Új privát üzeneted érkezett!

Kmanna: szuper ez a feketefehér fotó. Tényleg nagyon szépek a fények (és ti is). Panka amúgy elképesztően hasonlít szerintem Flóra barátnőjére, mármint az ő kiskori képeire.

Cicuka: ez a hintában bebólintós csúcs!!

Kép
KépKép
nebula
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Túl vagyunk a reggeli első műszakon. Ma Rékát is vittük iskolábamenet Ádámmal. Így babakocsistól a másodikról le fel nem volt kellemes. Apa elég ramatyul van, nem akartam itthagyni neki, mert nem tud a 24 órás munka után aludni. Szegény nagyon ki van ő is a nem alvástól. Ma azért még 1 hét csúszással hozzák a konyhabútorunkat is.

Judit18
Hozok Réka képet majd ígérem. :wink:
A hiszti nálunk is jól alakul.

Cipőügyben azt hallottam, hogy ha már járnak akkor jobb az új, mert minden gyerkőcnek más a lábformája és a más által használt másként van kitaposva. Most mi is kaptunk használtat, de ezek szinte nem is voltak hordva.

Megyek elkezdem a mai taposómalmot.
Szép napot nektek.

Kép
Kép
tündérmanó27
 
 


Sziasztok!

Monácska, kitartást! ötletem az nincs, Andris menetrendszerűen fél óránként ébred. Én is zombi vagyok! Leraktam fél 8-kor, aztán felkelt fél 9, 9, fél 10, 10, fél 11, 11-kor, utána egy óra szünet, majd éjfelkor bekakilt... tisztábatevés és kezdődött a nagy hiszti. addig elég volt neki a visszaalváshoz cumi, kis kaja, néha popsirázás. Éjfélkor bevágott egy üveg tápot (jó ez a tejmentes táp, a világon semmit nem ér... lassan már a 3-as tápot kellene ennie, ez pedig koraszülött babáknak van... sejthetitek, mennyi tápértékkel...).

Szóval háromnegyede egyig altattuk, majd 1kor újra hiszti. Könnyek nélkül, de vörös fejjel, agyonizzadva. Nem tudtunk mit tenni, gondoltuk, hagyjuk kicsit hisztizni, hadd fáradjon, majd 10 perc múlva bemegyünk... aha, fél háromkor egyszerre ébredtünk, hogy úr isten, mi van a gyerekkel... már nem sírt... úgyhogy nekem most volt 5 óra alvásom egyben+jó nagy adag lelkiismeret furdalásom van most...

Ha hasznos a könyv, ird meg mindenképp!!!

Kiscipő: most már tuti újat fogok venni én is, köszi a tanácsokat!

Bébitaxi: kimentünk Budakalászra és megvettük az áhitott 8 eFt-sat! TÖk cuki benne, szereli egyfolytában.... lábbal még nem tudja hajtani, egyelőre mi tologatjuk benne, azt várom, hogy elkezdje járássegítőként használni. Egyelőre még csak 2 órát volt ébren, miután hazahoztuk, úgyhogy sok véleményt nem tudok, de nekem nagggggyon tetszik!

Feri, köszi a tanácsokat!!!

Na, megyek dolgozni, Svájcból tessék jelentést adni, mikor jöttök haza márciusban!!!

ja, és minden kép ollllyan édes, tegyetek fel még és még és még!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 

 
 

Eszter!!!! :)

Tessék!

Azért nálatok most még rosszabb volt........
Nehogy lelkifurid legyen már te!!!! Egyszerűen fáradt vagy és kész. Ilynkor az anyai ösztönök bizony háttérbe szorulnak erősen.......


Kép Apával meztelenkedünk

Kép Szumós......A kis dagika! :)

Kép Ilyenkor mindig Kmanna Pankája jut eszembe!!! Pakolunk, hogy anyának ne kelljen!

Kép Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni!

Kép És ehhez sem.....
Vendég
 


Monácska, de kis hurkagyurka!!! Hány kilo a kis lelkem??? Olyan jó nézegetni!!!!!!!!!

Azért az nem megoldás, hogy a gyerek üvölt, mi meg alszunk... látod, te sem alszod ki magad, de Nóri nem sír kétségbeesve, hanem ott vagy vele... mindegy, majd túlteszem magam, de ez az éjszaka most nem tett jót a lelkemnek...

