Sziasztok!
Újra itt vagyunk. Az eltűnésünk oka: munka, hosszú hétvége, őszi szünet anyóséknál, nátha…
Persze néha olvasgattam, de csak úgy immel-ámmal.
Bocsi nagyon hosszú leszek és aztán még egy csomó képpel is elársztom a fórumot.
Minden elmaradt hófordulósnak, félévesnek, névnaposnak, szülinaposnak, DOKTORnak, meggyógyultnak gratulálunk.
A Mangó által említett trenddel való szembenállással mélységesen egyetértek! Mi is 3-t tervezünk legalább. ( kb 2-3 év korkülönbséggel) Most három barátnőm is a másodikat várja, a tesómék és egy negyedik barátnőm pedig dolgozik a másodikon. Nagyon irigylem őket, mert imádtam terhes lenni és a szülést is. Ugyanakkor annyira élvezem, hogy Gergő babáé (meg persze az apukájáé) minden pillanatom. Szóval ha már most terhes lennék, kicsit úgy érezném, hogy sem a Gegrőcével nem tudnék eleget foglalkozni, sem pedig a terhességet nem tudnám ugyan úgy átélni, mint Gergővel. Nyilván a második más lesz, de akkor is!
Már nagyon várom!
Na ez egy kicsit érzelgős és körülményes volt, de azért remélem értitek
Orrcsepp: mi sterimarról váltottunk Fluimar-ra, amit nagyon könnyű befújni.
Nagyon szuperek a féléves videók! Teljesen meghatódtam.
Gergő is eszik éjjel, sőt. Esze ágában sincs leszokni róla. Pár hónapja még elég volt, hogy ha mondjuk 1kor kelt és én csak 3kor akartam megetetni, akkor adtam neki cumit és visszaaludt. Most megpróbálom a cumit és úgy el kezd üvölteni az éjszaka kellős közepén, ill csapkodja oldalra a fejét, hogy esélyem sincs kicselezni. A cumisüveg+víz verziót sem kultiválja. Csak a szopi. Általában most már fél 3 -3 körül kér, de azért néha becsúszik egy 12-1órás kelés is. Tegnap (igaz fél3kor) szopizott egyik oldalból (az általában elég szokott lenni éjszaka, meg talán leszokik egyszer, ha rájön h ezért a mennyiségért nem érdemes felkelni) visszafeküdtünk aludni, és addig nyöszörgött és nyávogott amíg nem kapott a másikból is. Utána fél 8ig alvás volt.
Még sehol sincs a napirendünk
Nagyon édi képeket láttam! Annyi kedvencem van, hogy csak na!
Nagyon drukkoltam Szonjának, örülök, hogy lassan kezdi visszanyerni régi önmagát.
Botonddal kapcsolatban nem találok szavakat.