Új privát üzeneted érkezett!

Padri! Nagyon tetszik a dumád! :wink: És milyen igaz! :D

Képzeljétek! Érzem a BUGYBORÉKOKAT! Már tegnag este óta. :roll: De most megint rákezdett! Nemsokára nagy bugizás lesz idebenn a pocakban! :lol: :lol:

És még valami! Már látszik a vonalam! Felér a köldökömig! Nekem már ilyenem is van. Bebeeee :lol: Mint az árukon a vonalkód.

De hál' istennek striáim még nincsenek. Kenegetem is ezerrel! A ciciket is. Lassan vehetem az újabb tégely kenceficét.

Kép
Kép
tisa
 
 


Hurrááá!!! Laptetőőőőőőőő! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Ettike! Mikor mész uh-ra? Kiváncsi vagyok neked mi minden okosságot írnak a lapodra.
Ildinek is mostanában esedékes a gen.uh., nem?

Tényleg, hol lehet Ildi? Nem ma ütik nyélbe a lakásvásárlást?

Tünemény! Épp mondani akarta milyen tünemény a Párod! De azért Ő is pasiból van! :wink: Mókás lehet, hogy mindent elpakol.. és Te meg semmit sem találsz. Legalábbis időben. :lol:

Nálunk pont az ellenkezője van. A PASIIII mindent keres. Rosszul lenne, ha vmit nem kereshetne. Pedig már majdnem minden fel van címkézve. Mindig mindent elpakolok a helyére. Gongolhatjátok - katonáéknál (mivel mind a ketten azok vagyunk) milyen körletrend van... :lol: :lol: :lol: De még így is mindig keres vmit. Időnkét megkérdezem, hogy ő ebbe a lakásba lakik-e?! Ráadásul egy éve költöztünk ebbe a lakásba és direkt mindent megkérdeztem, hogy mit hova tegyek, hogy neki is kényelmes legyen és mindent gond nélkül megtaláljon. De PASIIIII! Inkább kérdez...
Érdekes a pecabotját és a hozzávaló összes szajrét megtalálja! :shock: :shock: KÉRDEZÉS NÉLKÜL! :lol: :lol:
Hát ez van minálunk!

Kép
Kép
tisa
 
 

 
 

tisa:

holnap d.e. megyek uh-ra.

párom sem talál soha semmi.

szombaton anyósék elvitték Patrikot és megbeszéltük hogy este megyünk érte.én előbb elmentem mert felugrottam anyumékhoz de PAtrik kabátját és sapiját nem vittem.mondtam páromnak hogy a kabát ujjában van a sapka a kabátot meg felakasztottam a bejárati ajtó kilincsére.anyuméknál meg hív hogy indulna de hol van Patrik kabija és a sapkája...............
a belépő kártyáját sem találja soha és a kulcsát sem.zokniait mindig a fiókjába teszem de minden nap megkérdezi hogy hol van.alsónaci szintén.
szóval ki tud akasztani néha.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Én a kiságyakhoz illő fiókos komódot szeretnék, a kiságy pedig legyen 70x140-es, gyerekággyá alakítható. No, hát ilyet nem sikerült még találni. A faktumok tetszenek nagyon, de az ő komódjaik nem fiókosak. Ja és nincs mintaigényünk sem, sima bükk lapból tökéletes lenne. Párom a minőségellenőr, ő azt szokta nézni, hogy mennyire stabil az ágy. Még Tünemény tett be egy linket, Vecsésről, na azok a cuccok tetszenek, de még nem jutottunk el odáig... volt ott esetleg valaki ? (www.katibababolt.hu)
De legalább a babakocsi típusa eldőlt: PegPerego duette... elvileg be tudjuk majd imádkozni a liftbe...

Tisa! Beírtam! Jól vagyunk, köszönjük, beindult a növekedés, de szerintem jól viselem egyelőre :)

Mindjárt jön a tábla is :)



Kép

 
 


Szóval aktuális:

Kép



Kép

 
 


Mó! Köszi. Légyszi, tegyél fel pocakképet. Csak Te vagy ikres köztünk. Kíváncsiak lennénk már mekkorára gömbölyödtél. :lol:
Neveket választottatok már?
Milyen lett az afp eredményed?
Voltatok mostanában ultrahangon?

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok Lányok!

Én még új vagyok itt köztetek, bár a háttérből már elég régóta olvasom a társalgásotokat. Szeretném, ha engem is felvennétek közétek. :D
Az adataim:
Név: giunta
Kor: 39
Szülés várható időpontja: 2009. ápr. 11.
Kórház: Jahn Ferenc Kórház Bp.
Első baba :D
Üdv:
giunta

Kép
giunta
 
 


No most aztán megint kikapok! NEM sikerült odaérnem időben...még a később kezdődőre se...igy most, hogy már megvan a nacim, össze van készitve a teljes felszerelésem, HOLNAP biztos eljutok a tornára!!!

de azért apának tudtam vinni vacsit, és beszéltem anyóssal is, ő is kiakadt és én is kaptam új hireket, szegény apácska olyan naiv, hogy van egy idióta haverja, nem tudom irtam-e már, de a lényeg hogy egyszer felvett a saját nevére 700ezret, ebből majd a felét odaadta a havernak, hogy majd fizeti...NEM fizette, vagyis csak az első pár hónapot...erre kiderült most, hogy apácskám májusban még kezességet is vállalt ezért a jóemberért, és jött a nevére egy felszólitás! erről meg én nem tudtam...igy most anyós megtudta az első hitelt, én meg a másodikat...szóval remélem nem lesz több ilyen hir, mert a baba miatt nincs szükségem idegeskedésekre, hogy más nemfizetése miatt jön a behajtó hozzánk... szóval ez az ideg is letornázza a mai adagot rólam az biztos! na mindegy, szegény apa is meg fog izzadni, mikor elbeszélgetek vele...

MÓ!!! de örülök, én is kérek pocifotót, egyébként lehet már őket érezni? eredmények milyenek?

TISA!!! már van vonalad??? irigy vagyok!!! én is alig várom hogy látszódjon!!! fotó van???? és én is kenegetem minden este (has, comb, cickók) apa eddig azt vette észre, hogy befeketedtek a bimbók, tényleg jó sötétek lettek, és az erek is átlátszódnak. a kenegetést meg apa alig várja, mert mindig riszálok a combkenés közben :lol:

és milyen jó, hogy nem csak nálunk van keresgélés!!! (a kiskönyv azóta se lett meg...)

Szia Giunta! Üdv nálunk! gratulálok a babához! vannak már eredményeid? te is hamarosan mész a genetikai uh-ra nem? vagy már volt?? :? :?

Tényleg Ildi biztos elfoglalt az új lakással kapcsolatos dolgokkal! jó is az, legalább hamarosan már beköltözhetnek! talán majd ha már az övék lesz, tesz fel fotókat is!

Kép
tünemény
 
 


Padri sirva nevettem a gondolatsoraidat :lol:

Tisa téged nagyon irigyellek most.Én is ugy koncentrálok....bár eddig már egyszer éreztem egy kis bizsergést a multhéten,éreztem,hogy ő volt az,de olyan kevés ideig,és olyan jóóóóó volt.
Ja és csikom sincs :cry: Bár én megelégszem a teszten levő 2CSIKKAL :roll:

Csajok itt képet csak ide az iráshoz lehet csatolni?vagy van valami profil rész amit még nem sikerült megtalálnom,mert annyit kell utána olvasgatnom

kocska
 
 


sziasztok.

tünemény:

ha én párom csinálna ilyen hülyeséget akkor asszem pár napra költözhetne anyóshoz.és még utánna is sokat kée tepernie.de neked most nem szabad idegeskedned.pároddal is csak nyogodtan.

csík:

nekem PAtrikkal nem volt.egyátalán.szerintem most sem lessz.
én most minden fürdés utánn kenem magam olajjal,törölközés előtt.álítólag úgy hatásosabb :?: :?: mert PAtrikkal is kentem olajjal de akkor csak simánn szárazon.most hátsa ez segít és nem zebrásodom tovább.
bár azt már eldöntöttem hogy ha kell kés alá fekszem.a melleim úgyis megkell csináltatnom,akkor már a hasam is beleveszem.
a combom meg ilyen marad,arra marad a nap.

guinta:

üdv.gratu a babához.

mó:

egyetértek tisával.tegyél képeeet légyszííííí.

megint elindult felfele Patrik láza :( :( :( :( :( igaz nem akartam egymás utánn ilyen hamar 2 kúpot adni neki így kapott 6ml panadolt de úgy látszik az még a 38 fokos lázzal sem tud mit kezdeni.így éjjel ha felkel jön a rettegett kúp :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kocska:

szerintem csak ide lehet képet tenni.a neved alá tudsz olyan kicsit mint pl. tünemény de máshova asszem nem.

Kép
Kép
ettike
 
 


látom közben rátaláltál :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


párom anyukája már 4szer hivott...igencsak ki volt akadva a kisfiára...de hát milyen jófiú, és nem lehet csak úgy lehordani...szóval ezért beszélek majd ÉN vele,mert valakinek meg kell mondani a dolgokat úgy ahogy vannak...

Kocska! jól nézel ki! ügyi vagy, hogy sikerült a fotóbeillesztés! én is bizom már, hogy jönnek a bizsergések, de még nem kaptam el egyszer se...

Etti ha igy kened magad az olajjal, akkor nem olyan ragadós?? mert akkor én is igy próbálom majd ki..hátha..mert most egy gélt használok, ez elég gyorsan beszivódik, de kicsit ragad (bár én nem vagyok kenceficéhez szokva, soha nem testápolóztam, és sose birtam, ha volt valami a bőrömön, igy lehet hogy mindent túlságosan érzek)

ideges vagyok...francba...megyek zuhanyozni, hátha az megnyugtat...inkább elszöknék a világvégére innen, mindenkitől!...csak a nagyikáék miatt maradok itt(hon)...mennék vissza vagy angliába vagy máshova apával és babával

Kép
tünemény
 
 


Húúú, mennyi kérdés... :)

Tisa! Vannak nevek, de még nem elég kevés, azért nem írom le egyelőre :) AFP-t mi kihagytuk, volt kombinált teszt, ikreknél (ráadásul lombiknál) az AFP-nek nem sok értelme van (megjegyzés: szerintem egyébként sem, kombinált teszt és alapos UH mellett). Pocakképpel valszeg csalódást okozok, egyelőre senki meg nem mondaná, hogy itt ketten laknak :)

Tünemény: igen, már érzem őket :) Nem túl gyakran, de amikor pl. szoros nadrág volt rajtam, akkor igen határozottan reklamáltak :D
Ez a kölcsön-kezesség dolog tényleg gáz... nálunk is volt a családban ilyen :(

Kép:

Kép



Kép

 
 


Táblába még ketten bekerültek:

Kép



Kép

 
 


Mó nem semmi, egyelek meg téged is, olyan kis vékony vagy még most is!!!tényleg még egy pici pocid van! ahhoz képest hogy ketten lapulnak odabent! de majd úgyis behozzák ők is! és jó lehet hogy érzed őket mocorogni! egyébként egyikük jobboldalt a másik meg baloldalt rugdos?? vagy tudod hogy ilyenkor melyikük szól hozzád?? érdekes lehet :D :D

Kép
tünemény
 
 


Van jó ötletetek gyomorégésre?
Vagy csak egyszerűen nem kellett volna borsoskalácsot,gofrival és virsliskiflivel enni egésznap folyamatosan??? :?
jajjjj ez kivánósság....vagy ez csak szimpla zabálás.....
na nem baj lesz ez még igy se... :roll:

kocska
 
 


Sziasztok!

Még nem tudtam pótolni a lemaradásom, de ígérem, reggeli után visszaolvasok :) A tegnapi nap és a hétvége is elég sűrűre sikeredett, így nem tudtam jönni.
Voltunk 4d-n...Hát, én többet vártam tőle. Ez a 18. heti genetikai uh volt. A méréseket mind 2d-ben végezte, hála Égnek minden rendben! Utána az arcáról próbált főként 4d-t adni, 2d-ben kijelölte melyik területet akarjuk látni, majd átkapcsolt 4d-re. Én nem tudom, hogy másutt hogy van, lehet, hogy itt ilyen gyenge minőségű a gép, de még a nemét sem tudta megmondani. Azt mondta, hogy nem lát semmi kiállót, de ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz, csak annyit tud mondani, hogy jelen pillanatban lány-gyanús a Baba. Én nem tudom, hogy más lányt váróknak hogy tudják annyira tutira megmondani. A fiút értem, mert ott nyilván akkor egyértelműen látszódott a kis fütyije. A jövő héten kell mennem a nőgyógyászomhoz, remélem ő is megkukkantja, bár én már kezdek letenni róla, hogy születése előtt kiderüljön a neme :lol:

Na, futok enni, aztán olvasok :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Meseszép jó reggelt Mindenkinek!

