Új privát üzeneted érkezett!

Monic, nekem is Király Viktor a kedvencem! Helyes srác, még színésznek is jó lenne. Biztos most már fel fog futni a karriere!
Vendég
 


Sziasztok!

Nemone, Monic,
szóval a decavégig lesz? :? Na mindegy, márúgyis megszoktam. Ez a támogatásolyan szemétség, mert tényleg elég drága... És nekem el is fog fogyni a 14 ampulla a vv-ig.

Szóval ha tegnap erős volt este, meg ma is van egy kicsi, akkor mától számoljam? A hasam amúgy piszkosul fáj. Elmentünk Gödöllőre megnézni az arborétumot, utána bementünk az Aréna plazába, és párszor meg kellett állnom, mert annyira fájt a hasam, olyan mensisen, csak sokkal erősebben, mint szokott.

i.kata
 
 


Kata,

szerintem mától számold, de a longosok ezt jobban tudják.
Sajnálom, hogy nagyon fáj a hasad. A testvéremnek is nagyon fáj most, alig aludt éjszaka, ráadásul neki nagyon megvan. Volt orvosnál, kivizsgálták és a doki mondta neki, hogy nagyon úgy néz ki, hogy neki is ugyanazt az utat kell végigjárnia a babáért mint nekem kellett. :cry: Kedden kezdi a Clostit aztán kiderül, hogy a hormonjai mennyit javulnak majd (neki is nagyon alacsony a progeszterona ahogy nekem is 3 éve). Úgyhogy Danikának még várnia kell az unokatesóra. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Monic,
szóval tesódék belevágnak a családalapításba? De jó!!! :lol: Sajnálom, hogy neki sem lesz egyszerű a babásodás, de te legalább kitapostad az utat, így ő már több tapasztalattal kezdhet beleés így biztos nem kell majd sokat várniuk.
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön Nekik is!
Este nekem is nagyon fájt, fel is keltem miatta.

i.kata
 
 


Kata,

én is örülök neki, hogy belevágnak, de sajnos kb 1 év les mire a hormonjai rendbejönnek, viszont utána remélem hamar sikerül nekik a baba. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
miért egy év? neked is addig tartott? Hátha jobban reagál majd a kezelésekre, nem?

i.kata
 
 


Tényleg Kata, mennyibe kerül a gyógyszer a lombikozáshoz?
Én már körbekérdeztem a SOTE-sokat és 60 000 az alap aszem. Akkor lehet, hogy ha nekem lombik kell majd, akkor halasztani fogok. Főleg, hogy most elvették az összes jutalmat és 13. havit a gazdasági válság miatt. Kezdek legatyásodni....
Vendég
 


Kata,

nekem is kerek 1 év volt amíg a hormonjaim rendbe jöttek. Utána kellett egy jó darabig spontánkodni és amikor úgy nem jött a baba kezdődtek az inszemek.
Nagyon remélem, hogy a testvéremre nem vár az amin én keresztülmentem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,
még csak ezt a decapeptyl szurit vettem, ami mindjárt elfogy és ez volt 26e. Akiket kérdeztem ott a F. intézetben, kb.100ezret mondott mindenki. Én is ilyesmire számítok.

Monic,
remélem én is, hogy könnyebb lesz neki, mint neked.

i.kata
 
 


Hát szerintem a gyógyszerek mindenhol ugyanannyiba kerülnek, szóval gyógyszertári áron úgy értem. Még esetleg könnyebbség lehet, hogy lehet számlát kérni róluk és egészségpénztárral kifizettetni.
Vendég
 


Nekem az egészségpénztáron nem volt sok,és azt is felhasználtam az egyik inszemre.

Annyira parázok :oops: Most elmenjek holnap vv-re, vagy ne? Félek, hogy már nem jön meg rendesen és nehogy lecsússzak...

i.kata
 
 


Idemásolom egy másik fórumról SOTE-n a long stimu menetét. Kata, nálatok is ez a menet, vagy másképp van? Mert tudod, akkor ki tudom számolni, hogy nálunk is ugyanennyi-e a gyógyszerek összára.

"Long Előkészítő szakasz:

A ciklus 20-23. napjától kezdve napi 1 ampulla Decapeptyl 0,1 mg-os injekciót kell bőr alá (kar, comb, has) beadni. (illetve a ciklus hossza mínusz 5. napon kezdeni).

Menses 1. napján UH, E2, LH kontroll (amennyiben nincs ciszta és LH < 2,0 indulhat a stimuláció
Stimuláció: 200 NE Puregon/nap 3 napig
; 150 NE Puregon/nap 2 napig
Közben a Decapeptyl csökkenthető ½ amp-ra.
A stimuláció 5. napján UH, E2, LH kontroll à ettől függ a Puregon további adagja.
A stimuláció 10. napján hCG tüszőrepesztő."
Vendég
 


Twist,
én még nem tudom, milyen stimus gyógyszert fogok kapni. Eddig jól reagáltam a merionalra, így lehet, hogy az lesz továbbra is, de szerintem az adagok változhatnak a későbbi vv-ek és uh-ok alapján. Ennél nem tudom bővebben és pontosabban, majdcsak a vv. után. :oops:

i.kata
 
 


Értem, értem. Majd meséld el utána, oksi?
Vendég
 


Képzeljétek, hogy egy idősebb nő jött hozzánk, hogy a Statisztikai Hivataltól jött és a háztartások kiadásait méri fel. A szomszédok szerint már harmadszorra jár itt. Mindenképpen hozzánk akart bejönni. Állítólag kiadtak neki címeket és azokat kell felkeresnie. Nekem gyanús volt, hogy ilyen kitartó volt és pont minket nézett ki magának. Persze elkértük minden igazolványát, de akkor is gyanús volt.

Nálatok volt már ilyen? Nyugtassatok meg.
Vendég
 


Twist,
nálunk még nem volt ilyen, de én tuti nem engedném be. Küldjenek egy nyomtatványt, majd kitöltöm azt...
Majd részletesen beszámolok a gyógyszerekrő lés a többiről is :wink:

i.kata
 
 


Twist,
nekem ez nagyon gyanús. Ha ilyen felmérést készítenek, arról szoktak küldeni tájékoztatást, ha meg KSH-s, akkor, akár még TV-ben is felhívják rá a figyelmet, és kérik a közreműködést. Na meg pont a kiadásokat akarja felmérni, mikor azok amúgy is (fogyasztási adatokból, gázárakból, bármiből) elég jól kalkulálható.

Nemoka,
és mi lesz a Csengével???

Képzeljétek, belelocsoltam egy üveg 20%-os ecetet a mosógépbe, és nyomatom 90 fokon. Remélem nem csinálok hülyeséget, de annyian mondták, hogy így takarítják.

Ja, és ma 10 éves a munkaviszonyom.

Voltunk ma bábszínházban, hááát..., először is nem volt jegy. Szerencsére én voltam az első, aki úgy akart venni, hogy nem foglalt előre, tehát volt még remény. Aztán mögöttem egy nőci valamiért azt hitte, hogy majd beelőzhet, mert ő sokáig az ifjúsági otthonban dolgozott, és ő csak 3 jegyet akar, én meg hatot. Aztán felvilágosítottam, hogy álmaiba se gondolja. Ha csak 3 jegy lesz, akkor bemegy a két gyerek a barátnőmmel, én kibírom bábszínház nélkül, meg az apukák is. Végül lett jegy, de elég szar volt, nem is volt báb, hanem egy pasi ujja volt a kukac. Na mindegy. Viszont délután családilag aludtunk vagy két órát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata,

a dokidat nem tudod reggel ezügyben felhívni vagy e-mailt írni neki? Ha nem akkor vetesd le a vért és az eredmény függvényében úgyis eldőlnek a továbbiak. Végülis a kérdés, hogy mikortól indítsák a stimudat.

Linácska,

beelőzős nők mindenhol vannak, nekem is sokszor volt már szerencsém hozzájuk :?

Twist,

fogalmam sincs, hogy létezik-e ilyen felmérés. Én Kata véleményét osztom, hogy egyszerűen nem engedném be az ilyet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
erősen gondolkodom rajta, hogy reggel elmegyek vv-re, legfeljebb azt mondják menjek kedden is. Még azért alszom rá egyet.

i.kata
 
 


Monic,
Nekem is a Renáta tetszik jobban! :wink:
Te ennyire érzed Danika mocorgását? Nekem még ennyire erős nem volt, és szerencsére elég nyugis a kiscsaj, éjszaka nem szokott zaklatni.

