Atizka!
Köszi a belinkelt játékoldalakat, nekem is van, ami ott szimpatikus. Mondjuk nem tudom, a babának mi tetszene
Nici!
Én sem akartalak ám megsérteni azzal, hogy nemtetszésemet fejeztem ki a tanulókutyus iránt. Csak nem gondolom azt, hogy feltétlenül drága játékoktól lesz jó gyerekkora valakinek. Másrészről néha érzek magamban olyat, hogy legszívesebben mindent megvennék neki, csak ez szerintem most még a saját vágyaim kifejeződése. Kíváncsi vagyok, majd ha picit nagyobb lesz, ő tulajdonképpen majd mit szeretne. Másrészről te már biztosan látod, így, hogy van egy nagyobb is, mi az, amit tényleg élvezhet egy gyerek.
Egyébként most tényleg azt látom, hogy babónak ugyanolyan jó móka, ha mondjuk viszem magammal főzni, teregetni, ilyesmik, mint egy-egy játéktárgy. neki is van egy ilyen csörgő-zenélő mizéje, valamennyit játszik is vele, de ha megunja (és hamar megunja), akkor együtt kell valamit játszanunk (azt viszont hosszasabban élvezi).
Kamilla!
Az mit jelent, hogy nem annyira kell nekik a cici? Trudinál a napi egy hozzátápi szinte semmit nem jelent ilyen szempontból, mondhatni ugyanolyan sokszor szopik, mint eddig (mondjuk 100 ml-nél többet nem szokott megenni).
Kata!
Trudi is egyre jobban csíp és karmol: imádja kitépni a hajamat, "letépni" az orromat, a fülemet, meg amit csak ér. és közben teli szájjal vigyorog
Celesztina!
Ez a Naturlandós fogzós krém valamilyen természetes anyag? Kíváncsi lennék rá. Mostanában nálunk is volt pár nyűgi éjszaka emitt, a Dentinox meg nem igazán "ízlik" neki.
Marcianya!
A gyerekorvosi tanácsadás akkor nem túl jó nálatok. Nálunk a védőnő és a gyerekorvos mindig kérdezgettek is ilyenkor, miket csinál már, hogy alszik éjjel, nem látok-e bármi eltérést a bőrén, stb. Bár elég gyorsak nálunk is, de azért ez így nekem mindig megnyugtató volt.
Mary, Mango!
Ahogyan így írtok a szülésről, komolyan mondom, irigykedek, akármilyen is volt nektek. Nagyon szeretnék majd a császár után simán szülni, és nagyon bánom, hogy erre abban a kórházban, ahol Trudi született, most gyakorlatilag semmi esély.