ÉREZTEM!!!!!! MEGMOZDULT! Jó, jó, tudom eddig is mozgott már, de értitek....!
HURRRÁÁÁÁÁ!!! :D :D :D

Tegnap este, lefekvéskor...Először el se akartam hinni, de még a tenyeremmel is éreztem. Aztán az Apja is odatette a kezét. Mondtam, hogy ő még semmit sem fog érezni... :( De mégis!! :wink: Ő is érezte a tenyerében, és egyszerre mondtuk, hogy megint rúgott egyett. Olyan szuper! És olyan boldog vagyok! Illetve, OLYAN BOLDOGOK VAGYUNK! :D :D :D :D

Kép

Szép napot!

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok.

tisa:

gratulálok a rugdosáshoz.elhiszem hogy boldogok vagytok :lol: :lol: :lol:

mó:

tényleg nincs nagy pocid.na de pár hét és húúú de leköröztök mindenkit :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

tünemény:

mutánn bekenem magam utánna megtörölközöm.vagyis nem egyből mert hagyom kicsit had szívódjon be de utánna még törölközök.és nem ragad.

ildi:

jó hogy jöttél.annó nekünk is így csinálták a 4D-t.és mi is csalódtunk.és ott nekünk lányt mondtak :? :? :? :? ha a combjai fel vannak húzva és "beszorul" a kukac közéjük akkor a felhúzott herék nézhetnek ki úgymintha nagyajkak lennének.ezért szokták mondani hogy a lány még akár fiú is lehet ha nem látszott egyértelműen.

kocska:

Patriknál nekem a reni vált be.meg a jó hideg tej.

este megküzdöttem az ügyelettel.fél 10 kor megint 40 volt a láza és azt mondják nekem hogy vigyem be.mondom érdekes lenne fél idősen(na jó picit füllentettem)egyedül,kocsi nélkül.akkor adjak neki germicidet :evil: :evil: :evil: mert a mexalen nem jó.januárban úgy lebaftak az ügyeleten hogy miért germiciddel próbálkozok mikor az már kevés,használjak inkább mexalent.most akkor mi van??????
na de nagynehezen kijött a nő és nem esett le a keze miutánn adott a gyereknek injekciót.le is vitte a lázát.és szépen áttaludta az északát.miért olyan nehéz ez.

na megyek öltözködni,lassan indulunk.tessék szorítani hogy megmutizza magát :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ettike
 
 


Helló Ildi!
De jó, hogy előkerültél!
Sajnálom, hogy kicsit csalódott vagy. Az ember olyan nagy várakozással áll elébe ezeknek, hogy ha nem azt kapja amit várt, akkor jön a nagy csalódás. Főleg, ha másoknál meg tök profin csinálják meg ezt a 4D-t. A lényeg az, hogy egészséges és minden rendben van! Gratulálok!
Ahogy olvaslak, úgy tűnik nem is kaptatok képeket meg lemezre felvételt sem? És ez - ha szabad kérdeznem - mennyibe került így? És hány percig voltál/voltatok benn?
Megsúgom Neked, hogy a dokibácsim nekem is azt mondta, hogy kislány-gyanús, a 18. heti szonográfús dokinő meg azt mondta "kislánynak nézem". Úgyhogy a Drágám és az egész családom szerint Ő KISLÁNY! :lol: Mondjuk, mindenkinek ez volt az érzése az eslő perctől kezdve, a nagymamám (86 éves) meg megállmodta és közölte velem, hogy minek nézetjük meg úgyis Kisjányka lesz! Szóval ő LÉNA! :D
Azért, ha netán bekukacosodna én akkor is hazahozom! :lol: :lol:

Hát ennyire tutin mondták meg az orvosok nekem! Bár holnap este mi is megyünk 4D-re. Kicsit mozizni, meg én full extra méricskélést kérek, mert ugye a múlt heti lelet elég soványka lett.

Mizu a lakással? Nem tegnap voltatok foglalózni? Vagy szerződést kötni? Már olyan kiváncsi vagyok!

Kép
Kép
tisa
 
 


Ettike: Remélem Patriknál gyorsan elmúlik ez a belázasodós dolog, elég ijesztő lehet azért ilyen magas láz. Nekem azt mondta a néni, hogy ilyenkor még nincsenek leszállva a herék, max. a kukacot lehetne látni, de ő olyat nem látott, ami nem azt jelenti, hogy nincs is. Remélem Neked egyértelműen látszik majd!

Tisa: Aranyos vagy, hogy hiányoltál, igeeeen, tegnap voltunk az ügyvédnél lefoglalózni és megkötni az adásvételit, HURRÁÁÁ :lol:

Ami a mococrgást illeti, nekem ez a bugyborékolós dolog egy az egy az egyben kimaradt (vagy nem is vettem észre), mert már több mint egy hete egyértelmű rúgásokat érzek és nem csak én, Apa is, és az egész család végigtaperolta már a pocakom és mindenki érezte :) Van energiája az tuti, tegnap is az uh alatt meg sem állt :lol: Naponta többször is érzem, hogy boxol, annyira jó :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tisa: Na, közben írtál még :) De, felvették, és bent voltunk vagy 20 percet, szóval az alapossággal és az idővel nem volt gond. De nekem valahogy akkor sem tetszett, sokkal többet vártam tőle, jobb minőségű képeket. (10 ezer volt). Hát most én is megelőlegezem magamnak, hogy valószínű kislány, a 12. heti uh-n is azt mondta a nőgyógyászom, hogy nem lát a lába közt fiúsat, de akkor még pláne korai volt. A 4d-s néni szerint még most is korai biztosra kijelenteni, csak akkor lehetne, ha ott lenne egy egyértelmű kukac. Nem tudom...tényleg az a lényeg, hogy minden rendben van vele, csak úgy szeretném már a nevén szólítani...

Kép

Kép
sildi83
 
 


Cat: Utólag is NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Mi lehet Zsu-val????

Kép

Kép
sildi83
 
 


Tünemény!

Nem irígyellek azért az újabb bonyodalomért! De majdcsak megoldódik...

Sildi!

Gartulálok a lakáshoz! Mikor költöztök?

UH-on mindig 2D-ben mérnek. Mindenhol.
Elől tapad a lepényed vagy volt már valami hasi műtéted? Ezek miatt ugyanis lehet homályos a kép, mert nem jól verődik vissza az UH. De a hasi műtét miatt lehetnek összenövések, és ott "vakfoltok". Nekem ilyen.
Vendég
 


Cat: nem, a lepény a hátsó falon tapad, ezt írták a lapra, mondjuk nem értem, mert a 12. hetin jobb oldalt tapadt. Vagy vándorolnak ezek a lepények???? Hasi műtétem sem volt. A néni azt mondta, hogy azért nem túl jól látható az arca, mert a kis kezét mindig elé emelte és az árnyékolt.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Jaaa, és leghamarabb januárban költözünk, de előbb el kell adni a férjem székesfehérvári lakását....

Kép

Kép
sildi83
 
 


Annyian vagyunk már - szerencsére -, hogy alig bírom követni! Vkit mindig kihagyok (bocsi)... :oops: :oops:

Először is:
Giunta!
Én is szeretettel köszöntelek, jó hogy jöttél, gyere bátran. Jó egészséget és kellemes pocakosostást!
Nem lesz könnyű a neved megjegyezni :wink: , de majd gyakorolni fogok!

Gizu!
Nagy gratula a Kislányhoz! De ugye nem vagytok nagyon elszontyolódva, hogy nem kukacos? Úgy érzékelem, hogy egy kisfiúnak jobban örvendeztetek volna.... A vegyespáros nem jobb? yönyörű a Kisfiad! Nagyon jól sikerült és a képek is! Nekem az tetszik amikor a deszkák közül néz ki. A gyerkőc is és fótóként is szuper! És rettttentőőőően ügyes vagy! :lol: :lol:

Mó!
Te még tényleg nagyon csinosan nézel ki! Nem hogy azt nem lehet megmondani Rólad, hogy lassan félidőnél jársz, de azt meg végképp nem, hogy ikreid lesznek!
De ahogy Ettike írta! Ki fogsz Te még gömbölyödni rendesen!
A lényeg az, hogy Nálatok is minden rendben! Vigyázz Magatokra!

Etti!
Kiváncsi vagyok, hogy megmutizza-e magát! Ha kapsz képet tegyél fel légyzi!
Jobbulást Patriknak! Jól megjárjátok ezzel a betegséggel! Szegény, nem vette ki még teljesen az energiáját?
A magyar egészségügyhöz meg nem fűzök semmit. Én nem biztos, hogy ilyen nyugodtan kezeltem volna a dolgot mint Te.
Vigyázz Magadra, nehogy Te is beteg legyél. Főleg ne lázas!!

Ildi!
Tőled is szeretnék képet! Varázsolj fel légyszi egy párat!
Jújj, akkor már Neked is van podakod! Arról is kérünk! :D

Kocska!
Jó, hogy tettél fel egy képet magadról. Jól sikerült. Meg aztán lényegesen könnyebb megkülönbözteni benneteket Kikocskától. Én is tünődtem,hogy lecserélem és teszek fel egy pici önarcképet.
Vhogy az személyesebb egy kicsit és már annyian vagyunk, hogy azt hiszem sokat segítene. Nekem biztosan. Eddig úgy tűnt elég a vonalzó megkülönböztesre, de lassan már nem nagyon tudom nyomon követni a csapatot. :oops:

Lassan itt hagylak Benneteket, mert nekilátok vasalgatni...Bár most nem sok kedvem van hozzá. :(

Kép
Kép
tisa
 
 


Tisa: hát nem tudom hogy lehet a képet kiszedni a dvd felvételből, mert onnan nyomtatgatott ki. Beszkennelve is megpróbálom, de a minősége lehet még rosszabb lesz úgy. Ja, és most nézem, hogy az időérzékem ramaty, mert 45 perces felvételt kaptunk. Te jó Ég, 45 percig moziztunk??? Fel sem tűnt :)

Kép

Kép
sildi83
 
 


Na, íme egy kép az arcocskájáról:

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ildi! Meglestem! :D Igen látszi az arcocskája, olyan majdnem profilos ugye? Cuki nagyon! Bár tényleg nem a legjobb kép! De jobb mint a semmi!
Köszipuszi, hogy megosztottad velünk!

Zsu! Hol vagy? Hogy vagy? GYERE VISSZA KÖZÉNK! HIÁNYZOL!

Kép
Kép
tisa
 
 


Gizu! köszi a képeket! És gyönyörű a kisfiad, igazi kis szőke herceg. És ilyen szép kék szemek nincsenek is!!! örülök, hogy sikerlült végül :)

Ettike, én sem öltöztettem őket rugiba 68-as mérettől, szóval szerintem sem korfüggő :) mondjuk az olyan 3 hónaposan lett nálunk, de nándi akkor is babás. Mondjuk husis is. Vagyis olyan kis izomember, de van rajta egy réteg háj. Én már egészen soványkának látom, ahhoz képest, hgyo milyen kis szumó legény volt :D
És az én gergőm sem foglalkozik nagyon ezzel a babóval, de már nándival se nagyon annak idején, ez a tünemény meg tisa által leírt idill meg sosem volt, még rékánál sem. nem hiszem, hogy ez baj, bár nekem is rosszul esik többnyire, igyekszem megérteni. A mai napig nem tudtam elfelejteni, hogy mikor nándit végre kívülről éreztem, mondtam, hogy na na!!! és kb 30mp-ig bírta a hasamon tartani a kezét, majd elment, hogy nem érzett semmit :( Néha azt szoktam gondolni, hogy el is felejti, hogy gyereket várok. Jól esne némi szolgálat időnként, pl, hogy ne nekem kelljen felkelni lekapcsolni a tv-t meg a villanyt, tekintettel az "állapotomra". Ilyenek, hogy mondjuk csináljon egy teát, mikor sóhajtozok, hogy hogy innék egy forró teát, már gondolni sem merek :D Szóval veled vagyok, és panaszkodd csak ki magad!
(Ajánlottam egyszer egy könyvet, a gyerekekre hangolvát, na ezeket a "szabályokat" elméleteket felnőttekre, párkapscsolatokra írták először, én nagyon okosnak tartom, és ha valakit érdekel, szívesen összefoglalom, mert nagyon sokat segít egymás kínjainak a megértésében, hogy megértse pl az ember, hogy miért viselkedik úgy a párja, ahogy, és miért bántja valami az ember lányát, amiről tudja, hogy apróság)

és köszönöm a nyugtatásokat, de nem aggódok ám egyátalán! direkt előkerestem a leleteimet, mert nem emlékeztem, hogy nándival alacsony vagy magas volt ez a mom, és pont ugyanennyi volt, 0,8, az afp nem 32 hanem 36, ennyi a különbség. Gondolom kevesebb kiló voltam :D viszont megint találtam okot a bőgésre, mert találtam uh képet nándiról, miközben ott szaladgált mellettem. :cry: teljesen meghatódtam.
ja, és kíváncsi vagyok, hogy az elméletem beválik-e. Szóval mérte a combcsontot, meg a fejét, és a feje 18 hetesre utalt, és ugye annyi vagyok, a combcsont meg 17-re. és a fiúk a rövidlábúak, a lányok a hosszúak. szóval kapott egy pontot nálam a fiú :) remélem holnap megmutatja magát, nagyon nagyon várom!!!

kisvirág, én sajnálom, hogy kende sem alszik :( biztatni tudlak, pont nándi születése előtt egy héttel kezdett el réka már egy-két éjszakát átaludni, és amíg kórházban voltam, teljesen rendesen aludt, aztán mikor hazamentünk, kicsit persze nehezebb volt, de alakult. És a gyerkekek sose kelnek fel egymásra, akármilyen könnyű is az álmuk, ha az én ébresztésemről van szó, nándinak szívhattam az orrát is éjszaka a szunyáló réka mellett...
És én sem akartam beengedni a gyerekeket a szülői ágyba! ehhez képest csináltattunk egy 2mx2.5 m-es ágyat mára, mert ez volt az egyetlen megoldás, hogy legalább kicsit tudjak aludni, sokkal nyugodtabbak a gyerekek is velünk, meg én sem ébredek fel teljesen, amíg megnyugtatom az aktuális bőgőmasinát :) akkor jöhetnek, ha mi már lefeküdtünk, addig saját ágy! (kivéve betegség) Megjegyzem a férjem sem ébred fel rájuk, nem csak a tesók egymásra :D

Én nem akartam volna a kórházban egyedül lenni egy szobában. Jó, társasági ember is vagyok, meg hülye félelmeim vannak, de én féltem egyedül hagyni a picit, és jó volt, hgoy nyugodtan kimehettem pisilni, enni vagy zuhanyozni, nem kellett a csecsemőre áttolni a babót. Mondjuk bőgni nem volt jó mások előtt :)

Padri, gyógyulj! Az óvatosan meg szerintem azt jelenti, hogy ne lépd túl semmiképpen. Meg ne túl sűrűn. AZ előrehaladott terhest meg szeritem bóknak szánták, nem kell megsértődni :) Legalábbis én annak venném :)

Ettike, remélem jobban van szegény Patrik! Az ügyelet ilyen, kitartónak kell lenni tényleg, ráadásul nagyon hanyagok :( Az én férjem majdnem meghalt miattuk egy hónappal az esküvőnk után, nem vették észre, hogy kilyukadt a tüdeje... :? Az amidozofenes kúpot nem próbáltátok? nekünk az a leghatékonyabb ( és legrettegettebb) . A nurofen nekünk sem használ, a panadol igen.

Mi csaknem 10 éve élünk egy fedél alatt, és még mindig nem sikerült a dolgokat nem keresnie. Sőt, ha elmondom - telefonban - hogy a szekrény aljában van középen elöl, akkor sem találja meg. Aztán mikor hazamegyek és előveszem, azt m ondja, hogy most tettem oda, csak hogy igazam legyen :lol: Szóval pasidolog, és gyógyíthatatlan.

tisa, éljen a mozgolódás!!!

mó,a reitter sarokban vannak szép és jó árú fenyő komódok, fiókosak, nekünk az van. És ott van a faktumbútor is. És dejó, hogy ilyen csini vagy! És ahhoz képest, hogy ilyen vékony vagy, és első baba, igenis szép kis pocak ez, bár tényleg nem kétlakós :)

giunta, üdv! vegyél rólam példát, és írj sokat :?

tünemény, remélem sikerült megbeszélni :( sajnálom! és talán hamar rendeződik a dolog...

ildi, éljen a lakás!!! és a mérések mindig 2dben vannak. a mozizás csak a 3d. De sajnálom, hogy nem kaptad, amit vártál :( és akkor azért jól telt azidő, ha ilyen sokat ott voltatok :) képeket nem tett a dvd-re? szoktak azt is.

Na, jó sokat írtam, és talán az utosló hozzászólásom óta nem hagytam ki senkit, akinek tudtam valamit írni :) ma szabin vagyok délelőtt, sé bár szalad a lakás, ma pihit tűztem ki, mert valszeg az enyémek is el fogják kapni a vírust, amit patrik, az oviban tegnap már csak 6-an voltak összesen... szóval könnyen lehet, hgoy betegek lesznek.

és most már akkor 4 ildi van itt összesen? :D

Taliról ne beszéljünk részletesebben? mert mindenki csak örül neki, hogy igen, legyen. (vagyis nem mindenki, de sokan) Mondjuk hogy legyen jövő héten kedden délután 5kor a westendben? MOndtam valamit, de vannak itt lányok, akik arrafelé laknak, és tudnak esetleg valami jó helyet...

Na, megyek, elintézem a gyest meg a kábeltévéseket, eléggé kiborítóak. Kijöttek, kijavították a hibát, úgy hogy új bekötést csináltak, a régi drótot levágták az oszlopról, de a tetőről nem, most lóg le a tetőről egy 20m-es drót. Persze mivel játszik a gyerek... A t-home-tól óvja meg az élet mindannyiunkat :twisted:

kikocska
 
 


Ildi, nagyon aranyos! nem olyan rossz kép ez! sokkal rosszabbra gondoltam a csalódottságod alapján!

és a mi tegnapi hedonozó legifjabb csemeténk (szintén nem túl éles, amit sajnálok, de jól elkapta különben, tulajdonképpen mindene látszik, és még ide is néz :) :
Kép

ú, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem a nemet gyakorolta éppen nagyon aktívan :D mindig valami olyant csinál, amiből tudjuk, hogy a mi gyerekünk. Első alkalommal táncolt, aztán pucsítva aludt, most pedig rázta a fejét. Jó tesója lesz a nagyoknak :lol:

kikocska
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ildi! Tisa! Gratulálok a rugdalózó bébikhez!!! És milyen jó, hogy már apa is érezheti, biztos nagy az örömük!

És Ildi! Január már nagyon hamar itt lesz, el se hiszitek majd, hogy már eljött a költözés ideje! Bár télen biztos nehezebb lesz költözni, de annál nagyobb lesz az öröm! És a tiétek a lakás, amit annyira szerettél volna! Jó olvasni az örömödet!!

Etti, remélem nem lesz szégyenlős, és megmutatja magát! És végre lement Patrik láza, azzal a bunkó doktornővel/nővérrel meg én nem lettem volna kedves az tuti! hogy kérhetik hogy este még TE vidd be a lázas gyereket...ráadásul ha be is viszed, jól megváratnak!ez az egész rendszer felháboritó!

Ildi (összevissza irok, mert közbe vissza is olvasgatok, és mindig válaszolgatok valakire :D ) a lényeg, hogy láttátok mocorogni, a méretei szerint minden ok, és legközelebb már többet láttok, formásabb is lesz, és talán egyértelművé válik a neve is :wink: :wink: lehet hogy csak nem szerette, hogy bökdösik azzal az ultrahangizével :D :D de azért látszik a fotón!

