Új privát üzeneted érkezett!

Eperke: Ez a babakoncertes találka jó ötlet!! Szerintem simán jöhet Zsófi is, annyira biztos nem szigorúak :lol: :lol: Mi már jelentkeztünk a novemberire, szóval mi tuti ott leszünk :wink: Tényleg jó lenne találkozni.

Ildi: 31 leszek :?

Nálunk is már mindennapos téma a tesó. Reggel néztem Barnus csecsemő képeit és olyan régen volt már. Akkora nagyfiú.
Voltunk ma a dokinéninél, 9750 gramm Barna. A Prevenalt végül most nem adattam be neki, megbeszéltük, hogy megvárjuk az 1 évet, hogy akkor már csak 2x kell szúrni.
Régen hoztatok képet, én is, szóval itt a mostani kedvencem: :lol:
Kép

KépKép
kutyfül
 
 


Hú tényleg nagyfiú lett Barna, jó lett az új vonalzó is. Boldog hófordulót neki.
Kutyfül, akkor két évvel vagyok fiatalabb, én augusztusban voltam 29. :lol: Az jó, ha mindennapos kérdés a tesó, remélem hamarosan újra sok baba lesz itt :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Először, vicsok, gratulálok! :lol: Azt hiszem, eperke viszi a pálmát kis korkülönbség tekintetében, de látod, megoldják, pedig biztos nem egyszerű. Nálunk kb 19 hónap lesz a korkülönbség, az is izgi lesz :lol:

Én ma voltam ultrahangon, kistesó már 7 cm, koránál picit idősebb, valószínű hamarabb fogant, de tökéletesen egészséges, és szerintem nagyon szép :lol:

Megnyugodtam, hogy minden oké vele :D

Tegnap Zsófi majdnem megfulladt :shock: Taknyos, félrenyelt egy darab kekszet, és mivel nem kapott levegőt, nem tudta felköhögni, már hörgött és vörös volt a feje. Lógattam a lábánál fogva, meg valahogy kivertem belőle, utána 10 percig sírtunk mindketten :oops:
Vendég
 

 
 

húúú panndi, ez szörnyű. Nekem is volt egyszer babakeksszel hasonló (na nem ilyen lelógatós), azóta nem is mertem adni....Főleg, amióta hallottam, hogy oxigénhiánny miatt durva következményei is lehetnek egy komoly félrenyelésnek...na jobb erről nem is beszélni, akkor minden oké. Olyan gyorsan halad a kistesó vonalzója is...mindjárt szülsz... :wink:
betegség: semmi új, takony-takony....sima nátha a doki szerint, majd elmúlik...

Kutyfül
: Barna édes!!!!! én imádom Botin a kapucnis cuccokat :lol:

szülinap: lányok, én mindenkit körözök, már 32,5... :cry: :cry:
Vendég
 


koncert: hol lesz és mikor? és milyen koncert ez?
Vendég
 


Kép Kép Kép
Vendég
 


Nagyon édesek a fiúk! És milyen nagyok már! :D

Koncert: A Művészetek Palotájában lesz nov.17én, babakoncert klasszikus zenével. Kutyfül leírása alapján nekem nagyon megtetszett. Már én is jelentkeztem rá.
Remélem nem szól közbe betegség, és el tudunk menni. Csak azért, mert pénteken voltak nálunk ismerősök és mára a kislányuk bárányhimlős lett. Szóval elég sanszos, hogy Zsófi is elkapta. Úgyhogy péntektől számolva 3 hétig izgulhatunk és leshetjük a pöttyöket. :?

Én is hozok képeket, ha lesz kis időm, a hétvégén sokat fényképeztünk a Balcsin.

Panndi: Nálunk 10 nap híján 18 hó a korkülönbség, tényleg mi vezetünk eddig. :D Hát nem mondom, hogy egyszerű a dolog, de valahogy boldogulunk. Az a rossz, hogy Zsófi még kicsi ahhoz, hogy megértse, hogy Eszti nem játékbaba, nem lehet ráfeküdni, hurcolni, bemászni hozzá a kiságyba, etetni mindennel stb.. Így nagyon oda kell rá figyelni, mit csinál Esztivel, mindig a sarkában kell lenni. Remélem hamarosan eljut addig, hogy megérti, akkor talán kicsit könnyebb lesz.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Hú Panndi, én is tiszta kiborultam volna. :shock: Jó, hogy nem lett Zsófival semmi komolyabb. A hideg is kiráz az ilyentől....
Lillának is le kellett már egyszer nyúlni a torkán, szintén kekszért, mondjuk ez már nem babakeksz volt. Nekem az volt a szerencsém, hogy már láttam ilyet és meg mertem csinálni. Még Lillu nem volt, amikor egy ismerős 8 hós kisbabának az anyukája, így halászta ki a kekszet a pici szájából. Az anyuka fel se vette, 3 gyerekkel, öreg rutinos róka az ilyen helyzetekben, de mivel én akkor láttam ilyet először (egy másik gyermektelen fiúval, azóta mindig ezt emlegetjük, ő még jobban sokkot kapott), levegőt se kaptam és azt gondoltam erre én nem leszek képes, na azóta kellett, mert Lillu is félrenyelt. :shock: Nem csodálom, hogy sírtál. :wink:

Ahogy Babett is mondta, tényleg rohan Kistesó vonalzó, örülünk, hogy minden rendben Vele. :lol: :lol: :lol:

Eperke!
Mi is vártunk már bárányhimlő pöttyöket, mi dokink szerint két hét a lappangási idő. Mi megúsztuk, remélem Ti is szerencsével jártok.
Nálunk kerilányom sokat van, ő is hasonlókat csinált Lillával, mint Zsófi, néha az a pár óra is sok volt, szóval kitartást hozzá. Fanni 5 éves lesz, Vele már azt sikerült megértetni, hogy mi a babakaja. Sokszor felnőtteket is kiosztott, hogy azt Lilla nem ehet, mert tejes, miért vesznek Neki ilyen hülyeséget. :lol: Ösztönzőként persze azt mindig neki adtam, amit Lilla nem ehetett meg. :lol:

Babett! Boti csodaszép nagyfiú lett. :lol: A képek alapján megállapítottam, hogy Lillát Botihoz küldjük továbbképzésre papucshordás ügyben. Lilla mindent levesz, mondjuk papucsa az nincs, de zokni, harisnya, mamusz, szandál sem ellenfél. :shock: Nálunk rengeteg kő van, én hülyét kapok, ő meg mezítlábasan jön mutatni a kis hideg talpit. :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


A babakoncerten mi is gondolkozunk, majd meglátom, hogy tudunk bemenni :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ildi: ez a cipő egy főnyeremény, nekem nagyon bejött, netről rendeltem! olyan mintha mezítláb lenne, de mégis van rajta valami. Boti egyszer sem vette még le szerencsére, de nem is csúszik le, szóval nem olyan, mint egy zokni. Nekünk minden tapadós talpú zokni lecsúszott....
Vendég
 


Babett, egy linket fel tudsz tenni esetleg a papucsról? megnézném én is, vesztenivalónk nincs :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: A liliput oldalán olvashatsz róla, de én a babamosolyról rendeltem, ott kicsit kevesebb volt a postaktg. Amúgy délután megrendeltem, és másnapra itt is volt! Sajnos nem olcsó, és lassan rendelhetem a következő méretet, de nekem tetszik, na és én semmiképp sem akartam rendes cipőt itthon a lakásban adni.

http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... page=cipok

http://www.babamosoly.hu/web/index.php? ... &Itemid=42
Vendég
 


A borostyánláncos oldalon is lehet ilyen tutyikat kapni. Mi most egy bőrtalpú zoknit kaptunk anyóstól, de simán lecsúszik Barna lábáról. :cry:

Andi: Milyen nagy már kistesó! :lol:

Babett: Boti nagyon édes a képeken! Ő is olyan nagyfiú már.

Eperke: remélem nem tör ki rajtatok a bárányhimlő!

KépKép
kutyfül
 
 


Ezeket a cipőket én is néztem anno :)

Nálunk Zsófi szandálban nyomul a kövön :lol:
Vendég
 


Kutyfül, babett, Nektek akartam írni, hogy nagyon nagyot nőttek a fiúk :lol:
Vendég
 


ildi: Ti még jártok úszni? olyan rossz, h most nem mehetünk... :cry: remélem Boti nem felejti el az eddig tanultakat, már 4 hete nem voltunk... :?
Vendég
 


Hát mi is járunk...kivéve amikor betegek vagyunk, pl. most :twisted: de jövő héten mehetünk már :lol:
nagyon klasszak ezek a cipők, apával döntünk, hogy szandi vagy ez, mert Lillunak már kilóg a lába a 20-as szandiból. Az ára minden gyerekcipőnek borzalmas, én csak azt nem tudom elképzelni, hogy két minimálbérből hogyan tudnak gyereket nevelni :shock: Lilla megfázása eddig 7500 Ft-ba került, nem sajnálom, ki is tudjuk fizetni, szóval nincs ilyen gond, de tényleg sajnálom azokat, akik kevés pénzből vergődnek napról napra. :cry:

Babett, köszi a linket, nagyon sok jó cuccot láttam rajta, szóval biztos számíthatnak rám :oops:

Lilla amúgy mindent levesz a lábáról, nem lecsúszik neki, ez baj :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


én úgy láttam, hogy a Művészetek Palotájában az a koncert kicsiknek szól...vagy nem?

én is ajánlok vmit, mi nagy Gryllus rajongók vagyunk Botival:

November 30. (Vasárnap)
10.30-kor - MOM (Bp., XII. ker.) Műv. Ház, NÓTÁS MIKULÁS, G.V. és a Kodály-iskolások

December 7. (vasárnap)
10.30-kor - MOM (Bp., XII. ker.) Műv. Ház, NÓTÁS MIKULÁS, G.V. és a Kodály-iskolások

Nálatok már lesz idén Mikulás???
Vendég
 


Babett: Igen a MÜPA-ban a koncert 1 év alatti gyerekeknek van. Barna nagyon élvezte.

KépKép
kutyfül
 
 


Nálunk lesz céges Mikulás buli, oda elmegyünk, meg a Mikulásos hétvégén megyünk Miskolcra, és azon belül lesz egy ilyen program:

http://mikulasvonat.pipelinedesign.hu/

Na nem tudom, még mit akartam, nem akar múlni sem a hányás, sem a kismama fáradtság, szóval hulla vagyok :shock:
Vendég
 


Én is hoztam fotót :D Kép Kép
Vendég
 


Babett, nálunk tavaly is volt Mikulás :wink: , igaz elsősorban kerilányom miatt :lol:
Idén mi is az itthoni mikuláson (tesóm lesz, neki már kötelező évi feladat :lol: ) megyünk Lillával az egyik nagypapa munkahelyére Mikulás ünnepségre ill. Apa cégénél azt csiripelik a madarak, hogy Disney on Ice produkció lesz az ajándék, remélem oda is megyünk (gyerekkoromban soha nem jutottam el, lehet én jobban fogok örülni, mint Lilla, ha tényleg ezt hoz a Mikulás :oops: )

Panndi, Zsófi nagyon szép kislány :lol: Kistesóhoz meg kitartást, ha a hányás nem is, a fáradtság szerintem múlóban lesz :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Vicsok, ez aztán a hír! Gratulálok!

Eperke, hát tényleg nem lehet egyszerű két picivel...

Andi, lábonlógatós morzsakirázás nálunk is volt már. Esztike almafalatkában fuldokolt. Jól megijedtem én is, de gondoltam, hogy a gravitáció kiviszi... Így is lett. Eszti olyan nagyon még meg sem ijedt.

Megvagyok ám, csak 1001 dolgom van. Egyre közeleg a költözés - már csak 1 hónap, oh yeah!!! A mostani lakásunkategyre jobban utálom a szomszédok miatt. Ja, meg penészednek a falak, királyság! Na mindegy, már eladtuk, majd az új tulaj kitalál valamit.

A költözésig még rengeteg vásárolnivalónk van az új otthonunkba. Új bútorokra most nem jut pénz, de azért egy csomó kisebb kiegészítő is kell, függönyök, karnisok, fürdőszoba-polc, tükör, stb. A ház nagyon szép lett, és nagyon praktikus is! Már alig várom, hogy ott legyünk!

A hitelkérelmünket is most intézzük, konkrétan holnap megyünk aláírni a papírokat. Persze ilyenkor anyósom nem ér rá... :? Eddig akárhányszor kértem, hogy jöjjön el, mert dolgom lenne, sosem "tudott" jönni... Mindig csak akkor jön, ha neki kedve van. :?

Közben csinálom a sulit, a statisztika házidogám már kész, most készülök a vizsgára (november 15.), és aztán november 30-ig még egy házi dogát le kell adnom.

Ja, és most beteg is vagyok, torokfájás, köhögés, áh, nagyon sz@r.

Remélem, Ti jól vagytok!

(Ja, hátha valakit érdekel: Fóton a mellettünk lévő sorházi lakás még eladó, és a szomszédos épületben is van még 2 vagy 3 eladó lakás jó áron. Decemberre tető alá kerül az a ház is, tavasszal lesz költözhető.)

Kép
waterlilly
 
 


most láttam csak a képeket, Kutyfül, Barnabás nagyon tündéri, Andi, Zsófika is!

Sajnos én még a szülinapi képeket sem tudtam letölteni, mindig elfelejtem, ma este hátha összejön...

Kép
waterlilly
 
 


Anett, én úgy várom már, hogy költözzetek, tök közel lesztek :)
Vendég
 


Jaj, Babett Botikáját kihagytam, tündéri! Olyan szép szőke haja van!

Képzeljétek, Esztinek észrevétlenül kibújt a 7. foga is.

Andi, bizony, nagyon közel leszünk! :D Remélem, össze tudjuk majd hozni a csajokat játszani! :D

Kép
waterlilly
 
 


Lilly! Eszti lassan utóléri 8. fogú KisLillát :lol:

Jó, hogy lassan meglesz a szép házikó, a zajos lakás helyett :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Zsófinak 12 foga van, és ezerrel jön a következő :shock:
Vendég
 


Andi, Zsófi mindenben előrébb tart, készülj fel, hogy 10 évesen megírja a kisdoktoriját! :lol:

Tücsi megint úgy eltűnt! Tücsi, brékó, brékó! :shock:

Kép
waterlilly
 
 


Kép Szülinapos

Kép Szülinapi csákóm is volt

Kép Kaptam sok lufit is

Kép Itt Dobogókőn kirándultunk

Kép
waterlilly
 
 


Anett, nagyon nagylány lett Eszter, jók a képek :lol:
Vendég
 


Eszti nagyon szép a képen! Jó magas is lesz, ahogy elnézem, nekem mindig tetszettek az ilyen hosszú babák :lol:

Na jó, hogy a fogak versenyében kicsit felzárkózzunk, Lilla ma reggelre növesztett egy kilencediket :lol:

Én a kis doktorimnak 30. éves koromra is örülnék, de addigra se lesz meg :roll: :wink: Zsófi lehet ebben majd engem is leköröz, ahogy most állok :lol:

Tücsit én is hiányolom :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Babett: Botinak nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!! :D:D

Lilly: De jók ezek a képek Esztiről!! Nagyon szép kislány :lol:

Panndi: Zsófi is nagyon szép :lol:

Fogak: Nikinek eddig 5 van :)

Mikulás: Igen, lesz Mikulás a csajoknak. Vivi is egyéves volt, amikor mentünk a páromék céges Miku ünnepségére, és idén is megyünk :D Sőt, Vivi már egyhónapos korában kapott onnan Mikulás csomagot :D Remélem Niki is fogja élvezni :D Mi viszont inkább narancsot, mandarint pakolunk a csizmájába :D De még a virgácson is gondolkozunk :D:D:D
lamme
 
 


Eszter nagyon megnőtt és meg is változott, rég láttuk :lol:

Ha már a fogaknál tartunk....nálunk kb 2 hó alatt jött ki 8, aztán 2 hónapja csend van.... :shock: :shock:

Nálunk holnap lesz a szülinapi buli, ma sajnos temetőket jártunk......ez már mindig így lesz...???? :cry: De azért holnap mindent pótólunk :lol: (majd hozom a képeket :wink: )
Vendég
 


már találtam egy bevállalós Mikulást...már csak egy ruci kell neki :lol: :lol:
Vendég
 


Babett: Botinak nagyon boldog szülinapoz kívánunk!!!!

KépKép
kutyfül
 
 


Botinak boldog születésnapot!
Vendég
 


Babett: Botinak nagyon boldog első szülinapot!!!!!!!!!!

Lilly: Eszti nagyon édes a képeken! És milyen szép, nagylány már! :D

Panndi: Zsófi is nagyon édes!! :D

Kutyfül: Barna helyes kisfiú lett! :D
Erre a koncertre annyi a jelentkezés, hogy kell küldeni 1 mail-t? visszajeleznek? Mert én már a hét elején jelentkeztem, de még nem jeleztek vissza semmit. :?

Mikulás: Mi is szeretnénk Zsófi miatt Mikulást, az öcsémet már meg is kértem rá. Már csak egy ruhát kell beszerezni nekünk is. :D

Fogak: Zsófinak kb 15 hós koráig kibújt 16. Az utolsó 4et még mi is várjuk.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


hoztam pár szülinapos képet:

Kép Ajándékok el elmenekülve :)
Kép A torta....
Kép A csodás tüzijáték :)
Kép Ajándékok között
Vendég
 


köszi mindenkinek a jókívánságokat
Vendég
 


Boti jó nagyfiú lett, hihetetlen, hogy már-már minden baba egy éves, még lassan eperke Esztije is :lol:

Képzeljétek, tegnap összehasonlítottam Zsófi és tesó ultrahangos leleteit. Mindkét esetben 12+4-nél voltam UH-n, Zsozsi 46 mm volt, tesó 69 mm :shock: Hát mi lesz itt? :lol: Szerintem Zsófi később fogant, tesó meg hamarabb, de így elég nagy a kontraszt :lol:
Vendég
 


Botinak mi is boldog első szülinapot kívánunk! Nagyon jók a képek és a torta is nagyon szép volt :lol:

Panndi Neked a rosszullétek javultak valamit?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nem, most megint rosszabbak :?
Vendég
 


Hát ez nem jó :cry: , Zsófi mellett sok időd meg nem hiszem, hogy marad pihenni, de azért próbáld meg, meg fogadj el minden segítséget, már ha van :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Apa a segítség. :wink:
De még tanulnom kell, szombaton lesz remélhetőleg az utolsó vizsgám a főiskolán, már nagyon le akarom tudni...
Vendég
 


Botika nagyon édes a születésnapos képeken is! Nagyon szép kisfiú, mi lesz itt később?! Szegény lányok! :lol:

Panndi, hajrá, tanulás!

Jó, hogy mondjátok a mikulást, bizony, most már arra is készülni kell, szerintem gyümölcs és babakeksz kerül a csomagba.

Amúgy most már 3 órája alszik a nagylány, várom, hogy felébredjen és mehessünk ki sétálni! Tisztára unatkozom! :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Hát, Lilla már csokit is kér majd Mikulásra :oops:
Anett!
Átküldöm Lillát szívesen Neked, mi már azért sétáltunk újra 2 órát, hátha elfárad és alszik, de nem :roll: :wink:
Én meg elnézegetem csendben pihenve Esztit :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Babett: Nagyon aranyosak Boti szülinapi képei! Helyes kisfiú! :D

Panndi: Azért lesz még 1-2 sírós napunk, míg Eszti is 1 éves lesz...Jó lenne már túl lenni ezen a sírós időszakon, hisz már mindjárt 2 hónapos.
Drukkolunk a vizsgához!
Mi is mindig összehasonlítgattuk az UHkat. :D Az elején még én is meg voltam ijedve, hogy mekkora baba lesz, ha már most nagyobb mint Zsófi, de a végére aztán kiegyenlítődtek a különbségek. Sőt, még kisebb súllyal is született Eszti, mint Zsófi.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Na hát én ezen még nem is gondolkodtam, mit hozzon majd a Mikulás, de játékot tuti nem, na és csokit sem. Én nem is tudom mi lesz karácsonykor, Boti már a szülinapjára begyűjtötte az összes "kívánt" játékot. És már Dunát lehet velük rekeszteni....na így hogy ne kényeztessük el a gyereket??? pedig mindenki "csak" egyet hozott neki, de hát - szerencsére - sok a rokon. :lol: És mindjárt itt a karácsony is.... :shock: :shock:
Szóval majd kölesgolyót rakok a télapós csomagba, na meg egy virgácsot :? .... :wink: Szóljatok, ha tudtok vmi olcsó, de azért nem annyira gagyi mikulásruhaárusító helyet....

Nálatok is volt dobálózós korszak? meddig tart ez? és mikor érti meg, hogy nem minden olyan, mint a labda???? :shock: :shock:
Vendég
 


Babett! Lilla mérgében hajít el tárgyakat, most is csinálja :lol:

Virgácsot ő is kap :wink:

Nálunk is ez a helyzet, Lilla sok embertől kap ajándékot, én is azon gondolkoztam, hogy névnapjára mit veszünk, ha mindent megkap karácsonyra :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: