Szisztok!
Kicsit eltűntem, de olvasóban voltam, csak reagálni már sosincs erőm, mire visszaolvasok mindent!
Megvagyunk, Beni már egyáltalán nem náthás, így újra végigalussza az éjszakát és nappal is elszórakoztatja magát szerencsére, így tudok dolgozni mellette...
Kaptunk egy etetőszéket, asztalra szerelhető, mert más nem nagyon fér el nálunk, Beni imádja! Mikor napközben főzök, beleül, kap habverőt, fakanalat meg ilyesmiket, és 1-1,5 órán keresztül is elüldögél, míg főzök, meg eszem... Egyébként már csak a földön meg a kiságyában merem hagyni, mert gurgulászva és tolatva halad mindenfelé...
Ebédre már egész üveg bébikajákat eszik, mindegy mi az, csak ne én főzzem, mert azt nem eszi meg...
Viszont utána szopizik ugyanúgy, mintha mi sem történt volna...
Ugyanez uzsinál: 1 nagy alma és 1 nagy banán után jön a szopi!
A reggeli, a tízórai meg a vacsi meg csak szopi még mindig!
Nagyon édes babókat láttam, de legjobban megint a tesós képek tetszenek,
Csenge és
Kisati tüneményesek együtt...
Márknak és
Barbinak nagyon Boldog Feledik Szülinapot kívánok!
Nici, szuper jó lett a videó, örülök, hogy találtál progit...
Kamilla: köszi a választ a kontrollal kapcsolatban!
Nekem a védőnő amúgy azt mondta a hozzátápival kapcsolatban, hogy először kapjon kevés szikárd kaját és utána egyből szopit, majd fokozatosan növeljem a szilárd kaja adagját és utána a szopi mennyiséget csökkentsen! Hát ez abszolút nem megy nálunk, mert fogalmam sincs mennyit szopizik, meg különben is hogy magyarázzam meg neki, hogy ne szopizzon annyit? Úgyhogy én ebéd után (ami egy teljes üveg kaját jelent) mellre teszem és eszik amennyit akar még! Párszor ennek már bukás lett a vége a túlevés miatt, de nem tudok mit csinálni vele! Amúgy én állatira félek, hogy újra mellgyuszim lesz, mert nagyon sok tejem van és ennyi hozzátápi mellett mindig marad benn...
Lefejni meg nincs energiám...
Ha meg egész nap csak szopizna, úgy meg nem hízik...
Mary: Boginak jobbulást!
Bocsi, még egy csomó mindenre akartam írni, de K.O vagyok!
Ja és akiket érint! Hétfőn végre újra megyünk Ringatóra!
Kisscica ti jöttök?