Új privát üzeneted érkezett!

Ohhhhhh, én kis bohó, elfelejtettem megkérdezni:
szeretjük mi a Creall dekuprag-ját? És jó ár-e 1300 Ft-ért egy nagy pixissel? (sajna effelejtettem megnézni, hány ml-es)
J.
jamina

Gigóca

Boldog szülinapot!!!!

Szilvi
szedem

Próba

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/61955.jpg

Talán sikerült!
Ha igen akkor jön a többi.

Szilvi
szedem

Csi, Jamina, Szilvi,

nagyon szépen köszönöm, már jobb is a kedvemKép.

Kata007,
látod nem is olyan nagy ördöngősség. Szép lett a képed.

Gigóca
gigóca

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jonni, hat nagyon sokat irtatok!
A papirzsepis doboz tenyleg az elso dolog amit keszitettem. Ja es a doboz egy sima fa doboz.
Szerintem Csi hamar rajottok arra, hogy nagyon kezdo vagyok, mert szinte semmit nem ismerek. De nagyon jo, mert toletek egy csomo otletet kapok mindig, es rengeteget tanulok.
Peldaul: mi az a dekupalas?
es hogyan kell egy szot beirni, amire ha rakattintasz akkor jon egy kep? Ugy mint a Kata beirta EZZEL es mar jon is?
A keptar meg mindig nem mukodik
Szandra elkuldtem a kagylosat mailbe, ha tetszik irjal, a profilodban van postacim?
Lanyok nagyon szepeket keszitetek, ez udvariatlansag volt a reszemrol, hogy nem ezzel kezdtem az elso uzenetemet. Szep turelemesen megvartam (10 perc) mire a keptar az egeszet feltolti, es utana csak gyonyorkodtem.
Azt is akartam meg kerdezni, hogy festettetek mar ajtora? Hu nagyon sok kerdesem lesz am.
Jamina: kerteszetert millio puszi
Gwen
gwendoline

Gigoca,

boldog szulinapot. 1 napon szulettel az en picifiammal.

Gwen,

en is lattam mar milyen szep viragaid vannak.

gabomamo
gabomamo

Gwen,
ajtóra dekupálás (ez azt jelenti, hogy "kivágás", vagyis a szalvétatechnikát nevezzük így, vagy bármilyen papír felragasztását): igen, nézd meg a szekrényemet és a konyhaszekrényemet. Meg Kata007-ét. Kép

Virág
Virág

Virag: a konyha nagyon szep lett, tenyleg megnezem megegyszer kozelebbrol. Azt nem tudom meg igazan, hogy nagy szobaajtora hogyan tegyek fel szalvetat. Csak elvetve, vagy csillagformaban, vagy nem tudom.......
Gigoca: en is boldog szulinapot kivanok, mar az elobb is akartam, de akkor elegge kellett sietnemKép
Csi: koszonom a csereptanacsot
Gabomamo: most mar csak cserepeket kell festenem-szalvetaznom nekikKép

Lanyok tettetek mar szalvetat parafara? Van egy tablam, de nem tudom mi lehet belole ha raragasztom

Kata: nagyon szep a kep, egybol megkivanom az almatKép Kép
gwendoline

A Smileys-k haragszanak, nelkuluk ment az uzenet.
Ezek a gepek!!!!!!!
gwendoline

Sziasztok Lányok!

Össze vannak készítve a szalvijaitok, de sajna nem tudom mikor fogom feladni, mert drága Krampuszom átment birkába.
Bárányhimlõs lett:-(
Ráadásul szombaton tartanánk a szülinapi buliját.
Igaz az Apuciján kívül mindenki átesett már rajta.
Apuci most telefonált, hogy talált magán két viszketõ pöttyöt, lehet hogy neki is sikerült végre. Ugyanis Anyukája hiába zárta össze a beteg öccsével gyerekkorában, a világért sem kapta akkor el:-)

Kata007!
Sikerült, elõkészítettem õket, és felírtam, hogy mit szeretnék. Küldöm majd a mailt. Köszi

Gigóca!

Boldog szülinapot!

Gabomamo!

Simon Andrásnak is nagyon boldog szülinapot!

Virág!

Kinél szültél a MÁV-ban? Én is ott szültem. Meg voltál elégedve csecsemõsökkel, fõleg az utolsó babádnál érdekel. A választ szerintem inkább mail-ben.

Mentem báránykázni,
Szandra
krampuszmama

Sziasztok!

Feltettem néhány első "művemet" a képtárba:

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/62094.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/62095.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/62096.jpg

Kritikát csak bátran, még bennem van a kezdők lelkesedése!

Süti
süti

Gigóca Kép
Nagyon Boldog Születés napot!!!

Gabomamo!
Andrisnak Boldog 1. szüli napot!!!

Isten éltesse az ünnepelteket Kép
phaedraa

csii

Koszonom a szulinapi udvozleteket.

Phaedra,

A pici fiamnak a Simon es az Andras is keresztneve, nem Simon a vezetekneve. Kép Igen sokan igy hiszik. Tehat a pici fiam nem Andris, hanem Simci (Simon). De az Andris is szep nev.

gabomamo
gabomamo

Bocs !!! Kép
phaedraa

Gabomamo,
természetesen a fiacskádnak is: KépKépKép

Süti,
ha ezek az első munkáid, akkor Te egy őstehetség vagy! Kép Amikor én elkezdtema dekupálást, képen kívül semmi másba nem mertem kezdeni, a cserepet meg valami misztikus felületnek gondoltam, amit csak a profik tudnak ügyesen kezelniKép
A Te cserepeid, szép formájúak és színűek, motívumok is el vannak találva, elsimerésem!
A képedet viszont én áthúznám repesztővel és mikor megszáradt, átkenném méregzölddel.
De mondom, a cserepeidet szeretem!Kép

Csi,
ha most gonosz lennék, megkérdezném: önarckép?
De nem vagyok gonosz, tehát nem kérdezek ilyetKép

Gwen,
parafád a sötétebb vagy a világosabb fajtából való? Ha inkább sötét, akkor világos szín aláfestése nélkül eléggé el fognak veszni a motívumok -viszont ha direkt olyat akarsz, ami régiesnek hat, mintha az idő barnította volna be, akkor ne fess alá, és olyasmi SZt tegyél rá, mint a Süti képén van!
(A Kert nekem is kikapcsolódás egyébként, de szegénykém most nagyon el volt hanyagolva idáig; alig több mint 1 éve költöztünk ide, és nem a kertet tettük először rendbe. Majd idénKép)

Jamina
jamina

OFF -az imént történt, leírom, mert elfelejtemKép

Ádi: Anya hozzál sárga Montét!
Én: Talán légy szíves!
Ádi: Légy szíves! De marha gyorsan!

KépJ.
jamina

Izé... bocsánat, már megint énKép

Biztos a korral jár, de nem emlékszem, kinek küldtem múltkor galambos SZkat Kép
Ennek az illetőnek a kedvéért vettem meg ezt a galambosat, jelentkezzen, ha kell neki!

J.
jamina

Jamina: koszonom
Adi Kép
A kert varhat, nem megy elKép
Csi: hu a cserepek nagyon nagyon nagyon szepek, mindegyik agyagbol van? A kicsik nem muanyagok?
Es hogy kell olyat irni, hogy megjelenjen a kep?
Megyek a probaba hatha sikerul
Gwen
gwendoline

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat.Kép

Gabomamo, kicsi fiadnak is boldog szülinapot.

