Csucsu: igen! Kicsit (nagyon) irigy is vagyok ám! Sajnálom,de énis nagyon szeretnék már babásodni,mint a többiek!
Nagyon szorítok azoknak,akik holnap tesztelnek,hogy zebrásak legyenek!
Nita, Astit sajna nem ismerem, nincs a közelünkben. De még bőven ráérünk ezekkel a dolgokkal. Azért gyönyörködni jó bennük!
Majd neten is nézegetem tuti.
Holnap doki, légyszi légyszi szorítsatok!!! Szóval szívhangra nem készülök, de remélem már látunk valamit Mákszemből..
Picimami! Izgulok érted és hogy pozi teszttel gyere holnap!! Munka előtt tuti benézek mi van veled.
Csajok, nektek nem volt hasmenésetek a terhesség alatt? Nekem pár naponta van, és féltem a picurt odabennt nehogy baja legyen. De nem is eszek olyat amitől régebben volt. Holnap tuti említem a dokinak..
Jó reggelt lányok! Teszteltem.
És +++++++++++++++++++
Igaz halványan. De nem 10 perc után jött elő, hanem jóval előbb.
Nagyon halvány, de ott van.
El is kezdtem az utrót dugdosni.
Még nem merek nagyon bízni, most már minden reggel tesztelek. Remélem szépen erősödik majd a csík
Picimami: gratula! De jó,megint van egy pocakosunk! Erősödni fog az a csík ne aggódj!
Nekem anno az utrot 3*1-et kellett dugdosni!
Csige: össze kell szednünk most már magunkat!
Picimami: nagyon nagy gratula neked. Ennyi drukk után nem is lehetett es másképp
Hát igen Misszike, lassan őskövületnek érzem magam már ebben a topicban, úgy hogy bele kell húznunk
Én megvagyok, holnap megyek dokihoz, holnap este már többet tudok. Vagyis nem hiszem hogy többet tudnék, mert szerintem vérvételekre fog elküldeni a doki, látatlanban ő sem hiszem hogy sokat tud majd mondani.
Misszike: te hanyadik napon vagy? Mikor tesztelsz?
Köszönöm! Nagyon jól esik, hogy ilyen kedvesen fogadtok.
Nagyon izgulok még.
De ilyen tesztem még soha nem volt.
Nem is tudom, talán Gabi1 tesztelt, úgy hogy még nem várta meg a menszi idejét.
Nekem szombaton lenne esedéked.
De már nem fog jönni.
Tegnap este elkezdtem az Utrót dugdosni.
És ma erősebb is volt a tesztem, mint tegnap.
Mert elárulom, este teszteltem
Csige!
Hívtam ma, de nem dolgozik. Az asszisztense mondta, hívjam holnap reggel. És majd akkor tudom meg. Bár még korai minden, de nem akarom hogy hozzámnyúljon.
Syl!
11 dpo.
A melleim lettek nagyok, éresek és fájnak. A hasam puffadt.
Más nincsen.
Csináltam megint egy tesztet. Amit még Hincutkától rendeltem. Az is pozitív, pedig nem első vizelet.
Halvány, de rögtön előjön.
Ugye három teszt nem tévedhet?
Pici: A másik topicban már olvastam ezt a nygszerű hirt:) De itt is hatalmas gratula. Erősődni fog az a csik napról napra. Tök jó:)
És 3teszt nem téved még egy sem:) Nemhogy 3:)
Jajj ez nagyon jó hír++
Csige: az ősküvületességgel egyet értek! Még nagyon korai,csak a 6dpo. Szerintem majd Hétfőn! De lehet még azis korai!
Igazából nem érzem úgy,hogy sikerült volna!
Misszike: Most én is valahogy azt érzem nem sikerült nekem. Bár pozítív vagyok nagyon. Csak a lányomnál már rögtön megéreztem másnap, hogy tutti babás vagyok. Most ezt nem érzem. Aztán ha csalódok a megérzéseimben én leszek a legboldogabb:)
Nem hiszem, hogyk orai volt.
2 hónapja nem szedem a clostit. Múlt hónapba megjött kb. 5 nappal korábban, de úgy, hogy 2 nap barna, 2 nap pici piri utána 1 nap barna. Most vasárnap kellett volna megjönnie, de csak pici barnázgatás van. Valami lesz, csak nem tudom, hogy mi és mikor, csak azt, hogy tele van a tököm ezzel az egésszel.
Picimami!
Gratula!!!!!
Én 4x1 utrot dugdostam!Neked mennyit kell?
Szerintem még korai dokihoz menni!Szerintem a jövőhét hétfő már jó lesz!Akkor tuti lát vmit!!!!Ja és pihi!!!Én egész életemben nem pihentem annyit mint a terhesség alatt
Annus!
Még nem tudom mennyit kell. Azért kell konzultálnom a dokival.
Most reggel és este dugdosom.
És lehet nem ártana nekem is táppénz, hisz nem akarom elveszíteni.
picimami gratulálok, vigyázz magadra. Én az utroból 2x2-őt dugdosok.
És én a menszi elmaradása után voltam 4 nappal a dokinál, akkor már 2 mm-es volt.
És igen én voltam az aki 4 nappal menszi előtt teszteltem és már pozitív volt.
Tmejka szerintem se add fel addig amig nem jön meg addig mindig van remény.