Kata,
Azért nem tudok neked segíteni, mert nekünk úgy kellett adni a decát, hogy a ciklus 21. napjától fixen 14 napig, utána vérvétel, UH, és kezdődött a stimu.

Twist,
Nálunk sem járt még senki a KSH-tól. Ez tényleg elég gyanús! :?

Linácska,
Én is szoktam néha ecettel átmosni a mosógépet, és nem lett semmi baja a gépnek.
A Csenge azért lett kihúzva, mert nagyon felkapott név lett, és a családban, ill. a baráti társaságban is van már kislány, akinek ezt a nevet adták.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
ezek szerint nálatok ez máshogy van. Na mindegy, szerintem holnap elmegyek vv-re.
Nekem a Ti vezetéknevetekhez az Enikő jobban tetszik. Bár lehet, hogy nagyon összecsengenek az e betűk.

i.kata
 
 


Amikor lakótelepen laktunk, akkor is tök elegem volt belőle, hogy bejöttek mindenféle alakok a lépcsőházba és becsöngettek mindenhova adományt gyűjteni, hittérítés miatt, és egyszer volt felmérés is nálunk, akkor a vallásunkról kérdeztek. Akkor sem szóltak előre, tök idegesítő is volt!
Azt hittem, vidéken nyugi lesz, mert talán nem utaznak le az ilyenféle emberek vidékre. Gondoltam, messze van ez nekik, meg vidéken ez nem szokás. Na, tévedtem! Voltak már adományt gyűjteni, naponta becsöngetnek, hogy nem tudom-e hol lakik XY és merre esik az X. házszám. Komolyan mondom, hogy nincs egy nyugodt hétvégénk, vagy egy olyan betegállományom, vagy szabim, amikor nem kéne felöltöznöm és felkelnem, mert mindig becsöngetnek, kiabálnak, hogy hahó, hahó! Csókolom! Jónapot kívánok!!!!!!! Van itthon valaki?!
Mintha folyamatosan ellenőriznék, hogy lakott-e a ház, vagy ilyesmi. Nem tudom, hol lehetne tényleg nyugodtan élni. ...
Vendég
 


Most csak gyorsan! Reggel bővebben és dobok táblát is.

Ditus!

Te hogy állsz ciklusilag? Mert a vonalzódból nem látom.

Twist!
Holnap extra drukk neked! Nekem pont holnap lesz 1 éve h volt a sikeres inszem. Kép Remélem követsz majd!

Kata!
Drukk a vv-hez!
20150601134430
 
 


Juuuuuj, Desviki, ez nagggyon jól esett!!!!:-)))))))))))))))))))))
És tele vagyok reményekkel! Három a magyar igazság!:)) :wink:
Vendég
 


MONIC
Sajnálom, hogy rosszul voltál. :(
Megint bebizonyosodott hogy az ízlésünk egyforma! :wink: :lol:
Sajnálom, hogy tesóddal ebben is hasonlítotok! :( azért remélem tévednek vele kapcs.

NÉMÓKA
Nekem mindkét név tecc. Enikő a Frédi és Béni mese miatt tecc, Renáta, csak úgy, hogy Rena, vagy Reni!

KATA
Ez az uccsó piri, úgyhogy búcsúzz el tőle jó pár hónapra, főleg, hogy így meg is kínoz téged! Bakker, tudom, hogy a tüszőrepiig kell szúrni a decát, de ezzel is úgy vagyok mint egy filmmel amit már többször láttam, hiába tudom mi a vége, mégis drukkolok, hogy ne úgy legyen! :roll:

LINACSKA
Nekem a párom anyukája mindig kihangsúlyozza, hogy ecetezzem ki a mosógépet, mert ő is azzal tisztítja! Néha úgy érzem, hogy utalni akar rá, hogy koszos! Pedig nem! Főleg, hgoy állandóan megy az unokája végett. :roll:

dita75
 
 


Találtam egy ingyenes kiadványt a problémamentes terhességről:

http://www.babafalva.hu/portal/kurir_subscribe


Babafalva Kurír - a Babafalva portál e-mail hírlevele

10 naponta kiküldött hírlevelünkből első kézből értesülhetsz a Babafalva portálon megjelenő újdonságokról: érdekes és hasznos cikkekről, programokról, új szakértőinkről, nyereményjátékokról, akciókról, új szolgáltatásainkról. Így biztosan nem maradsz le a téged érdeklő információkról.

Ajándék: Ha feliratkozol hírlevelünkre, ajándékba kapod a 11 praktika a könnyű várandósságért és szülésért avagy Hogyan enyhítsük természetes módszerekkel a terhességi tüneteket és készüljünk a szülésre? című e-könyvet.

- szelíd gyógymódok a várandósság alatt,

- a leggyakoribb terhességi panaszok kezelése
(pl. émelygés, gyomorégés, fejfájás, vizesedés,
székrekedés),

- tippek a szülésre való felkészüléshez és a vajúdás megkönnyítéséhez.
Vendég
 


Kata,

mindenképp menj el akkor holnap vérvételre, és nagyon drukkolok, hogy jó legyen az eredmény és induljon a stimu :wink:

Nemone,

Danika eléggé erőteljesen tudja magát előadni, de nem is csoda, mivel erős kisfiú lesz, elvégre az apukája is 190 cm és 120 kg :wink: (viszont remélem, hogy nem lesz nagyobb mint apukája, ö 3,75-tel született, én 1,70-nel).
Én továbbra is a Renátára szavazok, azt nem lehet csúfolni sem, az Enikőt viszont lehet.
:roll:

Dita,

jól telt a hétvégétek? A párod fia otthon van már?

Viki mami,

gondolom te is a Forma 1-et nézted. Én elaludtam rajta és akkor ébredtem fel amikor egy pár másodpercig Massa volt a világbajnok, mi neki drukkoltunk, aztán fordult a kocka. Nehezen bírom idegekkel az ilyesmit.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Én az egész forma 1-et nehezen bírom idegekkel, én a csendre szavazok! :?
Persze otthon, bár a párom reggel azt mondta, hogy 3kor hazaküldjük, ugyanis reggel azzal ébresztett, hogy :oops: :oops: :oops: ( :lol: ) de el kellett halasztani, mert pont mikor kezdtünk volna belemelegedni a témába meghallottuk, hogy már felkelt, és hát olyankor néhány perc múlva meg szokott jelenni a szobaajtónkba! :roll:

VIKI
Ciklusom? Sehogy! A gyogyikat abbahagytam már pénteken!
Várom a pirit és akkor én is megyek 3, napi vv-re!

dita75
 
 


Dita,

szegénykéim, akkor van mit bepótolni estére. :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


A hőmérősben nézegettem képeket Szilvagueen ikreiről, gyönyörűek a csöppségek, ajánlom mindenki figyelmébe :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Köszi az infot! Csudaszépek a kis törpicsekek! A kommentárok is nagyon tecc. halálra nevettem magam! :lol:

dita75
 
 


Twist,
holnapra egy hatalmas kalappal! :wink:

Monic,
megnéztem a képeket Bogiról és Balázsról és annyira édesek :lol:

i.kata
 
 


Dituli, nem jött még meg a piri? De hiszen ez tök jó! :P
És ha dobnál még egy tesztet.........? :wink:
Vendég
 


Bocsi, hogy csak most válaszolok, de a hétvégén vidékre utaztunk a szülőkhöz. Képzeljétek, az AC/DC koncertjegyeket a hülye jegyiroda kiküldte postán, a postás meg bedobta a postaládába!!! 5 jegyet, darabja 16.000 Ft volt. Anyós fizette, majd szívrohamot kapott, hogy mi lett volna, ha ellopják. Nem futotta futárra a cégnek, mikor 500 Ft/db postaköltséget számoltak fel és 310 Ft-ba került így. Mindegy, az a lényeg, hogy az egész family megy koncertre márciusban, hacsak babás nem leszek addig. Akkor 3-4-szeres áron eladom a jegyem, mert 1 nap alatt elfogyott az összes.

dita: Az alapgéphez két távirányító jár, ezzel tudsz teniszezni, golfozni, bowlingozni, boxolni stb. De vehetsz hozzá wii fitet, aki a talp részt jelenti és 4 v. 5 játékot. Én mind a kettőt szeretném és most ez meg is fog valósulni, mert a párom nagyszüleitől kaptunk annyi pénzt karácsonyra, hogy csak kicsivel kell kipótolni. Nagyon örülök. Várok azért karácsonyig, hátha olcsóbb lesz egy kicsit. :) A párod fia be akar vágódni nálad? Sztem érzi, hogy sáros :D Remélem a mamádnak nem lesz komolyabb baja. Én is szoktam babás cuccokat nézegetni, hogy tisztában legyek az árakkal, ha szükségünk lesz rá. Én a használtak között szoktam nézelődni, vannak olyanok, amiket egyszer sem használtak és fele annyi, mint a boltban.

monic: Hát a szoptatós fotelre nálam még nem lesz szükség. :D

twist: A Coolos humoristákat én is nagyon bírom, rég röhögtem már ilyen jókat. Gálvölgyi helyett mehetne inkább ez. Szerettem, de mostanában nagyon eröltetett lett a showja sztem. A gyógyszerek áránál a short/antagonista protokoll elég olcsó úgy tudom. Annyi csak, mint az inszem. A long a hosszabb, de általában azt szokták elindítani. Egyébként ugyanaz a gyógyszer lombiknál olcsóbb, mint inszemnél. A sógornőmmel hasonlítottuk össze és 1/3-a körül volt az övé. Nálunk is volt már ilyen közvélemény kutató, de ő a rádiózási szokásainkról kérdezett. Azóta e-mailben küldenek kérdőíveket és lehet vele mindig nyerni.

linacska: Látom 1. cn. Sajnálom, de lehet, hogy Lili már látta azért az alagút végét :)

nemone: Mi a baj a Zoéval? Nem tucatnév és szerintem szép is. Olyan kis frappáns.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, mert még készülnöm kell holnapra. Vége a szabadságnak :(

A mosógépet én is ecettel szoktam vízkőteleníteni. Van egy takarító kommandós műsor. Azt néha elkapom és meglepő milyen trükkök vannak. A múltkor Colával vízkőtelenítettek egy vécét, amin vastagon volt a dzsuva. Háááát. Mint ha új lett volna utána!!!

Némó: Érdekes. Mióta tanítok a nevekhez mindig arcokat, személyiségeket társítok. A Renák nekem mindig szőkék, és nagyon szorgalmasak az Enikők is, de bennük van egy adag huncutság :) Nekem mind a két név tetszik egyébként. Viszont a Csengében szerintem van valami nemes, és ha nem túl közeliek az ismerősök lehet nem ártana átgondolnotok azt a verziót is.

Az utóbbi három napban tényleg a túlélésért küzdöttem. Valami nagyon megkavarta a gyomrom, és hullámokban szörnyen rosszul voltam. A merkformintól nem lehetett, mert már több mint egy hete eljutottam a teljes adagig. Lehet ez a sok gyógyszer kezd kicsinálni.... Mindenesetre most jól vagyok. Kiváncsi leszek a holnapi napra.

Jut eszembe. Most megint nem nagyon tudok majd jönni, mert kezdődik megint a hajtás.... Azért igyekszek majd, hogy legyen időm legalább olvasni benneteket!

Üdv!

hofeherke
 
 


Szépséges reggelt! :lol:

Vicky AC/DC jegyárus monnyon le!

Ditus nem is mondtam, hogy megértem a viselkedését..csak azt írtam, hogy sajnálom szegényt az anyja miatt... :cry: de örülök, hogy a hétvégétek jól telt!

Némóka én Enikőre szavaznék :lol:

MAra remélem most már jobban vagy!
Vendég
 


Jó reggelt!

Moncsi!

Igen az F1et néztük, bár mi az ellentábornak drukkoltunk. Be is jött!

Az urad 120 kg? Hová rejti a kilóit? Nem látszott rajta!

Némóka!
Nekem a Reni és a Zoé is tetszik.

Megasztár
Király Viktort én is csípem (érdekes h itt van, hisz van zenekara, láttam már többször is, pláne h Király Linda öccse). Nekem nagy kedvenc még Lakatos Krisztián. Szépen, tisztán énekel + imádom a swing zenét, főleg h Sinatrát énekel.

Tábla

Kép

Kép
20150601134430
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Viki mami,

köszönjük szépen a táblát :wink:
Mi eredetileg BMW szurkolók vagyunk, de mivel ők nem rúgtak labdába, ezért döntöttünk a Ferrari mellett. Én nagyon sajnáltam Massát ahogy zokogott. :cry:

Boni,

nemsokára indul a tesóprojekt? De jó! Nagyon szépek vagytok Zsigivel a képen! :wink:

Én ma terhes tanácsadásra megyek 11-re, utána dokis tanácsadás, aztán bemegyek a munkahelyemre, aztán körmöshöz úgyhogy estig nem leszek. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


A BMW se rossz, Kubicát kedvelem.

Na igen, sírt Massa.... Pedig ahogy apukám szokta mondani h csak a győztesnek szabad.

Drukk neked mára! :wink:
20150601134430
 
 


Viki,

szegényke egy pár másodpercig azt hitte, hogy győzött. :roll:
Nekünk is Kubica a kedvenc :wink:
Lackó fickó még alszik?

Kata,

drukk a mai vérvételhe!+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso,

neked holnapra készítem a drukkokat+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Most ébredezik. Megébredt mikor nagy Laci ment dolgozni, de visszaaludt. Jó alvókája van, mert fél 8tól 3/4 5ig aludt. Aztán kis szopi, visszaalvás. Megébredt 6 után, de fél 8kor megint beájult.
20150601134430
 
 


Viki mami,

egy kicsit izgulok a mai nap miatt, kíváncsi vagyok, hogy mekkorának mérlegelnek és a vérnyomás is nagyon érdekel, igyekszem nem felhúzni magam, de amikor 20 kismama között kell a nagyon meleg levegőtleg helységben órákat sorbaállni akkor sajnos a vérnyomásom is feljebb megy mire eljutok a vérnyomásmérőig... :?
Ma viszek magammal szendvicset is mert múltkor még ebédelni sem engedtek haza, reggelizni nem volt időm így Danikával éheztünk rendesen...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki mami,

Lakó fickó tényleg egy álom kisbaba. Akkor te is épp ki tudod magad pihenni valamennyire éjszaka. :wink:
Én tegnap éjszaka azt álmodtam, hogy Danikát pelenkázom, olyan jó volt csinálni, és álmomban tudtam mindent hogy kell csinálni :wink:
Ma éjszaka meg ikreket fogadtunk örökbe Franciaországban, így, hogy Danika a pocakban volt, és sehol nem kaptunk nekik pelenkát. Össze-vissza keringtünk kocsival a városban, aztán gyalog és végül már a kocsit sem találtuk meg. :oops: Szerintem az ikrekkel azért álmodtam mert tegnap Katával az ikrekről beszélgettünk. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic azért kicsit még odébb van a tesóprojekt, de minnyá itt van...

kitartás ami naphoz!

na fiam is most kelt fel... :lol:
Vendég
 


Moncsi!
Sajnálom h ilyen sokáig tart a terhesgondozás. :cry: Vigyél ropit is ;)

Boni!
Ti mentek vissza a Kaáliba majd a tesóbaba miatt?
20150601134430
 
 


Viki mami, Boni mami,

én azt akartam kérdezni, hogy ha az első babánk lombikkal lett akkor a másodiknál is majd mindent elölről kell kezdeni, vagy lehet rögtön lombikra menni?
Mert ha minden indul elölről akkor a kistesó összehozása is elég sokáig fog tartani. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


nem tudom.. ki tudja mit hoz a jövő igazából most már nem stresszelem magam.. hiszen van egy gyönyörű fiacskám.. de szerintem a dokimhoz megyek a SoteII.re .. ő is meddőséggel foglalkozik és ..stb stb...

ti gondolkodtok tesóban mostanában? igazából egyből belevágtunk volna, de aztán arra gondoltam, egy nyár legyen csak a Zsigié nagy pocak nélkül ...
Vendég
 


Moncsi!
Sztem nem kell megint előlről kezdeni. Az én dokim is azt mondta h ivel tudjuk mi a gond, ezért ha úgy gondoljuk akkor menjünk, és jöhet az inszem.

Bár megmondom őszintén mi nem sokat teszünk a tesóbaba ellen.... :oops: Ha jönni akar, hagy jöjjön bár az előzményeket tekintve nem kell félnem
20150601134430
 
 


Viki mami,

egyenlőre nekem még korai ezen gondolkodni így, hogy az első baba még meg sem született, csak elgondokodtatott a hogyan tovább kérdése.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

voltam vv-en, majd 12.30-kor kell telefonálnom az eredmény miatt. 200 Puregont kell majd lőnöm. Kicsit tartok tőle, hogy rossz lesz az eredményem, mert most van meg normálisan. Mondtam a dokinak, hogy jött meg, nem mondta, hogy korán mentem vv-re. Mondjuk majd ez kiderül az eredményemből.

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: