. bezzeg a rokonok!!! az agyamra mennek ezzel, h ennyi idősen már legalább próbálkozni kéne :?

lora
éljen a szőnyegtisztítás!!! én is n készülök rá, de én is így szeretném, h kele ne legyen itthon. mostanában nem tudom, meg tudjuk-e oldani, de n n kéne :oops:

óraátállítás
a világ legnagyobb ki...khm kiszúrása az otthonlevő anyukákkal (vagy csak velem?!). azt simán vette, h egy órával később van fekvés, de reggel uakkor kel, ma pl fél hatkor :twisted: :twisted:
arról nem is beszélve, h du hat körül szoktunk hazajönni, mert akkor már tök jól eltelik az este, de basszus ötkor már sötét van, nem maradhatunk a játszón :roll:

majus3
 
 

 
 

Május

Köszi a vaterát !!!! :wink:

Sötétedés, óraátállítás szerintem is kiszúrás, pláne, hogy azt mondták az ELMÜ-sök is , hogy már elveszítette az értelmét is úgyhogy nem értem MIÉRT ????

Fekvés változatlan fél 10 felkelés jelenleg 7 fél 8-kor !!!! :wink:

Voltunk ma Prevenar oltáson és apuka is kapott oltást, mivel Tomi már megkapta a Varilrixet, de nem volt ott a kiskönyvünk mikor kapta így nem volt beírva, de mivel én kiváltottam ezért apuka kapta meg, 2 hónap múlva ismét kapnak mindketten:apuka Varilrixet, Tomika Prevenart !!!!! :wink: :P :lol:

Így apukát is a gondozóban GONDOZZÁK !!!!!! :wink: :lol:

Lora

Vanich por nálunk sem vált be,(pedig én frissen porszívóztam ki és szuper porszívóval-igaz Helga ???) sem a gözölős szőnyegtisztító, sem a vizes gép. A következő próba a vizes gép Vanich oldattal, (kimondottan gépbe való fajta) mivel a folyadékja nagyon jó, de nem vagyok hajlandó végig mászva kisúrolni a 3 méteres szőnyeget !!!!!! :twisted: :evil:

Helga

Hétvégén én is gondolkodom a hazamenetelen (Szegedre) de egyedül Tomival nincs kedvem(apuka dolgozik) !!!! :twisted: :evil:

Pankaa

Én nagyon felkészült vagyok, csak a keresztelőn merült le az egyetlen akkumlátor, jelenleg már minden akkuból van egy csomó váltás !!!!!

Kép
kditke
 
 


Sno!
Nagyon jók az új kisképek:DSebi ismét dilemmázhat hogy kit is lát a képeken :lol: :wink:

Pann!
Úgy emlékszem te kerested anno a DM-es 3-as tápit, nos ismét láttam tegnap.De Gergő már nem issza, ugye?Hogyan is zajlott a leszokás?Mit iszik helyette?Mert én is gondolkozom hogy átállok lassan a sima tejre tápi helyett, de lehet megvárom mig 2 éves lesz :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!


Képzeljétek, Gergő tegnap megkapta a 18 hós kötelező oltást, meg a soron következő Prevanart, és ma annyira fáj a lába, h gyakorlatilag nem tud lábra állni! :shock: Képzelhetitek, mennyire megijedtünk reggel, mikor ezt láttuk, ráadásul be is lázasodott, úh ez már biztos, h nem a mi napunk. :(

Panka! A leszokás úgy zajlott, h nem kért. :wink: Pontosabban nem ébredt fel érte hajnalban. Egyébként nálunk még mindig nincs 3-as tápi, de már csak a kíváncsiságból nézem meg a polcot.

Lora! Séta: ő előbb nyújtja a kezét, mint én nyúlnék érte, és gyönyörűen jön mellettem. Persze kötöttünk egy megállapodást, h ha vmi n érdekeset lát (bot, száraz levél, egyebek) akkor azt megnézzük, együtt, kézenfogva. Működik. :wink: A két hetet meg ne úgy képzeld, h folyamatosan ordított, csak addig próbálkozott időnként. Eleinte sűrűbben, aztán egyre ritkábban. :)

Na, lábrakelt a gyermek. Hál' Istennek! Már itt köröz körülöttem. :D :D N ijesztő, amikor csak fekszik....húúú....de jó...megyek is, felöltöztetem. :D :D :D
Vendég
 


Pann, klassz. Most megyünk mindjárt 18 hónapos oltásra (látom ti is megcsúsztatok kicsit :D ) de a pervenart nem adják be vele egyszerre. lehet-h ezért nem?

(persze ez nekem megint szabad nap (de majd ledolgozom éccaka). a munkába állást úgy képzeljék a nem rugalmas beosztásban dolgozók, h minden oltás egy szabadnap kivétele.. végülis a huszonegypár szabi simán eltelik egy évben úgy, h csak oltattál meg orvoshoz vittél, nem is kell/lehet elutazni sehova!) :wink:

A két hetet (kézenfogva sétlás) - saját tapasztalat alapján - csak úgy tudom elképzelni, h folyamatosan ordít. És mikor megnéztétek az érdekes tárgyat akkor hogy mentek tovább, mert mi sehogy. ott tábort verünk, és mikor továbbmennénk na akkor jön a hiszti!

Végre Boldi a bölcsiben is kimutatta a foga fehérjét, eddig egészen skizónak éreztem magam, h nekem hisztizik, ott meg el se hiszik mert tündibündi jógyerek! Na de tegnap nyomott ott is egy azonosíthatatlan célú padlón tipródós hisztit :twisted:

Ja, van még egy típus, az ún. hátrálós hiszti. Az kemény. nem adod oda mondjuk a konyhakést amit kinézett magának (nem, nem tudod elterelni a figyelmét cuki kacsás könyvvel), és akkor vádlón a szemedbe szegzi a pillantását ordít és hátrál! Végig szemkontaktust tartva, az fontos! ha már elég messze ért akkor megfordul és meg van sértődva. Na ilyenkor már akkor se lehet kiengesztelni, ha tálcán kínálod az említett tárgyat.

Amúgy cuki. Szavakat mond, és azt, h "hányóra" azt is így egybe, fogalma sincs mit jelent, tetszik neki a hangzása :lol: vicces!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ez a hülye babnet kidobodt. Apuról írta, majd ha lesz lekierőm akkor leírom újra.

Oltás: Nálunk is volt egy kis lábfájás, hogy nem mozdult meg, de egy-két óra alatt elmúlt.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!


Gergő egyre lázasabb, kezdek kiborulni. Lenyomtam a torkán egy adag Nurofent, de szívből gyűlöli, úh megkűzdöttünk. Felhívtam a dokinkat, nem vette fel, aztán a védőnőnket, ő sem vette fel - hurrá. Nem adtam fel, felhívtam a rendelőt, vkivel beszéltem, aki szerint be kéne vinnem Gergőt du. a doki nénihez, mert ez már nem oké. Épp belenyugodtam, amikor visszahívott a dokink (milyen rendes), és leadta a "miből-mennyit-hányszor" listát és azt mondta, h vasárnapra már csak hőemelkedésének szabad lennie. Hát reméljük a legjobbakat. :(

Ágiboldi! Mi elvisszük az érdekes tárgyat. Bármennyit. :lol: Van, h Gergő kisvödörrel indul neki, akkor aztán van hova pakolni, de simán pakol a zsebekbe (övébe, enyémbe), nálam lévő szatyorba, táskába is.

Hátrálós hiszti, nem semmi. Szemkontakt csak azért, h érezd mennyire belegázoltál a lelkivilágába, és mekkorát csalódott benned? Fúúú.....
Nálunk újítás van: sima ordítás, megáll ott, ahol sérelem érte, vesz egy nagy levegét, és üvölt, amíg bírja szusszal. Ha nem reagálunk, vesz még egy nagy levegőt. Ezen a ponton bukik meg a "meg kell vonni a közönséget a hisztiző gyerektől" elmélet. Ha csak ránézek, és figyelem míg ordít, és kérdezek vagy mondok utána vmit teljesen nyugodtan, akkor beéri egy menettel. Ki érti ezt?!? :roll:

Szabadnap: ez szuper. A tanároknak sok a szabadsága, de az iskolai szünetekhez kötött. Ha máskor akarnád kivenni, jellemzően NEM engednek el. Ez ilyen oldd-meg-ahogy-tudod hozzáállás. :?

Ja, még az oltásról: sztem inkább az (volt) a baj, h lappang(ott) benne vmi és ráoltottak. :(
Vendég
 


Panka,
köszi, szóval ezen a képen is hasonlítunk...

Pann,
ez marha ijesztő lehet! Remélem gyorsan javul Gergő állapota!

sétálás,
Sebi 2 lépés után stand by üzemmódra kapcsol, és csak áll és bámul, olyan szinten lekötik a történések, hogy blokkolja a mozgását. Ma teljesen kiakasztott ebédért menet (1 háztömb), a végén lekaptam a mociról, és vontattam magam után, de még ez sem zökkentette ki :roll: Mi lenne, ha a belvárosban élnénk darukkal, villamosokkal, lehet, hogy a légzésére is oda kéne figyelnem, mert még az is leállna a sok látnivaló hatására.

Ágiboldi,
Sebi is tud önérzetesen hisztizni, csak bírjam röhögés nélkül. Gondolom nálad a nevethetnék már elmúlt.
Van olyan, hogy egy gyereket kizárnak az oviból? :twisted: Ha nincs, akkor meg kell vele beszélni, hogy ott tombolja ki magát, otthon meg jöhet a tündi-bündizés.

Látod Timo is milyen jól megdumálta Lillussal, hogy hol kell sokat enni :lol: a következő lépés az lesz, hogy az ovisnénik látják, amint Lillus akurátusan elcsomagolja az uzsi maradékot, Boldi meg angyali mosollyal rohan eléd, és akkor tudni fogják, hogy ők egy szörnyű összeesküvés áldozatai 8)

Lin,
ugye nincs baj?

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


küldtem a közösre levelet, akit érdekel néhány Sebi videó

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Pann!
Elhiszem hogy megijjedtetek!De jó hogy újra ugri-bugri lett:D

Ágiboldi!
Séta nálunk is hasonló, bár mi kisutcákon megyünk, ott nem fogja a kezem.Érdekes dolgok megnézése közben ha meguntam, akkor köszönök hogy szia, és elindulok.Akkor nyargal utánam:D
hányóra: :lol: hiszti már nem vicces, bár én néha alig bírom megállni röhögés nélkül, mert olyan édesen csinálja :lol: Biggyeszti a száját,meg csúnyán néz:DDe biztos csak azért veszem ilyen könnyen, mert ennyivel ki is merül a hiszti, Emili bedől a kacsás könyvnek :lol:
Egyébként nálunk még működik az is, hogy ha azt mondom neki:figyelj anyára, mondok vmit!:DAkkor elhallgat, és figyel :lol: Én meg elmagyarázom neki hogyan is működnek a dolgok.
De nem is azért mondom, tudom hogy nem lehet a 2 gyereket egy lapon említeni, mert ahogy látom ég és föld :wink:

Sno!
Hát ez a számolás tényleg fantasztikus!!!
:o :o :D
Meg egyáltalán hogy milyen szépen beszél!!!! :o
Emili nagoyn le van maradva hozzá képest, bár ő meg aktivitiben nagyon jó :lol: Ő is próbálkozik az etetőszékbe mászásal, de én mindig rászólok, hogy koppanni fog a feje, erre abbahagyja :lol: :roll:
Evésben is nagyon ügyes, Emili itt megint csak lemaradásban van:(Sebi is bal kezes?Az a tányér a régifajta ovis?Olyanra vadászok:)
Nagyon ügyes Sebi tényleg, penge esze van!:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Vagyok,de a héten Daninak őszi szünete van és állandóan megyünk valamerre.Annyira jó,reggel 8.15-kor kelnek!!! :shock: Nincs kapkodás reggelente,és kelés után nyugodtam tudunk reggelizni.MOst látom milyen jó,hogy van tesó.Laura elért abba a korba,hogy nem csak 2 percig érdekli valami/igaz néha vannak ilyenek is/és míg mondom Én mosogatok,takarítok.... addig bemennek a szobába és ketten eljátszanak.Azt nem mondom,néha nincs hangoskodás,de legalább megcsinálok mellettük mindent,nem mikor alszanak.
Laura már Danival szemben kezdi felemelni a hangját.Ha valami nem tetszik neki akkor jó hangosan mondja DANIIIII.
Voltam velük tornán.Nagyon élvezték,és hazajöve ebéd nélkül aludt mind a kettő.

Pann
Nekünk is hátravan a 18 hós oltás.Hétfőn megyünk,de lehet az agyhártya ellenit fogja most beadni.
Környezetembe is sokan panaszkodtak,hogy a 18 hós oltástól belázasodtak,de másnapra nem volt gond.Ezeknél a gyerekeknél meg a 15 hós oltásnál a 14.napon nem volt gond.Pedig mindig azt hangsúlyozzák.
Erről a sántitásról eszembe jutott Daninak volt egy oltása/Ő még a régi szerint kapta/hogy vigyázni kellett velük,mert mikor megkapta a szurít jól el kellett maszírozni és utána sokat sétáltatni.De volt olyan aki időlegesen lebénult tőle./de ez ritka/

Panka
Nekünk is 9-18 kg-s ülés volt,de nem tudott normálisan benne ülni.MOst vettünk neki nagyobbat és nagyon tetszik neki,nem rugdossa az első ülést.
2 lábon ugrálás próba színten van.Mióta tornára járunk ott 9 m hosszú tranbulin van,azon próbálgatja,igaz végig futást rajta jobban élvezi. :? Itthon van a kör tranbulin azon ha fogjuk a kezét ugrál,de főleg azon is leül rá és Dani ugrál rajta azt élvezi.

Sno
Nagyon szuper az avatar és a kiskép is.
Laura is néha lábújhegyen jár,meg most indián szökdelés tetszik neki nagyon.Ja meg a lakás körbefutása.Általába 10-szer egyszerre.

Nanica
Erről jut eszembe hogy álltok a cipő hordással?Linus lába javul?

Lora
Autó ülésnél van amelyik picit dönthető is van nagyobb fajtába,meg ez még belső öves neki.Valahogy úgy látom jobban érzi magát Laura ebbe.
Jó kis szabad napjaitok voltak. :) Szőnyegpucoláson Én már aug-ba túl voltam vele.De volt itt egy csaj aki árult egy porszívót,állítólag mindent kiszed a szőnyegből,potom 450 000FT-ért :shock:

Helga
Reggel még mindig korán keltek?Hogy bírod,ha éjszaka még sokszor szopizik Áron?
KB.2 hétig hidegen eláll a tökfigura.Ma faragnak még ki kettőt Apával,mert amiket felraktam pont elrohadtak.

Timi
Hogy vagytok?

Május
Veterán Én is gondolkodtam,hogy eladok pár cuccot.Hogy csináltátok?Postán adtátok fel a babakocsit?

Kditke
Jó alvókája van még Tominak.Én ilyen összeszedett Anyuka nem vagyok.Mindig itthon hagyom a fényképezőgépet.

KI próbálgatja a pelus leszoktatást?
Nálunk már az utcán kérdezgetik,hogy miért nem próbálom,ugyanis Laura egy igazi finnyás lány.Ha bekakil akkor nem ül rá,üvőlt,hogy kaka és ahol van lefekszik,hogy szedjem ki.Héten a zebrán akartam átmenni velük,mire meggondolta magát odament a füves részre és lefeküdt,hogy tisztítsam ki.Nem is néztek ferde szemmel.
Múltkor meg Zsolti hozta biciklin és hazafelé állt,mivel akkor is bekakilt.

Gyerek kérdés:
Múltkor Zsolti felvetette jó lenne még egy,de ha már páratlan inkább még 2 kell neki. :shock: Megkérdeztem tőle mi lenne,ha Ő maradna itthon velük.Na erre azt mondta inkább nem kell :D Meg anyagilag se mindegy.Daninál már észreveszem a pénztárcám hogy apad.

Óraátállítást jól átvészeltük.Vasárnap igaz 6.30-kor kelt,de azóta 8 elött soha.

Séta:
Ha egyedül megyek vele valamerre általában megfogja a kezem és mondokázunk,éneklünk.De vannak ilyenkor is elszaladások,mint galamb kergetés.../ez ritkább/,De ha Dani is ott van akkor a 20 perces bolti séta általában 1,5 óra.Na ilyenkor néha durran az agyam.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sno

Nagyon szuperek a videók.Laura ha látja a videóra vevést,inkább átjön az Én oldalamra és megnézi hol a baba. 8)
Nálunk a csigabigát és gombás mondokát mondogatja.
Sebi ilyen jól eszi a főzelékeket?Borsóból mi általába egyesével eszegetjük fel a tányérról. :?
Szépen számol már Sebi,esetleg nem lesz matek tanár?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Sajnos, de. Nem igazán van jól.
Akkor amikor írtam nem mondtam mivel, hát prosztata megnagyobbodással. Szerencsére a szövettan jó lett, csak sajnos már akkor is volt egy kis probléma, nagyon nehezen és lassan tudott pisilni. Akkor azt mondta a doki, hogy a műtét ilyenkor egy vastag katéteren keresztül történik és valószínűleg az sértette meg és gyulladásban van. Kapott rá gyógyszer és utána nem is volt gond egy-két hétig. Persze már a műtét után nem sokkal dolgozott, nem tudott a se..én ülni. Most viszont újra gondok vannak, elment tegnap a dokihoz és katéterrel jött haza, ami két hétig lesz bent. Azt mondta a doki, hogy a sérült helyen hegesedik és az okozza az elzáródást illetve összetapasztja a húgycsövet. De ez nem 100 %, hogy ez a gond. Az a gond, hogy közben beszélgettünk valamelyik héten Zsoltival, hogy ezt nem igazán szokták közölni az orvosok, de az ilyen műtétek kb 50 %-a szokott sikerülni és egy pár évig így lehet húzni, hogy kezelik, de előbb-utóbb állandó katéter vagy pelenka lesz a megoldás. Édesapám, viszont ahoz képest, hogy 62 éves egy nagyon mozgékony, életvidám, állandóan kint dolgozik, nem tud megmaradni sokáig. Akkor meg jó formán nem lehet majd semmit sem csinálni. Nem tudom hogy fogja elviselni ezt a tudatot.

Most ennyi, majd jövök még és elolvasom amit írtatok.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Dana!
Milyen ülést vettetek?
Ha Laura ilyen jól jelzi a kakit, esetleg kérde meg, hogy előtte jelezze 8) :D Van bilije, vagy wc szűkítő?Dani mit használ?Gondlom már látta őt, nem akarja ebben is utánozni?Ez lehet elég motíváló lenne.

Lin!
Apukádnak jobbulást kívánok , remélhetőleg jól alakulnak a dolgok, és nem kell katéter, vagy pelus:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Ma sehol senki? :? Bár nagyon szép meleg idő volt ma, mi is voltunk a játszón délelőtt.Készült kép is az udvarban a vagány Emiliről:
Kép

Volt vki a The Body kiállításon?Én szeretnék elmenni, de elég drága ajegy, és nem tudom hogy megéri-e? :roll: Mit tudtok róla?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hali!


Nem direkt töröltem magam, csak bénáztam, úh most újra kezdő felhasználó lettem és névtelenek a hsz-eim. Bocs. :oops: :oops:
Vendég
 


Pann,
Mi van Gergővel???

Dana,
tényleg lehet, hogy Lauránál érdemes próbálkozni, ha őt ennyire zavarja a kaki. Sebi inkább félti, és nem akarja, hogy kivegyem.
Sebit is csak harmadszorra sikerült felvennem, ő is mindig "megzézi". Imádja a borsófőzeléket, amúgy messze nem így eszik, de ezt szent áhitattal fogyasztja. A zöldségeket nagyon szereti, tiszta apja.

Lin,
reméljük apudnál rendeződnek a dolgok. Nagypapámnak is volt ilyen műtéte, és neki (nem írom azt, hogy sem) nem hozta a várt eredményt.

Panka,
nagyon jó ez a kép.
Ez az Alföldi porcelánnak az étkészlete, 3 féle mintával van, normális áron (mélytányér, lapos, 2 füles bögre).

Kéne csinálnunk a picasara egy 2008 ősz mappát a nyári mintájára, és oda feltehetnénk néhány képet.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Csak röviden:

Pann, nagyon remélem, hogy Gergővel minden rendben, olyan ijesztő tud lenni egy lázas betegség! :(
A séta-sikerhez gratulálok, Peti ettől fényévekre...

Ágiboldi, a cuki kacsás könyvön akkorát nevettem! :D Ilyet csak nagyon kezdő anya javasolt volna neked, asszem ennél már rutinosabbak vagyunk! :)
((Vagy van olyan irtó mázlista, akinél hiszti esetén beválik a CKK?? :shock: ))

Lin, nagyon de nagyon drukkolok, hogy apukád rendbejöjjön!

Orsi, Sebi légzése :lol: :lol: :lol: .
FERGETEGESEK a videók, olyan elképesztő a beszéde! Sebi egyszerűen lenyűgöző! Komolyan mondom, nem láttam még ilyen gyönyörűen beszélő másfél évest!
Az az etetőszékes produkció ismerős...:shock: :) Peti is ilyen energiazsák, kemény, dehát láttátok...:) Meg az átszellemült evés, ahogy minden szem borsót megment, haláli! :)


Rólunk: Írom a szakdogám, iskola is van, régen nem lógtam ennyit, mint most, amíg ezt a hsz-t írom... :? De a gyerekek most komolyan mindig feltöltenek, annyira jó passzban vannak. :) Kivéve Peti, ő napról napra keményebb dió. Pár napja este pizsamában bemászott a kádba, megnyitotta a csapot és beállt alá. Nem százas... :D

Jó éjt!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Sno!
Mostmár csak azt áruld el hol kapható ez a tényér??

Rita!
Hát ha nem is épp kacsás, de katicabogaras mindenképp beválik :wink: (Kippkopp gyerekei címmel).Vagy ha felajánlpm neki hogy nézzük meg a bohócos videót a notebookon, akkor el van felejtve minden :lol:
Pizsma party-t akart tartani a fiad, nem gondolod?? :lol: Legalább hideg vizet nyitott magára?Mit szólt hozzá?

Jelentem tegnap megvolt az etetőszékbe való be és kimászás!(lehet előbb is ment volna, ha hagyom, de most látva Sebit gindoltam megnézzük mire képes a kisasszony, és hát aláecsültem :roll: ).Mint a villám mászott fel,és kifelé is ügyes volt:DPersze azonnal 5x meg kellett ismételni:D

Helga!
Jövő szerdán talizunk! :wink: Én már nagyon várom a koncertet, remélem nem lesz csalódás!!! :?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Gergő szerencsére már jól van, szombaton már láztalan volt. Kicsit még taknyol, de ez nálunk most az egész családra jellemző. :(

Sno! Sebi videók: nem tudok mit írni, n kíváncsi lennék, h hány éves kornak felel meg ez a beszédszint. :roll: Mászásban és evésben Gergő is megüti a Sebi szintet. :lol: Bár etetőszékbe nem mászik, mert egyszer oldalról akart belemászni és magára rántotta az egészet és azóta nem próbálkozik. Nem is baj. Legutóbb szintén oldalt akart kimászni belőle, akkor meg beszorult, olyan volt kb, mint amikor Mici mackó beszorult Nyuszi házába. Szegényt alig bírtam kiszabadítani a röhögéstől... :lol:

Rita! Nálunk is va néha "Neked elment az eszed!" helyzet, de azért Peti kádas ötletét nehéz felülmúlni! :lol:

Ckk: :lol:

Panka! Én állandóan készülök a Bodies kiállításra, legutóbb pénteken mentem volna, ha Gergő nem lázasodott volna be. :? Elmennék Gergővel is, de amúgy is drága a jegy, ráadásul neki is kéne venni ha velem van, ezt meg túlzásnak érzem. :x Szóval most várhatom a téli szünetet, amikor majd anyukám legközelebb ráér felügyelni. :(
Vendég
 


Sziasztok!!!

