Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok irt nekem vki emilt?
Senkitol sem kaptam, nemtom mi tortent?

gabomamo
gabomamo

Gigoca,

most kuldtem neked emilt.

Szandra,

neked pedig 2-ot is. tenyleg nagyon jok a szalvetaid.

Ok Jamina, akkor meg varok... Kép

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Olvastam ám, csak írni már nem volt időm.

Phaedra, Csi!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy éjszakáztatok itt miattam. Köszi!Kép Én meg rátok sem bagóztam, mi? Olvastam reggel, úgyhogy tényleg jól jött amit írtatok. Nem is vettem, ha már adtatok ötletet. Én azt hittem, hogy a nyomtatás miatt kell a 3 réteg. Még nem próbáltam, mert kivételesen apa itthon van, aminek nagyon örülökKép, de előtte meg nem akarom.Kép

Csi!
Gipszképre, hogy lehet felvasalni? Lekenem a helyét dp. ragival, hagyom száradni, majd rá a kép és nekiesek vasalóval? Bele sem fér a vasalóm a gipszkép mélyedésébe...Kép Tudom ez egyéni szoc.probléma.Kép

Ehető katicát gondolom, hogyan csinálod. Én is szoktam ügyködni ilyeneket, de csak nagyon ritkán. Ugyanis ha csak egy pillanatra is leveszem a szemem a marcipánról mindig-mindig kevesebb lesz.KépKép

Virág!
Hát nem semmi egy csaj vagy! Szép lett a konyhaszekrényed!Kép Apának jobban tetszenek a Te leveleid, mint az én Katicáim.Kép

Gabomamo!
Igazad van, tényleg 3D-snek látszik a képen.Kép De jó szemed van!Kép

Katicabogár!
Köszike, akkor várom a postásfiút!Kép Írtad milyet kérsz cserébe?

Szandra!
Üdv itt!Kép
A beszerzőhelyedet is elárulod?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szandra!
Küldtem mailt! Jelezd légyszi ha megkaptad, mert olyan mintha nem ment volna el. Küldtem egy másikat magamnak, azt is úgy jelzi, de közben mégis megkaptam.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ancsa!
Gondoltam, hogy tetszeni fogKép
Jó lehet apák ellen egy jól bélelt kabát. Abban minden elfér.

Gabomamo!
A dekopázs francia eredetű, ha jól emlékszem, akkor a Napkirály udvarában is volt már. A szó kivágást jelent. Nagyon kedvelt díszítési mód volt ez, a minap még múzeumot is találtam a neten, valamelyik olasz oldalon.
Aztán valahogy elfeledték ezt a technikát...

Kata!
Bekened a gipszet decraggal (a taprag nem vasalódikKép), rá a kép, és rá egy sütőpapír. Óvatosan kell vasalni, mert esetleg a sütőpapír is ragacsos lehet, és azzal együtt lekapod a szalvétát, vagy odavasalod azt is. nekem van egy utivasalóm, de a rendes nagy vasalóval is lehet, annak az élével.
Én nem szoktam rátenni sütőpapírt sem már.
Ma már csak a szalvéta szélét vasalom fel egy csíkban, így rögzítem, nem mozdul el.
Az indexes lányok nem szokták vasalás után átkenni felülről, mert ráncos lesz. Én át szoktam kenni, nem lesz ráncos. De olyan is van, hogy direkt ráncolom (hígabb ragasztóval), mert a vasalt kép nagyon steril tud lenni. Ez persze szándék, és ízlés dolgaKép

Na, mi van Gigó???Kép
Végre valami felkeltette az érdeklődését?Kép
Most akkor lesz szíves nem eltűnni! (megtaláltam a mobilom)

Csi
csii

Sziasztok!

Először is a legfontosabb:

a lelőhelyek(X. és XVII. ker. előnyben):

Panton Áruház (35.-/db)
1101 Korponai u. 18.
H-Cs:8-17
P:8-16,30
Szo:10-13

Rákoskeresztúr központnál sajnos utca nevet nem tudok, de majd utána nézek. Itt eddig a legdágább 45.-/db, viszont nagyon szupik vannak.

Illetve tőlunk gyalog pár percre a Virágos papírbolt a Pelikán utcában XVII.ker. 30.-/db

A Pantonból származnak a legjobbak, nekik van több üzletük is, azokban még nem jártam, de valószínű, hogy ott is vannak szalvik.

Gondolom érdekel benneteket a többi cím is. Most sajna nincs több időm, de délután begépelem őket telefonszámmal együtt.

Kata!

Megkaptam, válaszoltam.

Gigóca!

Ha írsz mailt, szívesen küldöm a cuccost.

Köszönjük a jókívánságokat:-)

Üdv Szandra
krampuszmama

Szandra az en levelemet nem kaptad meg?
Kép

gabomamo
gabomamo

Panton boltjai (cím és nyitva tartás)->
http://www.panton.hu/boltjaink.html
Panton boltok

Sziasztok!

Üvegre (bébiételes üvegekre) mivel ragasztjátok a szalvétát, és a tetőt mivel festitek le? Az elejétől a végéig kérek információt róla!!
Jelenleg csak tapragom és fehér héra falfestékem + aquakolor szinezőfestékeim (TRILAK) vannnak itthon. De valahol azt olvastam, hogy üvegre nem jó taprag. A végén gondoltam lekenem híg csónaklakkal, a tisztíthatóság miatt. Szárított zöldfűszernövényeket tennék bele.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Hihetetlen!!!
Tele van a postaládám : -))
Nem gondoltam, hogy ennyire fognak tetszeni a szalvétáim.
Ha valaki kér belőlük kérlek benneteket, írjátok meg, hogy elég egy-egy minta vagy csak egész szalvik érdekelnek.
Na most futok egy kört a Pantonba, hogy minden igény ki tudjak elégíteni:-))

Gabomamo!

Megkaptam a leveleidet és válaszoltam is.

Szandra
krampuszmama

Gyöngyöske!
a taprag nekem leesett az üvegrőlKép
A Héra sem kimondottan jó az üvegekreKép
Egyszer Zsuzsa fogalmazta meg jól, ő azt mondta, hogy arra jó a taprag, amit normális esetben is letapétázunk (fal, fa).
Az Aquacolor sztem megtapad az üvegen.
Ha decragot használsz, akkor nem kell lelakkoznod, anélkül is tisztítható marad.
Hú, ma csak rossz hírrel tudok Neked szolgálni.

Csi
csii

Gabomamo!

Én kééééreeeek a szalvétáidból. Kép

Most megyek szülőire, aztán még olvasok tovább, mert van egy kis lemaradásom.

Magdi
gallainémagdi

Atyavilág!!! Nem vagyok egy napig és máris mennyit írtatok!

Csi Kép Kép

Feladtam ma a pakkokat, kivéve Veronix mert Neked még rakok egykettőt.

Betévedtem ma egy 100Ft-os boltba és szembe találtam magam egy halom szalvétával. A zöme egyszínű vagy egyszerű de azért beszereztem néhányat többek között repülő katicát! Honlapom címe a profilomban, a végén vannak az újak. Csomagban van úgyhogy kérhettek bátran.

Szalvétás ember nem jött ma sem Kép
kovkata
kovkata

Sziasztok: )

Olvastam, hozzám jön a pakk, akkor várhatja mindenki a postást, küldöm is tovább őket: )

Szandra: írok mailt: )
veronix

Szandra!
Azt az "élethű" lovat(fejet) meg a csikót eltennéd nekem?
kovkata
kovkata

Sziasztok!

Később majd jövök, most csak egy gyors kérés:

Szandra!
Tudom most amúgy is vacakolnak a levelezők a sok vírus miatt és későn érnek ide a levelek, de én még nem kaptam semmit.
Elküldenéd a kata@kgb.hu -ra?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szandra,

a 2. levelre kaptam meg a valaszt en ujra elkuldtem az 1. levelet. ha jol ertelmeztem, te mindkettot megkaptad, ugye? Metr ez a lenyeg. Csak izgulok nagyon, nehogy ne kapjam meg a gyonyorusegeket. Kép

Magdi,

persze, hgy kapsz!

Lanyok, mas nem kert Magdin es Jaminan kivul szalvetat? Vagy csak nem kaptam meg?

gabomamo
gabomamo

sziasztok; még élek, nem ütött agyon az uram! Kép)
(persze ma is vásároltam, teszem is gyorsan a képtárba!)

Kérdés: biztos csináltatok már olyat, hogy egy egész nagy szalvétát ragasztottatok fel. Rettenetesen megszenvedtem vele, mert nagy a felület és szakadt, ragadt, hólyagos lett, stb. Van trükkje? vagy erre is jó a vasalós módszer?

Veronix, Szandra, még ma este megy az emil!
mian

Kovkata,

100 forintosba vetted azt a milk teamot es a cicaszerusegest?
na holnap en is elbicizek 1be.

gabomamo
gabomamo

Gabomamo!

Vl beszerezve,holnap indul útjára!

Szandra!

Nekem is tegyél félre egy űrhajós,helikopteres Sz-t.Még megnézem a többit is de erről nem szeretnék lemaradni!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Most fedeztelek fel titeket es a heten elkeszult elso szalvetas zsepidobozom is. Hat ez a szalvetaragasztas eleg magikus dolog meg mindig a szamomra.
Szandra: nagyon sok szep szalvetad van, keresel egy tengeriherkentyust, az enyem sajna nem ugyanolyan, de szivesen kuldok neked belole.

Viragcserepre hogyan kell ragasztani? Ugyanugy mint a fara?
Gwen
gwendoline

Gabomamo!
Aha, a 100Ft-osban lehet kapni. Nagyot néztem én is. Nálunk volt sokféle többnyire karácsonyról megmaradt minták meg sok egyszínű. Virágosak meg még valamilyen macis csak most nincs rá keret Kép mivel csomagban vannak. Stewo meg valami Lizi papír kft. termékei.
Kata
kovkata

Szandra, gabomamo!
E-mail megy, nekem is kell szalvéta, már ha le nem késtem róla!!

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Nálatok is vacakol minden levelező? Olyan mintha ettől a sok vírustól mind megdöglött volna. A freemail, a prím, stb. Nem irigylem őket.Kép
Ha lehet hívjuk fel továbbra is a figyelmet ha valakinek mailt küldünk, jó???????

Szandra!
Erre megkaptam és válaszoltam is.

Csi!
Nagykabáááááát? Hú de ismerős a dolog. Jó nagy zsebbel, stb. De mi lesz nyáron?Kép
Apa nem lesz itthon, azonnal nyomtatni fogok, de a vasaláshoz még érni kell bennem a dolognak...Kép

Gyöngyöske!
Én dp. ragival csináltam az üvegeket amit anyum elvitt.Kép ITT MEGNÉZHETED
Nem kellett rá csónaklakk, elég tartós így is. Igaz nem szabad órákig áztatni ha mosod, de jól tisztítható. A tetejét Hérával kentem le, majd dp. ragival (akkor még nem volt csónaklakkom).

KovKata!
Nem futtában szoktam ám én olvasni.KépKép Felfigyelek a nekem szánt célzásokra akkor is ha nem vagyok megszólítva!Kép Szóóóóóval kérheteeeeek? KépKépKép Akkor kérekszépen egyet!Kép A címem ugye megvan?

Gabomamo!
Kicsit nem vagyok képben. A Tieid hol vannak? Most tölt az akku a fényképezőbe, de holnap csinálok képet az enyémimről.

K.

KépKép

KépKép
kata007

SziaSziaGwenKép
Mindjárt megyek kertészkedni is, rég voltam arra!Kép
Igen, a cserépre is ugyanúgy kell, csak itt figyelembe kell venni, hogy a cserép az sötét alapszínű, és így elveszhet benne a minta. Ezért jó egy alapszínt felvinni ragasztás előtt.
Aztán a cserepet belül, és kívül is le kell zárni valami vízzáró réteggel. És innen kezdve nem is cserép a cserépKép

Ancsa!
Igen erre van kitalálvaKép
Ha rögzítve van vasalással a szalvéta, akkor óvatosan, fokozatosan, egy irányba kell bentről-kifele felvinni a ragasztót. Azért jó a vasalással minimum a széleit rögzíteni, mert akkor nem csúszik el. Egész szalvétánál nem húzogatod az ecsetet, hanem inkább pacsmagolva nyomkodod rá a ragasztót fentről, akkor nem tolod el a helyéről, így nem nyúlik meg.

Csi
csii

Azt mondja Gwen, hogy ez az első szalvétás műve, de mi ezt majd jóóól nem hisszük el nekiKépKép
csii

Csi!
Látom itt vagy. Most kicsit OFF leszek de Te mindent tudsz Kép mi az a méhviasz kréta? Azt mondták, kisgyerekeknek ajánlott. Valami zsírkréta szerűség? Persze nem sértődök ám meg ha más írja le Kép
Kata
kovkata

Kata!
Passz. Gondolom, az lehet. Viaszkrétának is hívják némely zsírkrétát, lehet, hogy már készítenek méhviaszból is.
Talány Zsunya.
csii

Sziasztok! Kép

Gwen,
nagyon ügyi vagy. Kép Én is megyek a topicodba, de addig kell egy fényképet csinálnom a beteg növényemről. Cserép: én majdnem mindig lefestem, de decoupage lakkal csak kívülről kenem le, belülről sosem. Jól bírják. Kép Majd felteszek olyan cserepet is, amit nem festettem le, mert úgy jobban mutat.

Kata007
, örülök, hogy tetszik a konyhám. Kép Majd csinálok a egészről képet, ha rend lesz. Kép Férjednek külön puszi. KépKépKép

Virág
Virág

Sziasztok

Ismét lemaradtam. Nem győzök visszaolvasni.

Először is :
Jamina
Tegnap végre sikerült feladni a Sz-t
Még nem sikerült megnézni a te Szalvétáidat majd ha eljutok odáig akkor
Megirom az igényemet Kép

Gabomamo
Én láttam kakaós SZ. A múltkor még volt a Cserzybe.
Én is szeretnék a szalvétáidból.
Este megpróbálok képet gyártani az enyémekről és feltenni.

Szandra
Végignéztem a keresett szalvétáidat, de sajna nekem egyik sincs.
Még kicsit kezdő vagyok.
De ha valahol látok akkor szivesen elküldöm.
Szalvétákat én is szeretnék választani.
Majd küldöm e-mailben.

Csajok
Mi ez a vasalósdi erről még nem hallottam.
Teljes tájékoztatást szeretnék kérni. Kép

Szilvi (aki vasalásügyileg totál tájékozatlan)
szedem

Sziasztok!

Gwen!
Szívesen fogadom a kagylós szalvidat, írd meg mail-ben mit küldjek cserébe.

Szandra
krampuszmama

Kata007,

nincsenek sehol a szalvetaim. Latatlanban tudok csak kuldeni. De vhonnan kerek mostmar kolcson 1 gepet....

Zsuzsimano,

nincs meg keso, foleg nalam.

gabomamo
gabomamo

Kovkata,

koszi, megjottek a szalvetak. Nagyon szepek.

Szandra,

toled meg megjott a februar 3-i leveled.
Kicsit meg lassu a levelezes.

gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Szandra!
Mail ment! Jelezd légyszi, hogy boldogultál-e a letöltéssel.Kép

Csi!
Van nekem szarvasom. Bibííí!KépKép

Katicabogár!
Megjöttek a katicák!Kép Köszönöm szépen! Te egy tündér vagy, mondták már?Kép Most, hogy láttam már azt is tudom mi lesz belőle!Kép
Nem írtad mit kérsz belőle! Írok mailt később!

Gabomamo!
Ok, így már tiszta miért nem láttam.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kovkata!

Én is megkaptam a szalvétákat, nagyon tetszenek, köszönöm.

Gwen!
A pzs-s doboz papírból vagy esetleg fából van?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Csi,
kicsit megcsusztam, tudom... de Te is tudod, oregember nem gyorsvonatKép

Törpök
afonya

Áfonya!
Köszönöm-mentettemKép
Csi
csii

Kovkata,

igen zsírkréta, és gyerekeknek ajánlják a méhviaszkrétát.

Gigóca
gigóca

fú, csajok! Képzeljétek, fenn jártam ma a padláson és rengeteg kincset leltem!!! Többek között egy teljes hófehér étkészletet, kávés csészékkel stb. (lesz munkám egy jó darabig!) Aztán nagyon szép képkereteket, de a lényeg, egy gyönyörü régi szék, teljesen jóállapotban. Most kellenének tanácsok; mert én ezt le szeretném dekupálni. Milyen festékkel lenne célszerü elöször, a tisztítás után neki esni? Van ötlet, vagy csinált már valaki ilyet? Segítsetek, mert szétvet a tetterö!!!!
mian

Veronix!
Végre sikerült feladni!!!
Gabomamo!!
Isteni csereszalvétákat találtam, van köztük már húsvéti is.

Kép
Kép
zsuzsimano

Jamina

Hol találom meg leghamarabb a csereszalvétáidat?

Szilvi
szedem

Végre sikerült bejutnom a babanetre

Elmentettem, amit pár órával ezelőtt írtam, bemásolom:

Ma:
-vettem 15 db-os SZmixet 450 Ft-ért, mindegyik használható belőle Kép
-vettem kiskosarakat, 99.-/db
-jártam NagyBudapesten Kép
-beíratkoztam suliba a 2. félévre

Ja, és szereztem távmunkát magamnakKépKépKép

Gwen,
de jó, hogy idetaláltál! Ugyan nem szóltam hozzá, de mindig olvastalak a kertes topikbanKép

Kata,
szarvasinak örülökKép

Szilvi,
várom, várom, várom...Kép

Gabomamo és Phaedra,
bocsánat, de nem jutottam el a postára, minden másnap orvoshoz jártunk a gyerekekkel Kép; így SZ-ügyekkel elmaradtam, de vígasztaljon Benneteket, hogy az új beszerzőkörútam így Nektek is hasznos voltKép

Jamina
jamina

Szilvi,
profilomban van a 2 albumom linkje, ott a késztermékek alapanyagait próbáld szemlélni Kép; szóval csak úgy natúran nem tettem fel SZkat.
J.
jamina

Jamina

OK.Mindjárt megnézem.
Már lefényképeztük az én szalvétáimat is de ma már nem biztos hogy sikerül feltenni.
Majd talán holnap.

Szilvi
szedem

Nem tudjátok miért nem lehet felrakni képet a képtárba?
Mindent ugy csinálok mint eddig.
Ez az én formám Kép

Szilvi
szedem

Szilvi!
Ott a képed!!!!KépKép
Bocsi, itt az előbb a link volt, de most látom, hogy Te akarod mégnézni sikerül-e belinkelni.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Gigóca!
Látom bekukkantol néha ide is.Kép
EZZEL a képpel rád vártam. Emlékszel? Te bíztattál, hogy fogjak hozzá nyugodtan, nem olyan nehéz mint látszik. Nem bánom, hogy rád hallgattam.

Katicabogár!
Mail ment!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jamina!

Áldom a neved mert Soma eszik és nem csak fényt!
Mit fogsz távmunkálkodni,csak nem "jaminázgatsz"egy kicsit?(hi-hi-hi)

Jucus
20170114224602

Végre Gigóca is öregebb lettKépKépKépKép
Boldog születésnapot (vagy csak kárörvendek?)
csii

Csi,
ezzel a 00h 01 perccel megelőztél, így nem tudok én lenni az első, de

Gigó,
nagyon-nagyon boldogot! Kép

Jucus,
egy újonnan induló weblapra fogok cikkeket írni.
Azért imába nem kell foglalni a nevemKép, de örülök, hogy eszik a ded! Kép

Jamina
jamina

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?