Új privát üzeneted érkezett!

Ma apa is megjegyezte, hogy ilyenek még nem voltak a melleim :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: Akkro ha ennyit megteszel nem lehet mást várni mint , hoyg a baba beköltözzön a pocakodba:)
Kivánom hoyg siekrüljön:)

Cat: a barna nekem is tetszett csak nem volta méretünkben.a piros is tetszett. Kéket pedig én nem is láttam.

Kép
csucsu05

Pici!

Ügyes vagy!
Csak így tovább!

Megvan még valamelyik régebbi negatív teszted?
Azt is lehetne csinálni, hogy arra filccel húzol egy vonalat, mintha pozitív lenne, és azt nézegeted! (Ötlet a Titok című filmből merítve...)
Vendég

Igen megvannak! :roll:
Na ez jó ötlet meg is csinálom.
Köszi Cat!!!
Imádlak! :oops:

Csucsu! Én is nagyon szorítok neked, és kívánom, hogy sikerüljön.

Ja és ma a második laptető :oops: :oops:

picimami

Cat: Jó ötlet csak meg ne lássa a Pici párja mert szegény azt hinné Pici most tesztelt egy pozítívat.
De tény, hogy a gondolatunkkal nagyon tudunk hatni magunkra.

Kép
csucsu05

Igaz Csucsu!!
Apa rögtön elsírná magát a boldogságtól. :roll: :oops: :oops:
Majd jól eldugom. :lol: :lol:

picimami

Pici: el is fogja egy hét múlva:)

Kép
csucsu05

Húha, akkor most megint mehetnek a drukkok :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekm még 10nap van a ciklus végéig. Előttem a Picinek drukkoljunk ő pár nappal előrébb tart:)

Kép
csucsu05

jajj csajok én még nem tesztelek semmit nem érzek még a mellem sem feszül stb és szerintem még pém sem volt vagy ki tudja már ezt :):):) de elvileg a 28 napos ciklust nézve csütörtökön kéne nem megjönnie :):):) vagyis én még várok egy kicsit :)minimum egy hét ha jövő hétfőig nem jön meg esetleg tesztelek de nem biztso :):):)bár a felfázásom elmúlt még mindig sokat járok pisilni meg tegnap egésznap ettem volna de ez nekem mensi előtt is szokott lenni így nem élem bele magam semmiben sem de szerintem nekem ez a hónap nem jött össze bárr.......................amikor kellett volna lennie a pémnek akkor együtt voltunk délután apával igy nem tudom hogy pés folyásom volt e vagy csak a katonák feleslegje folyt vissza reggelre :):):):): majd kiderűl :)

cat: nagyon jó hogy ilyen áron tudtál venni anorákot nekünk külön gatyó van meg kabát :)

Pici ez tök jó ötlet cattől szugeráld magadba a pozi tesztet :):):

nika70
Salgótarján

Hajrá Pici!!!! :wink: ++++++

Köszi a vitaminos tanácsokat...én azt hiszem ameddig nem muszáj nem fogok semmit beszedni....

CAt Boldog születésnapot....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri én nem szedtem semmilyen terhes vitamint és gege ennél már nem is lehetne egészségesebb :):):):)

embere válogatja ezt is annyi mindent írnak mindenfelé régen nem is voltak ilyen vitaminok mégis születtek egészséges babák sőt......................................... de ha te úgy érzed hogy mindenképpen kellene valamit akkor szedjed én csak magnéziumot vagyis magne b6-ot szedtem meg a 30. héttől vigantolt meg vasat de vasat ne mindig mert mindig elfelejtettem :):):):

nika70
Salgótarján

Az én fiamnak sem volt (mai napig sincs)semmi baja,hála istennek...ezért is gondoltam ha nem muszáj nem tömöm magam..

Holnap reggel megyek a dokihoz,majd rákérdezek nála is...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: Ma is kivánok Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Hisz ma van a TE napod:)

Kép
csucsu05

Láttam már jó pár forma 1-et, de ilyet még soha! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Elveszíteni egy világbajnoskágot 10 másodperccel a vége előtt...
Én most annyira sajnálom Massát, mint még soha sennkit!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Amikor Massa áthajtott a célvonalon, az akkori állás szerint Ő volt a világbajnok. :)
Aztán eltelt még pár másodperc, és Hamilton megelőzte Glockot...

Az igaz, hogy a kockás zászlóig tart a verseny, de miért nem csak a Massa kockás zászlójáig?
Ezt olyan nehéz elhinni, hogy ilyen is lehet... Hogy ennyire a sorozat végén dőljön el a világbajnok sorsa.
Ha ezt egy filmben láttam volna, azt gondoltam volna, hogy ennyire nem lehet a valóságtól elrugaszkodni.
De az élet sokkal többre képes, mint a mi fantáziánk.
Vendég

Hát igen, én gyanítom, hogy Glocknak ez megérte...
De én rosszindulatú vagyok 8)

Mindenesetre engem is megrázott (bár én az utolsó 3 körig nem is néztem, tiltva vagyok, mert ha én nézem, Massával mindig történik valami... ööö... erről most nem én tehetek, akkor lett esélyes, ahogy a tv elé ültem!!!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos apa pont ezt mondta hogy tuti beigértek eki valami autót vagy ki tudja mit hogy hagyja megelőzni magéát :):):):)

nika70
Salgótarján

Pici: Vaúúú a melleid változtak?? Ez szuper :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt lányok!
Nagyon köszönöm a drukkokat!

Én is ledöbbentem a Forma 1-en.
De Nemlajossal értek egyett.
Szerintem ezért fizettek Glocknak illetve a csapatának.
Megérdemelte volna Massa nagyon.

Nika!
Sosem lehet tudni, lehet épp most lettél babás ebben a ciklusban.
Szorítok.

picimami

Törpiri!
Hány éves a kisfiád?
És mi a neve elárulod?
Illetve a tesóbaba könnyen összejött?
vagy sokat kellett várni rá? :roll: :oops:

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Este kilenckor elaludtam... :shock: Nem tudom mikor volt ilyen utoljára. Mostanában éjfél előtt nem tudok elaludni. De végre kipihentem magam. Viszont így Apának egyedül kellett lefektetnie Benit.

F1: Én nem hisezm, hogy Glocknak megérte. Hiszen honann tudhatták volna, hogy Hamilton előtt lesz egyáltalán? Honnan tudhatták volna előre, hogy rajta múlik majd a VB cím?
Ha pedig nem tudták előre, akkor ígérni sem tudtak neki semmit. Hiszen a verseny alatt az összes rádiót figyelik a versenybírók. Akkor nem tudtak neki semmit mondani ezzel kapcsolatban...

Egyszerűen csak Massa ilyen peches. És nagyon sajnálom. Annyira kartam, hogy Ő legyen a világbajnok. És mindent meg is tett érte.
Ha nem lett volna az a magyar verseny, akkor most örülhetne.
Vendég

Cat!
Hidd el, megoldották azt :!:
Virágnyelven is működnek.
:shock: :shock:
Mindent elképzelek a Merciről, hisz pár éve is lebuktak, amikor lopták az infót a Ferraritól

picimami

Gabi!!
Mi a helyzet veled?
Hogy vagy??

picimami

Pici!

Remélem, hogy nem így nyert Hamilton.
Én még mindig szeretnék hinni abban, hogy ez valódi verseny volt.

Gabi!

Mi van Veled? Hogy vagy?

Beni még mindig alszik... :shock: :)
Pedig az utóbbi pár hétben hat körül kelt fel, d legkésőbb fél hétkor. Most pedig már fél nyolc...
Remélem megtartja ezt a jó szokását!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!

Én is úgy sajnáltam tegnap Massát.... ezt most nagyon megérdemelte volna :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt

én is azt gondolom hogy virágnyelven szóltak neki hogy halihó lassíts vagy ki tudja mert miért pont a vége előtt tudták leelőzni előtte meg nem?

ma itthon van apa megyünk be a városban nézek a gyereknek játék buszt :):):):):)majd jövök később :)
szép napot mindenkinek

nika70
Salgótarján

Annyira gáz ez a nap.
Rengeteg baleset van:
M5 Mo csomópont 3 kamion ütközött
M0 24 km 3 autó
M3 29 km 12 autó ütközött
stb..

picimami

Szép napot neked is Nika!
És mindenkinek.

Szió Zsu!!
Hogy vagy ma?

picimami

Pici!
Nem semmi ezek a balesetek.... ez a hülye köd..... ilyenkor én is mindig aggódom,hogy párom egyben bejut-e a melóhelyére?

Köszi, jól vagyok..... sajna se tegnap, se ma reggel nem sikerült apával össze bújnunk.. Pedig most már sietni kell, esik le a hőm.... igaz, tojim még nincsen :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
És nagyon nagyon drukkolok, csuriban mindenem!!!!

Kinek kell mostanában még drukkolni???? Persze Gabinak mennek a szurkok, hátha......

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor kicsit szomorú lehetsz!
tessék apának mondani, hogy szedje össze magát!!!

Szorítok

picimami

Engem apa tegnap elkapott rendesen :oops: :oops: :oops:
És félek rosszat tettem vele.
De szegény egy hete koplal..(beteg voltam) :shock:

picimami

Hát estére beígértem neki némi pezsgőzést és gyertyafényt és kényeztetést, és azt is mondtam neki, hogy ma lehetőleg ne hulla fáradtan jöjjön haza.... össze kell szednie magát most már, nagyon a finishben vagyunk.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Pici!
Nem hiszem, hogy ezzel bármi rosszat tettetek volna :roll: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó reggelt!
Hát, lányok, én nem aludtam olyan jól, mint Cat, 3/4 4-kor még az órámat néztem... :?
Este, a Heti 7-es után még megnéztem a Carter edzőt (ha főműsor időben lett volna, nem teszem meg, nem szeretem a "gettó suliba érkezik egy új edző/tanár, és minden megváltozik"-típusú filmeket), hát, nem bántam meg, nagyon jó kis film volt.
Aztán meg továbbra sem tudtam elaludni, úgyhogy fetrengtem még két órát, mire elaludtam.
Aztán, mire jó lett volna, kelni kellett, mert ma kapok Rubint Réka dvd-t!!! :lol:
Egy másik fórumról egy lány átmásolta nekem, úgyhogy fél 10-kor talizunk az Árpád hídnál :roll:

Hja, és aztáááááááááááááán: újra rám jött a hímezhetnék, találtam egy csomó jó keresztszemes oldalt, meg horgolni is rég meg akartam tanulni, s most olyan oldalt is találtam, ami a kezdetektől leírja, úgyhogy kezdődik megint a kreatív korszak!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Húha, pici, Zsu, én csak irigykedem, nekünk ez a hétvége is akció nélkül telt el... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
De jóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor hajrá sok szép hímzett dolog :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Én sajna nem tudok hímezni :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos!
Hát én tegnap este is szerettem volna némi ungabungát, dehát apa úgy elfáradt a kirándulásban, hogy nagyon gyorsan bealudt....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na a változatosság kedvéért oda rakok egy adagot mosni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nemlajos. Én is szeretek hímezni keresztszemeset. Azzal olyan jól leköti az ember magát és télen a hosszú borús időben nagyon jót tesz az embernek:)

Zsu: nem vagy lekésve semmiről hisz még 4nap a PÉ-ig nem??
Nyugi és ma biztosan Apa sietni fog haza hozzád:)

És persze elfelejtettem köszönni: JÓ REGGELT LÁNYOK!!

Kép
csucsu05

CSucsu!
Hát remélem, hogy a drága tényleg nem fárasztja le magát..... szerintem max. 2 napom van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Miért neked hamarabb szokott PÉ-d lenni mint ahogy a vonalzód irja?? LH tesztet nem csinálsz?

Kép
csucsu05

Csucsu!
Eddig a 13-15. nap között volt. Múlt hónapban már a 10. napon volt. És ahogy a hőmet nézem, két nap múlva lesz a következő (megjegyzem, 5-ére van a Jónásom is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lh tesztet meg már hónapok óta nem csinálok.... érzem, hogy mikor reped meg :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska Szorítok neked.

Nagyon!
És Csucsu!
Neked is.

Csajok nem tudom mi van velem, nem tudok koncentrálni a munkámra. :shock:

picimami

Kuzsanna: Nekem is fáj a hasam PÉ-kor de azt nem érzem mikor reped. Vagy amikromár nem fáj a hasam akkor megrepedt?? Na mindegy majd meglátjuk mi is mit alkottunk.
Akkor ma Apára fel:)

Kép
csucsu05

Zsu, én sem tudtam, autodidakta módon tanultam meg (mint minden mást:D), szóval ha sajnálod, hajrá!!!
Meg természetesen másért is hajrá... :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekem soha nem volt idegzetem az ilyesmihez.
Nem is tudok hímezni.
Inkább sütök főzök.
Olvasok.

Ügyesek vagytok. :D

picimami

Pici: a himzés meg a kézi munka fantasztikus mert én pl: ha nagyon ideges vagyok és elkezdek himezni lenyugtat de nagyon.
Bár a sütés főzés is ezt teszi velem:)

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?