Új privát üzeneted érkezett!

Tavirózsa: Születésnapod alkalmából,kívánok neked sok szépet és jót az életben!!!!!!

KépKép
lyndee

:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tavirózsa.BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!
Csucsu, köszönjük szépen jól vagyunk, már majdnem rákaptunk a cicire szopizni, 10 15 percet hajlandó volt cicin lenni, erre elkaptunk valami fránya náthát, az egész családot kiütötte, szegénykém épp betöltötte az 1 hónapot és már antibiotikumot kapott, viszont levegőt nem a bedugult orra miatt, így nem kínoztam cicivel.EZ VAN.
Látom az élet zajlik, sajnálom hogy mindig jönnek újabb vetéléssel, kívánok mielőbbi gyíógyulást.
Csucsu Lina mi a zörgés veletek?
Várjuk a + teszteket, én egyelőre csak képen fogok ilyet látni, legalább vagy két évig.

Kép

Kép
napsugár035

sugi mielőbbi gyógyulást nektek!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sugi: Szegénykém már akkor túl is van egy náthán. Sajnos nemigen lehet ezt elkerülni.
Köszi az érdeklődést jól vagyok most clostit szedtem ,hoyg tuttira legyen PÉ-m. Hát meglátjuk mi lesz. még 10nap vana ciklus végéig. Remélem képről tudok neked mutatni majd egy pozítív tesztet.
:) Sok puszi nektek. De eggyel több puszi a fiúknak:)

Kép
csucsu05

anno mi betegen jötünk haza a korházból.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

anno mi betegen jötünk haza a korházból.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
anno mi is dec 24-én hazajöttünk, és 25-én hajnalban már az ügyeleten voltunk.

Tavirózsa,
nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked!

Napsugár,
nekem ma megjött, ebben a hónapban nem lesz pozitív teszt. Na de majd a következőben :lol:

Képzeljétek, beleöntöttem egy üveg 20%-os ecetet a mosógépbe, és mosom 90 fokon. Most csinálok ilyet először, remélem nem lesz gond. De már olyan fekete volt, és nem tudtam semmivel sem leszedni.

Ja, és ma van 10 éves munkaviszonyom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska anyukám is ezt szokta csinálni a mosogéppel és semmi baja nincs... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Linácska: Gratula a 10évhez. :)
Minket is24-én engedtek haza:) Szép volt az a nap nem??

Kép
csucsu05

lina gratula részemről is a 10 év munkaviszonyodhoz! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kicsit eltüntem. Munka után egyszerűennem tudok mit csinálni. Sokszor elalszok...

Jpne! Sajnálom nagyon ami veled törént!!! Mielőbbi gyógyulást (lelkileg, testileg). Gyere ide, anno nekem is jót tett hogy itt lehetett mindenről beszélni a lányokkal.. Régóta próbálkoztok a bébivel??

Encike, szorítok az afp eredményhez, de biztos jó lesz!! Mikor tudod meg??

Csucsu, meg volt a peteérésed szerinted?? Nem néznek uh-n? Remélem 10 nap múlva szép pozi tesztet raksz ide nekünk!!

Nita, te hányadik napon is vagy? Érzel valamit???

Tavirózsa, nagyon sok boldogságot a szülinapodra!!! Kívánom hogy teljesüljön minden vágyad!!

Linácska, az ecet csodaszer, én amióta felfedeztem, nem is veszek vízkőoldót... Mindenre jó!!

Kép
szilvia80

8.napon vagyok!!!!!egyenlőre nem sokat árzek.még van idő a pé-ig..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska, igazad van.. Csak később láttam a vonalzódat.. Remélem szép nagy tüszőket növesztesz addig!! És jó vastag nyálkahártyád lesz!

Kép
szilvia80

köszi én is remélem!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma nem voltam gépközelben, most néztem be,és nagyon-nagyon köszönöm, hogy ennyien gondoltatok rám!

Régen mindig úgy gondoltam, hogy aki 40 éves, az már nagyon öreg, de most, hogy én is ennyi lettem,megváltozott a véleményem. :lol:

40 évesen is szép az élet!

Sugi, jobbulást pici fiadnak!

Zsuzsu, örülök, hogy jól vagytok!

Lina, tudod, a mottó!!!!Sikerülni fog!

SZilvia, én is folyton álmos voltam, pihenj annyit, amennyit csak tudsz!

Ági, hát túl vagy rajta...Az jó, hogy rendesen voltak Veled, nagyon sokat számít az ilyesmi.
Kívánok gyors felépülést testileg is, és lelkileg is.
Én utána jó pár napig elég gyengének éreztem magam,és nem nagyon emelgettem semmit.

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de megyek aludni, holnap korán kelek, és az egész hetem nagyon húzós lesz.
Most vannak a középiskolákban a nyílt napok, és minden nap munka után megyünk valamelyik suliba a kisebbik lányommal.

Azért majd néha jelentkezem!

Puszi mindenkinek!
Vendég

tavirozsa ..pihenj sokat!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szilvi: A PÉ-n már túl vagyok ma vagyok a 20. napon. A 14napon voltam uh-on akkor már 20mm tűsszőim voltak.
Most várok......

Kép
csucsu05

csucsu hogy hogy még fent vagy? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mert nem voltam álmos.

Kép
csucsu05

:)
én meg várom zolit..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az jó. Remélejük hamar hazaér.

Kép
csucsu05

hát majd fél 2-re. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És addig vársz ??? Miért nem alszol??

Kép
csucsu05

nem tudok aludni még.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Értem.

Kép
csucsu05

de lehet leteszem magam..hátha elalszom! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Tavirózsa, nagyon sok boldogságot kívánok Neked én is a szülinapod alkalmából!!! Isten éltessen!
(Amit a múltkor írtam, tényleg mindenkit megvisel, ha elveszti a gyerekét, csak ha még pár hetes a terhesség, akkor talán könnyebb.
A Te esetedben pedig végképp nem arról volt szó, hogy teljesen szabadon döntöttél...különben már nem is fájna ennyire. Mielőbbi vigasztalódást kívánok Neked, őszintén és nagy-nagy szeretettel!!!!!)

Linácska, 10 év az már klassz! És a novemberi pozitív teszt is!!!

Szilvi, jó, hogy írtál. :) Lehet, hogy nem figyeltem, most meg már vissza kéne lapozni...meddig is dolgozol még? Tudják már a melóhelyen? Volt férj-ünneplés a múlt héten???

Amethiszt, küldtem Neked üzenetet.

Jpné, nagyon-nagyon sajnálom, hogy mégse kerülhetted el a műtétet. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked - lelkileg is, sok szeretettel és puszival!

Sugi, gyógyuljatok meg mielőbb!

Dreika, én is kérek szépen képet a pici Babátokról, ha lehet. ggica@freemail.hu - köszönöm!

Nita, akkor Nektek pár nap múlva akció és hamarosan jöhet a pozitív teszt!

Csucsu, a 20. nap mit is jelent? Azt, hogy 1 hét múlva kell nem megjönnie??? :oops: Akkor szorítok!!!

Írtátok múltkor, hogy már én is a 23. héten vagyok. Hát, az uh. szerint pár napos csúszásban vagyok...de kicsit csaltam, meghagytam az eredeti vonalzót. :) Úgyis olyan gombóc vagyok, hogy jobb ez így.
Jó éjszakát!

Kép
Kép
ggica

ggica igen lassan jönnek az akcios napok.. :oops:
és remélhetőleg a pozi teszt is..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Tavirózsa!
BOLDOSGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!

Dreika!
Mi kicsit vártunk a nyelvkorrekcióval, de azóta 3 nap alatt többet hízott, mint máskor 10-14 nap alatt....
képeknek örülnék!!

Lyndee!
Mi is egy szobában alszunk valamennyien. Lehet, h hiba, de Ábelt is visszaköltöztettük hozzánk, kerülve a féltékenységet.
babakuckóképekre gondoltam...

Napsugi!
Gyógyulást Balázsnak!!!! Képeket szívesen vennék ismét!

Puszi Mindenkinek!

képek:

Kép pizsamaparty :-)

Kép az első puszi kistetyónak

Kép gyarapodunk...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Gica: igen még van 10nap a ciklus végéig.

Nita: Hát nemigen aludtál el ha ma irtad a hozzá szólásod. Reggel iylenkor mikorkelsz fel?? Máté alszik veled?? Vagy ő felkelt?

Kép
csucsu05

Zsuzsu privi ment.

Kép

Kép
napsugár035

@Agi: sajnalom, h elvesztetted a babadat, remelem, h sikerul mihamarabb felepulnod es ujra boldogan a jovo fele nezni!

@nitacska: nagyon szoritok, bizom benne, h nemsokara te is pozitiv teszttel jossz.