Hónapok óta olvaslak benneteket,az én fiam is hasonló korú,mint a Ti gyerekeitek és a problémák is ugyanazok,ezért nagyon sok okos dolgot tanultam tőletek.
Eddig nem mertem írni,mert ez már egy nagyon összeszokott csapat,de az én régi topikomba már senki sem ír és ha lenne néhány kérdésem,akkor jó lenne ezt olyanoktól hallani,tanácsot kapni,akik megélik ezeket a dolgokat....
Ha nem szeretnétek már új "arcot",akkor szóljatok,nem írok máskor!!!
Köszi előre is
Szép napot mindenkinek
Meli és Dénes

Kép Kép
meli1118
 
 


Jóreggelt!

Tényleg szuperek a Sebi videói! kíváncsi vagyok mennyit ért belőle, pl. a számoknál tényleg számol-e, mégha nem is tízig. A mondókánál nem számít, h érti-e, nyilván nem, én spéci mostanában értem meg a gyerekkori mondókák szövegének jó részét :oops: (pl. "keserüli holló voltát")

Pann, de jó, h Gergő jobban!

CKK monnyon le! :lol: :lol:
Bár okoz néhány jó pillanatot nekem mikor Boldi bevonul a budiba az apja után és viszi a Rút kiskacsás könyvet, mert ugye a budin olvasni kell, és mégiscsak színesebb mint az újság!
(hihi, mióta bezárta magát nincs zár, úgyhogy magánéletnek vége)

Meli, írj nyugodtan, amint látod nálunk is kicsit lelassultak a dolgok itt a fórumon.. dobd fel!

Timo, már te se írsz?!! Munkahelyről pedig klasszul lehet! :wink:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hali!

Megint névtelenedtem, mert vhol olvastam, h nagybetűsre lehet váltani a felhasználó nevet, és azt próbálom. Csak nem megy. :lol:

Szia Meli! Üdv köztünk! Sztem gyere nyugodtan, már régóta nem jött senki. :wink:
Vendég
 


Pann, inkább írjál ne bravúroskodj :D én még a képet se merem kicserélni... :oops:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!



Voltunk Szegeden, Áron sajnos elkapott egy hányós-fosos vírust, azzal küzködtünk anyuéknál :cry: Nagyon durva volt látni, hogy mennyire rosszul volt szegénykém, iszonyúan elesettke volt és persze egy percre sem tudtam letenni, végig iszonyú intenzíven igényelte a társaságomat.
Minket is nagyon megvisel ez az óraátállítás, főleg az első napokban volt nehéz, mikor 4:45-kor kelt Áron, sőt, pont az első napon utaztunk Szegedre, és akkor semmit sem aludt utána egész nap, mivel nagyon felizgatta az utazás, és a mamáék lakása :)
Hála, mostmár jól van, lassan visszatér az étvágya is. Napokig csak szopott, mást nem volt hajlandó elfogadni!

Panka,
Tegnap megvettem a Rossmannban a Giant pelenkát a kismamás kupponnal és most kaptam érte 9 pontot, amit majd viszek a koncertre a blokkal együtt! Már én is nagyon várom a koncertet, bár aggódom, hogy mi lesz majd itthon.
A bodies kiállítást a férjem nagyon szeretné megnézni, én nem merem :oops: Hallottam már róla hideget-meleget!

Sno,
Nekem is nagyon tetszettek a Sebi videók, az tényleg bravúr lett volna, ha leszámol a tízig a gyöngyökkel :) Amikor Sebi mondta, hogy TÍZ, Áron is leutánozta :) Mi még itt tartunk :)
És tényleg nagyon szépen mondta a mondókát (én nem is ismerem :oops:

Meli,
Üdv köztünk! Gyere jó sűrűn és írj nekünk!

Na egyenlőre elküldöm ezt, majd folytatom....

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!



Voltunk Szegeden, Áron sajnos elkapott egy hányós-fosos vírust, azzal küzködtünk anyuéknál :cry: Nagyon durva volt látni, hogy mennyire rosszul volt szegénykém, iszonyúan elesettke volt és persze egy percre sem tudtam letenni, végig iszonyú intenzíven igényelte a társaságomat.
Minket is nagyon megvisel ez az óraátállítás, főleg az első napokban volt nehéz, mikor 4:45-kor kelt Áron, sőt, pont az első napon utaztunk Szegedre, és akkor semmit sem aludt utána egész nap, mivel nagyon felizgatta az utazás, és a mamáék lakása :)
Hála, mostmár jól van, lassan visszatér az étvágya is. Napokig csak szopott, mást nem volt hajlandó elfogadni!

Panka,
Tegnap megvettem a Rossmannban a Giant pelenkát a kismamás kupponnal és most kaptam érte 9 pontot, amit majd viszek a koncertre a blokkal együtt! Már én is nagyon várom a koncertet, bár aggódom, hogy mi lesz majd itthon.
A bodies kiállítást a férjem nagyon szeretné megnézni, én nem merem :oops: Hallottam már róla hideget-meleget!

Sno,
Nekem is nagyon tetszettek a Sebi videók, az tényleg bravúr lett volna, ha leszámol a tízig a gyöngyökkel :) Amikor Sebi mondta, hogy TÍZ, Áron is leutánozta :) Mi még itt tartunk :)
És tényleg nagyon szépen mondta a mondókát (én nem is ismerem :oops:

Meli,
Üdv köztünk! Gyere jó sűrűn és írj nekünk!

Na egyenlőre elküldöm ezt, majd folytatom....

KépKépKépKép
thelga
 
 


Meli!
Gyere nyugodtan, mutass képeket magatokról :wink:

Pann!
Talán ha írsz az "Apa" nevű akárkinek, aki szerkesztője?, moderátora? a babanetnek, akkor ő tud segíteni.Ha megnézed a topikunk feletti 2006-os topikokat, vemylik zárt, és ott van az apa mint hozzászóló, így meg tudod találni, és még lehet a régi regisztrációdat is vissza tudja állítani :wink:

Ágiboldi!
nyugodtan cserélj képet, csak ne pipáld ki a fénykép törlése 4zetet(én elsőre így próbáltam :oops: :lol: ), de csak simán tallózás, stb.(bocsi, ha tudtad :oops: ).

Helga!
Áronnak mielőbbi jobbulást!!
Ezer köszönet a pontokért!(egyébként a minap vmi honlapon láttam pl. a Brio-s zöld fa helikoptert, 1000 vhányszázért :twisted: !Mége gy pelus árát sem teszi ki, és elkérnek érte egy csomó pontot!Rablás!persze aki amúgy is a Rossmannban vesz, amúgy is Pemperst, annak mind1, kap mellé egy játékot.
van egy 5letem:menjünk együtt a Bodysra! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!!!

Köszi,nagyon kedvesek vagytok!!!
Mi Pest megyében élünk Nagykátán.Dénes az első babánk,aki 35.hétre született a Szabolcs utcában(MÁV helyett)
Természetesen jó gyorsan bepótolta a lemaradást,hála a feneketlen gyomrának és az iszony mennyiségű tejemnek.
Szopizik még,de már csak reggel-este és nem igény szerint már,mert akkor egész nap itthon ülnénk és tépné le rólam a ruhát :roll:
Sok mindent mond már,van kb.80szavas szókincsünk,persze sok mindent csak az első 2 szótaggal fejez ki!

Mi is szeretnénk már 2. babát,de nem siettetem,csak nem védekezünk,ennyi.Amíg szopi van,nem igazán reménykedem!!!!

Most kaptuk meg 2 hete a Prevanart,az első adagot.Persze utána el is kapott valami vírust,gyakorlatilag havonta taknyosak vagyunk(én is) :twisted:
Remélem ez már nem lesz így állandóan.

Bodies engem is érdekel nagyon(férjemet nem :( )

Teszek majd képeket is!!!

Köszi még egyszer a kedves fogadtatást!!!
Meli

Kép Kép
meli1118
 
 


Kép
kedvenc nyári fotóim:Velence Dénes és a labda
Kép
No comment

Kép
Apaaaaaa!!!!

Kép
Hát élni így érdemes!!!

Kép
Pucérkodás

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!


Meli,
Nagyon aranyosak a képek Dénesről! Az almaevős nagyon jól sikerült!
80 szó! Nagyon ügyes!

Panka,
Emili tényleg nagyon vagány a zsebre dugott kezecskéivel!
Egyébként melyik játékra gyurtok? Nekem a vasutas játékok nagyon tetszettek, utánanéztem az áruknak, és kb 5-7000 ft-ért kaphatók. Én csak ritkán veszek pelust a Rossmannban, de ez most nagyon jó vétel volt a leárazás és a kuppon miatt.
Bodies kiállítás???? Hm, menjünk.... bár Áront én sem vinném... főleg ha még neki is kell jegyet venni..

Pann,
Elég ijesztő lehetett a lábfájás meg a láz az oltás miatt!

Sno,
Tök jók az új avatar képek!
Ahogy láttam a videón, szerintem érti valamennyire a számokat sőt a mondókából is a "nem kívánok egyebet" részt mindenképpen.....

Ágiboldi,
Nálunk ilyen hátrálós hiszti nincs, viszont van harapással egybekötött :( A múltkor is, amikor nem engedtem be a szökőkútba fürdeni, úgy megharapott, hogy egy vérhólyag lett a kezemen :(
Egyébként Áron is megmutatta már másoknak a fogafehérjét, a nagyszülő előtt is leverte már az első komoly fetrengős hisztijét... hát az sem volt semmi....

Kézenfogva menés: ha neki kedve van hozzá, akkor simán jön mellettem. De ha nincs....

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok! :)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mifelénk iszonyú gyorsan telnek a napok. Mindjárt karácsony! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jól vagyunk, dolgozgatom, Lillus bölcsizik, mi meg a maradék időben a költözésen agyalunk. Hogy maradjunk Bp-en belül egy másik lakásban, vagy menjünk kicsit kintebb családi házba. Pénteken is megyünk háznézőbe, úgyhogy minden energiánkat leköti ez is.
Lillus rohamtempóban fejlődik, mindent utánunk mond, próbálkozik a mondatokkal is. :) Sokszor pisil a bilijébe, mindig szól, csak én vagyok lusta leszedni róla a ruhát! :oops:

Megpróbálok reagálni egy-két dologra.

Sno!
Megnéztem a Sebi videókat legalább már ötvenszer és azóta is szedegetem az állam! :) Nagyon ügyes kisfiad van, büszke lehetsz rá és magadra is! :) Csini az új fotó! :)

Ágiboldi!
A melóhelyről nem tudok írni, mert felcsaptak rabszolgahajcsárnak és az a két nap, amit benn töltök, full munkával telik! Viszont, reggel szoktam találkozni Boldiapuval, jó lenne veled is összefutni és dumcsizni kicsit! :)

Panka!
Hihetetlen, mire nem képesek a kicsik! Ez a zsebretéve sétálós kép haláli! :) Úgy látszik, az etetőszékbe be és kimászást minden gyerek kipróbálja, mi akkor cseréltük le asztalra szerelhetősre a székét.

Meli!
Üdv itt! :)

Hiszti!
Lillus is fejlődőképes, most már simán lefekszik a földre akár az utcán is. :( De amúgy ő is nagyon harapós, két-három zöld folt most is van a karomon tőle! :( :(

Helga!
Remélem Áron már kiheverte a vírust. Emlékszem, mikor Lillusnak volt ilyen, kábé 2-3 hét kellett, mire totál rendbejött.
Hogy megy a vezetés? Gyakorolsz szorgalmasan? :)

Rita!
Peti fotóit nézegetve a "veszélyes" témában, nem is lepődtem meg a kádas írásodon! Nagyon találékony a kissrác! :) A többiek nem voltak ilyenek?

Dana!
Mi próbálgatjuk a bilizést, mert Lillus is olyan finnyás, mint Laura. Ő is a játszin, ha bekakil, képes lefeküdni a padra és követeli a peluscserét! :) De vmelyik nap meg belekakilt a bilibe és olyan sírásra fakadt, hogy alig lehetett megvígasztalni. Ha belepisil, annak viszont örül, mert utána együtt visszük ki a wc-be stb. A kakit még megnézni sem hajlandó. :( Nem értem.

Na megyek, mert készülődök, ma is dolgozom.
Puszi mindenkinek!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ja, beszéltem Mazsival. Jól vannak, elkezdett dolgozni, Lea bölcsibe jár, ami kissé döcögősen indult, de most már minden okés.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Meli!
Aranyos a kismanód:)80 szó tényleg nem piskóta!:D

Helga!
Mivel mi aznap megyünk fel Pestre,így én megpróbálok a neten elre venni jegyet, de 10 órára, nyitásra, mert utána anyával csavargunk :wink: Szólj ha jössz te is ebben az időpontban! :wink:

Timi!
Köszi az infókat Mazsiékról, meg magatokról is:D
Én a kintebbi családi házra szavazok! :wink:
Mi is lekezdtünk most nézelődni,Pest környékén, tavasszal el akarunk innen költözni, ha sikerül Tominak Pesten melót találni :wink:
Ügyes Lillus abilizéssel, elhiszem hogy nincs mindig kedved vetkőztetni, nyáron majd jobb lesz :wink:

Én zombi vagyok, éjszaka ki kellett hívni a rendőrséget a szomszédra, ismét bulizott, hiába szóltunk neki, hogy fejezzék be. :evil: Én nem szeretem az ilyesmit, de most már vmit lépni kellett.
Hajnali 4 felé nyugodtam meg, és tudtam elaludni:(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Pankaa

Emili képe tényleg nagyon vagány !!!!
SZomszéd :twisted:

Timi

Igen nálunk is nagyon gyorsan telnek a napok , már mi is a kai ajándékra gyúrunk !!! Szeretném tőled megkérdezni, hogy hol és mennyiért vettétek Lillus laptopját és mit tud ???
Ugyanis pár napj Tomi is ráveti magát az én gépemre és ez elég nehézkes, mikor itthon kéne vele dolgoznom !!!

Nagyon ügyi Lillus ha a bilibe pisil és kakail !!!!
Ha néha Tomi szól akkor néha én is lusta vagyok leveztőztetni, bár ez abból adódik, hogy már sokszor becsapott, mert nem is pisilt a bilibe !!!! :wink:

Én is a családi házat javaslom, bár ez elég kemény falat az árát tekintve, mert ha nagyon közel (Budaörs, Törökbálint,Budakeszi, Nagykovácsi Biatorbágy kb16 km-ig) néztek az akár ütheti a benti szuper lakás többszörösét is !(nálunk Bián a szomszédban üres telket árultak 23 millióért, jelenleg a rajta levő házzal együtt 60 millát kérnek érte és semmi extra !!!)

Jó hallani, hogy Mazsiékkal minden rendben !!!! :wink:

Pankaa és Timi

Zsámbékon, Herceghalmon vagy attól kintebb már elég jó áron (reális) lehet kapni családi házat, igaz akkor az üzemanyagra egy csomó pénz elmegy !!!! :oops:
Mert ugye itt is inkább az újépítésűt érdemes megvenni, mert amennyit a régire ráköltesz és az csak régi ház akkor is !!! :wink:

Helga

Tominak ugyanígy tetszett a mamák lakása ill. háza Szegeden a hétvégén, mindent meg kellett fogni nézni, szagolni !!!
Mielőbbi jobbulást Áronnak !!!!

Rád gondoltam a hétvégén Szegeden, mert a férjem teljesen kiakadt az ottani vezetési morálon, (35-el a belső sávban:twisted:)
Megszokta a Pesti tempót és azután furcsa az ottani lassú élet !!!
Egy darabig azt hiszem megint nem tudom hazacsábítani !!! :wink:

Meli

Üdv itt !!!Aranyosak a képek !!!!
Merre van Nagykáta ???

Pann

Csak néztem, hogy ki ez az új anonym emberke ????? :lol:

Rita

Nem semmi lehetett Peti a kádban ! :lol: :lol:

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!!!

Hát,nálunk úgy elmegy egy-egy nap,hogy alig van időm valamire,1000 éve készülök feltenni a teszveszre cuccokat,de olyan szép idők vannak mostanában,hogy nem veszem el azt az időt Dénestől,amit í levegőn tölthet.

Karácsonyt én is nagyon várom,de előbb még Miki is jön!!!!

Bili,Wc-Dénes szól,ha kakil(t) mikor,hogy.De most valóban olyan sok a ruha,hogy nem rángatom le róla,félek,hogy ha rászólok,görcsöt kap és úgy visszatartja,hogy nem tud utána kakilni.Én úgy gondolom tavasszal-nyáron elég lesz elkezdeni.Pisit meg még sosem jelzi.

Vidék/város.Én nem laktam még benn,de tesómék most nyár óta ott élnek és látom minden előnyét és hatrányát is.
Tény,hogy szerencsés a helyzetem,kertes házunk van a városunkban van vállalkozásunk(én gyed előtt anyu üzletében volam virágkötő)
Apa és családja egy kis pékséggel bír,ahol ő dolgozik.Tehát nekünk nem kell bajárni.Aki Pesten dolgozik az más dolog.Be vonatzni,kocsizni minden nap gyilkos.
Nagykáta Pest megyében van 60km-re Bptől és Jászberény mellett közvetlenül.

Hiszti:voltak kemény és kevésbé komoly időszakok.Most általában már meg tudjuk beszélni,vagy elterelni a figyelmét(nem a cuki kacsással)hanem pl.a a kedvenc mondókájával.Dénes érdekes módon szereti ,ha olyankor megölelem,kicsit tutujgatom :roll: :lol:
Akkor abbahagyja.

Handinhand sokat megyünk nagyon,mert szereti ő is,de én csak akkor vállalom,ha nem kell bevásárolni,mert volt már,hogy cipelhettem a cuccot,meg a popsit hazáig :twisted:

Most csak ennyi,mert ébredezik!!!
Sziasztok

Kép Kép
meli1118
 
 


Ditke!
Én is nézegetem most Zsámbékot, az tetzszik mint település;)

Emili ki tudja nyitni a gyerekzárat, a Chiccosat :twisted: :lol: Laza mozdulattal eltekeri, és kééééé, ahogy ő mondaná(=kész). :lol: Most el kellett pakolnom abból a szekrényből az üveges kajákat, mivel ezeket fitette volna ott. :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Hát helló!
Én már megint úgy lemaradtam…!
Először is üdv Melinek és Dénesnek! Mindig úgy irigylem az ilyen kis duci babák anyukáit, akit nem izélgetnek a védőnők! :D

Panka,
az a Thomas-os építő 4500 volt (bár mi ajándékba kaptuk, de azóta mi is vettünk az unokaöcséméknek)
Jó szórakozást a JMJ koncertre Helga, neked is!

Orsi,
Egy igazán életszagú beszámoló: múltkoriban jöttünk haza egy vasárnapi IKEA-látogatásból: a fél család be volt szarva, ennek ellenére édesen aludtak a hátsó ülésen. :lol: :lol:
Vagy egy kevésbé szagos: eccerű falusi bevásárlás két gyerekkel (amit ha lehet, ezentúl mellőzni fogok), és mikor tenném be őket a kocsiba, akkor ejtem le a kocsikulcsot a csatornarácsba. :twisted: A Pici a hordozóban cipeltem, Rolit kézenfogva vonszoltam éppen, de a bioboltosok nagyon segítőkészek voltak, mert nem én voltam az első, aki így járt. :roll:

Sokgyerekes család: én 5-nél kezdek meghökkenni….Három gyereket tartanék ideálisnak, de csak ha tudnám, hogy akár egyedül is el tudnám őket tartani, ha úgy adódik. (Bááár, jelenleg 1-et sem tudnék egyedül... :cry: )
Azért egy kislány még olyan jó lenne! (Miután már többször mondtam itthon is, Tamás már nem hiszi el, hogy csak viccelek. :wink: De tényleg: olyan szépek a tieitek is! Meg annyira máshogy fejlődnek-döbbenetes, miket mondanák már+ mondókák. (Mellesleg, én inkább énekelek Rolinak, a mondókák nálam sincsenek készenlétben.

Hiszti: tuti jókat röhögök a TI gyerekeitek hisztijein! Az enyém leggyakrabban rongybabává-ernyedős hisztit szokott levágni meg persze van a klasszikus toporzékolós. (ha már, akkor inkább, de úgy közelről eggggyáltalán nem vicces…)

CHF-hitel: nekünk is van…mi már a válság előtt az előtörlesztésen gondolkodtunk, szóval most mindenképpen meglépjük.

Rita,
Gratula az azóta betöltött 50. szopihónaphoz! (Én már megvesznék egy pofa borért!) :lol: :oops:

Akrobata anyukák: néztem a picasa-n a veszélyes képeket meg a videót az etetőszék tálcáján keresztül fellendülő Sebiről: azért az egyik szemem nevet, hogy Roli nem ilyen erős. (Persze a székbe ő is bemászik-mert nagy pocakkal erre szoktattam-már rég nem használjuk a tálcát, de biztos, hogy nem tudna azon keresztül bemászni). :) :(

Mindig készülök, hogy Sebin nem meglepődni, de tényleg fantasztikus! Gratula nektek!

Beszéd: Roli is nagyon sok szót tud, de főleg főneveket és néhány Olivérrel kapcsolatos igét, mint sír, alszik, eszik ilyenek….Múltkor végigmentem az ABC-n: most már csak az r, l, z és zs hangokat nem hallottam Rolitól. De az l-t és r-t egy az egyben kihagyja: a barnára nem azt mondja hogy bajna, hanem csak bana. (Viszont be tud azonosítani 6 színt és diadalittasan mutogatja, hogy sága, ké, sőd, ija, bana és fekete. Ez utóbbi már a májusi definíció szerint is szó! :wink: :wink:
A hányóráról jut eszembe, nálunk a kedvenc a „sötétvan” és tényleg imádja a sötét szobákat, direkt lekapcsolgatja a lámpákat...

Bili/WC: ááá, még nem jelzi a történéseket (ill, ha kádba pisil vagy nyáron a teraszra vagy kertbe tojt, akkor tudósít(ott), hogy mi van. De ha pelus van rajta, akkor nem szól és addig fel sem hozom a pincéből az autós bilijét, mert úgyis csak szórakozna vele.

Lábujjhegyen járás: csak szórakozásból. Viszont kell is, mert az ortopéd orvos szerint „iszonyú” a lába. (ami azt jelenti, hoyg ugyanolyan lúdtalpas és gyenge a bokája, mint az apukájának volt, mielőtt elkezdett rendszeresen sportolni.)
Csajok, zacskót csak a már szobatiszták tudnak domborítani, úgyhogy hajrá!

Bölcsi: az biza jó lehet, nektek anyukáknak is!!! Egy ismerős tanácsára elgondolkodtam, hogy érdemes lenne Rolit 1 napra befizetni akár vmi magánba, de félek, h a hazahozott betegségek miatt több kára lenne mint haszna. A tieitek nem szednek össze mindenfélét?

Pann, ijesztő lehetett ez a lebénulás! (Olivért is tegnap oltották volna, de lehet hogy benne is lappang vmi, merthogy mi Rolival lázasak voltunk, szóval halasztottunk…)

Hú, megint sok lettem…ha időben felébrednek a gyerekek, ma elmegyünk feltérképezni a szomszéd faluban lévő babaúszási lehetőséget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.28 22:50-kor.
Vendég
 


Sziasztok!


Timo,
Igazad lehet ezzel a 2-3 hétig tartó betegséggel, mert még Áron sem az igazi, pedig azt hittem, már meggyógyult. :( Most napi 5-6x van széklete, ami kicsit aggaszt, bár legalább nem folyós (bocsi).
Vezetés: sajnos, mostanában nagyon ritkán, bár amikor jöttünk vissza Szegedről (apa lejött értünk, így nem kellett visszafelé vonatozni), akkor én vezettem az autópályán Kecskemétig.
Én is a kinti családi házra szavaznék....
Szurkolok, hogy sikerüljön!
Köszi a híreket Mazsiékról! Remélem, hamarosan tud majd jelentkezni.
Gratula a bilizéshez! Furi, hogy Lillus megijedt a kakitól, bár korábban már hallottam ilyenről....

Panka,
Szerintem én inkább kihagynám a kiállítást! Sikerült jegyet rendelni az interneten?
Durva lehetett a dolog a szomszédokkal :evil:

Kditke,
Nekem valahogy szimpibb a lassúbb szegedi tempó, ami annyira azért mégsem lassú.
Áronnak vágtunk a hajából, pontosabban anyukám. Nekem szerencsére tetszik, bár nem is volt olyan drasztikus a váltás, mint nálatok! Majd teszek fel képet.

Bigsis,
De cuki Olivér!
Még elképzelni is rossz azt a bevásárlásos szituációt!

Meli,
De jó, hogy helyben tudtok dolgozni! Kicsit irigykedem emiatt! Valahogy nekem szimpibb a nyugisabb vidéki élet.....

KépKépKépKép
thelga
 
 


Pankaa

Zsámbék tényleg nagyon szép hely, dimbes-dombos, friss levegő, bölcsöde, ovi, isi, van külön német nyelvű ovi, isi.
Pár barátunk lakik ott. Amit javasolnék, árban nagyon jó a nyaraló rész a végén, amiket belterületnem minősítettek nemrég.
Domb oldalban vannak, panorámás telkek, jó áron, összközművel !!! 1-2 éve vett ott egy ismerős egy újépítésű 60 m2-es nyaralót 6 millióért !!Budapesstől 28 km, ami azért sok, ha pályán mész azért pedig fizetni kell már !!!(Biáig nem)

Nézzél Herceghalmon is telket , házat az egy kicsit közelebb van, Bia és Zsámbék közt félúton. Vagy ma hallottam, hogy Mányon, Zsámbék után pedig még ennél is olcsóbb.(bár az még messzebb van Pesttől, attól függ a férjed Pesten dolgozna vagy otthonról is tud dolgozni ???) :wink:

Helga

Én is inkább a vidéki helyeket szeretem(nem tudtam volna Pesten lakni-Budán talán, de momentán nem volt 100 milliónk egy telekre, hogy ott építsünk) :wink: ezért jöttünk mi ide lakni és családiházba nem társasházba, vagy panelba !!!! :wink:
Meliék tényleg szerencsések, hogy nem kell utazgatniuk, hogy munkába menjenek !!!!(mondom én aki 15 perc alatt ott vagyok 3 sávos autópályán, de sokkal kényelmesebb lenne ha itt tudnék dolgozni helyben) :wink:

Kiváncsi vagyok az új frizura Áronnak !!!!! :wink:
Majd 10 év Budapesti élet után megváltozik a te véleményed is a szegedi tempóról !!! :lol:

Bigsister

Nagyon édes Olivér !!!!A pofija rád hasonlít jól látom ???? :wink:

Pipa vagyok még későbbre rakták a született feleségeket, hát hogy fogok én holnap reggel felkelni ?????? :twisted: :twisted:

Ez már a MÁSODIK TV2-jegyzem !!!!! :twisted: :evil: :twisted:
(az első a szenorita szöszi vasárnapra történő átrakása !!!!!) :twisted: :x :x :x :x

Kép
kditke
 
 


Gergőnek és Áronnak jobbulást!

Dana: Azt hiszem nem írtam még választ. Jövőre kell választanunk szakot, nem tudom addig mennyire változik, de most logisztika és marketing van. Igazából még nem tudnám megmondani melyikhez húz jobban a szívem, logisztikát még csak most kezdtünk tanulni.

Óraátállítás: Végre örültem, hogy az elmúlt időszakban kezdte megszokni Gréta a hét óra körüli kelés és nem korábban, mint előtte. Erre átállítottuk az órát és újból kezdhetjük előröl. Az estével nincs gond, nyolckor fürcsi, tejcsi v kakaóivás és alvás, de a reggeli most beállt hn 6-ra. Igen-igen rosszul esik.

Hiszti: Összeteszem a két kezem, mert szerencsére Grétára nem igazán jellemző. Gyalog megyünk bárhová szépen sétál, mi csöndes részen lakunk ezért el is engedhetem a kezét, de tudja, ha jön az autó meg kell fogni. Ha babakocsival megyünk, szinte meg se moccan csak nézelődik. Otthon próbálkozik egy kicsit, de földön fetrengős még nem volt, csak legfeljebb visít egy sort.

Bili: Én nem akarom erőltetni. Eddig se tettük mégis volt egy nap, amikor leguggolt gyorsan felpattant és szólt, hogy bili. Ültünk egy darabig, de semmi, ezt eljátszotta egész nap, semmi. Másnap volt csak kaka, jó nehezen. Azóta még nagyon mondani se szoktuk, de egyébként a kaki őt is zavarja és mikor végzett általában szól. Pisinél is általában utána, de az ritkább.

Orsi: nagyon ügyes Sebi!

Panka: Nálunk pár hete fedezte fel , hogy a nadrágjain, pulcsijain, kabátján van zseb és egyfolytában úgy jár, hogy dugja bele a kezét és minden mást.

Rita: Nem semmi Peti , a többi is ilyen aktív volt.
Neked se lehet egyszerű a gyerekek mellett tanulni, de én úgy érzem, hogy kikapcsolódok közben.

Etetőszék mászás: Én nagyon félek, hogy elborul vele, így nem is engedem, de nem is nagyon próbálkozik vele.

Szia Meli! Gyere nyugodtan.

Timi: Én is családi házra szavazok. Mazsinak mond meg próbáljon jönni.

Bigsisterts: nagyon aranyos Olivér.

Rólunk: Már jobban vagyok, bár kicsit nehéz így koncentrálni a tanulásra és Grétára, egyfolytában ezen jár az eszem. Holnaptól itthon van velünk. Ő 60 évesen ment nyugdíjba és még dolgozott utána is ugyanott, most mikor műtötték visszament és kirúgták (hozzáteszem minden nyugdíjast), ma volt az utolsó napja.
Gréta vasárnap orra esett a járdán, agy csúnyán felhorzsolta, picit a szája fölött is fel volt dagadva.
Én ma csinálta nagytakarítást , ablakmosás függöny, ágynemű mosás, takarítás, minden.
Gréta is elkezdett számolni. Pár napja a mamával kint rajzoltak krétával, elkezdte húzni a vonalakat és hatig elszámolt. Azóta megy a többi is tíz-ig, néha még össze-vissza. Egyfolytában dumál, gyönyörűen kimond minden szót, mindet lehet érteni amit mond. Megyünk a boltba, amerre megyünk mondja, tejcsi, kenyér, újság stb.
Ma álltam a létrán kiszalad a szobából, meglepődik és kérdezi: Nit csinálsz? Azt hittem megzabálom. Megyünk az utcán, mondja néni, bácsi, fiú (sziú), eddig csak az f nem megy, lány. Szia néni!, Szia Bácsi! Tényleg szinte mindent.
Nagyon nagyon huncut, iszonyatosan produkálja magát, tud már álhisztizni is és a legújabb, ha valahol megüti magát, mondja: Bibis, puszi! És már nyújtja is.

Azt hiszem most ennyi elég lesz. Kicsit sok lett.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Ja és azért még történik jó is velünk. Mi is vettünk egy kocsit. Nissan almera zöld színű és 9 éves. Nem nagyon fiatal, de még elfogadható és jó állapotban van.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Apa megint Szombathelyen van, hétfőn ment és majd csak pénteken jön. Gréta beszélt vele telefonon este és azt mondta: Szeretem apát! Olyan aranyos volt.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Bigsis, nagyon cuki a kép, milyen pici! Milyen régen voltak ilyen picik Boldiék :D
Mennyire hasonlít Rolira pici korában?

Bölcsiben nem igazán volt eddig beteg (szerencsére. nem akarom elkiabálni). Eddig egyszer volt torokgyulladás, és gyakran taknyos, de úgy látom nem gyakrabban mint a nem bölcsisek.

Ugye? Nálatok is normális, h 3-4 hetente újra kezdődik egy taknyolás-köhögés?

Lakhely: csak, h valaki érveljen a másik oldalon (de Május is egyetért ebben úgy tudom :D ), mi Pesten lakunk, eléggé bent, 1 percre van két metró és a 4-6-os villamos. Én el se tudok képzelni mást. Szó szerint megőrülnék, ha van egy szabad órám és nem ugorhatnék el valahova vásárolni, vagy moziba, bárkivel találkozni, sarkon a DM, stb. és mindezt autó nélkül!! Gyönyörű helyen voltunk vendégségben a múlt hétvégén Solymáron, de még járda sincs. Esélyed nincs hogy bejuss a városba ha nincs autód. Ha meg van, akkor nem nyomhatsz egy sört a barátnőddel mert nem tudsz hazamenni. És akkor továbbmegyek, a gyerek 15 év múlva szórakozni, moziba, buliba fog járni, ahonnan nem tud hazamenni. 1. verzió, téged felébreszt hajnalban, h menj érte kocsival, 2. ott alszik valakinél (?) 3. később lesz saját kocsija, retteghetsz.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


hali!
...most találtam a Porontyon, még csak átfutottam, de a kommentekben nagyon jól leírják, hogyan kell újraéleszteni vészhelyzetben. Be fogom magolni, mert most jól betojtam. :( :(
http://velvet.hu/poronty/2008/11/05/hajra_peti/

Nem azért írom, hogy ti is beparázzatok, csak hátha nektek is tanulságos.

(ja, a papírgyűjtésről sajnos lemaradtam, de majd kitalálok valamit....)
Vendég
 


Sziasztok!!

Bigsis,édes a kis Olivér,csatlakozom,de fura,hogy ilyen picike!!!!Már el vagyunk szokva tőle!!!

Kditke,azért neked sem rossz a lakóhelyed!!!Én szívesen lennék pl.közelebb Pesthez,amit Ágiboldi ír,az meg tök igaz,nálunk pl.szó szerint semmit sem lehet csinálni.Mozit nem szeretem,de színház,egy jó kávézó,teázó,kínai étterem.....pláza...hát nálunk sehová nem lehet elmenni.Kocsival járunk a városon kívül mindenhová.Szóval ez a mi életünk nagy hátránya.Az előnyét már írtam.

Az unokatesómék benn laknak a belvárosban és semmi pénzért nem jönne el onnan,pont azért,amit Ágiboldi írt,minden ott van egy saroknyira.

Lin,de ügyes Gréta!!!Dénes ilyen tisztán még nem beszél,mi apával értünk mindent.... 8)
Bátor vagy,hogy felmászol előtte a létrára!Enyém gyerek azonnal utánozni akarná :evil:

Helga,nálunk is 2-3 hétig tart egy betegség,tiszta őrület és pláne az,hogy aztán egy hónap múlva újra.Most 2 hete vagyunk taknyosak,előtte 3 hétig folyt az orra.Nincs semmi más,csak ez,de ez havonta.Nem is tudom mi lenne,ha bölcsis lenne.Mondjuk nem lesz,mert nálunk az sincs......

Sziasztok

Kép Kép
meli1118
 
 


Jó reggelt!!!
Még annyit akartam,hogy én gyermekem nem alszik az óraátállítás miatt kevesebbet,sőt!!!!
Valahogy ő most lustálkodós időszakát éli,minden este elalszik 8-fél9-kor és reggel 8-nál előbb nagyon régen ébredt.A héten volt fél 10 is.Csak ez már ne is változzon :roll: ,még most is alszik!

Szép napot mindenkinek mára,mi megyünk délután a franchise kiállításra,így ma már biztosan nem jövök!!!
sziasztok

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok! :)

Meli
Üdv itt! Én spec. mindig örülök az újaknak! :)
Nagyon helyes a kis Dénes! :wink:

Timi
Bennem nagyon kettős ez a vidék vs. város. Belvárosban nőttem fel, én szeretem. Gyerekkel jobb itt Zuglóban, mégha panel is. Mivel Bp-en a családi ház megfizethetetlen, valószínűleg én egy nagyobb lakást vennék valahol külvárosban. Sőt, én asszem nehezen válnék már meg Zuglótól, így valszeg itt keresnék valamit.

Lin
Apukád remélem jobban van. Drukkolok neki!

Betegség
Hál'Istennek minket eddig elkerült. A Pneumo oltástól egy napig lázas volt, de ennyi volt eddig. Nem is hiányzik...

Bigsis
Nagyon helyes a kis Olivér!

Még annyi mindent akartam írni, de sajnos most többre nem futja időmből.

Ja még Sebi!
Nagyon ügyi! Szépen beszél! Sajnos Brigi nem hagyja, hogy videózzam, még a fotót sem engedi. Meg is látszik a képeken, mert szinte sosem néz a kamerába, mert csak lopva tudjuk fotózni. Egy dalhoz, vagy mondókához több idő kéne.
Brigi is megtanult 5-ig biztosan, 10-ig néha keverve számolni. :) A lépcsőket szokta séta közben! :lol:
Viszont érdekes, mert Sebi ahogy hallottam az "R" betű helyett "L"-t mond, míg Brigi "J"-t. Olyan édes, ahogy elmondja, hogy: "Jépa, jetek, mogyojó, koján jeggel jikkant a jigó" :lol:

A végére még egy fotó, a reptéri emlékparkból:
Brigó pilóta :lol: Kép

Most már tényleg megyek, míg jó idő van, inkább megyünk és épp felébredt a leányzó! :)
lora7
 
 


No volt valaki a Body-s kiállításon ??? Kerimami teljesn el volt ájulva, hogy milyen szuper volt !!!! :wink:

Meli

Akkor Dénesnek sincs probléma az alvásával !!!! :wink:
Nem is panaszkodom a lakóhelyünk miatt, jó időben jó áron és nagyon jó befektetésnek is tűnik most a telkünk ill. a házunk felépítése !!!!(240 n2-es új családiház Biatorbágyon) a munkahely lehetne közelebb,(16 km, mások több száz km-t ingáznak vonnattal, busszal, én csak kibirom saját autóval) !!!!! :wink:

Ágiboldi

Lakóhely: Igen igazad van ebben a három pontban teljesen, de akkor Boldi soha nem fog autót vezetni ??? :wink:

20 év múlva elmegyünk apával előnyugdíjba amit a családiház értéke fedez, veszünk valahol a dunántúlon a Balaton környékén egy kis családiházat a gyereknek egy budai 1,5 szobás lakást és kész. Autópályán bármikor fennt lehetünk Bp-en ha akarunk !!!! :wink:
(legalábbis egyenlőre ezt tervezzük) :lol:

Körkérdés: valakinek csemetéje nem csámpi-e ????

Mármint csak a bal lábfejét fordítja kicsit befele Tomi, de azt sem mindig, csak kb. minden 3-4 lépés után.
Ma voltunk a XI. ker.-ben a Kmety György féle cipőboltban, a gyerekorvos küldött oda azt mondta, jobb, mint egy orthopédus !!!(nagyon rendes fickó) Azt mondta ne aggódjak, ne csináljak beteget az egészséges jófej gyerekemből, majd kinövi Tomi !!!(de, hogy lehet, hogy mióta ez az új cipője van azóta csámpi, most elmegyek javasoltak egy privát orthopédust a környéken, hogy teljesen megnyugodjak) !!! :twisted:

Kép
kditke
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?