Új privát üzeneted érkezett!

Mi tegnap már megvettük Zsófinak a mikulás és karácsonyi ajándékot is. A Mikulás színes ceruzákat hoz neki, meg persze virgácsot is :wink: De szerintem mi már a csokit sem ússzuk meg, sajnos. :? Karácsonyra pedig Duplo-t vettünk neki, amiből kis tanyát lehet összerakni meg vannak hozzá állatkák is.

Dobálózást Zsófi is csinálta egy időben csak úgy. Teljesen nem szokott le róla, mert most Lilluhoz hasonlóan, akkor dobálózik, ha mérges, nem tetszik neki valami.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


óóó..hát nem jó kilátások dobálózás ügyben... :?

duplo nálunk is lesz karácsonyra, anyukámtól :lol:

Ja, és a gyerekeknél még a nyuszi is egy csomó mindent szokott hozni, nem??? egész évben csak jönnek az ajándékok....nagyon jó világuk van ezeknek a kis törpéknek.. :wink:
Vendég
 


Babett: Nagyon helyes Botond!! Milyen volt a torta, mert a kép alapján finom :lol:

Eperke: Eszternél még mindig tart a sírós korszak? Szegények! :cry: Igen, csak egy mail-t kell küldeni arra a címre, ami a honlapon van és jön majd visszaigazolás!

Mikulásra Barna gyümölcsöt fog kapni. Mi is bajban vagyunk a karácsonnyal, mert már a szülinapjára kilőttük az ajándékokat...pedig ő is mindenkitől csak egyet kap!

Annyira jó, hogy ilyen szép idő van!!!! Egész délután lent vagyunk a játszótéren.

KépKép
kutyfül
 
 

 
 

na igen, Lillu kis akaratos, ez az elhajítok mindent idegesen, nálunk is csak 2 hónapja menő :shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ma pl. annyira berágott babaúszáson (persze ma volt a víz alatti dvd-készítés), hogy nem kértem a felvételt - kicsit bánom is, de sírósat nem akartam :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Zsófi is akkor dobál, ha mérges, már akkor is egyre kevesebbszer szerencsére, de azért még dühbe gurul :D Nem nagyon szólhatok, én is dobálós fajta vagyok a mai napig :oops:
Vendég
 


kutyfül: a torta nagyon finom volt, a Daubnerben vettük, nekünk az a favorit cukrászda (Óbudán, Kolosy tér). Régen arrafelé laktunk, most már nagyon messze van, de azért megéri néha elmenni, főleg ha torta kell. Amúgy formatorátból többnyire mindenütt csokisat vagy dobosat tudnak csinálni. Ez csokis-meggyes volt, és a marcipán is vmi természetes-bababarát anyagokból állt, így nem volt gej, hanem finom, el is fogyott az egész :lol:
Tudom csinálnom kellett volna a tortát, de sajnos a szülinapi parti előtt 2 napig az ország temetőit jártuk....sajna mindig ez lesz.
Kutyfül, szólj, ha vmi frappáns játék jutott eszetekbe. Boti most kapott egy playscool-os versenypályát, ami nagyon tetszik neki, és nem is bonyolult. A favonattal és a faépítőkockával egyenlőre semmit nem csinál :? ....ja csak doblája persze :wink: Ja, és még örököltünk is pár játékot, így tényleg nagyon sok minden van.
Vendég
 


Babett, szerintem nem von le a torta értékéből, hogy nem Te csináltad, a Daubner meg nagyon finom, kár hogy tőlünk lehetetlen messze van :lol:
Fakockák még Lillának sem kellenek, a favonattal kb. egy hete játszik, igaz azóta folyamatosan :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Kutyfül: Igen, még mindig elég sírós. Annyit javult a helyzet, hogy ha nap közben nem is alszik, este általában elalszik 10re és alszik egészen reggel 6-7ig. Így legalább éjszaka tudok pihenni.
Az nem baj, hogy már 1 hete jelentkeztem és még mindig nem kaptam semmi visszaigazolást?

Babett: Zsófi is szülinapjára kapott egy ilyen favonatot, de ő sem igazán rakosgatta egy ideig, csak szétszedte és szétdobálta a kockákat róla. Most kezdte el 1-2 hónapja rakosgatni is. De ha egy kockát nem tud rátenni, akkor hamar dühbe gurul és olyankor repül az egész vonat szanaszét...

Zsófinak most rajzolós korszaka van. Állandóan rajzolna. Ami nem baj, csak utána úgy néz ki, mintha ráborult volna a festékesdoboz. :D Még szerencse, hogy kimosható a filce. Ezért kap Mikulásra ceruzákat, hátha akkor a ruháit kevésbé festi össze.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Zsófinál most a duplo legó a sláger. Szülinapjára kapta a keresztszüleitől, és azóta állandóan legózik. Olyan nagy tornyokat épít belőle, hogy apával csak lesünk :lol:
Vendég
 


panndi: Zsófi már épít???? csuda ügyes kis csaj, nem hiába....LÁNY :wink:

A Tescoban kaptam télapórucit egy kemény ezresért. Na nem egy komoly darab, de 1-2 évig jó lesz

Ildi: nem a torta értékéből von le, hanem az enyémből... :?
Vendég
 


kutyfül: már csak Nálatok nem volt szülinap...jó közel van Nektek is a karácsony és a szülinap. Készülődsz már? :lol:
Vendég
 


Babett: a Daubnert nem kell bemutatni, ismerem, túl jól :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
Én keresztanyumtól azt kértem, hogy süssön Barnának szülinapi tortát, túrós-gyümiset. Meg egy mesekönyvet. Az a címe, hogy Téli lapozó (van tavasz, nyár, ősz is) és nagyon jópofa. Mi meg szerintem dömpert veszünk a fiatalurnak. :lol: A barátnőmtől annyi játékot örököltünk, hogy nálunk 6 éves koráig megvan minden: lego, duplo, favonat, kirakók, autópályák, gitár és még ki tudja mi, nem győztem elpakolni. :?

Eperke: Nekem elég hamar visszaigazolták. Szerintem próbáld meg mégegyszer.

KépKép
kutyfül
 
 


Babett: már szervezem a szülinapot. Két buli lesz, egy családos, meg egy barátos+babás. Hát el sem hiszem. Nemrég még azt vitattuk meg, mit vigyünk a kórházba magunkkal..... :shock:

KépKép
kutyfül
 
 


Lammenál is most lesz még a lányok szülinapja!

KépKép
kutyfül
 
 


ja, igaz!

Igen, lassan meg mi is azt vitatjuk majd, hogy milyen a MÁV.... :wink:
Vendég
 


húúú, részben irigykedem a sok játék miatt, de részben meg sajnállak is, mit tudtok ezek után venni Barnusnak?????? Sok játék van a boltokban, de ha az ember jobban körülnéz, akkor azért hasonlóak...

Én karácsonyra bábokat akarok venni a fakopancs.hu-ról,meg vmi toló-húzó játékot. Mesekönyveket most én is rendeltem szülinapra az Alexandrából, de még kicsi hozzájuk Boti, el is raktam őket. Annipanni -sorozatból kettőt és az Öreg néne őzikéjét. Keménytáblás könyv már van egy csomó, azt már nem akartam venni.
Vendég
 


Ildi, a tegnapi 3 órás szendergés ellentételezésére ma délelőtt csak 1 óra 20 percet aludt Eszti, azt is 2 részletben... Gyanítom, hogy fog lesz a dologban, mert nagyon fájdalmasan sírt fel. Most megint alszik, de fél órát hadakozott ellene. Vannak napok, amikor extra bealvós, és vannak napok, amikor meg nem lehet lelőni.

Ajándékok: mi IKEÁ-s fa hintalovat tervezünk karácsonyra venni Esztinek, meg talán duplót, de lehet, hogy azt meghagyjuk húsvétra. Meg gondolkodom még fa hangszereken, a Fakopáncsnál láttam xilofont, rumbatököt, ilyesmiket.

Kép
waterlilly
 
 


Babett, szerintem a te értékedből se von le :lol:

Mi Lillával szoktuk olvasni az öreg néne őzikéjét, nagyon szereti, építeni mi sem tudunk, mármint Lilla :wink: SZóval bizti Boti is örülni fog a mesének, Lilla mostanában kezdi élvezni...

Hát azért elgondolkodtam, hogy sírunk, milyen játékot kapjanak a lurkók, közben meg hány családnak nem jut szinte semmi karácsonyra.
Most meg is fogadtam, holnap elkezdünk a cipősdoboz akcióhoz vásárolni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Igen, nagyon rossz ezeknek a gyerkőcöknek. HOgy ne legyenek elkényeztetve...ez legyen a legangyobb problémánk :? mi az a cipősdoboz akció??

Lilla azért 5 hóval idősebb, ez rengeteget számít ebben a korban.
Vendég
 


Anett: mi vettünk olyan xylofont, rumbatököt, csörgős dobot és társait, de egyelőre a család jobban élvezi, mint Zsófi :lol:

Zsófi most is legózik, most épp Apával :lol:

Nálunk a Mikulás könyvet hoz, mert Apával már nagyon unjuk a meglévőket :oops:
Vendég
 


Babett, szerintem is nagy különbség az az 5 hó, de lehet ám, hogy hamarabb belejön a mesébe Boti :lol: Lsd. Panndi Zsófija legózik, kisLillám kb. 2 kockát bír egymásra rakni :wink:

Mikulásra nálunk is lesz könyv, már én is unom a mienket, pedig sok van :lol:

Nálunk egyébként menő a rumbatök, meg a triangulum (na ez nem fából :lol:), de a furulya viszi a prímet, azt is szereti ha én játszom, de ő is szívesen csorgat bele babanyálat :lol:

Babett a cipősdoboz akciót a Magyar Református Szeretetszolgálat szervezi, Nyilas Misi pakkot kapott címmel. Határontúli rászoruló, beteg, árva gyerekek kapják karácsonyra ajándékba. Kell bele tenni egy meleg holmit, valami tisztálkodó szert, meg játékot és rá kell írni, milyen nemű és korú gyereknek szánod. Mi tavaly kesztyű-sapka-sál mellé raktunk babafürdetőt, lapozós könyvet, plüss babákat bele, 2-3 éves kislány számára. Idén egy fiús és egy lányos csomagot tervezünk, nálunk itt a templomban gyűjtik. Van ilyesmi akciója a Baptista Szeretetszolgálatnak is, az valamivel populárisabb postákon, áruházakban is gyűjtötték. Szerintem idén is lesz.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én mindig mondom apának, hogy Barnának már most kb. 10x annyi játéka van, mint nekem volt összesen gyerekkoromban.

Vicsok? : remélem nem tüntél el megint egy évre :wink:

KépKép
kutyfül
 
 


ildi: Lillunak jó az új vonalzója, bár nekem az előző is kedvenc volt :lol:

kutyfül: Te hogy akarod Banrát leszoktatni a reggeli kelésről, ha jól emlékszem ő is kel 5 körül, nem? Boti még mindig kel minden nap fél5 és fél6 között vmikor, és mostanában nem is akar nagyon visszaaludni, megőrülönk... :shock: Ja, és már 2napja nem szoptatok reggel, MILUPA junior italt adok végül. Egyenlőre ezt issza meg (babatej, rizstej nem jött be), nem melegítem, előre megcsinálom este. Nem is gondoltam, hogy ennyit szopott, ma a 250 ml kevésnek bizonyult... :shock:
Vendég
 


...elég nehezen jöttem rá, hogy miért nem változik szülinap óta a vonalzó... :roll: :roll:
Vendég
 


Zsófi még mindig fél hat-hat körül kel. Ma 11:30-kor aludt vissza :roll:
Vendég
 


Köszi, Babett a vonalzó dicséretet.
Az előzőt én is szerettem, csak nagyon régi volt a kép, de eddig nekem is ez volt a kedvencem. :wink:
A mostani nem is annyira jó kép, de ma megint megjött :twisted: és hirtelen felindulásomban kellett valamit csinálnom... olyan vonalzó nincs, hogy sose lesz második gyerekünk, mert nem jön össze, így Lillu kapott újat :wink: na meg megettem egy tábla csokit (na erre nem vagyok büszke, hogy egy hónapja koplalok és most meg így elengedem magam, de ez van. Apával este megyünk el szórakozni, holnaptól meg új remények. Bár megfogadtam, hogy nem panaszkodom ebben a témában, de most kijött. :cry: Múlt hónapban hajat melíroztattam ebből a szomorú alkalomból... és még én panaszkodom, hogy Lillu mérgében dobál :lol: :lol: :lol:

A kelési versenyt mi nyertük, Lillu is 6-kor kel, de ő csak 2 perce aludt vissza :wink:

Jók lettek Botinak és Zsófinak is a vonalzók :wink:

Na megyek készülni :D

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nagyon jók az új vonalzók!!!!! :D

A könyv nálunk is sláger, de mi is kívülről tudjuk már az összeset. Sőt Zsófi is kezdi megtanulni őket, mert már jó párszor kipróbáltam, hogy nem fejezem be a sor végét, és ő mindig kiegészíti a hiányzó szóval. :lol:

na, megyek, mert Esztit ma viszem UHra, a MÁVba. Nosztalgiázok egyet, hogy milyen volt, mikor Zsófival jártunk oda. :) De régen is volt az már...mégis mintha ma lett volna...

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Ildi, jó lett a vonalzótok :)
Vendég
 


ildi: ne szomorkodj, örülj, hogy ki tudtok mozdulni kettesben, sajna ezt mi nem tudjuk megtenni... :cry: kellene egy bébiőrző, de honnan???
A 6os keléssel már ki is egyeznék, ha nem lenne előtte hajnali riadó...mondjuk ma kivételesen 7ig visszaaludt, de ez az utóbbi 1-2 hétben nem volt jellemző, inkább kínlódás volt hol egyik ágyban hol a másikban... :?
Vendég
 


Hát nálunk ma Apa mozdult ki, én meg tanulok, de már kezdek bekattanni... :?
Vendég
 


Babett: Most (lekopogom) Barna egyre tovább húzza a hajnali ébredést, ma 1/2 6-kor volt. Ilyenkor szopizik és még alszik, ma 1/2 8-ig. Nem tudom, hogy fogom erről leszoktatni. Gondoltam, hogy nem lesz szopi, hanem majd kap vizet. de aztán hajnalban minidg maradok a cicinél :oops: :oops: Reggelire már ő sem cicizik, vagy tejpépet adok neki vagy kölespépet. Csak az a baj, hogy így szerintem kevés a folyadék. Tejet még most nem akarok. A teát nem issza meg, jól sikerült a vizreszoktatás :lol: :lol: Ja, még a paradicsomlevet szereti, ma az volt az uzsi milupás rizskoronggal.

Képzeljétek, dec. elején megyünk 5 napra Kehidára! :lol: :lol: Remélem, Barnabás jól fogja magát érezni.

Babakoncert: Eperkééken kívül más nem jön???

Ildi: fel a fejjel!! Átérzem a helyzeted, de tudod, mindennek megvan az oka!! Szóval majd jön az a baba, ha Ő akarja :wink: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Hát igen nekünk szerencsénk van Lilla felügyelet témában. Anyósom is vállalja (még több időre is ha merném :lol: ), Anyu is mobil (tegnap ő kocsival kijött munka után Lillura vigyázni és még este haza is ment) ill. Lillu keresztszülei itt laknak egy utcával odébb, az augusztusi esküvő alatt pl. ők vállalták a bébiőrködést, meg tényleg mindig szívesen teszik hétvégén is ha kell. :lol:

Babett valami megbízható barátnő nem akad a közelben Nektek legalább, tudom a szülőktől nagyon messze vagytok...

Panndi Neked jó tanulást, én nem haladok vele, tanulj helyettem is :wink:

Kutyfül, nálunk is volt ivós mélypont, aztán visszaállt a rend. Lillu a reggeli kiflire megszomjazik mindig, Barnus azt eszik már?

Köszi mindenkinek a vigasztalást, most már jobban vagyok.

A tegnap este nagyon jól sikerült, Fábry féle stand-up comedys este volt, vacsorával egybekötve :lol: ( apa üzleti meghívása volt egy partnerüktől :lol: ) Ettem szarvast, alkoholmentes koktéloztunk, szóval jó volt. Lilla is csak akkor sírt, amikor elmentem :oops: , bár az igazat megvallva legszívesebben a zsebemben magammal vittem volna :lol: Apa is, reggel ott ült mellette, mikor ébred a kislánya, mert hiányzott neki :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: Még nem eszik Barna kiflit. Dokinénik ragaszkodik hozzá, hogy várjuk meg az 1 évet, én meg betartom. Ma reggelire csináltam neki egy nagyon híg tejpépet és azt itta pohárból.
Ilyen Dumaszínházon mi is voltunk mikor még terhes voltam. Szegény Barnabás, az egészet végigröhögtem:)

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Ildi: Fel a fejjel. Meglátod hamarosan Te is ismét babázhatsz!
Mi Fábry Showder felvételen voltunk pár éve, az is nagyon jó volt. Szerencsénk is volt, mert a meghívott vendégek is jók voltak, nem holmi bulvár sztárocskák.

Kutyfül: Megérkezett végre a visszaigazolás, mikor már épp írni akartam nekik, hogy mi a helyzet, mert a honlap szerint már betelt minden hely. Úgyhogy ha nem jön közbe betegség, akkor mi bizti ott leszünk a babakoncerten. :D

Képzeljétek, nálunk meg Zsófi elment a nagyszülőkhöz 1-2 napra. Tegnap feljöttek, hogy vigyáznak rá, míg én Esztivel UHn vagyok. Mikor készülődtek haza és kérdeztük tőle, hogy nem méssz Mamáékkal Balatonra, akkor örömmel fogta a babáit és ezzel a szöveggel indult : "Baja hápi dobó kenyé" Ami kb annyit jelent nála, hogy a Balatonon a kacsáknak dobálok kenyeret, etetem a kacsákat. :lol: Mivel nem volt sírás, hiszti, hogy nélkülem nem megy, fájó szívvel ugyan, de elengedtem. Üres is most nélküle a ház, nagy a csend. Ebben a nyugalomban Esztike viszont úgy tűnik, jobban érzi magát. Most is alszik, ami ha Zsófi itthon van ritka.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Kutyfül!
Lilla is csak egy éves kora után kapott kiflit :wink:

Eperke,
úgy legyen, már én is várom a babázást.
Jó, hogy Zsófi ilyen ügyes, önálló. Remélem Lilla is meglódul lassan a beszédben.
Nekem is hiányzott tegnap este nagyon Lilla, megértelek, de Esztivel pihenjetek egy jót, míg Zsófi kacsázik :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


"Baja hápi dobó kenyé"

Eperke, ez annyira édes!!!
Jelezném, én Esztim is csendmániás... (Akár csak az anyja...)

Ildi, nagyon szép lett az új vonalzó! És ne tessék elkeseredni, össze fog jönni a kistesó! Addig meg itt nyugodtan kesereghetsz, nem kell magadba folytanod. Egy tábla csoki sem a világ vége. Bizonyos esetekben megengedett, sőt, kötelező!

Babett, nagyon együtt tudok veled érezni, én is nagyon szenvedek attól, hogy Esztit nincs kire hagyni! Amióta megszületett, még sosem volt házon kívüli esti programunk apával kettesben. Anyósom max. napközben vigyáz rá, akkor is inkább hétköznap, amikor meg a férjem dolgozik. Hétvégén jobb szeret otthon lenni a férjével meg a lányával... Sajnos a házasságunk is kezdi megsínyleni ezt... :cry:

Kép
waterlilly
 
 


hú én is sok nagyit ismerek, aki nem akkor vigyáz az unokára amikor kérik... :shock: ez nálunk nem probléma, tényleg ha szólok, valaki jön úgyis (jó mondjuk vissza nem élünk vele és nem járunk hetente 2x el... de nekünk is van olyan barátunk, aki akkor megy el, ha mi vigyázunk a gyerekeikre :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


a csoki tényleg nem árt sokaknak - én sajna nem ez a kategória vagyok :lol: :lol: :lol: na mindegy, a tegnapi vacsi mellett ez eltörpül... ma legalább van miért visszafognom magam :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


kutyfül. én már 9-10 hónapos kortól adtam kiflit, de nagyjából mostanában kezd belőle számottevőbb mennyiséget enni. Szóval eddig nem volt semmi, csak rágcsálta, aztán kidobtam. De Boti most már nagyon szereti, sőt dugdosni is kell előle, csak a rendes evés után kapja meg, különben más nem is kellene neki. :?
Katonázva szépen eszi, én a kiflicsücsökevést nem igazán pártolom, akkor csak benyomja az egészet a szájába.

Lilly na, nálunk még nincs gáz, de hosszabb távon biztos nem használ a kapcsolatnak ez, hogy az ember nem tud kimzdulni esténként kettesben sosem. Mondjuk nekünk annyival jobb, hogy nyáron Balatonon (amikor a nagyszülőknél voltunk minden hétvégén) el tudtunk menni 1-2 órára fektetés után. De most télen ez sajnos nem lesz. Ahhoz le kell menni hozzájuk h vmit csinálni tudjunk. Valszeg ezt tesszükmajd szilveszterkor....bár az még messze van.

Épp most gondolkodtam, h el kéne menni a MÜPA-ba a koncertre, de akkor már tuti nincs hely... :cry:
Vendég
 


Lamme, lánykáidnak boldog szülinapot kívánunk, ha jól emlékszem most van nekik. Volt már a buli vagy hétvégén lesz?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme: boldog szülinapot a Lányoknak!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket :D Nagyon aranyosak vagytok!!! Főleg, hogy mindkét lányra gondoltatok :D

Még a sztg-re nem tettük fel a szülinapi képeket, de szerintem nem is lettek túl jók, mert akit megkértünk, nem nagyon szokott fényképezni, és ez meg is látszik....... Remélem azért lesz egy-két használható.... Bár egyet-kettőt én is meg a párom is csináltunk.

Viszont megmutatom nektek, hogy az ünnepelt mit adott a vendégeknek.



Ez a nyers változat, az előhívott képen középen fehérrel rá van írva, hogy

B..... Nikolett Réka egy éves!
2008. november 09.


Most eléggé fáradtak vagyunk, csajok is kidőltek :D Sajnos Niki sem váltotta be a hozzá fűzott reményemet, vagyis ő sem tapicskolta szét a tortát :( :D Sőt, máskor alig alszik 20-30 percet, erre most nyomott másfél óra alvást, már úgy kellett hangoskodni, hogy szíveskedjék felkelni. Ennek megfelelően elég nyügi is volt, persze a nap végére már bele lendült :D A nyügissége szerintem a képeken is fog látszódni.... Vivi viszont annál jobban élvezte a nyüzsgést, a rengeteg ajándékot. Annyi mindent kaptak, hogy alig fért el az autóban :shock: :D

Nem is emlékszem, hogy írtam-e, hogy Vivi múlt héten elkezdte az ovit. Nagyon ügyes, az a tipikus sírás nem is volt, remélem már nem is lesz. Szépen viselkedik, eszik is rendesen, és csütörtökön, pénteken már ott is aludt. Csütörtökön vittünk be tortát, és az óvonők mondták, hogy fényképezőt is vihetünk, és akkor fényképeznek. Nagyon jó képeket készítettek, nem csak a köszöntésről, hanem az egész napjáról :D

Most megyek is, mert holnap reggel korán kelünk, oviba kell menni :D Majd megpróbálok jönni és képeket is hozni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2011.02.11 21:03-kor.
lamme
 
 


Lamme!
Ezt a képet Ti raktátok össze vagy fotós? mert nagyon helyes...

Ha már a képeknél tartunk, volt olyan aki elvitte fotóshoz már a gyereket? bennem nagyon pro és kontra dolgok kavarognak, kíváncsi vagyok a véleményetekre :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Lamme: Isten éltesse nagyon sokáig a Lányokat! Aranyos ez a kép Nikiről, nagyon ötletes! :D Vivi meg ilyen simán veszi az ovit, nagyon ügyes!

Zsófi is hazajött az 1-2 napos kirándulásról, a nagyiéktól, és nagyon élvezte. Pedig én féltem, hogy hiányolni fog, de tévedtem. Olyan aranyosan "mesélte", hogy mit csinált, miket látott, hogy "hajóká"-val, "kop"-pal (komp) utazott. :D Ja, és a legújabb : ha felmászik valahova, mondja, hogy "esz magasz" (ez magas) és örül neki nagyon, hogy milyen ügyesen felmászott. :D Én meg frászt kapok, hogy mikor fog leesni. :?
Mi a hétvégén egy szobába költöztettük a lányokat. Mivel Eszti éjszakánként általában alszik, gondoltuk nem fogják zavarni egymást. Eddig nem is volt semmi gond. Alszanak éjszaka szépen.

Ildi: Jó lett a legújabb vonalzó!
Mi nem voltunk még fényképésznél se Zsófival, se Esztivel.

Panndi: Ha jól emlékszem mostanában vizsgáztál. Hogy sikerült? Hogy vagytok? Hányás javult már valamennyit?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


ildi: mi most indulunk novemberben, férjem egyik ismerőse fotós, így hozzá visszük majd Botit. Neki is van egy ilyen korú gyereke, így remélem - mint gyakrolott apuka - jó képeket fog csinálni nekünk is. Én már régóta szeretnék profi képeket, nekünk a protrék nem igazán sikerülnek. Remélem sikerül, mert ezeket szánom majd részben a nagyiknak ajándékba karácsonykor :lol:
Vendég
 


én is vágyom profi képekre - csak sokallom is az árát, de lehet nálunk is karácsonyi ajándék lesz belőle :wink: vagy veszünk egy jobb gépet és apa csinál pár jó képet :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ildi: a Brendonban is csinálnak képeket, a Váci úton
http://www.gyermek-foto.hu/
Vendég
 


Én is néztem őket, meg beszéltem is velük, a megkérdezett 3 hely közül, övék a legjobb ajánlat... mondjuk anyukámtól még messze sincsenek. Majd kigondolom mi legyen. :lol: nekem tetszenek a képeik nagyon :wink:

Mi hétfőn Gryllus koncertre megyünk a jövő héten :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme: Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok a Lányoknak! Niki milyen sokat változott. És Vivi már ovis? Nem semmi, milyen ügyes, talpraesett!

Ildi: Mi karácsonyra a nagyszülőknek, meg magunknak egy videot csináltatunk. Van egy ismerősünk, akki ezzel foglalkozik. A képekből, meg a videókból, amit kiválogatunk, csinál egy profi vágott anyagot zenével. Kíváncsi vagyok Lillunak hogy fog tetszeni a koncert.

Eperke: Zsófi örül, hogy Eszter vel alszik egy szobában?

Barna megint náthás, folyik az orra :cry:

KépKép
kutyfül
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: