Új privát üzeneted érkezett!

Cat:

Boldog Születésnapot! Kép

Kép

Kép
gabka7926
 
 


sziasztok.

cat:

boldog szülinapot.

padri:

én akkor használtam a hordozót sétához a kocsiban ha hülye idő volt.pl fújt a szél mert ha hordozóba tettem akkor velem szemben volt és bármerről fújt a szél védve volt.aztán mikor ide költztünk egy darabig hordozóban vittem le a kocsihoz,a hordozót lenn hagytam és mikor haza érrtünk akkor hordozóba raktam és úgy hoztam fel.de aztán rájöttem hogy úgy rohadt nehéz így kézben vittem.mikor már totyogott akkor meg elkezdtük gyakorolni a lépcsőzést.

Kép
Kép
ettike
 
 


CAT!

SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! :lol: :lol:

Kép


Kép
tasin
 
 

 
 

Cat, ma is Isten éltessen! mivel mégis idetaláltam... :lol:

padri, szerintem kompatibilis hordozóra akkor van szükség, ha a baba elalszik az autóban, és úgy akarod áttenni babakocsiba, hogy közben biztos ne ébredjen fel. Hiszen így nem kell kivenni, csak a hordozót, és utána bepattintani a babakocsiba, és fordítva (séta közben elalszik, és ne kelljen felébresztve átrakni a kocsiba) . Ha a babakocsizást és az autózást nem kötitek össze, akkor semmi szükség rá. Mi sem autózgatunk sokat, csak a nagyszülőkhöz, így nekünk sem volt rá szükségünk, hogy a babakocsival összepasszolható legyen. És már ketten kinőtték ezt a kort :)
A mózeskosárnak meg első gyereknél nem sok értelme van szerintem, ha a babakocsi vízszintig dönthető fajta. A másodiknál nekünk nagyon jó szolgálatot tett, mert a lakásban abban altattam a picit az első hónapokban, és oda vittem mindig, ahol csend volt. A féltékenység megelőzése szempontjából nagyon jó, ha a pici minél kevesebb megszorítást jelent a nagynak. 4-5 hónap után már szívesen volt tekintettel réka is arra, hogy nándi is a család tagja, és hivatkozhattunk arra, hogy nándinak ez nem jó.

Ettike, nem tennél fel patrikról valami képet? vagy linket, ha van fenn valami képtárban? mindig itt huncutkodik a szalagodon, aztán úgy megnézném néha a kis rosszcsontot máshogy is. :) Cat benijét is olyan jó volt múltkor látni!

Meg a többi leendő nagytesóról is tehetnétek, akik még vannak...

Na, lassan keltenem kell a csemetéket. nem akartak délben elaludni, de el kell mennünk 4kor. Ronda dolog. :( és persze én szívok a legnagyobbat. Általában mindig :D Ráadásul pokoli éjszakánk volt, nem tudom miért, és gergő (a férjem) reggel nem tudott felkelni, annyira fájt a feje - neki, holott én virrasztottam - szóval még reggel sem alhattam tovább :( Most megint jól beparáztam, hogy nem elég nekem két gyerekhez kelni egy éjszaka, hogy lesz ez hárommal, akiből egy teljesen legálisan kel, hiszen éhes, meg nem tudja, hogy éjszaka van. Az lenne a csoda, ha tudnék végre egy aludni tudó gyereknek életet adni, hihetelen, hogy miért nem megy nekik... Réka 3 hónaposan romlott el, nándi 2, gondolom a piciketesó egy hónaposan kezdi majd az óránként kelést...Asszem nándi nem is aludt még át egy éjszakát sem. Réka két éves korában, mikor nándi megszületett, 5 átaludt éjszakánál tartott.
na, nem bosszankodok tovább :)

kikocska
 
 


Köszönüm mindenkinek a szülinapi köszöntéseket!

Padri!

Kikocska jól leírta, hogy miért kell kompatibilisnek lenni a hordozónak a babkocsival. Nekünk Beni nagyon sokszor aludt el a kocsiban és jó volt, hogy nem kellett kivenni és felébreszteni, csak átraktam a babkocsira a hordozót.
És Ettikének is igaza van, hogy abban velem szemben ült, mert a babakocsinknak nem volt megfordítható a tolókarja.

Én biztosan megint csak olyat veszek, ami kompatibilis.

Kikocska!

Nem irígyellek az éjszakák miatt.
Beni csak addig ébredt fel éjszakánként, míg velünk aludt. Ez majdnem 11 hónapos koráig tartott. De akkor is csak félálomban megszoptattam és aludtunk mindketten tovább. Én nagyon kipihent voltam. Amikor leszokott az éjszakai evésről, akkor mi visszaköltöztünk a saját hálószobánkba. Kb 1-2 hét volt a nehezebb, amíg ehhez hozzászokott. De azóta talán ha 10-szer felébredt valami miatt éjszaka. De lehet, hogy sokat mondok.
Tudom, nekünk nagy szerencsénk van vele.
Én annak tudom be, hogy a terhesség alatt kb félidőtől halolaj kapszulát szedtem. Ez állítólag erősíti az idegrendszert, és nyugodtabb lesz a baba. Persze lehet, hogy egyszerűen csak jó természete van a fiamnak.
És állítólag a második még jobb szokott lenni. Legalábbis nálunk biztosan így lesz. :D
Vendég
 


Cat, boldog szülinapot :)

Kikocska, nem a vaterán van az, hogy ha licitálsz és megnyered, akkor tuti meg kell venni?

Újaknak üdv., ha táblába szeretnétek kerülni, írjátok meg az adataitokat (nick, kor, célidő, kórház, nevek-nemek - ha tudjátok, tesó, ha van)



Kép

 
 


Sziasztok kismamik!

Begofriztam mindenki helyett :lol:
A tábla mikor és hol látható?
De az adatokat küldöm,a másik fórumon én is összeállitottam,aztán átvette tőlem egy jobban hozzáértő.
Szóval: kocska,16.6nap,ápr.13.Bajai kórház,és fiú lesz ,a nevünk még képlékeny.

kocska
 
 


Sziasztok!

Catharine! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!

Egyébként megnéztem a Mini Manó honlapját, tényleg nagyon jó
dolgaik vannak nekik is!

Köszönöm Mindenkinek a MÁV-os vérvételes infókat.
Kisvirág én is ezt a számot tudom, de múlt héten senki nem akarta felvenni....marad a sorbanállás.
A legutóbbi alkalommal úgy mentem vérvételre, hogy még én a főépületben bejelentkeztem az U szinten, majd kikértem az anbulancián a nővértől a hivatalos beutalót (mert a doki kórházon kívül rendel, s ott csak egy 'nem hivatalosat' kapok), majd bejelentkeztem a vérvételes épületbe, addig a férjem hűzott nekem kártyát a vérvételen. Így kicsit sem volt ciki, ám nagyon hasznos, hogy ahogy kiszálltam a liftből, mondták a számomat, mi pedig együtt perdültünk az ablakhoz a férjemmel. Jó kis összmunka, nem? Csak sajna nem biztos, hogy a férjem most pénteken is ráér...majd meglátjuk!
Egyébként ez a vérvétel amúgy is az AFP, amihez nem fűztem eddig sem nagy bizalmat, s ezt megerősítette az, amit olvastam tőletek, mert hogy nekem a hatodik hét legelején volt egy nagyobb vérzésem, azóta meg egy kicsi. Szóval legszívesebben meg sem csináltatnám. Ott van a kombinált, azért az sokkal biztosabb.

Kikocska az ajándékötleteid, engem is beindítottak. Ma teljesen adventi hangulatom volt. Tudom, kicsit idejekorán. :oops:
Mivel a közeljövőben biztos lesz többletkiadás az eddigiekhez képest (doki, gyerek dolgok, s még a lakást is valamilyen szinten csinosítgatni kellene), idén én is visszatérek a csináld magad kreatív ajándékokhoz. Ha bármi jó ötleted van, kérlek írd meg!
Szívesen fogadom!
Egyébként mostanában mi is sokat beszélgetünk a párommal, arról, hogy hogyan kellene majd kezelnünk az éjszakákat. Tudom, addig nagyon sok más problémán kell még túljutnunk, de nem hiszem, hogy fél év múlva okosabb leszek. Biztos piszok nehéz megtalálni az egyensúlyt, hogy mindenkinek jó legyen; a baba is kiegyensúlyozott legyen, s nekünk is megfelelő legyen. Ez azért tényleg erősen függ a baba habitusától is.

Na jól van, befejezem. Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Holnap este remélem jó hírekkel jelentkezünk. Egész éjszaka arról álmodtam, hogy 4-D re megyünk, várunk, vagyunk, jövünk...igaziból össze-vissza, gondolom ma se lesz másképp.

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

KépKép
annaszuszi
 
 


Kocska, majd még a Te korod kellene :) Táblát minden hétfőn teszem fel ide.
Cat, a Tiedet növeljem eggyel, vagy már megelőlegezted, amikor megadtad az adataidat? :)



Kép

 
 


27 éves vagyok,ha az kell

kocska
 
 


Jó estét!

Pont aktuális témáról írogattatok :) Ma látott Apum egy Cora plakáton elég jó áron egy babakocsit. Sajnos honlapon nincs még fent,de nagyon kíváncsi leszek rá.

Sok boldog születésnapot az ünnepeltnek (Catharine)!!! :)


Szia Kocska és nagyon sok szépetjót kívánok!!!

dharma
 
 


Mó!

Most volt a 32. szülinapom. :) Már megelőlegeztem magamnak...
És köszi még egyszer mindenkinek!
Vendég
 


Naposabb jó reggelt!

Üdv. az újaknak! Jó babavárást és pocakosodást!

Kikocska! Nincs deja vu érzésesd? Ez a Kikocska-Kocska nicknév kezd hasonlítani a Tasin-Tisa szituhoz... :wink: No, majd csak belerázódunk!

Kép
Kép
tisa
 
 


Hova tűnt el mindenki?Egész hétvégén alig volt mozgás. :(

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!

Köszönöm lányok az infókat !! :lol: Még alundom kell egy párat, hogy dönteni tudjak :oops: ... :roll:

Mó - én is szeretnék bekerülni a táblázatba

Adataim:

Nick: padri75
kor: 33
célidő:04.15
Kórház: Tétényi

Név-nem még kérdéses :lol: tesó nincs...

Nagyon köszönöm!

Kép
padri75
 
 


Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak is! Tényleg, most már hozzá kell szokni az új nevekhez is, és nem kevergetni őket :lol: :lol:

Egész hétvégén majd szétszakadt a fejem! már esténként sirtam is a kintól, szegény apa meg masszirozta, de rossz volt neki, hogy nem nagyon tud segiteni.jó sokat aludtam is, mert legalább addig nem éreztem..a panadol se segitett.. a kaja is visszajött, szóval nagyon rosszul telt. még ma is lehet hogy csak fél napot leszek, mert nem birok a gép előtt ülni. fogalmam sincs mi segitene, de valami nincs rendben az biztos, és a hülye orvosok ráfogják a stresszre!

egyébként pénteken voltunk a brendonban, rákérdeztünk az abc design babakocsikra, azt mondták, a váci uti boltban (ahol voltunk) nincs, de nemsoká kapnak megint árut, nézzünk be pár hét múlva. de megnézhetjük a soroksári úti outletben is, mert lehet hogy ott találnánk még. szóval nem mondta, hogy nem fogják többé árulni.

olyan rosszakat álmodok, hogy mikor tolnám le a babakocsit a lépcsőn, az kiszalad a kezemből, és gurul magától lefelé, és a fal állitja meg. annyira félek ettől a lépcsőzős históriától, hogy már ilyen álmaim vannak tőle! arra is gondoltam, lehet hogy a babát addig a hordozókendőbe teszem, mikor már leértem, akkor teszem be a kocsiba....biztos megvan annak is a technikája, és bármilyen kocsival kivitelezhető, de mégis úgy tartok ettől!

egyébként én se nagyon akarok hordozót, mert kocsink nincsen, és a baba hátának se tesz jót, ha abban van huzamosabb ideig. sétálni a mózes+sportrészes kocsi nekünk pont eleget fog tenni.

most láttuk egyébként hogy a kiságy amit kinéztünk, le van akciózva, kuponnal -15000 lenne. most 45ezer igy. lehet hogy ha megjön a fizum, meg is vesszük. ez lenne az:
Kép

Etti szép kis pocid van! az enyém is már látszik rendesen, sőt apa a brendonban meg is jegyezte, hogy ott állt mellettünk egy már jó előrehaladott anyuka, jó nagy pocakkal, és apa mondta, hogy akkor nekem mekkora lesz, ha már most ennyire látszik?

na befejezem a rizsát, szép napot nektek!

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Én is üdvözlöm az újakat!
Ma szerintem nem lesz időm nagyon írni, mert nem voltam bennt 2 hétig dolgozni és most sok a meló, ráadásul a héten is csak ma jövök be.
Holnap megyek aminóra, nagyon izgulok :cry:
Gondoljatok rám!!!!!

Szép a kiságy Tünemény!
Megrendeltem az Abc Rodeót máshonnan, kíváncsi vagyok, hogy megjön-e?
Igaz, valamiennyivel drágább, de nagyon bedurrantam hogy nincs sehol...
Remélem nem fogom megbánni... :(
De annyit megnéztem és a mi még tetszik azok ilyen 150-200 ezerért vannak....fene az izlésemet...
Hát annyit meg nem tudunk adni érte :(

Nekem is nagy dilemmám a hordozó-babakocsira illeszthetősége.....
Szerintem inkább a babakocsit fogom használni és az autóban a hordozót, túl sokat nem hiszem hogy utazunk akkor meg berakom a kocsit....hát nem tudom, mert a mózeskosár rész meg elég nagy...
Na szóval nem tudom .... :(
Bár erre a babakocsira 26 ezerért már lehet kapni hordozót is..

Na jó, lapozok..

Annaszuszi!
Én is most pénteken megyek a MÁV-ba vérvételre, valószínű én is csak egyedül :(

AFP-t teljes rutint, azt hiszem szifilisz szűrést, vércsoportot néznek.
Elfelejtettem megkérdezni, hogy éhgyomorra kell-e menni?

Mert nekem 4 órakor fel kell kellnem, hogy odaérjek fél 8-ra.

Mivel a férjem dolgozik, így busszal kell mennem... :(
Így elég kemény lesz az éhgyomor :cry: :cry:
Főleg, mert nincs időpontom..

Kép


Kép
tasin
 
 


Tasin:
nem kell éhgyomorral menni, nekem legalább is ezt mondta a nőgyógyászom mikor megkérdeztem tőle.Azt mondta megehetek akár egy féldisznót is nyugodtan.Nyugi én is egyedül megyek sajna afp-re holnap, izgulok is miatta rendesen.

Én ilyen horribilis összegeket nem adnék egy babakocsiért amit kinéztem az 45ért van mózeskosárral és hordózóval együtt és jó nagy kereke van.Én nem akarok pelenkázós kiságyat mert nagy és hamar kinövi a pelenkázót , inkább veszek egy pelenkázó lapot amit rálehet tenni a kiságyra és a gyerkőcé lesz a maradék hely amit nem foglal el a kiságy.A játszáshoz úgy is kell hely :).

Nekünk 3 szobánk van és a legkisebb lesz a rosszcsonté és nem akarom telezsúfolni, igaz az elején úgy is velünk alszik.

Csajok valaki fent van az iwiw-en?Olyan jó lenne ha ismerősök lennénk mert akkor könnyebb képeket nézegetni.

Engem úgy találtok fent, hogy : Németh Gabriella Szigetvár!!!


Jelöljük be egymást!!!

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Gabka! köszi az infot, akkor csajok szerintetek is érdemes inkább venni egy sima kiságyat?? hmmmm most meg ezen bizonytalanodtam el...látjátok, még erre se gondoltam, szóval most itt is irjatok több véleményt! hogy kinek melyik fajta jön be!!!

Kép
tünemény
 
 


sziasztok.

tünemény:

ha van helyetek,és tetszik a pelenkázós kiságy akkor nyugodtan vedd meg.később mikor már nem azon pelenkázod(és soha nem használtam pelenkázót)akkor el lehet választani a kiságytól és külön kis szekrény lessz nem?vagy ezt csak akkor lehet ha az ágyat is szétszeded?ja igen most nézem.de később akkor is egy szekrénnyel és egy ággyal előrébb lesztek.
mi helyhiány miatt vettünk sima 60*120.as kiságyat és rá pelenkázó lapot amit mondon szinte soha nem használtam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: mindig az ágyon pelenkáztam,ott valahogy nyugodtabb voltam.

tasin:

nem kell éhgyomival menni.majd csak a cukrosra.(még szerencse :lol: :lol: :lol: )
holnap gondolok rád.biztos minden rendben lessz.

gabka:

megkereslek iwiw-en.Karczagné vagyok.

hulla vagyok.reggel Patriknak 39 fokos láza volt így mentünk dokihoz.1 óra az út gyalog és ha már arra jártunk párom nagyszüleihez is felmentünk.elfáradtam rendesen.
szerencsére Patriknak csak a torka piros,már láza sincs.


Kép Patrik

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Tünemény! Mi már megvettük a kiságyat...Hozzá kókuszmatracot.
Kép
Nálunk kicsi a hely. Meg aztán nekem nem annyira jön be ez az egybe dolog. Azon még tűnödöm, hogy külön pelenkázó szekrénykét vegyünk, vagy csak olyan pelenkázó asztalkát, amit rá lehet tenni az ágyra. Valószínű a szekrény mellett döntünk, mert az később sima szekrénnyé is alakítható.
Kép
A gyerekszekrény is megvan, azt megörökli tőlünk, mi már vettünk magunknak egy sokkal nagyobbat.
Kép
Már csak polcokat szeretnénk, meg játék tároló alkalmatosságokat, meg szép színes tapétabordűrt, meg még biztos hogy lesznek ötleteim.

Kép
Kép
tisa
 
 


Ettike! Tündéri Patrik! A táska szinte nagyobb nála, talán készül valahová?

Tasin! Én is úgy tudom, hogy nem kell éhgyomorra menned afp-re.
Szorítok holnap az amnió miatt. Mikor tudod meg az eredményt?

Tünemény! Múltkor már kérdeztem, de nem válaszoltál... :( Elkezdted már a kismama tornát?

Mó! Láttam, hogy engem már beszíneztél. Remélem így is marad! :lol: Beírnád a Kislánykám nevét? A vonalzómról puskázhatsz!
Hogy vannak az ikrek? Hogy viseled a terhességet?

A betegeskedőknek jobbulást, a kialvatlanoknak sok türelmet!

Kép
Kép
tisa
 
 


Etti! Remélem Patrik hamar meggyógyu! Szegényke, azért még jó, hogy láza már nincs! Jó nagy már a vonalzós képhez képest, és látom könnyen szállitható is, mert rácsüccsen a táskára, és már vihetitek is :lol: :lol: itt olyan jókisfiús! :D :D

Tisa, jó az ágyatok, a szine is, és látom, megy a meglevő szekrényhez is! mint Etti irta, nálunk pont elférne, de ha ő se használta a pelenkázót...háááát megint itt a dilemma...és én még azt hittem, a babakocsi okoz fejtörést! :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Ettike:megnéztem a képeidet az iwiw-en és olyan aranyos a Patrik!Olyan jó, hogy te is ilyen fiatal vagy mint én.Kb. így képzeltelek el benneteket.Jó neked , hogy még él a mamád sajnos nekem áprilisban halt meg szülinapom másnapján. :(

Csajok nektek nincs kedvetek iwiw-ezni?

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Helló Tisa! Kismamatorna...lusta dög vagyok!!! szégyenszégyenszégyen!!! a héten kéne belevágnom, nem tudom ma hogy végzek, de szerintem odaérnék talán a 6kor kezdődőre! nem tudom segitene-e a nyak-fejfájásomon! remélem a kaja bennem marad, nem lesz hasmars és fejfájás se, igy tényleg tudok majd menni! egyébként az órarend szerint ma lesz terhestorna és kismamajóga is! nem tudom, lehet-e egymás után a kettőt, mert ha birnám, kipróbálnám. gondolom a jóga nyugtatóbb lehet.

persze utána benézek a brendonba megint...gyönyörködni...olyan mint a cigaretta...nem lehet róla leszokni, egyszerűen hiányzik egy idő után, hogy körülnézhessek :lol: :lol: apának is szoktam mondani, hogy nem kell semmi az obiból (mert ugye szomszédok) és akkor betérünk a brendonba...apa kijátssza magát, felhúz minden kiságyfölötti zenélőkét, kipróbálja a játékokat, és addig én körülnézek :D :D múltkor pont apa háborodott fel azon, hogy a brendonban egy anya panaszkodott a pici babájára, hogy sir, és nem hagyja békén, hogy nézelődhessen! egy kis csöppség volt, aki még hisztizne se tudott! még apa is kiakadt rajta, hogy minek egy ilyennek gyerek???

Kép
tünemény
 
 


Csajok!
Nézte vki tegnap a Forma1-et? Én nagy rajongója vagyok már réges-rég. Sajna tegnap nem az lett az eredmény, amire vártam. Csak fél siker. De én úgy izgulta, meg kiabáltam, hogy az csak na!
Mondtam is a Páromnak még szerencse, hogy nem vagyok mindenórás. Vigyorog és mondta, hogy akkor nem lesz úgysem forma1. Erre én: De lesz szívem. A névnapod környékén szokott kezdődni ( márc. 18.)! Erre ő: áááá, az még akkor úgyis light-os...


Én nem jelölök be senkit az iwiw-en, mert én nem vagyok rajta. És nem is vagyok híve neki. :? Bocsi, de ez van. Én inkább itt csacsogok Veletek. :D

Kép
Kép
tisa
 
 


Nekem sincs iwiwem...rajta voltunk apával, de a falujából minden kiscsaj bejelölte, és még anno be is akart kavarni nekünk, minden hazugságot irogatott, és én ezeken mindig kiakadtam, a végén kitöröltük magunkat. a csajnak nem sikerült a szétválasztás, és most már mi se idegeskedünk feleslegesen, hogy ki kicsoda és mit irkál... jó lenne azért benneteket látni, de hát ez van...én is ittmaradtam Veletek :D

szegény tatácskám most Debrecenben van a szemklinikán, úgy volt, hogy ma délután már jöhet is, mert általában csak reggel megy, délután már jöhet is, de most bennfogták csütörtökig, és mindenféle kivizsgálást megcsinálnak...ami jó is, mert legalább alaposak, de remélem minden ok lesz. mondta hogy vitte magával a KisLuca fotóját, majd ő vigyáz a déditatájára, és megmutatja majd a doktornőknek is :D :D már a szegedi reumatológián is tudják a dédunokát! :lol:

Gabka, sajnálom, hogy anyukádat elvesztetted. nálunk is rossz volt ez az év, a nyáron először anyukám, majd két hétre rá párom apukája halt meg daganatban, igen gyorsan. de most kaptunk egy angyalkát, és rengeteg öröm jön majd el! tudod, minden kihunyó csillag helyett feltűnik egy kicsi fényesebb csillag az égen!

Kép
tünemény
 
 


Tünemény:nekem él az anyukám, szerintem te a nagymamámat keverted össze anyukámmal.:shock:
De nem baj, mert ha valakinek a halálhírét keltik akkor az sokáig él :wink: .
De részvétem anyukád miatt.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


Sziasztok!

Egy nap késéssel,de Boldog Születésnapot Cat-nek!!!

Érdekes,mert nekem meg azt mondta a doki,hogy üres hassal menjek a vérvételre!A fene se igazodik ki rajtuk...

MI csütörtökön voltunk 4d-s uhun és kiderült amit az elejétöl éreztem,vagyis hogy ez a baba bizony most nem kukacos!Az igazság az,hogy nagyon reménykedtünk benne,hogy rossz az elöérzetem,szerettünk volna még egy fiút,de azért sikerült gyorsan átállitani magunkat,hogy örüljünk a vegyespárosnak!ugyhogy most örülünk annak hogy kislányunk lesz egy Botond után(bár azért egy icipici esélyt még adunk)!
Csak azt nem tudom hogy fogom a rokonságot,meg a barátokat a csipkés és/vagy rózsaszin cuccokról letiltani,mert ezekkel a világból ki lehet kergetni :roll:
megpróbálok nagytesórol feltenni képet,hátha sikerül...
...kicsit késöbb,segitséget kell,hogy kérjek,egyedül nem megy... :oops:
gizu
 
 


Kép
ilyen volt kb. 5 percesen! Kép
és az egyik kedvenc képem,igaz ez még tavasszal készült.
És most nagyon büszke vagyok magamra,hogy mégis egyedül oldottam a feltöltést!Amilyen csacsi vagyok én ezekhez a kütyükhöz...
gizu
 
 


és ha már igy belejöttem,egy nyári kép is! Kép
Hát nagyon büszke vagyok magamra... :lol:
gizu
 
 


sziasztok.

a képen anyum cuccán ül Patrik(zalaegerszegen dolizik és csak hétvégente jön haza)
sajnos anyum részéről már nem él mamám,Patrikot sem ismerhette meg :cry: :cry: :cry: 59 évesen halt meg :cry: :cry:

gizu:

ezek a szemek...........nagyon helyes arca van.a kislányhoz gratulálok(és még van esély a kukacra,csak lehet a lába között volt és a heréi látszottak nuninak.)

tisa:

én régen voltam nagy F1-es.Schumi volt a kedvenc.mióta nincs annyira nem érdekel,ha épp eszembe jut akkor nézem.tegnap láttam,hát nem semmi volt a vége.

tünemény:

én azért nem használtam mert féltem hogy leesik róla.az ágyon meg nem kellett rá annyira figyelni és nekem is kényelmesebb volt,főleg hogy ha álva pelusotam akkor pont a vágásom rúgdalta ami nem volt kellemes.viszont fürdés utánn nagyon jó hasznát vettük a pelenkázó lapnak.mikor már a nagykádban fürdött(kb.1,5 hós korától)akkor rá tettem a mósógépre a p.lapot és azon töröltem meg.

Kép
Kép
ettike
 
 


Na, voltam dokinál. És persze rossz az afp-m :lol: úgyhogy lehet rólam példát venni, nem érdekel :) Alacsony, a mom 0.8, tehát kromoszóma rendellenességre utalhat, de a 12 hetesen ugye minden rendben volt, így 91%, hogy nincs down kór. Meg én sem hiszem. Van bennem egy erős félelem, hogy beteg babánk fog születni, de mindig jutott valami para eddig, úgyhogy nem dédelgetem a félelmeim :) igaziból azért félek, mert olyan tökéletes okos szép kölkeim vannak, hogy attól tartok, ennyire szép nem lehet az élet...
Aszerint a határérték szerint meg, amit én találtam a neten, semmi baj nincs ezzel az értékkel.
A dokim mondta, hogy azért menjek el a genetikai konzultációra, merthogy ott tuti csinálnak uh-ot, és akkor az lenne a 18. heti, nem kellene kettő, meg ezek úgyis nagoyn értenek hozzá, úgyhogy elmegyek. És itt jön a magánklinika áldása, szerdán fél4re van időpontom az istenhegyi úti géndiagnosztika központba. Szeretem, hogy a férjem külföldieknek dolgozik, és fizetik ezeket. kiélvezem a gazdagoknak járó luxusellátást :D


Hát, ez az alvás ügy tényleg nem egyszerű, de azt hiszem, nem lehet rá készülni igazán. Tényleg habitus kérdése, mert szerintem én mindent megtettem, ami csak emberileg lehetséges, és még azt is, amit a nénike a boltban tanácsolt, mégsem nyugodt az álmuk a gyerekeknek. és már nem gondolom, hoyg miattam, és a felkészületlenségem miatt van, és ezt meg lehet tanulni, csak nekem nem sikerült. Nándi pl. az első pillanattól elaludt egyedül, de ha én is elszom, azonnal felébred. Réka meg nem hitte el, hogy aludni jó. szerintem egész életében 11-12 órákat aludt. Most kezdett el fogyni. Nándi jobb alvó, ő napközben alszik rendesen, csak mindig megébredt. Viszont hajnalozni kellett vele, és igaziból most is, csak már könnyebb azért. Mindenesetre réka után megfogadtam, hogy ahogy kidugja a fejét a jövőben bármelyik gyerekem, már a szájába dugom a cumit...

Tünemény, szerinem ez a kiságy átalakítható ifjúsági ággyá. Nekem ezek nem szimpik egyébként, és nekünk van pelenkázónk, és szeretem is, meg használom, de tényleg elég a merev pelenkázólap.
Egyébként szerintem nagyon sok érte ez a pénz, tekintve, hogy bútorlapból van. Ennyiért már lehet rendes fából, vagy legalább fa előlappal kapni, azok szebbek és tartósabbak is. vagy másik világban élek? :D Érdemes körülnézni a faktumbútornál, http://www.faktumbutor.hu/ az rs bútorban is lehet kapni a reitter ferenc utcában, az olyan messze sincs, a 14-es villamostól egy kisebb séta, 10-15 perc. Szerintem ott többynire szép, és jó minőségű bútorok vannak.
És az én véleményem az, hogy kb 2 éves korig, tehát a 98-as ruhák kezdetéig a legjobb ruhatároló eszköz a fiók, mert kicsi ruhák vannak, és sokkal átláthatóbb. De lehet, hgoy csak nekem, meg én rendetlen is vagyok :) :(


Mó, de igen, meg kell venni elvileg, de előfordul, hogy mégsem lesz üzlet.Ezeket le lehet tisztázni előre, ahogy írtam. Én már sokat vateráztam, több mint 300 adásvétel van mögöttem, közel 200 partnerrel szóval meg lehet beszélni mindent, csak licitálás előtt :)
és annyira szeretem a szalagod! azokkal a talpacskákkal :)

Ettike! köszi a képet!!! szép ez a gyerek, határozottan, látszik, hogy szerelemből fogant ;) ! és itt meg jó nagyfiús! nagyjából egyidősek a nándival, nándi olyan babás kinézetű hozzá képest :)
És gyógyulást patriknak, egyél vitamint, nehogy elkapd!!! ez olyan vírus, hogy felnőttek is könnyen elkapják. A láz kemény várandósan.

Annaszuszi, linkeket tudok adni,a hol érdemes körülnézni, ötletet gyűjteni, de nem igazán olcsók a saját készítésű dolgok sem, csak mégsem az, hogy vettem valamit. Mondjuk az italok esetleg. Tuti kávélikőr meg tojáslikőr receptem van pl, a csokibonbonok is halál egyszerűek, és nagyon különlegesek.


Egyébként ha még valaki használt babadolgok iránt érdeklődik, a babaszoba.hu-t nagyon érdemes megnézni, aki nincs a teszveszen vagy a vaterán, az biztos babaszobázik. :) Új cuccokat is meg lehet találni ezeken a helyeken, néha 20-30%-al olcsóbban.

És én megvetttem az ariát. Nem tudtam ellenállni neki. Újszülöttet ebbe nem fogok beletenni, elég meredeken dől, de teljesen új volt, tényleg nem volt használva, és muszáj volt valamilyen babakocsit beszerezni, hogy közlekedni tudjak a gyerekekkel. (persze meg is varrhattam volna az óriásszekerünk új huzatát, de inkább ezt válaszottam, olyan jó vétel volt! ) Nekünk az ovi is több mint egy km-re van, és nándival ezt naponta kétszer kell megtenni, az négy-öt km, néha nekem is sok :)

Szeirntem ha vérképet is csinálnak, akkor üres has. Miért nem kérdezel rá? Nekem az afp-re is éhgyomorral kellett menni.

Gizu, éljen a kislány!!! és én is rékával kerültem a rózsaszín fidresfodrokat, aztán most meg csupa csillogós rózsaszínt akar felvenni, és festené magát, és nehezményezi, hogy nincs magassarkúm, és még csak négy éves sincs. Ja, és mindig elolvad, ha lát egy rózsaszín autót, és napi vitánk, hogy miért nem festjük rózsaszínre a házat kívülről :lol:

és nekem nagyon nehézkes az iwiw, szóval maradok itt én is.

Tasin, rád meg gondolok holnap, kitartás, és betartani mindent, amit mondanak!!! akkor biztos nem lesz baj, és remélem legalább megnyugtatnak majd.

Zsuról is olyan jó lenne tudni valamit :( minden nap többször eszembe jut. nem is gondoltam, hogy ennyire megvisel, hiszen nem is ismerjük egymást igaziból...

és én legyek nyugodtan csak kikocs, úgyis általában úgy hívnak, és akkor már nem fogjuk keverni magunkat :D nem csinálok új nicket, olyan sok hozzászólásom van már, meg mindenhol kikocska vagyok úgyis, be sem tudnék lépni.

na, biztos akartam még valamit, de elfelejtettem... De úgyis már elég belőlem. megyek, eszem valami ebédet...

kikocska
 
 


sziasztok.

kikocska:

Patrikró sokszor nem hiszik el hogy még 2 éves sincs.mindenki 2,5-3 évesnek nézi.magas is,és igen, olyan nagyfiús arca van.bár mikor itthol kezeslábasban van akkor meg inkább babás.sokat számít a ruha is.én meg imádom vagányan öltöztetni,rugdalózó talán 2 hósan volt rajt utóljára nappal,akkor már külön nacit,inget,pulit adtam rá.de fogjuk a koromra :lol: :lol: :lol:

vaterát én is felfedeztem a napokban.cagy 10 kocsit vettem volna meg azonnal ha most lenne a zsebemben annyi lóvé :wink: :wink:

nem is mondtam még(talán mert nem volt olyan hűű de nagy élmény)párom érzi babut mozogni.nem volt ujjongás,poci simizés órákig(utánna)agyon puszilgatás(pocak)szóval szarul esett na.azóta nem is tapizta a hasam hogy rugdossa meg megint :cry: :cry: :cry: valamiért nem érdekli annyira mint Patriknál.ez normális???úgy meg tud bántani vele.

megyek megint pici baba lesőbe.csak sétálunk egyett mert ugye Patrik beteg de már alig várom.már fél kilót hízott a kislány.

Kép
Kép
ettike
 
 


zsu nekem is eszembe jut gyakran.remélem jól van a baba.és azt is hogy amint tud valamit ír.

zsu:

hogy vagytok?írj!!!

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Cat: boldog szülinapot!!! Mit kaptál??? Volt nagy ünneplés?

Tünemény: szuper, hogy apának van új állása. És most végül melyik kh-ba mész szülni???
Tuti nem lesz semmi baja a babádnak!!! Erős kiscsajszi/kispasi lesz ő!!!

Kikocska: megnyugtatlak annó a barátnőmnek is 0,8 volt az értéke és gyönyörű egészséges kislánya van ;)
Tényleg szörnyű ez a mávos vérvétel. Én most már pofátlanul viszem Kendét magammal és próbálok úgy helyezkedni, hogy lássák a gyereket és így eddig mindig olyan 10-12 sorszámmal előbb behívtak. Az is kb. fél óra megspórolás. A múltkor volt ott egy kismama aki cukorterhelésre várt és már fél 10 volt és még nem hívták be. Szóval kritikán aluli lett.
Megnyugtatlak Kende se alussza át az éjszakát…. Nem tudom mi lesz, ha itt lesz a pici. Bele se merek gondolni.

Zsu: ha olvasol esetleg, akkor írj, hogy mi van veletek! Nagyon aggódunk értetek!

Tasin: sajnálom, hogy ennyire nem tudsz mit enni. :( Majd megjön az étvégyad! Holnapra hatalmas drukk neked!!!!!!!!!!
A Mávba a nőgyógyászat a 6. emeleten van. Kiszállsz a liftből és jobbra mész. És ott vannak sorban a dokik. (az első ajtó az én dokimé. :) )

Padri: jobb már a torkod? Hű anyám, a víz kivert gondolom, mikor ilyen kedvesen közölte a csaj a „rossz” hírt, ami szerencsére egyáltalán nem rossz. Még jó, hogy a nődokid is megnyugtatott. Mikor olvastam az értéket én egyből nem fogtam hogy mi ebbe a rossz? Mert ugye én tudom a határértékeket és láttam, simán benne vagy.

Tisa: édes a párod és gyönyörűek a csokrok!

Gabka: voltál vissza a védőnőnél? Mit mondott??? És nyugodj meg, én sem híztam még egy dekát sem.

Annaszuszi: kérünk képeket a 4d-ről !!! Neked sem egyszerű a vérvételes papírt megszerezni. De klasszul csináltátok a férjeddel! Pénteken megy veled? Amúgy lehet én is megyek pénteken afp-re, de majd ezt holnap tudom meg.
Nekem konkrét elképzelésem az volt, hogy én soha nem fogom beengedni a gyerkőcöt a nagyágyba.

Ildi: örülök, hogy jók lettek az eredményeid!

Ettike: hűha szerintem nagyon megugrott a pocakod! Patrik hogy van? Mit mondott a doki?

Kocska, Dharma: üdv a csapatban és boldog baba várást kívánok!

Gizu: grat a vegyes pároshoz :). Hű milyen szép a kisfiad. Ezek a szemek…

A tali engem is érdekel. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Csajok! hogy ti mennyit termeltetek mig én ebédszüneten voltam! :D :D

Gizu! Gratula a kislányhoz! bár a nagyikat lehet nehéz lesz a rózsaszinről lebeszélni, de igy legalább jó sok cuccot kaptok majd! :D :D bár, lehet hogy még kiderül, hogy inkább kék kellene, ahogy a többiek is mondják... :wink: De egyem is meg ezeket a bébifotókat! a mérleges képen szinte a hangját is el lehet képzelni :lol: :lol: a másikon meg olyan kis édes, szép formás, igy a tesónak is jó mintája volt :D :D

Tasin, nagyon szoritok holnap, hogy minden ok legyen, és pihenj sokat!!!

Gabka! jaaajjjj nagyon sajnálom hogy ilyen figyelmetlen vagyok, de tényleg, valahogy a mamáról anya jutott az eszembe, és nem is gondolkodtam, hogy az MAMA!!! de igy legalább jó sokáig dédelgeti majd anyud a kisunokát! :wink: :wink:

Kikocska és Etti köszi a tanácsokat, lehet hogy elmegyek abba az RS bútorba, hátha van valami hasonló, tényleg itt van a közelben!

Képzeljétek mi lesz az ebéd....(már megint): PAPRIKÁSKRUMPLI!!! úgy látszik ez a gyerkőc ezt szereti nagyon :D :D én otthon ebédszünetkor feltettem főni, apa meg hozzárakja a kolbászt (ennyit rábiztam :D ) és majd behozza nekem ide! alig várom, hogy ehessek! és ma kitakaritott!!! és el is mosogatott! egy kis aranyemberke!

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Gabka - én benne vagyok az iwiwben :wink: Pigniczki Adrienn vagyok. Túl sok nincs belőlem asszem :lol:

Tasin - biztos minden rendben lesz az AFP-n. Nekem nem kellett éhgyomorral mennem... :? hát tényleg nehéz tudni, hogy mit is akarnak velünk néha :roll:

Tünemény - nekünk is olyan ágyunk lesz amihez nincs pelenkázó. Veszünk rá majd pelenkázó lapot és azon vagy az ágyon fogom pelenkázni. A környezetemben lévő anyukák ajánlották, mert amint elkezd forogni, mászni azonnal lekívánkozik majd a pelenkázóról... :lol:

Ettike - Patrik nagyon aranyos, igazi vagány kisfiú :lol: , jobbulást kívánok neki. Nálunk is ez a befutó fiúnév egyenlőre :lol: :lol:

Gizu - nagyon édes kékeszemű kisfiad van!! És hogy Te milyen ügyesen raksz fel képeket :wink: :lol:

Kikocska - én úgy tudom, hogy az AFP alsó értéke 0,7. Tehát a te 0,8-as eredményet határértéken belüli. Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. Az Istenhegyi klinikán jó helyen leszel. Én is jártam ott a 12. héten mert a lombik miatt javasolta a nőgyógyászom. Sajna az én férjem nem dolgozik külföldieknek :oops: így 28.000,- Ft-ot fizettem, de nagyon alaposak és rendesek voltak. :lol: Nyugodtan távoztam onnét.

Kép
padri75
 
 


sziasztok.

