Új privát üzeneted érkezett!

Dike,
de ne nagyon parázz, nekem volt két méhen kívülim, igaz, nem tudom, hogy akkoriban milyen volt az FSH-LH arányom... Csak gondolom, hogy akkor is ez volt a helyzet, szóval ettől még lehet babád.

Ja, és lányok,
akartam mesélni nektek, hogy ma voltam endokinál, és azt mondta, hogy a nyáron még nagyon magas volt az anti tpo-m (pajzsmirigy gyulladásos marker), ami akadályozhatta a beágyazódást, de most tökéletesek az eredményeim, úgyhogy a maga részéről most javasolná nekem a babásodást. És ugye a kövi ciklusban kezdünk!!! Most nagyon jó kedvem lett ettől!

Kép
kisbuta
 
 


Meg egy laptetőm is!!!

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Gratula a laptetuhoz 8) :lol: Kiwi voltam kie lesz mert mar kozelgett :lol: 31multam agusztusban :oops: es te? :roll: De miert,hogy en mennyi mindenen mentem keresztul? :shock: En meg piskota vgyok itt nemelyik lanyhoz kepest a bneten :? Bar minden vizsgalaton meg 1-2gondon kivul jah minden volt...csak babasnak nem sikerult meg lennem :? :roll: De az en idom is eljon :twisted: Szal holnap doki decemberig rendbe teszem magam :wink: Ugye ezt a honapot vegigfigyel a dokim aztan apa pont menzi elott jon haza :twisted: Nem baj remelhetoleg kov. hoban kapok gyogyokat es 1honap alatt rndbehoznak ugyhogy a dec. 21-ei pe-t ugy elkapjuk apaval,hogy csak na :twisted: 8) :lol: :lol: :lol:

Na akkor latom neked legalabb jo hireid vannak :wink: Valaki mar megkezdhetne a sort :roll:

Mentem aludni mert koran kelek es mar fel 2 :shock: :twisted:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Sziasztok!

Először is: Isten hozott Dike!!!

Szóval! Nekem most már 1 éve kell szedni a bromót és nagyon szépen helyre is rakott, úgy hogy a legutóbbi kontrollon már nem is lehetett mérni annyira alacsony volt :lol: :wink:
De sajnos nem sikerült bebabásodni!
Viszont annak idején amikor elkezdtem ezt az egész mizériát sokat olvastam máshol is, nem csak itt. Sok helyen olvastam hogy ha csak ennyi volt a gond akkor hamar sikerült a babaprojekt!
Szóval jók az esélyek!!! :lol: :wink:

Kép
pamilla
 
 


Bidget!

Hogy Te milyen kis aktív voltál, vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most lenni irigy hogy ilyen gyönyörűséges a lakásod!

Nálunk sajna a macsek miatt nem lehet mert a gyerek mindent lelegel és ki tudja mi mérgező mi nem!
A kertészkedés meg kimarad az életemből mert minden gazra,fűre stb allergiás vagyok :lol:
Ezért másokéba gyönyörködöm!

Tényleg tudo mi jutott az eszembe? Mikor jössz majd haza Magyar honba??? Jössz valamikor? Anyud nem hiányol?

Kép
pamilla
 
 


Kisbuta!

Jaj nagy gratula a laptetőhöz!!!
Végre valaki jó hírekkel!!!
Akkor most aztán mindent bele!
Csináltok sok és minőségi pé-t amit jól meg is termékenyítenek és jönnek a tökéletes bébik! Mikulás fogja hozni ügyi?!!

Képzeljétek amikor először mentem inszemre az jutott eszembe hogy mi van ha elcserélik a férjem katonáit és amikor megszületik a gyerek néger lesz vagy vmi hasonló!
Tudjátok mint a született feleségekben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem vagyok 100-as mi????

Kép
pamilla
 
 


Bridg,
az FSH, meg a tünetek miatt kérdeztem. Szóval, az volt az érzésem, hogy vagy tévedek veled kapcsolatban, vagy ez még baromi korai, és az utóbbi.
Én egyébként 28.

Pami,
micsoda ötletek! :shock:
én azt remélem, hogy idén decemberben nem jön már a Mikulás, csak elküldi a kiskrampuszt! :wink:

Kép
kisbuta
 
 


Gyosran hozom a hireket aztan mennem kell suliba de majd meg este jovok es valaszolok mindenkinek 8) Na szoval marha joooo hireim vannak :D

FSH 9
LH 3
PRL 17
TSH 1

EEEEEES van egy 20mm-es tuszom :D :D
Nincs semmi bajos se aids semmi csak Clamedia :? Na ennek azert nem orultem.Bovebben majd suli utan 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szoval max 5percet varhattam es mar en is kerultem sorra :) az uhu utan meg vartam 10percet a konzultecioig :arrow: aztan Jottek a nagy dolgok....nincs semmi fele bajom se AIDS se hepatitic semmi csak az a franya clamidia annak is 2fajtaja de azt mondtak nem olyan rossz :roll: kaptam arra 4szem valamit amit egyszerre kell bevennem es annyi :shock: A neten meg ugy olvastam 2hetes kezeles :roll: Most akkor nem ertem :roll: Paromnak meg nem adtak gyohgyot merthogy o meg nme volt itt az uj helyen igy nem adhatnak neki gyogyot :twisted: Remelem ez nem lesz igy baj ha csak en szedem :roll: de ez az egyszeri beszedes es annyi erdekes :roll:

FSH 9 (<10)
LH 3 (<3)
PRL 17 (<20)
TSH 1 (0.5-5)

Szal minden jo volt el sem akartam hinni :D Ez a doki nem is erti miert vgyok nala :shock: mert hogy semmi jel nem mutat arra,hogy baj lenne :roll: Nem is akart tobb vervetelt de azert mondtam neki engem megnyugtatna ha lenne a 21.napi :roll: azt mondta ok persze termeszetesen :) Szal jovo heten megyek szerda,csut vgy penteken :roll: (persze az nem esik a 21.napra de nekem ugye 25naposak a ciklusok :wink:

Aztan azt mondta az atjarhatosagit ngyon szeretne megcsinalni :shock: :x mondtam neki,hogy az marhara fajt a multkor :roll: :oops: :? azt mondta hogy szeretne o latni mi is van nalam nem pedig mas dokira hagyatkozni :roll: es azt is mondta ha faj akkor majd abbahagyjuk .....bar szerinte ha jol csinaljak es nincs bajod se nem fajhat...fajni akkor szokott ha baj van elzarodas ilyesmi :roll: Hat meggyozott mit ne mondjak ugyhogy megyek hozza a kov ciklus 8.cn-jen az atjarhatosagi miatt is :? :roll: Azt mondta ha elvgyok zarodva nincs mese lombik :roll: Na meg a sperma vizsgalatra is kivancsi lenne :roll: :oops: Ugyhogy apjukkal kell beszelnem :shock: :oops: Mert engem kuld,hogy ugye menjek dokihoz....en minden ala alavetem magam es a atjarhatosagi mar masodszor :x szerintem ennyit o is megtehet :roll: egy sima sperma es vervetel :roll: Lehet nala van a baj :roll: En meg itt orlom magam miatta :roll: Mert az egy dolog,hogy a spermaszama jo volt de bacitenyesztese nem emlekeznek,hogy lett volna :roll:

Az izzadasra azt mondta lehet elkene mennem masik dokihoz vele mert jelezhet valamilyen szervi bajt de semmi koze a nogyogyaszathoz :? vgy esetleg meg lelki okai lehetnek es ajanlotta,hogy menjek el pszihodokihoz :shock: Na nem olyan pszihodoki de szerinte lelki okai is lehetnek ennek sot a nem babasodasnak is :roll: Hat az tuti,hogy gorcsolok rendesen...szal adnanak nekem altatot meg nyugtatot,hogy kisse lenyugodjak mert szerinte ez is lehet a hatterben :roll: Persze itt nem arra kell gondolni,hogy benyugtatoznak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: egybol mondtam neki,hogy ugy hallottam a nyugtato pl felviszi a prolactint :roll: azt mondta nekik vannak ngyon jo gyogyszereik amik nem boritjak fel a hormonhaztartasodat :shock: 8) cool :wink:

Hat mit is mondott meg :roll: Asszem ennyi....szal
Nov.7. 21.cn napi vervetel :)
Nov.21 kov. ciklus 8cn. atjarhatosagi :x
Apat meg megprobalom elcipelni mikor hazajott mondjuk ugy Nov 10-en egy teljes vervetel es sperma csekk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="pamilla"]B írta:pamillaidget!

Hogy Te milyen kis aktív voltál, vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most lenni irigy hogy ilyen gyönyörűséges a lakásod!

Nálunk sajna a macsek miatt nem lehet mert a gyerek mindent lelegel és ki tudja mi mérgező mi nem!
A kertészkedés meg kimarad az életemből mert minden gazra,fűre stb allergiás vagyok :lol:
Ezért másokéba gyönyörködöm!

Tényleg tudo mi jutott az eszembe? Mikor jössz majd haza Magyar honba??? Jössz valamikor? Anyud nem hiányol?


Jah a lakas nem ragyog de majd fog 8) Kerteszkedni mindig is akartam de csak iden kezdtem el 8) en is allergias vgyok de nem ezekre a viragokra :wink:

Haza majd jovore megyek...vgy tudod mar azon gondolkodom most kene menni amig parom is europaban melozik meg ev vegeig :roll: Anyum hianyol de mar megszoktak...egy evben 1-2szer megyek altalaban nyaron 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="kisbuta"]B írta:kisbutaridg,
az FSH, meg a tünetek miatt kérdeztem. Szóval, az volt az érzésem, hogy vagy tévedek veled kapcsolatban, vagy ez még baromi korai, és az utóbbi.
Én egyébként 28.


Tudom...ezt hivjak korai petefeszek kimerultsegnek....ami annyit jelent kevesebb peticskevel jovunk a vilagra igy hamarabb kifogyunk belole :roll: De a mostani eredmenyeim naggggyon jooook!!!!!!! :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


kisbuta! köszi az infot, de az tuti h van pém a doki mondta, nézte.gratulálok a jó eredményedhez, és remélem a következő ciklusod eredményes lesz.

pamilla!! köszi a szivélyes fogadtatást :) hát az nem túl jó hir, h még nem sikerült babásodnod, de az jó h a bromo levitte. neked más problémád is van, vagy csak a magas prolaktin?

bridge! gratulálok, nagyon jók az eredményeid és a 21mmes tüsző is szuper. mi hétfőn voltunk spermavizsgálaton. 80millio és 80% mozgó. csak ennyit tudok, de találtak bacikat és most még két hét a tenyésztési eredmény.remélem nem durva a helyzet

KépKép
dike
 
 


Dike
Szerintem mar ez magaba veve ngyon joooo :!: 8) :lol: Nem is tom hallottam-e mar ennel jobb eredmenyt :shock: Asszem a max 80volt :roll:

Csajok nalatok mennyi lett?Volt katona vizsgalat? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
a clamidia-t légyszi vedd nagyon-nagyon komolyan!!!! Nincsenek tünetei, de ha nem sikerül 100 százalékban kiirtani, meddőséget okozhat végleg, ugyanis hazavágja a petevezetők szöveteit.
Nem rémísztgetni akarlak, csak láttam már olyan nőt, aki a clamidia miatt lett meddő.

A jó híreknek pedig örülök!!! :D

Kép
kisbuta
 
 


apának valami százhuszonsok milliója volt, mikor vizsgálták.

Kép
kisbuta
 
 


wow 120onsok :shock: :shock: :shock: :shock: Na akkor Dike visszavontam uj rekord van :lol: :lol: :lol:

Igen azt mondta a doki,hogy a petevezetoket eldugaszthatja :roll: :? De nem olyan rossz a leletem :roll: ezert is nem ertem amugy miert csak 4gyogyot kaptam amit egyszerre kell bevennem es annyi?! :shock: :? :roll: Na mind1....ha akarod megirom neked a szamokat bar nem tom mennyit segit az :roll:

Jaaaah es most beszeltem apaval :oops: :roll:

Mondtam neki mi a helyzet 8) Minden lelet jo csak a clamidia....kerdezte kaptam-e ra gyogyot?Meg,hogy hogy letezik,hogy ennyit lement?Csak lesett :shock: :lol: :lol: Aztan mondtam neki,hogy nekem megint lesz a atjarhatosagi :twisted: es hogy a doki szeretne ot is megvizsgalni es beszelgetni vele is mert o igy tartja fernek :roll: es csak hummogott olyan oke modon :lol: szal szerintem 10-en irany katona vizsgalatra 8) :lol: Majd kibulizzuk valahogy :roll: Es ugy nez ki jon jovohetvegen es 1hetet marad...es ha vissza kel menjen dec vegeig akkor en megyek haza szerintem es igy legalabb hetvegekre egyutt lehetunk 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A vonalzimrol meg lecsuszott a csibe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jah es en is orulok,hogy velem orulsz :D Ilyen eredmenyeket sosem produkaltam :shock: mondom parom se akarja elhinni :shock: meg,hogy miert nem megyek vissza aszukahoz es nezetem meg nala megin?Mer kivancsi erre mit mondana? :twisted: Hisz rolam mar lemondott :? :roll: erre most gyogyszerek nelkul minden nelkul produkalok normalis eredmenyeket!!!!!!Es meg 20mm-es tuszom is van :wink: :lol: Marhara boldog vgyok csajok elmondani nem tom...pedig ez meg nem is baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helló!!!!!

Bridget!

Hát hallod [color=red]micsoda szupcsi űber király csodálatos hírek ezek![/color]

De jó hogy minden ilyen jó lett!
Most már tényleg csak a végeredmény hiányzik!!!!
Egyre inkább hiszek benne hogy mihamarabb bebabásodsz!

A clamydiát meg remélem minél hamarabb kicsinálja a gyógyszer és teljesen egészséges leszel!
Mennek a drukkok!!!

Kép
pamilla
 
 


Az alkoholtartalmú italok címkéin a cigaretták mintájára a következő feliratokat kellene elhelyezni:

Figyelem! Az alkohol fogyasztásának hatására azt gondolhatja, hogy suttog, pedig ez nem biztos!

Figyelem! Az alkohol fogyasztása a legfőbb oka annak, hogy úgy táncol, mint egy idióta!

Figyelem! Az alkohol fogyasztása okozhatja, hogy a barátait állandóan biztosítani próbálja a ragaszkodásáról!

Figyelem! Az alkohol hatasára azt gondolhatja: tud énekelni!

Figyelem! Az alkohol fogyasztása elhiteti önnel, hogy az exbarátja/barátnője majd meghal az ön telefonhívásáért hajnali háromkor!

Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy értelmes társalgásba tud bocsátkozni az ellenkező nem bármelyik tagjával!

Figyelem! Az alkohol hatására gondolhatja, hogy önnek misztikus kung-fu tudása van, minek következtében jól elláthatja mások baját!

Figyelem! Az alkohol hatására reggel az ágyban a másik oldalára fordulva valami nagyon ijesztőt láthat!

Figyelem! Az alkohol hatására az az illúziója lehet, hogy ön okosabb, ügyesebb és sokkal szebb is bármely más embernél!

Figyelem! Az alkohol hatására az gondolhatja, hogy ön láthatatlan!

Figyelem! Az alkohol hatására azt gondolhatja, hogy az emberek önnel együtt nevetnek!

Figyelem! Az alkohol hatására törés keletkezhet a tér-idő kontinuumban, minek hatására az idő szó szerint eltűnik!

Figyelem! Az alkohol terhességet okozhat!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Koszi Pami...ne is mond...madarat lehet velem fogatni :mrgreen: Es,hogy apa is ilyen megerto...hat elobb utobb igy vagy ugy de babas leszek ezt most en is erzem 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dike!

Hát szóval: először csak a prolactin volt a gond de átjárhatóságin kiderül hogy mind a 2 oldal el volt záródva csak nem olyan drasztikusan és amikor megcsinálták a nyomás miatt átjárható lettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azóta viszont semmi baj nincs!
Nálunk semmi baci sem a páromnál sem nálam!
És sajna még sincs baba :(
De majd most nekem tuti hogy a november meghozza a sikert!
Muszáj lesz, mert másképp nem lehet!

Nálatok mi a helyzet?
Mióta próbálkoztok?
Nálatok van más gond?
Hova jársz? Melyik kórházba?

Kép
pamilla
 
 


[quote="bridget0801"]K írta:bridget0801oszi Pami...ne is mond...madarat lehet velem fogatni :mrgreen: Es,hogy apa is ilyen megerto...hat elobb utobb igy vagy ugy de babas leszek ezt most en is erzem 8) :lol:


Ja es a clamidiara most vettem be a bogyot...valami 250mg-os 4darab valami :? A nevet nem tom elolvasni...azaz eltom de nem tom mi ez :? Remeljuk hat :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu!

Hát Te megint merre??????

Már megint az a fránya meló+suli mi???

Hallass magadról hogy tudjam mi van veletek!
A clostyt hogy bírod?
Ha vége a kezelésnek akkor most lesz inszemed vagy sem????
Kicsit elvesztettem a fonalat!

Kép
pamilla
 
 


Pamilla nalatok apa eredmenye mi lett? :roll:

Amugy en ma ngyon megyek aludni mert hajnal 2 :shock: De holnap jovok 8) Jo ejt csajok :wink:

Kiriki
Hol vgy?!?!?!?!?!?!?!?!??!?! :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bizti hatni fog!

olyan jó érzés hogy a párod melletted áll!
Ez olyan jól tud esni nekünk ebben a helyzetben nem?

Néha tökre meg lepődök hogy vannak pasik akik babát akarnak de ha bármilyen vizsgálatról van is szó akkor teljesen elzárkóznak mindentől!
Ez kicsit furi nekem!
NÁlunk 1 percre sem volt kérdés és kétséges!

Kép
pamilla
 
 


Elegendő napsütést kívánok számodra, hogy jókedved legyen bármilyen
szürkének is tűnnek napjaid.

Elegendő esőt kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld a napot.

Elegendő boldogságot kívánok neked, hogy szellemed élő és örökkétartó
legyen.

Elegendő fájdalmat kívánok neked, hogy még az élet legkisebb örömei is
nagyobbnak tűnjenek.

Elegendő nyereséget kívánok neked, hogy vágyaidat kielégítse.

Elegendő veszteséget kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld mindazt,amid van. :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Apa eredménye a mennyiségre nem emlékszem csak a százalékra na az 85 volt legutóbb!

De ismerek olyat akinek ez az érték 98% volt!
Itt volt ő is a babaneten csak most 1 kicsit eltűnt!
Na ehhez mit szólsz???

Nagyon szépséges álmokat!
Remélem most nem lesz izzadás és normálisan ki tudod majd aludni magad!

Kép
pamilla
 
 


Az exem (exvolegenyem) detto...en mar akkor tudtam gaz van mert nem tortent semmi...es mar 3eve probalkoztunk :roll: Vgyis tobb...de o nem akart se dokihoz menni se lombikra...hanem majd jon az magatol....aztan elvaltak utjain...ez sokat ratett :roll: De mar nem banom mert az uj parom(1ev 7honapja sokkal emberibb,mint a masik volt,okosabb es mindenben jobb na :D IIIIIImadom es nem csinalnam vissza az idot egyaltalan :evil: Viszont parommal nehezkesen indultak a dolgok :roll: Hat azert ugye en mar akartam...o meg meg nem es tavaly ota jarok dokihoz ahova is o kuldott!!!De meg ev elejen se volt ugy benne,hogy lombik vgy akarmi ilyesmi de januar ota nincs vedekezes 8) Dokihoz barmikor kertem jott velem...sot oneki mondtak el mi van es o leforditotta nekem egy csomoszor :wink: Szal mindig ott volt :wink: Pedig oda aztan nem sok ferfi jar :oops: :lol: Es o kuldott tovabb masik dokihoz is :roll: Az meg,hogy belemegy szerintem normalis dolog...alap mondhatnam...mivel hiaba vizsgalgatnak engem teszem ki magam minden carnak ha nem is nalam van a gond...nem igaz? :roll: Szal orulok,hogy nem mondott nemet :D Remelem nem gondolja meg magat bar miert tene :roll:

A gyogyot meg remeljuk hat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Oh My God....csak amulok itt ngyokat :lol: 98????huh na de a 85% se semmi :wink: Remelem nem izzadok le en is :x Es mar jo lenne egy normalisat aludni....mert tegnap ugy izgultam,hogy meg aludni se igazan tudtam :evil: na de majd most :wink: Pusza neked aztan jovok holnap 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát 98% az már tényleg nem sámli!!!

Bridg, nem akartalak nagyon megrémíszteni, de a clamidia tényleg nagyon alattomos dög. Magyarországon sajnos nem szűrik alapból, csak ha valakinek külön kérik, mert bonyolult a kimutatása, pedig szerintem nagyon fontos lenne, hogy minden nőgyógyászati szűrésen a hváladék vizsgálatában ez is benne legyen, mivel a clamidia-fertőzésnek a nőknél semmiféle tünetei nincsenek, se fájdalom, se viszketés, se folyás, se szag.
Férfiaknál más, nekik nagyon erős fájdalommal jár.
Valószínűleg antibiot kaptál rá. Azért majd kérdezd meg a dokit, hogy csináltak-e rezisztancia vizsgálatot is a clamidiánál, hogy melyik antibiok-ra rezisztens az, amit nálad találtak.
Tudod, pl USÁ-ban a clamidia már szinte minden antibiora rezisztens, mert ott az emberek recept nélkül jutnak hozzá, és ész nélkül szedik.
azért tudok ennyit a témáról, mert apa sok évvel ezelőtt épp egy baltimore-i uszodában kapta el, és ugyan adtak neki az amcsi orvosok antibiot, de az nem gyógyította meg rendesen, csak visszavágta egy darabig, úgyhogy itthon gyógyították ki, mikor kiújult.
A clamidia nem nemi úton terjed, hanem elsősorban nedves közegben. Én ezért nem járok uszodába soha, pedig szeretek úszni, de melegágya a clamidiának. Az, akiről meg írtam, hogy a clamidia miatt lett meddő, a kollégiumi tusolóban kapta el. Ezért van, hogy soha nem vagyok hajlandó úgy utazni, hogy a szálláson nincs saját fürdőszobánk. Mikor Sydney-ben kerestünk szállást, ez kis nehézség volt, de megmondtam apának, hogy vagy lesz saját fürdőnk, vagy felszállok az első gépre és hazamegyek, mert én nem közösködöm senki bacijaival, ki tudja, mit hordoznak mások.

Kép
kisbuta
 
 


Sziasztok!
Bocsi a betolakodásért!
Nikit kerestem és megtaláltam! :wink:
Monictól hallottam, hogy indul a lombik!
Mi 6-án megyünk az első konzira a BMC-be, leírnád nekem kicsit részletesen (bocsi, hogy dolgoztatlak :oops: :D ) hogy mi fog rám várni, mire kell számítanom, ami eszedbe jut! Kit javasolsz dokit? Eddig úgy 90 %-ban Zekét javasolták, de kicsit félek a nyers emberektől! :oops: :roll:
Megkérhetlek, h. leírnád nekem priviben?
Köszi előre is!
Amúgy Monictól mindig kértem rólad a híreket, de néha jöhetnél hozzánk beszámolni, hogy mizu veled. Nem csak magam miatt írom! :)
Hatalmas drukkot küldök neked, sztem 100 % hogy sikerülni fog.


Dike
Egy dokink van! :) Jó kezekben vagy ahhoz képest, hgoy állandó rohanásban van eléggé lelkiismeretes, és a Mariann meg Beus is egy angyal! :wink: :lol:
Nálunk is talált RL bacit nem is egyet, több mint 4 hét volt mire megjött a lelet, mindketten kaptunk antit és kb. két hónap múlva kellett menni kontrollra.
Szerencsére elmúlt. Mi szúrattunk Gynevacot is hogy tutira ne maradjon még írmagja sem a kis szemeteknek. Azóta se gomba, se baci, pedig elég sok ilyen jellegű panaszunk volt, akármivel is próbáltuk kiírtani mindig visszajött.
Nekünk a dokker azt mondta ettől még lehetek babás, de inszemet bacival nem csinálnak, így elég sok hónap csúszott miatta!
Sok sikert neked és a topic többi lakójának is!

Üdv
Dituli :wink:

dita75
 
 


Jo reggelt 8)
Ma vegre nem izzadtam le 1szer sem :shock: De nem jol aludtam mert este bevettem a gyogyit es hajnal 6fele ugy gorcsolt a hasam :x persze mondtak kicsit majd megviseli de hogy ennyire?!Jott a "hadjarat" futas wc-re :twisted: Hat utana mar alig tudtam visszaludni :?

Kisbuta
A gyogyszer valszinu hatni fog mivel en is nem szedek antibogyot(eleg gyengek altalaban)de ez a 4db lorugasnak szamit :shock: persze gondolom ellenorizni is fogja :roll: Nekem is az egyik p.vezetom jarhatatlan :roll: bar az szerinte attol van,hogy felette csucsul egy 4x4-es Myoma :evil: Csak hallomasbol ismerem a clamidiat de nem sok jot hallottam rola :? Koszi az infot.Jah uszoda teren ne is mond egesz nyaron se balcsi se strand medence ugye nem johetett szoba mert vereztem a franya polyp miatt aztan mutet utan meg azert nem :twisted: uszni nem uszom :roll: szal en max a nyilvanos wc-ket hasznalom :? Most is ugye hogy elvoltunk az usa-ban en rosszul vgyok meg attol is,hogy mezitlab beszalljak a kadba :oops: lehet ez mar tulzas de en papuccsal mentem be tusolni :roll: :oops: Szal marhara odafigyelek...itthon minden heten kivan fertotlenitve tusolo es wc....na meg minden mas :wink:

Pamilla
Koszi szepen a nem izzados ejszakat :!: :!: :!: :D Ezt neked koszonhetem :wink:

Meg mindig itt van az az erzes a fejemben.... :roll: :oops: eleg fura azzal kelni es az egesz nap folyaman elkiser ez a nem epp kellemes erzes :? :roll: Suli vegere meg jobban jon es fusztralt is leszek :x ugyhogy ugy dontottem ma sem megyek suliba hanem inkabb kezelesbe veszem ennek okat es az izzadas okat is :roll: Elmegyek az uj korhazba amit parom ajanlott :roll: Vegere akarok jarni mert ngyon zavar :roll: Mar kezdek felni valami baj van a fejembe :? Ami ne legyen de legalabb nyugtassanak meg affelol,hogy nincs :roll: Hogy mit fog szolni apa,hogy megint nem megyek suliba :oops: :oops: :oops: de ha megyek utana mar fodraszhoz nem tok menni es ott ulni meg 2orat :twisted: pedig a hajanm mar ngyon lenott :evil: muszaj elmennem :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt, Bridg, vagy felétek már ki tudja mennyi az idő?

Nyilván figyelni fogják a clamidiát, de a rezisztencia attól is függ, hol kaptad el és mire volt már rezisztens a törzs. De ha még nem régi, akkor biztos nem csinált még gubancot, annyira nem hirtelen halál. Annak a lánynak is, akiről írtam, az volt a baja, hogy neki évekig nem vették észre, egyszerűen azért, mert Magyarországon az alap nőgyógyászati szűrésben nincs benne a clamidia, a dokik is mondták neki utólag, hogy esélye sem volt, és nem az ő hibája.

Hihi, a tusolással én is így vagyok, idegen helyen soha. Csak ha már kifertőtlenítettem előtte.

Tökjó, hogy végre nem izzadtál, a fejfájás is le fog mondani, hidd el! Azért néha menj el a suliba is, hogy ne legyen nagyon csalódott apa.

Kép
kisbuta
 
 


bocsi, nem akartam a kis élő lelkiismereted lenni, mert valszeg a helyedben én sem mennék, ahogy magamat ismerem :lol:

Kép
kisbuta
 
 


pamilla. 8 hónapja probálkozunk, minden hónap végén nega teszt.:) hozzá kell tennem állandóan babás görbét produkálok.
kicsit magas a prolaktin, más gondom nincs, azaz még nem derült rá fény, remélem nem is fog. a páromnak eredményeit leirtam, vmi bacit találtak benne, de arrol pontos infot 2 hét mulva kapunk.
hát ha nálad tényleg nincs már semmi gond, akkor november a te hónapod kell h legyen. de az enyém is lehet :wink:
ja, és fhérvárra járok magándokihoz.
vki jár még oda?

dita! te honnan tudod ki a dokim? :) de örülök h ugyan az. nálunk is van vmi baci a mariann mondta, meg h majd lehet kap rá gyogyszert. na mindegy majd remélem 2 hét mulva kiderül. és az alatt a gyogyi alatt lehet probálkozni????nagyon remélem h igen. hát én inszemre nem szeretnék menni egyenlőre nincs olyan dolog amiért ne lehetne spontán.katonák jók gyorsak.

KépKép
dike
 
 


DIKE
Én vagyok a mindenttudó lánya! :lol: :lol: :lol:

Nekünk lehetett próbálkozni, én is kaptam meg a párom is gyogyit a bacikra, mert ez ping-pong fertőz! :x

Nálunk sem találtak semmi rendellenest, sőt a párom már bizonyított is mert van egy 11 éves fia. A katonák szuperek, nekünk nem kell az 5 nap önmegtartóztatás sem, mert a páromnak egy napos anyaga ezerszer jobb mint az 5 napos! Inszem előtti napon is nyugodtan együtt lehetünk!
Sztem ne húzd az időt, nálam is húztuk, mert minden okés volt, aztán itt vagyok 33 évesen a 4. sikertelen inszemen túl, lombikra készülve! :( Természetesen drukkolok a spontán babátoknak, de azért túl sokat ne várjatok! Inszemek között is lehet spontánkodni. Sőt Beus mesélte, hogy egy ikerterhesség úgy jött össze, hogy az egyik petikét inszemmel hozták össze a másikat spontán, mert két nap volt köztük a különbség! :lol:
Drukkolok nektek!

Niki hol csavaroghat, már nagyon várom a privijét! :oops:

dita75
 
 


Kisbuta
Jaj ne is mond meg se mertem apanak mondani,hogy ma se mentem suliba :roll: Ugyanis nem 2filler a suli...meg jo,hogy csak havonta kell fizetni :oops: :oops: :oops: Igy max ha letelik az egy honap amibol aszme van meg vissza legalabb 2het ha nem tobb :x akkor utana kimaradhatok 8) Holnap megyek...bar tesztet irunk..de ne mibol is irjam...aztan a stressz most nekem nem tesz jot ugyanis kideritettem ma attol van a hulye erzes a fejemben:

Story:
Na elmentem abba a uj korhazba hat jol felidegesitett a no bar zarva voltak mer a delelotti muszak mar lejart a delutani meg 3kor kezdodott gondoltam megkerdem van-e egyaltalan gepuk megvizsgalni a fejet mert nem varok 1orat azert hogy nincs is...akkor inkabb elmegyek a Sanno korhazba ahova amugy is mar regota jarok...(nogyogyihoz es a szukahoz is oda jartam)Ott tuti van minden :roll: Erre a hulye no azt mondta kerdezzem majd meg a dokitol es hogy o nem beszel angolul..persze mindent tok szepen mondott angolul.. :twisted: ilyenkor ngyon utalom,hogy ilyen hulyek itt az emberek ma elnezest...de tutyimutyi barmok neha :evil: Ott allok a fejemben ezzel a kinzo erzessel ami 2honapja van es ugye nem a hormonjaimtol...erre ez a hule no varatna egy orat csak azert hogy beszeljek a dokival :twisted: Komolyan mondom elsirtam mar magam az idegtol,hogy ebben az orszagban meg is halhatsz mert annyira szar a rendszer :cry: meg apa sincs itt meg legalabb valaki segitene mer most nagyon kellett volna egy vall amire tamaszkodhatok...ez a fajas nem normalis es megmergezi az egesz napom :( Na elmentem a sanno-ba elmondtam mi van...es elkuldtek a fejdokihoz...megvizsgalt aztan elkuldott CT-re 2es fel ora alatt vegeztem DE legalabb meg lettem vizsgalva :) Helyzet o semmi elvaltozast nem lat es szerinte a fejben talalhato izmaim fajnak amit legtobb esetben a stressz hoz elo :shock: na gondoltam magamba ez is tudhat valamit mer mostansag meg palne tulstresszelem magam :roll: :oops: Adott ra gyogyot napi 3x1eves utan..ha elmulik nem kell bevennem ha nem hasznal akkor menjek vissza Na legalabb ezt is tudjuk :roll: Utana elmentem a kormoshoz csak sima viragot rakatni ra semmi zsele mivel mar ngy kinomban tovig levagtam a kormeimet :x :oops: Fodraszhoz mar nem tudtam menni mert nem akartam 2orat ott ulni ezzel a feeling-gel a fejemben :roll: Ugyhogy vettem hajfesteket es majd en befestem 8) Eddig meg sosem festettem be japan festekkel a hajam :shock: :oops: amikor szoke voltam akkor otthonrol hoztam a festeket mindig 8) mert az o eros hajukra masfelet gyartanak es feltettem az europai hajamat :? most majd kiprobalom...remelem nem esik le a hajam :shock: :shock: jah 10percig kell fenthagyni,szerintetek :? Na mind1...hat ez tortent ma...es mar elore felek a holnapi naptol ugyanis a suliban teszt lesz es ma nem is voltam...reggel meg megyek a ueroplazma leletert,este meg a hazibuli :? Hosszu nap var ram :roll:

Dike
Ti most ebben a honapban akkor spontankodtok van kaptal clostit? :roll:

Dita
Szia...nekem mindig olyan ismerosnek tunik a neved mikor valahol meglatom de ugye nem talalkoztunk meg? :roll: :oops: Isten lassa lelkem nem nyomozok de szoktam olvasgatni a bneten tobb topikot is igy teged is ugymond"ismerlek" 8) Remelem minden rendben :!: :!: Es sok sikert a lombikhoz :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
nem könnyű. Mi történik, ha elmész a tesztre, megírod, ha nem tudod, tippelsz, és nem sikerül? Vagy mi történik, ha el se mész? Melyik a nagyobb gáz? Szerintem ha elmész, és nem sikerül, még mindig könnyebb kimagyarázni apa előtt, mintha el sem mész, nem? És ebben még az is benne van, hogy esetleg sikerül, és egy gonddal kevesebb...
Nagyon drukkolok majd neked. (Magyar idő szerint mikor kezdődik?)

Tudod, nagyon át tudom érezni, milyen kemény lehet neked egy idegen országban úgy, hogy még apa sincs ott. Mikor én elkísértem enyém-páromat egy-két helyre, és hasonlóképpen suliba kellett járnom, nagyon utáltam. De kitartás!!!!

Kép
kisbuta
 
 


Kisbuta
Ari vgy de ez csak egy sima teszt :lol: Minden nap van kis teszt de azt mondtak penteken lesz nagy....nem tom :shock: :roll: Szerintem ahogy bemegyunk azaz 1:15 az otthon hajnal 5:15 :lol: :lol: :lol: Szal mikor fordulsz a masik oldaladra akkor gondolj ram 8) :lol: :lol: :lol: Bemegyek most ugy erzem mintha elmult volna a fura erzes a fejembol :shock: Remelem reggel se lesz es akkor marha boldog leszek :D Szal teszt miatt no para...igaz az irasjellel vannak gondjaim :? :oops: mert az egyik ma megy az ez:

Kép
Kép
Kép

De ez a masik irasjel meg max 80szazalekban :roll: :

Kép
Kép
Kép

A szamokat is mindent egyben tanultunk szerdan...nalunk azert ertelmesen ha boltban vasarolsz ugy van ez valahogy hogy 1csomaggal,uveggel,dobozzal,zacskoval,db,kotet stb..ezek nel a szamok is vatoznak mashogy egyted attol fuggoen mirol is van szo :roll: nem tom mennyire vgyok ertelmes....mondjuk az emeletek azert magyarul is mas hisz ugy mondjuk elso masodik stb n em 1-2-3 :roll: Mi van meg...jaj ngyon sok nem is farsztalak :lol: legyen egyenlore eleg a 2fele "abc" 8) :lol: :lol: :lol: [/img]

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Aranyos vagy! Biztos, hogy láttál itt-ott, mert elég sok topicban megfordulok, mert a férjem sokat dolgozik, és unatkozom itthon egyedül, hát beszélgetek erre-arra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Próbálj nyugodt maradni (mondom én :oops: ) mert a stressz nagyon sok bajnak az okozója! Szuszáááááááááááááá! :wink: :D

NIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII még mindig várlak! :roll:
Egyre türelmetlenebbül! :oops: :lol:

dita75
 
 


Dita
Tudom,hogy irogatsz par helyre bar en nem mindenhol latlak azert :lol: Csak azt hittem talan mar megfordultunk egy topikban is...dee akkor nem :) En is sokat fentvgyok neten :roll: :oops:

Tudom nem jo a stressz :oops: De en nem tehetek rola :roll: jon es van...en nem idegesitem magam hanem mindig masok vgy csak ugy jon ram zudul :? De majd odafigyelek ra.....eloszor is szolok a csaladomnak,hogy mindenfajta ugyesbajos dolgaikkal hanyagoljanak...paromnak mar reg mondtam meg a nyaron mikor magas volt a prolactinom,hogy ne idegeljen 8) :lol: azota mikor meg csak poenkodik en mar mondom...tudod a prolactinom :lol: :lol: es maris visszavesz a tempobol :wink:

Na mostmar bedugulok :oops: megyek tenyleg mer mar megint hajnal lesz mire agyba jutok :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!
Én is folyamatos stresszben élek, munkahelyem is az, és ha már olvastál biztos láttad, hogy mennyit panaszkodom a párom 11 éves kamasz fiára.
Pont a hétvégén fakadtam ki a férjemnek még a válás is felmerült, mert folyton itt lóg nálunk a gyereke és nagyon nehéz korban van, nem jövünk ki egymással, Iszonyatos szokásai vannak, és nincs tőle fél perc nyugtom!
A lombik alatt a nővéreméknél de leginkább anyukámnál fogok dekkolni, már csak azért is, mert tőlük közelebb van a BMC!
egy inszeminációhoz a gyogyik úgy 50-60ezer ft havonta, az sem mindegy, de a lombiknál eleve nem ugrálhatok, sokat kell feküdni, no stressz, és valahogy nincs hangulatom 2-300.000 ft-ot kidobni az ablakon, meg egy csomót feleslegesen szenvedni, és a végén nem sikerül, mert ez a gyerek úgy felidegesít minden alkalommal, hogy a gyomrom csomóban van, a hajam meg az égnek!

Jó éjt neked, de furi, hogy ennyi az időeltolódás! Én még csak most állok neki a vacsinak, mert a párom másfél óra múlva lesz itthon, addigra bőven kész is leszek!

dita75
 
 


Bridg, :shock: , erre én soha nem lennék képes! Őszinte részvétem! És majd veled álmodok, úgy jó lesz?

Kép
kisbuta
 
 


bridge! spontánozunk, és még szóba se jött az inszem. nem szedek clostit, csak bromot.

KépKép
dike
 
 


Bridget!


Tudod mi jutott eszembe a jelekről pláne maik a 2. képen voltak???

Olyanok mint amikor pl olimoia volt és a képerő sarkában 1 jellel próbálták meg pluszban sugalni hogy mi az!
Vagy a telesporton mielőtt elkezdődik hasonló jeleket mutatnak be!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na mit szólsz???

Azért én nem irigyellek ezért a nyelvért! Mármint hogy tanulnod kell!
Én meg naívan azt hittem hogy az angolodat tökéletesíted! :oops: :oops: :oops:

Kép
pamilla
 
 


Ja és oszom kisbuta véleményét sztem is jobb elmenni és elviselni hogy nem sikerült, mert akkor ügyebár a párod sem lesz pipa.
Sőt még lehet ő fog vigasztalni téged, hogy majd legközelebb biztos sikerülni fog :wink: :lol:

Ki tudja???

Kép
pamilla
 
 


Bridg,
na mi lett???

Kép
kisbuta
 
 


Ureoplazma tesz NEGAAATIIIV :lol: :lol: :lol:
Azt is kerdeztem a notol,hogy letezik-e,hogy ennyit javuljon 10honap alatt az fsh hormon 19rol ugye 9re azt mondja,hogy minden honapban mas az fsh...hat de hatarok akkor is vannak nem?Szal hatarokon belul oke,hogy mindig mas de hogy 19 rol lett nyaron 14 aztan szeptemberben csak 11.1 aztan most meg normal 9 :shock: Szal nekem lecsokkent...nem csak egyszeruen siman a hatarokon belul ingadozott :roll: Na mind1 a no kopni nyelni nem birt :lol: ez ugye a regi helyen volt de nme a szuka mert az nem dolgozik pentekenkent 8) Azt mondta azert ellenorizzuk jovo honapban is...Mondtam neki a clamidiat is...csak,hogy tudjak milyen hianyossagokkal neznek is szembe :twisted: Mondtam neki,hogy magan dokihoz jarok 8)

Kerdeztem melyik vezetom van elzarodva hat nana hogy a bal :twisted: ott van a kis tojglim na mind1 ez a honap ugyse el :roll: Akkor az megse a myomas oldalam :shock: ezekszerint lehet az meg szuk,hogy atjojjon rajta a peti :roll: igaza van a dokinak meg kell nezzuk meg1szer...ez legalabb alapos :utana mentem suliba 8) Megirtam a nagy tesztet :lol: eees a fejemben se volt a rossz erzes!!!! :D Ennek marhara orultem 8) Jaaaa es nem is izzadtam!!!!!!!!!!!!Szal sinen vgyunk 8)

Most mar csak apa kell,hogy hazajojjon :roll: Tegnap repult N.Y.-ba es ott lesz egy hetig aztan onnan jon haza :D


Tegnap nagy buli volt...majd rakok fel fotot...Most meg mar fent vgyok mert varom az uj polcszerkezetet a gadrobba 8) Igy utolag is
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kisbuta
Koszi szepen de azert egy ido utan nem olyan nehez :wink: Azert az elejen nekem is voltak am sirogorcseim :twisted: :x :oops: :oops: :lol: Elfelejtettem megdicserni az ugraloKoalad ngyon edi :lol:


Pamilla
Ertem mire gondolsz :lol: :lol: :lol: Bar csak remlik :roll: :oops: A bordo szinurol beszelsz ugye?A keket hasznaljak a japan szvakhoz...es a bordot a megmaradt angol szavaikhoz....pl a tenis,golf,coffe vgy az osszes kulfoldi nev...na azt a masodik tablazat irasjelevel kell :wink: A sajat neved is kitudod bongeszni ha ugyi vgy...kisse furan fog hangzani de naluk szotagok vannak ugye es ok mashogy nem ertik meg :roll: en pl Burijito vgyok :lol: :lol: :lol: te pl Pamira lennel :lol: Mert nincs L betujuk es az logikusan R -e alakul :wink:


Dita
Tudom-tudom olvastam :roll: Hat kitartast...nem igazan akarok igy ismeretlenul beleszolni :? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg,
akkor csak így csökkenjen tovább az fsh-d, remélem, a petevezetőid is rendben lesznek, és hajrá kisBridg!

Kép
kisbuta
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?