Új privát üzeneted érkezett!

Ditta!

Nagyon Sok Boldogságot Kívánok nektek!!!

Akkor most már Nati következik? :lol:
Hoppá, Márti, nálatok is kezdődik a visszaszámlálás.

Kép
Kép
cs_erika

Szia Erika!

Igen, már a fiuk nagyon számolgatnak,.... :lol:
De ha igy folytatjuk ejsze beelőzzük Natit :lol: ...Csak vicceltem.Nem szeretném, de most hányos-hasmenéses periódusban vagyunk a fiukkal és már 3 kg-ot fogytam 2 nap alatt....Nagyon nem szeretném, hogy beinduljon emiatt a szülés....

Utánam te jössz a sorban? Azután meg Kisvirág?Babett mikor kell szüljön?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnammal mi lehet???? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sziasztok! Magdolnam még él, legalábbis azt hiszi. Pécsen voltak pontosabban a Mecsekben kirándulni. Meg kicsit zabos. Először (2héten belül) megmérgezik a kutyákat, aztán jó kis tüdőgyulladás valami vizenyővel vagy ödémával.... 1 kutya 15000ft/alkalom és ugye 2 van, meg nem 1 szer kell menni.... de nem ez a lényeg, hanem az hogy éljék túl. Nagyon sok jóval nem kecsegtetett az orvos...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

meg még rengeteg minden összejött csak most nem tudom leírni.... még visszaolvasni sem tudtam :( Dittának gratulálok. Puszi mindenkinek
magdolnam

Márti: bocsi, de még én is befurakodnék egy szüléssel közéd és Erika közé... :wink:

Magdolnam:
Nagyon sokat nőtt Liza : )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika
Hú tényleg én jövök! Erre nem is gondoltam.

Márti
Pedig amit leírsz tipikusan szülést megelőző tünetek együttese. vagy csak valami vírus lesz?

Magdolnam
Hát nagyon nem jó időszakod van most. Liza tüneményes!

Mi nyűgösen vagyunk. Éjjel alig tudtam aludni, mert egyfolytában keményedtem minden mozdulatra. Most Fanni sokat mocorog, de keményedek és nyilallgatok itt-ott. Mi lesz ebből? Még nem szeretnék szülni, de jövő héten ha befekszem már bármikor jöhet a leányzó, mert nem szeretnék sokat feleslegesen kórházban lenni.
Holnap megyek megint dokihoz ctg-re, uh-ra és méhszájvizsgálatra. ha írtam akkor ezer bocsi érte. Akkor meg is beszéljük szerintem hogy lesz
tovább.
Most kezdek egy kicsit izgulni, de félni még mindig nem félek.

Kép
Kép
nati80

Mági: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Millió bocsika, hogy kifelejtettelek!Nem volt szándékos...Inkább eldugulok, mert mostanában annyira felejtek, mind hülyeségeket irok!

Nati:
eddig ugy néz ki, hogy virus, és remélem nem kavar be, nagyon nem szeretném a Robi szülinapját a korházban ünnepelni :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:
bocsika, lehet emlitetted, de miért kell befeküdj jövő héten?

Magdolnam:
sajnálom, hogy ennyi minden összejött most nektek! :cry: Kitartást!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: semmi gond :) És ki tudja, ahogy pakolgatják a szülési dátumaimat, még a végén márciusban szülök :)

Nati:
Én pedig 20. előtt nem is megyek a klinikára.... Akkor kell ctg-re mennem, addig sehová.. Pedig szerettelek volna megnézni benneteket, de azért 20-ig ne húzd a szülést :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:
mi szerint pakolgatják?
a baba méretei alapján?

Én megnéztem a két fiammal az uh-s adatokat és mindkettő akkor született amikorra a gép kimutatta a 12 hetes uh-alapján....1-2 nap eltolódás. csak!!!!Mástól is hallottam ezt, hogy a legpontosabb dátum, persze ha nem kavar be semmi a szülésbe a 12 hetes uh alapján van....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti:
Nekem már akkor is kavarodás volt.. Mensi szerint dec. 29 lenne.. Aztán uh alapján jan. 7-re módosították. Utána lett belőlte jan.5 . Aztán most kiderült, hogy nagy a baba, így dec. 31 lett. A 4d után pedig dec. 30.. :) Nekem ezek közül a dec. 30 a legszimpatikusabb :) Annával is akkorra voltam kiírva :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:
de szép lenne Annának egy kistesó szülinapra :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hello lányok!

Látom mennek a "helyosztó meccsek"! :lol: :lol: Hajrá!

Nati: Igen Te jössz, és szerintem normális dolog, hogy izgulsz. Mi van a csalánkiütésekkel?
Igen, már kezdünk összecsiszolódni! Bianka már két napja éjjel fél 3-kor kel, aztán már csak reggel! De jó lenne, ha így maradna még egy darabig, amíg muszáj éjjel ennie!! :roll: Most egy kicsit szerintem náthás lett, de remélem hamar elmúlik. Ja és pár napja MOSOLYOG ébren is, nemcsak álmában !!! Megzabálom!!

Magdi: Nagyon szép Liza baba! Valami bababarát helyen voltatok?

Márti: Húú, szegény! Nem hiányzott most ez a betegség... De ne aggódj, emiatt nem fog beindulni a szülés!!
Vendég

Mágnes: Nem akarok okoskodni, de azzal ne foglalkozz, hogy ezek a késői uh-k mikorra becsülik Beni baba születését. Biankám akkora volt, hogy az utolsó 4D-n már szeptember 7-re tették a születés napját.. Mensi és a 12 hetes uh szerint nézd, az a legbiztosabb. :wink:
Vendég

Márti:
én már akkor, amikor csak terveztük Bencét, úgy terveztem, hogy a két gyerekemnek egyszerre legyen a szülinapja.. :) Mostanra már változott a véleményem, mert nagyon szeretnék itthon lenni Anna második szülinapján!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti
Csak azért mondta réggebben a doki, hogy hamarabb befektet 1-2 héttel, mert 90 km-t kellene autókáznom mire beérek a kórházba. Ami pedig min 50 perc, de ha baleste vagy dugó van a pályán akkor sokkal több.
De most legszivesebben itthon maradnék, mert sokkal kényelmesebb nekem. De ha meg menni kell lehet bepánikolnék, hogy biztos beérünk e időben.

Mágnes
Nem baj! majd küldök sms-t, ha jön Fanni.

Bejci
Csalán nem jött ki több tegnap délután óta. Fújkáltam éjjel többször is firsttel és attól jobb lett. Gondolom tényleg a cukor miatt volt.

majd megőrülök, mert annyi cuccom van, hogy már ciki lesz bemenni vele a kórházba. És még mindig nincs meg mindenem.
Eddig van 2 kicsi csomagom szülés elötti időre, de abban persze sok cucc utána is kell. van 1 pelenkázótáskám a szülés utánra fanninak és nekem. van a sejtbankos csomag + majd a hazahozatalra is kell egyet csinálni a ruciknak. Kész vicc, de tényleg! lehet kevésbé lenne idétlen, ha egy nagyba tenném bele az enyémeket és Fanniét meg a pelenkázóba?

Kép
Kép
nati80

Én kezdetek óta ugyanarra az időpontra vagyok kiírva. Soha nem változott, de én tudom, hogy tényleg mikor volt pém, így számomra nem ios volt kérdés.

Kép
Kép
nati80

bejci:
az a baj, hogy már a 12. héten is 3 időpontom volt..:)
Én a pé-met nem tudom, mert ugye elvileg gyógyszer nékül nincs is pé-m, és abban a hónapban halt meg Apu, a gyógyszer elfogyott, nem foglalkoztam vele, és nem is szedtem. Tehát a nagykönyv szerint Bence szeplőtelenül fogantam meg... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok megjöttem.

Háát híreim azok vannak. nem lett jó az nst így holnap megint mennem kell a nyírőbe és majd meglátjuk a továbbiakat de ha nem is fektet be azért vasárnap is mennem kell a dokihoz az uzsokiba.
Azért megemlítem neki hogy én bkv-zok nem kocsival járok mert így már 2 naponta kell járjak nst-re.
és ha ebből esetleg csaszi lesz már nem érdekel amennyire féltem tőle még az elején csak kint legyen egészségesen a lányom :cry: :cry:
így tényleg indítva leszek csütörtökön.

harivera
Budapest XXI. kerület

Márti, Mágnes tényleg közöttünk van, hivatalosan én a 4. vagyok a sorban. De így sincs már sok hátra:))

Bejci! Hogy vagytok? Milyen baba Bius?

Magdolnam, hatalmasat nőtt a kislánykád:))

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Ditta: hatalmas gratula Ágostonhoz! Sok boldogságot nektek!!! Majd gyere és mesélj!!!

Minden feltett babuci kép csodaszép!

Mi kedden voltunk dokinál minden ok volt. A kistesó egy igazi tündér. A nemét még nem tudjuk. A kis keze a buksijánál volt, aztán vakarta a fejét is. Aztán mindkét kezével fogta a fejét. Tök jót röhögtünk. Sajna se kép se videó. Pont úgy jártunk mint a múltkor. Bekapcsolta a doki a videó felvevőjét de nem vett fel semmit. Szerintünk ki volt hátul húzódva valami zsinór. Nem mertem szólni, hogy a múltkor nem lett a felvételből semmi, de legközelebb azért szólok neki.
A mérete alapján pont megfelel a korának. Jövőhét kedden megyek afp-re meg terheléses cukorra.

Kép Kép
kisvirág_30

Hoztam néhány pocakképet, de kevés ruha van rajtam! Ne botránkozzatok meg! Tényleg nem szokásom ilyen képeket csinálni, de a pocakosságot meg kellett örökíteni. Főleg mert nem híztam meg.

Ja és az elmúlt 2 hétben iszonyat sokat nőtt a hasam.

Kép

Kép

Kép
Kép
nati80

Ezek 37hét + 5napon készültek

Kép
Kép
nati80

Húú Nati! Ezek nagyon szép képek!!!! Egyáltalán nem botránkoztam meg rajta, művésziek! Nagyon csinos vagy! :)

Jól lent van az a pocak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Köszi! Lent van??? Igaz minden vakuvillanásnál máshová költöüzött Fanni. Szerintem azt a fényt nagyon érezte, főleg az első képnél kaptuk mindig totál pocakra a villanást. Éreztem is, hogy mindig mocorog és áthelyezi magát.

Kép
Kép
nati80

Nati:
Szerintem lent van. Amikor találkoztunk, akkor teljesen más formája volt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Húúú Nati!! Nagyon szép kismami vagy!!! Nagyon jól sikerültek a képek!!! :wink:
Vendég

Mágnes
Igen, mikor találkoztunk tényleg másképpen állt a pocakom, de sokkal kisebb is volt. Még egy hete is kisebb volt, de mikor fotóztunk mindketten megdöbbentünk, hogy mekkorát nőtt.

Bejci
Köszi a bókot! Azért van egy kicsi retus a 2. képen, mert a combom nagyon foltos már, lilás-pirosas foltok vannak rajta. na de tényleg csak ennyi. Nem vett le sehonnan belőlem és nem tett rá sehová. csak a bőröm állapota lett javítva.
Ha jól megnézed a 2. képen a pocakom alján látszanak a csíkok is.

Sose gondoltam volna, hogy nem fogok viziló méretet felvenni a 9. hónapban. De tényleg nagyon örülök neki, mert párom sexinek tart és ez nagyon jól esik.

Kép
Kép
nati80

NAti, nagyon jók a képek és csinos vagy rajtuk. A hasad szerintem is jól lent van. Hamarosan szülés....

Márti, már itt tartasz? Hamarosan szülni fogsz..már nem sok van hátra :lol:
Lassan megint lesznek baba képek :wink:

Mágnes, neked se sok van hátra :lol:

Magdolnam, Liza jó nagyott nőtt és nagyon szép baba :!: :!:

Mi sajnos benyeltünk egy hányos-hasmenéses virust. Szerencsére Lili nem kapta el, csak mi. Tegnap nagyon szarul voltam az ágyból se tudtam felkelni. És még lázam is volt, pedig nekem nem szokott lenni.
Remélem Lili nem jön utánam, mert elöször a férjem volt beteg kedden.
Mondjuk külön voltam tőle, de nélkülem nem tudott tegnap este elaudni, ezért el kellett ringatnom....drukkolok, hogy ne legyen baja.
Szerintetek lehet ma már szoptatni? Tegnap csak tápi volt...
Mondjuk erőm se lett volna hozzá.
Mi tegyek? Legyen ma is tápi?

Kép
Kép
odri

Odri: én úgy tudom, ha beteg az anyuka, nyugodtan szoptathat, mert a babát pont az anyatej védi meg. Szerintem hívd fel a védőnőt vagy a gyerekorvost, hogy igaz-e, de 90% hogy így van...
Vendég

Bejci, én is igy gondolom. De ma már nincs semmi bajom, csak éhes vagyok és szomjas....meg egy kicsit gyenge a tegnapi nap kimeritett.
Egy nap alatt át ment rajtam és a férjemen is.

Kép
Kép
odri

Odri: nyugodtan szoptathatsz! Nekem is volt egyszer ilyen hányós-hasmenéses-lázas vírusom szopi alatt és megkérdeztem a védőnőt és mondta, hogy nyugodtan lehet.!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág, köszönöm szépen....
Látom Te is haladsz előre, hogy megy az idő :lol:

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Ezt a novemberi várandósoknál találtam:
Nati üzent, Hogy: 2 bő ujjnyira nyitva vagyok, ma szülök. Üdv mindenkinek. Nati

Nati:
DRUKKOK MENNEK!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam:
nagyon édi a kislányod, ahogy mosolyog, hát elolvadok!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hajrá Nati!!!!!!!! Drukkolunk, ügyi légy!!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

NATIRÓL HIR:

Üzenete: "17:25-kor megszületett Fanni , 50cm és 2740g. Nagyon jól vagyunk. "

Kép
Kép
Kép
f.marti

ÓRIÁSI GRATULA NATI NEKTEK!!!!
ÜGYIK VOLTATOK!!!!
SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KIVÁNOK NEKTEK!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Micsoda hírek!!!! :lol: :lol: :lol:
Nati! Sok boldogságot Fannihoz, jó egészséget és sok tejcit kívánok!!!

Vendég

Nati:
Nagyon sok boldogságot kívánunk és sok tejcsit!!! Nem semmi villámszülés volt!!!

Aztán mosat kaptam észbe, hogy nincs ma telefonom, ezért nem kaptam üzit! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hú, Nati, de gyors voltál. Tegnap még a szép pocis képeidbe gyönyörködtünk.
Hatalmas gratula. Sok egészséget, boldogságot kívánok nektek!

Kép
p__lilla

Na Márti, mostmár te jössz! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nati: Végig követtelek és most meg látom meg is szültál. Gratulálok:)

Kép
csucsu05

Nati! [img]

Óriási gratula Fannihoz! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!! Lili és Odri

Kép

Kép
Kép
odri

Nati! Hatalmas grat nektek! Sok egészséget, boldogságot és tejcsit kívánok! Gyere majd és mesélj!

Kép Kép
kisvirág_30

nati!

Kép

Kép
andyfekete

ja, lemaradt: gratuláció!

Kép
andyfekete

Vera:
ténylegtényleg :)
Akkor mégis csak maradok a harmadik a sorban.

Tegnap írtam sms-t Natinak, azt írta jól vannak, várja, hogy megmutassák neki a szoptatást, éppen mellette aludt Fanni :) Alig várom, hogy képet rakjon fel :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?