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eszter!
Nincs még 9 kiló.... Tömör gyönyör. Rövid de husis. Ragozhatnám..... :)


Most kezemben van Őladysége, nem tudok neked sokat írni, de fogok, ha elaludt jó?????
((((((((((())))))))))
Vendég
 


Mona, Eszterxx, annyira sajnálom, hogy ilyen rossz alvók a picik! :( Napközben alszanak? Mert pl. Lilla napközben nem alszik... ill. tegnap 2x0,5 órát aludt a kocsiban, este 9-kor meg kidölt és reggel 6-ig aludt.
Mona, édesek a képek, tényleg kis husi-musi. :) Lilla is kis husi-musi, de Ő még nincs 7 kg.
Eszterxx, kérünk képet a bébitaxizásról! ;)
Nebula, rá sem lehet ismerni Marcira, nagyon jóképű kissrác, én nem is emlékszem mikor láttam Róla képet utoljára.
Kmanna, ez tényleg jó fotó lett, jók voltak a fények! :)
Judit, nyugi! Előbb-utóbb Eszter is fog mászni!!! Amúgy kiváncsi vagyok mit fog mondani a gyógytornász, mert még Lilla sem mászik, de én nem aggódom!

KépKép
KépKép
mni
 
 


Pumper: de azé nem mondd má, hogy nem próbálod olykor pozitív öszönzéssel erre-arra rávenni a kölköket!!!!!!

Eszterxx: a hatalmas szájú és szívű ember képe egyre jobban megerősödik bennem. Nem lennék az, akinek nekiront hatalmas vehemenciával, de ha valakit bezár a szívébe, akkor az számíthat rá. :lol: Kiről is beszélek??? hmm.........

Biribon: cipócskák: ha engem kérdezel, az esetek nagyrészében, az a gáz, amit te annak gondolsz, vagy annak élsz meg (bocsánat, lehet, hogy csak az ezzel kapcsolatos véleményeket akartad kikérni, de ha te valamit másként csinálsz, gondolsz, mint pl. a többség, akkor az nem feltétlenül gáz!). Szerintem is marha sok 8-10 ezret kiadni egy gyerekcipőért. Fanninak idén nyáron vettem előszőr sz üzletben új cipőt, azaz szandit. Én azt gondolom, hogy az a fontos a cipőnél, hogy szára legyen, meg egy kis sarka. Ha használt, hát használt. Pár helyről kaptunk ruhákat, cipőket a kölköknek - és én rájuk adom, és nem gondolom, hogy ezért gáz vagyok (na jó, azért tudok ám az is lenni :lol: :lol: :lol: ). Ugyanúgy, aki csak vadi új, trendi cuccokba öltözteti a porontyát, az sem gáz, csak más, mint én. :lol: Úgy gondolom, hogy az én életcélom és felfogásom nem erre orientált, de attól még simán lehet jó fej az az ember is (na meg persze én is :lol: :lol: :lol: ) Nem zárja ki egyik a másikat.
Bocsánat, csak ez a "gáz vagyok mert....." fogalmazásmód váltotta ki belőlem ezt a filozófiát. Lehet, hogy te semmi ilyesmire nem gondoltál, csak én fújtam fel az egészet.
:roll: :roll: :roll: :roll:

Mona: húsvétkor, majd én is kapok egy harapást abból a fincsi husimusiból??? :lol: :lol: :lol:

Judit18: há mé nem hagyod a kulcsot Efterkének (autóstól), magadnak meg vennél egy másik kulcsot(autóstól). Ne mondd má, hogy ennyit nem ér meg neked a gyerek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nebula: háááát, a te Marcid is szívdöglesztőőőőőőő!!! Azok a nagy kék szemek :shock: :shock: :shock: :shock: . A Marcikra lehetne már védjegyet tenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Alvás: eddig Nimi úgy aludt el, hogy addig csúszott-mászott, amíg totál kiütötte magát-akkor letettem hasra, és mint akit fejbevertek, elaludt. Pár napja már NEM így működik!! A gyerek rászoktatta az anyját, hogy kéremszépen ölben alszik el :shock: :shock: :shock: . Ölbe veszem, - persze csak ha már kellőképpen elfárasztotta magát - és finoman puszilgatom a homlokát, úgy, hogy közben az állammal a szeme környékét simizem, hogy kelljen behúnynia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Ez a gyorsított verzióm :lol: :lol: :lol: :lol: . És az sem baj, ha letevéskor megébred, mert alszik tovább. Hát mi így alszunk el esténként.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Sziasztok!

Holnap akkor nyuszisimogatás. :D
Mindenkit szeretettel várunk. Közel, és távol lakót....

Linocs!
Ugye tudtok jönni? kb mikor?

Monácska!
Hozd át Nórit, és amíg mi játszunk vele, addig Te alhatsz egyet. :wink:

Pété!
Ti is közel vagytok...
Mzx :?:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Ja és Niki: tegnap sétáltunk a gödöllői kastély parkjában: egyszerűen tünemény volt!!
Az örökzöld fenyő az előtte leboruló másféle zöld, bokorszerű cserjékkel, és a körülöttük térdelő pirosas bokrokkal, a rozsdabarna pici szomszédos fácskakkal, a hatalmas, égig ágaskodó szőke fával a háttérben :shock: :shock: :shock: Egyből az jutott eszembe, hogy ti milyen szupi képeket rittyentenétek!!!! Én csak a lelkemmel csináltam pillanatfenvételeket :P :P :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.11.03 11:55-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Fanetta!
Igen azért nem annyira fekete, vagy fehér semmmi a gyereknevelésben. Egy kis munka, utána egy beígért társasozás.... Persze azért vannak. Csak a szélsőségeket amikről írtam kerülöm. :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Jól feleltél, Pumper, megyünk mi is nyuszisimire :lol:
de hova is???? :roll:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


És még valami: mondta már valaki Linocsnak, hogy a gyermeknevelés egy kicsit tovább tart, mint 8 hónap, még ha Fruzsi egy tündér is, és ne üsse még ki totál magát????? :shock: :D 8) :lol: :P :wink: :roll:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Mona: Nóri akkor is hasonlít rád, és az én monitoromon teljesen Monaszemű, és punktum!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Pumperka: nem hiszed el...., írtam már email-t, de lehet, hogy ezt előbb olvasod...
Szóval, tegnap mentő járt nálam... Szombaton este, és vasárnap reggel 9-től délután 1-ig hánytam, vagy 10-szer. Aztán úgy begörcsölt a gyomrom, hogy se állni, se ülni, se feküdni nem tudtam, csak artikulálatlanul üvöltöttem. Ekkor felhívtam az ügyeletet, akik mondták, hogy 2-3 óra, mondtam, hogy azt nem bírom ki, mondták, akkor hívjam a mentőket. Azok 10 perc után itt voltak, tapogattak itt-ott, kaptam infúziót (merthogy a folyadék is kijött belőlem), fájdalom-, és hányáscsillapítót, aztán azóta már megmaradtam. De sajna, Fruzska mára belázasodott (38 fok), mert hogy a szoptatást (már amennyi a nulla folyadékbevitel mellett volt) nem hagytam abba.
Szóval ma délután megyek a házidokihoz, kérek beutalókat kivizsgálásra, aztán kiderítem, mi a bajom, mert gyanús, hogy a nyáron, a szülés óta ez kb. az 5. alkalom, hogy csak úgy minden előzmény nélkül hányok. Mondjuk ennyire durva soha nem volt, mint tegnap...
Hívjuk legközelebb csak simán látogatásnak, ne nyuszisimogatásnak, és hátha lehull az átok ;)
linocs
 
 


Sziaaaaaaaaaaaaa Linocs!!!! Akko még élsz!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


De szegény épphogycsak... :( Jobbulást neki!
Mindjárt reagálgatok, gyerkőc alszik, én meg csapolom magam.

biribon
 
 


Linocs, jujj. ez rosszul hangzik! Jobbulást!

Pumperka, írd meg priviben a számod, légyszi, hívlak, ha esetleg lesz autóm. Köszi a meghívást!

Kép

Kép
mzx
 
 


Jó, hogy újra hallunk több emberről is. :)

Tündérmanó jobbulást! És állós, mászós képeket!

Pneumoccocussal még csak elméletben foglalkoztunk, de legközelebb szerintem a dokinknál igényelni fogjuk. Tényleg sokan ajánlják, még azok is akik nem igazán oltáspártiak.

Cicuka! Csúcsak a szundikálós képek! Luca ilyesmire nem képes, hogy csak úgy elszundikáljon! További jobbulást nektek is! Az apja karjában olyan szép Kristóf! És hogy mosolyog a vízben. Szerintem Luca így a hátán nem nagyon szeretné. Elég hamar hangos kiabálással hozza udtunkra, hogy se pelenkázás közben, se fürdés közben nem szeret hanyat lenni.

Niki! A SuperFitről én is jókat hallottam! Lilla hozzátáplálásával hogy álltok? Akik még nagyrészt anyatejjel etetnek, azoknál, hogy zajlanak a napi etetések? Mikor mit és mennyit?
A Gulliver játéknagykert ennyire sajna nem ismerem.

Judit18! Hát, én nem kockáztattam meg, hogy még 1 órácskát kínlódjak Luca altatásával és biza kakiban aludt... :oops: De szerencsére ilyen nem nagyon szokott előfordulni. Mindig altatás előtt pelenkázzuk. Szegény "bárányhimlős" Eszter! Én nem értem, hogy miért vannak még ilyenkor is szúnyogok? :? :evil: (Sajna nálun is.)

Mona! Ó szegénykém! Kitartás! Nagyon fárasztó lehet ez hónapok óta. Én 1 ilyen hét után kezdek kipurcanni. Olyankor én is türelmetlen, ideges vagyok. A múltkor "lecsaptam" a gyereket az apja elé, hogy nagyon nincs türelmem már ehhez és felhúztam aludni egy órácskát. Van, hogy én is úgy vagyok, hogy akkor bömbölj! Kb. 1 percig bírom. Aztán újra felveszem. Általában a férj a nagy segítség. Ha valamelyikünk ki van, akkor mindig a másik besegít. (Az elkövetkező magányos hetekben nem tudom, hogy lesz. :( ) Férj nem tud éjjel besegíteni? A házimunka meg megvár. Inkább legyen kupi, de kicsit pihend ki magad! Szép kis husi lábacskák! :D

Kmanna! Édes lehetett Pankalini a nemnemezés közben. :) Videót is kaphatnánk már róla! Én mostanában a játszószőnyegen pelenkázok, feje felé aggatok csörgő, zörgő, színes dolgokat és általában működik, kibírja a pelenkázást. :D
Ja és jó, hogy el tud játszani az unokatesókkal. Luca annyira lelkes, vehemens, hogy egyelőre minden babát, kisgyereket elijeszt maga mellől. Uncsitesók mennyi idősek?
Szépek vagytok! És nagyon hangulatos a fotó! Pankalini milyen édesen nevet! Miattam aztán nem kell kibírni, hogy ne rakj fotót, mert én nagyon örülök minden képnek. Sőt én is szívesen teszek fel, de mások szabadkozásai után én is úgy érzem, hogy lehet, túlzásba viszem? :roll:
A Pál utcai fiúkban én olaszosként általános gyártási kisegítő voltam az előkészítéstől a film végéig. Úgy nevezett "runner". Ugyanis olaszokkal forgattunk, én meg olasz szakon végeztem. Egyszer még az egyik jelenetbe be is öltöztem és statisztáltam. :D Van is róla fotóm. :) Meg hát több ismertebb színésszel.

Nebula! Tényleg nagyon nagy fiúnak néz már ki Marci! Nagyon szép a képeken! És jók a fotók! Mekkora haja van itt a babáknak. Luca még mindig kis kopaszka. :)

Na oldal aljára értem, ezt elküldöm, aztán folyt. köv. :twisted: :wink:

biribon
 
 


Linocs: jaj, ez rémesen hangzik! Jobbulást!

Biribon: apukája volt Marcinak ilyen nagyhajú (kislánynak is nézték mindig, amikor baba volt -- bezzeg most :D ) Nekem is fura, mert Flóra ennyi idősen tök kopasz volt.

Mona: azok a combik! Nagyon édes!

Fanetta: én is próbálkoztam ezzel a szem környék simizéssel néhányszor, de nekem rángatta el a fejét a büdös kölke. Esetleg ragasszam le a szemit neki leukoplaszttal, hogy úgymaradjon :lol:

Pumperka: Pesten belül hol is van pontyosan az a nyuszisimogatás?

Tündérmanó: két emelet babakocsival :shock: Te is jó erőben leszel néhány ilyen menet után.

Kép
KépKép
nebula
 
 


jobbulást Linocs! a mentősök mondtak valamit? nekem is ilyen volt a múltkor, de ha már ennyi időn belül többször volt akkor tényleg gyanús a dolog...

Eszerxx, simán lehet, hogy ő is hamar bealudt, szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod, egyszer elfogy az erő...

Niki, Lilla husi-musi?? :) naneee

akkor holnap senki nem akar véletlen Ikeázni, vagy akkor nyuszisimi lesz vagy most nem lesz?

Pumperka hol laksz?

KépKép
judit18
 
 


Ja, és nem tudtam rögtön reagálni, de brrrr laptetű!

Kép
KépKép
nebula
 
 


Nebula, én a szemöldökét simizem az be szokott jönni - amikor még meredten néz az ágyikóban

KépKép
judit18
 
 


Köszi, Judit, kipróbálom.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Mindenféle privit küldtem. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Linocs, jobbulást!!!!! kis jó a rosszban, hogy a hányás fogyaszt :lol:

Fanetta, ne hozz zavarba, kérünk inkább képet Nimiről!

Többieknek is írok mindjárt, csak még van egy kis dolog idehaza... és mindjárt mehetek végre szegény elárvult Ubulomért!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Tündérmanó! Kellemes lehet babakocsival lépcsőzni... :? Apának jobbulást! Annyira jó dolog amikor végre megérkezik a konyhabútor! Én utána imádtam a konyhára nézni. :) Bár még mindig nincs kész. Hiányzanak még a felső szekrények, meg a szaegelszívó.

Eszterxx! Nektek is jó éjszakátok volt! :? :shock: Jó bébitaxizást! Fotót kérünk! Szerintem annyira nem sírhatott Andris, ha így elnyomott titeket az álom. Ne aggódj! 5 óra alvás egyben? 1-kor még hiszti volt, majd 1/2 3-kor ébredtetek, hogy nem sír a gyerek. Mikor aludtál te 5 órát egyben?
Kérésed parancs és hozok majd képeket! Esztert tessék majd szidni! :D:D

Mona milyen kis husimusi a lánykád! :) Husibb, mint Luca.

Fanetta! Vmit nagyon félreértelmeztél. :D :wink: A többiek értették, mire értem azt, hogy gáz. És nem is magamra írtam, hogy én gáz vagyok-e? :D Hanem első cipőnek használtat venni, mert azt mondják, hogy fontos, hogy a kicsik saját maguknak törjék be, tapossák ki a cipőket amikor járni tanulnak. Engem egyáltalán nem érdekel a ruháknál, hogy használtak vagy sem. Luca ruháinak nagy része vagy örökölt, vagy teszveszről vásárolt használt ruha. Szóval nagyon félrement ez a kis eszmefuttatás, de azért élvezet volt olvasni! :wink: :lol:

Altatás: nálunk az működik a leginkább, ha már elég fáradtnak látom és akkor jön az altató tejecske. Akkor a tej beszippantása után már csukja is le a szemét és rakhatom le az ágyába. Vagy bölcsőtartásba veszem, ringatom és simogatom a homlokát, halántékát. És ő arra csukja le a szemét. (Persze ilyenkor gyakran van egy ideig fejhátravetős hiszti. Akkor a cumija sem kell neki. Ha a cumit elfogadja, akkor már jó úton vagyunk.) Lehet, hogy megpróbálkozunk a leukoplasztos módszerrel? :D
Este meg mi is próbálunk kis rituálét vinni a fektetés köré. Régebben nem fürdettük minden nap, de most már az is hozzá tartozik az esti rituáléhoz. Fürdés, utána már a hálóban, félhomályban kellemes, halk klasszikus zene mellett pizsivétel, és esti, altató tejecske.

Apropó klasszikus zene! Hallottam olyat, hogy a gyerekekre a hegedű és egyéb vonósok hangja nyugtalanítóan hat(hat). Ti mit tudok, gondoltok erről?

Cipő:
Na, végül elmentünk a Deichmannba és hazatértünk egy kis piros Elefanten cipőcskével. Nem ez tetszett a legjobban, de a talpa ennek hajlékonyabb volt, így ez maradt. Hát, kb. Siesta ár. :( Szerintem fogunk mi is egy Siestát is venni még, de abból már 1 számmal nagyobbat.
Ilyet:

Kép Siesta cipő

Illetve férj megy Ausztriába 3,5 hétre, ő ott néz vmi jó kis bundás bakancsot a hidegekre.

Kép Ilyen cipőt vettünk.

Ez tetszett volna jobban, de ennek keményebb volt a talpa és inkább a hajlékonyabbat választottam.
Kép

Luca meózza az új cipőjét:
Kép
Kép Új cipő 2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.11.03 20:24-kor.

biribon
 
 


Megetettem a gyereket, kétszer, meg a mosógépet, amit azóta kiteregettem, felporszínyóztam a konyhát, fürdőt, mi szobánkat, kiürítettem a mosogatót, megetettem Mónit is, és itt vagyok, pinalina alszik......


Szívesen mennénk Pumperka, nagyon is szívesen, a múltkoriról is simán lemaradtam, de taknyol a lányom.....
Sima nátha csak, láza nincs, (szerintem elkapta tőlem a múltkorit megint.... anyatej mi????) de nem szívesen fertőzöm el a csapaptot, úgyis egymást fogják csócsálni szerintem, szóval holnapig homeot kap és reggel emglátjuk, ha nincs folydogálás, akkor megyünk..... De írok majd sömit jó???

Nebula! Lásd fennebb....

Linocs!
Azért ez durván hangzik....... Fúúúúúú Mentő engem még csak egyszer vitt el, de akkor rohanva..... Nagyon sok drukkot küldök, hogy kiderüljön mi a baj....

Eszter!
Szóval. Persze, hogy én mellette vagyok, de nincs is más lehetőségem...... Ha külön szoba lenne, akkor esetleg lenne, de így nincs. Láttad a kiságyat, ahol alszik, nem tudom amgára hagyni, mert neki indul kifelé, simán átmászik az ágyon, és ha leesik, én azonnal meghalok......
És elfogy az erő, félóránként kelni, ez durvább, mint amit én leírtam.....
Ezért írtam minap, hogy a hajnali szopiba bealszom, mert bármennyire is akarok fent lenni, hogy visszategyem a helyére, nem bírom ki......
Hidd el, hogy semmi okod rá, hogy lelkifurid legyen, hiszen ha sokáig sírt volna, biztosan felébredtél volna a felszínes szundikálásból......


Niki!
Nóri 2x-3x egy, 1/2 1 órát alszik egy nap napközben. Nem tudom emgtenni, hogy nem rakom le, mert kezelheteteln, ha nem alussza ki magát..... Andris ennek az ellenkezője, alig alszik napközben, szóval nála ez sem játszik..... Nem tudom az okát, ráfogoma fogára és remélem hamar elmúlik!

Fanetta!
Ám legyen!!!! Ha így, hát így!!! Szép, és ez a lényeg!

Kmanna!
Annyira édes az a kép!!! Csodás lett! Csak te látod magad fáradtnak ám!!!! Nagggyon tetszik na!


Most megyek, mert felébredt Nóri, orrotszívunk.....
Csók csajok!
Vendég
 


Jöhet még 3 kép? :roll: :wink: :oops:

biribon
 
 


Biribon!

Szép a kiscipő!!!!! Nekem is jobban tetszene a másik, de a talphajlékonyság a döntő, szóval megértelek..... :)

Luca fainka!!!

Nóri azért husibb, mert megeszi anyatejből a napi adagot, amitől még fejlődne is, plusz ugye kanalazunk is, így kettő helyett eszik a kis szakadtkám...................
Nem bánom, majd elfogynak a kis tartalékok szerintem, ha igaziból elkezdünk motogni, járni.

Meg most pont a hízós korszak van, eddig volt a növős korszak!!!!


Tudtátok, hogy a láz segít a fogak előbújásában?? Tegnap olvastam a blogon.................
Vendég
 


[quote="biribon"]J írta:biribonöhet még 3 kép? :roll: :wink: :oops:



Jöhet.................... :):):):):):):):):)
Vendég
 


iiiigen!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eladtam Nóri kinőtt kisruháit.......... Most vitték el, én meg sírok. Olyan végleges...... Szóval mi nem tesszük el őket, emrt minek, mert valszeg nem lesz már több babánk......

Akkora hülye vagyok tudom..............................
Vendég
 


Kép

A sérót figyeljétek itt:
Kép

Kép

az új járgányon (rossz a kép, de majd ma...)

Kép

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Monácska, fáradt vagy, nem hülye, azért sirsz mindenen... na, megyek, mert még el is kések a gyerektől... :cry:

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


[quote="monácska"]
írta:
monácskaJöhet.................... :):):):):):):):):)


:D :D :D

Kép Tükörkép

Kép Apai nagyapa kezében. Ezt azért raktam be, mert annyira édes babás még ezen a képen a kis rugdalózójában. A többin meg már egész nagylány.

Kép Keleti kényelem

Luca is ugyanúgy anyatejezik és pluszba kanalazik. :) Nyaraláskor a tengerparton olyan husi képek készültek róla, hogy csak na! :D 6 hónaposan 7,85kg volt azóta nem tudom, hol tart. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.11.03 20:23-kor.

biribon
 
 


Linocs, ez szörnyű lehet! Jobbulást!!!
Biribon, nálunk délben van főzelék, utána 1 órával még egy kis szopi, este fürdés előtt szintén egy kevés főzelék, fürdés után meg szopi. Pontos mennyiségeket nem tudok... :) Délután valamikor van gyümölcs is. :) Jó kis cipőket vettél, de én még várok vele. ;) Nagyon édesek a képek!
Eszterxx, nagyon cuki a kis zsonglőr Andris! Az első képen, mintha egy ujján pörgetné a labdát! :D

KépKép
KépKép
mni
 
 


Niki!

Szoktam járni a Gulliverbe...tavaly is ott vásároltam.Igen,bárki bemehet.A bejáratnál mindenki kap egy vevőkártyát.Iszonyat nagy a választék,szinte túl sok(k) is...

Biribon!

Sztem nem szabad használt cipőt adni a babákra.Én használom a srácaimnál a Superfit-et és nagyon bevált.Egyátalán nem ázik be és nagyon kényelmes.Az áruk kicsit borsos de megéri mert nem megy tönkre és biztosan szárazan tartja a baba lábát még ha pocsolyába is lép vagy havas lesz a cipőcske.

Sajnálom a nemalvókat :( nagyon sz@r lehet...

Fanetta!

Szal itt jártatok a szülővárosomban :wink: Gödöllőn?!Akkor úgy látom tetsztt a Kastélyunk :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Olika is már így ül:

Kép

Itt inhaláljuk...rossz látni de nem olyan vészes..már megszokta...

Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Csak gyorsan :oops: :oops:
Nebulával úgy beszéltük meg, hogy 10 óra felé jönnek Marcival. :D

Judit!
Üröm tényleg nem itt van. Talán az új M0-ás segítség lehet neked, mert a férjem is úgy jár be dolgozni az Árpád hídhoz.
A Rákosligeti lehajtótól már csak 5 percre vagyunk. :wink:

Igyekszem több mindenre is majd reagálni, csak hát vége a szünetnek, edzés, zöldkártyát csináltattam ...... :oops:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Monácska, az alvás nálunk is hasonló immár két hónapja, a lelkiállapotom is hasonló. Életemben nem voltam még ilyen ingerlékeny... :oops: Szóval megértelek. :?

Eszterxx, asszem a Picik és Kicsik című könyvben ajánlják azt, ha önálló elalvásra akarod rábírni a picit, hogy hagyd sírni, majd 5 perc után menj be, simogasd, de ne vedd ki, majd rövid idő múlva megint gyere ki, stb. A lényeg, hogy a gyerek tudja, hogy a közelben vagy, hallod, nincs magára hagyva, DE anya altatás után már nem bújik, stb.. Pár nap alatt rájön, hogy nincs értelme sírni, mert akármennyire bömböl, akkor sem lesz kivéve az ágyikóból, azért a kis simiért pedig nincs értelme így strapálnia magát. Erikkel ezt kb. 15 hós korában játszottuk el, amikor állandóan bohóckodott lefekvéskor, mindig felállt az ágyban, és ez egy-másfél órán keresztül így volt. Éjszaka is többször ébredt, és fél-egy órát kellett simizni, mire visszaaludt. Már többször elaludtam az ágyára borulva. :roll: Első nap 2 óra bömbölés volt, másnap egy, utána már csak fél-fél óra. Kb. egy hét alatt átálltunk arra, hogy 10 percen belül elaludt mindenféle nyafi nélkül.
Laurát én még picinek tartom ehhez, de a barátnőm az ugyanekkora gyerekkel megcsinálta és nála működött.

Kép

Kép
mzx
 
 


A Picik és Kicsik nekem is megvan, én is olvastam ezt a módszert. Petinél ki akartam próbálni annó, de mire rászántam magam, már nem volt rá szükség. De sok helyről hallottam, hogy max két hét, és beválik. Viszont nagyon el kell határozni magát az embernek, és nem feladni a felénél, mert akkor rosszabb, mintha nem csináltál volna semmit.
Szóval én is ajánlom.

Képek szuperek!!!
Vendég
 


Monácska: okés, ha jobban vagytok reggel (amiért szorítok), akkor csörögj rám.

Kép
KépKép
nebula
 
 


Triplán küldte el a hsz-t, így ezeket törlöm. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.11.04 02:13-kor.

biribon
 
 


... :shock: ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2008.11.04 02:21-kor.

biribon
 
 


Most megyek lefeküdni (most nem reagálok), de ma készült ez a szundikálós kép Lucáról, nekem annyira édes, szépséges rajta, hogy nem tudom megállni, hogy ne tegyem be... :oops:
Imádom! (Apa reggel utazik... :cry: :( :cry: )

Kép

Kép

Jó éjt!

biribon
 
 


Sziasztok!

Nem voltam sokáig, semmi időm nincs. Pepike beteg lett aztán én mostmeg Alizka de ez nem egyszerű!
Én nem tudom mi lehet a baj de vízszeűen kakil kb.2 percenként.
Nem marad meg benne semmi. Smectát írt a dokinéni de semmit sem használ, örülnék valami tanácsnak!

Csak az uccsó oldalt néztem meg,

Linocsnak mielőbbi gyógyulást, tudom milyen rossz ha még magát sem képes ellátni az ember és ott a pici is.

Monácska, Biribon nagyon aranyosak a képek!!
Panny!
Kicsit ijesztő kívülállóként ez az egész de annyira szép és jókedvű a fotókon Olivér!!!!

Az éjszakai ébredéssel mi is küzdünk kb. 3 szor kel egy éjszaka, sajna pepivel is így volt és sokáig így is maradt, úgy hogy nem számítok sok jóra, majd alszunk ha iskolatáborba mennek! :lol: :lol:


Szép napot mindenkinek!!!

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepike, napi 2x 1 széntablettát kaphatnak a kicsik, nálunk már napi 1 től is 2-3 nap alatt rendbe jött. Illetve van egy hipp ORS 200 nevű répalé, az is nagyon király, de az receptes. Illetve lehet hogy anélkül is kiadják drágábban, ezt nem tudom.
Ezekkel együtt tuti elmúlik!
Vendég
 


Biribon!

Sok-sok kitartást az apa nélküli napokhoz. Minap amikor az esti dillemában voltál (pelenkázás, nem pelenkázás), sokat gondolkodtam rajtatok, hogy milyen sokat megteszel
Luca anyatejes táplálásáért. A szopik számát lehet növelni az est/éjszaka folyamán, a tápszer is ottvan azért a dobozban (bár az már bonyolultabb), de az előző nap lefejt tej mennyisége tényleg micsoda kincs, és elhiszem, hogy figyeled a kis milliliter vonalkákat a cumisüvegen. :roll: :roll: :wink: Minden elismerésem. :D Képekből soha nem elég.

Judit18!
Ikeába kiszoktál járni, onnan már csak 15-20 percre vagyunk. :wink: De jövőhéten persze benne vagyok egy Ikeázásban. :wink: A habtapit én is tisztántarthatatlannak minősítem, legalábbis tényleg problémás. Főleg, hogy nálunk a nagyok is állandóüan henteregnek rajta az udvaros ruhájukban is. De nem tilthatom, félóránként nem öltöztethetem át őket.... Én is gondolkodom lentre valami más megoldásban. Bár ha nagyon beindul majd Zsomb úgyse marad a játszóhelyen. Bár azért jó egy kis pihe puha hely ahhová le lehet velük kuporogni ezt-azt csinálni..

Szilvánusz!
Merre vagy? Sikerült Marci szobáját össszehozni.

Linocs!
Jobban vagytok?

Panny!
Először nekem is ijesztő volt a készülék, de ha nem sír Olika, akkor biztos nem zavarja annyira. Mi még mindig elég labilisan ülünk. Mászásban látszik hogy jutunk előre, de még nem indultunk el.... :wink:

Pepike!
Ez a hasmenés ijesztően hangzik, vigyázzatok a kiszáradásra. Mi is Smectát szoktunk használni, nem segít?

Minden kialvatlan mamát nagyon sajnálok, tényleg ingerlékeny az ember, ha kialvatlan. Nálunk is van néha fenntlét éjszaka, de utána vannak jól alvó éjszakáink, így be tudom valamikor hozni a hiányt. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 



Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?