Új privát üzeneted érkezett!

Livi összebeszélt Toncsival, ő is mindig kirakózik és ő is 20 db-ossal.

Tök jó fej, szinte mindig Nóri mellé telepszik le játszani :D
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Livi!
Jó,hogy benéztél,gyere ha tudsz!Jöjjön mindenki,hagy éljen sokáig a topic! :wink: amúgy a Született feleségeket nézem,mint itt oly sokan! :D Remélem megoldódik a kajaügy,és Bendi nem fog fogyni.
Mi ma voltunk szurin,Mircsi sírt nagyon,most meg lázas,így ő is kapott egy fél lázkúpot (Bogi után szabadon...).
Csilla!
Nem! Soha nem fogy el a vasalnivaló sem és a szennyes sem!!!!Ezt garantálom! Nálunk épp ruhatárcsere van,Mircsi kinőtte a legtöbb 62-t,így ma előkerültek a nagyok.És én is vasalok mindent,még a textilpelust is,pedig azt mondják azt nem kell! :roll:
Amúgy Mira 6 kg,és 65 cm,tehát pontosan 31 dkg-ot hízott 4 hét alatt!Nem soknak hívják...

Nagyon ügyesek a lányok (Toncsi és Livi),hogy így kirakóznak! Az én fiam jelenleg a rombolós korszakát éli,és szerel,kalapál fúr állandóan! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


:lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Jó, hogy gyógyulnak a babócák. Boginak még délután is volt láza, kapott megint egy fél kúpot. Most este már csak 37.1 volt, a kedve is jobb volt. Délután aludtunk a két csajszival 2 órát :oops: . Szuper volt!

Livi, jó hogy füstjeleket adtál magatokról :lol: . Remélem, a hízása beindul Bendinek.
Bogika sem hízik túlzottan, heti 100 g körül, de legalább hízik.

Gabuska, édesek együtt a lányok!
Nekem is van kirakózós képem:
Kép

Ez meg csak úgy:
Kép

Együtt:
Kép
(Mindig kérdezik, Toncsinak festem a száját? :lol: )

És a 2 kismackóm (Bogi és Toncsi):
Kép Kép

Jó éjt,

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó reggelt!

Csillala! Örülök hog yvége a láznak! Jázmin ma kap két oltást, szerintem ő is belázasodik. Nagyon jó a macis kép, tiszta egyformák a csajok. Toncsi is nagyonari.

GAbuska! Nem mondod, hogy Livi már tud olvasni?!!!
CSupa szuper nagytesó van ebben a topicban!

A mi fiaink meg csak rohangálnak, meg rombolnak, igaz Patrícia! :lol:
Látszik, hogy egy fiú teljesen más mint egy lány!

Jázmin is szereti, ha Roli körülötte játszik! CSak én nem mindig!

Jázmin szuperül aludt megint este 9-től reggel 7-ig és még most is.

Sajna a szuri biztos bekavar!

Hű! Mit akartam még, nem lapozhatok vissza, mert elszáll!

Kép
szly27
 
 


Bacilivi! Jó hogy benéztél! Sajnálom a tornát, de segíteni fog az a lényeg. Most nem emlékszem(pedig vissza is lapoztam), hozzátáplálsz már valamit? Lehet jobban hízna Bendi!

Joli! Akkor már jobban van Csanád is! Visszatér az étvágya is hamar!

Kép
szly27
 
 


Jo reggelt!

ORulok, hogy a kis (es nagy) betegek jobban vannak! Csak igy tovabb!
Livi! Orulok, hogy te is osztod a velemenyemet a "kettesben" temaban. Kivancsi voltam, hogy van-e meg rajtam kivul akinek hianyzik, vagy csak en vagyok ilyen onzo :) :wink:
Amugy ti aggodtok a picik sulya miatt????Artemisz meg a 6 kg-ot sem erte el! De en nem aggodom azert. Jokedvu, egeszseges, nem tunik ehesnek stb..Kedden megyunk mi is oltasra, meg meresre majd kiderul pontosan az IGAZSAG :) .
A kepek nagyon edesek mindenkirol!!! Tenyleg milyen erdekes, hogy a fiuk meg a lanyok milyen masok ebben a korban! (marmint a nagyobbacskakra gondolok). Es jo latni, hogy a tesok ilyen jol elvannak!
Megyek gyorsan keszulodni amig alszik,mert aztan megyunk latogatoba egy baratnomhoz!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Hű, de egyforma az a két kismackó! :shock: :D

Livi úgy "olvas", hogy vezeti az ujját a sorokon, mert elleste a nagyoktól, és vagy azt mondja közben, amire emlékszik a mi olvasásunkból, vagy improvizálja a szöveget. Pl. "Edward odament a telefonfülkéhez, de az nem működött. Erre azt mondta: ennyit a telefonfülkéről." :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


[quote="neirda"]J írta:neirdaAmugy ti aggodtok a picik sulya miatt????Artemisz meg a 6 kg-ot sem erte el!

Nóri még az 5öt sem. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!
Mircsike is még mindig lázas,én is adtam neki még egy fél lázkúpot meg nurofent... valami más teendő!

Sly!
Így igaz,a mieink rombolnak csak :lol: De majd a csajok!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Gabuska, látom komoly segítség már neked Lívi a gyermeknevelésben :lol: Még az esti mesét is ő olvassa fel :) Nagyon édesek!
Pat, az enyém is csak harmincat hízott három hét alatt, most már leálltak azzal a rohamos gyarapodással. Mírának a láza már remélem lement vagy kértél segítséget okosabbtól, mert én nem tudom, mit mondjak :(
Csilla, akkor nálatok is ugyanaz a hízás :P Tündériek a lányok :) Tényleg rózsapiros a szája Toncsinak és milyen egyformák a mackóid!
Szly, ne bánkódj, a fiúknak van más jó tulajdonságuk. Pl. majd megvédik a kistestvéreiket :) Irigyelhetem egy kicsit Jázmin alvókáját? :)
Adri, többen is osztjuk az "önzésedet", hogy kettesben lehessünk a párunkkal! Csak mi, többgyerekesek már kezdtük megszokni, ha már nem szökhetünk meg :)
Csanádnak már csak 1-2-szer fújok az orrába, azzal nincs is baj, de az evésével nem vagyok megelégedve még mindig. Az éjjel sem aludtunk jól, mert most a férjem beteg, szörnyen köhög:(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Patr! Én is ebben reménykedek! Egyébként Roli egyre jobban szeret építeni legóból. De ahogy kész, azt el kell rombolni.

Joli! Jobbulást a családnak! Szerintem Jázmin is azért alszik mostanában jókat, mert végre Roli sem köhög és csend van éjszaka.

Megkaptuk a szurikat, volt nagy sírás.

7020g és 63 cm a kisasszony!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Délelőtt benéztem,de csak 2 mondatra futotta, mennem kellett,bocsi.Nekünk elég sz@r éjszakánk volt,hogy a láz miatt-e nem tudom,de Mircsi 2-szer is ébredt. Viszint az első éjszakánk volt,hogy a 2 gyerkőc 1 szobában aludt!És Márk is magától vonult át az ágyába,és aludt el,pedig -mint említettem a zippzát elszakadt-ki tudott volna jönni. Már most is alszik mindkettő,a férjem Egerben... Autócsere-ügyileg ez a mai volt a 4. Bük-Eger és Eger-Bük túrája...majd 3ezer km!! :evil: Viszont holnap már nálunk lesz az autó! :D
Sly!
Jázmin nagyon lehagyta Mirát! :shock: szinte csak 10-20 dkg volt köztük a különbség,most meg már 1 kg!!! :shock: :shock: Viszont a védőnő azt mondta nem jó a mérleg.Hm? Márk is szeret építeni,bár ő elmondása szerint tortát épít (mindig csak a kaja :lol: ) a formabedobó csiga 9 formáját egymásra tudja rakni! a 10. nincs meg :oops:

Adri!
Mi is szeretnénk kettesben lenni a férjemmel (legalábbis én tuti :lol: ) de nálunk esélytelen,márcsak a nagyszülőktől való távolság miatt is!De tegnaptól már csak ketten alszunk egy szobában!Ez is valami! :wink:

Esetleg valakit érdekel xs-es úszópelus??? 6 kg-ig jó ,és maradt néhány darab,szívesen elküldeném valakinek...

Joli!
Jó,hogy Csanád már jobban van,lassan mindenki kilábal.Mircsi sem lázas már!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Patr! BMW lesz a végén az új autó? Mi is Egerben vettük a Picassonkat. Ott minden 2. autó Picasso! :lol:
Hát igen, Jázmin szépen hízik és még én izgultam, hogy nem elég neki a tejcsi! Most megint van hogy még a fagyóba is tudok rakni!


Éssss! A szurik nem rontották el az éjszakánkat. Nem lázasodott be Jázmin. A combikái sem fájtak. Este 9-kor aludt el és MÉG MOST IS ALSZIK! Mindjárt 8 óra van! Most a családban ő feküdt le leghamarabb és ő fog legkésőbb kelni
:lol: Ilyen sem volt még! De nem élem nagyon bele magam, mert úgy szokott lenni, hogy kb egy-két hétig átalussza az éjszakát, aztán megint nem.


Ma megyünk temetőzni. TEsóm fog Jázminra vigyázni, Rolit meg elvisszük.

Kép
szly27
 
 


Mi egyébként mindig garázst építünk!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Szóval Boginak azóta sincs láza, viszont Pettyes Panna lett 8) . Csupa piros kiütés a teste, nyaka, a végtagjai MÉG nem :? . Na sebaj, legalább a háromnapos lázon is túl leszünk (bár igen hamar :evil: ). Szerencsére jó kedvű.
Még alszanak :shock: (mármint Bogi és az apja), én meg itt kókadozok Toncsival. Most Ő olvasgat :lol: , én meg ideszöktem.
Na közben már kirakózik.

Nekünk is kéne ma temetőzni, megyünk mindannyian :? .

Gabuska, Nóri még nincs 5 kiló? Már elkezdted a hozzátáplálást?

Adrien, Bogi is épp hogy 6 kiló.

Szly, szuper, hogy ilyen jól viselte Jázmin a szurikat. Egyszer csak készen lesz a garázs. Egyik barátnőmék is x éve építik a garázst :lol: .
Mi Ford pártiak vagyunk (azaz apa). Eddig csak Fordunk volt. Most focus van, de nagyon kicsi. Ált. ezzel mennek apáék edzőtáborba. Képzelhetitek, ha 5-en ülnek benne + a csomagok :shock: .

Ránk már sajnos nem jó akkor az az úszópelus :wink: , pedig gondoltam, hogy el kéne vinni babaúszásra, mert annyira imád pancsizni (még az sem zavarja, hogy folyton lefejeli a kád szélét :oops: ).

Nekünk sem volt valami híres éjszakánk (ellentétben Jázminnal :D ), Bogika v. 5x felébredt, igaz csak egyszer etettem, többi alkalommal csak a cumiját kellett megkeresnem. Mindig kidobja az ágyból én meg a vaksötétben kotrom elő az ágy alól :roll: . Jó kis éjszakai mulatság.

Joli, jobbulást a férjednek.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Látom mindenki a temetőben van.Sajna mi nem jutottunk el,bár szerencsére még minkét részről élnek a nagyszüleim,de a férjemnek már nem...csak hát a távolság!

Sly!
BMW,és már itt parkol az udvarban :D
Ja,és picit félreértettelek,én azt hittem Roli épít mindig garázst,nem ti! :oops: Vagy Csilla értett félre? :idea:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Roli épít mindig garázst legóból. Jól értetted!

Apa befűtött, de úgy! Felszedett egy zsák szemetet, csutkát, volt benne por is meg minden. Berakta a kályhába. Szétolvadt a zsák, kiömlött a szemét és elzárta a levegőt! Alul felül ömlött a füst, mert nem tudott lángolni, ki kellett nyitni a nagy ajtót is, onnan meg aztán jött a füst, mintha a szoba közepén raktunk volna tüzet. A végén ki kellett az összeset lapátolni, közben füstölt mint állat! Nem tudtam a szobában maradni, mert csípte a szemem, köhögtem. Nagyjából már kiszellőzött.

A gyerekek még alszanak! Remélem mire felkelnek be tudok csukni mindent, mert így már kezd hideg lenni!

Kép
szly27
 
 


Halihó!
Máté betöltötte a kerek három hónapot, augusztusban ilyenkor már a látogatóit fogadta :-)
Adatokat jövő héten mondok, mert itthon nem tudom lemérni a hosszát :-(, de kb 6,7 kg+/-kalimpálás. (analóg mérlegünk van, de majd a dokinéninél!!!)
Ma voltunk babaúszni, ő volt a legifjabb a bandában. A második legkisebb baba is másfél hónappal volt idősebb :oops: Vizicsibe viszont bebizonyította, hogy nem véletlenül szólítjuk néha Zsebihalnak!(és most látszott csak, mekkora egy óriás)
Csilla, ha belefér a dolog, ne hagyjátok ki a babaúszást! Hatalmas buli!

Mi múlt hétvégén végigjártuk a temetőket, most a nagy temetőjáratban inkább itthon maradunk.

Pat, gratula a szép új kocsihoz!
Puszi mindenkinek!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Csilla,
4,9 körül van. De ha azt veszem, hogy 2,9-cel születt és tisztességesen bukik az első naptól kezdve, akkor még ez a súly is tök jó. Gyerekdoki azt mondja, hogy felesleges még a hozzátápi, mert fejlődik annyit, amennyit kell, elég a tejem is, akkor meg minek enne mást. Majd 6 hósan.
Livinél azért kezdtük 4 hónaposan a főzelékezést, mert sajna ő már eleve tépszeres volt akkorra, így nem az anyatej elől vettem el a helyet a főzelékkel a pocijából.

Ne haragudjatok, hogy megint csak ennyi, de hulla vagyok egy hete, a temetés szervezése és a beteg családtagok elveszik az erőmet. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!

megjöttünk a "nyaralásból" :)

pat!
ne haragudj,én nem szoktam nézni,h ki hol lakik :oops: pedíg jó lett volna összefutni.voltunk a fürdőben,de közben egyeztettem a dokinénivel és így természetesen Dorkó nem fürdött.VISZONT iszonyatosan élvezte a meleget és hogy bodyra vetkőzhet.egész nap nevetgélt,sikongatott és hatalmasakat aludt.majd töltök fel képeket,bár nem sokat készítettünk.köszönjük az osztrák fürdő-ajánlatot,majd legközelebb kinézünk,de az az igazság,h üdülési joga van a párom családjának,így a szállásra nem volt gondunk,csak az egyebekre kellett költeni :)

adri!
mi nem "szoktunk"kettesben elmászkálni,egyrészt mert nincs kire hagyni a gyerkőcöt,másrészt én inkább hármasban szeretek kimozdulni,az viszont nagyon sűrűn történik,hisz eléggé örökmozgók vagyunk.szerencsére Dorián mindenben partner,csak a "megszokott" dolgoknak kell egymást követniük :)

bocsi,h nem reagálok mindenkire,de ezek jutottak hirtelen eszembe.
novemberi anyák lapja brendonos kuponon akcióban van a more milk kapszula,ha érdekel vkit.

Kép
berni1
 
 


adri!
ez így hülyén hangzott :oops: nem negatívumként írtam,h ti elmentek kettesben,valahol még irígylem is :lol: a "szoktunk"pedíg a sűrűségre vonatkozott :)

Kép
berni1
 
 


Adri,
egy babának kiegyensúlyozott nyugis anyura van szüksége legjobban és ha ehhez az kell, hogy néha elmnejetek ketteseben akkor igenis el kell menni ha megoldható, Hány olyan sztori van, hogy begolyózik otthon aztán a gyerekeken meg apun vezeti le végül a bezártságot, szoval nyugi és menjetek néha :wink: EGyébként igaz amit Joli irt, több gyerekkel már megszokja az ember, hogy ez van és most már ugy kell néha rávenni megunkat, hogy genis menjünk néha mert jót tesz mindekttőnknek.
Bendinek nem a súlyával van gondom, hanem a nemevéssel és mivel az eslő 3 hónapban nagyon sokat hizott igy természetes hogy minimálisat hizik, de az már nagyon nemoké ha fogy. Főleg, hogy nem csak egszer 1 héten hanem többször :roll:

Csilla,
nagyon szpek a gyerkeid!! Antónia meg....hát lesz gondod vele majd...győzzed majd a hapsikat hesegetni :wink:

sly,
igen, pont a nemhizás miatt 4hósan elkezdtük a hozzátápit, de igy is fogyott. Most kedden lesz a méricske és ha most se hizott akkor ki kell vizsgálni :roll: de reménykedem mert már egyre jobban megy a hozzátápi és szivesen szopizik is.

Mindjárt folyt köv, csak hív a természet :oops:
Vendég
 


JNAhh itt is vagyok :wink:
pénteken volt nálunk egy kis para. BEndi egész délután nagyon nyügi volt, ami rá nem jellemző. A végén már bármit csináltam csak sirt csak sirt.AZ volt a legrosszabb, hogy ezen kivül semmi tünete nem volt, nem volt lázas meg semmi, gőzöm se volt mi baja lehet :? Aztán estefelé hányt 2 szer is. NAgyon megiledtem. Viszont a 2 hányás után teljesen kivirult, megkönnyebbült, de azért kijött a dokinő persze. Ő se talált nálla semmit, vszinű vamelyik kaja bántotta (bár furi mert aznap nem kapott semmi újat) Azóta is jól van, szépen eszik.
:)
Vendég
 


Sziasztok! Itt az éjszakai műszak:-)
Bacilivi, drukkolunk Bendinek, hogy minden rendben legyen!
Berni, jó hogy jöttél, várjuk a fotókat!
Csilla, hogy van a kis pőttyöske?
Gondoljatok ránk, ma megyünk csípőszűrésre...
Pusz, megyek aludni.
R

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Jó reggelt!

Bacilivi! Kérünk képet Bendiről! Nem is láttuk még csak picinek! REmélem hízott is! Ha kivizsgálják, fogadok, hogy refluxot fognak mondani. Valahogy mostanában akinek bármi baja van, mindenkinek azt mondják reflux :?

Kindertojás! Biztos minden rendben lesz a csípőszűrésen. Nálunk nem is csinálnak, csak a háziorvos nézte kézzel, de már ő sem.

Berni! Örülök, hogy jól szórakoztatok és Dorián is jól érezte magát.

Vége szakadt a 4 napos átalszom az éjszakátnak. Most felkelt 3-kor szopizni, mert kevesebb lett a tejcsi. Szaporít megint a drágám. Csak ez mindig így megy. Átalussza valameddig az éjszakát, e miatt kevesebb lesz a tejcsi, aztán felkel mindig szaporítani. Amikor megint elég, megint átalussza. Csak tovább tart szaporítani, mint az átalvós szakasz.

TEgnap az Aldiban nagyon szuper overált vettem 2500 ftért, + Rolinak egy mellényt felsővel 1390-ért! Ha valakit érdekel, nagyon megéri!

Kép
szly27
 
 


Jo reggelt!
Reka igencsak korankelok vagytok :)

Berni! Szuper, hogy jol ereztetek magatokat! Ezert a kis kiruccanasert meg en "irigyellek" titeket :) . Mar hamarosan szemelyesen is talalkoznak a babak!!! (meg persze mi is :) )
Szombaton vegul elmentunk KETTESBEN a varosba es beultunk egy italra. Persze miutan mar Artemiszt lefektettem, es elaludt. Jolesett ujra "nonek" erezni magam, nemcsak kismamanak es haziasszonynak...De persze azert mi is havonta max 1x megyunk, nem minden este!!

Livi! Biztos minden rendben lesz Bendinel. Biztos nem egyenletesen hiznak, hanem ugrasokban, ahogy en is eszrevettem. De persze fogynia nem kell.

Mi holnap megyunk oltasra, meg meresre...Szerintem mar 6kg lesz, en itthon ugy saccolom.

na megyek takaritani :twisted: semmmi kedvem :evil:

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri, megtévesztő a dolog, nem koránkelők, hanem későn fekvők...
ugyanis szopi közben elkókadtam és ekkor neszeltem, hogy a fiam önkiszolgál :-) Apa egyedül van az ágyban, én meg derékfájok a gép meg megy. Most indulunk a csemetével, majd jelentkezem.

13-a de 10 körül jó a tali? (Margitsziget vagy CDfű)

Pusza

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Jelentem, Bogóca már nem Pöttyös Panni. Jól van.

Ma reggelre úgy bekakkantott, hogy csupa lett a pizsije, a lepedője, úgy kellett kimosdatnom, ágyneműt húzni, pedig még hajnalban minden rendben volt.
Mostanában a heti 1x székletet ismét felváltotta a heti sok! Van hogy naponta többször. Nagyon elszoktam tőle.

Gabuska, Bogi is 2,95 kg-val született, szegény Nóri tényleg rengeteget bukhat.

Adrien, mi társaságba szoktunk járni a párommal. Szinte minden hétvégén :oops: , de ilyenkor visszük Bogikát is, aki mindig kézről-kézre jár, utána szundikál kicsit. Szóval mi is tudunk kikapcsolódni. Enélkül már biztos bediliztem volna. De ez a társaság már régóta összejár, így a gyerkőcök is olyan jól összenőnek. Már van egy Boginál is fiatalabb manó. Már ő is volt hétvégén.

Réka, ez jópofa, hogy magától rácuppant a cicire :lol: .
A babaúszás miatt csak az az egy gondom, hogy a későbbi úszástanulásnál okozhat problémát. Van sok úszásoktató ismerősünk és mindegyik ellenzi. De majd még meglátjuk.

Tegnap vasaltam több mint 3 órán keresztül, és NEM fogyott el :evil: .

Na jó, Bogi éhen hal 8) .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Bocsi, de most csak Gabuskának tudok reagálni!
Teljesen így van nálunk is. Az orrán mondjuk nem jön, de sok kijön belőle még a főzelékből és a tejpépből is és ráadásúl alig akar enni. Eddig jól hízott, de ma a dokinál a mérésnél kiderült 2 hete összesen 3 dekát hízott. :cry: :cry:
Most 2 fajta gyógyszert írt fel a gasztrós, kedd óta szedjük. Még nincs változás. 1 nap 3x eszik, nem tudom többször megeteni, mert még ezt is szenvedések árán tudom vele megetetni. Már teljesen kész vagyok. Rajta sem látszik, mert ő is husi, de ő 4550 grammal született. :lol:
Nagyon bízom benne, hogy mihamarabb kinővi és elkezd végre normálisanenni. Egyszerűen nem bírom idegekkel.
Ti kaptatok valamilyen gyógyszert?

Bocsi, de mennem kell!

Kép
Kép
Kép
titanilla78
 
 


Sziasztok!Tisztára kivagyok...elromlott a kislányom!!!! Az eddig éjjel jól alvó lánykából ,éjjel 4-5-ször ébredő csaj let!!!!!
Szerintetek miért?Kevés lenne a tej? Vettem mindenestre homeós bogyót,csak nem tudom a dózist...
Remélem ez a gon,és aztán visszaáll a rend! Látom Sly.ti is valami hasonlóval küzdötök!
Csak jókat nektek is!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patrícia! Azért nálunk nem ennyire sűrű az éjszaka. Egyszer felkelt tegnap, a maira kíváncsi vagyok. Én este odaadom neki a 200 tejcsit üvegből, a ciciket meg kifejem. A kettőből most is csak 100 jött össze, úgyhogy ő tuti nem tudna kiszívni 200-at.
Ha annyiszor szopizik Mircsi éjszaka is, akkor tuti hamarosan helyreáll a tejcsi. Aztán majd nem győzöd fejni! CSak beletelik pár napba, nálunk is így szokott lenni. Egyik hét szuper, másik héten meg felkel egyszer, kb így haladunk mostanában.

Kép
szly27
 
 


Homeóból szedjél 2X5 golyócskát. De lehet 3X5 is, de én 2X5-öt szoktam. Mit vettél? Urticat? Ricinust?

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

A tegnapi éjszakánk is szuper volt, 9-től aludt reggel 8-ig. kezdem azt hinni, hogy ezek a nagy alvások a gyümölcstől vannak. Mióta adom neki minden nap, ilyen sokat alszik. tegnap előtt nem kapott, mert nem értünk rá és fel is kelt 3 kor éjszaka. Persze lehet hogy hülyeség, de most nagyon úgy tűnik.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Egyelőre meg sem kísérlem a visszaolvasását, nem tudom, mennyi időt tudok itt tölteni. Csak szólok, hogy nincs semmi bajunk.Kicsit sok a dolgom, gyorsan telnek a napok. Az egyesületnél nem jó a számítógép, pedig ott szinte mindig akadna időm netezni. Csanád mindig kel éjjel, a tegnap kétszer is, nem tudom, tényleg ennyire nem elég neki a tej napközben, vagy mi lehet az oka.
Ha tudok még jövök.

KépKép
Kép
el..né
 
 


A visszaolvasósból az jött le, hogy elég sokan panaszkodunk velem együtt. Remélem hamarosan mindenkinél javul a helyzet! Én is minden nap azzal fekszem, hogy ma talán csak hajnalban fog kelni.
Jó éjt!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok! Mindenkinek drukkolok az éjszakák miatt! ( mi még mindig legalább egyszer kelünk, de még nagyon kicsi a fiú...Mármint életkorra :-D ) Megvannak az adatok: 6,4 kg és 62 cm. A képet hogyan küldjem?
Pat, az urticát (5ch) a sógornőm 3*3-ként adagolta és úgy is nagyon jó volt. Kicsit egyenletesebb az adagolás.
Joli, remélem hamar megcsinálják a számítógépet, és többet tudsz majd írni!
Más: tejleadósok, ti használtatok már elektromos mellszívót? Mára totál bedurrantak a melleim, fé litert öntök ki azon túl, amit Máté megeszik és nem tudom teljesen leszívni. Jobb mint az aventes kézi fejőgép? (nagyon félek a mellgyulladástól...tudom, gyáva kukac :oops: )Puszi: Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Réka! De jó neked! Szerintem ne öntsd ki! Sokan szívrohamot kapnának, ha megtudnák, hogy fél litereket öntesz ki :shock: TEdd el fagyóba, vagy add le! Jól jön az más anyukának, te meg kapsz érte egy kis pénzt. Elektromos mellszívóval kapcsolatban nem tudok hozzászólni, nekem Avent kézi van és azt szeretem .

A képet nyugodtan rakd ide fel, itt nem vagyunk olyan sokan, hogy elkallódjon.

Akkor a többiektől is kérek 3 hónapos adatokat és képeket! Ok?


Csilla és Titi! A Tieitek azt hiszem megvannak, csak ha másikat akartok, akkor küldjétek!

Megint jól aludtunk, vagyis este 9 óta még most is alszik! TEjcsi viszont kevés van. Jövő héten kéne megjönnie, lehet az kavar be+ az átaludott éjszakák. De se erőm nincs éjszaka felkelni fejni, és nem is merem, mert mi van ha mégis felkel és szopizni akar.

Többiek! Merre jártok? Lassan én töltöm meg ezt az oldalt!

Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Jo reggelt MIndenkinek!
Ugy latom ma en vagyok az elso :)
Nekunk jo a nov. 13. csut delelott 10 korul.
En mar le sem merem irni, hogy Artemisz meg mindig atalussza az ejszakakat, este 8tol reggel 7ig...Ahogy titeket olvaslak egyre jobban felek, hogy ez nalunk is el fog romlani?

Tegnap voltunk oltason, meg mericskelesen. 5910 gramm, 63 cm. 470 grammot hizott 1honap alatt, szoval pont idealis. A szurinal felsirt, de utana rogton megnyugodott. Olyan jo volt tegnap. Kettesben mentunk! A kocsiban jatszott, majd elaludt. Aztan a hordozokendoben vittem. Varni kellett egy csomot, addig elmentunk kavezni, es ugy elvezte, nezte az embereket, a nagy varosi forgatagot, nem ehhez van szokva :) es teljesen lenyugozte :)
Szoval mi meg varunk a hozzataplalassal amig 6 honapos nem lesz. Tejcsi van, Artemisz elegedett.
1 het mulva utazunk!!! na erre a kalandra meg kivancsi leszek!!

Kepet majd teszek fel hamarosan.

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


megsem en voltam az elso:) kozben te is bejottel szly!
edesek vagytok!!
A mi adataink 4es fel honaposak...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Tudnál előkeresni 3 hónaposat? Olyan kéne! Elég kbra is, ha nincs pontos. Nem tudom ott ilyen időközönként kell tanácsadáson méretni a babákat.

Kép
szly27
 
 


Igen, 3 honaposan 5100 gramm 59cm volt. a kep is 3 honapos legyen?

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Szly, csak azért öntöm ki a tejecskét, mert a leadós vizsgálatok zajlanak, a fagyasztó tele van (kb a harmadát kitöltik a tejeszacsik), a környéken meg nem kellett senkinek :oops:
De ha valaki igényt tart rá, csak el kell jönni érte, akkor megtartom! :-D
Adri, te jeleztél vissza elsőnek! Akkor ketten (négyen) tuti leszünk! :-)
Nyüszi van, megyek!
Pusz: r

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Adri! Igen, de nem muszáj napra pontosan, úgysem lehet, csak kb.

Réka! Értem!

Kép
szly27
 
 


Kép

Ime a 3 honapos akt foto :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


KinderToji,
Nekem Avnet elektromosom van, szerintem hatékonyságban ugyanaz, viszont kényelemben...áhhh NAgyon jóóó. Énis az eslő 3 hónapban minden kajálás után használtam és jól lehett közben tévézni meg telefonálgatni és még gröcsöt se kapott a kezem :lol: :wink: Mostmár sajna nincs mit lefejjek, de szerettem nagyon. Volt medela elektromos is, az bazi hangos.
Jajj én is majdnem szivrohamot kaptam a tejkiöntéstől. Irj be pár fórumra, hogy van felesleged, bizti lesz akinek kell. Dalminak is volt tejetója, literszámre kaptuk a fagyitejet :wink:

Adri,
nagyon szép Ártemisz!! És igazi görög vonásai vannak!! Cukii!!

Sly,
iimádom a tesós képeket!! NAgyon ariik!!!!

BEndi most 6 nap alatt 30gr-ot hizott... :roll: De legalább nem fogyott és ez a lényeg. Meg elkezdtük a sinlacot, az ilyen tápláló pép. Bizti meglesz a hatása :) Ja és ma este 8-reggel8ig aludt. Naagyon fini volt. (amúgy 6-7 közt kel)
Keresek képet is mindjárt :wink:
Vendég
 


Kép Kép Kép
Vendég
 


Nahh és még 1..vagyis 2 kép...aztán eldugultam egy darabig :lol:

Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Jó nézegetni a kis és nagy babákat :) Nekem most sincs időm képet keresni, de majd egyszer...
Csak azért ugrottam be, hogy a tali időpontja nekem jó, igaz túl korán van, általában 10-ig alszik Csanád, de majd legfeljebb fog aludni a babakocsiban.
Ma 11-kor kelt fel, persze addig már három kajáláson túl voltunk.

KépKép
Kép
el..né
 
 


KINDERTOJI!
Hol laktok???Lehet tudnék valakit akinek kéne a fagyitejcid!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?