Új privát üzeneted érkezett!

Nebula! Irigyellek a jó munkahelyért! Nekem is ilyen kellene. Kár, hogy itthon a családbarát, gyerekbarát, fél- és részmunkaidős állásokból nem igen van... :( Mennyivel szívesebben "húznánk" vissza dolgozni. (Ahogy egy újságíró írta felháborodást keltő cikkében.)

Fanetta! Akkor jó hamar belecsaptatok a a férjjel a jóba! :D Én a férjemet 2002-ben ismertem meg. Együtt dolgoztunk. A Pál utcai fiúk forgatásán.
Én is ráveszem magam újra, hogy a nappalin kívüli részeket is alaposan felsikáljam, hogy tudjon ott is mászni utánam.

Azért kíváncsi vagyok, hogy mikor, kinek lesz az első kistesó? :D :)
Néztem, hogy sok 6-8 hós kisbabás anyukánál már kopogtat a következő... Én még kissé bepánikolnék tőle. Bár, nem igen van rá esély... :? Semmi időnk, energiánk egymásra apával. :( És hát még meg sem jött. Persze lehetek olyan szerencsés, hogy 2 gyerek között nem is fog... :lol:

biribon
 
 


Judtkecskemét: Fanni bölcsistársainak nagy része most is pelusos még!!! Nem gáz egyáltalán, hogy Levi is, és úgy látom, többségében a fiúknál ez később marad el. Szóval nem érezd magad egyáltalán rosszul emiatt!!! (csak költséges, de nem égő!! :P ) Mással van elfoglalva, az agya másra van beállítódva még!!! Aki meg rosszalja, vagy csodálkozik emiatt, az majd az ő gyerekénél mutassa meg, hogy mennyire vérprofi ebben a dologban!!!

Nebula: jó hallani, ilyen bababarát munkahelyről is :D .
Nem kellett nekem állampolgársági vizsgát tennem (magyar nyelven végzett közép vagy felsőfokú végzettséggel ezt ki lehet váltani-nekem mindkettő van :lol: ), de majd megszerzem a "tananyagot", mert engem is érdekel. Úgy hallottam érdekes kérdések vannak benne. És majd meglátjuk, megkapnánk-e az átmenőt :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.10.31 10:33-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


[quote="juditkecskemet"]
írta:
juditkecskemetAz egyéves talira még hátha mi kecskemétiek is már
eljutunk... :roll: :roll:


IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz ugyan, hogy csak ( :!: ) Kecsóiak vagytok ( :lol: :lol: :lol: ), de azért összetartozunk!!!!!

Kép Kép Kép
fanetta
 
 

 
 

Juditkmét!
Én 4 éves gyerekek mamáinak topikjában is olvastam, hogy sokan szenvednek még a szobatisztasággal. Szóval nem egyedi eset, főleg nem égő! És ti még messze vagytok a 4 évtől. :wink:
Nem válaszoltál még, hogy Levi hogy tűri a szemüvegét? Mert aggódtál, hogy nem akarja majd hordani.

biribon
 
 


Ja igen, én is ezt akartam írni, hogy ennyi idővel előre, csak meg tudják a távolabbiak is szervezni, hogy feljöjjenek szülinapozni. :D

biribon
 
 


Biribon!
Még csak tegnapelőtt hoztuk el a szemüvegét, akkor felvette egy pár órára de azóta nem akarja! :( Csak mondogatja, hogy neki rossz a szeme és akkor majd meggyógyul ha felveszi...


Fanetta, Biribon!
Igazatok van az "égő" nem a legjobb szó erre. Csak bánt, hogy mások már 2 évesen szobatiszták...Meg azzal vigasztaltam magam, hogy az ápolónők felnőtteket pelenkáznka, csak nem gondolnak a nevelőnők rám haraggal, hogy hogy nem tudta már ezt a nagy kölköt leszoktatni a pelusról. Különben én nem nagyon hallottam még 3 év feletti gyerekről aki pelusos. Ez egyrészt megnyugtat, másrészt na ne már, hogy még akár egy évig is veszem neki a pelust...Már 2 éves korában mindig óvatosan vettem rám nem maradjon. Erre....Igaz később úgy voltam,hogy jó lesz Nimónak...Most meg.... :shock: :roll: :?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Az is haladás, ha mondogatja már, hogy miért kell neki. És úgy ahogy tisztában van vele. Csak hozzászokik majd!

Még 3 éves koráig is van idő. :) Ismerősöméknél is egyik napról a másikra döntött úgy a kiscsaj, hogy ő nagylány és nem kell neki a büdös pelus. :)

Az unokaöcsém 2 éves és nem látom, hogy nagyon foglalkoznának a szobatisztaság kérdéssel. Talán nem túl sok gyerek szobatiszta olyan korán.

biribon
 
 


Juditkecskemét: mi az, hogy nem tudtad????? Nagymértékben nem a szülőn áll, hogy a gyerek, mikor lesz szobatiszta!!!!!!!!!!!!!!!! Én is megpróbáltam a mostani nyár előtti nyáron Fannit szobatisztaságra szoktatni, mert úgy gondoltam, itt az ideje. De ő nem úgy gondolta!!! Erdemény: lazán összepisilt mindent (szerintem kevés olyan cm2 van a szőnyegen, ami megúszta), a kertben a kicsi pancsolója mellé kakilt - na meg a medencébe is+ahová érte. És szerintem az volt ennek az üzenete: ANYÁM NE BUZERÁLJ, MERT NEM VAGYOK MÉG KÉSZ ERRE. (persze azért időközönként újra és újra megpróbáltam :lol: ) És hidd el, nem kapott több játékot, mióta leszokott sem :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2008.10.31 11:04-kor.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


Biribon: sokat nem vacakoltunk, az már szent. Akkora már nagyon kitekeregtem+majdnemmindentcsináltam= leánykodtam magam, és nagyon vágytam már egy kis bömbőre. Hát megkaptam :lol:

Juditkecskemét: én Fannit jutalmazással vettem rá, hogy a wc-be pottyantsa a kakit, amikor már érett volt rá. Tudta, hogy ha a wc-be kakil, akkor utána kap egy fehér csokit. Nem lehetne Levit is valami ilyensmivel ösztönözni a szemüveghordásra az elején??? Aztán egyszer csak elfogyott a fehércsoki, de a wc-be kakilás szokása megmaradt(azért néha még mos is emlegeti :lol: ). Persze, ez csak egy tipp. És ha mondjuk a környezetet is bevonnád, hogy folyton modogassák, hogy milyen jól áll Levinek a szemüveg, és milyen szép, és okos nagyfiús benne??? Meg hogy nézze csak meg, hogy milyen kevés gyereknek van olyan szép szemüvege, mint neki.

Kép Kép Kép
fanetta
 
 


http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=8 ... kkid=13528
http://www.pagony.hu/lookinside.php?id=11280

Judit!
Ez a könyv egyik ismerősünknek segített a messzinek tűnő szobatisztaság megoldásában. Hogy valóban, azt már soha nem tudjuk meg, mint annyi mindent a gyerekekkel kapcsolatban... :roll:

Azt a tanácsot kapta, hogy mindennap "olvassák" el a könyvet.Soha nem erőltette, de,ha nem is volt kedve a gyereknek, akkor is az anyuka figyelmesen megnézegette a könyvet, végiglapozta. Nem olvasta fel hangosan, csak megnézegette, függetlenül, hogy a gyerek éppen mivel játszott.
Neked még esetleg segítség is lehetne Nimi. Ha Levinek nincs kedve, akkor esetleg Nimit az öledbe veheted, és neki mesélheted... Egy egészséges versengés kell a testvérek között, hátha valami olyasmi ébred fel Leviben, hogy: -én vagyok a nagyobb ez nekem szól. Persze ezek mind kimondott szavak nélkül lezajlana le esetleg. Ha csak egyszer is megismeri a könyv tartaqlmát akkor is, mindannyiszor ha nem is ő hallgatja felidéződnek benne a képek stb...
Nekem ezek a gondolatok jutottak eszembe... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.10.31 13:20-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka!
Köszi a linket, van ilyesmi könyvünk. Viszont azt még mindig nem árultad el, hogy hogy mentetted el a frizurás képet.

Fanetta!
Csokit, pez cukrot anélkül is kap. (sajnos - mamától, tőlem)
Most a Thomas a gőzmozdony a tét... :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Judit!
Nem "szidásként", hogy nem figyeltél, hanem mert így egyszerűbb:

[quote="pumperka"]F írta:pumperkaanetta!
Mivel a frizurapróba oldal nem engedett másolni, menteni ezért a PrintScreen gombot használtam. A PhotoDraw programba beillesztettem, kivágtam a lényeget, nagyítottam.... majd a szokásos mentés, ide beillesztés. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


:oops: köszi

A könyvnek utánanézek, mert nekünk is van egy jó kis bilis könyvünk, figyelmesen hallgatja is, de eddig semmi...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Nálunk nincs a klasszikus jutalmazás, büntetés. Volt is anyósommal erről egy röpvitánk...
Csenge egyik nap 3 mosolygóst is kapott a suliban. Boldogan újságolta, mire a mama, hogy: -Na és kapsz valamit?
:shock: :roll: :shock:
Mondom: én csak meg szoktam dicsérni, puszilni.
Mert, hogy ő a férjemnek, ha 5-öst hozott mindig vett valami gyűjthető kártyacsomagot.
:roll: :roll:
Ha megkérem, hogy segítsenek pl mostanában falevelet bezsákolni, akkor se kapnak érte semmi tárgyi dolgot. Van, hogy nemet mondanak(mert valami fontos játszanivalójuk akad), és ezt is tudomásul veszem. Általában ha látják, hogy nekem fontos akkor segítenek.
Egyenlőre nem a munkaadója vagyok, hogyha valamit megcsinál azért "anyagi" fizettséget adjak...

Viszont múltkor az édes kicsi Csengém olyat hozott haza, hogy: -társát leköpte! :shock: :shock: Se elötte, se azóta.
Mondanom se kell mekkora volt a döbbenetem. De azért se járt semmi megvonás:pl Nem mehet a játszóra, nem nézhet 3 hétig tv-t stb...(szomszéd kisfiúnál ez a szokás) Elég neki a bűntudata és az én szomorúságom, meg azért volt ejnye-bejnye, prédikáció. :wink:

Nem ez lehet csak az üdvözítő megoldás, csak leírtam, hogy nálunk mi van. :wink:
Ja és hazudnék, ha azt mondanám soha nem csaptam egyik kezére se, vagy popójára, de ritkán és én mindig nagyon rosszul éreztem magam. Amióta nagyobbak, meg végképp nem állja meg a helyét... Arra gondolok, amikor azért néha viszket a tenyerem ,hogy 15 évesen meg visszaüt, vagy mi lesz. :shock: :shock:
Az szokott még segíteni, ha kis tanmeséket mesélek arról, hogy én se voltam tökéletes gyerek, hogy kaptam igazgatóit stb...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pumperka 2008.10.31 14:08-kor.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Judit!
Ezzel te megteszel mindent.... Túl sokat ne foglalkozzatok vele.
:wink:
Könnyű ezt mondani, de tudom azért már én is nagyon várnám az áttörést. :roll:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Pumperka! A leírásod alapján nagyon szimpatikus ami nálatok van, ahogy kezeled a gyerekeket és ahogy nevelsz. :wink:

Képzeljétek voltunk a Normafánál sétálni Lucával, apával. Ott találkoztunk a jelen kor gyermekével. Pár perc alatt míg láttuk őket annyi agresszió, gyűlölködés és hihetetlen káromkodás jött ki a szájukból, mint nekem egy élet alatt nem fog... Hihetelen mocskosul, agresszíven beszéltek (a lehető legdurvább szavakat használva). Én teljesen elképedtem. Kb. iskolakezdő korúak lehettek. Ráadásul az nem is rossz környék, és nem is voltak rosszul öltözve, mint vmi hajláktalanok, vagy lepukkant családból származók (persze nem azt mondom, hogy a szegény családból származó gyerekek neveletlenebbek, de tudjátok, hogy értem - lecsúszott alkoholista, munkanélküli szülők, stb.). Hát, őket biztos, hogy nem úgy nevelték, mint Pumperka. :( Nagyon remélem, hogy nem fogják tudni megrontani majd a mi gyermekeinket az ilyenek!

biribon
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok. Végre sikerült a visszaolvasás. :) Hiányoztatok!

Dórit mostanában kezdik érdekelni a tárgyak, amik körülötte vannak. Már a játékokon kívül mindenre rávetődik, legyen az egy távirányító, karóra, cumisüveg, szék, asztal, stb... :) Nagyon aranyos, ahogy kiszemeli az "áldozatot" és nekimozdul. Kúszás féle mozgást végez, de még nem az igazi. Inkább nyújtozkodik, pörög-forog és így éri el a dolgokat. De néha van olyan is, hogy elrugazkodik a lábával és úgy mozdul előre.

Fanetta ötlete nekem is nagyon tetszik, hogy egy közös szülinapi bulit csapjunk! :) Megyünk! :)

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Ja, és nekünk is a hétvége lenne a legjobb a szülinapi bulira. Akkor eltud minket vinni Apa. Szerintem is jöjjenek apukák, tesók, úgy az igazi!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Fanetta,
történeted hatására én is megnéztem Dorka szájpadlását, mert ő is előszeretettel tépkedi az újságpapírt és veszi a szájába…szerencsére nem találtam ott semmilyen maradványt.
Gratula az állampolgársághoz! :)

Pumperka,
nagyon édi a kis labdazsonglőr Zsombor! :)
Hú, én nem mernék így görkorizni, ahogy a nagyok. Belevaló gyerkőcök! :)
Légyszi mutasd meg, milyen lett a frizud!

Niki,
nagyon szeretem, mikor kirándulós képet mutattok nekünk, ilyenkor olyan, mintha kicsit mi is ott lettünk volna. :) Cuki Lilla baba, nagyon szép cipőcskéje van! :)

Judit18,
úgy hallottam, hogy állítólag 1 éves korig változhat a szemszín, kiváncsi vagyok, milyen lesz Eszterkének!
Végigizgultam a korrektoros sztorit, de jó, hogy nem lett baj!
Örülök, hogy Eszternek megjött az étvágya, muris az a maszatos fotó! :) Ügyi, ahogy feláll, jó erősek már a lábikái!

Linocs,
jaj, hát az a nevetős videó, csúcs! :lol: Meg lehet rajta zabálni Fruzsit, és Te se vagy semmi, jó sokáig nevettél! :) Ari Fruzsi, ahogy a kacagás után csendben szemlélődik.

Petramama,
szebb időt Nektek Prágában (ha még ott vagytok, lehet, hogy írtad, de nem tudom, meddig lesztek ott)! Egyszer én is szeretnék oda eljutni.

Kikó,
a műanyag palack, mint játék, nálunk is nagy kedvenc! :) Mindenféle kiszerelésben.

Eszterxx,
bírom a képeket, amiket felteszel Andrisról. Nekem a fadarabbal játszós a kedvencem. Annyira szépek azok a nagy kék szemek! :)

Kölyök,
örülök, hogy nem lett bajotok a kocsi miatt, védőangyalkátok ott volt! :)

Juditkecskeméti,
éééédesek a fiúk, ahogy Nimi néz Levire, azt az ámulatot, szeretetet! :)

Mzx,
végre, de jó, örülök, hogy tettél fel képeket a gyerekekről. Szerintem is hasonlítanak egymásra! Nagyon szépek! :)

Kvaszévi,
aranyos a mosolygós Boti! :)

Szilvánusz,
tuti az avataros fotó! Jó a frizkód. Nekem is aktuális lenne egy nyírás...

Zsu,
köszi a keresztelős képeket!

Betegeknek jobbulást!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Ki adatja be a pneumococcus oltást?

Én még vacilálok rajta, hogy mi legyen. Félek ezektől a betegségektől, de attól is, hogy hallani az oltások immunrendszer gyengítő hatásáról...

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Ez az óraátállítás miért nem megy automatikusan itt a babaneten? Engem zavar, hogy nem jó időt mutat. :x

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Melinda!

Én beadatom(pedig nem vok oltáspárti)de a dokim ezt nagyon ajánlotta.Csak várnunk kell míg Olika kilábal kicsit ebből az asztmából :?

Pumperka!

Én pont így vok ezzel a jutalmazás-nem jutalmazás dologgal.Én se vok híve annak ha segít valamit akkor adjak érte valamit a kölköknek :wink: ..talán azért is érzem így helyesnek mert engem is így neveltek a szüleim.Pl.az oviban is van olyan szülő aki minden nap visz valami édességet vagy ajándékot a gyereknek...én mindig azt mondom a srácoknak hogy a szívem teljes szeretetét hozom minden alkalommal amikor megyek értük az oviba és persze sok-sok puszit :wink:

Judit18!

Én is azt mondom h ne aggódj a nem mászás miatt...én se másztam anno és nem lettem diszlexiás-Amúgy ismerős a rémísztgetés mert a Márk fiam se mászott(7 hósan ő is felállt és 10 hós korától ment) és megkaptam a védőnőtől h nehogy disz.legyen....aztán az egész család mászott a földön h hátha kedvet kap a gyerek :wink: ..aztán vettünk mászás elősegítő hengert,de az sem jött be...egy gyógytornász azt is javasolta h a lépcső elé kell tenni és az azon való haladás mászásra készteti(ez amúgy tesóméknak bejött)...Krizsi fiam meg 17 hós koráig csak mászott és csak utána volt hajlandó menni.

Judit(k)!

Megértelek h szeretnéd ha Levi már nem lenne pelusos..én ugyanezen mentem át tavasszal(még írtam is ide)...hiába erőltettük nem ment a dolog..aztán szó szerint egyik napról a másikra szólt h nem kell a pelus és attól a naptól 100% szobatiszta lett...ja és még éjjelre is tutira!!!..ekkor múlt 3 éves 2 hónappal.Szal türelem..erőltetni nem kell de azért említgetni kell és úgyis ők döntenek h meikor jön el az idő.

Amúgy a komp káros hatása nem most jön/jöhet ki..sajna később alakulhat ki belőle baj.

Szemüveghez gratula!!!Kitartást hozzá...ismerős szitu:)

Nebula!

Tényleg igazi családbarát melóhelyed van!!szuper!És egyet értek...sztem is 2 év alatt különösen nehéz a bölcsibe szoktatás.

Biribon!

Én is kivi vok h ki lesz közületek aki legelsőnek lesz megint babás..(sajna ebben a versenybe én már nem veszek rész :( ..legalábbis egyenlőre :wink: )

Ja és ezt csináljátok utánam:ma megvettem a srácoknak és a rokonok gyerekeinak és a barátok gyerekeinak az összes karácsonyi ajándékot.Na,ügyi vok??

Panni




:wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panni! Ügyes vagy az ajándékvétellel! Miket vettél? 2 éves kisfiúnak miket ajánlanál? Játékvásárláshoz nekem is nagy kedvem lenne. Gyerekeknek olyan jó vásárolgatni. A felnőttekkel vagyok gondban... :roll:

biribon
 
 


Sziasztok!

hogy "kmanna merre jár"???? hát a kis AnnaPanna nyomában nonstop :D :D

Csak nagyon gyorsan átpörgetve tudok visszaolvasni, ezért nem is írtam mostanság...de láttam, páran hiányoltatok, nagyon-nagyon köszi, igazán jólesik!!!!!!!!

Sajna most sincs időm, rohanok főzni, csak teszek gyorsan pár képet, aztán próbálok még a napokban reagálni...
bocsi mégegyszer!

Kép Kép Kép Kép

sok pusz mindenkinek!
ja és szülinapra természetesen mi is jövünk!!!!!!!!!!!

KépKép
kmanna
 
 


Szia Kmanna! :D Szépek vagytok! Hogy mennyire apja lánya ez a kislány!!! :D :lol: :wink:
Jó főzést!

Egy kérdés. Szerintetek gáz első gyerekcipőket használtan teszveszen, vaterán venni? Annyira drágák a jó minőségű cipők. :( Én konkrétan a Siesta cipőket nézem. Újan egy sima félcipő 8.990Ft, egy téli bakancs 16.000.- Kinek van erre pénze? Vagy nagyon rossz, ha már másik kisbaba formálta már lábacskájára a cipőket? Mindenképp új kellene elsőre, mert fontos a láb egészsége szemponjából? Abarátnőm azt mondta, hogy ő új cipőt venne és vett is elsőre. (Januári a kislánya.)

biribon
 
 


Anna, helló!
Voltatok az arborétumban?

Biribon, talán én is újat vennék, ha túl drága a szieszta, akkor olcsóbbat. Pl az elephanten olcsóbb, de jó! Deichmannban szoktam látni.

Melinda, mi is beadatjuk a pneumo ellenit. Hétfőn mgyünk a dokihoz ezért.

JuditK, de jól áll Levinek a szemüveg! Reméljük hordani is fogja majd. Meggyógyultatok? Sulid hogy lesz mostanában?
Vendég
 


Melinda!
Én beadatnám, ha nem lenne egyfolytában beteg :( Most is arra várunk hogy meggyógyuljon...Nagyon csúnyán köhög :(

Panny!
De jó! Remélem nálunk is így lesz...egyik napról a másikra..

Nálunk a családban mindenki kompozott. A gyerekek imádják, nem tudom elképzelni, hogy mivel jobb az ha egy helyben ül majdnem egész nap...Nincs benne sokat (kevesebbet egy óránál naponta)

A szemüveget azóta sem vette fel Levi! :(

Kmanna!
Panka továbbra is nagyon szép kiscsaj. Nimónak tökéletes menyasszony, nekem meg meny :lol: :lol: :lol: :lol: (vagy Levinek)

Biribon! (Boribont írtam, este állandóan azt olvasom) :lol:
Szuper jó cipőket lehet venni a Deichmannban és igen igen baráti áron is. Cipőt én sem vennék használtat...Van az Elephanten (az 7-8000 körül, de van két másik állandó márkájuk, amiből szintén szupereket ki lehet fogni az 2000 Ft-tól kezdődik. )
Ja és még a kínaikban is vannak igen jó minőségű cipők igaz kb. 5000.
Meg amit Pati ajánlott az is nagyon jónak tűnik, bár az árait nem tudom...

Kacika!
Még nem gyógyult meg Nimó...Kezdek kétségbe esni. Ilyen köhögést. Ráadásul olyan erős kúpot kapott hgoy a gyógyszertárban is csak néztek rám, hogy de nehogy adjam 1-2 napon túl. Tök piros lett tőle tegnap a kis arca...(olyan édes volt a kis kerek pirossággal). De még mindig köhög, sztem már lehet hgoy tüdőgyulladása van...A doki néniben nem nagyon bízok meg lassan....(ill. eddig sem).
Sulim az novemberben minden hétvégén lenne (a szabadon választottak miatt) de nem megyek mindig. Írom fáradhatatlanul a dolgozatokat... :( meg kivettem egy utánfutónyi könyvet a könyvárból...
Ti jól vagytok?
Levi kezdi szokni a bölcsit, olyan aranyos, azt mondja a Hanna (nevelőnő) hogy minden felnőtthöz van egy kedves szava az udvaron. (tudtam én hogy megszeretik :lol: :lol: )

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Sziasztok!

Segítséget kérnék a sokadik gyerekesektől... Szerintetek ez hasznos? Gondoltam, majd lesz belőle kisautó, most meg tudja lábbal hajtani meg tolni is lehet és láttam egy helyen nem ennyiért, hanem 8 eFt-ért... Vagy feleslegesen dobom ki rá a pénzt??

http://www.vatera.hu/micimacis_bebitaxi_98239307.html

(Fanetta, írtam neked privit!!)

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Eszterxx!
Nagyon jó kis járgány! Én mindig ilyenre vágytam (a Levinek) - másmilyet kaptunk. :( Tapasztalat, hogy Levi imádja az ilyesmit, még most is!!! le sem lehet róla szedni. Kicsit drága, de az hogy biztonságos, és nem kell lehajolni, hogy toljuk nagyon jó pont..
Bár most egyenlőre a lakásban fogjátok használni - gondolom, az lenne az igazi ha most tavasz közeledne.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Eszter!

Sztem is nagyon kis hasznos járgány és 8 ezerért megéri mert tényleg sokáig kihasználható.Nekünk is van Baba Taxink de nincs rúdja meg korlátja sem,ez sokkal jobb amit te kinéztél.

Judit(k)!

Rectodil kúpot kapott Nimi?Ha az azt tényleg nem szabad max.1-2 napnál tovább használni mert szteroid...általában kruppospknak adják fulladásos köhögés ellen...mi is ezt kaptuk ha Olika nagyon fulladí éjjel(eddig még nem adtam be neki)
Amúgy figyi,nekünk is így kezdődött ez az Obstruktív Bronchitis h másfél hóig köhögött,taknyozott és nem gyógyult...a dokihoz hetente vittem h hallgassa meg.aztáb végül ügyeleti idúőben a kórázban derült ki a baj :? ....mostanában nagyon gyakori és főleg fiúknál.Estleg kérdezz rá a dokidnál h kimondottan hallgassa meg h nem az-e...egyébként ennek az a jellegzetessége hogy kimondottan kilégzésnél hörög,sípol(a krupp meg pont a belégzésnél).

És próbálod Levire kicsit erőltetni a szemcsit?

Biribon!

Olikának járássegítő,tologatható,zenélő,színes járgányszerűt vettem,meg jó pár készségfejlesztő játékot(direkt úgy vettem hogy anyuék nevében is meglegyen,én tudom jobban h mi nincs még és mi kell :wink: )
Márknak Lego "hegyeket" :wink: vettem meg kalóz és cowboy felszerelést(erre vágyott)meg Magyar Népmesék legújabb könyvét díszkötésben,társasjátékot.Krizsinek egy konyhát vettem(tudom h kicsit furcsa ez fiúnak de nagyon szeret az oviban is főzni és tudom h nagyon nagy örörmet fogok vele okozni neki)meg óriáspuzzlet állatokkal és számokkal..meg vettem fajáétékokat is egy párat(már nagyon sok van abból)
2 éves kisfiúnak én mindenképp valami fajátékot ajánlanék(puzzle vagy egyszerűbb társas)vagy Duplo-t(Lego miniben)vagy Play mobilt.Nálunk ezek bejöttek a srácoknak és értelmes dolgok.

Panka tényleg tiszta apja,nagyon cuki!!!!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Most nézem a Szombat esti lázt.
Hát, azért Medveczky Ilona a korához képest fantasztikusan néz ki! De nem mondom, hogy túl guszta ebben a szinte semmi ruhában. De így messziről, tv-n keresztül látszólag nagyon rendben van...

biribon
 
 


Na, úgy látom, inkább az új cipőre szavaznátok.
Pati milyen cipőt ajánlott?

A cipőre én is kényes lennék, de valahogy egy bébicipőnél még nincsenek ellenérzések bennem a használt cipővel szemben.

Pl. egy ilyen http://www.vatera.hu/siesta_18_as_piros_nubuk_cipo_101856101.html, vagy ilyen http://www.teszvesz.hu/item471482464_siesta_20_as.html#gallery cipőcskénél nem tűnik úgy, hogy nagyon el lenne használva, szét lenne nyomva. Vagy rosszul gondolom?

Ez mondjuk tetszik. :) http://www.vatera.hu/asso_viragos_csajos_bor_bakancs_cipo_19_bh_12cm_102153972.html Vagy ez. http://www.vatera.hu/asso_borcipo_kislanynak_19_es_102368229.html Amúgy az Asso cipők jók? De ezek már olyan áron vannak, hogy nem sokat kell hozzátenni, hogy újat vegyünk.

A Falcon márka megbízható? Ez a Falcon bakancs vajon jó? http://www.vatera.hu/falcon_rozsaszin_renszarvasos_bakancs_98688148.html Ez új.

Viszont van elég olcsó, nagyon keveset használtnak tűnő, édes alkalmi lakkcipő is. Pl. ez. http://www.vatera.hu/19_es_belelt_kislanycipo_101773967.html Ilyet sem érdemes ennyiért?

Ezek most csak hirtelen kiragadott lehetőségek, nem feltétlenül ezeket venném.

(Bocsi a sok linkelésért. :DDD)

Lucát éjszakára frissen pelenkáztam, pizsibe öltöztettem, majd az esti altató tejecskénél megéreztem, hogy telerakta a pelust... Rossz érzéssel, de úgy raktam le aludni. :S Nem mertem felélénkíteni újabb pelenkázással, mert sokszor kínlódunk az elalvással.

Az előbb mocorgott az ágyában, odamentem, hát, terjengett a szag... :SSS Most továbbra is rossz érzésem van. Ti ilyenkor mit csinálnátok?

biribon
 
 


Biribon!

Mi is jártunk így és nekem is újabb szopi lett a vége, mert felélénkült totál. Duplaaltatás. :?
De gondolom azóta döntöttél valahogy.
Attól is függ, hogy milyen a popsija. Zsombornak egyenlőre egyáltalán nem tűnik érzékenynek...

Eszterxx!
Szerintem is tuti a járgány... :wink: :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Megint kitöröltem mindent! :S :S :evil: Akkor újra mindent. (Ha nem nyomtam volna most ctrl C-t, akkor most megint elvesztettem volna mindent.)

Juditkmét!
Sajnálom, hogy Nimó ennyit betegeskedik. Most már meggyógyulhatna jó hosszú időre! Gyorsan gyógyulj Nimó!!!!!
Jók is a Boribon könyvek, mind beszeretném szerezni, meg a Vackorokat és az Anna és Peti könyveket is talán, mert úgy hallottam, azt is szeretik a gyerkőcök. Én nem ismerem. Tényleg jók?
Örülök, hogy Levi jól veszi a bölcsit. A szemüvegre mit mond? Miért nem hajlandó felvenni, ha már ilyen ügyesen tudta, hogy miért is kell?
A kínai cipőket lehet, nem merném bevállalni...

Eszterxx! Én nem ismerem a bébitaxit, de jónak tűnik! :D

Panni! Nagyon jól hangzanak ezek az ajándékok! A legókat én is hogy imádtam! (A házépítőseket.)
Mi a férjemmel arra gondoltunk, hogy esetleg lábbal hajtható fa futóbiciklit vennénk az unokaöcsémnek. Ő látott olyat és nagyon megtetszett neki. Állítólag a gyerekek is nagyon szeretik.

Pumperka! Az a baj, nálunk nincs szopi. :( Az esti altató tejecskét nagy gonddal, milizgetem ki, hogy minden napra jusson elegendő. Így pót cumis"szopira" nem nagyon van lehetőség. Az elmúlt napokban többször is 1-1 órát kínlódtam altatáskor Lucával. Így nagyon örülök, ha könnyebben, gyorsabban sikerül az altatás.
Szóval maradt szegénykém ahogy volt. És csak remélem, hogy nagyobb a dolognak a füstje, mint a lángja...

biribon
 
 


A 8 hónaposak:

Itt tartunk
Gyermeked hamarosan elindul négykézláb, ha eddig még nem tette volna meg. Nemsokára álló helyzetbe húzza magát a bútorokba kapaszkodva. Alapvető fontosságú bababiztossá tenni a lakást. http://www.kismama.hu/kisgyerek/gyerekb ... ezes/2536/
A baba egyre magabiztosabb és határozottan hangot ad nemtetszésének vagy jelzi, ha örül valaminek. Próbálj meg kivenni egy játékot a kezéből, és meglátod mire gondolok.
Valószínűleg hangosan tiltakozik, amikor magára hagyod és ez az idő előrehaladtával általában rosszabb lesz. Ez az az időszak, amikor gyermeked szélsőségesen ragaszkodik hozzád és a megszokott személyekhez, és hevesen tiltakozik mások társasága ellen. http://www.kismama.hu/kisgyerek/amig_ta ... alik/3665/

Változások az anya életében
Az újdonsült szülőknek nem könnyű megbirkózni az egyre aktívabb babával, de továbbra is fontos, hogy időnként kettesben maradhassatok partnereddel, és kapcsolatotok erős maradjon. Szakítsatok időt egymásra http://www.kismama.hu/kisgyerek/gyere_kozelebb/3666/ , mondjátok el, mire vágytok, mit hiányoltok, és mi, az ami örömmel tölt el, amit jó kapni.

Szülői tanács: Sír a baba? Ezt próbáld ki!
„Ha éjszaka sír a baba, vedd magadhoz. Rád van szüksége, a testközelségedre. Ne aggódj, ha megérett rá, maga fog kikéreszkedni a közös ágyból.” – J. Zsófi
Felszereltél már biztonsági kaput a lépcsőfeljáróhoz? Bajba keveredhet a kis örökmozgó mászás közben.
Szerelmi életed kielégítő? Kérdezd meg partneredet, mi a véleménye a szexről újdonsült apukaként.
linocs
 
 


Ez pedig az aktuális szülinapi-buli tábla. Kérek Mindenkit, hogy bátran szóljon, ha valamit elrontottam:

============Szülinapi buli============
linocs
 
 


http://alvas.kismamablog.hu/alomba-ringato-praktikak

Ismeritek????? Aki igen, szóljon, mondjon valamit, mert meg akarom rendelni, ugyanis totál leborultam a lábamról a kialvatlanságtól.....
SOS!!!



Lonocs!
Szülinapi tábliba írj be kérlek!!
Vendég
 


Linocs! Nekem kis család címen nem is jutott eszembe a nagykamasz féltesó is. :oops: Szóval őt ki kellene venni. De azért megkérdezem, de nem hiszem, hogy ilyesmi érdekelné. :roll:

Az uccsó bejelentkezés azért okt. 31 hajnalától minden nap volt, de az nem érdekes.

Boldog 8 hónapot! :D

Mona! Sajnállak szegényke. Az elmúlt napokban én is így voltam... És gondolom, leszek is az elkövetkező hetekben férj nélkül. :(
Nálatok pontosan mi a helyzet? A könyvet sajna nem ismerem, de az altatással és mostanában az alvással nálunk is problémák vannak.

biribon
 
 


Sziasztok!

Nagyon elvesztem!!!!!!!!!!!
Réka után nem győzünk rohangálni, meg sem áll egy percre sem.
Visszaolvasni sem tudok rendesen, néha beleolvasok a topicba, a képeket átfutom és már írásra nincs időm. DE mindig eszembe jut valaki innen. A múltkor azt álmodtam, hogy itt taliztunk Miskolcon!!! Amikor felébredtem mosolyogtam egy nagyot.

Nagyon édes minden gyerkőc, mennyit változott mindenki!!! Mondjuk ez a rendje.

Mi jól vagyunk én kaptam el valami nátha szerűt. Réka 1 hónapja állt fel, előtte már kúszott mászott a maga módján. Mostmár a mászást villámgyorsaságra fejlesztette. 2 fogacskája két hete jött ki alul. Még sokat szopizik, és az egyéb kajákat is szereti. Van amikor fintorog, de utána kis idővel megeszi.
A nemkakilásnak szerencsére megtaláltuk az okát..az alma volt, így azt most kevesebbet eszik. Napközben beállt nála a kétszeri alvás, aminek igazán örülünk.

Minket is beírhattok szülinapi bulira apástól, tesóstól. Nekem is megfordult a fejemben az ötlet már. Időpontnál én arra gondoltam, hogy olyan napon legyen, amikor egyik babának sincs szülinapja, így talán nem ütközik az otthoni rendes dátumos szülinappal.

Jaj fel is ébredt a Kicsiszívem......mennem kell....
Puszilunk Mindenkit, megpróbálok jönni gyakrabban....

Kép
Kép
tündérmanó27
 
 


Sziasztok!

Végre itt a beígért szép idő! Persze Petike ilyenkor alszik a legmélyebben napközben, nehogy ki tudjunk menni sétálni! Még jó, hogy Apa el tudja vinni a nagylányt. (babakocsiban nem alszik el)

Fanetta! Az ötleted nagyon-nagyon tetszik, szerintem is kihagyhatatlan a média :lol: nagy szenzáció lesz, nekünk biztosan! Linocs! Kérlek minket is írj be Apástól, tesóstól. Köszi!

Nagyon ritkán tudok jönni, mert nálunk is beindult az Anya! Hol vagy??? És már igencsak utolér. A wc-n is, bár ebben már rutinos vagyok, hónapokig zavart, de már egyáltalán nem szokatlan, hogy ott sem lehetek egyedül...

Eszter: Szerintem is jó ez a kis járgány, sokáig ki tudjátok használni! Persze, ha nem olyan gagyi, mint Olcsi kisbringája, elindultunk vele és félúton kettétört szószerint, még jó, hogy nem lett baja a gyerkőcnek.

Jó kirándulást, vasárnapot mindenkinek. Betegeknek gyors gyógyulást!!!

(Prevenart szerdán kapjuk. Szerintem adassátok be, nem véletlenül lesz kötelező védőoltás. A mi dokink is utálja az oltsáokat, de ezt nagyon ajánlotta a nagynak is.)

Livi
Kép
Kép
lusie
 
 


Linocs, nem semmi, hogy mit dolgoztál ezen a táblázaton!
Kép
Még az utolsó bejelentkezéseket is végignézted. :shock:
Nálunk beírhatod Alexát is, Apa nem nagyon valószínű.

(Hozzáteszem, hogy ha húgom szülése akkorra vagy az időpont elé esik, akkor nem megyünk. :) )
Vendég
 


Sziasztok!

Linocs:A szülinapi bulin én is gondolkodtam. Jó lenne találkozni már élőben is azokkal akikkel az ember nap, mint nap megosztja a problémáit és örömeit. Nagyon szívesen elmennénk mi is, de előre nem merek biztosat mondani. Esetleg kérdőjelesen beírhatsz engem + 1 párt is.

Ha valakit érdekel az Auchanban ma vettünk habtapit 30x30 cm-est 890 Ft-ért, 10 db van egy csomagban. Igaz csak állatos volt.

Kristóf már nagyon ügyesen kúszik és üldögél+ dumál jó sokat a maga halandzsa nyelvén.Néha le sem lehet lőni úgy mondja. Amit kiszemel az nincs biztonságban (pl.: papucs, kábelek,nejlontáska,felmosó pamacs stb.) :) Mostanában sajnos mi is betegeskedünk. A szokásos folyik az orra, köhög (néha még éjjel is hallom). A láza szerencsére csak 2 napig tartott így nem kellett felhasználni az antibiotikumot amit az orvos írt. Remélem hamarosan mi is meggyógyulunk, mert szegénykém így elég sokat nyűglődik. Hajnalban felsír (amit eddig soha nem csinált) és csak ringatásra alszik vissza, napközben is sokat kell "babusgatni", és az étvágya sem olyan mióta a dr.bácsi megnézte a torkát, sokat dörgöli az orrát (gondolom piszkálja a száraz szmötyi ami beleragad), mindenen elsírja magát.
Tegnap és tegnap előtt olyan édes volt: elaludt a hintában és apa karjában. Kép Kép Kép Imádok úszni
Már nem rakjuk rá a hordozót a babakocsira mikor sétálunk, hanem csak a kocsiba teszem, mert már elég szépen meg tud ülni annyira, hogy kényelmes legyen neki. Bár mikor jöttünk haza az orvostól megszívtam, mert úgy bealudt, hogy kénytelen voltam kocsival együtt felcipelni a 2. emeletre.Kiraktam az erkélyre és ott aludt még 1,5 órán keresztül.

Kép
cicuka78
 
 


Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan jönnének majd a talira. :) Linocs, jó a táblázat! :) Szerintem az eltünteket is meg lehetne kérdezni, hogy van-e kedvük jönni?
Biribon, szerintem nagyon szuper cipőket találtál, ha ennyire jó állapotúak, alig használtak lehet, hogy meg lehetne venni. :) Nekem egy rokonom a SuperFit cipőket dicsérte... találtam is egy párat a Vaterán... :)
Kmanna, aranyosak a képek! ;)
Panny, szuper ügyes vagy, hogy már megvetted a játékokat! Szerintetek érdemes elmenni a Gulliver játéknagykerbe? És beengednek bárkit?
Juditkecskemét, nagyon cuki Levi a szemüvegben, valahogy próbáld rávenni, hogy hordja.

KépKép
KépKép
mni
 
 


hello, megjöttünk anyóséktól...

Panny, köszönöm a nyugtató szavakat mászásügyben ... azért jön a gyógytornász szerdán, meglássuk mit mond

Mona, anno amikor napközben nagyon rosszul aludt Eszter én írtam ennek a csajnak az alvásblogon, de nekem nem sokat tudott segíteni...persze lehet, hogy a könyve jó...

Melinda, úgy látom hamarosan akkor Dóri már kúszik! Eszter csütörtökön kapta meg a Prevenart, volt egy kis hőemelkedése másnap de amúgy minden ok. Én oltás-párti vagyok...

Kmanna, nagyon édik vagytok, és Panka tényleg tiszta apja

Tündérmanó, szia!! Réka képeket majd légyszi ha lesz időd!

JuditK, jobbulást Nimónak, csak nem tüdőgyulladás!
Pumperka, nekem is szimpatikusak a nevelési elveid, remélem ezek majd gyakorlatban is kivitelezhetőek lesznek..mondjuk nyilván ez függ az én mentalitásomtól is na meg majd Eszterétől...

Linocs, boldog hófordulót így utólag a nagylánynak.
Találó a 8 hónapos leírás...neha az a hiszti amit levág Eszter ha pl a kocsikulcsot ki akarom venni a kezéből...nade valahogy csak el kell indítani az autót...

Biribon, én ilyenkor mindig átpelenkázom Esztert, szerintem ha elég álmos úgyis visszaalszik csak még legfeljebb egy extra 10 perc...cipőből én is újat vennékaz elsőből...mert van nagyobb méretből egy jópár amit örököltünk talán ha már biztosan jár azokat rá fogom adni

Cicuka, nagyon tündéri az alvó Kristóf...nálunk ez szerintem elképzelhetetlen, örülök ha az ágyában elaltatom Esztert.
már azon is meglepődtem, hogy ma elaludt mellettem a nagyágyban délelőtt (én is ráhúztam egy kicsit az éjszakaira...)

nálunk semmi extra, Eszter úgy néz ki mintha kb bárányhimlős lenne, mert anyósomnál így novemberben! egy rakás szúnyog rejtőzködött a lakásban, nappal nem láttuk őket, de reggelre szétcsipkedték szegény kisangyalom fejét, van rajta vagy 15 csípés, iszonyú...rátettem Fenistilt meg kapott kálciumot a múltkor is volt vagy egy hét mire elmúltak

még mindig nem mászik :( pedig már mi is állandóan négykézláb mászkálunk hátha ellesi a technikát

KépKép
judit18
 
 


[quote="biribon"]M írta:biribonona! Sajnállak szegényke. Az elmúlt napokban én is így voltam... És gondolom, leszek is az elkövetkező hetekben férj nélkül. :(
Nálatok pontosan mi a helyzet? A könyvet sajna nem ismerem, de az altatással és mostanában az alvással nálunk is problémák vannak.



Kb. 4 hónapja kezdődött, és mostanra kicsúcsosodott az alvásproblémánk. Fürdetés után elalszik rendben, aztán 10-12 közt elkezdi a műsort és egészen hajnali 5-ig csinálja. Kb. óránként ébred, ha szerencsém van akkor 2 óránként. Van mikor sikerül egy kis simivel vagy popsilötyögtetéssel visszaaltatni (kb. 15-30 perc...), de van mikor csak a szopi segít. Annyira ki vagyok már, hogy agresszív vagyok, türelmetlen........ Szörnyű leírni, de ez van. Ilyenkor felkelek és hagyom sírni, de nem bírom sokáig, hányásig fajul néha nála a sírás, szóval nem megoldás rá..... A kilavatlanság persze napközben is utolér, állandóan elégedetlen vagyok, minden kiborít, az amúgy nem is kezelheteteln kamaszomat "rugdosom", meg Zurammal veszekszem. Utálom az egészet, és nem látom a végét..... Nem tudok napközben aludni, mert akkor kell végeznem a házimunkával.
Szóval ezek vannak....
Tudom, hogy elmúlik majd, de ÉN most vagyok fáradt iszonyatosan, hónapok éjszakázásait nem tudom félre seperni. :( Nem értem, nem tudom hol rontottam el, mert Ákos nem iylen volt, és ráadásul kb. 6-7 hetes korától egészen 3 hónaposig végig aludta az éjjeleket!

Napközben nincs gond, de ha csak egyzser alhatnék egyvégtébwn 6 órát, az maga lenne a megváltás.....

Nagyon széthullottam
Vendég
 


Kép


A kis szakadtkám!!!!! Húsvétra hízlalom..... :lol: :lol:
Vendég
 


jövő héten valamikor ki kellene mennem az Ikeába, valaki nem akar ott találkozni? vagy akkor már egy ugrás ... na inkább az Árkád mint a Sugár :)

a múltkor jól felvásároltam a legolcsóbb kis szőnyegeket, hogy Eszter ne a kövön csúszkáljön erre 1. összementek mosásban 2 tiszta gyűrött lett és kivasalni horror...
lehet, hogy újra nekifutok és veszek fürdőszobaszőnyegeket ami eleve alul csúszásgátlós és könnyebb mosni...mondjuk furán fog kinézni a nappaliban de nincs jobb ötletem ...

habtapit is iszonyú felszedegetni porszívózáskor és tisztán tartani

KépKép
judit18
 
 


Egész napos családozáson vagyunk túl, Pankó iszonyat lefáradt, hála a 3 uncsitesónak, olyan édesen játszanak együtt :D !!!!!

A pelenkázás+öltözés nálunk is showműsor, mint ahogy a kajcsizás is (mármint kanalas) - szerintem egyszerűen unják és kész. Ha kitalálok vmi vicceset, akkor 5 perc alatt bentvan 2 deci gyümi vagy főzi, ha unja a banánt a kiscsaj akkor van, hogy félórát is elpiszmogunk :roll: Ma délelőtt elkezdte rázni a fejét és nemnemnemnemnem-et kurjantgatott a tutijó alma-körte pürémre. Na, erre elkezdtem utánozni, és annyira kacagott, hogy észre se vette, ahogy lapátoltam befele :D - ja és egyúttal megtanítottam a NEM értelmére és használatára - én hűjje!!!!!!

Panny,
nagyon ügyi vagy az ajándékokkal, mi is pont ma beszéltük meg a család gyerektagjaival, ki mit szeretne Jézuskától...

Juditk,
Okés, Panka majd eldönti, hogy szőke hercege legyen, vagy jódolgában a barna szemekre bukik :D

Kacika,
jajaja, kint voltunk az arborétumban, szerintem gyönyörű ilyenkor ősszel!!!

Biribon,
mit csináltál a Pál utcai forgatásán?? (bocsi, ha már írtad, lehet, elkerülte a figyelmemet!) Cipőt én nem vennék használtan pici babának (saját persze van), pedig én aztán nagy turis vagyok!

Fanetta,
gratula az állampolgársághoz!

Linocs,

boldog hófordulót Fruzskának!!!

végül még egy "művészkép" fáradt anya és gyönyörű gyermek címmel (annyira jók voltak a fények, hogy na! csak ezért nem bírom ki)
Kép

KépKép
kmanna
 
 


Sonkica combilány! :) :)

hű, elég iszonyúan hangzik az alvás nálatok. miért nem írsz először a csajnak és ha valami szimpatikus tanácsot ad akkor veszed meg a könyvét?

KépKép
judit18
 
 


Helló!

Cipő: nekünk volt 1-2 alig használt, örökölt cipőnk, de én is inkább az újra szavaznék járástanuláskor.

Cicuka: de kár, hogy csak most láttam a habtapit, pedig reggel voltunk a tecsóban, és megkerestem volna. Asszem holnap vagy holnap után elmegyek.

Mona: nagyon át tudom érezni a fáradtságodat! Én Flóránál voltam ugyanígy, és szerintem kábé 7-8 hónapos korában buktam ki nagyon. Ő is (és Marci is) remekül aludtak olyan 3-4 hónapos korukig, de utána jött a feketeleves. Marci is kel 1-2 óránként, illetve hajnalban nem tudom, hogy milyen sűrűn, mert 3-4 körül magam mellé veszem, és onnantól nem ébredek fel rá igazán. Nála is szinte csak a szopi használ. Én csak azt nem értem, miért nem vagyok fáradt :shock: Az biztos, hogy az egy szobában alvás segít nekem (nem kell ide-oda mászkálnom, kikelnem a finom meleg ágyamból), de attól még ébredek egy éjjel x-szer. Talán az a kulcs, hogy mázlim van, és a férjem nem jár korán dolgozni, így reggel kapok egy extra 3/4 órát-1 órát, ami nem tűnik soknak, nekem mégis segít abban, hogy ne zuhanjak szét. Flóránál ez olyan 14 hónapos koráig tartott, remélem, Marci hamarabb megkegyelmez. Ja, és próbáltam én azt is, hogy jól megtömöm este, de az sem használ.
Kíváncsi vagyok, hogy kapsz-e valami hasznos tanácsot a csajtól.

Jó kis csúszással ma tartottuk a sógornőm névnapját (Orsolya), és készült néhány tök jó fotó.

Szerintem ezen olyan nagynak néz ki Marci
Kép

Fintor
Kép

Kukucs Kép

Nagypapa unokákkal Kép

Kép
KépKép
nebula
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?