Új privát üzeneted érkezett!

Hú, lányok, kipróbáltam a R.R. tornát... Jól esett, bár természetesen nem tudtam minden gyakorlatból annyit megcsinálni, amennyit kell. De lényeg a fokozatosság! :roll:

Zsu
fel van fújódva és érzékeny... :roll: Kár, hogy még csak ennyire az elején tart a ciklusnak, már kezdtem kombinálni :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Laptető.
Enyém a lap alja. Catnek szerencsét hozott. Remélem nekem is.

Ügyi vagy. Kíváncsi vagyok az RR tornára én is.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Nem volt nagyon nehéz a torna????

AZ a baj,hogy én mindent adj uram isten rögtön csinálok...félek,hogy nem tudnám fokozatosan csinálni és valami baj lesz előle...bár nem vagyok én olyan fitt,hogy végig csináljam elsőre :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi!
Tesztet csináltál azóta??

picimami

de. Nehéz volt. Meg is álltam, ahol nem bírtam. De most olvastam egy másik fórumon, hogy állítólag tele van hibával, és nem is szabadna, vagy nem így, vagy nem ennyit...
Na mindegy, az élet úgyis túl bonyolult, az volt a jó, amíg cigiztem, akkor tudtam, hogy rosszul csinálok valamit, de mióta hízom, azóta azt tudom, hogy nem jól eszem, nem jól mozgok... szóval kicsit kezd elegem lenni... :twisted:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Picimami!!

Azóta nem teszteltem bizony ám, de nincs kedvem tesztelgetni már. Múlthéten volt olyan érzésem na most fog jönni piri, nagyon görcsölt a hasam de mégsem. Nem értem én ezt az egészet :roll: :roll: :roll: :roll: Mostmár úgyis mindegy majd lesz valami :roll:

Kép
Kép
minimano74

Most inkább rátok vagyok kiváncsi mikor lesz újabb ++++ teszt. Hozzátok Lányok mondjuk jövöhétre valaki okszi :?: ha nekem mostanság már úgysem lesz :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Arra sem emlékszel mit mondtak múlkot uh-n, hány mm volt a méh nyálkahártyád??
Nekem is volt ilyen 2005-ben. Nem menstruáltam, majdnem 9 hónapig.
1-2 mm volt a nyálkahártyám

picimami

Nem mondta a doki hogy hány mm csak azt mondta hogy rendben van a nyálkahártyám :roll:

Kép
Kép
minimano74

Értelek.
Csucsu dokijánál voltál?
Vagy nem gondoltad hogy elmész még valahová?

picimami

Nem a saját dokimnál voltam, hát még várok egy kicsit :roll:

Kép
Kép
minimano74

Nyugodt vagy nagyon.
Irigylem az erődet. :oops:

picimami

Hát azért nem vagyok annyira nyugodt, de úgyse tudok mit csinálni :wink:

Kép
Kép
minimano74

Úgy örülnék ha kiderülne hogy kismama vagy. Csak később mutatja ki.

picimami

Én is mindig elégedetlen vagyok...dehát ez van...a múltkor is elkezdtem a tornát,2 hétig nem birtam menni :lol:
Többet nem csináltam,akkor is azt mondták hogy fokozatosság...hár most nem erőltetem...van otthon egy stepperem majd azon lépegetek esténként :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Gabi...ne agyalj rajta és akkor lesz nagy boldogság majd meglátod.
Nekem is akkor lett a fiam,amikor úgy döntöttem nem foglalkozom a dologgal,ha jönnie kell úgyis jönni fog a kis cseppke :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hát Pici remélem igazad van :wink:

Törpiri tudom ám az én lányom is úgy fogadt mint a fiad. :wink:

Kép
Kép
minimano74

fogadt=fogant :oops: :roll:

Kép
Kép
minimano74

Olyan feszült vagyok most..
És álmos.
na megyek viszem a húgomat fodrászhoz.
Majd megyek körmöshöz
Jók legyetek

picimami

Picikém te is jól legyél és legyenek szép körmeid :wink: :wink: Én lassan megyek haza mosni, körmözni :wink:

Kép
Kép
minimano74

NIncs kedvem dolgozni!!!!

1 hét szabi után ez kínzás :wink: :)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Nem szabad elmenni szabira :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az tuti hogy rossz lehet neked :roll:

Kép
Kép
minimano74

Dehogynem...SZABAD :wink:

Már alig várom a téli szünetet is az iskolában.... :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Halihó!

Megjöttem én is!
A hétvégére elutaztunk anyuékhoz, csak sajna olyan hirtelen indultunk el (apa hazért, pakoltunk, Daniért mentünk és GO Veszprém), hogy nem volt időm már elköszönni! Bocsi érte!
Szóval itt vagyok! Ma nem menem gyakszira sem, mert nem vagyok valami jól. Kicsit fáj a torkom, de a legnagyobb bajom, hogy levert, fáradt és kedvtelen vagyok. A cickóim 3 napja olyannyira kegyetlenül fájnak, hogy hason feküdni nem tudok. :roll:

Gabi!
Most akkor, pontosan hány napja is késik??

Picikém!
Hogy vagy? Valami tünet? Mi kb. egy időben járunk a ciklusban. :wink:

Törpiri!
Gratula a kislányhoz! ÉNIS - ÉNIS - ÉNIS!!!! :wink: :lol:

Nika!
A csuklós buszt Dani a szülinapjára kapta a sógoroméktól, de majd megkérdem, hol vették! OK?

Kép
oriandy

Köszi :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Andy!

Jók a tüneteid. :D

Törpiri!

Gratulálok a kislányhoz!
Te biztos nem olvastál vissza annyit, így Neked is leírom.
Amikor Benivel voltam terhes, akkor Horvátországban nyaraltunk. Indulás előtt már nem csináltam meg a tesztet, pedig sejtettem a jó hírt, hiszen akkor más késett. De kint azt álmodtam az egyik éjszaka, hogy lányom lesz és Lilinek fogják hívni.
Amikor hazaértünk pozitÍv lett a teszt, és mi azt hittük, hogy tényleg kislány lesz. Egészen a 19. heti Uh-ig. Apa csalódott is volt egy picit... De imádja a fiát.
Nekünk csak a harmadik lesz lány, de azért, hogy fiú kényeztethesse. :D
Viszont azóta a Lilit lecseréltük Zoéra. De nagyon tetszik nekem is az a név. Jót választottatok!
Vendég

Reggel még a bölcsi előttt írtam egy csomót nektek, de megint nem küldte el a gép. Most pedig nincs erőm újra leírni.
Fáradt vagyok, és Beni még mindig nem alszik...
Vendég

húúúúúúúúúúúúú csajok már megint elfordultam kicsit és két oldal kapásból :):):):

voltunk apával vásárolni vettünk a gyereknek buszt majd mindjárt felteszem :):):))
A seprű virtuóz :9
Kép Kép

Tegnap mi is akcióztunk bár tegnap előtt akartunk de gege nem akart aludni végül nagy harcok árán kettőnk között igy elmaradt de tegnap bepótóltuk :)

Nemlajos régen én is szerettem az ilyen kézimunkát de annyira nincs hozzá türelmem :) régen annyi szép pulcsit kötöttem még a barinőimnek is de most már hozzá se tudnék kezdeni :9
De te nagyon ügyi vagy a libás nagyon szép lehet majd én is elkezdek iylet téli sötét napokon ha nincs más dolgom :):):) bár a gyerek mellett nem egyszerű ilyeneket majd ha öreg leszek :):):)

Törpiri tök jó én is kislányt szeretnék második babaának de ha kisfiú lesz ha összejön az sem lesz baj :):):)

Gabi a lh teszt én úgy tudom jóstesztnek is jó ha reggel csinálod és pozi akkor az babát is mutathat :)

nika70
Salgótarján

ja és a busz 1490 ft volt itt van egy nagyon jó kis játékbolt a városban láttam 500 ft-ért takarítókészletet is :):):)

nika70
Salgótarján

Én az elsőben is bíztam,hogy kislány lesz,és csalódott voltam amikor azt mondták kisfiú..igaz már nem adnám egy lányért.
Ezzel a kis babyvel meg annyira rosszul voltam,úgy volt,hogy meg sem marad,de valahogy végig olyan érzésem volt,hogy ez csak lány lehet.
Ma is első kérdésem az volt az orvosnál... :lol:
Mondta,hogy jó várjak még csak a fejénél tartunk majd haladunk szépen lefelé...
Aztán már csak azt láttam,hogy szegénykém hadonászik végig a kezével,hogy hagyják már békén,de én azért még elnézegettem volna :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nika: DE ari a kis seprűs boszorkányod:)

gabi: nem akarsz egy tesztet csinálni?? Hátha:)

Kép
csucsu05

Nika!

Jó a busz, és látszik, hogy tetszik Gegének.
Te ilyen melegben is adsz rá harisnyát? Vagy csak nálunk van nyár?

Törpiri!

Másodiknak mi is szerettünk volna lányt, mert én szeretnék azt is, és félek, hogy valami miatt nem lehet majd harmadik.
De így ez a gondolat kizárva, minden rendben lesz, és majd 3 év múlva jön a kiscsaj.
Egyébként Apa szeretné nagyon, mert állítólag a lányok apásabbak. Bár kétlem, hogy van olyan gyerek, aki Beninél jobban tudna ragszkodni hozzá. Imádja Őt. :D

Én ma már voltam vásárolni is, és védőnőnél is. Mozgalmas nap volt. :D
És Beni még mindig ébren...
Vendég

Hát az én fiam is felér 3 lánnyal..engem is állandóan szeretget...az apjával mondjuk csak a hétvégéket tölti,de hát azzal is amit művelnek :roll:

Úgy kell rászólnom az apjára is,hogy nem lányod van és nem 3 éves...ne ajnározd már annyira...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hogy jut ilyen eszedbe,hogy nem lehet 3.baba????? :shock:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Azt nem ismondtam, hogy a védőnő megkérdezte, nem tudom-e véletlenül a súlyomat.
Mondtam, hogy ugyan nem véletlenül, de tudom, mert a diabétesz miatt rendszeresen kell mérnem, és ma reggel 102 kg volt. Hetek óta ennyi +-20dkg.
Mire csodálkozva rámnézett: "Biztos? Nem is látszik."
Úgyhogy megnyigodtam, hogy mégsem vagyok olyan bálna, mint én képzelem a mérleg alapján. (Persze nem ia vagyok kicsi, sőt...)
Vendég

Cat: Szabina is még ébren van. Nem akar aludni. Iylen még nem is volt.

Kép
csucsu05

Törpiri!

Beninél kb. félidőben gond lett a vesémmel. A jobb oldali vesevezetékemet elnyomta és 40°C-os lázam lett. egy hét kórház, ahol feltettek egy JJ katétert, ami a vesevezetéket merevítette ki belülről. Szülés után hat héttel vette ki az urulógus. Miután feltették észre sem lehetett venni, hogy bent van, csak rendszeresen kellett ellenőrzésre járnom. Ez teljesen a testen belül helyezkedik el a húgyhólyag és a vese között.
Emiatt nem lehetett tudni, hogy fogok szülni, hogy bírja a testem a terhességet. A végén három hetet feküdtem, mert nyílni kezdett a méhszáj, és így Beni 3 héttel előbb született.
Csaak ezután mondta el az orvos, hogy félidőben ő nem is volt biztos benne, hogy ez a baba kibírja, de ügyesek voltunk.

Most pedig már a 6. héten kiderült, hogy terhességi diabéteszem van. Benivel nem volt semmi gond. Most inzulin naponta háromszor.

Így a harmadikra már remélem nem marad semmi. Az viszont biztos, hogy csak akkor lesz, ha sikerül lefogynom minimum 30-35 kilót.

Ja, és a vérnymásom is határeset, de inkább magas...

Szóval ennyi oka van, hogy talán nem lehet harmadik. De én bízom benne, hogy minden rendben van és lesz. kell egy kishugi is a fiúknak.
Vendég

Csucsu!

Szerintem benit túl sok inger éri a bölcsiben és nem tud elazulni, elaludni.
De hamarosan megmérem a cukromat, aztán bemegyek hozzá, hátha az segít.
Vendég

Cat: ne izgulj a harmadiknál nem lesz semmi zavaró tényező. Pozítívan állsz úgyis hozzá hidd el ez a diabétesz elmúllik a kislánynál már nem lesz semmi apró zavar.

Kép
csucsu05

Hát ezek nem jó dolgok..de túl leszel rajta,és meglátod lesz egy kiscsaj is a fiúk mellé,hogy apa is boldog legyen...

Nekem császárom volt,és kinyilt műtét után 1 héttel az összeforrt rész, 1 hónapig feküdtem bent még a gyerekkel,majd úgy mehettünk haza,hogy 2 naponta kötözésre kellett járnom.Ma azt mondta az orvos,hogy nem törvényszerű,de több mint valószínű,hogy ez is az lesz..én most egy kicsit ezen kenődtem el...
De ha oda kerül a sor,próbálom magam nem ezen idegesiteni...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Nem hinném, hogy a tüneteim babára utalnának! Én annyira nem bízok ebben a hónapban. Ráadásul nekem minden mesni elött szokott fájni a cickóm. :roll:

Nika!
Szuper ez a busz!! És a seprűvirtuóz... Megzabálom!!!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Nekem is mindig fájt,és aztán egyszercsak nem múlt el a fájdalom és meg sem jött :lol:
Úgyhogy még ne add fel :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Melyik kórház?
egyébként szerintem, bár én nem vagyok orvos, ha az előzőnél isa volt olya probléma, hogy szétnyílt a seb, akkor én a helyedben felkészülnék a második császárra.
Az különben miért lett császár?

Andy!

Lehet, hogy most pont azért lesz baba, mert ennyire nem hiszed... :D
Vendég

Törpiri!

Melyik kórház?
egyébként szerintem, bár én nem vagyok orvos, ha az előzőnél isa volt olya probléma, hogy szétnyílt a seb, akkor én a helyedben felkészülnék a második császárra.
Az különben miért lett császár?

Andy!

Lehet, hogy most pont azért lesz baba, mert ennyire nem hiszed... :D
Vendég

Nem tudom miért küldte el kétszer. :shock:
Csak egyszer kattintottam rá.

ja, és Beni kiküldött a szobájából. Játszik alvás helyett. :evil:
Vendég

Majd este elöbb elalszik :wink:

A Schöpf-Méreibe szültem,de a dögök bezáratták.... :evil: :evil: :evil:
Most a Bajcsyba fogok...

Nekem anno a vakbélműtétemnél is volt ilyen probléma,nem tudom mi lehet..talán nem birom a belső varratokat???

Látod reggel nem jöttek az üzijeid,most meg duplán :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na sziasztok csajok....elindulok hazafelé...vár a tanulás a gyerkőccel :cry:

Vigyázzatok magatokra...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Én már úgy várom, hoy tanulhassak Benivel!
Remélem nem olyan lesz , mint én voltam. Egyedül szerettem tanulni, és nem voltam kíváncsi más segítségére...
Vendég

Ja, és sajnos ha délután nem alszik, akkor este sokkal nehezebb vele...
Vendég

Cat: szabina ha nehezen is de elaludt.Persze 4kor. De már alig állt a lábán.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?