Sziasztok!
Túl sok jó hírem nekem sincs.
Szegény Dórinál előre örültem a múltkor, mert még az nap délután elkezdett f..sni. (Ezt végülis az Esek mondta.) Azóta minden nap legalább 7-szer kakil, még éjszaka is egyszer. Reggelenként az első mindig sűrűbb, de aztán a többi, olyan mintha víz folyna belőle! Étvágya az van, hőemelkedés és egyébb más tünet nincs, azt leszámítva, hogy patakokban folyik a nyála, és már alig van bőr a fogacskáján. Szerintem már nem sokár kint lesz. Lehet, hogy ettől van hasmenése a drágámnak???? Vagy vigyem el megint a dokihoz???? A fent említett dolgok miatt kissé nyügösek vagyunk, 10-15 perc móka-kacagás után kb 2-3 óra nyüglődés.
Ráadásul ma én is dögrováson vagyok.
(Visszatértek a piros napok, görcsök, hasmenés, hányinger, pedig abban reménykedtem, hogy míg szoptatok, nyugtom lesz, de ezt is megszívtam!)
Szandra!
Orrplasztika???
Szegény cicik!
Ha küldök neked egy e-mail címet, akkor nekem is elküldöd a mosóst?
(jul24 kukac freemailponthu)
Ibolya!
Gratulálunk Gernek, neked pedig sok energiát a munkához!
Katus!
Jó volt így sétálni, remélem máskor is összefutunk, és legalább jókat dumcsizunk!
Én is láttam!
Kata!
Mint ahogy Évi írta szívesen vigyázunk Marcira. Kettem három gyerekkel már csak elbírunk. Du már Dóri is sárkánylánykodik, így legalább jól el lennénk, hátha meglepnék egymást, és mindketten csendben figyelnének!
Remélem mindhol minden rendben lesz! Drukk, drukk,......
Gyöngyi!
Mekkorák már ezek a csajszik!
Első nap a szünet után?
Anita!
Nagyon aranyosak a képeken. Bogi, mint kis boszi tüdéri, és ahogy a munkalapon dolgoznak ...
Kriszta!
Tényleg jó lagzi lehetett, mi idén kettőt már kihagytunk, ezeket egy kicsit sajnáltam, Dórival inkább nem válaltuk be.És most szombatn se megyünk el, de ide nem is nagyon vágyunk!
Ildi!
Jó lehetett Tatabányán!
Reni!
Tessék most már összepakolni, mert elég car görcsölve azon agyalni, hogy mit is kell még bepakolni!
Én már a harmadik hónaptól nem tudtam hason feküdni, és sajna még sem a szoptatás miatt. Pedig már alig várom, hogy egyszer végre hasonalhassak!
Anett!
A folt tisztító továbbra is érdekel!
Szívesen néznék én is képeket a csajokról!
Most mennem kell!