Új privát üzeneted érkezett!

Némóka!
Nekem is Anne Geddes háttérképekkel volt tele a munkahelyi gépem.

Boni!
Sajnálom h nem jutottatok el. Mi még nem tömegközlekedtünk, szerencsére mindenhová eljutok városon belül babakocsival.

Moncsi!
Nagyon édes dolgot kaptál a mi Tüneményes Ditusunktól!

Bumi!
Holnapra nagy drukk neked a Kaálishoz!

Ditus!
Megy a drukk h kezdhessetek minél hamarabb.

Mi holnap korán megyünk anyósékhoz, onnan anyuékhoz, majd vmikor szombat estére érkezünk vissza.
20150601134430
 
 


Szasz Csajok!
Megérkeztünk!
Na szóval! Reggel bementem a beutalókért a most már régi dokimhoz! Természetesen nem volt kész, így várni kellett rá egy órát! Viszont képzeljétek megvolt mind a 6 inszemem! :wink: :) :lol:
El is késtünk, mert a GPS is rossz felé vitt, de nem volt vészes, mert eleve azt mondták a telefonba, hogy 10-11 között menjünk, mi pont közte értünk oda! Majdnem dél volt mire szólítottak, egy kis szobában mindenfélét kérdeztek, és közben gépelték be az adatokat. Mondtam a doktor úrnak, hogy nem vagyunk házasok és nem mondott rá semmit! Utána kivezettek minket ismét az előtérbe ahol várni kellett újfent a vizsgálatok időpontjaira!
Kérdezték mikor leszek a 3. napon, mondtam ma vagyok. Azt mondták no problem, holnap is jó lesz ha jövök vv-re! :shock: Párom egyből fennakadt, hogy 140 km-ről utazzunk be megint egy 2 perces vv. miatt? Nagy nehezen kibulizta, hogy vegyék le most! :oops: Pedig én azon morfondíroztam, hogy dec. úgysem lesz még lombik, hogy csináljuk meg januárban a vizsgálatokat, addig még belefért volna két inszem! De hajthatatlan volt, azt mondta, hogy igy lehet, hogy karácsonyra már lesz bébink, hiába mondtam neki, hogy álomvilágban él, na mindegy (azért aranyos volt :lol: )
Szóval annyi, hogy legközelebb két hét múlva kell menni éhgyomira reggel fél 8-ra és akkor egy csomó vizsgálatot megcsinálnak mindkettőnknek, azt mondták min. fél napot vesz igénybe! Hajnali 6 óra előtt már el kell indulnunk, hogy beérjünk! :shock: :roll:
Amúgy tényleg nagy baj lehet, mert velünk együtt volt ott egy roma házaspár, ők is 3 éve próbálkoznak, de semmi, megvolt hsg-től kezdve az inszeminációig minden. Nagyon szép roma lány volt, dumáltam vele egy kicsit, a férje ennek gondolom nem nagyon örült, mert elég csúnyán nézett ránk, mondjuk már neki is tele volt a púpja, pedig fele annyit sem vártak mint mi!
Dióhéjban ennyi volt a történés! Nemone, Monic köszi az sms-eket, tök jó volt hogy írtatok, meg hívtatok, kicsit oldotta a feszkót, mert azért rendesen csomóba volt a gyomrom!

FELISMERÉS: BAKKER LOMBIKBÉBIM LESZ! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dita75
 
 


Ditus!
De jó, h jól alakultak a dolgok! Melyik dokihoz kerültél?
20150601134430
 
 

 
 

Dita,
Miután beszéltünk, akkor jutott eszembe, hogy az éhgyomri vérvételt valóban meg tudják majd csinálni a 20. napival együtt is, de akkor a párod ügyes volt és elintézte, hogy ma levegyék a 3. napit. :D Jaj, de jó hogy elindítottátok! Az idén már baba(k) lesz(nek) a pocidban! :wink:
Végül kiderült, hogy kihez fogsz járni, vagy majd csak a vérvételek után?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nem tudom még hogy kihez kerülök, láttam a képeket és nekem a Szűcs dokker nagyon szimpinek tűnik! Nem bánnám, hogy ha őt kapnám! :wink: :lol:

Idén sztem az ünnepek miatt tutira nem lesz lombik, lehet, hogy decemberbe még beugrok egy uccsó inszemre a szfv-i kórházba, hátha! :roll:

MONIC
Úgy látszik te már elfelejtetted mit ígértem neked még akkor amikor nem volt a pocakodban Danika! Beszélgettünk arról, hogy szinte mindenkinek van rokona, barátnője akitől majd kap ruhácskákat, eztaztamazt, és te panaszkodtál, hogy a ti környezetetekben nincs senki akire ilyen szempontból számíthatsz!
Akkor mondtam, hogy az én nővéremnek van két raklap bébiruhája, és hogy szívesen adnék belőle neked. Nem felejtettem el......... csak egy gondom volt, hogy ez a Pindurka nagyon kicselezett engem és kukacot növesztett,.... feltételeztem, hgoy nem szívesen rohangálna habos-babos rózsaszínű rucikban, így amikor múlt héten betértem a baby boltba és megláttam ezt a tünci rucit megvettem Danikának! Kérdeztem az eladót, hogy lenne-e a méretemben, mert tényleg olyan jó puha és szép, de azt mondta óriásbébikre nem árulnak ruhát! :twisted: :oops: :roll:

dita75
 
 


Dita,
Tulajdonképpen bármelyikhez kerülsz mindegyik doki jó szakember, és megtesznek majd mindent, hogy babátok legyen! Engem pl. az 1 év alatt Koncon kívül mindegyik megvizsgált már, és kedvesek voltak.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ja, és hallottam már mindegyikről jót is, rosszat is, kinek milyen stílus jön be. A lényeg, ha valamiért nem szimpi a dokid, akkor átkérheted magad máshoz.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,
BAKKER, hát legfeljebb lombikbabád lesz :lol: :lol: :lol:
Legfeljebb nekem is. :lol:

Ma bementem a kórházba, hogy elintéztessem még a rákszűrést, meg a bakteorológiai vizsgálatot, de a doki pont Sopronban van, konferencián. Nem baj, kedden elmegyek a magánrendelőjébe. Akkor leszek a 10. napon, legalább meg tudjuk azt is nézni, hogy spontán növesztgetek-e tüszőt, és intézek egy stimu nélküli inszemet. Na meg egy beutalót a Kaáliba.

Monic,
nagyon aranyos ruhácskát kaptál, annyira édi.

Boni,
sajnálom a talidat, gondolom jó lett volna kicsit kimozdulni, csajos bulit tartani. Nekünk anno az utazással nem volt semmi gondunk, csak nekem a lépcsőn babakocsi cipelésből, mert sokan nem segítettek... Emlékszem, egyszer még pocakosan utaztam a 32-es buszon, és az Örsön én segítettem le egy babakocsit a buszról, mert már nem volt hajlandó. Na mindegy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


NEMONE
Apusommal összeköthetitek magatokat, ugyanazt fújjátok! :lol:
Minden második percben azt hatjogatja, hogy decemberben már ott lesznek a bogyóink a pocimban! :lol: Megért már 38 karácsonyt, de eddig még nem tűnt fel neki, h. karácsonykor nincs rendelés! :roll:

dita75
 
 


Most értem haza.

Dita,

nagyon örülök neki, hogy ennyire jól alakult a napotok! Érdemes volt várni :wink: Jó, hogy bele is kezdtetek ma a vizsgálatokba, a párod nagyon jól csinálta, hogy kikönyörögte a vérvételt.
Én osztom a párod és Nemone véleményét :wink:
És még egyszer köszöjük a ruhákat, sajnálom, hogy a többiekkel a puhaságát nem tudom így neten keresztül érzékeltetni. Itthon nem mondtam a páromnak (ő nem volt itthon amikor az apósom elhozta a postáról a csomagot), hanem kiakasztottam az előszoba szekrényre, hogy vajon észrevez-e. És amikor hazaért rögtön kiszúrta, kérdezte, hogy honnan szereztem a ruhát amikor ma még ki sem mozdultam itthonról :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszik neki is, őt is elvarázsolta a puhasága. Szerintem Danikát is el fogja :wink:

Linácska,

nem semmi emberek vannak. Én eleve segítek mindig a kismamáknak, ráadásul mostmár törvény de amikor nem volt az én mindig megálltam és átengedtem őket az úton. Remélem majd ha én tolom a babakocsit velem is rendesek lesznek az emberek...
Nektek is mindjárt itt van a 19.-e, értetek is nagyon izgulok. :wink:
Hogy beindultak év végére mindenhol az események :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


N HN SXA3ERTLJGJLOCH. ,NBV5TSR3E.L4R6 9KIZERF6,LOKD4R435TJUHFED5TRJMRE76Z6EQ

Ezt mind apa írta! Nem bírja elviselni, hogy csak én klimpírozok! :lol: :lol: :lol:

MONIC
Örülök, hogy apácskának is tecc a ruci, nálunk is egy pár napig fel volt akasztva egy jól látható helyre, még a munkahelyemre is bevittem megmutatni!
Remélem jövőre már Bogyónak is vehetek ilyen csodákat! :lol:
Ja sztem feltétlen mosd át már most, mert ha itthon nem is nagyon, de a melóhelyen tutira felfüstölte a sok bunkó bagós! :twisted: :twisted: :twisted:

Akárhogy is számolom, nem jönne össze, hisz még csak most kezdték a vizsgálatokat, és eleve ha longom lesz akkor már ennek a ciklusnak a végén már el kéne kezdenem a decát nem? De ti ezt jobban tudjátok? Ki lehetne sírni, hogy még idén legyen? Elvileg hónap elején meg szokott jönni, mondjuk 3-án, akkor kb. hónap közepén leszívás és beülti, utána tök mindegy, hogy ünnep van, vagy sem, mert két hét pihi van itthon a bogyókkal! Viszont ha csúszik a piri, meg a leszívás is akkor eltolódhat pont az ünnepekre az meg nagyon gáz! :roll:

dita75
 
 


Monic,
hát remélem be is indulnak az események!!! :lol: A Kaáliba, ha megvan minden vizsgálatom, akkor elvileg kezdik is, vagy még vizsgálódnak? 18. cn-on lesz a konzultáció

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita párja,

JAOGFAHGOIJA AJGJAJGEAGOIJEAO :lol: :lol: :lol:

Dita,

ha jók a véreredményeid még lehet, hogy elindítják ebben a ciklusban a longot. A doki mit mondott erre?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Látom te is lombik. Én még előtte azért 1 inszemet bevállalnék. :wink:

Kata!
Priviben megírod a címed?

Viki!
Kösz a drukkot!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska,

a Kaáliban nem fognak semmit vizsgálódni, vagyis annyit, hogy az első konzin 100%, hogy csinál neked uh-t a doktor úr, aztán majd kiderül a vitt eredményeid alapján, hogy longot vagy shortot akar neked, mert elvileg a longot neked is el tudja indítani a 21-22. ciklusnaptól :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lina!
Előtte csinálnak egy cikluskövetést. legalábbis itt a debreceiben.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,

nekem Szegeden nem csináltak cikluskövetést, hanem azonnal indították a lombikot. Linácskáék is Szegedre mennek. :wink:
Nagy drukk nektek holnapra+++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Ez fura. Én úgy tudom, a győriben is csinálnak. Azért kell, hogy lássák van e peteérésed, és hogy nem marad e vissza ciszta belőle (azaz, hogy megreped e a tüsző). És függetlenül attól, hogy előtte inszemeztünk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,

ahány ház annyi szokás.
Szerintem ez attól is függ, hogy van-e még szabad lombik keret, nálam sietni kellett, mert júniusra még volt, de júliusban már nem tudták volna megcisnálni mert a TB keret teli volt arra a hónapra.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
A doki semmit nem mondott, most csak felvették az adatokat, és mielőtt bármilyen kérdést feltettem volna, előre mondta, hogy semmit nem tud mondani! :shock:
Majd ha megkapom a dokimat akkor tőle megkérdezem, hogy mi lesz a menet, de nem élem bele magamat, mert tudom, hogy ünnepek lesznek, én is szabit akarok, el tudom képzelni, hogy a dokik még nálam is jobban vágynak erre! Már mint a szabira! Viszont egy inszem belefér még decemberbe hogyha hónap elején megjön piri! De persze előtte fel kell hívnom a kórházat, hogy a két inszemes doki közül legalább egy bent legyen 20-ig, mert kb. akkora esne a dolog!

BUMI
Nekem is ez volt a tervem, de apácska keresztülhúzta a számításaimat, de azért még a decemberben bízom, hogy sikerül egyet beiktatni!
Sztem is ahány ház annyi szokás, itt sem lesz ilyen ahogy a tájékoztatást elnéztem, vv-k, meg katonavizsgálatok lesznek!
Meg ha jól láttam mammo -ra is kell majd mennem! :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Monic, Némóka,
nem úgy lett vége, hogy a Meredith összefutott a lift előtt a pasijával éskérdezte, hova mennek hétvégre? Erre mondta a doki, hogy sehova, a csaj nem értette és azt hitte a féltesója mondott rá valamit, amiért a doki meggondolta magát, de a doki azt mondta, csak azt beszéli meg Lexivel, amit Meredith-szel nem lehet.Csajszi megkérdezte mi az, mire a doki mondta, menjen hozzá.... Ezt ecsetelgette,miért akar vele megöregedni, de a csaj azt mondta még nem áll készen, a pasi meg azt mondta, mi van, ha közben jön valaki, aki megadja neki azt, amit a Meredith nem tud.
Nem így lett vége? :oops:

Dita,
ez szuper! Ha sokan vannak dokik és a laboruk sem áll le karácsonykor, akkor elindíthatják most.

Bumi,
Holnapra óriási kalappal!
Máris írom a címemet. 100000000000000000000 köszönet!

i.kata
 
 


Kata,

de még utána beszélt a Meredith valamiről miközben képeket mutattak. De nem vagyok benne biztos mert nagyon-nagyon álmos voltam már akkor.
Mikor mész dokihoz? Hogy állnak a szurik?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
a shortnak jobban örülnék, mert egyrészt kevesebb szuri, másrészt ebben a hónapban még akarok egy stimu nélküli inszemet. Hátha nekünk ez hoz szerencsét :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok! Ditus, szorítottam neked, olvasom, hogy minden okés volt. Akkor most még neked belefér egy inszemi decemberben, jól értem?

Kata, hogy állsz a szurikkal? Mikor kell menned legközelebb dokihoz, vagy vv-re?

Linácska, mikor mész dokihoz inszemi miatt?

Lányok, nekem tök hőhullámaim vannak, mint amikor a Clostyt szoktam szedni és állandóan szédelgek, szinte ájuldozom már. Ma hányingerem is volt egész nap. És baloldalon nagyon szúr egy pontban, de úgy, hogy már folyik rólam a víz a fájdalomtól. Remélem, hogy nem egy méhen kívüli van készülőben....
Na, majd meglátjuk és nagyon remélem, hogy ezek jó jelek.... bárcsak!!!!
Vendég
 


Linácska,

akkor drukkolok, hogy short protokoll legyen :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,

a lombik után nekem iszonyú hőhullámaim voltak, kétségbeesetten írtam is e-mailt az orvosomnak. Ő megnyugtatott, hogy ilyen lehet, és nyugodjak meg. És azóta Danika itt rugdos a pocakomban.
Teljes szívemből kívánom, hogy neked is ilyen oka legyen a hőhullámnak :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


TWIST
Remélem nem valami kórság bújkál benned, hanem a baba! :lol:

Totál kínzás egyébként a BMC falán a sok babafotó!
Először fülig érő szájjal olvadoztam előttük aztán kicsit elborult az ég felettem, mert belegondoltam, hogy még mindig csak várunk, várunk....... :oops: :roll:

Ja és kb. minden 4. képen ikrek voltak, hármasikreket is láttam nem is egyet! :lol:
Talán mégis anya álma fog beteljesülni, mert úgy látom nagyon nagy az esély, hogy mindkét baba megtapad! Lassan elkezdem felkötni a gatyókámat! :lol:

KATA
Én ennek nem sok esélyét látom, mert eleve két spermavizsgálat lesz, 24-én az első és rá két hétre a második, ez az év már csak vizsgálatokkal fog telni, és akkor jövőre indul majd a mandula! Veled mizu?

dita75
 
 


Dituli, tök jó az új vonalzód a pozitív tesztes, annyira tetszik!!!!! Jó nézegetni:)

Tényleg igaz, hogy jövő évtől csak két babát adnak vissza lombiknál? Nemár....!

Na, majd meglátom, hogy baba bújkál-e bennem, 1,5 hét a tesztig, egy örökkévalóság.....De köszi a bíztatást:)))
Vendég
 


Twist,

én nem hallottam róla, hoogy jövőre változna valami a lombik rendszerében.
Dita akora miatt kap szerintem csak 2 embriót vissza, ahogy Nemone és én is 2-t kaptunk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Akkor tényleg minden városban más. Nálunk lehet kérni, hogy 3 embriót adjanak vissza.Azt hiszem 35 év felett meg mindig 3-at adnak.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


TWIST
Hát én már egy vén punci vagyok, már csak a mammo miatt is gondolom, mert a papírra az volt írva, csak 35 év felett kötelező mégis beutaltak rá, úgyhogy ki tudja még a visszaültetett babák számával mi lesz, lehet, hogy még 3-nál is többet kapok???

Amúgy bediktáltam azt a súlyomat amikor lefogytam a 20 kilót, mert valahogy az ragadt meg bennem, és a mérlegen meg 10-el több volt, nagyon égtem, szóval amíg nem kezdődik a lombik megint Norbi kezébe adom magam, mert ezek a stimuk jól felhízlaltak megint! :oops: :twisted:

dita75
 
 


Ditus!
Norbi kaja, vagy Norbi torna?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


MONIC
Megkaptad? :wink:
De jó, hogy rájöttél, már annyira el akartam mondani :oops: de hát nem lehetett! :roll:

BUMI
Lehetséges mindenhol lehet kérni a 3 babát kortól függetlenül. Ha jól emlékszem Vicuskának is 3 került beültire! Annyi idős mint én, 33.

dita75
 
 


BUMI
Mindkettő! :wink: :lol:
20 kilóért megérte......... igaz most nem lesz rá fél évem, mert januárban legkésőbb babás leszek! :wink: :lol: na majd igyekszem! :roll:

dita75
 
 


Dita,

megkaptam, és rájöttem, hogy nagyon éles eszem van, és nagyon örülök :lol: :lol: :lol: Én ezt már régóta gyanítottam, de nem akartam rákérdezni.

Bumi,

Szegeden 35 év alatt tuti, hogy csak 2-t adnak vissza, nekünk a doktor le is szögezte, hogy ők szigorúan betartják ezt a szabályt más intézményekkel ellentétben.
Ha nekem mind a 3 megtermékenyült volna akkor is csak 2-t adtak volna, 1 pedig elpusztult volna mert 1-et nem fagyasztanak. Így utólag örülök neki, hogy csak az a két embriónk lett amit utána visszakaptam.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lányok, én az NLCAFE-s lombikos fórumon olvastam ezt:

"Én úgy tudom januártól már csak 2-t ültetnek vissza. Nem engedik már a hármat, mert sok volt az ikerszülés. 45 év fölött tesznek csak kivételt."

Bár azt nem tudom, hogy az illető ezt honnan vette. Körülnézek a neten.....
Vendég
 


Ditus,


Nagyon örülök a jó hireknek, ott vagytok a célegyenesben. Igaza van Némókának és Apának is, nemsokára jön a gólya. Én nagyon szoritok Neked. Nagyon helyes az a rugi amit a Monicnak küldtél, czuki :lol:



Csajok holnap elmegyek Quimby koncertre elviszem Oroszlánt. Az egész terhességem alatt ezt a hallgattam eddig. Bármikor megzuhantam vagy gondom volt mindig őket vettem elő. És annyira megszerettem. Hat hónapos terhesen jól fogok kinézni a partyn de sebaj, töltődni megyek. Elviszem Apát is bár húzza a száját a zenész lelkem, mert ez annyira nem az ő világa de most értünk áldozni kell, elvégre "villámlik, mennydörög ez tényleg szerelem".

Kép
pgsuska
 
 


kérdés:
Amúgy én szinte semmit nem ittam a vv előtt, mert reggel óta rohanásban voltunk, a kocsiba meg csak egy deci víz volt. Elfelejtettem a kulacsot feltölteni.
Valamelyikőtök mondta, hogy jó ha előtte sok folyadék van az emberben! :roll:

Hát én asszem még nezem kicsit a Jóbarátokat aztán bealszok, sok volt a mai nap! Apa már órák óta horpaszt mellettem! Fél 6-kor már bealudt, hajnali 3.kor meg majd itt fog nekem kukorékolni!

ZSUZSKA
Jó koncertezést! :wink: :lol:

dita75
 
 


Zsuzska,

nyugodtan menjetek koncertre, főképp, hogy Oroszlánnak ismerős zene lesz :wink:

Dita,

szerintem semmi jelentősége nincs a hormonokra, hogy iszol-e előtte vagy sem. :wink:

Twist,

ha találsz valamit ezzel kapcsolatban akkor írd meg, mert nagyon érdekel a téma :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Olyan rózsalevelet, amelyik puha. Nem tudom jobban megfogalmazni. Be kellett nekik vizezni és ezzel ittak is. Egy gond van a sáskákkal, hogy nem kell nekik pár ahhoz, hogy szaporodjanak! Akitől kaptuk volt a végén vagy 20. Nálunk nem voltak kicsik. Nem tudom mit csináltam volna velük.

boni: Sajnálom én is, hogy a fiadnak ennyire nem tetszett a tömeg. A többi baba biztos szimpi lett volna már neki. Nem baj, majd legközelebb.

dita: És a lombikból babád :D Ez az óriásbébi ezt tetszett. Nagyon aranyos vagy, hogy ilyen dolgok eszedbe jutnak (pl. nincs akitől babaruhát kapjunk). Ha ti is csak januárban mentek, akkor kezdhetünk együtt. Új év, új remények. És jó pihit.

twist: Én úgy tudom, hogy csak 35 év felett adnak vissza 3-at most is.

Én ma beiratkoztam angolra. a mostani állapotom alapján minimum 3*8 hét kell az alapfokú nyelvvizsgához, de lehet hogy az is kevés lesz. És közben még diplomamunka, vizsga és sok meló. A szívem meg igazából a jogsiért és a kocsiért fáj. De annyi lóvém már tényleg nincs. Megpróbálok holnap is felnézni bentről.



vicky79
 
 


Dita,
nálunk várólista vanésállítólag akit most vesznek fel, az kb. 4 hónapon múlva kerül sorra. BMC-ben nincs várólista? Amikor még első lombikos konzin voltunk, akkor a doki azt mondta, hogy új dolog a befogadó nyilatkozat, amire ha felkerültél akkor felvesznek a várólistára. Ez nem tudom, hogy mindenhol így van-e. :roll:

MOnic, Twist,
bocsi, elfelejtettem válaszolni. :oops:
Hétfőn megyek dokihoz, már nagyon várom. A szurik beadásával nincs problémám, de utána sokszor tiszta ideges és levert leszek... Állandóan hőhullámaim vannak, mondjuk az szerintem a decától. Nekünk kell szednünk 2 féle gyógyszert. Az egyik baciölő, a másikat nem tudom. Szedem a vitaminokat, iszom a propurt és annyira besokalltam, hogy reggel a vitaminokat alig tudom lenyelni. Szóval kicsit nehezen viselem...Főleg, hogy kb.10percem sincs magamra.
Van egy csomó leadandóm a suliba, közben forrást kell kutatnom a szakdogámhoz, amiben BUMI rengeteget segít.

Bumi,
itt is millió köszönet a sok segítségedért!!!!!!

i.kata
 
 


Kata,

akkor a hétfői nap izgalmas lesz neked, remélem, hogy a vizsgálatnál sok szép tüszőt látnak majd neked.
Nagyon sajnálom, hogy ennyire sok a munkád, viszont nagyon jó, hogy Bumi tud neked ebben segíteni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
igen, nagy szerencsém van Bumival, de nem szeretnék a terhére lenni. :oops:

i.kata
 
 


Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


Szép jó reggelt!

tegnap párocskám meglepett minket, és már 12kor itthon volt.. lehet ZSigi megérezte? :roll: :shock: de jó volt

Dita férjednek határozottsága tetszik :lol: hajrá hajrá! meddőségiben karácsonykor is van ügyelet....

szép a vonalzód egyforma katicátok van Vikivel

:lol: remeélm szerencsét hoz

twist szúúúszááááááááááá csak nyugodtan.. remélem sikerült

:lol:

Kata kitartás! ügyes vagy drukkolok!

mindenkinek ölelés!
Vendég
 


Monic,
nekünk még hiányzik 3,5 év a 35 évhez, de a férjem már 38,5 éves, na meg azért én sem vagyok fiatal, viszont mindig is az volt az álmunk, hogy 3 gyerekünk legyen, vagyis nagyon szeretnénk ikreket. Így sem adnak vissza 3-at? Nekünk nem "nem kívánt" ikerterhesség lenne. Ok, egyel is boldogok leszünk :lol:
Ja, és az előzetes vizsgálatok papíron van mammográfia, de nincs aláhúzva. Az mennyire muszáj?

Twist,
a dokim Sopronban van, majd kedden este elmegyek hozzá. Akkor lesz 10. nap, de majd hétfőn felhívom. Stimut most úgysem akarok, csak még hiányzik a rákszűrés, meg a bacivizsgálat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

egy kérdezést megér, hogy kaphattok-e 3 embriót vissza. :wink:
Nekem nem csináltak mammográfiát és nem is kérte senki.
Az én férjem is 35 felett volt a lombikkor, de ott az anya korát nézik,

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

BONI
Sztem tuti a jövő évre tolódik, mert egy csomó vizsgálatot még csinálnak, apának kétszer is kell adni mintát, 24-én aztán pedig rá két hétre! :roll:
Nem baj, ha sikerül addig még beiktatok egy inszemet!
Ja Viki megirigyelte a Katicám! :wink: :lol:

KATA
Sajnálom a sok tennivalót! Biztos nagyon fáradt lehetsz! :(

Nekem is tengernyi melóm van, neki is állok, mert nem lesz belőlem énekes halott sem!

dita75
 
 


Dita,

kitartás neked mára a sok munkához.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Twist! Szívből kívánom, hogy a tünetek beágyazódás miatt legyenek. A méhen kívüli miatt meg ne aggódj, azt ilyenkor még nem lehetne érzeni. (én már csak tudom) A szurkálás pedig jó jel, azt jelenti mindig, hogy valami történés zajlik odabent! :)

3 embrióval kapcsolatban mondom, hogy a BMC-ben legalábbis úgy van, hogy nagyon nem szeretnek 3 embriót beültetni. Nekünk most csak azért ültettek vissza hármat, mert ez már a 3. beülti volt, ráadásul volt előtte jó pár sikertelen inszem. Szóval a siker érdekében alakult így, és azt sem a doki javasolta, hanem a biológus. Úgy tudom nagyban függ az életkortól is és persze az orvostól /intézménytől.

nellike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: