Új privát üzeneted érkezett!

Dorka!
igen, azt mondta Misi, nem szabad kilyukasztani, mert akkor még eleven alatta, majd, ha magától, így ma keresztbe kilyukadt, a folyadék is kijött belőle...

jókat vesztek! az orvosi táska nálunk is minden nap elő van szedve!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! A nagy részét nem említette, ill. amit mondott annál is összekarata az ünnepeket. :lol:

Hja ha már így benne vagyunk a dologban...

Nov. 15-e jó nektek? Falván, valszeg (Levente) du-i szunyája után... vagy délben... Ez a része még nem forrta ki magát.
Most csak a család fele lenne, mert vasárnap (16-án) anyuékhoz megyünk szülinapozni.
szilbee

Én épp most írtam, de elszállt. Nagyon mérges vagyok.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Köszi a zagyvás infót, próbálom hívni őket..ha nem sikerül, akkor holnap is elmegyünk! :lol: Három a magyar igazság! Ugyanis voltunk tegnap este, meg ma délelőtt is(10 előtt, mert azt hittem, 9-kor nyit :roll: )Dorka, köszi, rendi vagy, de nem akarlak ezzel terhelni, meg sétizni úgyis kell nekünk is. Egyik barátnőm kért meg, hogy rendeljek a keresztlánya szülinapjára olyan katicás tortát, mint Zsófinak volt(nem szolnoki, de szombaton jön minket meglátogatni. Most jött haza, 1 hónapig volt Amerikában, és asszem hozott Zsófinak egy-két frankó cuccost! :wink: ). Amúgy Apának is akartam, mert holnap lesz 30, de elárultam neki, erre "lecseszett"(viccből)hogy ne gyerekeskedjek má', neki nem kell torta, inkább valami jó sört vegyek...ok. Ja, és tegnap volt 7 éve, hogy megismertük egymást! :D Na akkor frankón nagykabát, csizma, köd...volt vagy -5fok.

Kata, mikor délelőtt megláttam, hogy 0 óra 34-kor Te vagy az utolsó hozzászóló, őrült mód tekertem a lap aljára!
Amúgy elmondanám, hogy nekem 38+2-nél egész nap jósló fájásaim voltak...vagyis azt hittem, jóslók!És nem azok voltak! :lol:

Na most én se tudom, mit csináljak...Zsófi is elkezdett mára köhögni, tüsszögni...nem nagyon, de úgy mégis. Ma kapta volna a 15 hóst+prevenart, de inkább nem viszem. Főleg, hoyg alszik. Olyan jó, hogy alvásidőben van pont a tanácsadás. Ha rosszabbul lesz, holnap viszem a betegrendelésre. Szegénykémnek úgy látom, kezdi legyengíteni az immunrendszerét a fogzás. :cry:
Mi ez a Cebion csepp, recept nélkül is kapható? Szerintetek adhatok én is Zsófinak?
Én teljesen jól vagyok, Zsófi változatlan, vagyis pluszba jött még a köhögés, fog sehol. Aludni alszik szerencsére éjszaka, mert szerintem totál kimerül napközben. :cry:

Szegény Leti, mi van azóta az ujjacskájával? Juttotatok már előre ajándék ügyben?

Judit, Huncinak is jobbulást!

Anikó, jó, hogy visszatértél. Dorka milyen ügyes már! :P

Kitten, Te szegény, szörnyű lehetett...jó, hogy már jobban vagy és hogy Laurával minden rendben!

Kép

Kép
ditke2007

Próbálkozom újra.

Bettikének boldog szülinapot kívánok így 2 nappal késsőbb!

Anikó: Sok erőt kívánok neked! Dorkának gratula.

Kitten: Nagyon ijesztően hangzik ez a nyavalya. Hány napig tartott? Lara nem kakilása miatt ne aggódj! Természetes, ha nem kakil pár napg. Semmit nem kell csinálni vele.

Fanna: Jobbulást Niminek!

Ditke: Nektek is jobbulást! Ma szünnap van a Bástyában, nem tudom, lehet-e rendelni. De ha holnapra kell, azt még reggel is megrendelheted szerintem.

Szilbee: Dorka is nehéz korszakban van. Én az ovira gyanakszom.

Dorka: Nem aludt el Kata szerencsére. Csak dél körül és aludt több mint 2 órát. Ez Nála nagyon ritka.

Balwin Judit: Szerintem sem kell egy kis orrfolyással orvoshoz vinni. Sterimar, orrszívás, orrcsepp, esetleg éjjelre bay luuf.

Olga: Még nem is gratuláltam a tandíjmentességhez (vagyis, érted mihez).

Kata: Nagyon izgi! Mindenképp jelentkezz!

Niki

Kép
Kép
csni

Rólunk: Ma voltam Katussal dokinál. Rendben van. Szombaton csak elkezdtem Neki az antibogyót, mikor délelőtt elkezdett felkúszni a láza. Nem vagyok antibogyó párti, sőt, de most a félelmem erősebb volt. Féltem, hogy megint nagyon magas láza lesz és bedurran a mandulája. 5 napig kell szednie, úgy éreztem a dokinéni szavaiból, hogy most nem volt annyira indokolt.
Viszem homeopatához Katát, amiért ennyire lerongyolódik minden oltás után.

Dorka jól van, kicsit folyik az orra. Holnap már megy oviba.

Niki

Kép
Kép
csni

na én is vagyok két tanulás között, meg megyek, manikűröshöz!!! a saját NAGY körmeimmel!

Ditke!
A cebion csepp kisgyerekeknek a c-vitamin., szóval adhatsz nyugodtan!

Húúú a rucikról feltétlen hallani akarok!!!!

Most úgy néz ki az alvással elfelejtkezett az ujjáról, bár még kába, fekszik a franciaágyon, és szorítja a teáját, mindkét kezével... eddig csak a "jobbikra" koncentrálódott a napi munka.

ajándék:
Nem tudom. továbbra sem.... nem akarok semmit az uccsó pillanatra hagyni, minden nap megyek tullizni, egész jó árakon vannak a dolgok, (többnyire társasok)legalábbis amiket néztem, és van valami kedvezményem is, bár nem tudom, hogyan kell felhasználni, valami 100 pont. viszont nincs barbie ruha. jó lenne abban is tájékozódni...

az hogy elmarad az oltás, nem is baj, pláne ha bajság is van, mert ez amúgy is gyengít.

Kata!
Jósolgat még????

Niki! ez azért van, mert ritkán írsz, és így büntet a babanet, hyog gyakrabban írjál! :twisted: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Aludtam egy kicsit, de fájdogálok. Szegény apának mondtam ebédkor, el is ment az étvágya... márminthogy ideges lett a hírtől. Nem vagyok a toppon, de hát ezzel is lehet húzni akár 2 hétig is. Meglátjuk.

A Diego helyén tegnap megint mega dolgokat turkáltunk anyámmal jelentem. Már majdnem minden ki is van mosva.

Bbj: azt hiszem, Te kérdezted, hogy a Diego hová lett onnan... a papírgyárral szemben az Interfrucht mellett van egy lakberendezési plaza-szerűség... ott vannak tán. Még nem voltam ott, nem tudom, mi van még ezen kívül, csak olvastam.

Betegecskék, gyógyuljatok, ez a napocska-sütés nagyon jó pl. a takonyra :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata, fájdogálás megszűnik sétára, esetleg jó kis melegvizes zuhanyra? Azt mondják, ha igen, akkor tényleg csak jóslók... Én sajna nem tapasztaltam se jóslót, se erős fájásokat otthon, mert nálunk a m.víz folyt el mindenféle fájás nélkül.
Apa nem csodálom, ha kicsit beidegesedett, nagy nap felé közeledtek! :)
Tudsz eleget pihenni?

Niki, akkor a csajok is rendeződnek, szerencsére!!!!

Ditke, lehet, csak egy picike kis meghűlés az egész, remélem nem lesz gond belőle!!! Az biztos, hoyga fogzással gyengül a védekezőképességük is. Judit már írta, hoyg a Cebion a c-vitamin, de Niki mondta, hogy létezik Cebion mult is (asszem ez a neve), abban több vitkó is van.
Apának pedig boldog szülinapot (már harminc??? Olyan kölyökképű, nem is tűnik annyinak) és nektek pedig boldog évfordulót!!!!

Szilbee, persze, hoy jó lesz 15-e! Mindegy, mikor, jó az ebédidő, meg a délután is. Tortával hogy állsz? Milyet szeretnétek?

Csajok, kb. 8 körül már nem kell órákat várni vércsapolásra az SZTK-ban? Nem tudok később menni, kaja nélkül megpusztulok 10-re..... :roll:

Kép
Kép
dorkáék

Húú lányok, kivagyok! 5 gyereket ne vállaljon senki egyedül! lefárasztottak teljesen, nem voltak rosszat, de végigjátszottuk a délutánt, most ment el az utolja egy fél órája...

Ditke! tényleg boldog ferdülőt nektek, sé apát is Isten éltesse! Krisztusi korba lépett. vagy az pont a 33? a fene se tudja...

Kata!
múlnak valamire? ha nem akkor hajrá! gépközelben leszek szül feleségek végéig! szorítunk!!!! én is megnézem magamnak azt a turit, ha ennyire jó.

a horizontosba volt már valaki? miylen cuccok vannak? holnap délelőtt arra lesz dolgom, be kellene nézni...

apa levágta a kidurrant hólyagot, szépen körbe... mestermunka..

Dorka! cebion multit, nemcsak 2 év után lehet? vagy 3? persze lehet nem...csak arra emlékszem, amikor Gréti szedte, Letinek nem adtunk.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ditke!
A cebion csepp adható. Én Leventének és Dávidnak is adom 6 hós kora óta... mondjuk nekünk a vashiány miatt is kellett.
Gratula a 7 évhez! A hideg összebújásra készteti az embereket! :wink: :lol:

Dorka!
Csináltam egy gyors joghurtos túrótortát. Most azt teszteljük... jó lett! :)
De azért lesz nem sk torta is... Azt még nem tudjuk pontosan milyen. Én gesztenyéset szeretnék (Dávid ebből nem valszínű hogy kap).
szilbee

Olga! Akkor holnap?! Mikor? Hol? Én 15:15-re menek a nagyobbikért, előtte becsöngök... úgy jó?

Niki! Nálunk meg lehet pont az ovihiány váltotta ki a hisztit, mert ma már sokkal jobban kezelhető volt. Az oviban se nagyon mondták, hogy kiabálna... veszekedne.

Kata! Telefont magam mellé veszem éjszakára! ;)
szilbee

Sziasztok!

Szilbee! Persze jó, gyertek csak! De ha lehet úgy, hogy be is jösztök egy kicsit.... jelentem ablakok lemosva, függönyök kimosva, kivasalva, a gyereké kiégetve... :lol:

Balázs Cebion 2X Multi szirupot kap, orvosnő javaslatára. 1 éves kortól adható, valami 800 ft körül van. 150ml és 2,5 ml-et kell Balázsnak adni naponta.

Kata! Akkor szorítunk! Köszi kérdésed, nem nyúltam szeptember óta a szakdogámhoz. Tudod megcsináltam egy verziót, aztán mondta tanárnő, igen így beszéltük meg, de inkább mégse igy csináljam... Majd valamikor írok neki, hogy mikor szeretne újra látni...

Ditke! Boldog évfordulót nektek! És apának nagyon boldog szülinapot holnapra!

Judit! Ja, az mintha a 33 év lenne... nekem ez rémlik. Ti is gyertek holnap délután-este, addigra tuti elmegy a gondozónő, fél1-1 re igérte magát.
Ja! Tegnap a horizont mellett jöttem el, és még nem volt bent sem cucc, sem semmi... Most hétvége körül nyitnak, nem? Vagy nem.

Olga

Kép
juhaszolga

Teljesen logikátlanul jönnek-mennek a fájáskáim. De holnap még nagyon sokat szeretnék vasalni... csak holnap este szeretnék leghamarabb bevonulni... De olyan érdekes volt a délelőtt... amikor jöttek jóslókák, nemhogy berezeltem volna jobban, inkább megnyugodtam és a Marci iránti iszonyú felelősség miatt nem mertem félni... " most nem szabad, hogy a hülyeség eluralkodjon az agyamon"... Beszéltem most este a szülésznőmmel, mondtam neki, hogy vagyok... megbeszéltük, hogy ha komolyodik, de rendszertelen (Bencével totál rendszertelen volt), akkor is 4 óra elmúltával szóljak neki... elméletben mindent tudok, aztán meglátjuk :roll:

Bocsi Mindenkitől, olvastam, amit írtatok, de most csak magamra figyelek.

Kép

Kép
szolkata

Kata!
vagyok, aztán remélem nem kavartam meg senkit, ma grace klinika van...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: én csak a Vészhelyzetet nézem, meg esetleg a Barátok köztet, de B. mellett szinte lehetetlen :lol: Például ma a B.k. alatt a szobájában játszottunk és olvasgattunk. :lol: A TV2-t meg szinte egyáltalán nem is nézem. Szóval nem kavartál be.

Kép

Kép
szolkata

Olga! Aranyos vagy, de tényleg nem tudok bemenni... 15:15-re menek Leventéért, aztán meg visszük altatni Dávidot, ha jó lesz az idő akkor babakocsiban, ha nem akkor buszozunk haza a 16-os busszal.
Priviben elküldöm a telszámom, a tied megvan a tábliból. :) Csörgök ha ott vagyunk... az olyan 15 óra után lesz nem sokkal... Jó úgy nektek?
szilbee

Szilbee! Okés a három óra után. De mostmár kezdem rosszul érezni magam... Hozzám soha nem jön fel senki... Nem vagyok ám olyan nagy koszfészek! Ugye Judit?

Olga

Kép
juhaszolga

Ja, igy megláttam hugiék vonalzóját... Norbika 3-4 óránként ébred éjszaka, akkor szopiznak, de fél óra alatt le is tudják. saját szobájában alszik. Három napja már 4100 g volt a súlya (szül.súlya: 3370 g). Hmm ennyi.Hugi már majdnem okés varratok téren, most megy pénteken két!!! hetes kontrollra. Meg babóval is mennek fej UH-ra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juhaszolga 2008.11.05 07:46-kor.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Nem... nem azért nem megyek be..., hanem mert szűkös az időbeosztásom... Mik nem jutnak az eszedbe! :shock: :)

:?: Lányok! Tud vki Szolnokon olyan boltot, ahol klassz és nem túl drága bábokat készítenek? A Várkonyi hallottam egyről... azon kívül esetleg?
szilbee

Szilvi! ja, értettem én az időbeosztást. De tényleg. Na majd legközelebb. Csak múlt héten Katáék is igy voltak, ők is szaladnak állandóan. Meg mindenki. Jó lenne egy ujabb tali. Nálunk 48 négyzetméteren? :lol:

Szilvi! Itt a 24 emeletes alatt is volt egy bábbolt. Valami most felrémlik, hogy ők talán elköltöztek, de nem biztos. Egy próbát megér. Tudod, ott az Írisz patika mellett, az Aranytolltól viszább.
Nem voltam bent náluk, de kirakatban nekem szépnek tüntek a holmijaik.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Köszi! :D Meg is nézem délután! 8)
szilbee

Olga!
nincs nálad koszfészek! :lol:

Kata!
akkro ezek szerint még midnig egyben....

na jó, mentem keltem a lányokat, és kezdődik a nap

Judit,
Kép
Kép
bbj

Óóó Dorka! Nem is írtam... :oops: ... csak akartam... Nagyon jók az ajándékok! :D Orvosi táska tuti befutó lesz. Levente simán lenyúlja majd az öccsétől! :lol: Minden nap kipróbálja Dávid születésnapi ajándékait is (amit már beszereztünk). :lol: Olyan jókat játszik velük...
Érdekes de szerintem Levente jobban készül Dávid szülinapjára, mint a sajátjára. Minden nap elmondja ugyanis, hogy hamarosan lesz Dávidnak tortája, lufija, gyertyája... meg kap ajándékot.
szilbee

Elin írta a másikban, hogy a 24 emeletes alatt már megszünt a bolt.
Javasolta, hogy nézzem meg a neten...

Utána is néztem gyorsan a, hol vannak jó áron... Találtam is egy oldalt, erre kiderül hogy Szolnokon csinálják a bábokat a Tószegi út 43. szám alat! :lol: Hát illlyet!!

Itt az oldalunk, ha vkit érdekel!
http://www.babu.hu/
szilbee

Szilbee, nekünk van tőlük bábunk, nagyon szépek, 1300-1800 FT közt vannak, fejbábokat (vagy sapkabáb a hivatalos neve?) is csinálnak, de azt nem tudtam, hogy elköltöztek!
És lehet tőlük a neten is rendelni, láttad???

Örülök, ha az ajándékok jónak tűnnek! Majd még be akarok szabadulni megint az Okos játékokba, annyi ötletes dolgot láttam, lehet, nem Lego duplo lesz karácsonyra Szabinak... Meg pl. Leventének is annyi jót láttam: párosítós játékot (pl. a mozdony párját kell megtalálni, ami egy tehervagon stb), van Thomas memóriajáték is, ráadásul fából, ilyenek.

KATA????

Vérvétel megvolt, 5(!) ampullát vettek le, és szűk másfél órát voltam ott... Még jó, hogy Tata táppénzen (térde miatt), így bejött, vigyázott Szabira... Kicsit izgulok az eredmény miatt, pontosabban az ellenanyag miatt, Szabi +, én - vagyok....

Olga, Norbika akkor nagyn szépen gyarapszik!!!! 2 hetes kontroll? Ilyenről sem hallottam....

Judit, mi az a Horizont???

Ditke, ment mél, jó hírekkel!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Végül találtam még olcsóbb bábokat (kehet még szebbek is) a fakopáncs oldalán. Egyébként 1620-ért szállítanak házhoz, szóval érdemes inkább személyesen elmenni a Tószegi útra, vagy a Tófenékre az Okos játékok boltjába, mert az az egyik viszonteladójuk.

Thomasos memónk és dominónk van. (Bátyuséktól kapta)

No ennyi... Dév nyűglődik... áááá
szilbee

Hali!

Kata már nagyon gyanús :wink:

Dorka, én is negatív vagyok, és akkor ilyenkor mit néznek? Mondjuk Csongi pozitív lett, így én kaptam valami szurit a fenekembe.
Jól megcsapoltak...

Most szaladok.. hm, lehet már az életben nem lesz időm hosszabban reagálni??? :?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Olga! Dorka!
Akkor jól tippeltem, hogy titeket látlak! :D :wink:
Azért nem tudtam "leállni" és megszólítani benneteket, mert a buszindulásig már csak öt percem volt, ráadásul egy Krisnás le is szólított, így benneteket is csak fél szemmel vettlek észre. :lol:

Dorka, jó sokáig tartott a vérvétel! A múltkor én is 8 körül mentem. Elég sokan voltak, de haladósnak tűnt nekem, nem kellett sokat várnom. Ezek szerint szerencsém volt.
Ne izgulj, biztos minden rendbe lesz. Akkor, ha te - vagy. többször is nézik majd a terhesség alatt az ellenanyagot, nem?

Kata!
Hogy vagy? Otthon vagy még????
Igen, az antibiotikum elég erős volt sztm is, de az orvos azt mondta lehet mellette szoptatni, úgyhogy én szoptattam, legalábbis próbálkoztam....

Szilbee!
Gabinak átadtam az üdvözleted és ő is viszont üdvözöl. (oviból nem emlékezett, csak arra, hogy ált. suliban voltatok oszt.társak. - a fiúk memóriája..... :D )

Niki!
Jobbulást a csajsziknak!
A hasmenéses nyavalyám pont egy hétig tartott, de a végén már nem mertem enni és inni semmit, úgyhogy eléggé eldurvult. Végül az antibiotikum segített rajtam... Én is kíváncsi vagyok az ÁNTSZ-es eredményre...

Ditke!
Boldog évfordulót nektek! Párodnak meg boldog szülinapot!
Torta sikerült? Zsófi jobban van már?

Balwin!
Mi van veletek? Végül elmentetek az orvoshoz?
Te hogy viseled a kismamiságot?

BBJ!
Milyen lett a körmöd?

Mi egy hét után tegnap visszajöttünk Kunszentre. Most egy darabig itt leszünk, aztán lehet megint visszacuccolunk Szolnokra. Jövőhéttől ugyanis a férjemnek megint két hét suli Pesten. Itt meg annyira egyedül vagyok, senkit nem ismerek meg egyébként is nem szeretek egyedül éjszakázni....
Jövő héten kapjuk a szurit is, már előre félek a csomósodás miatt...
Meg remélem nem lesz tőle lázas meg ilyenek.

KépKép
kitten13

Egyben vagyunk.
Vasalok ezerrel, apa takarít, Bence kalapál... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket, átadom majd Apának+meg az évfordulóst is.
Igen, Apa nagyon kölyökképű ( sztem nem sokan találkoztatok még vele) a mai napig előfordul, hogy elkérik a személyiét, ha pl. sörözni mennek :oops: meg tavaly nyáron, mikor még volt vizitdíj, a sztk-ban mondta neki a doki, hogy "fiam neked még nem kellett volna vizitdíjat fizetned" erre mondja az asszisztens, hogy izé, a fiatalember már elmúlt 28... :lol:

Zsófi se jobban, se rosszabul nincs, mint tegnap, nem vittem én sem orvoshoz, csak felhívtam a doktornőt. Azt mondta, ambroxolt adjak neki. Köszi a Cebionos infót, vettem azt is a patikában!

Kata, akkor Neked ezek szerint tényleg csak jóslók voltak! Akkor várunk még tovább!

Kitten, és kinél laktok ilyenkor Szolnokon?

Dorka, én is mindig hamar végeztem...ezek szerint ki kell fogni. :? Még jó, hogy Tata tudott vigyázni Szabira. Ezek szerint ringatón nem voltatok.
Köszi a mélt még egyszer! :)

Olga, tényleg szépen hízik Norbika! Ezek szerint tejcsivel nincs gond. Miért kell 2 hetes kontrollra menni?

Judit, bábparavánotok meg bábjaitok vannak már?!(nagyon a szívemen viselem az ajándékait a lányoknak :wink: )

na enm is tudom, mit akartam még...

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Le vagyok maradva,mert szolgáltatót váltottunk és most már végre van netünk.Néha,amikor gépközelben voltam olvasgattalak benneteket.

Szülinaposoknak,névnaposoknak,hófordulósoknak így utólag is sok boldogságot kívánok!

Mi jól vagyunk,készülünk a bölcsire 24-én kezdjük,ha nem jön közbe betegség.Szóval most minden pillanatot kihasználok az én kicsikémmel.Szerintem engem sokkal jobban meg fog viselni,mint őt.Tegnap bementünk a bölcsibe,hogy megbeszéljük a gondozónőkkel a teendőket és Gabó úgy belemerült a játékba,hogy sírt,amikor eljöttünk.Ja és egy tündéri szöszi kislány mellé szegődött és olyan édesen játszottak.Meg is beszéltük apával,hogy jó korán kezdi.

Kép
pné rami81

Jaj Ditke! de aranyos vagy! nekem van bajom a bábokkal. valami maradt bennem gyerekként velük kapcsolatban, és rossz érzés fog el. utálom. még látni is...nem is tudnék sztem kitalálni történetet.... ez oylan, mint amelyik anyuka nem szereti a spenótot, nem is fog főzni...

dobj már fotót apáról, oylan kíváncsivá tettél!

nekünk is van egy jó sztorink (számomra kevésbé jó) Jött a mézfelvásárló, évekkel ezelőtt olyan 7-8 éve. Még akkor Misi is , én is otthon laktunk. Misiék lakótelepen, emeletesbe.Misi mondta, hogy álljak már ki a ház elé, hogy a mézfelvásárló tudja melyik lépcsőház, elmagyarázta miylen kocsiban ülő emberkét kell megállítanom. Jött is kb. 5 perc múlva, intek neki, hyog jöjjön még nem jó helyen keresgél. odaér, modnom neki Ön a mézfelvásárló? azt mondja ja... visszakérdez: és maga Misi édesanyja? ja gondoltam anyukád, a nagyanyja barom.

na szóval vagy én néztem ki túl öregnek, vagy a Misi túl fiatalnak...

Kata!
Izgulunk!

Rami! üdv akkor újra, gyere gyakrabban! Hol is fogsz dolgozni? már lehet írtad....

Évi! Nem válaszoltál!!!! férjed próba körútja???

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit! Tőlled mégegyszer ellnézést kérek! Hát a nagy takarításom közepette nem beállított sogórnőm? :shock: Thanks. Kellett nekem replikázni, hogy hozzám senki sem jön... A körmödet meg sem néztem! :cry: Fotót dobsz?

Gondozónők voltak, de inkább ne jöttek volna. Olyan mérges vagyok, sírni tudnék. Itt nem írom le, ha valakit érdekel, akkor priviben...

Évi! ha az anya Rh-, babó pedig pozítiv, akkor az anya ellenanyagot termel az idegen anyag ellen... Második babóval lehet gond. Mondjuk manapság már nem... Ha Dorka (és bárki) nem kapta volna meg szülés után 72 órán belül az injekciót, akkor fennállna az abortusz veszélye, vagy ha babó meg is születik, akkor egy életen át vérátömlesztést kellene kapnia. De ilyen fejlett, civilizált, jóléti államban ez nem történhet meg! (reméljük...). Én is RH- vagyok, babó+.

Dorka! 2 hetes kontrollról még én sem halottam. nagyon kezdek örülni, hogy nem Debrecenben szültem... Az biztos, hogy a kicsinek koponya UH-ra kell mennie, a vákuum miatt. Nemtom hugomat talán a belső varratok miatt nézik? Ő sem tudja. De az "Isten" azt mondta menni kell, hát menni kell. Az "Isten" aki elfelejtette 3 napig megmondani, hogy a babónak több mint 2 perig oxigénhiánya volt, azért van inkubátorba, nem pedig az első változat miatt, mert melegítik..l
A Horizont pedig a Baross uton volt egy festékbolt, de néhány hónapja bezárt. Most 7-én nyílik, úgy emlékszem, egy ujabb angol turis. Hát hogy azok hogy szaporodnak!

Rami! Mi is 24-én kezdjük a bölcsit!

Kitten! A Pláza előtti járdán, ahol a kinti parkoló is van ott álltál? Mert akkor én egy pillantással megdobtalak! Én is láttam a 2 krisnát, mondom csak le ne szólítsanak... :D

Judit! A Misis sztorid azért egy kicsit brutális... Misi gondolom akkor még el sem kezdett őszülni?

Olga

Kép
juhaszolga

Hali!

BBJ, bocsi, hogy nem válaszoltam, de tényleg nagyon be vagyok havazva. Erre még pluszba egy osztálytali szervezést is bevállaltam :wink:
A férjem tegnap hazaért (ma már horgászott), nem mondhatnám, hogy elégedett, de azt mondta, ezt az évet csak végigcsinálja még itt. Én meg bejelentettem, azt csinál amit akar, és azt keres amit akar...nem akarom hallgatni, hogy én noszogattam... :wink: :?

Olga, építik nálunk a vadiúj játszót! Ha kész lesz, egyszer-egyszer eljöhetnétek :wink:

Rami, de jó, hogy jelentkeztél! Én egy hétig bőgtem bölcsi kezdéskor! De hozzá lehet szokni! Könnyebb, ha a gyerkőc örömmel megy!

Ditke, kamaszképű férjed.... :lol: , na, hallod engem is kíváncsivá tettél! Képet!

Balwin, hogy vagy?????

Kitten, én is Zinnat-ot szedtem szoptatás alatt, azt lehetett. Mennyire csökkent le a szopi? Sajnálom, de hát ez van, ezen már ne edd magad!

Évi és
Kép
csongianya

Lányok van monitorunk ÓRIÁSI!!! Látok mindent, és mindenkit! nyomathatjátok a képeket ezerrel!!!!!8 év után már ráfért. valamelyik nap csak zöldet, sé pirosat nyomott...enyhén szólva is zavaró volt...

Évi!
Hát ez is jobba semminél!

Olga!
én kivi vagyok!
Meg is lepődtem, hogy mit keres ott, mikor ezer a gond...először azt hittem, ő a gondozónő, de aztán úgy gondoltam csaknem járkálhat oylan otthonosan, hogy maga megy a fürdőbe :shock:
ja a körmöm lemaradt mutogatásügyileg, na majd lefotózom...

ja és küldjetek már e-mailt csak olyan próbafélét, mert a címjegyzékünk az sajnos nincs meg....azt amit néztek is!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Szilbee: ezer bocsánat, hogy az sms-edre nem válaszoltam, de konkrétan du. fél 5-kor láttam meg .... :oops: csak egy halk csipp a jelzése és a táskámban még az sem hallható, meg nem is hívott senki, hogy :oops: hamarabb a kezembe akadt volna. Bocsi. De úgyis jelentkezem, ha van valami. Egyenlőre ma a fájáskáim is ellaposodtak, csak keményedek. Pénteken kavarog ide a hideg front, most azt várom... hátha... (Pedig már tegnap este úgy beleéltem magam, hogy indulunk)

Bbj: kűttem ímélt :lol: Nem fertőződött el a kiscsaj ujja? Körbevesznek a hülyék...

Balwin Judit: mamáztok távol Szolnoktól? Hogy viseled Ketteske jelenlétét? Takonykór vs. Annaluca hogy alakul?

Ditke: Zsófi baba ... fogak, szintén takonykór? Tényleg elég kölökképű a férjed :lol: Folyamatosan azon gondolkodom, hol láttam, de tudom, hogy már láttam :roll:

Dorka: nagyon aktív vagy kari aji-ügyileg ... így tereled a rókát vagy már jól vagy?

Niki: eddig nem figyeltem volna...?? Kata az oltások után mindig lebetegszik? Jól értem?

Olga: a Tesódék istenítik azt a dokit? Vagy ki? Pénzt is kapott a szülésért? Én kivi vagyok, mit hülyéztek a cs. látogatók...

Rami: tényleg, hol dolgozol?

Fanna: hogy van Nimi? Tudsz dolgozni?

Évi: most akkor a férjed nem váltott munkahelyet? Vagy ez a beugrós meló volt most?

Figyelmem szétesett, bocsi mindenkitől, ha marhaságokra emléxem...

Anikó:???

Kép

Kép
szolkata

Kitten: nekem is volt, hogy kevesebb volt a tejem... ha többször mellre teszed Larát, visszajöhet (meg egyél, igyál, nyugi, alvás... tudod :lol: )

Dorka: kérdésedre válaszolva.... pihenhetnék is akár, de nem tudok, bugi van a lábamban... házimunka ...

Bbj: Horizont... úgy hirdetik, hogy 1990Ft/kg. Szerintem az drága... a Diegos hétfőn, amikor a legdrágább... 900Ft/kg. Ja most van Született feleségek :lol: Alapzörejnek pillanatnyilag ez megy nálunk.

Kép

Kép
szolkata

Márti is el van tűnve nagyon..., mint régi motoros...

Betti: pénteken merre leszel reggel? Akkor megyek legközelebb NST-re, hacsaknemaddig... Milyen volt Bettike szülinapja? Fényképek?

Katlina: ide is kell írogatni... Bár én amott is olvaslak...

Hhhhmmmmm és Jaimee: hová lettél? A Botonddal történtek miatt nem írsz? (konkrétan nekem fogalmam sincs kik ők és mi történt... csak amott olvastam ennyit) Egyéb?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Ja! Én azt hittem, hogy ide válaszoltál. :lol: Pont úgy jöttek ki a hsz-ok... aztán nekem ennyi elég volt, nem is vártam utána a sömöst!

Karácsonyi ajándékokra leadtam tegnap a rendeléseket... Most már csak a postást várom. Szegényt előre sajnálom! :lol:
szilbee

Sziasztok!

Ezek szerint Marcika még a helyén!

Ja, Kata, tesóm szerint Isten a Lukács... És igen, pénzt is adtak neki... Hugom másik tesómmal üzente meg nekem, hogy ne idegesítsem már Lukáccsal, mert én aztán akkor megmondtam a véleményem... nem teteszett huginak...

Családlátogatóst majd megírom délben, ha babó elalaudt, most nagyon pörög.

Judit! Gratula a monitorhoz!

Évi! Játszóügyben okés, megyünk!

Üdv később!

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

Itt vagyok, de megint bekattant a derekam a jobb oldal, és egész éjszaka majd leszakadt a bal combom. combtőtől, egészen a térdemig fáj, de annyira hoyg majd megőrülök! mindenhol, és folyamatosan. próbáltam lazítani, azzal a gyakorlattal, amikor ülve rázod a lábod.egy kcsiit félelmetes volt a dolog, uis nem ment. a jobbal okés volt a bal, ideges rángásnak tűnt. oylan volt, mintha akaratom ellenére megfeszítettem volna. és nem bírom elengedni... MI EZ? meg hova kellene ezzel menni? reumatológia, vagy ortopédia? vagy még lenne pár tippem.

Katlina!
ide is írj, nem olvasok, csak nagy ritkán át!

Jaimee!
Kik ezek, akiról Kata ír? és miért vagy ideges tőlük?

Olga!
akkor várom a beszámolót!

Szilbee!
Miket vettél? és hol?

Kata!
rendben Leti ujja, már csak piros, a bőr szépen lejött, és mint utóbb kiderült, nem si Misi vágta le a felesleges bőrt, hanem ő magának lecsipkedte.... :shock: vagy szadista a gyerek, vagy van egy kis orvosi hajlama

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller.

Olvasok, csak írni nem nagyon tudok :oops: Előre is bocsi, hogy nem írok mindenkinek!

Bettikének Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!

Köszönöm a dokis infókat, nem mentünk el végülis, és úgy tűnik, egyáááátalán nyem baj, mert azóta sem folyik Luci orra...egynapos dolog lehetett...vagynemtom...
Ez a Cebion c-vitamin állandóan szedős? :oops: Vagy csak betegségnél?

Köszi, megvagyok, csak új tünetem jelentkezett, oszt nem viselem túl jól. Délelőttönként szédüléses rosszulléteim vannak - eddig csak a reggeliig volt, most már kitolódott azutánra is :? Mivel különböznek a "jelek" a 2 terhességemet illetően, Apa szerint most fiunk lesz :mrgreen:

Kata, a gyakorlatban is műxeni fog a tudásod :) Bence készül Marcira? :D

Leti hólyagocskáinak jobbulást!

Én mostanában nem olvasok át, de ha már Kata célozgat: Botibaba feladta a harcot? :cry: Vagy mi történt? Olvastam a blogot, de pár napja elérhetetlen...

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit! Fa játékokat a Fakopáncsról, meg könyveket az Alexandráról.

Balwin! Nálunk is mások voltak a "tünetek", mégis ugyanazon neműek lettek. Nem feltétlen mérvadó, de remélem olyan nemű lesz amilyet szeretnétek vagy amilyet apjuk szeretne! :lol:
szilbee

na most már írjátok le ki az a Botibaba

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok,

pár dologgal lemaradtam: pl. Jaimee, mi történt veletek?
ÉS Olga, én is kíváncsi vagyok a gondozónős látogatásra...

Judit, kitartást... :roll: Az idő.... az sokat tud segíteni.... ha átugorhatnál pár hetecskét... jaj, de sokszor kívántam....
Vérnyomásod hogyan alakul? Vagy a vércukrod eshet le?
Cebion: én nem állandóan adom,c sak ha a betegség tüneteit vélem felfedezni. De most hoztam prospektust a Cebion Multiról, ezt írja:

"1 éves kortól adható, napi 2,5 ml. A Cebion 2x Multi összetevői (D, E, A, C, B1, B2, B12 vitaminok, folsav, fluor, Jód, Szelén, Inulin) hozzájárulhatnak a gyermekek egészséges és kiegyensúlyozott növekedéséhez, valamint a megfelelő ellenállóképességük kialakulásához". Ezzel sztem bepróbálkozunk állandóra.

Kata, Marcika még odabent szeretne kcisit lenni? ELhiszem, hogy már rákészültél, hogy esetleg ma már megszületik, de mostmár tényleg csak napok (vagy órák? :wink:) kérdése!
Karácsonyra meg azért vásárolok már, hogy ne decemberben legyen minden kiadás, meg valóban terelem is a figyelmem, még minidg nem minden az igazi...

Szilbee, nekem is sikerült 10.000 FT-nyi játékot összeszednem a Fakopáncsról, Karácsonyra.... Nagyon tutkó oldal, nekem tetszik, oylan, mint az Okos játékok boltja, csak nem kell még azt a 300 m-t sem megtennem... :oops:

Rólunk: reggel dokinéninél kezdtünk, este hőemelkedése volt Szabinak, éjjel meg nagyon csúnyán köhögött... Kicsit érdes a légzése, piros a torka, de nem kellett antibogyót szedni! kopp-kopp...

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Bátyáddal és Levnetével nem találkoztatok? Ők is dokinál voltak, csak ők szuri végett.
Akkor Szabinak a szokásos kúra van..lesz?
Neki semmit nem ért a Cebion multi. :( De szerintem NÁLUNK azért, mert egyébként is kevés volt a vasa (Leventének), a vérszegény gyerekek pedig alapból betegesebbek. :?

Ditke!

[quote]I írta:gen, Apa nagyon kölyökképű ( sztem nem sokan találkoztatok még vele) a mai napig előfordul, hogy elkérik a személyiét, ha pl. sörözni mennek meg tavaly nyáron, mikor még volt vizitdíj, a sztk-ban mondta neki a doki, hogy "fiam neked még nem kellett volna vizitdíjat fizetned" erre mondja az asszisztens, hogy izé, a fiatalember már elmúlt 28...

Ezen olyan jót mulattam! :lol:
szilbee

Sziasztok!

Judit, nem hiszem, hogy a mézfelvásárló komolyan a saját anyósodnak nézett volna! Szerintem csak gyorsan kiszaladt a száján, van ilyen. Utána biztos nagyon égett a pofája.
Nem tudom, hova tudnál elmenni a derekaddal, meg hogy mi lehet az, de most már tényleg utána kell járnod...jobbulást!
Apjukról most nem tok képet feltenni, de az iwiw-en meg tudjátok nézni (ismerőseim között, Kálmán Gyula) ajánlom figyelmetekbe a "Visegrádon" c. képet. Na ott tényleg, mint aki 18 :lol:

Dorka, jobbulást Szbinak! Ó de jó, hogy tegnap nem találkoztunk, most tutira azt hinném, hogy tőlünk kaptátok el, és rohadt szarul érezném magam. Persze így sem jó, hogy Szabi beteg lett. Akkor játszóbölcsibe Ti sem mentetek. Mit kapott Szabi, köptetőt?
Ezt a cebion multit én is kipróbálom majd, ha elfogy a sima, hátha tényleg jó lesz. (valamire)

Olga, én is kíváncsi vagyok, mi volt a gondozónőkkel, nem voltak szimpik? Kár, hogy tegnap nem tudtunk dumálni, de láttam, hogy Balázs gyorsasági motorozásba kezdett!

Kata, hajrá!

Szilbee, kiváltottad a kismama bérletet végül? És mik a tapasztalataid a babakocsis buszozásról, segítenek az emberek...?

Zsófi már elég jól van, alig köhög, az orra sem nagyon folyik. Tegnap vetetett a Sparban egy üveg savanyú uborkát...vesztemre a savanyúságos polc mellett mentem el. Imádja. Úgy hogy a Pláza közepén fel kellett neki bontani. Még jó, hogy sikerült puszta kézzel, mert nem tudom, micsoda balhé lett volna belőle! Múltkor, mikor meséltem az apjának, hogy hogy lesz a játszóbölcsiben a mikulás csomag, rögtön azt mondta, hogy "Zsófinak szerintem egy üveg uborkát tegyünk bele".

Na megpróbálok tanulni egy kicsit... :?

Kép

Kép
ditke2007

Judit, elfeledtem írni: sztem háziorvoshoz menj először, majd ő beutalót is ír, ahová el kellene menni a derekaddal... (hacsak nem magándokihoz mennél...) DE valóban ne hagyd most már annyiban, lehet, hogy tök egyszerű gyógymódja van!

Ditke, ááááá, lappanghat ez már Szabiban sztem egy ideje, mert orrdugulása (csak egy kicsit), de 2 hete van kb....
Nem is tudtam, hogy Zsófi imádja a savanyúubit!!! :) Nálunk a túrórudi a sláger, az legalább egy normál télapócsomagba is belefér :)
Szabi is evett már, de ahogy bement, úgy jött ki neki, azóta nem mertem adni...
Fenistil, Sinupret, Sterimar, orrszívás... A Sinupret nem tudom, hogy csúszik majd le... Megí rt fel a dokinéni kruppos köhögésre kúpot, hogyha neadjisten egy éjjel ez lenne nála, egyből be kell adni.
Huh, remélem felenövünk krupp nélkül, iszonyat ijesztő és kellemetlen egy betgség!

Szilbee, nem, nem láttam őket... PEdig oylan 8.20-tól voltunk ott 10 utánig...
Mi valszeg hétfőn nem kapjuk meg a Prevenart...

Kép
Kép
dorkáék

Dorka, közben írtam mélt! :)

Kép

Kép
ditke2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?