Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok!
Lenne egy kérdésem: 4 napja a hőm 36.2 Se le, se fel. pé-nek már kellett volna lennie, ovum állítólag ma volt, mondjuk sztem tojcsi volt ma. szerintetek mi okozza ezt? vagy nem volt pém? fogalmam sincs. tényleg befejezem már ezt a hőmérőzést, mert már csak idegesít.
Vernike olyan jó olvasni, hogy aggódsz, és izgulsz,de ez olyan egészséges kis izgi. Vigyázz a lakkozással! Barátnőm játszóházakat csinált és őt még a ragasztótól is óvta a doki.
Egyébként érzel valamit? hogy is jött, hogy tesztet csinálsz? Mert még nem késett, igaz?
Na megyek csinálok tiramisut.

Kép
kissedi
 
 


hhhhűűűűűű laptetőőőőő! de jó lenne már ha beválna!

Kép
kissedi
 
 


Vernike!
Hatalmas GRATULA!!!! Ez ám a hónap híre! :)
Nagyon örülök nektek :) Vigyázz magatokra és pihengessél.
Szerintem az, hogy mensis fájásokat éreztél azt ahogy a többiek írták, teljesen rendben van. Ezt már mástól is hallottam, hogy ők is így érezték.
Jaj, de jó :), újabb babásunk van :)

Ranita
Szerintem azért még lehet kistesó :). Akár még PÉ is lehet ilyen későn.
Ne keseredj el.


Pingi
Várunk mihamarabb az izgalmasnál izgalmasabb hírekkel.

Nikole
De jó, hogy minden rendben van :) Az tényleg szupi lenne, ha egy kisfiú és egy kislány lenne :)

Kép

Kép
princzike
 
 

 
 

Edi
Kívánom, hogy bejöjjön neked a laptető.

No és mindenki másnak :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Luli
Hogy állunk most? Tudsz küldeni egy táblát?

Kép

Kép
princzike
 
 


Kissedi,nem esett le a hőm és nem bírtam kivárni,hogy megjön-e...amint látod még a reggelt se.... :oops: :oops:
Luli beírsz zebrásnak??? :)

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Ja és ma kellett volna nem megjönnie...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Lányok!
Szerintetek ez a görbe normális?

Kép

Most már annyit írtatok a cikk-cakkos görbégről, hogy kezdek parázni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Vernike
Tök jó :) Tuti 1000%, hogy nem úszod meg :) - amit persze tudjuk, hogy nem is szeretnél megúszni, hogy jól bebásodj :)

Kép

Kép
princzike
 
 


hahó
Van még itt valaki?

Mindenki sikeresen túl van a halottak napján?

Kép

Kép
princzike
 
 


Szia Princzike! én vagyok. hát az én görbén meg tök egyenes. nem tudom mikor mit jelent. csak azt, hogy ha ciklus vége előtt nem esik le akkor remény van babára. de hogy most nekem is mi van =passz.
Túl vagyunk halottak napján. igaz az egyik temetőben sz.rrá áztunk,de amúgy túl vagyunk rajta.

Kép
kissedi
 
 


Hogy illesztetted be a diagrammot? én csak a címet tudom beilleszteni és ha rákatt akkor tudod megnézni a görbém.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Viri! Még nem tudom mi lesz a leszoktatási technika, de ha rájövök vmi jóra, akkor szólok!Most kinéztem egy cicás /bárányos ágyat az ikeában, ott belement és nem akart kijönni. Lehet h egy olyat veszünk majd és talán...

Euo! Ez a toxoplazma nem hangzik túl jól, most én is remélem h nem vagy babás! De sokan úgy esnek át rajta h észre sem veszik, úhogy nem tudom szerintem nincs akkora nagy baj.

Vernike! Gratula!!! Végre megint egy zebra! :wink:
A tüneteid teljesen normálisak, ne aggódd magad túl, és ne olvass (és főleg ne higgyj) el mindent az interneten!!!

Princzike! Szerintem jó a görbéd, csak ne menjen le a hőd!!! (mondjuk én nem értek hozzá, csak a többiek írták már hha fenn van a hő, akkor jó)

Edi! Azt hiszem én is befejezem ezt a hőmérőzést. Én is totál idegbajos vagyok ettől az egésztől.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Sziasztok!
Tudom, hogy már mindenki alszik, de csak most tudtam jönni sajna.

Nagyon köszönöm a bíztatást és az együttérzést. jól esett :D
Már kicsit összeszedtem magam, de még ma is sírdogáltam...

Vernike nagyon örülök neked és úgy irigyellek :oops: :roll:
Ne aggódj, gyönyörű szép zebrás a teszted :lol: Minden rendben lesz :D

Virág hogy kérdésedre válaszoljak Barnus rögtön első hónapra összejött annó, ezért is aggódok és görcsölök :(
Azt hiszem kezdek attól parázni, hogy valami gond van :roll: :roll: Megyek is emiatt dokihoz amint lehet és nagyon remélem, hogy meg fog nyugtatni. De erről majd bővebben holnap, mert most már nagyon fáradt vagyok.

Jó éjt mindenkinek

Kép
nyanya77
 
 


Sziasztok.Végre tegnap megnyugtattam magam,hogy minden rendben,erre jött a ma reggel.Nyugi volt itthol és gondoltam megcsinálom a 2. tesztem,hogy biztos erős legyen és megnyugodjak.Erre mi van....egy alig látható az előzőnél sokkal halványabb csík.....ha jól tudom valaki már járt itt így,bocsánat érte de már nem emlékszem,hogy ki :oops: :oops: ,és neki sem lett babája....ezek szerint csak volt babám.... :cry: :cry: :cry: már fél órája bőgök,páromnak el sem merem mondani.....kivagyok lányok.Mi lesz most velem??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mit csináljak????Menjek holnap gyorsan dokihoz????De hát még nem lát semmit....A teszt másik volt ez Gabriel,de ugyanolyan érzékenységű és ráadásul most reggel csináltam..... :cry: :cry: :cry: kivagyok nagyon.....ennyit a boldog babavárásról....

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Vernike

Ha jól értem nem egyforma teszteket csináltál.....
Én nyilván nem vagyok szakértő, csak a saját tapasztalataimat tudom elmondani, abból meg van bőven, mert nagy tesztvásárló voltam... :oops:
Szóval amikor az egyik tesztből (HCG Line -zöld) sok-sok példány becsíkozódott, akkor volt olyan tesztem ami meg nem, vagy sokkal halványabban. Volt Gabriel tesztem is még az elején viszonylag, tehát a mensi előtti napokban valamikor, de ez a HCG Line akkor is már halványan csíkozódott, a Gabriel meg semmit, abszolút semmit nem mutatott.
Szóval én tesztelésnél azt tudom mondani, hogy valóban kell legalább kétféle, de akkor ugyanabban az időpontban mindkettővel érdemes megcsinálni....

Na, nem bonyolítom.
Megyek, megpróbálok magamhoz térni, aztán még napközben írok majd, pl. hogyan változik hárpiává az eddig mézes mázas anyós, stb...(bár lehet, hgy szimplán megbolondult). A mai nap a takarításé, és főzni is kéne valamit, de nekem már semmi ötletem nincsen, hoyg mit tgyek az asztalra.
Jaaajjj.
Még egy kérdés. Nálunk az utóbbi hetekben muslincák vannak, nem tudjátok hogy lehet őket elűzni? Lehetőleg vegyszermentesen.(-mert azon már nem is tanakodok, hogy honnan kerültek elő és hogy van egyre több)
A szomszéd is panaszkodik rá...(4 emeletes téglaházban lakunk).

Na pusszantás mindenkinek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok Lányok!

Majd 1 hónap után én is jelentkezek, és mit látok?? A "társam", akivel együtt nem sikerült eddig a baba, most pozitívat tesztelt!!!! Vernike!!!!!! Óriási gratula!!!!!!!!!!!!! Ne aggódd túl a dolgot, a pozitív, az pozitív! :wink:
Nekem csütörtökön (vagy szerdán) kellett volna megjönnie, de még mindig sehol. Se hasfájás, se cickófájás, csak piri nincs sehol. Na nem mintha hiányozna. :lol: :lol: Holnap reggel tesztelek, remélem,pozitívat! :)

Nagyon sokat írtatok, azt hiszem, nem is tudok majd mindent visszaolvasni, de igyekszem felvenni a fonalat. :D

Bea
abeatrix
 
 


Jó reggelt!

Princzike! :D
Ez a görbe tökéletes. A ciklus 1. és 2. fele világosan elkülönül. Az 1. fázisban alacsonyabb a hőd, a másodikban jól láthatóan magasabb. A pé.-ed a 14 napon volt. Mi kell ennél több? Ez így, ahogy van egy mintagörbe, bár az enyém is ilyen lenne. :wink:
Szóval minden okés, csak sokat szeretgessétek egymást.

Rólam:
Mi van akkor, ha a ciklusom 27. napján érzek szurkálást, a hőm is ekkorra rendeződik, és a mini mikroszkópom is mindig a mensi előtt 1-2 nappal páfrányosodik? Totál defektes vagyok? :oops:
bikfy
 
 


Sziasztok!

Princzike!
Szerintem semmi baja annak a görbének. Mikor tesztelsz? Holnap?

Vernike!
Én ezért mondom mindig, hogy ugyanolyan tesztet kell használni, mert azon lehet igazán látni az erősödést vagy a nam erősödést. Én gyorsan elmennék és vennék egy ugyanolyan tesztet, mint az első volt. Az szerintem nagyon szép pozitív volt, nem hinném, hogy gond lenne. És nem vérzel, ez a lényeg.

Pingi!
Várjuk a történetet.

Beatrix!
Nagyon szurkolok holnapra. Nem hőmérőztél?

Bikfy!
Lehet most te is beállsz a sorba és neked is ilyen későn lesz pé? Én már megsem lepődnék. Lehet most neked is eltolódik a ciklusod.
Ha te defektes vagy akkor én is :P .

Rólam: én sem tudom mi van. Tegnap mintha szúrkált volna a jobb oldalam és képzeljétek este elmentem wc-re és picit véres volt a papír(bocsi :oops: )Ez szerintetek mi lehetett? Ilyen se volt még velem, nem tudom hova tenni.És lehet hogy már be is képzelem magamnak, de tegnap este is olyan mensisen fájt a hasam meg a derekam is. Pedig a pé is most volt, ha volt egyáltalán.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok.Reggel óta egy kicsit nyugodtabb lettem már,és csak az járt a fejembe nekem is,hogy ha nincs piri akkor nincs gond.Hamar túlreagáltam a dolgokat,megijjedtem.....
Aztán nekem is eszembe jutott amit pingi is írt meg a barátnőm is mondott,hogy hiába 2 elvileg egyforma érzékenységű a 2 teszt,akkor is különböző a teszt....legkésőbb kedden tudok tesztet szerezni megint de lehet már ma....holnap azért felhívom a dokim,hogy egyáltalán mikor meg hova menjek uh-ra...
addig pedig elhatároztam,hogy nem leszek ilyen pesszimista,eddig azon paráztam,hogy nincs baba most meg azon,hogy van...nemhogy örülnék neki.... :oops: A baba ott van és jól van!!!!!Érzem!!!!
Beatrix annyira jó lenne ha együtt babásodnánk,holnap rögtön írd meg mi újság veled!!!!(veletek :) )!!!Nekem ahogy írtam az első tesztem már kimutatta menzi alőtt 1 nappal....
Pusza mindenkinek,megyek főzni!!!
Nálunk rántott pulykamell meg csibe lesz zöldséges rizzsel...

Vernike

Kép
vernike25
 
 


Sziasztok lányok! hát úgy látom ez a hőmérőzés mindenkire kiborító hatással van. nekem ma már emelkedett egy tizedet. 4 napig 36.2 most 36.3. talán lesz még idén pém is. :lol: nem baj akciózunk hátha sikerál. :wink:
Ranita: sztem a kis vérzés lehet a beágyazódástól is. ha most volt péd, akkor utánna asszem a 6. naptól már beágyazódik. javítsatok ki ha nem jól tudom, mert ezt csak valahol olvastam és nem biztos, hogy jól emlékszem.
Vernike! ne idegeskedj. sztem ott az a baba. csinálj még egy tesztet holnap ami nagy érzékenységű, vagy olyat mint tegnap, és megint szép erős pozi lesz! NYUGI!!!
Abeatrix-drukk a teszteléshez! most te vagy soron a zebránál!!!
Pingi! várom az anyós-témát. néha nekem is kivan vele az összes... egyszer kenyérre lehet kenni, néha meg rám sem néz.......hát hülyék, ennyi! Muslica nekünk is volt (mi kertes házban lakunk) és nálunk a gyümölcsre jött be. most eltűntek. Lehet, hogy hozzátok költöztek. egyébként nem csináltam velük semmit( na jó egy párat lecsaptam), nem tudom mi hatott rájuk, hogy továbbálltak.
Bikfy! olvastam már másnál is hogy menszi előtt közvetlen van péje. nem vagyunk egyformák, és nyugi nem vagy selejtes.
Főzés- én ma sztrájkolok!!! tegnap csináltam halászlét, az kitart még holnapra is. Api imádja, és úgyis csak este jön, úgyhogy ennyi. Én meg majd eszek anyuéknál, úgyis vendégeket vár :lol:

Kép
kissedi
 
 


sziasztok!nálunk ma oldalas van krumplival..holnap meg fokhagymás csirkemmel lesz! :lol:
vernike ott a baba...másra ne is gondolj..meg ne stresszeld magad mert az nem jó a babónak és neked se :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó!

Van valaki gépközelben? Úgy unatkozom.

Ja és még 1 jó hír Mindannyiunknak.Nem tudom, emlékeztek-e még tabatira, néhányszor írogatott hozzánk. Pár napja ő is pozitívat tesztelt. Én innen is gratulálok neki. :D
bikfy
 
 


én vagyok!
gratula tabatinak... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mit csinálsz?
Én nézem, ezt a nyomorult Seniorita Szöszit, jókat röhögök rajta.
bikfy
 
 


én is azt nézegetem!


akkora hülyeség mint aki kitalálta!!!
épp most telefonáltam apukámnak mert 2 napja bele ejtetem a telomat az étolajba..működik meg minden de ma kijöt a képernyő közepén az oljafolt.. :cry: :cry:
páromnak nem merem elmondani mert nemrég kaptam a telot kb 2 honapja..tiszta ideg vagyok..most apukám elviszi hátha kitudják tisztítani..mert ha nem nekem végem van...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dehogy van véged, ez bárkivel előfordulhat.

Mit szólsz a sok pozi teszthez? Nitám, lassan nekünk kéne következnünk. Nem?
Te most hol is tartasz? Szedsz valami gyogyit. Ugye? MIre is?
bikfy
 
 


Hello csajok! Hát jó lenne zebrásodni!!! remélem ti jöttök, aztán én következem!!!!
Nita nyugi, megcsinálják a telódat!

Kép
kissedi
 
 


TABATI GRATULÁLOK!!!!!! Remélem még néha vissza-vissza nézel, és beszámolsz! várunk!

Kép
kissedi
 
 


Kissedi!
Miért kellene megvárnod bennünket zebrásodás ügyileg? Én azt sem bánom, ha együtt tesztelünk. :wink: Még az sem baj, ha legelőbb hozzád kopogtat a bébi.
bikfy
 
 


Lányok, nekem muszáj elmennem, és innom egy kávét. Annyira de annyira kívánom, pedig nagyon rontja a teherbeesés esélyeit. Tudtátok?
bikfy
 
 


bikfy örülök neki nagyon csak egyre nehezebb a lelkemnek...érzem...tudom nekem is örülni fognak ha tesztelek pozit... :wink:
kissedi nagyon remélem hogy megcsinálják mert különben áshatom meg a sírom..... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita!
Úgy küldenék neked egy privit, de valamiért nem megy. Miminek sem ment át. Szöszkéről lenne szó. Bevallom őszintén nekem már a legrosszabb gondolat is megfordult a fejemben, vele kapcsolatban. Nem tudod mi volt annak a blognak a címe, amit ő csinált?
bikfy
 
 


Ne haragudj, hogy mindig ezzel nyaggatlak, de valami nem jót érzek vele kapcsolatban. És tudod, az én megérzéseim...
Olyan jó lenne, ha csak egy mondat erejéig is jelentkezne, és megnyugtatna bennünket.
bikfy
 
 


Bikfy! gyanús ez a kívánósság :wink:
Igen hallottam, hogy rontja a teherbeesés esélyét. Te hányadik napon jársz?
Most nézem,hogy én előrébb vagyok a ciklusban. Na akkor én tesztelek pozit aztán ti. ok? :lol:
Én a 18. napon vagyok ma, asszem, de csinálok már egy vonalzót.
Csak a múltkor sem számolt. :roll:

Kép
kissedi
 
 


bikfy sajnos nemtudom a blogjának a címét..egyépként nem vagy egyedűl a rosszragondolás terén! :(
kissedi gyere a pozi tesztel.mert ha em eldádázlak..... :) :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kissedi!
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Viszont tuti nem vagyok terhes, szerintem ma érett meg a petém, vagy fene tudja, de majd betojok, annyira fáj a bal petefészkem.
Jó mi? így a 29. napra egy peteérés, hát én nem is tudom, mi lesz velem. Annyira fáj, hogy már nem is tudom eldönteni, felfáztam-e esetleg, vagy elkaptam valami gombás szarságot, nem tudom.

Nita!
Én azért gondolok rosszra, mert mindig olyan szorgalmasan jött, írogatott, stb. Ha a baba elment volna, szerintem azt is megírta volna. Én már ennél is nagyobb gázra gondolok. De én most megpróbálom megkeresni a blogját, emlékszem, egyszer még az elején megírta a címét. Én most visszakeresek.
bikfy
 
 


bikfy ha esetleg megtalálod a blogját írd már meg nekem is! :wink:
hát bízzunk benne hogy jol van ő is és a baba is!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!
A pasim focit néz, addig garázdálkodok a neten.

Először is hatalmas gratula Vernikének és ismeretlenül is Tabatinak.
Vernikém,
szerintem nyugi és csak a jóra gondolj. amiket leírtál eddig, azok mind teljesen normális dolgok. úgyhogy örülj, minden okod megvan rá.

én nem ismertem Szöszkét, de azért ne gondoljatok a legrosszabbra. lehet, hogy csak "szabdságra ment" a babanetről, nem?

én ma vagyok a 28. napomon, és piri sehol. ami azért furcsa, mert nekem elég pontosan 24-25 napos a ciklusom. terhes tuti nem lehetek, úgyhogy még a cickafarkfű teára gyanakszom, amit az első 14 napban ittam. talán az "csinált" velem valamit? meg a dokim mondta, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésem, talán ez is lehet ok... nem tudom, de egyelőre most nem vagyok hajlandó semmi rosszra gondolni. egy picit megpróbálok lazítani inkább...

Kissedi,
remélem én is, hogy te leszel a következő :)
mimilee
 
 


mimilee ha nem volt pé-d akkor kitolodhat a ciklusod..nekem is ez volt most...nem volt pé-m és 1 héttel később jött meg..30 helyet 37 napra.. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ok lányok megegyeztünk! KÉt hét múlva jövök a pozi hírrel!!! :wink:

Kép
kissedi
 
 


:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ez a beszéd, Kissedi!!!

Nita, köszi az infót. akkor biztos emiatt van a késés...
mimilee
 
 


mimilee szivesen! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vernike
Nyugi, nincs semmi baj. A tesztek nem egyformák, és ha ott van az a csík, akkor az ott is marad :).
Nyugi, minden okés. :)

Ranita
Ja, hétfőn kell tesztelnem. Remélem lesz lelki erőm reggel. Most már kezdek egy kicsit parázni. A cicifájáson (vagyis, hogy érzékeny) semmit sem érzek.

Bikfy
Köszi. :) Remélem így is marad.
Szerintem semmi gáz nincsen veled. VAn olyan, hogy valakinek később van a PÉ-je.

Tabati
Így ismeretlenül is gratulálok :)

Mimilee
A lazítás jól hangzik :) A PÉ-vel kapcsolatban csatlakozok Nita-hoz.

Pingi
Már nagyon várjuk a történetedet.

Kép

Kép
princzike
 
 


ez a beszéd Edi :lol:

Kép

Kép
princzike
 
 


Nita
Jó az új vonalzód.

Kép

Kép
princzike
 
 


princzike köszi!
tudjátok ki tűnt el szöszkén kívűl,?
svs.....miota kismama nem nayon sőt egyáltalán nem jön! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Remélem ti lányok, ha kismamák lesztek jöttök még! :roll:

Kép

Kép
princzike
 
 


én 10000000000% hogy jönni fogok!!!!

Kép
ez cristinee képe!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?