Új privát üzeneted érkezett!

Na, laptető is..... :lol: :lol:

Kép

Kép
ditta76

DItta: MENNEK A DRUKKOK!!!!!!! ÜGYES LÉGY!!!!

Viri: Veled mi van? Jól vagy?
Vendég

Ditta???

Mágnes
Hozz képeket az uh-ról!

Mi ma voltunk ctg-n és minden ok volt. Fanni a végére bealudt egy kicsit, de nem csoda én is. Levették a vért az ellenanyaghoz + ált vérkép, máj és vese dolgot is néznek most. 2x kellett megszúrni, mert vagy a tű volt rossz, vagy nem volt vér a vénámban :roll: , mert nem jött rajta semmi.

megkötöttük a sejtbank szerződést és elhoztuk a csomagot is. Végre ez is le van rendezve. Ennek örülök.

Bár én nagyon szivesen kivárnám a 40 hete, hogy Fanni növögessen még egy kicsit. Bár anyuék szerint is majd megnő idekinn, és szerintem sincs ezzel semmi baj. De a dokim lehet csinálni fog azért egy új uh-t, hogy lássa igaz e amit itthon csináltak. Végülis nem tévedhetetlen a dolog, igaz?

Kép
Kép
nati80

Nati!
Írtam a nov.-be, szóval mai állás szerint majdnem 2 ujjnyi a méhszáj, és a nyákdugó is távozott reggel! :) De még semmit nem érzek! Így aztán hazajöhettünk, de lehet, hogy még este mehetünk vissza! De azért jó lenne így fájások nélkül kitágulni...... :lol: :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

Halihó!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1225453048.1416.jpg[/img] Zacsi és a gyönyörű lábak:)

[/img] Kép Tuti kecóm van! :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1225453093.0853.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes, nagyon jók a képek. Minden nagyon jól látszik :lol:

Kép
Kép
odri

Mágnes
Kisfiad látom jól érzi magát a pocakban. Jól összehúzta magát az utolsó képen! Ha emlékszel még az én képemre Fanni kettéhajtotta magát, olyan édike volt és persze most is az!

Odri
Hogy vagytok?

Ditta
Olvastam és gondolok is rád. Azért küldjél nekem sms-t mikor megszületik a baba. OK?

Hol vannak a többiek? Tudom babáznak meg minden, de olyan kihalófélben van a topik, nem?
Márti? Magdolnam? Holka? Erika? És még sorolhatnám, hogy kik hiányoznak. Tessék jönni képekkel, eseményekkel, stb.

Kép
Kép
nati80

Nati:
Hát neked már tényleg nincs sok hátra! Jóslókkal hogy állsz?
Én elkezdtem vizesedni.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Érdekes, mert a napokban változott az érzés. Most gyakran jönnek derékfájások, amik kitartanak és előre és lefelé húzódik mensis érzésbe átcsapva. Én azt gondolom ezek a jóslók már. érdekesség, hogy 2x voltam eddig ctg-n és egyszer sem volt méhtevékenység.
Én is vizesedek már, sőt kipirul a bőröm itt-ott. Főleg a vádlin, combon és ujjakon, kézfejen.
Másik, hogy egyre hamarabb elfáradok. Elindultam ma anyagot nézni a kanapénkhoz és már 500m után majdnem visszafordultam, hogy minek ez most nekem? De sétáltam egy órát, mert szép volt az idő. Persze fel is dagadtam mire hazaértem és a derekam is elkezdett fájni.

Mikor mész a klinikára legközelebb? Talizhatnánk egyet. De ha a doki befektet, azért remélem beszaladsz hozzám. Ha időd engedi, persze.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Bejci: köszi remekül vagyok. Az émelygések azt hiszem elmúltak. A fáradság is alábbhagyott. Néha szurkál a hasam, de ezt leszámítva tök jól vagyok. Jövőhéten megyek dokihoz aztán azt hiszem afp-re :)

Mágnes: szuperek a képek!!! Nem kérdés kisfiú lesz.

Ditta: hatalmas drukkok!!! Bár lehet már a kezedbe van a kis Ágoston.

Tényleg Ditta kinek ír, ha megvan a baba???

Kép Kép
kisvirág_30

Nati:
Ezeknek nagyon jósló jellegük van :) A ctg nálam sem mutatott soha fájást, 1 nappal szülés előtt, sőt még aznap sem! :)
Hétfőn megyek a klinikára, ha befektetnek szólj, persze,hogy meglátogatlak, lassan én is járni fogok ctg-re, szóval gyakrabban fordulok meg ott.

kisvirág:
te is mindjárt félidős leszel: ) Lassan a neme is kiderül. Most kislányra gyúrtatok? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: apa lányra én fiúra gyúrtam. :lol: Aztán kiderül ki a falkavezér a családba (apa vagy én) :lol: Egyébként teljesen mindegy, a lényeg, hogy itt lesz velünk és egészséges lesz! ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Mágnes
Remélem szól nekem Ditta, ha egyáltalán tudja a számomat. Mi úgyis 2 azonos helyre írunk, így mindkét topikba tudok írni értesítőt.
Ezek szerinted akkor tényleg ezek a jóslók már? Az előbb elmentem fürödni, de továbbra is fájdogál a derekam. Kezdek elég nyügi lenni, nem tudom mi lesz ebből.

Viri
Úgy kezdeném újból a kismamiságot! vagyis nem ezt, inkább majd a következőt. olyan jó érzés volt végig, még a rosszulléteket is beleértve gondolom.
Kende lány vagy fiú tesókát szeretne?

Kép
Kép
nati80

Nati: Én Kendét 37+4 naposan szültem. Addig neked 2 nap van. Lehet neked is előbb jön Fanni lány :)

Hát Kende ezt ugye nem tudja eldönteni, hogy öcsit vagy hugit szeretne. Szerintem még azt is nehéz felfognia, hogy tesója lesz. Az uh-s képre már mondja, hogy ott a kistesója, de szerintem még a lényeget nem igazán érti. Mondjuk már mondja hogy ezt-meg ezt odaadom a kistesónak, meg szeretem a kistesót, de kíváncsi leszek mit mond, ha majd kézzelfogható lesz.
Ja és én direkt nem mondom/kérdem tőle, hogy öcsit vagy hugit szeretnél, mert mi van ha azt mondja öcsit és mégis hugi lesz? Akkor hogy magyaráznám el neki, hogy bocsika mégis hugid lesz. Inkább megvárom mi lesz és majd akkor megmondom neki, hogy öcsi vagy hugi lesz a kistesó :)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati: hogy mi lesz ebből?? Egy gyönyörű kislány :) Szerintem jósloid vannak. Ha nem normál fájások.... :wink:

Kisvirág: Érdekes ez, hogy te is ugyanolyan neműt "szeretnél",amilyen már van :) Először én is így voltam, megint lányt szerettem volna, ha nagyon választanom kellett volna.Mostmár más a helyzet :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok
Henim eléggé igényel mostanában + elhagyta kb egy hete a délutáni alvást…így sajna nincs megállás nappal... Azért jó volt az a 2 óra kis szabadídő….
De én is élvezem,hogy játszom vele,meg kreatívkodunk…és kinéztem tornás-zenés-mondókás foglalkozást,amire úgy tervezem heti 1x kettesben járunk majd el.
Emma 5100 gr és 62-t kezdett hordani. És egyfolytában mosolyog,nevet.
Megismételte a múlt heti egyhuzamban 10,5 óra alvását tegnap éjjel is. Ez mondjuk a rekord de az éjjel fél 1-1től reggel 8-9ig alvás viszont általános.
Tegnap kaptunk 2 órát kikapcsolódásra a férjemmel. Uszoda+szauna+egy kis futógépezés….annyira jól esett!!

Ditta
Hu…lehet ma születik Ágoston baba??
Izgalmas,hatalmas drukk neked!!!

Magdi
Lizus milyen nagylány már!! Csodaszép!
Dobok mindjárt tesós képet.

Odri
A második kép a kedvencem ott olyan nagy kislány már Lili!! Gyönyörűűű.

Márti
Mindkét kiscsaj nagyon édes és nagyon jó gyerek. 2 hete Heni magas lázas betegsége idején kemény volt az a pár nap…. Utána szerintem egy hétbe telt mire kipihentem a fáradalmakat….
De amúgy minden várakozásomat felülmúlva gördülékenyen mennek a napok.
Tesók várják Anett hugit?

Nati
Majd tegyél képet a kis babalakról ha kész lesztek.

Viri
Kész vagytok a felújítással? Most akkor Kende nem megy bölcsibe ugye??

Andy
Örülök,hogy Vivi ilyen ügyesen alszik és a szopival is szuperek vagytok!!!
Sajnálom,hogy nem tudsz aludni mikor lehetne…
De édes Vivien és milyen ügyesen tartja kinyomva magát!!

Muffin
Nagyon szép lett Eliott kis szája! Hihetetlen milyen nagyfiú már ő is!

Mágnes
Nagyon klasszak a képek. Látom Anna be van zsongva a tesóra…nagyon cuki!!

Bejci
Ha éjjel ébred Bius próbáld ki,hogy csendben és sötétben szoptatod meg..ne beszélj hozzá,ne keress vele semmilyen kontaktust…csak cicizés…Nálunk ez maximalisan bevállt!! Még olyan is volt,hogy a zseblámpával mentem az ágyához mé kis lámpát se akartam gyújtani..
Most 2 hete pedig már csak reggel 8-9 között jelentkezik először…
holka

Nati
én 37+3-on szültem Emmát! :D

Kép

Kép

Kép
holka

Mágnes
Tényleg csak jóslók ezek. Éjjel is jött egy jó erős mensis görcs ami eltartott szerintem legalább 10 percig. De a lényeg még egyben vagyunk és maradunk is.

Viri
Én azt hiszem kivárnám a 38+4-et vagy 39-et. Növögessen még Fannikám egy picikét. Minden ruhája lógni fog rajta, ha most születik meg.
Igazad van abban, hogy miért is nem kérdezed Kendét a tesóról. Ezzel teljesen egyet is értek. De biztos örülni fog bármi is lesz a tesókája.

Holka
Emma egyszerűen csodaszép! Valahogy én is egy ilyen kislányt tudok elképzelni, persze sötétebb hajjal, mert mi sötét hajúak vagyunk. De a pufi arca és mosolygós arca pont az amire számítok. Tipikus kis pufi angyalka arca van!
Jó hogy Emma már ilyen sokat alszik, legalább te is ki tudod magad pihenni az éjjel. Heni nem is fog visszaszokni a délutáni alvásra? Vagy csak most ilyen?

Kép
Kép
nati80

Holka:
ennivalóak a kis csajok!
Hát Emma baba egyszerüen csodálni való!
Igen, várják a fiuk, igaz ikább Robi várja, Huni nem annyira....

Ditta:
de izgi! Mindjárt szülsz....

Mágnes:
szép képeket csináltak! Milyen szépen látszik rajta minden! :lol:

Nati:
a dagadásra mit mond a dokid? nekem is kezd mostanában dagadni a bokám körül, meg kézfejem...

Odri, Andy, Magdolnam a ti csöppségetekkel mi van, hogy telnek a mindennapok?

Mi jól vagyunk, az éjszakai alvás kicsit nehéz, de kibirjuk :wink:

Ezt tegnap gyártottuk :wink:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nem tudom most mi van velem, de egyfolytában fáj a derekam, néha mensis érzésem is van hozzá és keményedik a pocakom is. Mivel a derékfájás egybefüggő így nem tudom, hogy ha ez már az igazi, akkor hogyan számoljam a szüneteket? Azért remélem ezek még csak jóslóak.
Na most elmúlt a derékfájás! :shock: :shock:
Csak így egyik percről a másikra. Akkor most mi van :?: :?: :?:
SEGÍTSÉG!!!!!

Kép
Kép
nati80

Nati:
Ha van szülésznőd, én a helyedben felhívnám! Lehet, hogy... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Csak jóslók, mert nincs rendszer bár erősödött az előbb a mensis görcs. De belül tudom, hogy ez még nem az lesz. De legalább tudom mire is számíthatok majd. Fannikám is mocorog még, ha nem kőkemény a pocakom éppen.

Kép
Kép
nati80

Nati: Ne ijesztgess minket.. :wink: Bár én is mindig azt hittem, hogy na ez már biztos az.. úgyhogy megértelek :wink:

Márti: Nagyon szépek a fiúk! De jól fognak kinézni, ha már 3-an lesznek. Kiscsajszit biztos a tenyerükön fogják hordozni..

Holka: Emma és Henci annyira cukik!!! Két szép szőke kislány... :D

Én is dobok egy képet... esti fürdés:
Kép
Vendég

Bejci
Bius gyönyörű! Nem tudok rá mást mondani. Olyan kis értelemsen néz! Szépek a szemei!

Éjszakáim egyre nehezebben telnek. Most is arra ébredtem többször, hogy elfreküdtem a csípőmet. Reggel meg megint kezdődött a derékfájdalom és a keményedés is. De továbbra is azt gondolom, hogy ez még nem az lesz. Nincs rendszer eddig, de ha továbbra is fájdogálok akkor elkezdem nézni az órát is. Még várnék egy hetet a szüléssel, vagy inkább kettőt. Akkor tényleg be tudnánk már költözni és az volna a legjobb.

Kép
Kép
nati80

Nati:
Na hát nincs még egy nő, aki ennyire türelmes, mint te :) de ezt jó értelemben mondom, nagyon jó, hogy nem sürgeted az időt!
Remélem azért sms-t megejtessz, ha bármi lenne

Bejci:
Mekkora szemei vannak ennek a lánynak :) Nagyon szép csajszika!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Márti, nagyon szépek és édesek a fiúk. Biztos imádni fogják a hugukat :lol: :lol:
Gondolom már nagyon várják :wink:

Holka, Emma is milyen nagy kiscsaj már :lol: :lol:
És gyönyörű... Látni Heni mennyire imádja, ez ám a testvéri szeretet :!: tök jó :wink:

Nati, lehet korábban jön a babóka??? :lol: :lol:

Mi jól vagyunk. Lili szépen növöget már több mint 4500 gr és majdnem 60 cm :lol:
Az éjszakákat már végig alussza, szerencsére én is. De nem tudom mikor fogom behozni a lemaradásom. Néha nagyon fáradtnak érzem magam.
Lili napközben kevesebbet alszik, inkább nézelödik, sikongat és közben mosolyog :wink:
Nagyon édi :!: :!:
:wink:
fésülködés elött...
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.6964.jpg[/img]
délutáni pihi :lol: :lol:
Kép
tiszta pelusban :lol:
Kép
Kép
séta elött...
Kép

Kép
Kép
odri

Egy kép lemaradt, vagyis nem jól töltöttem fel :roll:

Kép

Kép
Kép
odri

Mágnes
Igen türelmes vagyok, bár már nagyon kiváncsi vagyok Fanni arcára. De bennem van az is, hogy szeretnék felköltözni vele és ha hamarabb jön akkor lent kell még maradnunk és az nem lenne valami jó. na de ezt már sokszor mondtam. Most + vagyok, nem idegeskedem ezeken mert attól jobb nem lesz.

Odri
Lili nagyon édi!!! Már 60 centi! A hason alvós képen nagyon édi! meg kell zabálni, de tényleg!

Ditta írta a novemberi kismamiknál, hogy holnap megszületik a baba!

Kép
Kép
nati80

Odri
Mekkora az overáll Lilin? Meddig lesz még jó rá?

Én sajna megint iszonyat falánk vagyok. Egész nap tudnék kajálni és erre meg alig tudtam ma enni. Most egy kis kakaót iszok, hogy nyugtassam az idegeimet lefekvés előtt. A meleg kakaó jó hatással van rám.
Derekam fájdogál sokat, keményedik a pocakom, de ma még erős mensis görcsöm nem volt.
Párom rámszólt ma, hogy végre tényleg pakoljam össze teljesen a kórházi csomagot! Érzi ő is, hogy lassan idő lesz. De még mindig hiányos a bőrönd. Na de mind1, holnap be kell mennem a városba, vennem kell még ezt-azt. Kárpit anyagot kell keresnem, lámpát, konyhagépekhez kell hitelt intéznem amíg papíron van magas keresetem. És még tutira van vagy ezer dolgom, de mivel nem írtam fel őket papírra így el is felejtettem. Hol van az eszem???

Kép
Kép
nati80

Nati, az overál elvileg 0-3 hónapos korig jó. Szerintem ez jó lesz még jó pár hónapig, mert még most is nagy rá.... :lol: :lol:
Se a keze se a lába nem ér benne végig.. :wink: Pedig lassan már három hónapos lesz Lili és a méret szerint kicsinek kéne lennie :roll: :roll:
Mondjuk kicsinek született :lol: :lol:

Mi hiányzik a böröndből? Nem kell sok mindent vinni, legalábbis én nem vittem.. :wink:
Semmi baj nincs veled csak szerintem izguulsz a szülés miatt... :lol:

Kép
Kép
odri

Odri
Nem viszek sok mindent be, pedig még jutna eszembe ez az. Amit eddig bepakoltam:
2 hálóing, köntös, papucs, törölköző (kicsi, nagy)
pipere, wc-papír, zsepi, wc törlőkendő, ülőke
pelus, popsitörlő, textilpelus, kesztyű, sapi
eldobható bugyi, betét

Amit még vinni kellene:
természetes hashajtót írtak fel, inni és enivaló
étkészlet, fényképezőgép, telefontöltő

Még vinnem kell a sejtbankos dobozt is, illetve a sterilizált mellszívót is, és esetleg egy cumit.

Kép
Kép
nati80

Nati, én vizet vittem és kekszet....
Cumit én is vittem.
A babának vigyél törölközöt is.

Kép
Kép
odri

Ditta
írtam!!!

Holnap jelentkezem lányok "jó" kis dédis hétvége után vagyunk...
holka

Én tegnap írtam Dittának délelőtt sms-t. A szülőszobán volt. Remélem most már babázik, és minden ok velük.

Most nem tudok mást írni, mert kaját készítek Kendének, aztán készülődök, mert megyünk uh-ra délután. :) Majd jövök és mesélek.

Kép Kép
kisvirág_30

Dittáról még semmi??
Várom a híreket.....

Kisvirág: remélem uh képet is kapsz :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bejci
neked mikor is jöttek elő a csalánkiütéseid? Ma reggelre engem is kicsapott valami és tele vagyok kiütésekkel. Bár lehet a tegnapi házi fahéjas kalács ártott meg? :roll:

Ma megyünk ctg-re. Fanni még mindig sokat mocorog, fészkelődik, de érzem egyre kevesebb a helye. Egyre jobban nehezemre esik a sétálás is, mert állandóan szurkál odalenn.

Szülésnél mikor a kitolási szakasz jön, miért kell a szemünket becsukni? Elméletileg hasból kell nyomni és nem arcból. vagy csak azért kérik, hogy csukjuk be, mert sokan nem tudják CSAK hasból nyomni? Na ez egy jó kérdés.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Még élek. :lol:

Képzeljétek, eladtuk a lakásunkat, és veszünk egy házat. De az szinte biztos, hogy Zsófi érkezésére nem leszünk készen. Decembertől költözünk anyósomékhoz, és amint készen vagyunk a házzal költözünk tovább.

Nati, a szemedet azért kell becsukni, mert egyébként jól bevérezne. Még így sem 100%, hogy nem fog. És egyébként is, autómatikusan be fogod csukni. Azt képzeld el, mint amikor a víz alá mész, és előtte nagy levegőt veszel. (én legalábbis becsukom a szemem azonnal)
Húha! Két hét?? Egyébként hogy bírod?

Nálam csak annyi, hogy a hasam alja húzódik még mindíg. (most már legalább 4 hete) Tegnap voltam orvosnál, méhszáj teljesen zárt, szóval tényleg csak a szalagok. De nagyon kellemetlen. Az ágyban való forgolódás tiszta kínszenvedés :? A sétálás még megy simán, csak a sebességem változott. Gondolom, ez még inkább le fog lassulni.
A héten már szabin vagyok, hétfőtől pedig betegszabin. Változást ezzel kapcsolatban még nem vettem észre, mivel ennyi szabadságon eddig is voltam itthon.

Kép
Kép
cs_erika

Hello lányok!

Ditta???!!! Babázol már? :?:

Nati: A csalánkiütések a 38. héten jöttek ki ... szerintem. Majd mindjárt visszaolvasom a topicot és kiderül. De drukkolok, hogy neked tényleg csak a kajától legyen. Mert én még szülés után is viszkettem vagy 3 hétig... nagggyon szar...
Vendég

Nati: Igen, szeptember 8-án írtam, hogy el kezdtem vakarózni...
Vendég

Sziasztok!!!
Egy friss és csodás hír!!!

Ditta SMS:

Ma 13.30-kor megszületett Ágoston, 4100gr.
Sürgősségi császár lett a vége de mindketten jól vagyunk.
holka

Ditta
Hatalmas gratula Ágoston babához!!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek szeretettel.
holka

Ditta
Nagyon sok boldogságot kívánok! Jó nagy lett Ágoston baba! :D

Kép
p__lilla

Erika
Annyit én is tudok, hogy azért kell mert bevérzik a szem, de ha nem arcból nyomsz akkor ez nem történik meg szerintem. Na mind1, ha be kell csukni becsukom.
28 hét környékén én teljesen ok voltam még, tele energiával, simán mozogtam, na de most! harisnya felhúzás egy vicc.

Bejci
Most töltöm a 38 hetet és éjjel kijöttek rajtam. na de mit ehettem? Én fehérjeallergiás vagyok, de olyat nem ettem mostanában és akkora mennyiségben. Csak a tegnapi kalács. Én most még a cukorra tudok gondolni, mert abban volt rendesen és nem is mértem ki a szénhidrátot.
Bius hogy van? Összerázódtatok már?

Ditta
Gratulálok Ágoston babához!!!

Lilla
Mi újság van felétek?

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

DITTA!
SOK BOLDOGSÁGOT, ÉS GRATULA, SOK -SOK TEJCIT KÍVÁNUNK: ANDY, VIVI.

Nati!
én is becsuktam a szemem a szülésnél, nem az volt a gond-és a bal szememen egy nagyon nagy kerek bevérzés lett!
hanema vajúdás, az kemény 3 óra volt, és szerintem akkor az erőlködéstől.
de ne aggódj, megéri!

Kép
andyfekete

Ditta!
Nagyon sok boldogságot kívánok a kisfiadhoz! Mihamarabbi gyógyulást és természetesen sok-sok tejcit!!
Vendég

Nati
Köszi kérdésed, jól vagyok. Semmi különös nincs.
Látom, már te is a finisben vagy, hogy megy az idő. Lassan kezedben tarthatod a kis Fannit. :D :D

Kép
p__lilla

Ditta:
Sok boldogságot kívánunk nektek! Ez igen, Ágoston igazán szép súllyal született :)

Nati:
Az egy dolog, hogy az ember tudja, olvassa mit kell tenni szülésnél, de hidd el, ott ,abban a pillanatban nem biztos, hogy eszedbe jut, vagy tudod is alkalmazni :wink: Nekem is egyértelmű volt pl. a csukott szem, de ha Apa nincs ott, és nem szól, akkor elfelejtem, hogy jobban járok, ha becsukom :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok.

egy eltűűnt személy megjelenik hírt adni magáról. :lol: :lol: :lol:
jelenleg még egyben de ha minden igaz akkor csak 13-ig :lol: :lol: :lol: mert akkor megindítják amit nem bánok a szervezés miatt.

ditta nagy gratulaaa :lol: :lol: :lol:

holnap nst meg doki. hétfőn voltam úgy hogy egész nap 5-10 perceseim voltak de semmi :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Ditta,
Hatalmas gratula Ágoston babához és sok-sok tejcsit kívánunk:

Kép

Odri és Lili

Kép
Kép
odri

Ditta:
Nagyon sok boldogságot Ágoston babához és sok-sok tejcit!!!

Jó nagy baba! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?