Új privát üzeneted érkezett!

Dituli, nyomok egy privit, kérdeznék valamit! :wink:
Vendég
 


VICKY
Azt hittem drágább, milyen talprész? :oops: (de figyelmetlen vok!) :oops:

Én eredileg is 4-et terveztem, egy rakat fórumban jártam már de még soha egyetlen lánnyal nem találkoztam aki 5. vagy 6. inszemmel lett volna babás.
Jó egy lány írt privit, hogy neki a 6. sikerült, de sajnos nem maradt meg a bébi!

dita75
 
 


TWIST
De jó, hogy megmentettél a laptetűtől, annyira utálom! Tudom, hogy egy hülye babona ez nálam, és tök nevetséges vagyok, de nagyon nem szeretek odakerülni.

Várom a privit!

dita75
 
 

 
 

A kolléganőm húgának a 6. inszemi sikerült! Nemrég mesélte nekem. Néztem nagyokat :roll:
Vendég
 


Zsuzska,
de éres a mosolya Oroszlánnak :lol:

Twist,
nem tudom pontosan, mit művel ez a szuri a szervezetemben :oops:

Dita,
milyen filmet néztél?

i.kata
 
 


Hát csajok, meg vagyok hatódva! :cry:

Azt hittem, hogy már rég mindenki elfelejtett, mert nem jártam a Babaneten száz éve. Mentségemül szolgáljon, hogy máshol se. Szörnyű két hét van mögöttünk, sok olyan tragédia történt a családban a beültetés óta , hogy úgy gondoltuk esélyük sincs a picikéknek a megtapadáshoz. Ehhez képest tévedtünk...:) Még nem tudunk rólunk semmit, azt sem, hogy hányan vannak, de az már kiderült, hogy a stressztűrő képességük első osztályú. :)))

Még csak annyit, hogy nem sikerült jól a stimuláció, bár úgy tűnt, hogy sok tüsző van, mégis leszíváskor csak 6 petesejtet találtak és abból csak 4 embrió maradt meg a 3. napra. Most annyi változott a korábbiakhoz képest, hogy mivel nekünk ez már a 3. beülti volt, lézerrel a biológus megvágta a külső burkát mindhárom embriónak, hogy ki tudjanak bújni a megfelelő időben és be tudjanak ágyazódni. Hát valaki be tudott, és úgy látszik nem zavarta őt az a felfordulás sem , ami a külvilágban ezalatt zajlott körülöttünk. Szóval mondhatni egy csoda, hogy egyáltalán sikerült, mindegy, hogy egy vagy kettő picike fejlődik odabent :)

Nagyon-nagyon köszönök minden gratulációt és minden drukkot és ezúton ünnepélyesen megígérem, hogy többször fogok jelentkezni és drukkolni akinek szüksége lesz rá ! :)
nellike
 
 


Dita,
látom elküldted megint, de sajnos most sem jelennek meg a képek. Azért köszönöm szépen!

Twist,
ez a tökfaragó szuper, csak unokahugom azóta is folyamatosan "faragni" akarja itt a gépemen a virtuális tököket :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.10.31 20:52-kor.

i.kata
 
 


Nellike,
sajnálom, hogy megpróbáltatásokon kellett keresztül mennetek a babá(k)kal, de gondolom ez most egy felülmúlhatatlan élmény, hogy sikerült :lol:
Aztán szavadon fogunk ám, úgyhogy tessék gyakrabban jönni! :wink:

i.kata
 
 


NELLIKE
Sokat gondoltunk rád, te vagy az élő példája hogy nem szabad feladni!
Nemone-nak köszönhetően végigkísértük a lombikodat, és végig drukkoltunk, hogy ezúttal sikeres legyen!
Őszintén örülök, hogy végre tudtak segíteni Neked, és kívánom, hogy nagyon sok örömötök legyen a kis csöppségben, vagy ha többen vannak akkor duplán (vagy triplán?) :lol:
Várunk vissza szeretettel és sztem mától fogva a neved mellett sosem fogod ezt a jelet látni :cry: most nézd meg utoljára, mert ezentúl már csak csupa ilyen lesz: :D :D :D :D :D meg ilyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KATA
A kánya vigye el! :twisted:

Titok! :wink: :lol:
Játszunk kitalálósdit? Egyszerű lesz! :wink: :lol:

dita75
 
 


dita: Van egy alapgép, amihez van egy távirányító szerű irányító rész és lehet hozzá kapni egy talp részt, ami úgy néz ki, mint egy mérleg. Ez arra jó, hogy a súlypontváltozásokat érzékeli és ezzel irányítja a figurát. Tök jó. Lehet vele még hullahoppozni is. Ha neked sikerül a lombik, akkor várom a technikát.



vicky79
 
 


Kata, ne tudd meg, én sem tudom abbahagyni a tökfaragást azzal a játékkal!:))))) Eddig a halálfejes lett a legdögösebb!!!!
Vendég
 


Dita,
először arra gondoltam, hogy Monic elküldte neked Danikáróla dvd-t, de aztán olvastam a szexuális zalkatást és megdőlt, amire gondoltam :oops:

i.kata
 
 


KATA
A te verziódat majd 20 év múlva, de akkor sem én majd Bogyó!!!!! :lol:
Egy csomó képet tettem már fel róla! Sorozatszereplő, na?????
Tudom, hogy már tudod!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VICKY
A géphez csak egy távirányítót adnak?
Akkor ez a 60 tényleg nagyon alap ha még egy csomó mindent meg kell venni hozzá! :roll:

dita75
 
 


MONIC
Danika dvd-nek jobban örültem volna, de azé' ez se kutya! :wink: :lol:
(amúgy annyira, de annyira tudtam, hogy még él a szerelme!)

Kép

dita75
 
 


Mindenki halloweenezik???
Aki babát szeretne most idecsalogatom, jut mindenkinek! :lol:

Kép

dita75
 
 


Nellike,

de jó, hogy jelentkeztél, sajnálom, hogy a családban sok szomorú esemény történt, remélem a baba/ák könnyebben átsegítenek titeket a nehézségeken.
Ilyen lézeres beavatkozásról még nem is hallottam. A lényeg, hogy sikert hozott :wink:

Vicky,

tényleg jó ára van a szerekentyűnek, kb ennyibe kerülne a hiper-szuper mindentudó szoptatós fotel is amit kinéztem magamnak, de sajnos egyenlőre csak én érzem szükségét annak, hogy megvegyük :oops: :roll:

Dita,

örülök, hogy tetszett! :wink:

Kata,

Dita kedvenc sorozatát küldtem el neki, mi megkaptuk és a férjemen kívül szreintem Dita a legnagyobb rajongója ennek a sorozatnak :lol:

Mara,

ma mi is ültettünk, továbbá csak belülről mostam le az üvegfalat de így is annyira elfáradtam, hogy nem nagyon tudok megmoccanni, arról nem is beszélve, hogy a derekam és a lábaim majd leszakadnak. :?
Örülök, hog részesültél ma Lackó fickó mosolyából.

Twist,

mindjárt én is megnézem ezt a tökfaragósdit.
Nekem furcsa, hogy már nálunk is tartják Halloweent, ma este az utcán egy szellemnek öltözött kisgyerek szaladgált, meg is lepődtem rajta.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, vettél csokit? Lehet, hogy becsönget az a gyerek a szellemruhában!:))))))

Ditus, aranyosak a "tökfilkók" a tökökben csücsülve a képen:)))))

Nézem éppen a Showder színpadot a Cool-on, szétröhögöm az agyam:))))))) Tudom ajánlani!:)
Vendég
 


Twist,

van itthon csoki, de ha becsöngetne egy szellemruhás gyerek szerintem sikoltva szaladnék ki a világból. Ez a Halloween nem nekem való :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én mindig is féltem a szellemektől, a Szellemekkel suttogó sorozatot is akkor kezdtem csak el nézni amikor a férjem lánya meggyőzött, hogy ez nem a a durva szellemes film :oops: És tényleg nem az, jó nézni, de eddig ahhoz is gyáva voltam :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Reggelt!

Oroszlánnak nagyon gyönyörű a mosolya! :lol:

én is egész este töklámpást faragtam :oops:

én imádom a Szellemekkel suttógót! Párom meg a főszereplőt :lol:

Nellike még egyszer szeretetteli gratuláció! minket pocaklakó korban ért sok tragédia, féltem is hogy nem lesz mosolygós a fiam...de szerencsére nem .. mostantól csak Dita után

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szoptatós fotelt én is venni akartam, aztán helyhiány miatt elmaradt! így a kanapén hátradőllve szopiztatok, de kényelmes...
Vendég
 


Nellike,
szívből gratulálok neked a babá(k)hoz!!!

Dita,
én azt a bal oldali párost választanám, ha lehetne!!! :lol:

Tegnap este már nem voltam, olyan jó esténk volt, pedig azért olyan nagyon különös dolgot nem csináltunk. Voltunk a barátnőmékkel Mekiben, utána felmentünk hozzájuk. Végre az ő párja meg az én férjem is ott volt, és nagyon kellemes néhány órát töltöttünk együtt. A gyerekek együtt fürödtek (remélem nem lesz belőle baj, mert Lilivel nem szabadna...), játszottak, szóval jó volt.

Tudja valaki, hogy a székelykáposztához ha van 1,2 kiló húsom, mennyi káposzta kell hozzá???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Székelykáposzta

Hozzávalók (4 főre):
70 dkg sertéscomb vagy -lapocka
1 evők. Univer vöröshagymakrém
3 evők. olaj
fél evők. pirospaprika

fél mk. őrölt fekete bors
fél mk. majoránna
1 kisk. Univer fokhagymakrém
1-1 zöldpaprika és paradicsom
80 dkg savanyú káposzta
2 dl tejföl
1 evők. finomliszt
1 mk. Univer Erős Pista vagy csípős Piros Arany
Vendég
 


Akkor ha jól számolom, 1,3 kg káposzta kell most neked. :wink:
Nyitva van ma valami? Ünnep van, vagy nem? Mert elfogyott a vajam, a kenyér is. Mindig ünnepnapokon történik ez velem...
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek!

Twist,

biztos vannak nyitva üzletek, nálunk pl nyitva az a pékség ahol mindig friss melegen vesszük a pékárut, úgyhogy éhen halni mi nem fogunk. Csak az a baj, hogy ez a pékség Pesttől 160 km-re van :roll:

Linácska,

örülök, hogy jó estétek volt, a székely káposztához sajnos nem értek, nagyon szeretem, de nálunk anyu szokta készíteni.

Boni,

a szopatós fotel nálunk sem biztos, hogy megvalósul, mert a párom nem nagyon látja értelmét. Biztos azért mert ő nem ült bele. Én amikor kipróbáltam úgy kellett kiimátkozni belőle :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mórning!
LINACSKA
A tiéd a két tökfilkó! Nyisd az ablakot! :lol:

TWIST
Éjjel-nappalik, kutak, maszek boltok nyitva vannak, nálunk is nyitva van délig a kisbót de mivel szakad az eső (még jó hogy kitettem az ágyneműt szellőzni) így függök amig el nem áll és csak utána megyek el vásárolni.
Mi is kenyérhiányban szenvedünk, meg tegnap csináltam paradicsomos húsgombócot, tettem bele 4 nagyobb konzerv sűrített parit de az egészet felszívta a rizs, szaft nélkül meg nem olyan fincsi! Most veszek egy tonna konzervet! :lol:

MONIC
Én mára halasztottam az ületetést, tulipánhagymákat akartam elburkolni a földbe, pont nekikezdenék erre hatalmas esőcseppek kezdtek el esni!
PEdig reggel hétágra sütött a nap!
Ennek függvényében elmarad a kertészkedés, maradt a sorozatnézés! :lol:

Fogd be a neveltlányodat is ilyen nehéz munkákra, az én nevelfiam bármilyen rossz is néha rájön az 5 perc és fel szokott pórszívózni. Pedig fiú!

BONI
A szellemekkel suttogó jó sori, de már annyiszor ismételték, hogy a könyökömön jön ki. A férjednek jó izlése van helyes a csaj, viszont elég furán öltözködik, sztem azért mert nagyon erős csípőben!

dita75
 
 


Képzeljétek, hogy megtudtam, hogy van a kirakodó vásár (piac) itt helyben és nyitva az éjjel-nappali pékség is. Szóval, mindjárt megyünk és lesz kenyér, meg minden! 8)

Ditus, a mai nap tökéletes az ültetésre. Nagyon jó idő van és nedves és puha még a talaj a sok esőzés miatt. Olyan meleg van, hogy nálunk is újra virágoznak egyes virágok a kertben. Teljesen klassz idő van:)))
Vendég
 


A párom most próbál tejfölt szerezni...na hazajött, nem sikerült. Városban lakunk...lehet, hogy nekem kellett volna mennem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic nálunk is apa miatt hiúsult meg..én a tescóban láttam 9900 ftért lábtartóval, és az is kényelmes :lol:
Vendég
 


Dita,

nem tudom befogni a férjem lányát mert elutaztak az édesanyjával a Mátrába őszölni.
NÁlunk 100 ágra süt a nap. Lehet, hogy később fog esni?

Twist,

örülök, hogy van kenyeretek.

Boni,

ezek a férfiak egyszerűen nem értékelik a szoptatós fotel előnyeit :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nekem már van két szopis fotelem is! :lol: :lol: :lol:
Volt még kettő, de azoktól megváltam, mert a macsek elrendezte őket, meg vagy fél évig a garázsban porosodott! Mindkettő lábtartós volt, és lehetett vele hintázni is - ha jól emlékszem - relax fotel vagy mi a neve!

Végül a gyerek ültetett el néhány tulipánhagymát! Tiszta föld volt minden, meg sár! De nem szóltam, csinálja csak! A kedves édesapja ma egész nap aludt, így a monopoly-tól elkezdve egy csomó mindent játszottunk, rávettem, hogy pakoljunk össze a szobában és ki is takarítottunk! Bakker csillog-villog, az apja du. megkérdezte meddig marad így. Sztem csak holnapig, mint általában. Egész nap tök normális volt, azóta hogy felkelt az apja csinál hülyeségeket. Sztem fel akarja hívni magára a figyelmet! De hogy miért jó neki, hogy kiabál vele az apja azt nem tudom!
Voltunk két temetőben is! Imádok este kimenni, a sötétben csodaszép a sok gyertya!

Na megyek híradót nézni, aztán játszunk szókirakóst, rávette az apját is....... itt úgyis pangás van!

Szép estét mindenkinek!

dita75
 
 


Dita,

akkor végre jól telt egy napod a gyerekkel. Biztos fel akarja hívni magára az apja figyelmét azért csinál hülyeségeket.
Jó szórakozást estére :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Dita, Monic,
a Szökésre gondoltok? Én abból még egy részt sem láttam. :roll:

Dita,
akkor ma kellemes napod volt a kissráccal, ugye? Remélem gyakrabban lesz ilyen :wink:

Mi is temetőztünk ma. Mondjuk ma nem vártuk meg, míg besötétedik, mert akkor még mindig nem lennénk itthon. De már sötétvolt ahogy jöttük haza és csodaszép voltminden faluban, ahogy ég az a rengeteg gyertya.

i.kata
 
 


KATA
Talált, süllyedt! :lol: :lol: :lol:

Kép

Tudod ha a kedves papa nincs jelen akkor általában nekünk nincs bajunk egymással, de hát azt sem lehet mindig, hogy csak velem, vagy csak vele van. Most az is szerencsés volt, hogy előre már mindent megcsináltam, főzés, stb. így volt időm, hogy foglalkozzam vele, de ez sem megy mindig így. Holnap pl. egy csomót kell majd vasalnom, meg a hálónkban szeretnék takarítani és a szekrényt átpakolni.

Szegény mamámat kórházba vitték. Még nem tudom mi a baja!
Pénteken fájt a hasa, az ügyeletes orvos algopirint adott neki és magára hagyta. Másnap anyukámék kimentek meglátogatni és tiszta sárga volt, nagyon rosszul nézett ki azonnal hívtak dokit (egy másikat) mentővel szállították abba a kórházba ahová csüt-ön mennünk kell a konzira. Ha még ott lesz csüt-ön őt is meg tudjuk majd látogatni!
Bár remélem addigra már sokkal jobban lesz!

dita75
 
 


Dita,
sajnálom a nagyidat! :cry: Remélem nem komoly, bár ha besárgult, akkor lwhwt, hogy a májával van probléma, nem?

i.kata
 
 


Sziasztok!

Na azt hiszem a hétfő kivételével a jövő hetet is itthon töltöm: nemrég jöttünk az ügyeletről, Lilinek a kis náthájából heveny hörghurutja és heveny mandulagyulladása lett. Én mondtam az orvosnak, hogy szerintem kis náthával sem kellene oviba mennie. Na mindegy.

Dita,
sajnálom a nagyidat. De annak örülök, hogy talán kicsit jobban kijöttél ma a kissráccal.

Ma kaptam egy mailt, életem első pasija írt (azóta is tartjuk a kapcsolatot, amúgy 3 éves korunktól ismerjük egymást), és sikerült az 1. lombikjuk. 16 tüszőből végül csak kettő lett alkalmas beültetésre, és 1 kisbaba lett. Ehhez képest az, hogy nekem 3-ból nem lett tesó nem is olyan nagy csoda.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
Lilinek mielőbbi gyógyulást! Ha anyával otthon lehet, akkor biztos gyorsan meggyógyul :lol:

i.kata
 
 


Ditus, sajnálom, hogy nagyid rosszul lett! A kórházban viszont vigyáznak rá, legalább mindig lesz mellette valaki és segítenek rajta. Egyedül él egyébként?

Linácska, gratulálok a régi barátodéknak! Neked megjött már? Ugye nem????

Jó éjt mindenkinek, megyek Choragon szurira!
Vendég
 


Twist,
nem jött meg, de tegnap leesett a hőm, ma is 36.5 volt. Reggel csináltam egy tesztet, de 2. pisiből, és most este olyan volt, mintha egy szellemcsíkot láttam volna rajta, úgyhogy csináltam este is, de negatív. Szóval szerintem majd holnap megjön.
Na megnézem megyünk-e hétfőn dolgozni, hátha nyertünk a lottón. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Csajok, köszi a mamim nevében is! Nem merem kikapcsolni a gépet, mert anyu azt mondta ír mail-t ha van vmi, 8 körülre mondta, de még nem jött semmi! :roll:
Közben hallgatom a megasztárt, szép dalok voltak ma, a szerb nyelvű nagyon megható és gyönyörű volt!
Na és közben, hogy használjam is a gépet, ne csak a hasamat melegítse nézegetem a bababútorokat, babakocsikat, játszószönyeg, fürdetőkomód stb..... tudom ez már kóros, de eszméletlen jó cuccok vannak!
Reszkessenek a boltok, ha én babás leszek ............ (no meg apa pénztárcája! ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
én dettó ugyanezt csinálom :lol: Egy kis Megasztár babakocsi nézegetéssel megspékelve. :lol:

i.kata
 
 


Dita,
remélem egyetértesz velem, de a nézőknek tényleg nincs hallása!!! Nekem a most kieső csajszi, a Sonia volt a kedvencem :cry:

i.kata
 
 


Kata egyetértek veled nekem is ő volt a kedvencem, és a zenész férjemnek is. Nagyon gázok ezek a nézők. Bár én a zsüri helyében őt hagytam volna. Na mindegy :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Szép regeglt!
Dituli remeélm nagyikád hamar meggyógyul

kissrác vilekedése valósziínű tényleg figyelemfelkeltő.. szegény azért szar lehet neki hogy állandóan le van passzítva :roll: örülök,hogy jól telt a napotok...

Megasztár..tegnap szép volt.. Nekem Krisztián és Dávid a két kedvencem..
:lol: Fridi jól beszólt szegény Ikercsávónak
:wink:

Pénteken megvettem BEst magazint, benne volt Albert Györgyi hangoskönyve.. még nem volt időm meghallgatni :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!

Tegnap este örültem, mint majom a farkának, mert úgy tűnt beindult a mensim, igaz szinte csak alvadt vér volt, de most megint az sincs. Most mi van ilyenkor? A hasam meg majd leszakadt éjjel...

i.kata
 
 


Mórning!
KATA
Látom végre 1.cn! Azt hittem ma nekem is az lesz, de még nem!
Még meddig kell szúrni a decát? Még mindig nagyon csíp?

Én már az elején ki voltam akadva amikor Sonia a Pink számot énekelte, hogy ki akarták ejteni. Sztem is nagyon jó hangja van és karakteres!
Én Lüszikét szeretem nagyon (talán az anyai ösztönök miatt is) egy ilyen kicsi lányból ilyen szép hangok, hogy tudnak kijönni???, és látszik ahogy élvezi az egész dal előadását! Nagyon aranyos!
Dávid nagyon szimpi nekem is, de tudom, hogy ő nem marad végig. A bemondós hangja király! :lol: és ha már király akkor Viktor nekem nagyon bejön, bár sztem a testvérének (Linda) szebb hangja van. Látom, hogy Encikének is tetszik, édesen tud gesztikulálni és huncut a szeme! :lol:
Fridit én néha megtaposnám olyan görény, Linda szülei is ott ültek, hát én tuti felálltam volna és bemostam volna neki, mit pocskondiázza a lányomat jelszóval! :twisted:

dita75
 
 


KATA
No para, ilyen már velem is volt, és amikor felkeltem kicsit mozogtam meg minden akkor beindult!

BONI
Tudom,h. nem könnyű elvált szülők gyerekének lenni, én is az vok, de én még két lánytesót is kaptam akik féltékenyek voltak rám és mindennel meggyanúsítottak !
Mégsem voltam bunkó!

dita75
 
 


Dita,
mármozogtam eleget és semmi. :evil:
A decát még addig kell szúrnom, amíg megcsinálják a 3. napi vv-t, aznap reggel nem szabad beadnom, de mivel este szúrom, ezért ez nem gond. Állítólag majd stimuval is lehet, hogy szúrnom kell, úgyhogy mindenképp vennem kell még ilyet és ezen nincs támogatás állítólag, csak a stimus gyógyszereken.
Amúgy még mindig csíp. Tegnap nem volt vészes, de azért csíp. Viszont már nem viszket annyira a helye. :roll:

Tegnap csak félig láttama megát, mert kapcsolgattam a celebre, de a Fridit én nagyon utálom. Mondjuk egyáltalán nem tetszik a zsűri, mert szinte semmi szakmai kritikát nem tudnak mondani... Az Eszenyi is állandóan csak a színházzal tud jönni, Vígszínház így , Vígszínház úgy. A Fenyő: Nekem tetszik a dalválasztás, nem értem miért ezt választottad... Szerintem a régi zsűri sokkal jobb volt.

i.kata
 
 


Ez nagyon durva:
http://index.hu/politika/bulvar/szentes3590/
Az INDEX-en találtam a cikket és nagyon ledöbbentem. Na, az ilyen dokiknak venném el azonnal az engedélyét. :evil:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Dita,
Sajnálom a nagyidat! :( Tudsz már róla valamit?
Annak viszont örülök, hogy tegnap ilyen jól kijöttetek a gyerekkel!

Kata,
A Decát ha jól emlékszem egészen a repiszuri beadása előtti napig kellett adni. Nem is értem, hogy ezen miért nincs támogatás, hiszen mindenkinek ezt adják, és ez volt a legdrágább gyógyszer.

Linácska,
Jobbulást Lilinek!

Na, nálunk már alakul a névválasztás! Úgy néz ki, hogy már csak az Enikő, és a Renáta van versenyben. Férjemnek tetszik nagyon a Zoé is, de nekem valamiért nem igazán.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kata,

drukkolok, hogy megjöjjön még jobban, de azt mondják, hogy deca mellett már a kis barnázás is mensinek számít.
Tegnap láttam a híradóban azt a kislányt, nagyon megdöbbentünk mi is a férjemmel.
Nekem a decat a tüszörepi beadásig kelett szúrni a stimu mellé.

Dita,

én tegnap a Megasztárt és a Szombat esti lázt néztem egyszerre. Nekem a Király Viktor a kedvencem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

akkor jól emlékeztem a decát illetően. :wink:
Szép nevek, nekem a Renáta sokkal jobban tetszik.
Éjszaka fél 2-től fél 3-ig kint ültem a nappaliban mert nagyon fájt a hasam és a bébi annyira mozgott benne, hogy már attól féltem, hogy kimászik valahol és elszalad. Nem tudom, hogy mi lehetett a baj, azt is lehet, hogy nem is volt gond csak mozogni támadt kedve. Egy idő után rátalált a gyomromra, kaptam oda egy pár rúgást vagy nyomást, nem is tudom, hogy mit csinált vele de majdnem hánytam. :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: