Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt Minenkinek!

Zsu! Örülök, hogy gyúrtatok a bébire, remélem sikerül!!!

Arwen!
Nem vagy semmi akkor te is palacsintasütésben. :D

Kislibus!
Örülök, hogy jöttél, és újra köztünk vagy!
Szorítok neked nagyon. Hogy megtalálkák mi a bibi, és segítsenek neked. És hamarosan neked is ott a kicsi a pocidban.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Korán reggel laptetőőőőőőőőőő :oops: :D :lol: :lol:

picimami

szia Pici!

Mit fogtok ma csinálni?
arwen***

Szia Arwen!
Apa reggel rámfeküdt, nem bírt aludni, úgy gondolta én sem...
Már készítettem neki reggelit, most átrohant a céghez mert jött a főnöke :evil: :evil: :evil: :x :x :x
De jön vissza.
Pihenük egy kicsit.
Anyuéknál ebédelünk.
És lehet kirándulunk valahová.

És ti mi jót csináltok?

picimami

Megyünk a Möbelixbe, mert megjött a barátnőméknek az ülőgarnitúrájuk, és idehozzuk a mi lakásunkba, mert itt elfér majd, amíg ők is beköltöznek...
utána pedig függönysínt fogunk fúrni, meg ágyat összeszerelni...ilyesmik :wink:

Ma szép idő lesz, érdemes kirándulni!
arwen***

Jó reggelt lányok:)

Pici: Ez a laptető hozzon szerenecsét:)

Mi ma megyün Aldiba mert Cat írta, hogy az overall milyen olcsó hát elmegyünk oda is. Utána meg megyünk Corába. FŐzve van igy azt nem kell. Délután meg megyünk sétálni nálunk az egy túrának megfelel:) Lemegyünk a gáthoz a dunaparta és ott Szabina kiszaladgálja magát.

Kép
csucsu05

Jó kis program nektek is.
Dehát új lakás van mit tenni.

Nálunk lehet apa felteszi az új szalagfüggönyöket, de még nem biztos.
Lehet ma nem hagyom neki.
pihenjen csak.

picimami

Jó reggelt Drága Csucsu!!

Remélem szerencsét hoz.

Itt a közelünkben nincs Aldi. Még nem is voltam soha.
De már sok jót hallottam róla.

Jó vásárlást majd nektek is.

picimami

Pici: AMúgy én az Aldit nem szeretem.Külföldön állitólag sokkal jobbak mint itthon. Igaz én csak ebbe voltam ami nálunk van . Ez nem nagy szám. Ezért inkább most a Törökbálintiba megyünk. Az nagyobb na meg a Cora is ott van:)

Kép
csucsu05

Csucsu!
Értem.
Én inkább a Spárt szeretem.
Sem tesco, sem profi stb.. nem járok.
És CBA-t mert ott jó a hentesáru.
Lidl-be egyszer voltam, de az sem semmi.

Nem igazodtam ki az áruk között.
Aldi Jászberényben van, dehát azért el nem megyek.
Ha utazunk+karácsonyi bevásárlás nálunk is a Cora ban van.
Bp vagy Miskolcon.

picimami

Pici: Én bevallom a Corát, Auchant és a Tescot szeretem. Mert ezeken a helyeken van minden. Nem kell több helyre mennem mondjuk karácsonykor. Teritő, ajándék, fenyőfa disz, gyerek és felnőtt ruha stb....
Mert az Aldiban meg Lidl-ben javarészt csak élelmiszer van.
Régen piacra járós voltam illetve szerettem járni. Ott friss a zöldség, gyümölcs. De gyerek mellet a nagybevásárló központok praktikusabbak.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Igen értelek.
Én az egri tesco-t utálom. Egy nagy retek.
Ezért járok spárba+ piacra gyümölcsért.
Zöldség szerencsére terem a kertben.
Cora-t azért szeretem, mit minden évben kapunk utalvány formályában "pulykapénz", ami majdnem egy havi fizu.
És ott elektronikai cuccot, élelmiszert, húst, stb.. vehetek még ajándékokat is.
És egyben levásárolom.

picimami

Pici: Jó is az ha egyben levásárolod. Legalább van látszata:)
Mondjuk én is utáloma csepeli tescot. A Camponában lévő viszont nagyon jó.

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Apa már Dobogókőn kirándul, nekem meg nincs kedvem semmihez :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi egy időben rá voltunk kattanva Pesterzsébeten az Interspárra, most viszont a Lidl-be járunk, szintén Erzsébetre.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Senki sem maradt itt???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ú, van Erzsébeten Lidl? És messze a Gubacsi hídtól?
Zsu, majd segítesz nekem felfedezni a környéket januárban?

Arwen, köszi a linket, a párom tegnap már megtalálta, kinéztünk egy csomagot, 9E valamennyi, net és tv, drágább, mint most a upc, de sokkal több minden van benne. A tv-összeállításuk durva, az alapcsomagban még a tv2 meg az rtl sincs benne, úgyhogy kénytelenek leszünk ezt rendelni.
Ti nem próbáltatok meg valamilyen kedvezményt az egész lakóközösségre? A Mediterránban volt már, hogy így csinálták, de lehet, hogy nem éri meg összevárni a sok lakót...

Nekem ma megint depis napom van, szerelmeset álmodtam, hatalmas, szélesvállú férfiak voltak benne, akik vigyáztak rám, és olyan jó volt... :oops:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Naná, hogy segítek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk készülj fel, hogy nem lesz sok felfedezni való, de minden tőlem telhetőt megteszek :wink: :lol:
Hát a Lidl Erzsébeten a villamosmegállóknál van. Csak azt ne kérdezd meg, hogy melyik utca?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ahonnan a 3-as indul? Vagy a 24-es (mert az már a Lágymányosi)...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ÁÁÁÁÁáááááááá.... szerintem a 3-as. Vele szemben meg a lányok árulják magukat.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Uhh, jó környék... :?
Megnéztem, gyalog 1.8km a házunktól, de a 66-os busszal el tudok menni oda :roll:
Bár csak már ott tartanánk!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok

Szép napot mindenkinek....

Nemlajos ne legyél depis..az nem tesz jót...mondom én,aki tegnap elött egész este bömbölt ok nélkül :wink:

A Lidl a 3-as végénél van..igen.

Reggel én is úgy ébredtem,hogy világvége hangulatom volt,de aztán párocskám felviditott...az idő is gyönyörű,mi kell még? :)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Nekem is alakul, jó reggeli, egy fél óriás rudi (utolsó volt, feleztünk :D), csak ne kéne megnyírni a páromat, azt úúúúúúúúúúúúúgy uuuuuuuutálom!!! :cry: (na jó, csak nekikezdeni, meg takarítani utána)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A hajat takaritani én is utálom...hiába söpröm,porszívózom,mosom fel a követ,állandóan látom rajta,ráadásul éz én hajam vörös,a kő meg világos.
A nővérem fodrász,úgyhogy a párom hajnyírására sőt az enyémre sincs gondom :wink:

Na csak alakuljon az a hangulat :lol:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Kutyuskám megőrült,itt rohangál és kergeti a saját farkát :lol:
Kiviszem ma a parkba,ott el lehet engedni,hagy szaladgáljon én meg andalgok a napsütésbe :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat: Voltunk ma az Aldiban. Megvettük az overállt.Még jó, hoyg mondtad az akciót.
Amúgy direkt elmentünk a törökbálinti Aldiba mert ami itt Halásztelken van az kisebb. Na a Törökbálinton 3-4db volt és mindt a legkisebb 68-as. Na haza fele mondom a férjemnek beszaladok csak én úgyse lesz. Itt meg annyi volt nálunk, hogy még a szinben sem tudtam melyiket vegyem. Volt piros, rózsaszin, meg barna. A barna is jó volt meg a piros is. De aztán a rózsaszin győzőtt. A hótaposója is rózsaszin meg a saoija is. Igy tiszta puncs fagyi lesz a lányom:)
Igaz van neki narancssárga szettje is. De kell a váltó overall.

Kép
csucsu05

Csajok...akiknek pocaklakójuk van.

Szed valaki Gravidát vagy Elevitet???

A védőnő azt mondja szedjem,de én kicsit tartok ezektől.
Anno amikor a fiamat szültem a MAterna volt a "divat"és akkora gyerekek születtek tőle mint a ház.
Az én fiam igy is majdnem 4 kiló volt és 57 centi...mi lett volna ha még nyomom magamba a vitaminokat??? :roll:
Most sem nagyon szeretnék vitaminozni...

Szerintetek?????

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Akkor a napján is:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Törpiri!
Az én dokim azt mondta, hogy felesleges vitaminokkal tömnie az embernek magát. Lehet, hogy vas és folsav elegendő lenne pluszban.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Sajnos most semmi esélyem, h visszaolvassak, pedig nagyon kíváncsi vagyok kivel mi van, van-e újabb pocaklakó :)
Nagyon hézagos még a netünk, de a jövő héten várhatóan már lesz normálisan.
Hát ez a város gyönyörű! Nagy élmény itt lenni, de egyben furcsa is...megyek a boltba és nem azt látom, h cukor, hanem hogy azúcar...még meg kell szokni :roll:
Most mennem kell, mindenkit üdvözlök innen, Katalóniából!

Afra

afra.h

Afra: De jó , hogy jöttél:) Biztos nehéz megszokni egy teljesen más országot és kultúrát. DE biztos hamarosan megszokod.
Gyere majd sürübben márha lesz időd. Tényleg sikerült elpakolni mindent meg milyen a napotok kint?

Kép
csucsu05

Afra!
Nagyon sok boldogságot és mielőbbi pocakba beköltözést kívánok nektek!
Remélem,hogy minden úgy alakul majd, ahogy szeretnétek :wink: :lol:
Majd hozz képeket az új otthonotokról :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

No, most van egy kis időm, úgyhogy gyorsan visszaolvasok :)
Olvasom, h otthon milyen jó idő van...ahhoz képest, h ez egy mediterrán ország, és férjem elmondása szerint alig-alig van eső, szinte állandóan esik...ma is akkora záporok vannak...de a hőmérséklet tényleg egész kellemes...ééés láttam citromfát rajta érő gyümölcsökkel! :lol:
Amúgy még csak nagyon kevés cuccunk van itt kint, mivel a javát majd utánunk hozzák fuvarral, teherautóval...úgyhogy azt a keveset már sikerült elpakolnom...jó nagy a lakásunk (legalábbis az előző 28 m2 után).
Kivel mi van? Újabb baba? Minimanónál voltam még itt...úgy nézett ki, h hátha...??

afra.h

Kuzsanna! Köszi a jókívánságokat! Legyen úgy, ahogy kívántad :D
Ha lesz fényképezőnk, majd csinálok fotókat mindenképp!

Már Asiyének is írtam, h magamban nagyokat mosolygok, ugyanis 2féle boltból látok itt nagyon sokat: fehérnemű boltot, meg baba- ill.gyerekruházati, felszerelési boltot...ugye szerintetek is van összefüggés? :wink: :lol: :lol: :lol:

afra.h

Cat! Olvasom, h ma van a szülinapod.

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

afra.h

törpiri, én Elevitet szedtem, de nagyon megfogott, Picit követve áttértem a Hipp Natalra, bár nem néztem, hogy mennyire más a mennyiség, ami benne van (viszont van benne jód, ami pl az Elevitben nincs). De szerintem sem kell túlzásba vinni, ha jó a vérképed és változatosan étkezel.

afra
, de jó, hogy itt! Várjuk a fotókat! Itt most olyan az idő, hogy bugyiban ülök a nyitott teraszajtónál, de még így is izzadok. Hihetetlen, 95-ben ilyenkor leesett az első hó (na jó, asszem 4-én), méghozzá akkora, hogy megállt az ország, a katonaság meg kivonult és nem kellett suliba menni 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Cat:
Boldog születésnapot!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok ma sétálós napunk volt apa dolgozott én meg gyalog felsétáltam anyóshoz Gergő tök jól bírta egyszer sem kéredzkedett fel :):):) apajött oda anyóshoz és hazafelé is végig gyalogolt nagyon édes volt

afra: de jó hogy itt vagy újra remélem most már majd jön a + teszt is :):):)

libus: de jó tényleg már jó régen voltál de legalább tudod hogy egyenlőre semmi bajod nincs és mindent tudni fogsz a kivizsgálás miatt és nyugi lassan a baba is ott lesz a pocidban :):):)

nika70
Salgótarján

Zsu, Nemlajos!

Köszi!

Afra!

Örülök, hogy tetszik kint. Várom a képeket én is!

Csucsu!

Mi is voltunk Aldiban. Én nem apróztam el. Két overalt is vettem Beninek. Egy pirosat és egy kéket. És vettem csizmát is. Az is piros és kék. na meg három harisnyát. Az egész együtt 12500 Ft volt.
Aztán benéztünk a Brendonba. Kíváncsiságból megnéztem az overalokat, darabja 15-18 ezer. A csizmák szintén. :shock: És nem hiszem, hogy jobbak lennének. Úgyhogy most nagyon örülök.

Én szeretem az Aldit. A Budakeszin lévő nem nagy és áttekinthető. Oda járunk hetente 1-2-szer vásárolni. Aztán havonta egyszer Auchan, mert valamiből ragaszkkodom a márkához.
De az Aldiban van nagyon jó teljes kiőrlésű lisztből készült félkilós szeletelt kenyér ami nagyon finom és olcsó... És egy csomó terméket magyar cégek csinálnak nekik, csak nem a saját nevük alatt. Pl a disznósajt, amit Beni imád, Pick.
Vendég

Kislibus!

Jó, hogy újra hallottunk Rólad!
Remélem hamarosan a pozitív tesztet is hozod!

Arwen!

Itt is süthetnél egy kis palacsintát! Bár én úgysem nagyon ehetek...
Vendég

Sziasztok Lányok!!
Afra!
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben.
Kívánok neked minden jót, és hamar pocakosodást.
Küldhetsz nekünk, egy kis citromot.
Persze fehérnemű és baba ruha is jöhet!!

Cat!
Nem semmi azért milyen olcsón vettétek a kisruhákat.
A Brendon tényleg iszonyat drága.
Majd én is nézem ezeket is ha majd odakerülök.

Zsuzska!
Hogy bírod apa nélkül??

picimami

Kedves Barátnőim!
Én már annyira izgulok, mi zajlik a testemben.
De még korai lenne tesztelni.
Úgy szeretném már, ha sikerülne. És nem kellene több hónapot várni a kicsire.
Apa is nagyon boldog lenne, ha jönne az ő kincse.

Írtam Gabinak sms-t, hogy mi van vele.
De még nem válaszolt. Remélem jól van.

picimami

Nika!
Gege nagyon ügyes volt ma.
Milyen jó is a jó levegőn sétálni.
ma nagyon kellemes idő volt.

picimami

Nika!
Már nagyon izgulok érted!!
3 nap és megtudjuk, hogy jön-e tesóbaba Gege mellé.
Drukkolok+++++++++++++++

picimami

Törpiri!
Én a Hipp Natal-t ajánlom, ha szeretnél szedni vitamint.
Nem okoz székrekedést, és egyébb tüneteket.

És elég minden másnap is, ha rendben van a vérképed.

Én most csak folsavat szedek egyenlőre. :D :wink: :roll:

picimami

Cat: Jól tetted, hoyg vettél kettőt Beninek az overallból. Igazából nekem ez azért kellet mert van még overállunk 2-is csak az egyik külön van. Amásik meg kantáros nadrág és úgy a kabát. Ilyen egybe nem volt még. És ahogy Szabinát ismerem 5perc egy overall mert ha kicsi kosz van rajta akkro ő már cseréli is le.
Harisnyát én is akartam venni de az nem volt 104-ben. :(
Mondjuk az is van neki bár inkább alkalmi harisnyái vannak ami mintásak. AMúgy most voltam az Auchanban elvittema szomszéd nénit vásárolni mig Szabina alszik. Na ott az overállok nagyon gagyik. SZóval ennyiért nagyon is jó vétel volt:)

Kép
csucsu05

Pici!

Várj még a teszttel!
És hidd el, hogy sikerül! Pontosabban érezd, hogy sikerül!
Az a fontos, hogy a boldogságot sugározd, amit a pozitív teszt jelent neked!

Az Aldival csak az a baj, hogy ezek a ruhák nem kaphatók folyamatosan. Egyszeri alkalmak.
Én azért mertem megvenni, mert amikor itt még nem volt Aldi, a férjem nagybátyjáéktól, Németországból, gyakran kaptunk ilyen márkás ruhákat. és mindegyik nagyon jó, strapabíró volt.

Törpiri!

Pár oldallal ezelőtt Csucsuval már megtárgyaltuk, hogy milyen vitaminokat szedek. Szinte csak FLP. Beninél is így volt.
De ha kifejezetten terhesvitamint akarsz, akkor a Béres gravidát kellene kipróbálnod. Azt kimondottan magyar kismamáknak fejlesztették. A húgom azt szedte.
Vendég

Cat: De kint az Aldi álitólag sokkal jobb. Van műszaki termék is.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Nekünk még megvan amit tavaly tél vége felé vettem Beninek a Decathlonban. Az igazi síruha. Kantáros nadrág dzsekivel. De most még éppen jó rá, így biztosan kellett volna vennem.
Ez pedig annyira olcsó volt, és puha. Könnyű benne mozogni.

Nekem a barna is nagyon tetszett, csak azon ugye rózsaszín volt a minta. De egy lánynak szerintem nagyon szép lenne.

Nika!

Már csak 3 nap? És tesztelsz is vagy vársz még?
Vendég

Cat!
Nem akarok tesztelni még.
Legkorábban csak szombaton.
Hisz értelmetlen lenne.

Hiszek benne, hogy sikerül. És boldog is vagyok.
Mindent úgy alakítok, hogy nyugalom és kiegyensúlyozottság vegyen körül.
És sokat pihenek.

picimami

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?