Gigóca
gigóca

mutyurok,<a href="http://babanet.hu/album/albumimages/1417/29058.jpg" target=_top>kagylok</a>

Esetleg erdekel valakit? Nekem csak ez az egy zacskom van. En Micimackos szalvetat keresek.
Tenyleg Szandra megkaptad a mailt?
gwendoline

Utólagosan minden szülinaposnak nagyon sok boldogságot!!!!! Kép

Senki nem akar nekem válaszolni szék ügyben???? PLÍÍÍZ!!!!

Áfonya, Csi! Láttam, hogy Ti már csináltatok karácsonyi gömböket. Én most szeretném megpróbálni, csak tojásokkal. Kérdésem az lenne, hogy kívülre, vagy belülre ragasztottátok a szalvétát?

Anyapoc,
valamikor aug.-ban feltettél egy képet, ami konyhai mintás, kockás törlökendövel és 3d-s. Úgy látom, azt modell masszával csináltad, vagy? Megosztanád velem a titkot?

Ma volt a tv-ben kézimunka, benne kupálás. Sok szépet láttam, de most itt inkább a Lablanche technika dívik nagyon. Azt ismeritek?

Szandra, emilke megy!
mian

Holnap és holnapután IKEA-ban dekup! Családi. Kép Ha vkit érdekel. Kép
Virág

Jamina!
Ha nincs vevő a szalvétádra, én boldogan elfogadnán, sőtt, szalvétatársakat is várnék!! Kép)

Kép
Kép
zsuzsimano

Kata, Süti!
Gyönyörűek a munkáitok!!
Jamina, Szilvi!
E-mail megy.

Kép
Kép
zsuzsimano

Ancsa,

mi az a Lablanche technika?

gabomamo
gabomamo

Zsuzsimano

Nem kaptam meg az emilt.Kép

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Köszi a dicséretet, hízik a májam! Kép

Jamika, neked is köszi az építő kritikát, azt én is láttam, hogy vmi nem stimmel a képpel! Tényleg túl világos a keret! Repeszteni meg már nem tudom, mert egyszer már megtörtént és arra már kentem egy réteget! Na az sem sikerült persze túl jól! De ebből tanul az ember lánya!

Csí, vettem plextolt a cseréphez! Jó a dolog, csak a felkenésével küzdök, mert ha nem sikerül elsőre rendesen végig húzni az ecsetet, furcsa kis gumók lesznek rajta! Azt most nem írom le mire hasonlít...

Süti
süti

Süti!
Szépek a pasztell színeid! Milyen fetéket használsz?
A Plextolt pont Phaedra is mondta... Hígítani kell, és akkor nem göbösödik. Bár tény, hogy sietni kell vele, de ha megszokod, akkor jóó nagy felületeket is be lehet kenni vele gond nélkül, és szebb, azaz másabb lesz, mint a lakkozásnál. Próbáld ki azt is, hogy egy maradék rongyra felkensz Plextolt, majd rá a szalvétát, és megint Plextol. Úgy, mintha a Plextol lenne a sz.ragasztó. Egész érdekes lesz az eredményKép

Amina!
Ha váltasz, akkor vehetnél Pannonc. ragasztót. Bár valóban jó lenne tudni, hogy mekkora az akkora Creall...
Méghogy nem vagy gonosz... van randa disznós képem is, neked címkézve átküldjem?Kép
Megsértettél....
Íme a bosszúm.
De mivel nagyon mérges vagyok, töltögess le egy másik oldalt is. Na tetszik még velem kötekedni? Van még ötven ilyen oldalam, fél nap alatt elfogyasztom az előfizetésedetKép

Ancsa!
Dobj fel egy képet a székről. Áfonya most renovált egyet, az a Kézimunka, varrás, miegyéb -c. topikban van.
Az akril szalvétázása meg itt.
A Lablanchét, és a Lache technikát sem ismerem.

Fú, Lányok, tegnap én is keresgéltem, és találtam egy régi kártyadobozt, meg egy elég nagy, tömör fából készült ládát is. Ma pedig megyek az erdőbe fáért(láncfűrésszelKép)

Csi
csii

Sziasztok Ujak es RegiekKép

Csak amulok, milyen termekenyek vagytok. Es milyen jok a muvek.
Tegnap kerdezte tolem a vedoneni, mikor lesznek tavaszi gipszkepeim a varoba.... ugyhogy vegre en is alkotok, lesz helye a kepeknekKép

Utolag is boldog szulinapot az illetekeseknek, aki ma bulizik, annak sok koszontotKép

-Afonya
afonya

ja, es jopar freemailes ertesitom jott, hogy nem mentek ki a levelek 5 nap alatt, igy visszadobta oket. Mivel csak utolag esett le, hogy nem a "szokasos" Mail Delivery virusos levelek, ezert toroltem oket, igy viszont nem tudom, kiktol jott, ill. kiknek nem ment el. Ha valaki fele tartozasom van, szoljon batranKép

-Afonya
afonya

A creall dekop ragaszto 250 ml a piros kupakos.

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Mi az a plextol, es mire kell hasznalni?
Csi: es mi lesz ha talalkozol az erdoorrel?Kép
Gwen
gwendoline

Gwen, nem értelek...Természetesen akkor adok neki is egy darabka fátKép
(legújabb magyar találmány: a falopók HANGTOMPÍTÓT szerelnek a láncfűrészreKép)
A Plextol a kötőanyaga az akrilfestéknek, ez az anyag+színezőanyag= akrilfesték(nagyjából). Vízzel hígítva lakkszerű réteget képez a felületen, ha ezt keverjük a temperához, akkor azt vízállóvá teszi. Lehet szalvétaragasztóként is használni. Kissé macerás anyag, de én szeretemKép

Amina!
Ha ekkora kiszerelésű ragasztót láttál, mint amit Gabo ír, akkor az jó ár (szerintem)

Gabomamo!
És milyen a ragasztó?

Áfonya!
Szólok bátranKép!
Emlékszel a szombathelyi vásárról hozott órás képeidre? Na, olyan fadarabokat, azaz gyökereket guberáltam ma! Csak most nem tudom észrevétlenül kiszedni az autóból. Ez már nem fér el a kabátombanKép

Hol van Nimaat? És Timi? És a többiek?

Üdv!
A leltáros
csii

Csi,

en is azert vettem a Tescoban , mert olcso. Eloszor nem szerettem, mert nagyon gyorsan szarad. Tehat amikor 1 gipszkepbe akartam rakni 1 szalvetat, akkor en az egeszen beragasztoztam es ugy raktam bel a szalvetat. Ezalatt a rovid ido alatt mar szinte megszaradt, legalabbis a SZ nem ragadt bele jol. Ekkor elkezdtem fedonek hasznalni. Majd kesobbmar ugy hasznaltam, hogy nem kentem be az egesz feluletet, hanem folyamatosan kentem es raktam az SZ-t. Remelem ertheto. Na szoval, mostmar elegedett vagyok vele. Jo hig fajta.

gabomamo
gabomamo

Jó reggelt!

Csi, köszi az infót, érthetö minden!

A lablanche technika is egy ú.n. szalvéta technika, csak nem szalvétát ragasztanak, hanem óriási nagy lapokon, gyönyörüséges minták vannak.
A különbség az, hogy lehet teljesen sötét felületekre is ragasztani, akár feketére is. A fixáló anyaga pedig olyan, hogy száradás után bármit tehetsz vele, nem sérül a felület. Mosogatógép álló, vagy akár hamutartóban a csikket is el lehet rajta nyomni, vagy késsel nyiszabolni rajta. Igazán szép dolgokat alkotnak. Egyenlöre nem próbálom meg, mert elég húzós az ára (relative!) és most rengeteget költöttem a sima dekupra is!
mian

Sziasztok!

Ancsa

Azt levegőn száradó gyurmával csináltam.Ha azzal már dolgoztál,akkor könnyű dolgod leszKép.Csak nem nyújtottam ki annyira a gyurmát,mint amennyire ajánlja a leírás,így kicsit domborúbb és élethűbb lett...asszem pont a kockás konyharuhaKép.
Kielégítő voltam?Kép

Anyapoc

anyapoc

Itt a Veronix-tól kapott Snoopys Sz.hasznosítása:
Snoopy

Andris nevű kisfiú kapja szülinapra.

Jucus
20170114224602

Gabomamo!

Sorry,de csak holnap viszem feladni a VL-t,mert nem jutottunk el a postáig.

Jucus
20170114224602

Jucusmamus,

no problem.

g.
gabomamo

anyapoc,
ha kérhetnék egy picit bövebb leírást, mert sajnos még nem dolgoztam levegön száradó gyurmával sem. Fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek az egészhez, pedig nagyon szeretném. Ha esteleg már leírtad valahol, valamikor, az is elég, ha hozzávetölegesen megírod, hogy mikor, majd én kikeresem. Köszi, tündér vagy!
mian

Jamina!
Küldtem mélt.

Jucusmamus!
Nagyon jó a póló, biztos tetszeni fog a kisfiúnak is.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Csi Kép
kovkata

Sziasztok!
Először is üdvözlök mindenkit. Már régóta dekupázsolok én is, de ezt a fórumot csak mostanában találtam. Örükök, hogy lesznek társaim, akikkel kedvenc időtöltésemről válthatok eszmecserét. Itthon vagyok a 9 hónapos kisfiammal, úgyhogy van egy kevés időm "kreatívoskodni". Ha valakinek van eladó szalvétája, nekem jelezhet nyugodtan, mert épp szalvétavásárlásban vagyok. Néhány képet rólunk és a munkámról felteszek a képtárba. Remélem szívesen fogadtok. Köszönöm és jó munkát mindenkinek.
Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sajna a képfeltöltés elmaradt, az én tudatlanságom miatt.(hibás képméret) Kell a férjem hozzá. Lassan, de biztosan elkészül majd.

Koda

Kép

Kép
koda

Ancsa

Hát,nem emlékszem,hogy hol írtam róla,de egy-két mondatban összeszedem.
Kitaláltam,mit akarok kiemelni és hasonló formára gyúrtam,formáztam a gyurmát.Én tapétaragasztóval tettem fel a képre a gyurmát,majd arra megint ragazstó(jó a dekupázs is) és rá a kivágott képrészlet.Ha esetleg nagyobb lesz a gyurmaalap,ollóval egyébbel utána még lehet rajta alakítani.Érdemes egy kicsit nagyobb alapot készíteni,mert amikor ráragasztod a szalvétát és átnedvesedíik a aragazstótl,akkor egy kicsit megnyúlik,így éppen passzol.Ezt ki kell játszani,milyen méret a jó.
Ja,a lényeget elfelejtettem.A gyurma előtt az alapra,amire az egészet csinálod,arra a mintát először simán dekupázsold rá.Erre jön a gyurma,majd erre a minta megint.Így ha nem tökéletes a fedés,akkor alatta az eredeti minta látszik kiRemélem,érthető voltam..KépKépKépHa nem,akkor kezdem előlről!Kép

Anyapoc

anyapoc

Koda!

Szalvétákat CSERÉLJÜK!Nézd át a képtárban,hogy kinek milyen van és ha megtetszik valakié akkor írj neki egy emailt!De van ám akinek saját oldala is van:
kovkatamost csak ezt tudom belinkelni,de Jaminának is van pl.

Gabomamo!

Utazik a VL!

Jucus
20170114224602

Szia Jucus és Timi!

Remélem most jó helyen vagyok. Ugye?
Köszi a tanácsot,amúgy az oldallal is csak most ismerkedem, ezért bénáztam.
Sorry
igyekszem
drezsy

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?