Új privát üzeneted érkezett!

Nemlajos.

Szoktam inni, napi egyett, jó sok tejjel, frissen őrölt omniát, tejszínhabbal fahéjjal 8)

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici!
Itt sárváron van a SÁGA gyár és van egy boltja (CBA amúgy), ahol vannak így időközönként leárazások.
Ez most 159 Ft (amúgy ha jól tudom olyan 400 Ft körül van)
Kép

Ez pedig 99 Ft (ennek az eredeti árát nem tudom)
Kép

De ezeknek a lejárati ideje még relatíve hosszú. Vagyis a virslié 11.16 a sonkáé 11.13. Ezért ennyi. Ezek a termékek (ha marad belőlük) akkor napról napra, ahogy közeledik a lejárat ideje olcsóbbak. Volt hogy 69 Ft-ért vettem a virslit!!!

Kép
oriandy

Andy!
Ez nem semmi.
Nagyon jó ár!!
Ha tovább értékesítenéd jól járbál vele.
Beszerzési ár alatt kapod meg.
Bocs, Keribe jártam. :lol:

picimami

Pici!
Nem is olyan rossz ötlet!! :wink: :lol:

Cat!
Köszi a bíztatást, de valahogy ezek olyan mensis görcsök. Nem nagyon fáj, hanem csak alig, de szinte egyfolytában. Vagyis szűntelenül. Nem hinném, hogy ez mástól lenne! Sajnos.

Kép
oriandy

Képzeljétek!
Mostanában ezt csinálja a telefonom:
Kép
Az a szöveg Drágám akar lenni. Szóval egyszer kiírja teljesen, egyszer meg levágja a szöveg felét!
Vajon mitől lehet ez?? Remélem nem romlik el! Valentin napra kaptam (tehát még új).
Beindul a pechsorozat? Az órám már szervízben van, pedig azt meg májusban kaptam a szülinapomra!!! :roll: :evil:

Kép
oriandy

Húha, én ma 499-ért vettem Füstlit a Profiban, és akkor az még olcsó is volt (volt már, hogy 600 körül volt :? )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Andy!
Kihúzták a fogadat. Soha nem lehet tudni. :D

picimami

Nemlajos.
Nem tennél pocakfotót??
Na légyszi.

picimami

Hát lányok....
Ha nem félnék egyedül elvezetni Pestig, akkor szívesen megrakodnám a kocsi csomagtartóját és vinnék nektek ezekből a Ságás cuccokból! :roll: :wink:

Kép
oriandy

Andy!
Garis még?
ha igen vidd el minél előbb.
Nem jó jel.

picimami

Andy!
Hány éve vezetsz?
Nem kell félni Bp-től.
Én imádok ott is vezetni. :oops:

picimami

Pici, most nem vagyok fotózkodós hangulatban, de hamarost teszek majd fel :roll:
Jövő héten nem leszek, ugye mondtam már?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Pici!
Februárban vette a telót nekem a párom, úgyhogy szerintem tutira garanciás még! Ma este megnézi ő is, aztán ha semmi, akkor holnap beviszem megnézetni!
Vezetés?? Hát, tavaly októberben a 10 éves jogsim úgy járt le, hogy szinte semmit sem vezettem, aztán mostanában egyre többte megyek, de egyenlőre csak városon belül, vagy a környékén, ja és Veszprémben vezettem még és annak a környékén. Szóval annyira nem vagyok még rutinos!!!

Kép
oriandy

Andy!

Telcsivel irány a szervíz!
lehet, higy csak egy szoftverfrissítés kell neki, de az is kehet, hogy a kijelző panelt kell cserélni. Majd ott megmondják.
Az adatokat mentsd el, mert a szoftverfrissítésnél eltűnhetnek.

Ha csak fél éves a telcsi, akkor még garanciás.
Vendég

Nemlajos!

Ha egy hétig nem leszel, akkor lesz mit olvasnod utána...

Hiányozni fogsz!
Vendég

Andy, kinek a Sága, kinek a telefon :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ó, azért majd próbálok a nővéreméknél netre szállni :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat!
Elkezdtem menteni a dolgokat a memóriakártyára, csak 1 bibi van!
A telefonkönyve a telónak nagyobb, mint a kártyának, és már van olyan szám is benne, ami csak a teló memóriájába van elmentve.
Ezeket inkább írjam ki egy papírra???

Kép
oriandy

Pici!

Szerintem benézünk a városba is.
És ha minden jól megy, akkor péntek este mozi...
Vendég

Cat: Andika azt mondta hogy már nem fogja megakadályozni mert elment végleg annyira besértődött de most hallottam a tvben reggel hogy már ez is elég sok hogy ennyi ideig velünk volt mert általában egy évet szoktak a lelkek a család közelében lenni

andy én nem tudok hozzászólni de én úgy tudom szoftverfrissitésnél ha szólsz elmentik neked az adatokat de biztos ami ziher írd ki papírra ami nem fér a kártyára :):):)

nekem is baromira mensis görcseikm voltak de nekem mensi előtt soha nem szokott lenni és tegnap óta meg van és piri még sehol legaláűbbis két órája voltam wc-n :D és akkor még nem volt :)

nika70
Salgótarján

Andy, nem lehet gépre menteni (enyémet nem, de az uramét pl igen, azért kérdezem. Valami kábellel)?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Andy!

Ha nem fér a SIM kártyára a telefonszám, akkor írd ki papírra!

Milyen telcsid van?
Vendég

Én sem leszek itthon nov 17-től a talis hétvégéig, de ha tudom megoldom a netelést a bátyáméktól, vagy írok sms-t és így majd hallatok felőlünk!!

Kép
oriandy

Nika!
És mikor nem kéne megjönnie pirinek??

Kép
oriandy

És akkor végülis mikor lesz a tali? :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Samsung SGH-E250-es telcsim van.
Kép

Van benne memóriakártya (1 G-s), most oda próbálom menteni a cuccaimat, aztán egy kártyaolvasóval a gépemre. Meglátjuk....

Kép
oriandy

Nika!

Nem nagyon szeretik elmenteni az adatokat a szervízben...

Remélem a baba miatt fáj a hasad!

Mikor is lesz akkor a tali?

Szombaton a MOM, vasárnap az Árkád lenne jó. Legalábbis Asiye miatt a vasárnap. Nekem a MOM közelebb van és Andynak is a Délihez. És ott nincsenek is sokan. Csak akkor szombaton kellene, és az meg Zsuzskának nem az igazi...
Vendég

Na jó, jó, ezt tudom, de mikor dől el, hogy mikor lesz??? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Andy!

Van hozzá kábeled?
Mert akkor először azt kellene telepíteni a gépre, majd a CD-ről vagy a Samsung honlapjáról a programot. Utána pedig be tudod menteni az Outlookba a telefonszámokat, majd később vissza a telcsire.
Vendég

Nemlajos!

Ha rajtam múlik, nekem jobb lenne szombaton a MOM. De nem akarok én dönteni. a többiek pedig nem nyilatkoznak...
Vendég

Cat!
Sajna nincs hozzá kábelem. Sokáig tanakodtam, hogy azt vegyek-e vagy memóriakártya olvasót és az olvasó győzött.
De már kiírtam azt a pár telefonszámot ami plussz volt.

Részemről is a szombati MOM lenne a legjobb talira!!!

Kép
oriandy

Cat!
Most néztem utána, hogy 12 hónap garancia van rá. és 2. 12-én vette a férjem.
Csak most mit mondjak bent? Mert nem mindig jelez így, eddig 2x fordult elő. Vigyem be ezt a képet?? Hogy lássák miről is beszélek?

Kép
oriandy

Na mi van? Most meg eltűnt mindenki??

Kép
oriandy

A kép jó ötlet, vidd be, hátha nem produkálja pont akkor a hibát.
Drukkolok, hogy megcsinálják!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Andy: Elég ha elmondod nekik mit jelez ilyenkor. Ők már tudni fogják mi a bibi. Amúgy nekem is volt a Nokia telcsimen ilyen és a kijelző panelt cserélték.
Én is csak elmondtam mit csinál és már tudták is.
Fogsz majd kapni egy 1980-as csúsz telefont cserébe:9 Legalább is én igy jártam. Kaptam egy ősrégi telefont.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Köszi a bíztatást! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Szivesen:)

Kép
csucsu05

CSAJOK: Nekem már két napja fáj a hsam. Néha reménykedek de néha nem. Hisza pirinek szerdán kéne csak jönnie. Lehet a closti előrébb hzza. Mert görcseim vannak érzem alul az egész hasamat. De közben meg remnénykedek. Ennyire nem lehet ezt a hasfájást pszichésen bebeszélni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!

Szép estét mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsu!
Milyen napod volt ma?

Csucsu!
Hány naposak voltak eddig a ciklusaid? A Closty előrébb hozhatja! Nekem 35 vagy több naposról lecsökkentette 28-31 naposra.

Kép
oriandy

Andy: nekem 30-31napos volt a ciklusom. Ma a 24. napon vagyok.

Kép
csucsu05

Szia Andy!
Hát mivel holnap reggelre petécske meg fog érni, nagyon fájtam egész nap. Gyakorlatilag menni alig tudtam. Amúgy jól vagyok, csak hoszzú ez a nap. Most megyek apa mellé, mert épp a Romeó és Júliát nézi, franciául. Szóval jön a romantikázás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu!
Akkor mindent bele!!! Hajrá! Apára fel, cserkésszétek be azt a petécskét! :wink: :lol: :lol: :lol:

Csucsu!
A 30-31 napos ciklust ha esetleg 28 naposra lerövidíti, akkor normális a 24. napon a görcsölgetés! De reménykedjünk, hogy nem piri miatt görcsölgetsz! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Andy!
NAgyon igyekszünk, már alapozunk az estére :wink: :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Andy: De már két napja görcsölgetek. Na majd meglátjuk. Várok mást úgysem tehetek már.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Voltunk vásárolni annyi jó kai ajándékot láttam Márknak.Teljesen belelkesültem.

Apa is jól van, holnap itthon de utána sajna dolgozik egész 7végén.

Nika, Csucsu, Andy:megy a drukk ill küldök sok+++ tesztet.

Andy:nekem múlt héten jött meg,igy én még nagyon messze vagyok mindentől.

Tali:én is mennék ha nem gond.Nekem viszont teljesen mindegy melyik nap.Márkot vihetem? vagy csak lányos buli?

Én i s most kaptam új telcsit,mert Márk a régit beledobta a felmosó vödörbe.Mondjuk eléggé lestrapált állapotban volt, igy most van egy tök szupi sony ericsonom :D
Vendég

Sissi: Én is viszem Szabinát a talira. csak jó lenenmár tudni mikoris tartjuk. Mert azok már megirták akiknek jó. LÁnyok tessék irni tali ügyben.
Nekem mindkét nap jó.

Kép
csucsu05

Szép reggel Mindenkinek.

Annyira izgulok a mai vizsgálattól.

Cat!
Mit néztek a moziban?
Most semmi jó nem megy Egerben. Vagy igen?

Mi tegnap vásárolni voltunk.
Hervisbe apának melegítőt, és Raulnak ma van a névnapja, ő is kapott egyet :D
Én nem vettem semmit.
Most nem kellett.
Hisz lehet nem sokáig férnék bele.Álmos vagyok nagyon :shock:

picimami

Pici: Hányra mész dokihoz?? Szoritok de ilyen erős teszttel hidd el nem lesz semmi baj:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
14.30-ra megyek.
Azért vagyok kétségbe esve, mert a reggeli kicsit halványabb. De erősen látszik.
De mégis halványabb, mint a délutáni, amit föltettem.
Remélem semmi baj, csak nem volt olyan sokáig a pisibe :cry:

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?