@csucsu: neked is nagyon drukkolok, h ujra boldogan pocakosodjal.

@ggica: orulok, h jol vagy, kerekedj csak nyugodtan szerintem, az a babank csak jo.

Kép
zsozsoo

csucsu álalába 8 és 9 között kelünk..ha nem magamtol akkor a mátékelt fel! :)
zsozsoo köszi jólesik! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vagyok én is. Reggel sikerült megint közel 3 óra alatt bejönni dolgozni. És sajnos ez már mindennapos, amióta az új 0-st megnyitották. Azt már tudtuk indulás előtt, hogy az M5 járhatatlan, de a síma 5-ös főút is az volt.

És mindezt azért, hogy itt netezgessek, mert munkám az szinte semmi. Jól jönne már az a kistesó!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tavirózsa!

Boldog szülinapot!!!

Zsuzsu!

Szépek a fiaid, de ők nem hasonlítanak annyira. Kisebb tényleg rád hasonlít.

Írtad a lányaimra, hogy klónok.
Van nyitott szemes fotó is. Ha nem lenne köztük két év, anyjuk vagyok, de keverném őket. :twisted:
http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... feszekalja

tjuca

juca olyan szépek..tényleg nagyon egyformák.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ggica!
Köszi hogy gondoltál rám. Melóhelyen még nem tudják. Holnap megyünk dokibácsihoz, és ha minden rendben, úgy tervezem, hogy talán a hetet húzom még. (Át kell adni a dolgokat) Aztán meglátom mit mond az orvos..
Aha, megünnepeltük a párom szülinapját.. Nem volt túl nagy felhajtás.
Te csak gömbölyödj nyugodtan, most lehet!! Hamarosan a kezedben foghatod a babádat! Annyira megy az idő!

Nita, Csucsu, mindennap figyellek titeket! Most ti jöttök ám!!!
Meg Linácska, te is! Te most szedsz clostit??

Kép
szilvia80

Szilvi,
nem, most nem szedek, nem akarok ebben a hónapban stimut, csak azt, hogy mikor peteérés van, akkor legyen inszem minden más nélkül. 19-ére van lombikos konzultáció időpontunk, ha esetleg rögtön elkezdenék, nem akarom, hogy azért kelljen várni, mert most kaptam gyógyszereket. Egy hónap pihi nem árt a szervezetnek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: És az egy hónap pihi még jót is jelenthet. Sokan a closti után lesznek babásak:)

Kép
csucsu05

ezt én is tapasztaltam ..anyukám munkatársa is closti után lett babás! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu, Nita,
úgy legyen. Majd csütörtökön elmegyek a dokihoz, ha már úgyis itthon vagyok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Velem minden oké, holnap Nikit viszem a védőnőhöz méretkezni, majd laborvizsgálatra, mert betöltötte a 3. évét.
encike 2

Itt is Boldog Szülinapot kívánok a lánykádnak:)

Kép
csucsu05

Encike,
sok boldog szülinapot a lányodnak!
De miért kell laborvizsgálat azért, mert betöltötte a 3. évet. A méricskélés ok, de vérvétel???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönjük!

Igen, mert betöltötte a 3 évet.
Dorinával is volt anno.
Szerintem jo, mert ha akármi is lenne, most lehetne kezelni, de majd megirom az eredményt.
encike 2

Zsuzsi:Tényleg nagyon szépek vagytok!Konsti jó baba?Pocifájással hogy álltok?Szopi?
Ha kész lesznek a kicsi dolgai igérem teszek képeket :wink:

Sugi:Jó hallani rólatok!Bár szomorúan olvasom hogy betegeskedtek!Gyógyuljatok meg mielőbb!Akartam kérdezni hogy az eldobhatós bugyi milyen volt?én is vettem de nem tudom mire számítsak. :roll:

Linácska:A gólya a vonalzódon meghozza a szerencsét :wink:

KépKép
lyndee

Encike,
nálunk nincs ilyen vérvételesdi, bár Lilinek a vesemedencegyulladása miatt rendszeresen van, szóval annyira nem is hiányzik.

Lyndee,
remélem is, Lilinek megígértük a kistesót, nem okozhatok neki csalódást :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: A mikulás meghozza biztosan a gólyát. :)

Kép
csucsu05

lyndee jol tetted hogy eldobhatosat vettél. :wink:
linácska kezem csuriba van érted is!!!!!! :lol:
encike sok boldog szülinapot a kislányodnak.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?