Új privát üzeneted érkezett!

Tünemény! Próbálj keveset idegeskedni, hiszen attól sajnos már nem lesz jobb!!! A párod sajnos nem tanult az első esetből! (hogy nem fizette a részleteket). Nagyon jó barát Ő!!! Az látszik!!! Meg fogjátok oldani, ne aggódj!!!

Cat! Boldog szülinapot! Még benne vagyok a 8 napban... :oops: :oops:

Padri! Köszi az őssejtes véleményt, én pont ugyanígy vagyok vele.

Tényleg, tegnap voltam az Afp eredményért, és szerencsére jó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
eda7
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.
Megvagyunk, sajnos lassan telik az idő és hát nem ez életem legvidámabb időszaka.
Valszeg 11-én lesz az amino a Mávban, utána bő 2 hét az eredmény. Remélem utána újra jöhetek közétek, hiányoztok!!! :wink:

Örülök, h jól vagytok, gratula a "magamutogató" babákhoz, és kitartást a kis szégyellősökhöz. A rossz Afp eredményeket nagyon sajnálom, de tényleg ez a legmegbízhatatlanabb vizsgálat, szóval fel a fejjel!

Tasinnak nagyon drukkolok a mai amniohoz, remélem minden ok lesz velük! ++++++++++++++++++++

Pusza

Zsu
svs
 
 


Tisa, én nem szerveznék, ha jelentkezel. Lévén, hogy lehet, hogy a végén ott sem leszek, és időm sincsen sok általában, meg a helyet sem ismerem. A nyugati környéke nekem is jó lenne, nekem is oda megy be a vonatom :)
És én csak sokat tudok írni. De mennyiségre van szeritem, hogy leköröztök tüneménnyel, mert többnyire csak egyet írok egy nap. Néha viszont, ha elvannak a csemeték, én is idetalálok többet, és akkor reszkessen mindenki :)

Állatkertezni nincs kedve valaki napközben unatkozónak vagy kisgyerekesnek egyébként? a héten biztos nem, de jövő hét, vagy utána....

Tünemény, ahogy olvastam a párod reakcióját, meg az eddigieket, nekem az jutott eszembe, hogy ő is megijedt. És azért is bizonygatja ilyen bőszen az igazát, és mondott neked durvát, hogy magát is elhitesse vele, hogy nincs baj. Nagyon igazad van a szemrehányással, és remélem jól jöttök majd ki belőle, és megoldódik. kitartást nektek!

Ettike, én is megpróbáltam rákeresni, nekem az jött le, hogy nincs baj, ha a baba megfelelően fejlődik - gondolom ezek a ciszták elnyomhatnak ereket - , biztos ezért van a gyors kontroll. Az óriás pocaknövekedés meg biztos azt jelöli, hogy nincs gond. De nem irigyellek, elég rossz 3 heted lesz biztos :(
Az alul fekvő méhlepénnyel még nem kell foglalkozni, nekem is volt rékánál, a következő uh-nál már felmászott az oldalára. Ez a szülésnél, méhszáj nyílogatásnál okozhat gondot.

Egyébként azért jöttem ám csak, hogy az anyai ösztöneimmel büszkélkedjek. Alig befejeztem a regényemet, és beszéltem a kábeltévésekkel, jött a telefon az oviból, hogy nándinak gennyes a szeme :( szóval kötőhártya az első körben, este megyünk doktornénihez szemcseppért, mert a kamilla már többször kevésnek bizonyult, csak azt értem el vele, hogy 4 hét lett, mire kikúráltam mind a két szemét. Réka sem megy a héten, mert biztos ő is elkapja, ne fertőzzön már meg senkit, így is 7 gyerek volt a 4 gondozónénihez ma :D

Szegény tasin :( nem jó neki most túlságosan :(

Eda, mi nem vetetjük le. mindig lelkiismeretfurdalásom van miatta, de most már van ez az őssejtgyarapító vitamin is, és elég fájdalmasan, de lehet ugye a csontvelőből szerezni, meg hát itt vannak a tesók is, akik biztos segítenek egymáson, ha baj van, de ne legyen. És volt valami kósza hír arról, hogy valami nagy adag tönkrement. Ezek győzködések magunknak. Nem igazán fér bele a keretbe, és ilyenekkel nyugtatjuk magunkat. De biztos levetetnénk, ha anyagilag nem okozna akkora terhet, és ha betegség lesz, és azzal lehetne rajta segíteni, akkor onnantól többet valószínűleg nem alszom. De ilyenkor hiszek benne, hogy nem lesz baj.
És éljen petike!!! majd lesz a harmadik leányzó ;)

na, jól belemerültem megint a beugrásba...
ma már úgysem jövök. Doki meg beteggyerek-ápolás a program. mindjárt kelnek.

kikocska
 
 

 
 

Zsu! kösz, hogy jelentesz magatokról! jó nagyon, hogy adsz hírt!

kikocska
 
 


Szia Zsu!

De jó, hogy itt vagy! Már mindenki nagyon hiányolt!
Kitartást, Veled vagyunk!!!!
Nem voltál másik orvosnál azóta, nem csináltattál másik vizsgálatot?
Kérlek, ne bújj el megint! De ha így érzed most jobban magad, akkor megértjük és tiszteletben tartjuk!
Sok-sok ölelés és puszi megy Nektek!
Emma jól van? Nem beteg?
Szervezünk talit, gyere el! Várunk szeretettel!

Ezt a mosolyt Neked küldöm!
Kép

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok.

zsu:

úgy örülök hogy írtál.kitartás.én úgy tudom hogy pár nap alatt van valami eredmény.nem a teljes de a lényeget megtudják mondani.

kicsit megnyugodtam én is.párom elvitte a leletem egy munkatársának akinek az apukája orvos.igaz sebész de biztos többet tud mondani,én is írtam egy ismerősömnek aki ápólónő és a szülészeten dolizik.plussz este anyós felhívja egy külföldi nőgyógy ismerősét és azt a dokit is aki uh-zott(osztálytársai voltak)

és igen a lényeg az hogy Alexel minden ok(milyen furcsa hogy a nevén tudom "szólítani")csak attól parázok hogy a lepénnel lessz gond és nem tudom végig kihordani.
fiacskám vigasztal mert amióta hazértünk folyamatosan rugdos :lol: :lol:

nem csak ezeket nézték csak a többit nem írtam.nézték a gerincét,gyomrát,hólyagjait,rekeszizmát,szivét,buksiát.szóval mindent.és nekünk is mondták.olyanokat mozgott közben hogy csak na.ezalatt az uh alatt többet mozgott mint Patrik az összes alatt :lol: :lol: :lol:

Patrikkal is minden rendben.semmi láza reggal óta.az északánk nagyon jól telt.végigaludta,gondolom a szuri miatt.

megyek mert felkelt.

Kép
Kép
ettike
 
 


Köszi csajok a bátoritásokat, bár ilyenkor elég sz.r a kilátás...de hát majd megnevelem a baba előtt apát is...egyébként most ebédeltem unokatesómmal akinek elmondtam, ő meg mondta hogy rá is számithatunk mert úgyis segitene és hogy most a babával foglalkozzak, és szedjük össze a pénzt a hitelekre a baba előtt, és jövöre vegyünk kiságyat meg kocsit meg babadolgokat. igaza van...úgyhogy most keményen összehúzzuk a nadrágszijat és spórolunk ezerrel, nem tudom melyikőtök irta, de tényleg ha most a padlón vagyunk, ennél már csak jobb lehet, és talán erősebbek is leszünk ettől! tényleg köszi!!!

Zsu annyira örülök, hogy irtál! nagyon vigyázz magadra! rendben lesz minden és majd ha Tasin ir, hogy neki milyen volt, talán te is megnyugszol egy kicsit! Kapsz egy virtuális nagyölelést!!!

Kikocska te aztán tényleg jól ráéreztél erre a virusdologra! lehet hogy majd nekünk is lesz ilyen radarunk??? :D azért sajnálom a gyerkőcöket, remélem hamar felépülnek, bár most hogy jön a tél meg a mindenféle virusszezon, lehet hogy egyre többet lesznek otthon? és vigyázz, hogy te se kapd el!

Eda gratula a jó afphez! két hét múlva meg már mehetsz megint uh-ra!!! :D én holnap megyek a vérvételre, 2hétre rá meg megint a kleopátra házba jelentkezek be, hogy jó alaposan megnézzék! alig várom!

Tisa! tényleg félreérthetően irtam, nem is figyeltem, csak szaldtam! szóval nekem nov.14től lenne jó a tali inkább. és hétköznap az 5óra utáni időpont lenne legjobb, a hétvége meg amikor nektek jobb.

Csajszik ez a keresztszülőség hogy szokott lenni?? hogy inkább olyan kéne akinek még nincs keresztgyereke, vagy ha van keresztfia, akkor még lehet keresztlánya (a mi Lucánk), és csak egy egyedülálló is lehet magában, mert nem akarom tesóm tesóit vagy az én tesóimat keresztszülőnek, hanem inkább ezt a fentebb irt legeslegjobb unokatesómat, akinek én is tényleg fontos vagyok, és szeret... ma is elsirtam magam, mikor megölelt...

na nem tudom sikerült-e lekörözni Kikocskát... :lol: de mindketten annyit tudunk irni, ha belejövünk!!! talán ha nem tudnék 10ujjal gépirni, lassabb lennék és csak pársoros üzeneteket irnék...de ez van...tudok :lol: igy olvashattok kisregényeket tőlünk :lol:

Kép
tünemény
 
 


Köszi csajok az eddigi és a mostani bíztatást, plusz a drukkokat! Nagyon aranyosak vagytok! :D
(De bunkó vagyok, még meg se köszöntem :oops: !)

Voltam egy genetikus dokinál, de ő se tudott sokkal okosabbat mondani, az amnio majd megmondja a tutit. :?
Etti, nekem azt mondták, h min 2 hét mire lesz valami eredmény :roll: ....neked legyen igazad! És neked is nyugi, Alex jól van, a többi meg elrendeződik!

Nándinak jobbulást!!!!
Tünemény Apának meg 2 pofon és egy elbeszélgetés!!!!!!!!! Hidd el felnő lassan ő is, és elmúlik a naivság!

Csajok, nem ígérem, h heti 1-2 hsz-nál többet jövök egyelőre! :(
Csak tényleg hiányoztok, de túlzottan el vagyok foglalva magammal, ahhoz, h építő tagja legyek a csapatnak! :oops:

Zsu
svs
 
 


Zsu, teljesen igazad van!!! a pofont nagyon megérdemelte volna, de múltkor már kapott jó keményeket, mikor az első hitelt megtudtam, hát volt is sirás-rivás, a zuhany alatt, úgy bőgött, mint egy kisfiú és könyörgött, hogy anyukájának ne mondjam el...hát erről ennyit...

már csak 1 óra a munkaidőből!!! egész nap semmit nem csináltam, és nem is kezdek most hozzá, kellene egy kis relax, vagy valami...talán majd hallgatok egy kis zenét, és figyelek a buborékokra!!! lehet hogy tényleg kislányunk lesz, azért nem rugdos, mert olyan kis gyengéden tipeg odabent :D :D

már kaptunk 2 kis bodyt unokatesóm kislányától, mert a használtruhásnál meglátták, és a kicsi mondta anyukájának, hogy ezt meg kell venniük a picurnak :D szóval az első kisruhái megvannak!!! de milyen apró az egyik!!! apa már meg is dajkálta, meg megsétáltatta a lakásban :lol: :lol: azért tud ő aranyos is lenni

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Zsu!

Kitartás! Hamarosan kiderül, hogy minden rendben van! Csak ez a pár ét lesz nehéz, de aztán el is felejted.

Tünemény!

Sajnálom, hogy a párod úgy ír alá papírokat, hogy tudná mit is jelent valójában. De talán ő is felnő már hamarosan. És lehet, hogy ebből sem lesz semmi. Talán a barátjánál is be udják hajtani majd azt a pénzt!

Ettike!

Eleinte Benivel nekem is nagyon közel volt a méhszájhoz a lepény, de később feljebb vándorolt, ahogy nőtt! Nyugi, nálad is így lesz.
És gartulálok a második fiúhoz!
Akkor már hárman vagyunk.



A hosszú combcsont nem feltétlenül utal lányra, hacsak nem Deák Bill Gyula örök érvényű dalára gondolok: "Hosszú lábú asszony..." :D
Marcinak például a combcsontja alapján jó a kora, vagy idősebb is egy-két nappal, a fej átmérő szerint viszont fiatalabb egy héttel.
Szóval nekünk egy hosszú lábú fiunk van. amin nem is csodálkozom, mert én sem vagyok alacsony a 176 centimmel, de Apa 192 cm.

És ma készült pocakkép.
Sajnos nem jó minőségű, mert még nem igazán érzem az új gépet...

Kép Kép

És bocs, de nem tudok mindenkin ek és mindenre reagálni. Annyit írtatok. :shock: :D
Vendég
 


Cat de jó! már neked is kismamipocid van!!! legalább ha majd mindenki tudja, ki lapul bent, a kisfiú-kislány pocakokat is össze tudjuk majd hasonlitgatni, mert nem tudom igaz-e a kerek meg csúcsos pocak dolog... :D :D

Kép
tünemény
 
 


Cat! Nagyon szép nagy már a pocid!! Nagyon formás!!
ZSu! Aranyos vagy, hogy benéztél hozzánk, és jól is tetted, mert már hiányoltunk!!! Kitartást, bár tudjuk, hogy ez nehéz időszak!!!
Az egyik barátnőmnek tavsszal rossz volt az Afp-je, így magzatvízvizsgálatot csináltak nála, persze neki is nagyon kemény volt az a néhány hét, mintha évek lettek volna, de minden rendben volt!!! Egészséges szép kis babájuk született szeptemberben!!!
Az a gond ezekkel a szűrésekkel, hogy csak az idegességbe kergetnek minket!!!!!!!!!!!!!!!!
Nándinak és Patriknak jobbulást!!!!!!!!

Kép

Kép
eda7
 
 


elfelejtettem!!!

a mammystic.hu oldalon vannak kismamaruhák, mi ott szereztük be az összeset ami nekem van, mert olcsóbb mint a west endben, vagy a brendonban. szóval én jelentkezek majd a divatbemutatójukra, mert akkor a kismamik kapnak egy ajándék felsőt. már ezért is megérné. gondoltam szólok, hátha valakit érdekel.

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk UH-n, s kiderült, hogy egy gyönyörű kisfiúnak vagyok az anyukája. Csodálatos érzés! Ha lány lett volna, akkor is az lenne. Igaziból addig a pillanatig, míg meg nem pillantottuk a bizonyítékot, én biztosan tudtam, hogy kislány lesz. Folyton kislányomnak szólítottam, az Egyszer volt, hol nem vot egy ici-pici házikót énekeltem neki. Most hozhatom be a lemaradást. Majd apával autós müsorokat fogok nézni, hogy kompenzáljam, az esetleges nemi identitásában okozott hibákat... na jó, azért ennyire komolyan nem, de hát ilyen biztosak az én anyai ösztöneim!... a lényeg az, hogy nagyon boldog vagyok, hogy láttam tegnap, hogy gyönyörű és egészséges. A pofijáról nem tudtak igazán jó képet készíteni, mert úgy belebújt a placentába, de deréktől lefelé minden visszafogottság nélkül megmutatta azt, amilye van. Kiderült az is, hogy azért van akkora nagy hasam, mert a placentám hatalmasra nőtt a progeszteron miatt, s sem ettő, sem a hátrahajló méhemtől, s a benne elég furcsa fekvéshelyzettől (pontosabba fejenállástól), 20. hét elött nem nagyon várhatom a mocorgást, s utána is csak tompítva. Mindegy, a lényeg az, hogy most biztos lehetek benne, hogy a kisfiam jól van.

Tegnap hosszú litániát írtam, de mire elkészültem vele, kitörlődött, utána pedig már mennünk kellett kukucskálni, ezért most megpróbálok minden fontosat újra leírni.

Először is Etti is Gizu kisfiaik nagyon cukik! Igazán jó kis prototípusok!!!

A kiságy: Én úgy gondoltam végig-rácsos tömörfa ágyat fogunk venni. Azért végig-rácsosat, mert járóka gyanánt is ezt fogja használni, s legyen mibe kapaszkodnia, ha körbe szeretne nézni, ill. mert így mindenhol kilát, nem akadályozza az oldal fal. Így majd minél több inger éri, amitől csak fejlődhet. Tömörfát azért szeretnénk, mert majd a leendő húgik és/vagy öcsik is ezt fogják használni, ezért fontos, hogy strapabíró legyen. Nekem még az is tetszik, ha ki lehet venni az oldalrácsokat is, mert akkor amikor már kimászna, ez majd nem lesz balesetveszélyes. Pelenkázónak én is csak ágyra feltehető merev lapot gondoltam, mert az egyik barátnőmnek az nagyon bejött, de legrosszabb esetben, majdv én is úgy fogom hasznlni, mint Ettike. Igaziból még ez az egyik legkölcséghatékonyabb rész a babakelengyéből.

Kikocska! Minden jó ötletet és receptet szívesen fogadok!

KépKép
annaszuszi
 
 


Hűha!!! Gyarapodnak a fiúk!!! Szuszi neked is hatalmas gratula a kislegényhez!!! most már le KELL ülnöd apával meccset nézni!!! :lol: :lol: hűűű remélem az én Lucám nem növeszt kukacot, mert úúúúútálom a meccset, a sportot, a sportcsatornákat...majd inkább nézek shrek-et :))) vagy micimackót...igen...:)) ezt jól lebeszéltem magamban! :lol: párod is biztos örül nagyon, és most már újságolhatja a kollegáinak is hogy fia lesz! nevek vannak már? vigyázzatok magatokra ti is!!!

Kép
tünemény
 
 


Annaszuszi!

Gratulálok a kisfiúhoz!
Mi lesz a neve?

Egyre több a fiú, bár ez az elején természetes. Hiszen azt tudják biztosabban megállapítani az UH-on. Majd jönnek e lányok is hamarosan.

Tünemény!

Szerintem nincs igazán összefüggés a pocak alakja és a baba neme között. Mint ahogy a hányinger és a baba neme között sincs...
De nézelődni jó móka. :)
Vendég
 


Képzeljétek nálunk a faluban 28 kismami van és szinte mindenkinek kisfia lesz.Pláne számolgatom már a nyári babákat is,mert azok is mind ovi és iskolatársak lesznek.Eddig 3kislány született,de áprilisig több mint felének tudom,hogy kisfiút mondtak.Beszéltük a csajokkal a védőnőre várva,hát kinek fognak udvarolni a mi fiaink????Majd az egyel fiatalabb osztálynak??Eleinte reméltem,hogy én ápr.ban majd megtöröm a sort,amikor még csak a februári kismamik tudták mit várhatnak. De aztán megtudtam én is,az enyém is a méhlepény mögé dugta a fejét és fejen állt,de a lábaköze kivehető volt.
Szóval mostantól nekem is focit kéne nézzek???Hát nincs az az isten
De akkor bemutatkozunk:

Kép Ismerjétek meg a kisfiam

kocska
 
 


sziasztok.

nem attól parázok én hogy a lepény rajt van a méhszájon,tudom hogy az ahogy nő a méh úgy megy felfele.csak ez a valami ne lenne és ne nézte volna a doki óráknak tűnő percekig és magyarázott volna a nőcinek.de megfogadtam hogy holnap éjjel kialszom magamból a rossz gondolatokat és nem fogok 3 hétig parázni.

bocs most nem reagálok.fáradt vagyok elfekszem.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok csajok!
Na végre van egy kis időm és írhatok nektek az elmúlt 2 napról!
Tegnap mentem vissza a védőnőhöz és a genny meg a folyás miatt amit a vizeletemben talált és minden rendben volt a mostani pisinél.Ennek örömére elcsaltam az unokatesómat meg a 2 kisfiát a termálfürdőbe és lazítottunk egy kicsit jól megmasszíroztattam a derekam a vízzel.Olyan jól esett!!! :D
Este 10re hazaestem mert elmentem megnézni a teremfocit mert a párom focizik és csak arra volt időm és energiám, hogy belenézzek az aznapi levelekbe.
Ma voltam Afp és csalódtam a mai vizsgálatban :cry: .
Nem kaptam képet és 2 perc alatt lerendezett azt sem tudom hány centi a kukisom.Hát igen ezért utálom a szakrendeléseket inkább járok magánhoz és nem is drága a vizsgálat 3000 ft.
Igen megint azt mondta, hogy kisfiú én is láttam a pájszert a lába között. :shock: :D :D :D :D :D :D :D
Holnap kezdődik a szülésre felkészítő tanfolyam és én már alig várom!!! :P

Csütörtökön újból megyek ultrahangra és kérek majd képet!! 8) 8)
Na megyek és eszem egy is levest!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Kocska aranyos a kisfiad! és jó ez az uh fotó!!! a srácok meg majd udvarolnak a szomszéd falu csajszijainak!!! legalább jó fittek lesznek, mikor haza kell őket kisérgetniük! hihi :lol: :lol: :lol: de azért csak lesznek helybéliek is!!!

Etti tényleg ne izgulj, ha gond lenne, úgyis elzavart volna más vizsgálatokra is!!! és a dokid azért elég alaposnak tűnik az eddig mondottak alapján!

megint egy éjszaka egyedül...majd iszom egy bögre nyugtató teát, és hátha attól jót alszom...szép álmokat nektek is!

Kép
tünemény
 
 


Hú! Visszaolvastam magam,s tele van helyesírási hibával az előző
hozzászólásom! Bocsánat :oops:

Tasin! Remélem minden rendben van veletek!
Csodálkoznék ám, ha bárki is kapna a MÁV-ba vérvételre időpontot! Annyit hívtam már őket, és soha nem veszik fel. Én is reggel megyek, de nekem még fél 8-kor az ambulanciára kell
mennem a beutalómért, s csak utána megyek át vérvételre. Egyébként egy hosszú vöröses-barna hajú lányt keress, az leszek én.
Kisvirág! Azért a Kende nem rossz ismertető jel! De ha több pici fiú lesz, majd bajban leszek!

Mó! Most már én is felszeretnék kerülni a táblázatba, ha lehetséges.

Annaszuszi; egyelőre 27 év (én még hiúságból nem előlegezném meg a 28-at); célidő: ápr. 18.; kórház: ÁEK (MÁV); első baba; s tuti kisfiú :D :D :D

Tisa! A találkozó nekem is jó a Nyugati környékén!
Mi is a Kleopátrában voltunk, s itt tényleg nagyon jó minőségű a
felszerelés, s nagyon rendes volt a nő is. Mindent megmért. 20 percig néztük a babát, melyről kaptunk DVD-t, s pár jobban sikerült képet ki is nyomtatott nekünk. Ez benne volt az alapárban ami most 10ezer Ft. Ha nem feküdne úgy, ahogy fekszik, nem csak az altájáról kaptunk volna első osztályú képeket, hanem a buksijáról is. Januárban vissza szeretnénk majd menni, akkor már biztosabban többet fogunk látni.
Tök jó, hogy már érzitek a kis rugdalózót!

Etti! Én emlékszem rosszul, de nem te montad, hogy a kis picúr a melső falon tapadt?
Boccs, ha rosszul emlékszek.

Tünemény! Kitartást! Mi 11 éve vagyunk együtt a párommal, és ha belegondolok mennyit változott azóta...akkor egy kedves fiú volt, most pedig egy komoly felelősségtudó férfi. Sokat változott, de én is. A lényeg viszont az, hogy akkor is, és most is ő a tökéletes :) Ne aggódj, a te párod is meg fog komolyodni. Úgy tűnt eddig, nagyon komolyan gondol titeket.
Mért vagy egyedül éjszakára? Már dolgozik a párod és éjszakás?!... vagy figyelmetlen voltam, s valamit kihagytam?!

Na jó éjszakát Mindenkinek! Holnap hosszú, s nehéz napom lesz :cry:

KépKép
annaszuszi
 
 


Sziasztok!

Küldök két képet a kisfiúnkról!

Mindenkit üdvözlök!!!

Annaszuszi

Kép Babócska arca Kép Láthatóan fiú :-D [/img]

KépKép
annaszuszi
 
 


Kocska! Annaszuszi!

Gratulálok az újabb fiúkhoz!

Egyébként szerintem az a lényeg, hogy egy-két év múlva legyen sok lány!
Különben pedig a mi fiaink annira jók lesznek, hogy ha kevés lány lesz, akkor is mind Őket akarják majd. :D

Gabka!

Én nem mernék termálfürdőbe menni. Benivel sem mertem. Pedig én nem nagyon szoktam elkapni fertőzéseket.
De a meleg vízben sokkal jobban szaporodnak. Ráadásul a meleg víz altesti vérbőséget is okoz...
Vendég
 


Annaszuszi: fantasztikus ez az uh kép, na én is valami hasonlóan egyértelműt vártam vagy az egyik vagy a másik irányba. De van egy olyan gyanúm, hogy ha fiú lenne, már a 12. vagy a 15. heti vagy a mostani uh-n csak láttunk volna valamit. Vagy ha nem, hát jól rejtegeti :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


szép jó reggelt Csajok!

Szuszi nagyon jók ezek az uh fotók, itt azért tényleg egyértelmű, és nem is volt szégyenlős a kislegény!!! :D :D és olyan, mintha mosolyogna, aranyos!

most jöttem a vérvételről, hétfőn megyek a dokimhoz az eredményért. már alig várom, mert akkor megint egy alkalom a kukucsra! olyan jó kis ébresztőórája van a babónak MÁR, hogy bár beállitottam az ébresztőt, pár perccel előtte fel is ébredtem, hogy csörgött volna! pedig most 6.45re állitottam, máskor ez 7.45és 8kor támolygok ki az ágyból! :lol: úgyhogy meg is dicsértem.

egyébként, igen, apa éjszakázást kapta, igy ezért kellett egyedül aludni, de a nyugtató tea, bár kegyetlen ize volt, de segitett, sokkal jobban aludtam. mondtam apának hogy én 7.45kor már sorbaállok a vérvételre, ott talál meg mikor reggel végez, (közel van a munkahelyéhez)...erre ÉN találom ŐT ott, sorbanállás közben, egyem meg a kis szivét, nem látott, és mivel ő már korábban odaért, beállt helyettem!

szóval megbeszéltük, hogy nem hozom fel még egyszer a hitel témát, ha a pasi nem fog fizetni, akkor vigye párom örökségét (a ház ötödét, amiben a családja lakik) és igy engem ez nem is érint...azt mondta, ő csak kiváncsi arra, hogy a haver tényleg betartja-e a szavát, hogy megadja a pénzt, vagy mi lesz...mondta, hogy nagyon rosszul érzi magát belül, hogy fél éve elkövetett egy hibát, és most mindenki őt b.szogatja, mikor már nem lehet visszacsinálni a hülyeségét...most minden pénzt nekem fog majd adni, és én osztom be, hogy mindenre legyen, és talán tudunk is majd félrerakni...azért már nyugodtabb vagyok igy, csak legyen minden rendben

Kép
tünemény
 
 


Jó reggelt!

Én is teszek fel egy újabb pocakfotót... Tegnap készítette a Párom... Íme a 19+2 hetes kismami:
Kép

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa, csini vagy! szépen gömbölyödsz!!! aranyos nagyon!

tényleg, a köldök dolog az hogy van, mármint amikor a kismamiknak kifele dudorodik a köldökük..vagy nem mindenkinek?? vagy ez csak később van??

Kép
tünemény
 
 


Kocska, Annaszuszi!
Nagy-nagy gratula a FIÚKHOZ! Csudi jók lettek a képek, bár egyik másik képen elkelne a 18-as karika!!!!! :lol: :lol:

Gabka!
Én is osztom Cat véleményét, teljes egészében. Pláne, hogy most jöttél rendbe....Csak óvatosan!

Tünemény!
Örülök, hogy rendeződnek a dolgok. Úgy tűnik két gyerek(ed) lesz a háznál! :lol:

Tasin!
Hova lettél? Már mindenki nagyon izgatott, hogy mi volt tegnap. Gyere, mesélj!



Csajok!
A talival kapcsolatban a következőkre kérlek Benneteket:
- ne csak azt írtjátok le, hogy jó az X hely
- hanem hogy pontosan mikor jó és nem jó, azaz melyik nap és hány óra körül
- az ötleteket is szívesen fogadom, hogy hova üljünk be.
Légyszi segítsetek, mert annál hamarabb sikerül összefutnunk.
Köszi!

Kép
Kép
tisa
 
 


Tünemény!
Az majd jóval később lesz. Még nekem is látszik az "eredeti formája", most kezd szépen kinyílni és ellaposodni. Aztán majd csak ha a gyerek nagyobb, akkor dudorodik ki.

A kép csalóka, mert a pulóverem alatt a trikóm már csak odáig ér. :lol: :lol: :lol: :lol: És azért tűnhet úgy, hogy már kicsit kiáll a köldököm. :roll:
És szerencsére ilyen jó fényképezőgépünk van, hogy ennyire élesen fényképez. :wink: Bár ide eléggé le kellett butitanom a képet, és egy 10 megapixeles kép itt már nem annyira tökéletes. :?

Kép
Kép
tisa
 
 


Most nézem, ez a kép egyáltalán nem lett éles... :evil:
Mindegy, a lényeg rajta van... :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok lányok!
Aranyosak vagytok, hogy így aggódtók értem!
Tegnap nem volt erőm írni, eléggé kivoltam!

Na akkor a tegnapi nap:

11-re mentünk a MÁV-ba, mikor rámkerült a sor csináltak egy UH-t.
Majd közölték, hogy elmehetünk ebédelni és fél 2-re kell visszamenni.
Persze már elég ideges voltam......
Mire visszaértünk már voltak 7-en előttem. (Ugyanott csinálták a MÁV-ban, mint a genetikai UH-t)

Mikor elkezdték, senki nem akart bemenni, így már harmadikként be tudtam menni, mert nagyon udvariasan mindenki előreengedte a másikat :lol:
Én meg úgy voltam, hogy jobb ezen túlesni.

Bementem, le kellett feküdni az UH asztalra, cioő nélkül, letolva jó combig a nadrágot, felhúzva mellig a felsőt.
Lekentek jódal az egész hasam, combom felső részét.
Leteregedtek zöld lepedővel.
Megnézték hol a baba és mondták minden mondanak majd..
A köldököm alatt szúrtak meg kb 5 cm-re,érzéstelenítő nem volt, de végül is inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas...
Az amikor a hasfalon átment az egy ilyen rossz nyúzós-húzós érzés volt.
Amikor már bennt volt az nem fájt.
Elkezdték leszívni a folyadékot....Ment is símán, de egyszerre csak elakadt.
Na nekiálltak ott "vakerálni" a hasamnál meg a tűvel-----nem néztem oda, csak a monítort néztem......
(persze én ekkor már a hisztéria szintjén voltam/magamban/ és azt mondogattam, hogy legyen már vége és mi az hogy elakadt.....)
Azt mondták, hogy valami burokdarab???? belement a tűbe...

Én hol a plafont hol a babát néztem, esküszöm olyan volt mint ha a baba ahogy ugrál hozzáér a tűhöz...
4-en voltak a szobába bennt ,ketten csinálták ezt a szúrást, meg szerintem az egyik a genetikus-laboros nő volt, ő vette el az anyagot a végén, hogy köszönöm elég lesz.
Ő egy idősebb nő volt és ő odajött megnézni hogy miért nem végeztünk még.....tök aranyos volt, mert látta rajtam,hogy tiszta ideg vagyok ......tőle kérdezgettem, hogy ugye a babához nem ér hozzá?????? Azt mondta, dehogy.....
De aztán még a "szúróktól" is megkérdeztem ugyanezt és azt mondták, nem messze van tőle....

Mikor aztán kész lettünk komolyan mondom nem tudtam hogy hol vagyunk olyan ideges voltam.....

Kinnt még le kellett ülnöm 15 percet, aztán eljöttünk.....
Elégé fájt a hasam utánna, nme mertem mozogni sem.
Olyan, mintha erős mensije van az embernek és úgy görcsölgetett, fájdogált....
Itthon vettem be nos-pát ( ez volt a leletre írva, hogy lehet)
Hulla fáradt és kimerült voltam......éjjel meg alig mertem aludni, nehogy nyomjam a hasam...A héten itthon vagyok ma is fekszem és holnap is......
Nem szabad semmi terhelőt csinálni egy hétig...

Én is tudom, hogy biztos a baba jól van, mert utánna is mutatták ahogy mocorog és dobog a szíve, de egyszerűen nagyon rossz érzés volt...biztos hülyeség hogy a tűt láttam körülötte....

Szóval inkább lelkileg volt szörnyű.... :cry:

3 hét múlva postán küldik az eredményt, vagy ha baj van telefonálnak...most receghetek, ha egy pesti szám hív....

Ma hál istennek nem fáj a hasam, csak ahol megszúrtak...
Remélem minden rendben lesz....most elmegyek pihenni, majd estefelé még benézek!! :)

Kép


Kép
tasin
 
 


Tasin! Nagyon ügyes és bátor voltál! Pihenj és feküdj jó sokat, nézd a brazil sorozatokat, és nagyon de nagyon vigyázz magadra!!! Örülök, hogy azért hamar túlestél az egészen, még a macerával együtt is, és próbálj meg most már aludni. Remélem nem fog fájni! a babád meg ügyes volt, és jól elkerülte azt a tűt!!! Gondolok rád, és kapsz egy hatalmas ölelést!!!

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!

Az a lényeg, hogy párod dolgozik. Majd átkerül nappalra is később.

És aranyos volt, hogy beállt a sorba helyetted. :D

És az is rendes tőle, hogy b elátja hibázott, és most már rád bízza magát. Kevés pasi tenné meg. Foggal körömmel védenék az egójukat.

Nekem a köldököm tljesen befelé áll. Benivel sem jött ki. Nincs is minek kijönni. Csak ellaposodott a végére.
És nekem csíkom sem volt.

Tisa!

Neked is szép nagy pocid van már!

Tasin!

Nm irígyellek a tegnapi napért. Pihenj sokat! És ez azt jelenti, hogy feküdj!
Az eredmény pedig biztos jó lesz.
Vendég
 


Tasin!

Le a kalappal előtted, nagyon-nagyon bátor voltál és meglásd, minden rendben lesz!!


Az egyik oldalt egészen lent húzódik valami, ez normális????

Kép

Kép
sildi83
 
 


Képzeljétek, épp azon vagyok, hogy a dvd felvételből jobb képeket kiszedjek, és volt egy rész, amin nekem úgy tűnik, mintha egy pillanatra széttenné a lábait. Le is kaptam, szerintetek az ott, az nem lehet hogy punci??? (lehet nem egyértelmű a képen a baba fekvése: bal oldalt van a hasa, ami alatta van, az a térde felhúzva, és attól fentre, ott középen, az nem lehet az?? )Tudom, hogy súlyos vagyok nagyon :lol:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ildi :lol: :lol: :lol: :lol: NAGY VAGY!!!! :lol: :lol: de én nem nagyon láttam semmi lányos vagy fiúst...bár vannak itt nálam szakértőbbek is :lol: :lol: :lol: de ez nagyon aranyos volt :lol: :lol: elképzellek ahogy bújod a monitort, ha van szemüveged, még azt is felteszed, hogy biztosabban lásd hogy ott van-e vagy nincs :lol: :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


:lol: :lol: KOmolyan kezdem magam a lököttnél és lököttebben érezni. Közben a már tapasztalt barátnőmmel értekezek msn-en, mondtam neki, hogy épp puncit-vadászok a dvd-n :lol: :lol:

Na, könnyítek a dologn, megjelölöm, amit én annak látok.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
sildi83
 
 


sziasztok!

Sildi: én nem igazán látok rajta semmit ami nunis vagy kukis dolog lenne.De másnak biztos egyértelmű a dolog.
Az én kis fiamnak olyan kukaca van, hogy nem is lehetne lánynak nézni. :D
Kb. olyan mint amit annaszuszi tett fel a picikéjéről.

Tasin nagyon sajnállak azért amit átkellet tegnap élned.Drukkolok neked és a picidnek, hogy minnél előbb felejtsétek el ezt a dolgot. :cry:

NEM TUDOK FELTENNI POCIS KÉPET MINDIG NAGY A FELBONTÁS PEDIG TELEFONNAL CSINÁLTAM !!TUDNA VALAKI SEGÍTENI?

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a kedves üdvözlő szavaitokat! :lol: Olyan sokan vagytok, hogy nehéz veletek lépést tartani.
Magamról annyit: 39 éves vagyok, 3 éves hosszas, gyötrelmes várakozás után 3. lombikra megfogant a kisbabánk. Első baba lesz, nagy izgalommal várjuk. A nemét még nem tudjuk, talán a jövő héten hétfőn a 18. heti ultrahangon kiderül.
Nagy stresszben vagyok az amniocentézis miatt: a nőgyógyászom igencsak melegen ajánlja az életkorom miatt, viszont én nem akarok kötélnek állni. Nincs annál rosszabb, mikor egy egészséges babát elveszít az ember egy vizsgálat miatt.
Holnap megyek az amniót megelőzendően konzultációra, bár 98%, hogy nem vállalom a vizsgálatot. A 12.heti kombinált teszt és a 16. heti négyes teszt eredményei alapján kicsi az esélye a babának a betegségekre:
1:10 000 Down kórra
1: 6000 nyitott gerincre.
Csak ezt a sirámomat akartam kiírni magamból.

Mindenkinek kellemes pocakosodást kívánok:
giunta alias Kriszti :lol:

Kép
giunta
 
 


Hűha Lányok, jó sokat írtatok :D

Tasin – nagyon ügyesen végigcsináltad az amniot, remélem, h minden OK a babával.

Ildi – te mikor tervezel megint menni UH-ra? Ez már a 18-ik heti volt? Én hétfőn voltam a genetikai UH-n, minden OK, de nagyon szégyellős a baba, ezért a neme még titokban maradt egyelőre.

Üdv az újaknak!

Tisa – nekem bárhol jó Pesten (a Nyugati is), és minden nap jó az 5 óra vagy utána, hétvégén jó előbb is.

Kép

Kép
leo50
 
 


Leo: Igen, ez már a 18. heti volt, a jövő héten szerdán megyek a nőgyógyászomhoz, remélem lesz uh is :D

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Giunta - nekem is lombikos a kisbabám (icsi) :lol: Nekünk az első sikerült, de végigcsináltuk előtte a kötelező inszemeket is. Én 33 vagyok, de a tesót is csak valószínűleg így tudjuk összehozni és akkor már túl leszek a 35-ön és biztos nem fogom én sem bevállalni a tűszúrást! :oops:
Én is voltam a 12. hetin és a 16. heti AFP. Az eredmények nem utalnak arra,h a babával gond lenne. A 12. hetin is azt mondták, hogyha esetleg az AFP-m rossz még akkor sem kell rögtön szúrni hanem menjek vissza hozzájuk és uh-n megnézik. Biztos minden redben lesz!! :lol: Nagyon jó babavárást, vigyázz magadra!!

Annaszuszi - én is ilyen képet remélek titkon :lol: Imádnivaló. Az első képen olyan " jaj miért nem hagytok békén pihizni" - hát a második az meg magáért beszél :lol:

Lányok nagyon édesek az uh képek és nagyon szép a pocitok is. Az enyém is hasonló, de még nem jutottam el odáig hogy lefényképezzem, de bepótolom :lol:

Tasin - nagyon bátor vagy!!! :lol: Jó hogy túl vagy rajta!! Nagyon vigyázz magadra pihenj, feküdjél sokat!!

Tisa - a talival kapcsolatban.. Szerintem valamikor 4 óra után 5 körül legyen a tali mindenképp, tekintettel a dolgozó kismamikra :lol: Én mármelyik hétköznapot szabaddá tudom tenni, ha egy-két héttel előre tudom, hogy melyik nap találkozunk, de talán a szerda nekem a legjobb, hogy egy kicsit konkrétabb legyek :lol:
Helyet még én is nézegetek majd a neten, de pl a Liszt Ferenc tér, vagy a Ráday utca is megfelelő lehet. Mindkét helyen rengeteg beülös hely van ahol lehet beszélgetni. A Westend is jó, főleg ha a vonattal érkezőknek közel esik. A Westenddel átellenben van egy pizzéria (mindjárt rákeresek) :lol: ahova be lehetne ülni, gondolom foglalni is lehet, mert a bevásárlóközpontban csak a kajasoron tudnánk leülni, vagy ott is vannak kávézók, de talán egy pizzázó vagy egy kis hangulatos kávézó alkalmasabb lenne a pocaktalálkozóra...

Kép
padri75
 
 


Közben megnéztem Don Pepe pizzéria van a Nyugati térnél. Esetleg ott is tarthatnánk.... ott van kajcsi-nasi ami kell :lol:

Hallottam még egy olyan helyről is ahol csokicsodákat készítenek, de egyenlőre nem sikerült rábukkanom, esetleg ha valaki ismeri :wink:

Kép
padri75
 
 


Sziasztok!

Sildi!

Sajnos én az Uh-odon azt ami bekarikáztál, a baba kezének nézem. Pontosabban szerintem a kézfeje, ahogy visszahajlik. Mert szerintem mellette a feje van.
Ahol a nemét megállaoíthatnánk, az már pont nem fért rá a képre, bal oldalon.
Vagy csak nagyon rosszul látom ezt a képet...

Itt egy oldal, ahol a fiú és lány közötti különbség látszik UH képeken:
http://babatervezok.otthona.net/jom.shtml

Gabka!

Ha elküldöd az e-mail címemre, akkor lekicsinyítem és felteszem neked. A profilomban megtalálod.

Giunta!

Ezek az értékek alapján én sem vállalnám a helyedben az amniót. Annyira megnyugtató eredmények. És elég csak egy alapos genetikai UH, hogy minden biztos legyen.
Vendég
 


Cat: Te vagy ma a 3., aki azt hiszi, hogy az a feje. Pedig nem, mert tudom, hogy az a bal oldalon van, csak nem fér a képre. Mozgás közben állítottam le a dvd-t, így ebben az egyben biztos vagyok. A feje ráadásul sokkal nagyobb is annál, amit mindenki annak néz :) Mindegy, jól szórakoztam, mert utána egy másik helyen meg kukacot véltem látni :lol:

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ezt tegnap este csináltam a telómmal!Szerintetek terhes pocim van?Nekem amúgy is van hasam.


Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Ildi! én is pont azt láttam amit Cat, le is irtam, de elszállt az egész irományom (megspóroltam nektek az olvasást! :lol: ) meg jött is az utódjelölt interjúra, igy most jutottam haza, és most irom meg :D

általában 5kor végzek, erre most 10kor!!!! basszus, fáj a nyakam, ebből már tudom, hogy megint jön a migrén, apa is bent ült velem majd két órahosszát, szegényke lemaradt a fociról is...úgyhogy most nem szólok, hogy nézi az összefoglalókat :D teljesen ki vagyok...zuhany és alvás, még enni sincs erőm, irodában éhes voltam, de most már nem korog...

Gabka! jó poci! az enyém se tagadható már le!! :D :D

szép álmokat

még csak annyit, hogy most kaptuk meg tatácska levelét, amiben irja tesómékat, hogy már várják a pasijával a tárgyalást, hogy mielőbb megkapják a hagyatékot, de legalább már nem foglalkozik ezzel, mert most már a baba az első a sorban, és mamával már csak az áprilist várják, és nélküle még tervezni se lehet! ezen úgy meghatódtam, olyan kis drágák,és a jó istent kérem mindig, hogy érjék is meg a babácskát, hogy a pici ezeket a csodálatos embereket még ismerhesse!

Kép
tünemény
 
 


sildi én is pont ugy látom a képedet,mint cat.Nem is hiszem,hogy 2D-ben kivehető lenne a nemiszerve,az inkább 4d-ben,ha van olyan része a felvételednek ott keresd,mert ott látszódhat,h.dudorodik vagy nem.Most olvaslak tovább,akkor mi az amit mi a fejecskéjének nézünk?

tasin a szememben egy hős vagy!!!!!

gabka szép a pocid,igazi kismamis :)
Nekem is volt hasam amugy is csak eddig betudtam húzni,ha akartam,de most már esély sincs rá...
Megpróbálok felrakni én is.

Tünemény irgum burgum ne éheztesd azt a gyereket!!!! :evil:
na jóéjt mindenkinek! Kép fehér fölsőben nagyobb

kocska
 
 


Nem olvastam, csak mi is voltunk uh-on, és kaptunk talp képet, és gyorsan közszemlére bocsájtom, és kérek mindenkit, hogy számolja meg az ujjakat... MI csak itthon tettük ezt meg, így most eléggé elbizonytalanodtam :) de több szem többet lát...
Egyébként nálunk is kislegény lesz újra. Lesz autózóstársa nándinak, réka meg megmarad a mi kis hercegnőnknek. Délben szerintem jövök bővebben, légyszi írjatok okosakat! :?

Kép

kikocska
 
 


sziasztok.

ildi:

arra elsőre én is azt mondtam hogy a buksija.mert ha jobban megnézed látszik a másik oldalon is a keze.és az amit megjelöltél szerintem is a kézfeje.a térde nem lehet ekkora.és ha jobban megnézem még a két agyfélteke is kivehető.
bár lehet félreérthető a kép.de az szerintem nem nuni mert ha a hasa alja is van jobbra akkor annak a közepén kéne látni.

teljes képet nem tudsz feltenni a babáról hogy jobban lássuk milye hol van?

kikocska:

gratu a kukacoshoz.ez ilyen fiús topic lessz :lol: :lol: :lol: szerintem 5 db ujja van csak a nagylábújja széles,nem?(az van felül,vagy nem?)

beteg lettem :cry: :cry: :cry: :cry: igaz csak a torkom fáj és náthás vagyok de elég pocsékul aludtam.remélem hamar elmúlik.

Kép
Kép
ettike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: