Új privát üzeneted érkezett!

Még itt találtam játékokat, amik tetszenek:
http://74.125.39.104/search?q=cache:qU3 ... cd=2&gl=hu

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok,

Atizka, köszi a választ! Nem tudom, merjek-e onnan rendelni.. Kinéztem egy autósülést, kb. 5000ft-tal lenne olcsóbb, mintha boltban vennénk meg..

Kép
Kép
mango.
 
 


Magika,
ezt találtam az adójóváírásról:

2008. január elsejétől egységes adójóváírás került bevezetésre, vagyis az eddig alkalmazott alap- és kiegészítő adójóváírás megszűnt. Az adójóváírás mértéke továbbra is a bér 18 százaléka, maximális összege azonban havi 11.340 (évi 136.080) forintra emelkedik.

Az idei évtől az adójóváírás teljes egészében 1.250.000 forintos éves jövedelemig vehető igénybe. Ezt követően az ezt meghaladó bér 9 százalékával csökken az igénybe vehető összeg, ami azt jelenti, hogy 2.762.000 forintnál teljesen elfogy az adójóváírás. ((2.762.000 - 1.250.000) x 0,09 = 136.080).

A munkáltatónak a munkavállaló ezirányú nyilatkozata esetén már az adóelőleg kiszámításakor érvényesítenie kell az adójóváírást, feltéve hogy az addig kifizetett jövedelem összege az 1.250.000 forintot nem haladja meg.

Nálunk év elején mindenkinek nyilatkoznia kellett arról, hogy kér-e adójóváírást. Mivel az én éves jövedelmem magasabb mint 2.762.000Ft, így én nem kértem és ezért nekem ebben az évben a gyedem is kevesebb, mert nem kapok belőle adójóváírást. Egyébként ha valaki nem kért adójóváírást, de járna neki, az a következő év elején visszaigényelheti.

Marcianya, Eve
tündériek a gyerkők!!!

Kép
emi29
 
 

 
 

Mangó,
én sem rendeltem még tőlünk, de amióta itthon vagyok elég sűrűn vásárolok a neten főleg könyveket, játékokat, ruhát. Eddig még soha semmilyen problémám nem volt. Mindig azt kaptam, amit rendeltem, általában szállítás előtt felhívtak és megkérdezték, hogy mikor jöhetnek, minden szépen be volt csomagolva stb..
Szerintem, ha már láttad a hordozót "élőben", akkor nyugodtan megrendelheted neten.

Atizka,
aranyosak ezek a játékok is. (Sajnos az utolsó oldal nekem nem jött be.)

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Amire szerintem Ti gondoltok, az a 9000 Ft-os adójóváírás, ami nekünk is van, hisz adózunk! ennek a lényege az, hogy az adódból jóváírják ugyan, de minden hünapban 9000 Ft-al kevesebbet kapunk, ha nem kérjük, és egyben igényelhető majd vissza jövőre az adóbevallásnál! Ha kérjük, akkor minden hónapban a rendes összegünket kapjuk! Tulajdonképpen ez is, mint sok minden más, nem nekünk jó, hanem valszeg azoknál van jelentősége, akiknek nincs már rá szüksége!
Én inkább kértem, mert inkább legyen minden hónapban több a pénzem, mint egy évben egyszer egy nagyobb összegem...
ami megszűnt, az a családi kedvezmény, amit szintén az adóból vontak, de az már csak 3 gyerek után jár, nem mint régen akár 1 gyerek után is!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Jé, 4.-én nem született babánk :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Csajok,
valaki aki ért a photoshophoz segítene???
Én is naptárt szeretnék készíttetni anyóséknak karácsonyra és azt szeretném, ha az egyes hónapoknál több képből álló montázsok lennének, de fogalmam sincs, hogy hogyan lehet montázst készíteni. :( Tudnak nekem valaki segíteni pü-ben? A naptár készítőnél azt mondták, hogy ha azt akarom, hogy karira kész legyen a naptár, akkor legkésőbb a jövő héten be kell küldenem a képeket. :roll:
Előre is köszi, köszi, köszi, ha valaki segít! :)

Kép
emi29
 
 


Pár dologgal elmaradtam, mert nem voltam egy ideje... bár engem sem hiányolt senki :)

Nono, gratulálok a vizygádhoz, és a doktori címedhez, nagyon ügyes vagy, megérte a fáradozást :)
Örülök, hogy Szonja már jobban van, remélem Márknál csak a fog "szórakozik"!

Minden feledik szülinapját a napokban ünneplő babának, és anyukájának sok boldogságot :)

Ismét szép babákat láttam, Mary Rátok meg szavaztam :)

Zsuzsa, a tábla nagyon szép lett, gratula hozzá, én is adok majd nemsokára féléves adatokat hozzá :)

Nekünk van tanulókutyusunk, én nem gondolom, hogy az fogja bármire is megtanítani Barbit, de szép színes, kedves játék, ami felkelti a figyelmét, és amellett, hogy én is sokszor énekelek neki (apa nagy örömöére :D), nem rossz dolog, hogy az is énekelget néha :) És Szandi is imádja, kivülről tudja már a dalokat, mindig együtt énekli a kutyuval Barbinak, amit Barbi bizony imád :)
Én azt gondolom, hogy egy gyereknek fontosak az ingerek, a játékok... hisz ezzel az erővel semmilyen játékot ne vegyünk neki, csakis kézzel készítsünk, hogy később elmondhassuk, a mi gyerekünk csak általunk készített játékokkal játszott :) Ami jó dolog, de pl nekem sem időm, sem energiám, sem kézügyességem nem lenne hozzá! Ettől függetlenül Barbinál is játszik a palack, a távirányító, nagy kedvence apa hátvakarója, és még sorolhatnám :)
Félre értés ne essék, én mindenki véleményét tiszteletben tartom, ez is csak egy vélemény :) Én megveszem Barbinak a színes, zenélő kütyüket, amíg a pénztárcám engedi :):)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:18-kor.
Vendég
 


Emi
Írtam privit!
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak az elmaradásaimért jöttem :oops: . Később visszaolvasok.

NAGYON BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT!

BAMBIKA, GERGŐNEK Kép

LOLKA, MÁRTONNAKKép

MAMACKA, ANDORNAK
Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1
 
 


Sziasztok!

Emi, én is írtam privit, de írom ide is, hátha mást is érdekel, mert szerintem ez is egy jó ötlet karácsonyra.

http://www.rossmann.hu/onlinefotorendel ... gozas.html

Itt le lehet tölteni egy szoftvert, amivel fotókönyvet, naptár, bögrét, ilyesmiket lehet rendelni, és ha kész, bármelyik Rossmann üzeltben átvenni. Mondjuk a fotókönyv nem olcsó, de nagyon szép szerintem, a naptár árát nem tudom.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nagyon cukik a babák:Marci,Liza,Levente,Alíz, Alma,Bogi.
Remélem senkit nem hagytam ki.
Szőlő:én a Dm-nél rendeltem.Ugyanígy lehet náluk is rendelni,az árak is ugyanazok.Én egy-egy falinaptárat rendeltem a 2 nagyszülő párnak.És 3999Ft van odaírva,de valójában a vége 4278 Ft.És ezeket is abban az üzletben veszed át,ahová megjelölöd.Ők ezt kapják karácsonyra.10 munkanap az elkészítési idő és értesítenek e-mailben is.
Képzeljétek a kicsi fiam már 2,5 órája alszik.Nagyon sokat sírt(unk)az elmúlt napokban,nagyon fáj a foga(ínye).Adtam neki Nurofent,homeós bogyót,kenegettem géllel az ínyét.Van még valami ami segíthet?
Én nem kérem az adójóváírást.Annál jobban fog esni következő évben,ha egy összegben visszaigénylem.
A kádban fürdetésről pedig annyit,hogy ő inkább fekszik a vízben,mint ül, és nekünk a védőnő+doki is azt mondta,hogy a fülébe lehetőleg ne sok víz menjen,tehát kevés vizet engedek neki.És mivel édsapa sokszor a fürcsi után ér haza a munkából, egyedül fürdetem, és féltem.Van alárakva egy csúszásgátló és azon lubickol.

Kép
ágnes27
 
 


Eve, a "szabadítsátok ki Lizát" képen olyan jót nevettem :) De a számítógépes se semmi. :lol: Édes a kiscsaj!

Marcianya, látom Marci is szeret bírkózni a kutyával. :D Mazsi is ezt csinálja, csak ő magára rántja. Cuki ahogy a kólásüveggel játszik :lol: Örülök hog jó volt az éjszakátok, így tovább!!! :wink:

Amit megszűntettek az a családi adókedvezmény. Helyesbben nem szűntették meg,csak 3 gyerek után jár.

Atizka, aranyosak a játékok, bár nekem kb ugyanolyanok mint a többi babajáték :oops: Azért az oroszlánüvöltésre kíváncsi lennék :o :lol:

Mango, én is rendeltem már egy csomó mindent netről, és még nem volt baj, pedig mindig az előrefizetést választom. Szerintem nyugodtan rendeld meg, még ha nem is megfelelő, elvileg kötelesek visszavenni nem tudom hány napon belül, ha nem használtad.

Nono, hogy vannak a gyerkőcök?

Kép Kép
szõlõ
 
 


Atizka,
Bejelentkeztem a karolina úti ortopéd klinikára, január 23-ra kaptam időpontot :evil: :evil: , az a legközelebbi! :lol: :shock: SZTK-ban lehet, hogy jobb a helyzet, de az is lehet, hogy onnan is ide kapnánk beutalót.. :roll:
Szóval, asszem leslattyogok ide a scholl boltba, veszek egy talpbetétet (sztem ott is csak azt irtak volna fel), oszt mejd meglássuk.. :roll:
Ha te előbbre jutsz, írj lécci.

Eveliza!!!
Nekem ugyanez a gondom a talpammal, de jó, hogy írod!! Mikor felkelek az első pár lépés, mintha nem hajlana rendesen a talpam… :shock: de hát látod, mit írtam feljebb, nem látok egyelőre gyors megoldást..

Virág,
Köszi! Én is odafigyelek ezentúl az emelgetésre!

Fruzsi,
Köszi a hozzátápis táblázatokat!!! Mentettem!
Alma baba de cuki!! :D
Vendég
 


Nono,
Tudtommal egy ciő hat hónapig garanciális!!! És ez babacipőre nem vonatkozik???? :evil: Igenis küldd be, akár a fogyasztóvédelemnek is, én is szoktam, szerintem egyes cégeknek és szolgáltatóknak nem ártana egy kis megregulázás.. tisztelet a kivételnek!

Bogi megoldotta az előrejutást, csak éppen háton hernyózik előre… a medencéjét tolja fel és a talpával löködi magát előre..hát, remélem azért majd négykézláb is megpróbálja…

De jó, hogy írjátok a gyedet, én teljesen elfelejtettem igényelni!! :oops: A gyást is hónapokkal később igényeltük, s így (ugyan nyáron alig volt egy kanyink) 5 hót egy összegben kaptam meg ami még most is megvan (legalább így jut a parkettára, gyerekszobára, stb).

Na eddig tudtam visszaolvasni, mert most sírás van,
Délután folytatom!!
Vendég
 


Ágnes, tudom, több helyen át lehet venni, én azért a Rossmannban szoktam, mert az van közel. :wink: De a www.fotokonyv.hu -n fent van az összes hely ahol át lehet venni, Media Markt, Photohall, van egy csomó. Attól függően tudod letölteni a progit, hogy hol akarod átvenni.

Én sem kértem az adójóváírást, majd év elején egyösszegben. Janival tavaly megszívtuk, fizetni kellett neki , igaz nem sokat, de akkoris...

Rakok én is pár képet

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép
szõlõ
 
 


Csajok, nagyon rossz hírem van. Ma ezt találtam az iwiw üzenőfalon (az apukával van közös ismerősünk és a lány mindig továbbította az üzeneteket..)

Kisfiunk, Botond ma este nyolc órakor meghalt. Köszönöm mindenkinek aki imádkozott értünk, sajnos Ő már az angyalokkal játszik

Kép
Kép
mango.
 
 


Mazsi továbbra is gyönyörű :) Jaj, és a kedvenc képem is itt van :):)
Szőlő, és így Te nem kapsz ennyivel kevesebbet havonta? Mert nekem az a problémám ezzel, hogy így is rohadt keveset kapok (a gyásom 68 volt, kb ennyi lesz a gyed is), és ha még ebből is levonják a 9-et, hát mi marad? :( Mondjuk lehet Te más adózásba tartozol, és akkor nem vonódik le az összeg? Vagy hogy van ez?
Én is örülnék az egy összegnek persze, de ha havonta ennyivel kevesebbet kapok, akkor nekem úgy nem éri meg :?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Na, közben beszéltem a könyvelővel újra, és asszem tiszta!
Nekem mindenképpen igényelnem érdemes, különben ugye ennyivel kevesebbet kapok havonta, ami már nem 9000, hanem 11ezer valamennyi, mert összevonták a 2ezer forintossal! Ha valakinek 100ezerig van a bruttója, érdemes nem kérni, mert megkapja havonta a teljes összeget, plussz vissza is igényelheti, ha jól értelmeztem! Akinek 101ezer felett van, már ismét nem érdemes igényelni, mert ennyivel kevesebbet kap havonta, és majd egyösszegben igényelheti vissza...

Mango?! Nem mondod? :( Na megpróbálok én is utánaérdeklődni!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Istenem, ez engem most nagyon-nagyon megrázott!! Annyit imádkoztam érte és olyan sokat gondoltam rá!!!

Kép
emi29
 
 


Istenem...................... :cry: Szegény pici fiúcska........ Felfoghatatlan.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Nici, sajna biztos, Vörösbegynél is láttam :(

Kép Kép
szõlõ
 
 


Pont ilyen szomorú hirre jöttem haza.... :cry:
A kis Botond már jó helyen van és odafent már egészséges!Nincsenek szavak..... :cry: :cry: :cry:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Emi - Én is inkább ezeket az erre specializálódott lehetőségeket használnám ki, mert 1-2 nap alatt nem könnyű belejönni a photo shopba, vagy bármilyen ilyen programba.
Nem is tudom, hogy tudnám így neten elmagyarázni .. :shock: :roll: De ha konkrét kérdésed van folyamatában, akkor szívesen válaszolok, csak napok óta el voltam havazódva ...
Amúgy én photo draw programmal csinálok mindent, az némileg egyszerűbb, mint a photo shop.

Mango - Ez nagyon szomorú hír :( Sokan gondoltunk rá .. :( Én is utánanézek, hogy igaz-e .. bár sajnos, miért ne lenne az? :(

Kép
szösszenet
 
 


Ezek szerint utána sem kell nézzek .. :(
Nyugodj békében kicsi fiú!!

Kép
szösszenet
 
 


Igaz :((((((((((((((((((((((((((((((((( Ez borzazstó :(

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Most kapcsoltam be a gépet(eddig itt volt Anyosom).

Szegény Botond!!! :cry: És szegény szülei! Nagyon sajnálom. Én nem is merek belegondolni mi lenne velem. Szerintem ezt nem ehet épésszel felfogni! :(

Kép
marcianya
 
 


Boldog félévet Bambika Gergőjének, Lolka Mártonjának, Mamacka Andorjának!

Boldog 7. hónapot Magika Katicájának, Téjé Rinijének, Bambi Danijának, Szösszenet Alízának, Kiscsillagocska Szófiájának, Kiscica Barnabásának

Sajnálom, Lekri, hogy megérzitek (Ti is) a világválságot.
(én egyszer léleklátónál voltam, és elég jókat mondott... de még első gyemrk előtt mentem, azóta nem mertem)

Én a kötelező autóbiztosítás kapcsán reménykedtem, hogy pár ezerrel kevesebb lesz jövőre, mert tavaly váltottam biztosítót és így vagy negyedévente 5 ezret spóroltunk, erre most drágább lesz! :evil:

Nono: ne aggódj nem lesz Márk olyan beteg mint Szonja volt_!!!! Modnogasd ezt magadban.... (tudom, nem könnyű nem aggódni meg elhinni h nem lesz baj...) Remélem, mielőbb ki tudod magad pihenni. Végül is akkor Szonja gyógyul, a lakás kész és tiszta (azt nem semmii vagy hogy ez is ment!) és a diplot is megszerezted! Tudom ez nem vígasztal, de szerintem innen már csak könnyebb lesz!!! Drukolok mindenesetre h így legyen!!!
(hú, Szonja szegény tényleg kevés kg4 Lau egy évvel fiatalabb nála és 12 kg ő is megvan és neki is kilátszanak a bordái, képzelen szegény Szonjának milyen nehéz lehet ilyen kevés kg-val)

én is akartam írni h vajon Zsuékkal mivan???

Benettke: hú, ez durva, akkor Te is jól kifáradhattál!

Eve az a főnökasszonyos kép csúcs! A többi is remek! (szegény Liza mitől volt olyan rosszkedvű?)

Marci is de édes! Kis kutyafaló! :lol:

játék-ügyben én nem tudom mi kellene mert a legtöbb már vagy még nem köti le őket... ami meg igen az meg már megvan. asszem kicsinek utazó etetőszéket kérünk amit a nagyikhoz is tudunk vinni -no nem mintha sokszor kellene, de egy vagyon magunktól sosem vennénk

Bori: mi 10-én megyünk a 4 hós ortopédiai vizsgálatra, és 12-én lesz 6 hós kicsim. Az előző időpontra nem tudtunk elmenni és csak erre a napra tudtak adni új időpontot. Persze igazság szerint lehet már els em viszem, minden rendben -van vmi különös ezen a vizsgálaton??? Launak nem is kellett mennie

Szőlő édik vagytok, jó a családi kép -meg a többi is!

Mango ez komoly? mármint tudom, nem viccelsz, de ez az a Botond? de már javult, nem? jobban volt, nem? ó, olvasom h nem
Azt tudja vki végül is mi okozta szegény halálát? A leukémia vagy az agyában a nemtommi?

Kép Kép
celesztina
 
 


próbaltam egy képet a hófordulósoknak betenni de nem ment :(

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina, én azt gondolom ez mindegy is, mert külön-külön is nagyon súlyos betegségei voltak, de így egyben..... :( Lehet hogy nem kellene tovább feszegetni a témát, szerintem mindenkit eléggé sokkol ez a dolog :(

Kép Kép
szõlõ
 
 


Kisfruzsi nem volt még ma?
Ma mentek a szemészetre Almával. Semmi hir?
Mert még nem tudtam visszaolvasni....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Engem még mindig a sirás kerülget....
A hétvégén egy kedves barátunk halt meg öngyilkos lett, mert a felesége megcsalta...38 éves volt...ott maradt három kisiskolás gyerek. Az egyik most kezdte az első osztályt.

A nővérem sincs jól....bele se merek gondolni.....

Na nem panaszkodom....

inkább megyek mosogatni. az legalább hasznos...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem, azt hiszem még nem volr ma Fruzsi.

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.14 14:18-kor.
Vendég
 


Botond... nem tudok mit írni :cry: Azt hiszem, most már a szüleiért kellene imádkozni...

KépKép
KépKép
atizka
 
 


[quote="nono26"]e írta:nono26gy cipőre 6 hó a garancia de csak akkor ha a hiba oka már az átadáskor megvolt..


:shock: :shock: :shock:
Ha az ember látja átadáskor, hogy valami nem oké, nem veszi meg! Az meg hogy látszódna, ha silány az anyag? Mert ugye valószínűleg ez az eredeti ok? Máskülönben nem lyukadna ki ennyi idő alatt.
Ki van ez találva rendesen :evil:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Szőlő: megértem, engem is sokkolt, nem is akarok nagyon belemenni, meg lehet nem is írják, nekik is mindegy sajnos, csak tudod van az a rokonunk akit az agyával műtötték és újra műteni kell valszeg és úgy avgyok vele, hogy jobb tudni, mik az esélyei, a dokijai úgysem modnanak semmit ezügyben. Valahogy olyan rossz érzés, még ennyire kívülállóként is hogy míg régbben elvétve hallott az ember ilyesmiről addig mára már több konkrét példát is "lát". Annyira megijeszt :cry: de tényleg nem akarom túlragozni

Kép Kép
celesztina
 
 


Ollem, végre sikerült, szavaztam én is!

Borsika, Eve, és Talpfájósok! Én is felhívtam az ortopédiát, decemberre lett volna időpont, beutaló is kell.
DE! Találtam egy ilyet: www.ludtalpbetet.hu
Itt lábra készít a néni betétet, időesebb mesterember.
Másik is van, ez modernebb megoldás: több helyen csinálnak számítógépes talpvizsgálatot, majd készítenek betétet. Nem kell orvosi vizsgálat. Itt találhatók az üzletek, ahol csinálnak ilyet: http://www.pedikom.hu

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Bogi felsirt, ugyhogy inkább visszaolvasok, mert a mosogatást nem szeretem félbe hagyni.
remélem azért visszaalszik és talán bele fog férni a mosogatás is...

Kisfruzsi!

Alma baba nagyon édes, kis mosolygós. és látom ő is az üres üditős üvegeket szereti.
Boginak is van mindig egy két darab fenn tartva...most épp egy pepsis üvege van...
és ő szeret játszani a nadrág pelenkájával is.
Alma álma...tetszik. Nagyon édesen alszik!

Mango!

Onnan még nem rendeltem...de vatera, tesz vesz...innen többször is.

Szőlő!

Olvasom, hogy Mazsi egyre ügyesebb. van eredménye a türelmednek és kitartásodnak! szuper!

Szösszenet!

Aliz baba is nagyon édes, és hát ő már nagy baba. Nagyon tetszik a szerelése. Jól látom borostyán lánca van? És az ott alul fogacska??? Vagy csak a képen látok vmit....??? És nagyon szépen ülAliz.

Lekri!

Jó dolog is kiöltözni néha...a szabadidő ruha itthon már nagyon uncsi....és néha a tükörképem ramaty...
jól sikerült az este???
Levidnek mondd meg, hogy ügyes kisfiú. már akkor nem kell sok a szobatisztasághoz!
Kristóf meg nagyon édes még mindig. Fincsit evett látom...ja és hozzánk is jöhetnek a "munkások" kertet rendezni, ráfér...
És sajnálom a rossz éjszakákat a sok ébredést és a korai nap kezdést.

Benettke!

Jobbulást.

Eve!

Lizáról jók a képek! Hát a főnökasszony. nem semmi, de a "szabaditsátok ki Lizát..." az viszi a pálmát. aranyos a lányod.

Marcianya!

örülök, hogy jó éjszakátok volt!
Bogi megint napok óta 7kor vagy 8kor kel. Igaz párszor iszik éjjel, de félálomban, ugyhogy ici aztán cumi és tente...
Marci baba nagyon édes!!!! Bogi puszit küld neki! Majd ha még lesz időm teszek Bogiról mai friss képet...
Az a tanuló kutyus, amivel birkózik??? Látom azért ott vannak a jól bevált "gyerekjátékok" is mint távirányitó, üres üditős üveg...

Köszi. hát Bogi igy már nem fér el az ülőn...bizony. le kell venni a párnát és akkor még éppen...

Na felébredt...
idáig jutottam.
ezt az oldalt már nem olvastam teljesen...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nici!

köszönöm a szavazatot neked is.

Nono!

sajnálom a cipős ügyet. hát mindig van valami?

Bori!

Bogid micsoda új előrejutást talált ki. ügyi!

Szőlő!

Mazsi nagyon édes. és milyen hosszúnak látszik...vagy az is? és nagyon hasonlit még mindig rád! szépek vagytok hárman!

köszi, már látom, hogy Kisfruzsi még nem volt ma.

Atizka!

köszönjük a szavazatot!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Köszönöm a dícséreteket. Ollem, igen, elég hosszú Mazsi, én ugyan nem mérem a hosszát, de a 4 hós oltásnál volt 70 centi, és ez már másfél hónapja volt. :)

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a képdícséreteket mindenkinek :lol: Azért volt szomorú Liza, mert a gonosz anyja berakta a kiságyba, míg kiment megcsinálni az ebédjét :wink:

Szőlő - Mazsiról is jók a képek, és amin hárman vagytok az is szupi

Atizka - köszi a tippet. Egyébként ki vagyok akadva, hogy mindenhova beutaló, időpontkérés (legalább másfél-két hónap várakozás). Szülés óta nem jutottam el a dokihoz a pajzsmirigyem miatt, pedig kellett volna, de nem tudom magammal vinni Lizát, mert kb 4-5 órát kell ott ülni, sajna másra meg nem tudom bízni, mert mindenki dolgozik :evil:

Marcianya - este összeszedem a gondolataimat és megpróbálom értelmesen leírni, hogy mit hogyan :lol:

Botond - nem tudok mit írni, nem tudom felfogni és elfogadni, nagyon sok erőt kívánok a szüleinek!!!

Eve

KépKép
eve@liza
 
 


Istenem!
Botond...Ez felfoghatatlan!!!!!!!!!
Vendég
 


[quote="szőlő"]K írta:szőlőöszönöm a dícséreteket. Ollem, igen, elég hosszú Mazsi, én ugyan nem mérem a hosszát, de a 4 hós oltásnál volt 70 centi, és ez már másfél hónapja volt. :)


Az igen! Modelnek készül Mazsi??? :lol: Bogi 6 hósan volt (csak) 68 cm...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Van pár képem....Merjem hozni???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem, ne kérdezd :wink:

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok,

Köszi a hiányolást!

Megjártuk a szemészetet...Dirrekt kérdeztem a mi dokinőnktől, hogy kell-e beutaló, azt mondta nem. Tegnap betelefonáltam a kórházba, hogy kell-e időpont azt mondták, hogy nem csak menjünk a rendelésre. Várunk 2 és fél órát és a doktornő majdnem kidobott minket..hogy miért ide jöttünk ( pesti lakcím) és hol a beutaló és miért nem kértünk időpontot, mondom neki, hogy én kerdeztem erre majdnem azt mondta, hogy ne hazudjak neki. Na erre én berágtam, és mondtam, hogy csak nem képzeli, ha tudom, hogy kell beutaló stb. akkor eljövök feleslegesen és várok egy csomót???? Na végül megcsinálták, annyit írtak csak, hogy akutt eset...
Nem akarok senit ijesztgetni, de szörnyű volt! Elővettek egy pólya szerű valamit, amibe bebugyolálták, hogy ne mozogjon, majd kiküldtek. Alma nagyon-nagyon-nagyon sírt..én majd megőrültem kint és nekem úgy tűnt, hogy hosszú ideig tart.....Majd végre nyílt az ajtó és a kis drágánk piros szemekkel szipogva nézet rám...olyan szemrehányó volt a tekintete...de muszáj volt megcsináltatni, mert mind a 2 szemében el volt záródva a könnycsatorna. Utána 2 percre már nem volt semmi baja, de nagyon megviselt....

Na ez volt :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Mire jó a borostyán lánc? És honnan lehet szerezni? És mennyibe kerül? Egyre több babán látom. Nem szedik le magukról?

Az én lányom go-go táncos lesz:

Kép

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Na jó....akkor hozok párat...
Kép Kép Kép apának mosoly Kép anyának mosoly Kép Kép jön a fogacskám... Kép Kép anyának segitek pelenkázásban

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?