Tegnap nem tudtam aludni...ez a beszélgetés párom anyukájával (nagyon megviselte őt, és ráadásul van egy betegsége is, amit nem jó stresszel növelni) meg a kezesség, meg úgy egészében minden, meg az is, hogy nem aludt mellettem...éjfélkor aludtam el, (eddig általában 10óra volt a lámpaoltás)és felébredtem 3kor, forgolódtam, minden ott kavargott a fejemben, és nagy nehezen vissza tudtam aludni fél 8ig..beszéltem párom nagybátyjával mert ugye ő is megtudta, hogy már mindenki tud mindent, és mondta, hogy ha párom még egyszer ilyen hülyeséget csinál, ő fogja nekem tanácsolni, hogy rúgjam ki, mert már itt a baba. apa hazajött az éjszakázásból, leültettem, elmondtam neki a dolgokat, akarta hivni a havert, aki nem vette fel a telefont, közben szólt nekem hogy mit remegsz te idegbeteg...hát kösz...elmagyaráztam neki mi az a kezesség, és hogy eddig se akartunk esküvőt, de most addig tuti nem lesz, mig nem tudom, hogy anyagilag nem kell aggódnom behajtók miatt...erre ő, hogy nem tudom mit mondott neki a haverja..mondom mit? hát azt hogy ő az országos cimbora...és neki akkor ez már elég, hogy aláirjon egy papirt, ráadásul azt se tudja milyen összegre, mennyi futamidőre...szóval olyan naiv hogy hihetetlen, és ÉN vagyok a rossz és gonosz és bunkó, hogy szidom azt a büdös férget... na ezen reggel úgy felhúztam magam, hogy bevettem 2 homeopatiás bogyót, sedatif a neve, hogy lenyugodjak...azzal mentem ki az ajtón, hogy tudod ki szivja ezt meg, az anyukád, meg ez a baba, aki ártatlan és semmiről nem tehet!

bocs, hogy kifakadtam, de valahogy ezzel is könnyebb, ha már leirtam...és most hogy leirtam, eszek egy kis reggelit, és elfelejtem a rosszakat...majd az univerzum segit megoldani ezt is...

Kép
tünemény
 
 


Tünemény! Sajnálom, én is nagyon pipa lennék a helyedben. Kicsit tényleg nem ártana gatyába rázni a leendő apukát. Elég felnőtt, hogy felelősségérzete legyen. Már miattad is. A babáért meg pláne. A szülőséghez ez is hozzátartozik. Kitartás, biztos rendeződni fognak a dolgok! Szorítok!

Kikocska! Imádom a regényeidet! Te ha beindulsz a Csende don-ig meg sem állsz! :lol: :lol: :lol: Csak így tovább!
Szupi a kép a gyerkőcről! Írtad, hogy egy pontot adsz a fiúnak.... és mit szeretnél jobban a lelked mélyén, mert nálatok vegyespáros van???

A tali meg tényleg jó öltlet. Már én is akartam kérdezni, de úgy voltam vele, hogy a lelkesedés alábbhagyott.
Én nagyon jó ötletnek tartom, szívesen taliznék! Felvállalod, vagy vállaljam fel én a szervezését? :shock: :D
Szerintem még novemberben nyélbe kellene ütni, most még jó az idő is, no meg nincs olyan nagy karácsonyi örület még.
Mit szólsz/szóltok?
Ötlet valakinek?

Kép
Kép
tisa
 
 


sziasztok.


Kép pici FIÚNK!!!igen kukacot növesztett.kicsit szomorú is voltam egészen addig míg a doki el nem kezdett kérdezgetni hogy első terhességel volt e gond,és hogy volt e vérzésem a terhesség elején.kiderült hogy a lepény fedi a méhszájat.ettől eltekintve minden rendben.3 hét múlva kontroll.

adatok:
BPD:43mm(ő is "nagyfejű"lessz)
FL:27(és hosszú lábú)
harántfekvésben van,ez azt jelenti hogy csücsül a pocakban vagy hogy keresztben van?azt mondjuk gondoltam hogy nem fejvégű mert lefele érzem a rúgásait.

ez van még rajt a leleten ami idegesít:

Placenta alsó pólusa valamint felstíne cystosus.
ez mit jelent?
dokim azt mondta ez jelenti azt hogy a lepény a méhszájon van.de minek írják rá kétszer?

a 4D-t így későbbre toljuk,meglátjuk mi lessz 3 hét múlva és utánna megyünk el.addig nem akarok mozizni míg biztos nem vagyok benne hogy minden ok.

bocs most ennyi mert főzök.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok kismamik!

Tisa de irigyellek én már ezen is meghatódtam.
Igen én is örülnék,ha magadrol raknál képet oda.Gondolkodtam,hogy a babárol rakok uh-s képet,de attol még nemtudjátok ki vagyok,igy tényleg személyesebb,ha már itt nincs mindenki iwiwen.De aki tud megjelölhet: Tamás Ildikó VAskút


Sildi én is voltam 4d-n és nekem is felváltva nézte 2d-be ,de én örültem ennek,mert ugy teljessen mást látni.Én felkészültem,hogy lehet csalódás is,ha nem jo a doki vagy nem jol fekszik a baba.Hát ugy is kezdte,hogy bent feküdt a méhlepény mögött és ráadásul fejjel lefelé.íde én sokat néztem you tube-on felvételeket és tudtam mit kell nézni.És nekem himbálózott.Ha oldalrol látszik a feneke,nem lehet megállapitani,hogy azok a golyok,vagy az ajkak.De nekünk pont belehetett látni a szétrakott lába közé és ott volt dudor.
Sajnos nemtudok még a videobol képet kivágni,pedig raknék fel.

Ettike szoritok,meg hogy a törpe is meggyógyuljon.

Kiváncsi vagyok én is rátok,de nekem nehéz lenne feljutni,mert nekem 4óra zötykölődéssel járna.Pedig a párom már 6éve igéri,hogy elvisz a westendbe.És a havi egy itteni kismama talit is ugy várom a védőnőnél.Most csüt.lesz megint.ímivel falun lakok a 28kismamiból talán,ha 5öt nrm ismerek.És ott mindenki olyan boldog.tök jóóóóó

kikocska jó lett a képed,nekem tetszik. :P

tünemény én elhiszem milyen rossz,olyan felelőtlenek tudnak lenni a férfiak.Gondolom,ha ezt te csináltad volna,akkor átérezné....De próbálj másra gondolni,amig nem jönnek a következmények,addig ne is idegesitsd magad,ugy sem tudsz mit csinálni és a baba megérzi.Tudom könnyű mondani,én is csak próbálkozom ezzel,mert ha belegondolok,hogy a párom babaféltésből 4hónapja hozzám sem ér,akkor engem is a sirógörcs kerülget.De nem szabad... :cry:
Persze az evéssel jól eltudom foglalni magam :? :?

kocska
 
 


Sziasztok!

Cat: de tök jó lehet ez a gép! Használd egészséggel!

Padri: én nem ismerem ezt a sprayt. De mindenre ráírják, hogy kismamik ne, vagy csak indokolt esetbe használjanak bármit is. Védik magukat a gyógyszer gyártók. Ez ugyanaz, hogy ha megnézed szinte minden játékra rá van írva, hogy 3 év alatt ne. Pont tegnap kaptunk egy csúszdát. Tök kicsi (bébicsúszda), és ráírták, hogy 3 év alatt ne használják. De könyörgöm egy 3 éves már „bele se fér ebbe”. Szóval no comment…

Ettike: Most hogy van Patrik? Szörnyű lehetett az éjszakátok. :( De egy bunkó volt az ügyeletes… Drukk az uh-ra, majd írj mi volt!

Gabka: tegnap voltál védőnőnél?

Tasin: szorítok neked!!! De tuti minden okés lesz!!! Majd gyere és mesélj!!!

Tisa: grat a mocizáshoz. Mi az a vonal? Nem értem.

Giunta: üdv itt! A rózsaszín maci már jelent valamit??? Ő spontán baba lett? Gondolom neked is volt/lesz aminód (a korodból ítélve). Ugye minden okés volt ott???
Bocsi, hogy letámadtalak a kérdésekkel.

Mó: ez igen. Nagyon kis karcsú vagy. Hát tényleg nem mondanám meg, hogy két lakód van!

Kocska: én annak idején rennie tablettát szedtem, de csak az utolsó hónapban. Most a hideg tejet tanácsolnám, és ha lehet éjjel tegyél még egy párnát a fejed alá.

Ildi: a 4d-n a méréseket mindenkinek 2d-be csinálják, mert ott pontosabban látják a csontok elejét-végét. Helyes a kisbabód!

Kikocska: köszi a bíztató szavakat. Jujj milyen jó nagy ágyatok van. :)

Taliról: Össze kéne írni, hogy kinek kb melyik helyszín és időpont lehet jó, és aztán összegyúrni eggyé. Tisa vállalod, hogy összeírod???
Mivel én nem pesti vagyok és a vonatom a Nyugatiba érkezik így nekem annak a környéke lenne jó tali szempontjából (pl. westend). Az időpont nekem inkább délután lenne jó, mert akkor apa vagy a mama tudna vigyázni Kendére.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Na mire megírtam a szövegem Ettike már írt is. :)

Ettike: grat a kis kukacoshoz!!! ;) Sajnálom, hogy a lepény a méhszájon van, de még az változhat ahogy nő a méhed!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Ja ma megyek én is uh-ra. Délután negyed 5-re. Remélem mi is látni fogjuk ki lakik a pocakban. :) Majd este megírom mi volt.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág!

A vonal: a linea negráról beszéltem. Tudod, ami alulról elindul a szeméremdombodtól és felér a köldöködik, és folyamatosan sötétedik. Értiiiiii??? :D

Taliról: Szívesen vállalom a szervezését - egyedül és párban is. Mindenki írja le, hogy melyik időpontok jöhetnek szóba és melyik környéken. Most többen a délutánt és Nyugti tér környékét preferálják.
Nekem is jó, de én tudok alkalmazkodni (még nincs gyerek, már nem melózom, elég mobil vagyok, ééssss írtóóóó jóóó fej! :lol: bocs, ezt nem hagyhattam ki! :oops: Ma nagyon jó kedvem van! :D :D )
Jó lenne, ha minél több vidéki is részt tudna venni! Az ő szempontjukból a hétvége lenne jobb???

Egy szó mint száz: CSAJOK, JÖHET A BRAINSTORMING! :lol: Remélem, azért karácsonyig kitaláljuk, hogy ebbe a hónapban melyik nap lenne jó! :roll: :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Ettike: Gratulálok a kicsi fiúhoz :) Akkor ez már biztos???

Kisvirág: kíváncsian várom az uh eredményét :)

Kocska: én is direkt néztem előtte egy csomó felvételt, de tényleg nem láttam a lábai között semmit. Mondjuk a kép minősége sem volt valami szuper.

Az unokahúgomtól kaptam egy cd-t: Álomszép Babáknak és Mamáknak a címe. Nagyon jó kis zenék vannak rajta.

Kép

Kép
sildi83
 
 


Ettike!

Gratula, a kis fütyishez! Mr. Alexander! WOW! :lol:
Hát, neked sem írtak túl sok információt a leletedre.
Megnéztem a goole-ban, hogy cystosus (lásd: cisztikus)... Nekem nem azt dobta ki mint amit a dokid mondott, :oops: de hát én nem vagyok orvos....
Az én leleteimet is így szoktam lefordítani... :oops: Aztán a dokimmal visszaigazoltatom - eddig bejött.... :oops:

Na ez most elég rémisztgetősre sikeredett, bocsánat, nem ez volt a szándékom, hanem, hogy nézd meg. :oops: :shock: :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


igen tuti 1000000% hogy kukacos.egyértelműen látszott.

tisa:

én is megnéztem és nekem sem azt dobta ki :? :? :? :? :? :? :?
én úgy értelmeztem hogy ciszák vannak a lepényen.de lehet hogy ez hülyeség.nem tudom a dokim miért beszéllt félre.gondolhatja hogy hazajövök és az az első dolgom hogy neten megnézem aztán így meg idegesítem magam.

Kép
Kép
ettike
 
 


Ettike!

Én azt olvastam az orvosi szótárban, hogy cisztikus - hólyagos, tömlős. De ennél bővebben nem tudom. Ne aggódj, ha tudod híved fel az orvosod és kérdezz rá még egyszer, hogy mit jelent és mond el neki, hogy te meg ezt találtad. Esetleg a védőnő is segíthet?
Inkább járj utána, hogy megnyugodj teljesen. Az is lehet hogy ez nem jelent semmi komolyat, csak leírták amit megállapítottak. Nyugi! Fel a fejjel!
Ha baj lenne, akkor már rég szóltak volna! :D

Mit főzöl?

Kép
Kép
tisa
 
 


Etti hatalmas gratula a kis Alexanderhez!!! Legalább lesz kivel játszani Patriknak és jó sok rosszaságot kieszelni, ha már nagyobb lesz! :D :D utána meg majd együtt húzzák a kishúguk copfját! :wink: :wink:

Tisa, nekem is jó a Westend környéke, 14-től már okés a dátum is! a hétvége is jó, apa focizni megy, én meg csajos napot tartok! :D :D

tényleg, lehet hogy hülyeséget kérdezek, de egy ismerősöm mesélte, bár ő rég szült, hogy a védőnőhöz egyszer egy egész napi vizeletet kellett összegyűjtenie..van még ilyen??? megiszok egy jó liter teát plusz még egy kis vizet is, akkor nekem már demizson kéne! :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény! A Westendig értettem.... :D De mit akar jelenteni a többi?
:shock: Órát? :shock: Napot? :shock: Kicsit pontosabban légyszi! :D Köszi!

Kép
Kép
tisa
 
 


Húúúú de sokat írtatok ezalatt az egy hét alatt!!!!!!!!!!!!!
Megpróbáltam gyorsítva végigolvasni, mert sajnos most sincs sok időm, elég sok a munka!
Ettike! Nekem az első fiam, Marci elől-alul tapadt, én vérezgettem vele kb a 3. hónapban, onnan veszélyeztetve voltam. Majd kb a 7. hónaptól kezdve feküdtem OTTHON, mert akkor már nyilogatott ki a méhszáj, de szépen kihúztam a 37.-ik hétig, és teljesen egészségesen született, inkubátorba sem kellett kerülnie!!!!
Úgyhogy nyugi, nem lesz semmi gond! És te nem is vérzel, nincs gond!!! Csak annyi, hogy azért vigyázz magadra!!!!
Gratulálok a fiatokhoz, nekünk is két fiunk lesz! Jobb lett volna egy kislány, de ennek a drága kis Petikének is nagyon örülünk!

Mó!! Kérlek írd be a fiunk nevéhez, hogy PÉTER. köszike!!!

Mi is a Kleopátra-házban voltunk, és meg voltunk vele elégedve. Nekem Petike elöl tapad, így az elején nagyon sok homályt láttunk, de addig lökdöste a néni, jobbra-balra feküdtem, míg odébb ment, és így tudott róla szép képet készíteni. Nekünk 17 perc volt csak... :? :? :?

Nekem most egy hete annyira megindult a pocakom növekedése, (17. hétről 18-ra!), hogy szemmel láthatóan nagy!!! Majd lefényképeztetem magam! :lol: :lol: :lol:

Petike ahogy írtam, elöl tapad, mégis már annyira érzem a mozgását. Minden nap, érzem, hogy mikor van ébren, és mikor alszik. Amikor a hátamra fekszem, és nyugiba vagyok, akkor még kézzel is érezhető a rúgás! Főleg, ha bentre rúg, na, akkor futok pisilni!!! :wink: :wink: :wink:

Ti az őssejten gondolkodtatok már??? Húgomék tavaly levetették, nem tudom, párom nem igazán akarja.

Kép

Kép
eda7
 
 


Ajjaj!!Észre sem vettem és elfogyogyott egy teljes tábla csoki...! :shock:

Ettike,én nem néztem utána,de az eddigiek alapján nekem ugy tünik,hogy elég lelkiismeretes a dokid,ha baj lenne,biztos szólt volna!A lepény meg még böven vándorolhat fölfelé.
Ja és Patriknak meg jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jelenleg nagy autósülés keresgélöben vagyunk,ugyanis amit most Pocok használ azt úgy kaptuk anno,és persze jan-tól már nem jó,régi szabványos.Igy találtam erre a boltra:www.babaholmiolcson.hu
Személyesen még nem voltam,de elég jónak tünnek az áraik...

Ultrahang képek nagyon jók!Nekem az ildié is egyértelmüen gyönyörü(és tiszta anyja... :lol: )

És köszönöm a fiam nevében a dicséreteket,remélem Boróka Sára is legalább ilyen lesz(csak vörös hajjal :lol: )
Na mindenkinek további szép napot!megyek paradicsomlevest fözni!
gizu
 
 


Sziasztok!

A taliban én is benne vagyok :wink: . Nekem az 5 óra körüli időpont tökéletes és metrovonalak közelében bárhová elmegyek.. :lol: a hétvége is jó.. :lol:

Úgy irigykedem :? :oops: én legutóbb a 14.héten látam a kicsi manócskámat és a nógyógyászom azt mondta,hogy a 19. héten menjek mert akkor már agyszöveti dolgokat is lát, addig hagyjuk békén a babót!!! :? Én már úgy megnézném megint, mi is nagyon kíváncsiak vagyunk hogy kukac vagy punci :oops: van a pocakban :lol: :lol: meg hát egyáltalán..... :roll: én még azt sem tudom,hogy hol tapad a lepény :?: nekem még nem mondták... és már úgy, de úgy várom, hogy érezzek... én már a kis buburékolásnak is nagyon örülnék.... :roll:

Nagyon jók az uh képek, ha lesz Nekünk akkor én is felteszem.

Próbálok majd magamról valami előnyös :roll: képet csinálni és akkor jól megnézhettek magatoknak :lol:

Kocska - iwiw bejelölés ment :wink: Pigniczki Adrienn vagyok. Hát nem tudom melyik a rosszabb... az én párom folyamatosan hozzám érne :oops: mert szerinte dögös kismama vagyok csak én nem akarnám annyira ezt a dolgot :roll: ..... így se könnyű...

Eda - az őssejttel kapcsolatban először én is nagyon ragaszkodtam hozzá, h majd ha lesz babu mindenféleképpen levesszük. Mostanában utánaolvastam, meg megkérdeztem a nőgyógyim akiben szinte feltétel nélkül bízom :roll: és már egyáltalán nem vagyok benne biztos. Még nem döntöttünk, de addig még olvasgatok. Amit eddig tudok az az, hogy ha a babának genetikai jellegű problámája derül ki azon a saját őssejtje nem tud segíteni hiszen magában hordozza a hibás génállományt. Baleseteknél, szervek kialakításához pedig még nem tart ott a tudomány, hogy úgymond " megmondják az őssejtnek,hogy most légyszi szív vagy máj legyél".... persze ez lehet, h két perc múlva már nem igaz hiszen folyamatosan fejlődik a tudomány.... szóval azt kell most mérlegelni, hogy megéri-e arra alapozni, h ha baj van akkor addigra tart ott a tudomány, h segíteni is tud.... és én úgy tudom, hogy ha baj van akkor van egy európai közös génállomány amiből viszont tudnak segíteni..... hát ha még olvasok valamit majd megírom...

Tünemény - kitartás Drága és nyugalom. Korábbi leveleidből az derül ki, hogy jó kis kapcsolatotok van és bízhatsz a párodban. Most csinált egy hülyeséget amin túl kell lenni valahogy. Szépen tartsatok ki egymás mellett és akkor minden rendben lesz.. ismered a nagy igazságot :?: " ha lent vagy a padlón vegyél fel onnét valamit " :lol:

Giunta - üdv köztünk :lol: írjál magadról pár sort :lol:

Akit nem említettem azoknak is puszi, nyugalom és boldog babavárást!

Kép
padri75
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: