Új privát üzeneted érkezett!

A párom a kis zoknikat a szíveskés párnájára tette és megtiltotta, hogy hozzá nyúljak mert az a kis "vacaké" és nem az enyém :roll: :wink: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Olyan aranyos ilyenkor a párom, már most mondogatja, hogy a kis "vacak"-kal majd megalakulnak :wink: és vigyázzak magamra :roll: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Wooooooooooow laptető, ez biztos csak jót jelenthet most már, minden rendben lesz és nyáron babázhatok (babázhatunk mind) :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Igen Cat olyan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezeket a teszteket elrakjuk emlékbe :lol:

Kép
Kép
minimano74

Én is azért csináltam azt. De most nézem, hogy besárgult a háttér. :(
Mindegy, van róla kép.

A párod nagyon aranyos. :D
Vendég

Jó reggelt!

Pici: De jó szépen erősődőtt ateszt:) A sogornőddel ne foglalkozz. Nem is értem , hogy mondhatott ilyet?, Ennyire negeativ ember??
Vagy irigy. Már bocsi de normális embernek nem is jut eszébe rögtön a negativ dolgot mondani.
Igenis a babó erős mert a teszt is mutattja, hoyg fejlődik:)
Péntek meg már itt van mindjárt:)

Gabi: nagyon jó, hoyg a te teszted is erősődik:)
Párod pedig aranyos lehetett :)
Vonalzódon ki is javithatod a picikét vacakra:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Jó reggelt Neked is!

Te mikor tesztelsz?
Vendég

Köszönöm nektek lányok. Ezért szeretlek titeket ennyire!
Rátok mindenben számíthatok.

Cat!
Gondoltam én is erre, hogy nem lát majd még semmit, de meg akar nézni. Ezért is nem ma hanem pénteken megyek.

Párom sírt ahogy megtudta.
De nagyon örült neki.
Most még maga alatt van a szeme miatt. De idővel majd felfogja és jobban örül majd neki.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

picike sógórnőddel ne foglalkozz ez egy erősödő + teszt semmi baj nem lehet ne is gondolj rá mert bevonzod most többszörösen is igaz a titok csak pozitívan és nem lesz semmi baj beszélgess a baával tudod mindenben segít majd én is megbeszéltem vele mindent :):):):)

Gabi neked is nagyon édes a párod

húúúúúúú teljesen a hatása alatt állok most csucsu jön :):):) lassan bebabásodik a topik és mindenki 2009-ben szülni fog :):):):)

nika70
Salgótarján

Cat: Reggel képzeld megfordult a fejemben. Kicst szúrt a hasam. De elvetettem mert még szerintem nem mutattná ki. Ma vagyok talán a 8. DPO-n. Bár ez sem biztos hisz nem tudom mikor is volt konkrétan PÉ-m. DE lehetett előbb is meg 2nappal később is.

Kép
csucsu05

picike hát még akkor milyen boldog lesz amikor majd a kezében tartja a kisbabátokat :)

nika70
Salgótarján

Csucsu!
Én elárulok neked egy titkot!
Én is teszteltem szombaton már.
És ott volt az árnyék.. nagyon alig éppen csak..
És éreztem hogy ott van a pocimban.
Majd hétfő este már mégerősebb volt.

picimami

Nika!
Nem foglalkozok vele.
Szépen erősödik a teszt.
Dugdosom az Utrót. Pénteken meg még a doki ad hormonokat hogy ne legyen baj.
És hétfőtöl táppénz.

És csak pihenés és pozitív dolgok.

picimami

Pici: És akkor hányadik DPO-n voltál?? Mármint szombaton??
Viszont én félek hoyg most mindenki babásodikén meg belelovalom magam egy nega tesztbe annyira szeretnék babás lenni.

Kép
csucsu05

Pici!
Jól teszed amit teszel csak igy tovább :!: :!:

Nika!!
Te fogsz valamikor tesztelni!!!

Lányok én még mindig nagyon nehezen hiszem el a + tesztet, de nagyon-nagyon örülök ám neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak most valahogy olyan hihetelen, jól megtréfál a kis "vacak" :wink:

Kép
Kép
minimano74

csucsu ne félj ha ott van akkor ott van a baba de szerintem is várj egy kicsit még legalább hétfőig :):):)

nika70
Salgótarján

Gabi én csak akkor tesztelek ha legalább egy hete nem jött meg :)
ez kb jövő hét vége amúgy csúszik a vonalzóm le is szedem mindjárt mert holnap nem kéne megjönnie nem ma

nika70
Salgótarján

A baj, hoyg tegnap hivott a barátnőm aki intézett egy állást nekem. Na most éna munkahelymre nem tudok vissza menni mert kiköltözött Dunakeszire. Szóval min. napi 5órát kéne utaznom. Dec.20-ig vagyok gyesen majd van 50nap szabim. Addig húzhatom az időt. Na de a barátnőm intézett egy jó állást a nekem. Ő lenne a főnőkőm és mindent kiharcolna nekem. Kedden mennem kéne a nagyfőnőkkel beszélgetni. és itt a bibi. Mert ha elmegyek dolgozni és babás leszek a barátnőmet hagynám cserben. Ha viszont ezt a munkát vissza mondom akkor nincs állásom kereshetek állást és ha nem jönne össze a baba akkor elcsesztem a lehetőséget.
Na ilynekor mi van???
Olyan rosszul aludtam éjjel pont emiatt.

Kép
csucsu05

Sziaszok Csajok!

Bocsi a tegnap lelépésért, de mint írtam, jött haza a párom és nekiestünk az udvarnak, garázsnak, kerékcserének, és hipp-hopp elrepült az idő.

Pici és Gabi!
Örülök, hogy erősödik a teszt mindkettőtöknél! Főleg nálad Pici, mert a tegnapin halovány csíkocska volt, de mára... megmutatta rendesen magát! :wink: :lol:
Vigyázzatok nagyon magatokra!

Olvastam fentebb, hogy Csucsu a következő akiért izgulni kell?
Na és persze én! :wink: :lol:
Hogy hányadik dpo-n vagyok, azt ne is kérdezzétek, mert ugye én ebben a hónapban semmit nem néztem, így nem tudom, csak azt, hogy a 28. ciklusnapon vagyok. A melleim még mindig fájnak, nem is akárhogy, és szerintem nőttek is. Na, de én nem akarom nagyon belelovalni magam. Majd meglátjuk!
Tegnap beszélgettem Andikával és azt látta a kártyákban, hogy minden gondolatom a baba körül forog. pedig ezt a hónapot pont a lazításra és a nem rá gondolásra szántam. Ezek szerint nem sikerül eléggé kikapcsolnom? :roll:
Nem tudom, mert eddig én úgy éreztem, valóban nem foglalkoztat a téma, még azt sem érdekelt, hány naponta akciózunk apával, egyszerűen csak jól éreztük magunkat, és most hogy jön a ciklus vége, most gondoltam először arra, hogy valyon így sikerült-e.
Ki érti ezt.... :roll:

Csajok!
Eldőlt már végre, hogy mikor és hol lesz a tali????
Cat valami 21-ről is írt. Nekem ez új! Nem szombat vagy vasárnapról volt szó eddig?? Az 22-23. Vagy lemaradtam valamiről???

Kép
oriandy

Te jó Isten! Nem tudok helyesírni!!! :shock: :shock: :roll: :roll: :oops: :oops:

Valyon = Vajon!!

Bocsi érte!

Kép
oriandy

Csucsu!

Mondd el a barátnődnek, hogy szeretnétek a második babát, ha még nem tudja. Ezzel szerintem elmúlik a döntéskényszered.
Ne idegesítsd most magad ilyennel. És jövő héten úgyis pozitív lesz a teszted. :D
Szerintem még ne tesztelj ilyen korán!

Andy!

Pár nap múlva várjuk a Te pozitív tesztedet is! Szerintem sikerülni fog.

Ahogy Neked is, Nika!
Ez egy ilyen hónap.

Én is szombat vasárnapra gondoltam, csak a dátumokat írtam el. :oops: Bocsi!
Vendég

Megyek zuhanyozni, aztán irány a bölcsi.

Legyen jó napotok!
Vendég

Andy: előfordul ez néha:) Andi egyébként nem látta a babát a kártyában??
Én is beszéltem vele tegnap msn-en de nem mertem rákérdezni a babára.

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek...

Látom zajlik az élet :wink:

Pici,ne görcsölj a sógórnődön...én aznap csináltam a tesztet amikor meg kellett volna jönnie és egyből halványat mutatott...még azon a héten voltam UH-on és a petzsák már látszott..
Minden rendben lesz...de én nem is értem,hogy mondhat ilyet valaki :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: a barátnőm tudja, hoyg babát akarunk de azt is mióta. Gondolom ő arra gondol ha eddig nem jött össze talán már nem is jön össze. Ő egy 52éves nő van két gyereke 3unokája. Neki is és a gyerekeinek is hamar össze jött a baba. Gondolom ő úgy gondolja ha 16hónap alatt nem jött össze akkor már nem fog.
De azt tudja, hoyg próbálkozunk. Bár ő Oroszlán imádom is őt de amit ő elgondol azúgy van. Szerinte!!! Hétfőn tesztelek és megmondom neki ha pozítív. Ha nem pozítív akkor meg elmegyek a megbeszélésre. Bár előtte azért megmondomneki, hogy én küzdök a babáért. Ha igy is kellek akkor jó. Ha nem akkor legalább őszinte voltam.

Kép
csucsu05

Bár egy baba most a döntésemet megoldaná. :)

Kép
csucsu05

Cat!
Hát, majd meglátjuk! Mármint a + tesztet! Vennem is kéne majd egyet, de nem tudom mikor csináljam meg! Félek! Vagyis nem félek, csak nem akarok csalódni!!
A 22.-ei hétvége nekem teljesen jó tali szempontból! Csak a hely.. Mert ugye én nem vagyok arrafelé ismerős!

Csucsu!
Ezt írta:
Nem látok mást,csak hogy benne van a lapok közt,csak gátakba ütközik!

Kép
oriandy

Hú Csucsu!
Nem semmi helyzet!
De én is hasonló bizonytalanságban vagyok.
Ezért nem akarok még szólni, és nagyon táppénzen lenni sem.
Mert nem jönne jól, ha dec 31-el elküldenek.

Talán 7 dpo volt.
Szóval nagyon korai volt. :oops: :oops: :oops:

picimami

Csucsu!!!

Szerintem jól teszed amit irtal menj el a megbeszélésre és majd meglátod :roll: És tényleg tesztelj hétfőn egy +-at :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Picikém!

Neked már ott a pocidban a bébi és ott is marad tehát nem küldhetnek el :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Pici: Várandós nőt nem küldhetnek el!!! Ha mégis megtennék akkor sokba kerülne nekik:) SZóval nyugi. Nem küldhetnek el emiatt.Sőt amiatt sem ha betegállományban vagy.

Kép
csucsu05

PIci: Mióta dolgozol a munkahelyeden??

Kép
csucsu05

Gabi: Igen ez a legjobb dolog ha elmegyek. De hanetán mégsem tudok munkába állni mert babás lettem az ciki. Hisz meghirdették az állást de engem vesznek fel. Tehát protekcióm van és ha azt mondom nem megyek akkor a barátnőm szarban lesz. Hát nehéz ez a döntés az biztos.

Kép
csucsu05

Köszi lányok!
Andy!
Örülnék, ha te is babás lennél.
És Csucsu is hozná a +++++++++ meg NIka is.
Majd Zsuzska.
Szépen megtelne zebrával a topik.

Gabi!
Már úgy várom, hogy föltett nekünk a tesztjeidet.

Apa me kérdezte (az előbb), hogy hová tettem a meglepi csíkját?
Mert egy szép képeslapba kapta meg.
És kereste reggel.
És egyre inkább örül neki

picimami

1999 augusztus 1-től vagyok a cégnél.

Lassan 10 éve :D

picimami

Akkor tényleg nincs mitől félned :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici: akkro ha elküldenének végkielégitést kéne adniuk. Azt meg most pláne nem adnak hisz nincs semmire pénzt. Nyugi ettől jobb helyzetben nem is lehetnél!!!

Kép
csucsu05

Igen, akkor kemény végkielégítsés járna.
De bízom benne nem lesz semmi gond. :D

picimami

Pici: Hidd el nem lesz. Babával a pocidban meg pláne nem tudnak elküldeni. Hisz akkor még be is perelheted őket. De ezt ők is tudják. Menj el jövő héttől betegállományba. És ha majd akarod elmondod a babát. Nyugi ennél könyebb helyzetben nem is lehetnél mint most vagy:)

Kép
csucsu05

Pici!!

"Amíg gyermeket vár, védett a foglalkoztatási szabályok szerint is. Javasolom, hogy jelentse be a védettségét. A rendkívüli felmondásra súlyos, törvényben előírt oknak kell fennállnia, azt a bíróság előtt a munkáltatónak bizonyítani kell tudni- és azt is, hogy nem a terhesség miatt mondott fel. "

Ezt egy kismama kérdezte egy jogásztól....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Mármint ez volt a kérdésére a válasz...tiszta hülye vagyok :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici: Remélem ez elég megnyugtató a számodra:)

Kép
csucsu05

pici: így van várandós nőt nem lehet elküldeni vagyis minél előbb tudatod a főnőköddel annál jobban biiztositod a munkahelyedet bár azt nem tudom hogy a gyes lejártával meddig vagy még védett de három és fél év még tuti van munkahelyed :)

nika70
Salgótarján

Köszönöm lányok!
Aranyosak vagytok.
Pénteken Uh és hétfőn már nem jövök.
Pihennem kell.
Majd később még ha úgy érzem magam, jönni fogok.
De most két hét kellene pihenő nekem.

Nika!
Drukkolok neked is.

picimami

Nem megy most a munka sem.
Annyira nem köt le

picimami

Engem se :cry:
A lányom meg folyamatosan a hólyagomat boxolja és fél percenként szaladok a mosdóba..de nem jön semmi :wink:

Pici..pihengess...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!
Én is igy vagyok nem köt le semmi és nem akarok dolgozni :wink:

Kép
Kép
minimano74

Törpiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Lányok: Ez teljesen érthető hamost nincs kedvetek semmit csinálni. Max babaruhákat nézni:)

Kép
csucsu05

Csucsu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az tuti igy lesz én már most is tudnék egy csomó ruhácskát venni :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Mini: Elhiszem. Ilyenkro amikro az ember babás csak a kicsi körül forog minden gondolata. legalábbis mig nem szokja meg azt, hoyg ő bizony babás. De ez nagyon jó érzés hisz semmi nem érdekel és az idő lassan megy.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?