PAtrikkal az AFP-m nekem is 0,81 lett.és látjátok semmi baja.ezen nem kell izgulni.

szegényemnek megint magas láza van(40,5)adtam neki egy kúpot mivel egyedül hűtőfűrdőztetni nem lehet de ha nem hat akkor muszály lessz(bár mikor utoljára ilyen beteg volt akkor h.fűrdő utánn 30 percel ugyanolyan magas láza volt)
asszem megint futok pár kört az ügyelettel.rémes lusta dokik vannak.elvárják hogy kocsi nélkül vidd be a gyereket.

na de megyek is mer nagyon nyügi

Kép
Kép
ettike
 
 


Tünemény!

Fejfájásra próbáld ki: Algopiryn és Calcium. Ez utóbbi pezsgőtabletta vagy az injekció teába öntve.

Én ezt a kombi kiságyat akkor tartom praktikusnak, ha a Ti hálószobátokban, de külön ágyban fog aludni a baba.
Én Benit még két éves korában is a pelenkázón tettem tisztába. Utána pedig át tudjátok alakítani rendes ággyá.
Bár azért megnézném a Faktum bútorokat a helyedben, mert azok olcsóbbak.
Bár 45 ezer nem is sok érte.

Tasin!

AFP miatt nem kell éhgyomor, de ha a rutinban néznek éhgyomori cukrot is, akkor sajnos...

Ettike!

Petrik nagyon aranyos! És tényleg olyan nagyfiús!
Beni is mindig az volt. Lehet, hogy azért, mert nem volt soha duci.
És ő is csak kb 2-3 hónapos koráig hordott rugdalózót, tehát ez nem korod miatt van. :)
remélem ahamar meggyógyul, és nem lesz többször láza!
Vendég
 


Szia Virág!

Még mindig nincs döntés a kórházzal kapcsolatosan...az imrében kicsit unszimpi volt a nő aki körbemutatott, de az tetszett, (igy visszagondolva) hogy a gyermekágyas részbe nem mehet be látogató, és nyugisabb lehet, meg a baba is inkább veled van, mint össze-vissza fogdosva és ez nekem jobban tetszene. és azt mondta, hogy orvosfüggő, hogy a dokim is természetes szülés párti-e, és elfogadja-e az alternativ szülés módszereit, vagy inkább konzervativ...és ahányszor kérdezni mertünk valamit, a válasz igy kezdődött: ezt már egyszer elmondtam, ha figyelni tetszettek volna...szóval itt úgy éreztem, hogy ha épp szülnék, akkor jól rámkiabál, hogy most mondtam hogy ne igy csinálja, hanem amúgy...bár lehet hogy vannak nagyon aranyosak is...ezért ide még eljövünk

a szent istvánban egy irtó kedves(nek tűnő) szülésznő tartott előadást, meg légzőgyakorlatokat, és mondta, hogy ők inkább a természetes szülést preferálják, és mondjuk felajánlják, hogy gátmetszéssel 5perc alatt meglenne a baba, anélkül meg még 20perc, mit választ a kismama? szóval az nekem jobban tetszik, bár lehet hogy ezt a szent imrében is meg lehetne valósitani... szóval itt pozitivabb volt az érzésem, de az nem tetszett, hogy a gyermekágyas rész az az igazi kórházas volt, az egyik kismama próbálja a babáját nyugtatni, mig a másik ágynál körbevették a rokonok az anyukát...én ezt nem szeretném...

jó sokára sikerült megirni ezt, közbe apácska hozta a paprikáskrumplit, jót nevettek rajtam a kollegáim, hogy ilyenkor ebédelek :D és hogy megint ugyanazt :D megkérdezték, kell-e savanyúuborka, mondtam hogy az nem, mert tuti visszaköszön, erre megállapitották, hogy kislány lesz :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Tisa!

Úgy látom, ti IKEÁban vásároltok. :D

Forma 1-en én már tegnap este kidünöngtem magam. :twisted:
Így elveszteni egy Vb címet... amikor áthaladt a célvonalon, még ő volt a világbajnok. És pár másodperc múlva...
A pulzusom nekem is nagyon megugrott az utolsó két körben.
Utána azon gondolkoztam, hogy ha egy filmben láttam volna, azt gondolom, hogy milyen hatásvadász, ilyen az életben nem történhet meg. És mégis.

Tünemény!

Amikor Benit vártam, én is imádtam Brendonba járni.
Most valahogy nem annyira. Vasárnap elmentünk, de semmit nem láttam ami tetszett volna. És nagyon drága is.
Néztem Beninek téli noverált és csizmát, és mindekettő 15-18 ezer között volt. :shock:
Úgyhogy inkább megvettünk majdnem teljesen ugynolyanokat az Aldiban. Két csizma és két overál 11 ezer forint volt. És nagyon jók. :D
Bútorokat mi faktumosat veszünk, de a nagy részét külön kell csináltatni.

Remélem nagypapádal minden rendben van!
Én tavaly karácsony előtt pár nappal vesztettem el az enyémet, de még most sem tudom mindig felfogni, hogy nem lesz otthon amikor hazamegyünk. :cry:

Gizu!

Köszi!

Nagyon aranyos Botond! És hogy fogja szeretni a húgát! majd kényezteti, később pedig ő vigyáz rá, ha bulizni mennek.
És azok a nagy kék szemek.

Nekünk most pár hétig úgy volt, hogy ha fiú lesz, akkor Botondnak fogják hívni a Kistesót, de az Uh után olyan egyértelmű volt, hogy Ő Marci.
Vendég
 


Kikocska!

0,8 MOM határeset. Majd az Uh megnyugtat.
(Azt mondják, hogy lányoknak szokott alacsonyabb lenni. :) )

Kisvirág!

Köszi!

Nagy ünneplés nem volt. Csak szűk család, hármasban.
Kaptam rózsát, tortát és egy fényképezőgépet, amit én néztem ki magamnak. Nagyon jó! ja, és voltunk vacsorázni is. na meg a barátainknál ebédelni...
Egyszóval nagyon jó kis hétvége és szülinap volt.

Nem irígyellek Titeket a vérévtel miatt. Jó, hogy nekem ezt nem kell átélnem.

Ettike!

Sajnálom, hogy Patriknak megint felment a láza!
Panadol szirupot adsz neki?

Tünemény!

Alapítványi szobán nem gondolkoztok?
Jó esetben csak pár napig vagy bent, de azok általában csak 1-2 ágyasak.
Én egyágyasban voltam Benivel, és nagyon élveztem. Senki nem zavart, a látogatók bejöhettek, de akár ki is mehettem velük.
Vendég
 


Cat na látod egy egyágyasat én is elviselnék, mert akkor a kicsivel se zavarnék senkit, és akkor jön látogató amikor az nekem jó, és engem se zavar más látogatója. De azt mondták, ez általában foglalt...szóval nem sok esélyt látok egyágyasra, plusz 10ezreket meg nem tudok megfizetni...

ráadásul ajánlottak már dokikat mindkét kórházból, de most az anyagiak miatt nem tudok 8ezreket kiadni a dokilátogatásra...igy még járok a körzetisemhez, aki nagyon aranyos, de sajnos a Róbert Károly...

Egyébként elgondtolkodtam azon, amit még régebben irtál, hogy igaz most aranyos igy vagy úgy hivni a gyerkőcöket, de ha a végén komoly hivatásuk lesz, akkor lehet hogy emlegetni fognak, hogy ilyen nevet kaptak..igy most már ezt is fontolóra vesszük apával, mikor neveken gondolkozunk a fiúnak. bár lehet hogy a Lucából is Lucia lesz, ez egy kicsit elegánsabb és még mindig lehet Lucázni :D Nekem tetszik a Vilmos és a Vince név, de apa mindent rámhagy, a Boldizsárban megegyeztünk, hogy az nem lesz :D Berci se, mert az oktatóját hivták igy, aki miatt (szerinte...) már 4szer megbukott a forgalmi vizsgán! :lol:

vége a napnak! azt hiszem hazamegyek és elsurranok a brendon tornára! majd holnap megirom milyen volt :D :D

ETTI!!! remélem Patrik meggyógyul mielőbb! az egyik mama nem tudna segiteni hűtőfürdőzni, ha az kell mégis? vigyázz te is, el ne kapd!! úgy sajnálom őket, mikor olyan kis betegek :cry:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény!

Szerintem a Luca felnőttkorban is jó.
És nekem tetszik a Vince, csak az utcában már van egy...
Vendég
 


Tünemény: most kezdelek megérteni fejfájás ügyileg. Most az enyém akar darabokra esni. Közbe Kende meg itt kiabál körülöttem. Szegényre már egy csomószor rászóltam, hogy halkabban, de hát ez egy percig se tart.
Én is az Rs-be vettem a kiságyat. De én nem pelenkázóval együtt, hanem sima mezeit. 140*70-est ami gyerekággyá alakítható. És vettem hozzá pelenkázó lapot és azt tettem rá. Egyébként a pelenkázón kb. 12 hónapig tudtam pelusozni, aztán annyira ficergett, hogy kénytelen voltam sima ágyon pelusozni. Féltem, hogy leugrik a pelusozóról.
Hát akkor fel van adva a lecke kórház ügyileg. Mondjuk az tök szimpi, ha nem mehetnek be a látogatók a kórterembe. Mert egy elsőgyermekes anyuka még azt sem tudja igazán mit kezdjen a csöppséggel és ha még egy csomó idegen is zavarja őt akkor az nagyon kellemetlen. Ezt tapasztalatból írom. Mert nekem először fogalmam sem volt mihez kezdjek egy újszülöttel. Azt sem tudtam hogy fogjam meg és még az idegen bámuló szemek csak még inkább zavarba hoztak.

Gabka, Padri : bejelöltetek az iwiw-n

Ettike: drukk, hogy lemenjen Patrik láza. Adhatsz neki panadolt / nurofent felváltva 2-2 óráként!!! De a kúp is jó nagyon (germicid?)!

Cat: akkor klasszul telt a szülinapozás. A gép meg tök jó lehet. Majd csinálj vele sok szép képet a gyerkőcökről!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág!

Panasonic DMC-FX37 a fényképezőgép tipusa. Nagyon jó.
Van rajta olyan funkció is, hogy beírod a gyerek nevét és születési idejét, és akkor kiírja, hogy mennyi idős. És ha ezzel a beállítással fényképezed, akkor ezt az infót hozzáfűzi a képhez. :)

De ez csak érdekkésség. Valójában nagyon sok dolgot tud, amit egy ilyen kis kompakt gépről el sem tudtam képzelni.

Nálam szerencsére nem nagyon voltak látogatók. Csak a férjem leginkább, de neki mindig örültem. Az utolsó este ott is aludt velem.
Vendég
 


Sziasztok!

Kisvirág - visszajelölés ment :lol: sajnos a torkom még mindig nem az igazi.

Ismerősöm ajánlotta a Bioparox-ot és a gyógyszertárban is mondták, hogy szedhetem (illetve fújhatom, mert orr és torokspray), mert "ránázésre előrehaladott állapotban vagyok"- szerintetek ez most sértő vagy én vagyok már túl érzékeny vagy mi :roll: :roll:

Na mindegy, a használati útmutatóban az van, hogy kismamák óvatosan használják... :twisted: :twisted:
Szerintetek hogy lehet egy orr és toroksprayt óvatosan használni..???? :shock: :shock: Ne fújjam mélyre, vagy ne ejtsem el, vagy mit ne csináljak hogy óvatos legyek :? .... nem lehetne egyszer az életben valamit normálisan leírni, hogy én is megértsem :oops: :oops: mondjuk úgy hogy a normál 4 befujás helyett kismamák csak 2-t..... :x sokat várok el asszem :oops: :lol: :lol:

Na bocsi, h így kitörtem, de unom már ezeket az orvosi, gyógyszertári és egyéb elszólásokat.... vagy beszólásokat ?????

:lol: :lol:

Ha valaki használt ilyet segítsen!!! :(

Köszönöm

Kép
padri75
 
 


sziasztok.

szerencsére hatott a kúp,szépen le ment a láza.
a germicid csak 1 éves korig van.mi mexalen-t használunk.a panadol és nurofen csak fájdalomcsílapítónak jó(nálunk legalábbis)

itt délelőtt 10-11 ig és délutánn 14-18 ig (vagy valahogy így) van látogatási idő.ezalatt az idő alatt be lehet menni a kórtermekbe,ezen kívül a folyosón lehet beszélgetni babát mutogatni.engem nem zavart hogy bejöttek.sőt nagyon örültem neki.

picúrnak azért választottuk az Alexander nevet(ha fiú persze)mert picinek,suliban,haveroknak lehet simánn Alex ami sokkal "vagányabb"később pedig ha olyan hivatást választ akkor Alexander ami pedig komoly.
a Jázmin Abigél meg szerintem mindig megálja a helyét.

olyan lassan telik el ez a nap.pedig olyan jó lenne már az uh-n ülni.mármint a váróban :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem PAtrik el lessz apummal mert ha nem akkor páromnak haza kell jönnie.mondtam apunak hozza a kutyát azzal el rohangál.ha lázas lessz(nem lessz)akkor mindenképp marad párom.

Kép
Kép
ettike
 
 


na tessék! apácska pakolt...el...és pont az én tornázós nadrágomat!...eddig kerestem, mire az egyik sporttáskában meglett...igy lekéstem a 18:00kor kezdődő órát, de mindjárt indulok a 7órásra! nem szólok neki, mert aranyos volt tőle, de néha pont ezért nem találunk valamit...mert rendnek néz ki...de később meg ki tudja melyik fiókba lett elsüllyesztve a "rumli'?? :lol: :lol: nálatok is van ilyen???

Cat jó lehet az a fényképezőgép! remélem könnyű is kezelni ennyi funkcióval...nekünk csak annyi kellett, hogy legyen vaku vagy ne, és katt!! :lol: :lol: tud másokat is, de mi vagyunk túl lusták kitanulni!

Kép
tünemény
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: