Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Linda:
BRUTÁL :lol: .Marvin is mindent mond már,2-3 szavas mondatokat képez.Nálunk a Béna szó a menő.Tanácsadásra mentünk már az ajtóban kiabálta a dokinak "Béna néni".
Köszi a dicséretet.Szerintem kiütés lehetett a cumitól.Lányom szája a ketchuptól pattog ki ha nem törli le kb 2-3 percen belül.Amúgy meg nem allergiás rá.

True:
Marvin is csak a kakaót issza üvegből de azt meddig nem tudom.Simán inna pohárból is de ez amolyan szertartás féle.

Melodia:
Pistike szülinapi képei?? :wink: Nem vagytok egyáltalán lemaradva beszéd ügyileg.Eddig nem volt mondani valója. :D Viccet félretéve,Pistike lesz az a fajta gyerek aki egyszer csak megszólal de akkor már folyékonyan mond mindent.Most csak raktározza a tudományt.
Ezt a kókusz szurit mi is megkapjuk.Nov. 11.-én megyünk.

Hettie:
Képeket küld csak nyugodtan.

Szép napot mindenkinek.
Vendég
 


Melodia:
Szépek a gyerekeid nagyon.Pici apu sokat nött..Fati kész kis hölgy lett.
Vendég
 


Sziasztok,

na, megint nem írtok?

Melódia, utólag boldog szülinapot, nagyon sokat nyúlt Pistike.

Tina, a ti képeitek is nagyon jók.

Igazából azért léptem be, hogy Jubinak jobbulást kívánjak, amit eddig elfelejtettem megtenni. Remélem, már jobban vagy. Nem is tudom, mit csinálnék, ha így leverne egy betegség. Elég rossz beteg vagyok...

Holnap jön mama két napra, aztán nem tudom, mit csinálunk, de egész szünetben itthon lesz apa is szabin, persze neki mindig van mit csinálni, próba, paintball, zajlik az élet. Ja, lehet, hogy a gyerekek mennek sógornőmékhez "nyaralni", mivel nyáron kimaradt.

Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

 
 

Sziasztok!

Megkapta Manó ma a Prevenárt. Nem volt egyszerű. Ugyebár őt elég sokat szurkálták az utóbbi fél évben, így már itthon is sírt, és nem akart jönni a dokinénihez. :( Ott aztán szerencsére lekötötte magát a sok játékkal, pedig több mint fél órát vártunk. Aztán mikor felültettem a vizsgálóasztalra és levettem a harisnyáját már kezdett kapaszkodni belém, és könnyes volt a szeme. A szurit nagyon gyorsan adta be a dokinéni, igazi profi ebben (is), de Manó így is nagyon sírt. :cry: Szerencsére nem sokáig, de annyira sajnáltam szegényt. Remélem mostanában nem lesz semmi szurkálás.

Linda! Manónak is volt olyan csúnya piros, kiütéses az alsó ajka alatt, és nekünk is azt mondták, hogy a cumitól van, pedig neki is csak alvásnál van cumi. Szóval simán lehetett Laurának is a cumitól.

Rizi! Igazából nem vettem észre, hogy feltűnt volna Kokónak a felhajtás Manó körül.

Tina! Látom nálatok is favorit a Thomas és barátai. :) Nagyon édes Marvin, és ez a haj… fantasztikus. :D :wink:

Jubi! Jobbulást neked! Remélem semmi komoly.

Melódia! Pistikének utólag nagyon boldog szülinapot!

Manó is szokott ilyen meglepő dolgokat mondai. Neki most szokása, hogy, ha valamire mond valamit, ami nem helyes és én kijavítom, akkor mondja, hogy „Jaaaa”. Tudjátok, olyan érdekesen, mikor a szó végén felvisszük a hangsúly, mint mikor csodálkozunk. Érthetően: Nem tudja megkülönböztetni a libát a kacsától. Illetve keveri őket. Tegnap látott az egyik újságban képet egy libáról és mondta, hogy „Kacsa, háp-háp”. Erre én mondom neki, hogy az nem kacsa, hanem liba. Erre ő: „jaaaa”. A másik meg az „Aha”, az igen helyett. Pedig senkinek sem szava járása a családban, nem tudom honnan vette. Egyébként napról-napra fejlődik a beszéde. Már ő is 2-3 szavas mondatokban beszél, pedig alig egy hete még csak szavakkal fejezte ki magát. És egyre többször előfordul, hogy ha én köszönök valakinek, akkor ő is köszön. Ennek nagyon örülök, hátha így marad ez később is.

És a lényeg. Kb. egy hete minden alkalommal szól, mikor kaki van a pelusban, sőt tegnap olyankor is szólt, mikor pisi volt. Asszem lassan elő lehet újra venni a bincit. :D

Na megyek, elteszem magam holnapra.

Jó éjt mindenkinek.

Anita

goodfairy
 
 


Melódia!
Szülinapos képeken nagyon szépek vagytok! A gyerekek óriásit nőttek, gondolom Fati sokat nyúlt az utóbbi időben. A képeken nagyon nyurgának tűnik. Olyan igazi kiskamaszos :D

True, Anita!

Köszönöm, most már jobban vagyok. Múlt hét hétfőn lázasodtam be először - és kezdtem köhögni -, de nem vettem komolyan, mert én nem szoktam beteg lenni. Szerintem évek telnek el úgy, hogy nem szedek antibiotikumot. Most tudtam, hogy a gyerekektől kaptam el, de ők már túl voltak rajta. Nekik is makacs köhögéssel járt, de ők nem lázasodtak be, csak Beninek volt két nap pici hőemelkedése. Elég magas lázam volt (38, 5 körül) ezért kedden elkezdtem szedni az otthon lévő sumetrolimot és sinecodot a köhögésre. Csak nem javult a helyzet - de egy picit sem -, és már annyira köhögtem, hogy éjszakánként aludni sem tudtam (néha hányásba torkollott - bocsi), plusz folyamatosan magas lázam volt. Enni persze ilyen állapotban nem tudtam, és csütörtök estére már úgy legyengültem, hogy az ájulás kerülgetett. Ekkor elvitt a Párom az ügyeletre, ahol a "vizsgálat" után közölték, hogy szedjem tovább az eddigi gyógyszereket, csak a sumetrolimot emelték duplájára. Ezután sem javult a helyzet, ezért hétfőn reggel végre elmentem a körzeti dokimhoz. Ő most új itt, de nagyon jó benyomást tett rám. Először is nem tolt le azért, hogy ilyen sokáig vártam, hogy felkeressem. Vett vért, vizeletet nézett és felírt egy jóval erősebb antibogyót, plusz nappalra nyákoldót, éjszakára meg dupla adag köhögéscsillapítót. Elmondta, hogy még 3-4 nap lázra számíthatok, a köhögés pedig még két hétig is eltarthat, mert lassan tisztul a tüdő. És persze el kell mennem tüdőszűrésre is - 10 éve nem voltam :oops: Tegnap óta láztalan vagyok, de még mindig gyengének érzem magam, gyakran "kiver a víz", a köhögés pedig főleg éjszaka még megmaradt.
Ráadásul holnap lagziba vagyunk hivatalosak, és a Párom nagyon szeretne elmenni, hiszen olyan rokonai lesznek ott, akikkel egy évtizede nem találkozott. Szóval most jól összeszedem magam, és megyünk mulatni :D Én inkább üldögélni és beszélgetni fogok...
A gyerekek jól vannak, Jazi most éppen alszik, a fiúk meg Apával pókereznek. Én meg dolgozatírás helyett kisregényt pötyögök nektek :oops:

megyek is....sziasztok!!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Na mi van veletek?

Jubi, meggyógyultál?

Riz, nincs még babuci?

Santos te hol a pokolba vagy???? :lol: :lol:

És a többiek, Linda?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Jó régen nem voltam. Most már talán jobban vagyok, bár esténként szokott kedves kis hányinger gyötörni. Számomra szokatlan, mert Dórinál semmi tünetem nem volt. Persze ez sem olyan vészes, de akkor se legyen. Éjjel iszonyatosan fájt a gyomrom. Ilyen problémám sem volt Dórival. Dórikám hála megszokta a bölcsit, reggel gyorsan ad egy puszit, és már szalad is be a terembe. Szeretem az olyan reggeleket, amikor bemegyünk és egyből valami aranyos foglalkozás van. Tegnap éppen bementünk és mondta a gondozónéni Dórinak, h gyorsan húzzál egy csini szoknyát( ), és táncoljál a többiekkel. Dórinak persze ez tökre tetszett. Ezzel a bölcsi részével nincs is semmi bajom, csak az esti elalvás ne lenne olyan nehéz. 21-21:30 mire elalszik. Kész vagyok ettől. Addig gyakorlatilag nem tudok semmit sem csinálni. Ott kell feküdnöm mellette. A másik, h éjjel állandóan kimászik a kiságyból( kivan az első két léc szedve), és ott fekszik az ágy mellett. Már tettem oda takarót, lassan az egész szobája paplanból fog állni, de mikor éjjel felkelek és megnézem, hol fekszik? A csupasz parkettán ahol nincs paplan. Szóval nem nagyon alszom nyugodtan. Most levettem róla a hálózsákot éjjelre, hátha ez okozhatja. Ugyan nem mászott ki, mert apja bent aludt éjjel, kiváncsi volt, h milyen akkor amikor felkel, és miért mászik ki az ágyból. Mindenesetre érdekes dolog. Engem is nagyon foglalkoztat, h vajon mennyit fogunk fizetni a kocsira, mert svájci alapú. Állítólag azt mondták, akár 25%-al is megnőhet a törlesztőrészlet. Nem nagyon szeretnék +25.000-el többet fizetni.

True!

Valóban a 4 órás bejelentett után fogják számolni a tgyást, gyedet. Akkor most -20.000 körül fogok kevesebbet kapni. A doki ára valóban borsós, de mi a frászt tehetek? Nagyon nem akarok senki máshoz menni. Amúgy kötelező volt minden dokinak magánrendelést csinálnia. Most a dokim azon van, h a klinikán is tudjon fogadni. Kérdeztem a szülést, h mennyi lesz, arra azt mondta, h amennyit gondolok. Legalább nem lett fix áras. Bizony olyan szülés árakról hallottam, h csak elvoltam hűlve tőle. 100.000.-200.000 Ft amiről eddig hallottam. Hol élnek ezek? Hol lehet ilyen tortalapot venni? Tök jó. Amúgy megérdemeled azt hiszem, h most egy picit egymagadban legyél otthon, vagy nem???? Még hordja Levi a nyakláncot? Én nagy mega fan vagyok, bár ez már nem a régi, mint a mega 1,2 volt. Ez már nekem túl sok. Ez a Tamara nagyon idegesítő számomra. A kis Lüszi meg szerintem nagyon pici még oda. Neked van valaki kedvenced?

Riz!

Hogy vagy? Remélem mire ezt elolvasod, addigra BOLDOG 2 GYERMEKES ANYUKA LETTÉL!!!!!!!!! Ezt a gyömbérteát kipróbálom, mert ez a hányinger igen kellemetlen. Hol készültek a tavas képek?

Santos!
Mindig elhűlve olvasom amikor azt írod, h Réka annyira felhergeli magát, h hány után. Te is ilyen voltál babakorodban? Dóri nem mesél semmit, ami történik a bölcsiben. Vele még nem lehet úgy beszélgetni. Szokott énekelni amit hall bent és ennyi…..(mókuska, csigabiga, süss fel nap)Imádom amikor énekel, se eleje se vége…..

Jubi!

Édes lehetett Jazi amikor azt mondta, h büdi. Dórikám is szépen beszél, bár persze még hagy kivetnivalót, de akkor is olyan jó már. Tegnap mondtam neki, h anya hasában kistesó van, erre ő: picibaba. Mi aloésok vagyunk, úgyhogy nem használunk béres cseppet. Nem tudok róla rosszat, se jót mondani. Jobbulást, elég brutál azért. Vigyázz magadra.

Linda!
Vajon mikor találkozunk? Sajnos most nem megyünk telelni, mert nincsen kedvünk. Laukádnak mennyi foga van? Hajacskája szépen nő? Mit csináltok a hosszú hétvégén? Milyen volt a buli? És a színház? Lauka nagyon ügyi, h leszokott a cumiról. És minden gond nélkül átalussza az éjszakát?

Anita!

Azt de jó torta! Csináltatotott ugye? Valóban nagyon hasonlítanak egymásra. Elvannak egymással? Vagy még egymás mellett játszanak? Mert Kitti és Dóri még mindig egymás mellett játszik, viszont a bölcsiben nem is foglalkoznak egymással. Tök érdekes, pedig ½ éves koruk óta összejárunk.

Tina!

Beszél már a te gyönyörű 2 évesed? Látom, h írtad, h lebénanénizte a dokinőt. Laza nagyon. Érdekes, h Dóri szája is piri lesz ha majonézt, vagy ketchupot eszik. De utána 5 perc és elmúlik.

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Véletlenül rányomtam , és el sem köszöntem.


MINDEN 2 ÉVET MOST BETÖLTÖTT BABÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! DÓRI&TIMI


Most mentem:
Timi

Teszek fel és is képeket.

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok!!!!

Jubi, azért ez durva. Szegénykém :o Jobbulást, és a lagzihoz, tanuláshoz is kitartást!!!!!!
Törlesztőrészlet így már smakkol. Már csak az szokta birizgálni a fantáziámat, hogy annyi pénzből mit lehet venni, és hol.... és az kacsalábon forog, vagy egy kisfalu.... :D :lol: :D :lol: de ez csak az én rácsodálkozásom :D

Mi jól vagyunk, nem sok említésre méltó történik mostanság :D Vagyis mire ideülök hulla leszek a leíráshoz, főleg, hogy nem tudok gyorsírni... :o
Veronika egy tündér, de napok óta kissárkány is egyben. A fogától megint dacos-hisztis lett. De jól kezeljük :D Sokat karattyol, a rendes érthető kifejezéseket pár napja még több halandzsával vegyíti. Ő is szeret verseket mondani, és nem csak a ritmusukról lehet felismerni. Bár néha a rímek segítenek csak :lol: :lol: Meg énekelni is szeret, meg táncolni (youtube)... De hát pont olyan mint a ti csemetéitek... Ugyanazokat a dolgokat csinálja :lol: :lol: :D :D :D

Hát én már más ügy lettem. Napközben nagyon jól vagyok, de szerda este-éjszaka végig azt álmodtam, hogy megyünk szülni, mert végig fájdogált a hasam, mint egy gyenge menszesz-fájás. Rendesen nem ébredtem meg rá, csak mindig éreztem, hogy fáj, még reggel is. És tegnap, azaz csütörtök este is míg tv-t néztem fekve majd három óra is fájdogálásokkal telt.
Szóval így vagyok, mindig este pihi közben érzek fájást :D, így a csütörtöki kiírásból meglátjuk mi lesz. Lehet még ma megyünk :D :lol: :lol:
Amúgy jól vagyok, csak gondolom tágulok vagy mi :D Előző terhességnél nem szólt senki, hogy 36. héttől már nem kellene B vitamint szedni.... ezt most időben elhagytam, gondolom azért is érzem ezt most jobban... vagy mindegy. Aminek el kell jönnie, az úgyis eljön. Izgulok, néhol félek (én a szüléstől félek legjobban talán egész életemből), de inkább várom, hogy mindketten egészségesen túl legyünk ezen az "utazáson".

True: köszi az érdeklődést. Úgy terveztem, hogy apa majd ír nektek fórumra, hogy mizu. Amúgy pedig neked és santosnak (robin hood alias péksüti-mama :lol: ) küldök smst akció előtt alatt után, ahogy lehet :D

Melódia: szép a konyhád, szép a családod, és te magad is jól nézel ki!!! :) Hi-hi, jó kis ünnepség lehetett :)

Tina: te fiad is helyes kislegény!

Ma ennyi volnék, mert...mert... pocakos mámiknak nem is kell magyarázni :D :lol: :twisted:

Ja, ma frankfurti levest főztem, grízes tésztával!

Szép estét! zi

KépKép
rizibizi
 
 


Olvasnivaló, esti mese gyanánt :D

Volt egyszer egy férfi, aki nagyon belefáradt mindennapi
munkába. Ő mindennap dolgozni járt, a felesége meg csak otthon ült. Szerette volna, ha a felesége is megtudná, mi mindenen megy keresztül nap, mint nap, ezért egy este így imádkozott: "Mindenható atyám! Mindennap dolgozni járok, és naponta 8 órát robotolok, miközben a feleségem csak itthon ül. Szeretném,
ha ő is megtudná, mi mindenen megyek keresztül, ezért kérlek uram, add, hogy egy napra testet cserélhessünk. Amen."
És Isten az ő végtelen bölcsességében meghallgatta a férfi a kérését. És a férfi másnap reggel már női testben ébredt. Felkelt, reggelit készített a párjának, felébresztette a gyerekeket, kikészítette az aznapi ruhájukat, reggelit adott nekik, becsomagolta
a tízóraijukat, elvitte őket az iskolába, hazament, összeszedte a vegytisztítóba való holmikat, és elvitte, megállt a banknál is, pénzt vett fel, elment bevásárolni, kifizette a számlákat, és rendezte a csekk-könyvet is. Kicserélte a macska almot, és megfürdette a kutyát. Ekkor már délután egy óra volt, és igyekeznie kellett, hogy be tudjon ágyazni, hogy rendet rakjon, porszívózzon, és még a konyhát is felseperje és felmossa. És már rohanhatott az iskolába a
gyerekek elé, akik hazafelé még vitatkoztak is vele egy sort.
Kitett egy kis sütit meg tejet, és rávette a gyerekeket, hogy írják meg a leckéjüket és tanuljanak. Ezután felállította a vasalódeszkát, és tévét nézett, miközben vasalta a ruhákat. Fél ötkor nekiállt krumplit pucolni, és zöldséget mosni, hogy egy kis salátát készítsen.
Kisütötte a húst, és egy kis zöldbabot is párolt mellé vacsorára. Vacsora után kitakarította a konyhát, beindította a mosogatógépet, majd elrakta a tiszta edényeket, megfürdette a gyerekeket, és
ágyba dugta őket. 9-re már nagyon fáradt volt, és bár a napi munkával még nem végzett, úgy döntött, ő is bebújik az ágyba, ahol még elvárták tőle, hogy szeretkezzen, és ő ezt panasz nélkül meg is tette.
Másnap reggel, amikor elébredt, azonnal letérdelt az ágya mellé, és így imádkozott: "Mennyei Atyám! em tudom, mire számítottam. Belátom, hiba volt, hogy irigykedtem a feleségemre, ert képes egész nap otthon lenni. Kérlek Uram, nagyon kérlek, csináljuk vissza cserét!"
És Isten az o végtelen bölcsességével ezt felelte: "Fiam, látom,
tanultál a leckéből, és ezért boldogan cserélem vissza a dolgokat abba a formába, miben eredetileg is voltak. Csak kilenc hónapot várnod kell még.
Tegnap este teherbe estél."

Hajrá, fiúk! Lehet cserélni!

-------------








Timi: elkerültelek írás közben :lol: A víz a mi folyónk. Lindának már írtam. Baja vízi város. Dunából jön, és hol kisebb, hol nagyobb. A strand itt van nem messze tőlünk. Légvonalban pont szemben a lépcsőházunkkal. Rá való kilátás...

KépKép
rizibizi
 
 


helló

Megvagyok,csak ezerrel koszorúzunk,mindenhol,itthon,a virágboltban,éjjel,nappal,szóval egyfolytában,most ebéd idő van,s gyorsan gondoltam rátok is ,hogy mi lehet veletek:wink:

Launak még mindig csak 11 foga van,s szépen cumi nélkül is úgy alszik mint egy kis anygyal. :lol:

Rizi,nagyon drukkolok hogy könnyű és gyors szülés legyen,s minnél előbb hazajöhessetek a kórházból :wink:

most rohanok tovább,bocsi majd jelentkezem még.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na sziasztok,

tök jó Riz, hogy írtál, s hírt adtál magatokról. Jósló fájások, jó az, tágulsz közben :) Én Hannával így tágultam ki 5 ujjnyira, úgyhogy szorítok! Nagyon jó, hogy gondolsz ránk, és jön sms! várom nagyon. Történeted nagyon jó. Én már gondoltam is rá, hogy kipróbálom ezt a csereberét, mert nálunk is egyre többször hangzik el a MIT CSINÁLTÁL MA EGÉSZ NAP? De nem merném, mert félek, utána hatványozottan kellene mindent megcsinálnom. Egyébként tegnap jártunk Baján átutazóban Szeged felé, gondoltam is Rád!

Nem olyan nagy pénz az a harmincvalahánymillió, hiszen egy szép ház kerül annyiba, nekem inkább az üt szeget a fejembe, hogy mennyit keres az, aki ennyi hitelt felvesz?? Szerintem ez mindenképp a továbbnyújtózkodikmintameddigatakarójaér kategóriába tartozik, na de ez igazán nem rám tartozik.

Linda, te nem is tudod milyen az igazi anyaság, Laura egy álomgyerek :wink:

Timi: eddig nem sokat voltam egyedül itthon, mert Levinek is elkezdett folyni az orra, nem volt vészes, de mivel Hanna meg köhögött, így nem vittem egyiket sem. Ezért szerencsés mondjuk, hogy itthon vagyok. Csak most sok lesz ez a 2 hét kihagyás, mert most meg szünet van, nem tudom, hogy fog tetszeni Levinek a bölcsi legközelebb... :roll:

A tortát én sütöttem, csak a tetején az ostyalapot vettem cukrászdában.
Hordja még Levi a láncot, de a bölcsibe nem adhatom rá, szólt a doktornő, hogy nem lehet. Mikor levettem róla, követelte, hogy adjam vissza.

Megát én se nézem olyan intenzíven, mint a régieket, igazán kedvencem nincs, szerintem mind jól énekel, de nem különösebben egyéniségek. Ezektől a buzis srácoktól én kicsit ki vagyok borulva. Múltkor olvastam egy jó szöveget arról, aki kiesett, hogy bizti azért olyan feminim, mert nem volt apja, aki jól felpofozza, mikor 100-adszor nézte meg a több mint testőrt hihi :lol: Azt se tudom, ki esett ki most, úgyhogy gyorsan meg is nézem :wink:
sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Riz!
Tetszett a történet csattanója :D Nagyon várom a híreket, könnyű, gyors, porblémamentes szülést kívánok neked!!
A szerepcsere nálunk most napokig működött a betegségem miatt, de nem ejtettem a Páromat teherbe, mert mozdulni sem bírtam :D :wink:

True!
Igen, az tényleg rengeteg hitel, de ők elég speciális helyzetben vannak, és csak átmenetileg kell ekkora hitelt fizetniük. Mihelyst eladják a régi házukat, vissza tudják egy jó részét fizetni. Csak hát várni már nem lehetett, mert több okból is Debrecenbe kellett költözniük. Nem mindig olyan fehér-fekete az élet...

Mega: a gyerekeim nagyon szeretik, az első kettőt még én is izgatottan néztem, ezek már nem kötnek le annyira. Kicsit már lerágott csont. A feminim fiúk nekem sem jönnek be, én már a rózsaszín pólótól és a kiszedett szemöldöktől is viszolygok. Ebben én nagyon maradi vagyok, de hála Istennek a Párom is, akivel hajnali négyig mulattunk a lagziban. Olyan jó volt!!! El is határoztuk, hogy gyakrabban fogunk szórakozni járni, már csak valami jó helyet kellene találni, ahol a magunkfajta "öregek" is jól érezetik magukat.

Mennem kell, felkelt Jaz, sziasztok!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló Csajok!

Megvan Robin Hood péksütiszülőSantos,előkerült..., anyukáméknál voltunk a 4 napban (busszal :lol: :wink: ) nagyon soknak éreztem az egészet,ma pakolok ismét,holnap megyünk újfent tejterhelésre,ma begyűjtöttem a kakit,remélem nem kell egy fél napig aszalni a tátyómban megint...akkor tuti találnak valamit benne...szorítsatok jó????
Gyerek beszél,de keveri a betűket,ezért szétröhögöm magam,majd írok miket...
Most nem futja többre az időből,bocsánat,majd írok személyeset ha megjöttünk a Heim Pálból,jók a képek a gyerkőcök nőttek, csak ZI -nek írnám : HAJRÁÁÁ VISSZASZÁMLÁLÁÁÁÁS

puszi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Most csak egy kis dicsekvés erejéig tudok jönni, mert anyuméknál vagyunk.

Kokó jár! :lol:

Múlt hét közepe táján vettem észre, hogy kapaszkodás nélkül áll elég sokáig, és szombaton elindult a kanapé és a fotel között. :) Kb. 3-4 lépést tesz meg kapaszkodás nélkül. Teljesen le vagyok döbbenve, hisz még alig múlt 11 hónapos. :shock:

Majd megpróbálom lefényképezni, és felteszem.

Megyek is, mert megjöttek a sétából.

Üdv

Anita

goodfairy
 
 


Helló

Gyorsan visszaolvastam,de nem tudok sokáig maradni most sem...

Anita,ügyes ez a kislegényke :lol: képzeld az én barinőm kislánya 5 és fél hónapos,de mászik,s minap fel is ült magától :roll: :lol:

Ildi,de "igazi" anyuka vagyok :lol: Bár ma fagyasztott derelye volt ebédre,(most csak ilyen gyors kajákra van ídőm)a Pennyben csak 200 ft egész héten,és tök fini :wink:

Én még mindig Lost,Haus ,Szül.feleségek,Halottnak a csók, rajongó vagyok :shock: :lol: :wink:

Rizi,na??

Santos,nagyon de nyagyon drukkolok,remélem minden oké lesz már végre valahára,nem jön közbe semmi, s a terhelést is kitünően viseli a kis csajszi :wink:
Laura is beszél össze- vissza,de még mindig csak egy szót mond,ritkán kettőt egymás után.De nagyon vicces mikor a makinak(majom)azt miondja hogy kaki :shock: a lekvárnak meg azt hogy :fefá,a motornak meg azt hogy popoá :roll: :lol: :lol: kis aranyköpéseit már feljegyeztem,tök jó lesz majd visszaolvasni 100 év múlva...

Timi,hogy vagy?

Bettus és ti?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Linda!

Köszönöm jól vagyok hála :lol: Most jelen pillanatban nagyon jól elvan a pici drágám. Olyan, mint Dórinál volt, nem érzek semmit. Mondjuk esténként jönnek a hányingerek, de nem vészes. Most szerdán voltam dokinál, és 2 cm. Nagyon komoly. Dóri nagyon szépen elkezdett beszélni, bár van még bőven halandzsa is, de zömével tiszta szép mondatokat mond. Én is írom, h mikor miket mond, mert olyan muris lesz majd később elővenni és elolvasni. A mai napi édes mondata az volt, h levette a pelust és elment a wc-re pisilni. Valóban bele is pisilt, és mondtam neki: De ügyes vagy, érezted, h jön a pisi? Erre ő: Kiszámoltam! Azt hittem dobok egy hátast. Megzabálom. Este meg fekszünk az ágyban, és azt mondja: Anya! Bántott valaki! Kész vagyok tőle, mert annyira szépen mondja már ezeket. Amitől végem van az az amikor énekli a mondókákat. Cini-cini muzsika, táncol a kis zsuzsika, jobbra dől.......anya!!!!! mégegyszer?????????Imádom!!!!!!!! Született felit én is nézem, és nagyon szeretem.


Anita!

Nagyon ügyes Kokó! Dóri pont az 1 éves szülinapja előtt kb 1-2 héttel kezdett járni. Nagyon erős baba. Manó mikor kezdett el járni?

Riz!

Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Könnyű és fájdalommentes szülést kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!


most pár kép következik:

[KÉP]
Szerintem az összes csat a hajában van:-)
[KÉP]
Ici-pici torta anyától-apától
[KÉP]
A kedvenc gyurmás játék
[KÉP]
Ez is szülinapi meglepi!
[KÉP]
Szülinapi virág

[KÉP]
Az új "edző" cipőm!


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok,
be akartam köszönni tegnap este, de tv-nézés-olvasás közben elaludtam.... Egyszer apa szólt, hogy megyek-e a géphez, de mondtam félálomban, hogy alszom... :D

Jól vagyok, szülésnek semmi jele. Azóta (múlt hét szerda-csüt estéje) semmi fájás.... Tegnap voltam NST-n, részemről semmit nem mutat (pont mint Veronikával, 10% körül). Legközelebb csütörtök reggel kell mennem :P :lol:

Mindenkinek, de mindenkinek!!!! nagyon köszönöm, hogy gondoltok rám/ránk, és szorítotok! :wink: :)

Kérdés: Valaki tagja egészségpénztárnak? És, hogyan használja fel?
Nekem a munkáltató két éve fizet rá havonta, így összejött egy szebb kis összeg, és fel szeretném használni, minél hasznosabban.... De még járatlan vagyok ez ügyben...
Persze a neten szétnéztem.... az oldalukon... de azért kíváncsi lennék valami emberszagú tapasztalatra is. Előre is köszi

Más: tegnap gyerek belázasodott, csak úgy. Délutáni alvásból (bár reggel is meleg volt a buksija... de mire oda jutottam, nem volt semmi igazi). Kapott panadolt, aztán jobban lett. De kicsit nyűgös volt az első órában, ahogy ez normális 38 felett...
Okát nem találtam. Tök fura. Most vagy a foga, ami azt hittem pár napja, hogy már nem fáj, vagy meghűlt kint levegőzés közben (hihetetlen, miért van a boltokban, bankokban, postákon olyan meleg, hogy szakad rólad a víz, aztán kimész a normál-hideg levegőre :o ). Bár se nem köhög, se az orra nem folyik... :o Tapasztaltak: ilyen van? csak úgy?

Óraátállítás nektek könnyen megy? Én mióta csemetém van, és beálltunk egy viszonylag stabil napirendre, nagyon zavar, és megkavar teljesen. Nem is őt, hanem engem. Bár napokon belül más napirendek lesznek itt :lol: :lol: remélem a legjobbakat :lol: :lol:

Jubi és akit érdekel. Nekem van Kicsi vagyok én... keresztény gyerekdalok, mint a meseovi, hasonló stílus.... szólj ha érdekel a téma....

Lelépek, mert gyerek is már itt püffölné a klaviatúrát anyuka után, meg a lakás is csak rám vár :lol: :lol: :lol:

Képek nagyon klasszak. Timi, úgy örülök nektek ;) :) ez olyan csodás =a pocaklakó

pussz zi

KépKép
rizibizi
 
 


Timi!
Dóri már olyan ovisnak néz ki. A katicás nyaklánc nagyon klassz, Jazi is nagy katica rajongó. Az a pici csokor nagyon cuki, de szerintem Linda tudja igazán értékelni.

Anita!
Ügyes nagy fiad van! Az én fiaim is egy éves koruk körül kezdtek járni, bezzeg Jazi 15 hónapos koráig várt.

Riz!
A Párom tagja a Dimenzió egészségpénztárnak, ha priviben megírod, hogy konkrétan mire vagy kíváncsi, szívesen válaszolok. Nálunk is volt egyszer egy ilyen váratlan láz, utána egy hétig semmi, majd betegség. Ez azért érdekes, mert előtte Daninak ugyanígy volt. Remélem nálatok nem lesz semmi!! Az óraátállítást mi átmulattuk a lagziban, egyébként nem igazán viselt meg bennünket. Tavaly még megkavarta Jazit, idén már nem. Engem érdekelnének a dalok! Te ismered a Csemetéket? Mert nekem meg az van egy csomó, és a gyerkőcök nagyon szeretik. Ha szeretnéd, szólj!

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi: ha megírod itt vagy priviben emailcímed, akkor folyt.köv. a dalokat. Csemetéket ismerem, de köszi! :)
Remélem kis Veronikám nem lesz beteg :oops: ez most nagyon-nagyon nem hiányozna :oops: :roll:
- na megyek folytatom a porszívózást :lol: -

KépKép
rizibizi
 
 


Riz: gyerekmeghozó porszívózás?? :lol: :lol: Nagyon meghatódtam, hogy én is azok között vagyok, akivel ezt a fontos pillanatot az elsők között szeretnéd megosztani. Ezért amíg nem jön sms, addig tudom, hogy nincs semmi :wink:

Láz lehet húgyúti fertőzéstől, aminek nem nagyon van tünete. Marcinál egyszer volt ilyen. Óraátállítás Kiskunfélegyházán ért bennünket, és nagyon jól jött +1 óra, mert rohannunk kellett. Így nem is viselt meg minket.

Egészségpénztár: hát nekünk senki nem fizet ilyesmit, de szerintem két pici gyereknél nem nehéz elkölteni, nem? Úgy tudom, pelust is lehet rajta kapni.

Timi: Dóri nagyon szép kislány. Ami a nyakában van gyöngyfűző, Levi a bölcsiben mindig kérte, hogy azzal akar játszani, lehet, majd én is veszek nekik. Levi is mondta múltkor, hogy BÁNTOTT ÁDOTA, én is el voltam ájulva, hogy mikre nem emlékszik! (Aztán Ágota megbánta a bántást hihi)

Zsuzsi, szorítok, holnap akkor nem hiszem, hogy találkoznánk. Nem tudtam, hogy bent is kell maradnotok. Sógornőmnek már nagyon sok éve tejallergiásak a gyerekei, de soha nem volt ilyen bentalvós vizsgálat :shock:

Jubi: egyáltalán nem elítélőleg írtam, amit írtam, ha úgy hangzott, bocsi. Csak úgy értettem, hogy pl. nekünk is lenne ezer ok, ami miatt be kellene költöznünk Bonyhádra, de nem tehetjük meg azt, hogy dupla hitelt fizessünk. Szóval valamit valamiért. Meggyógyultál?

Anita gratula a járáshoz, Marcikám is 10 hónaposan ment, akkor azt hittem, ez normális, akkor jöttem rá, milyen nagy dolog, mikor Hanna 17 hónaposan indult el. Ehhez képest Levi a 15-tel már nem is volt vészes :lol: :lol:

Most megyek, mert holnap Pestre megyünk, gyerkőcöket lerakjuk sógornőméknél, a nagyok ott is alszanak.

Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok,

ha ma nem szülök meg, akkor holnap be kell feküdnöm. Nst-n semmi fájás. Doki nézett tágulást, 2200 és rásegített még :o így lehet még ma lesz valami :roll: Vagy holnap beindítják, ha úgy gondolják....
Mindegy. Csak pocaklakó rendben legyen bent és kint 8)


most ennyi
még ezer dolgot tudok addig tenni :lol: és veronikát is jóóóól meg kell dögönyözni! :lol: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmfmggmmgm <--ezt ő írta nektek

Szóval szorítsatok-imádkozzatok, és majd üzenek!!! :P Pussz

KépKép
rizibizi
 
 


Helló

Rizi,nagyon szorítunk mi is :wink:

Tök nyügi és ingerlékeny és fáradt vagyok,kikészít ez a sok koszsorúzás,bár ma este színházba megyünk,nagyon várom már,Lauval is "sokat" kiabálok,olyan kis nyuszika,nem nagyon tud önállósodni,mindig csak anya, anya is... :cry: ez tök jó amúgy,de nagyon szeretném ha már egyedül is ügyesen eljátszana....
Na megyek,megfőzőm a fini spenótot :P

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok,

Riz, nagyon szorítunk!!!!

Linda: pont ma gondolkodtam, hogy Hanna még most sem tud úgy eljátszani, mint Levi. Ma délelőtt ablakot pucoltam, függönyt mostam, simán elvolt órákig. Szóval ez gyerektől is függ.

Annyira ki vagyok borulva ezen a magyarországi helyzeten, hogy most jött el az ideje, hogy körbekérdezünk minden külföldön élő ismerősünket, hogy hogyan lehet családostul kitelepülni. Biztos nehéz lenne, de itt semmi jövőjük a gyerekeknek. Szóval elsősorban miattuk.

Tegnapelőtt este egy beszélgetést néztem a tv-ben, és elhangzott, hogy Mo-nak annyi az államadóssága, mintha minden ember HAVI 140 ezer forintot törlesztene. Ebben csak az a gáz, hogy 120 ezer az átlagkereset. Szóval kevesebbet keresünk, mint amit törlesztenünk kell. Ebből soha nem mászunk ki, főleg így, hogy még most sem a gazdaságot akarják fellendíteni, áááá! Na politikáról ennyit, szebb napot mindenkinek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


SZIASZTOK!

Csak egy gyors bekukk, majd írok!

Gyorsan Riznek és Lindusnak!

Riz!

1000 DRUKK NEKTEK! Szorítunk nagyon!


Linda!

Ingerlékeny? Mhhhh! Én is ilyen voltam és nem gondoltam akkor még, h baba van bennem :lol: Remélem ott is ez a helyzet :wink:


Ennyi, majd még jövök.
Puszi:Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Helló!!!

Zi!
Nagyon megy a szorítás,de szerintem mire ezt olvasod már a kezedben lesz a kisbaba,de azért hajrá!!!

Gyors,rövid,mert tereget.
Ez a tej - izé, nagyon jól ment,bár a gyerekem szétszedte az egész gasztroenterológiát,rámolt pakolt rohangált,sikongatott,és fetrengett,ha rájött a hiszti roham,de valahogy átvészeltük. A héten még nem mehet bölcsibe,mert még egy kakieredményt meg kell várni-ha hurutos lesz,akkor sajnos előlről kezdjük...de nem lesz.! :lol: és akkor remélem mehet a tejecske végre,végre.

Hiszti ügyben fejlődés van,természetesen negatív irányba :lol: szóval már a sárba és a zebrán is lefekszik rikoltozva,ha mondjuk nem tetszik valami,plusz még fél órát számolhatok az elindulásra,mert ha nem kíván a gyermekem cipőt felvenni,akkor bizony idő,míg ráimádkozom,illetve megvárom míg fel lehet feszíteni a földről és 1200adszorra ráadni a csukát.

Na ilyen hisztiroham volt a kórházban, hányással egybekötve,de a gasztrós doki csak röhögött,mondta,hogy klassz,már látott ezer ilyet,szóval nem hatódtak meg nagyon...a nővérek sem,de a tej nem ízlett a gyermeknek,így meg sem akarta inni,végül kubuval vegyítve sikerült.

Egyébként dícsérték,hogy egy tündér,na akkor Hulkká változott,de érdekes,hogy rendkívül megértő népekkel futottunk össze,vagy lehet,hogy én bírom kevésbé a földön hempergést ordítva és a gasztoenterológia vécé padló felmosását hason csúszva,tekintettel a sok beteg és hasmenős gyerekre.

Ha most nem nyal be valamit a gyerek,akkor sose,de remélem nem,mert ha hétfőn telefonálok a melóhelyemre,hogy nem megyek,akkor nem fognak konfettiesővel várni és persze pénzem sem lezs,ezért inkább nem viszem sehová a héten,még jó,hogy szünet van a suliban.

Viszont,ezerszer legyen inkább ilyen hisztigép,mint olyan,amilyen pici (ámde hős) babákkal találkoztunk,a szondán át való etetéstől elkezdve a mozgásképtelen kisbabákon át...fúú nagyon súlyos volt.

Ja,hányás,asszem Timi kérdezte,hogy hogy is van ez,hát úúúgy,hogy a Milédi annyira belehergeli magát a bőgésbe (ami nem is bőgés már a végén,csak hangtalan vörös fejjel való vergődés,hogy két lehetősége van egy nagy légvétel és akkor vége a műsornak,vagy a hányás,ami néha kijön,ha ügyi vagyok,akkor a hidegvíz segít és nem jön ki a cucc....de most a dokinéni itt a gasztrón azt mondta,hogy van ilyen nem gáz.

Megyek bocsi,mert a feje tetején van az egész lakás,még főzni is kell,bár már csináltam milánói sertésbordát meg májgombóclevest (bolti gombóccal) de holnap visszük a kakát,így hát még egy paprikáskrumplit odadobok...tutira egész nap odaleszünk.
Plusz spenótot is kéne főzni,Lindától megkívántam...Ildi,sajnálom,hogy nem taliztunk,de ez most nagyon muszáj volt...remélem nem lesz több.
pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Kokó nevében a gratukat. :D Ő mindent sokkal hamarabb csinál, mint Manó. Júl. 22-én állt fel először, aug. 20-án ült fel először, és aug. 21-én kezdett mászni. Tehát nem egész 7 és 8 hónaposan. Ezzel szemben Manó 15 és fél hónaposan kezdett egyedül járni (kapaszkodva már 8,5 hónapos korától), 16 hónaposan ült fel egyedül, 17 hónaposan állt fel egyedül, és 18 hónaposan kezdett mászni. Mindezt 6 alakalom gyógytorna után. Bár meg vagyok róla győződve, hogy mi rontottuk el azzal, hogy mikor nyújtotta a karját mindig felültettük és felállítottuk, nem kellett neki küzdenie. Ja és engedtük, hogy a mamák kézen fogva vezetgessék. :( De Kokónál ilyen nincs, így ő abban az ütemben fejlődik, ahogy egy átlag gyerek.

Linda! Én is ilyen ingerült, meg türelmetlen vagyok az utóbbi időben. Néha-néha én is kiengedem a hangom. :oops: Aztán meg olyan lelkiismeret furdalásom van, mikor a fiúk néznek rám a nagy ártatlan szemeikkel, hogy most mi a fene van. Manó általában jól eljátszik egyedül, (bár neki is vannak anya-rohamai), de Kokó megint kis bújós macska lett, állandóan rajtam lóg. Ahogy írod Te is ez persze nem baj, csak néha jó lenne egyedül elmenni WC-re. :oops: :roll:

Zsuzsi! Remélem minden OK a tejterheléssel. Azért ez a hányós-hisztizős műsor nem semmi lehet. :roll: Bár az én kisebbikem is kicsapja néha a biztosítékot, olyan hisztiket le tud vágni. Anyósom karjában úgy hanyatt vágta magát pár napja, hogy ketten tudtuk csak megfogni. :evil:

Rizi! Szorítok, hogy minden OK legyen. :)

Szép napot nektek.

Anita

goodfairy
 
 


Kedves forumlakok!

Orommel tudatom veletek, hogy ma 14:05-kor megszuletett Karolina kislanyunk 3100 g-mal es 47 cm-el. O es anyukaja (rizi) is jol vannak.

Kepet majd kesobb rakok fel.

rizi-ferj :)

KépKép
rizibizi
 
 


Kedves Riz és Rizi-férj! :D

NAGYON ÖRÜLÖK A JÓ HÍRNEK ÉS SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Ribizli! és Ribizli-férj! :)
Gratulálok kislányotok születéséhez! Minden jót kívánok!

Sokat gondoltam ám Rátok! Várjuk a képeket :)
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


Riz, szégyen és gyalázat, egész délután a táskámban volt a teló, és nem néztem meg, szóval innen értesültem a dolgokról, viszont délután a kérdéses időben jártál a fejemben, egészen belegondoltam, micsoda kín egy szülés. Hála a Jóistennek, hogy túl vagy rajta, és hogy minden rendben ment!!! Megcsinálni a nehéz, felnevelni már gyerekjáték :lol: :lol: :lol: Felhívlak valamikor, jó lenne tudni, mi a szokás a kórházban, 5-kor, vagy 6-kor kezdődik a hivatalos szoptatás.

MÁs téma: képzeljétek, Levi délelőtt megkapta a kókuszt, és este voltunk tescoban, és mikor beraktuk a kocsiba, egyre csak mondja, hogy fáj a lábam, fáj a lábam. Azt hittük, sokat rohangált, itthon ugrott csak be, hogy a szuri miatt :shock: Ezt nem mondta a drnő :x Egy karcolás van a lábán, nektek is ilyen volt???? Adtam neki nurofent, remélem, éjjel nem fog felkelni.

Na most ennyi, sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Rizi és férje!
Szívből gratulálunk kicsi lányotok születéséhez.

goodfairy
 
 


True!

Megértem, hogy el vagy keseredve. Mi is sokat agyalunk a kitelepülésen. Nekünk az ismerősök és rokonok miatt az USA, Anglia, vagy Hollandia jöhet szóba. De én annyira sajnálnám a rokonokat és barátokat itthagyni :cry: Jaj, nem tudom, nagyon nehéz ez.... Most két napig Miskolcon voltunk a Párom nővérééknél és a bátyjáékhoz is elmentünk. Együtt volt a 10 gyerkőc, és olyan jó volt, hogy együtt lehetett a "nagy család". De közben az is igaz, hogy a Párom kétszer annyit keres, mint tavaly ilyenkor, és éppen csak hogy elég. Ha van valami plusz kiadás egy hónapban - most pl. műszakiztatni kell a kocsit - akkor már gáz van. Pedig nem élünk nagy lábon, rengeteg ruhát örökölnek a gyerekek - most pl. Jazi örökölt az egyik unokatesótól négy nagy doboz ruhát egészen 6 éves korig, de így is nagyon húzós. Nem is érdemes a mostani helyzeten keseregni, mert attól nem lesz jobb. Viszont homokba sem dughatjuk a fejünket :roll:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi! Igaz, hogy nem érdemes előre agyalni azon, hogy mi lesz, de mi sajnos, mint közalkalmazottak, rögtön a bőrünkön érezzük az egészet. Azt még csak-csak elviseli az ember, hogy nem nő a jövedelme, na de hogy jelentősen csökken... És a legszomorúbb az egészben, hogy ha lenne 10 millió forintom kp-ben, egyszerűen nem tudom, mihez kezdhetnék vele ebben az országban.
Munkám, hogy lesz-e 3 gyerekkel??? Erre nem mondok semmit. Tanulni? Mit? Még ha valahonnan össze is kaparnék valami tanfolyamra pénzt, semmi garancia, hogy abból lesz kereslet, vagy hogy könnyebb lenne úgy az elhelyezkedés.

Egy ismerősöm most menti ki Norvégiába, 600 ezer ft-nak megfelelő kezdő fizut kap.

Mi sem élünk nagy lábon, és nem is akarok!!! Én nem vágyom külföldi nyaralásra, meg luxuskocsira, csak hogy normálisan megélhessek és nevelhessem a gyerekeimet, és ne kelljen azon agyalni hónap végén (meg már a közepén is), hogy milyen főznivalót vegyek, ami olcsó, meg hogy menjünk minél kevesebbet, hogy ne kelljen annyit tankolni stb.

De hogy valami jót is mondjak: képzeljétek, tegnap Levi magából elkezdte mondogatni: KUKI KUKI KUKI, de így, K-val. Eddig soha nem tudta kimondani, tatas, lóta, meg ilyeneket mond, most meg egyik napról a másikra :shock: De még beszédben nem tudja, csak ha valamit kántál és odafigyel :) Olyan, mint a kis visszhang, ha valamit mond Hanna egyfolytában ugyanazt utánozza.

sziasztok, megyek palacsintát sütni

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Rizi,szívből gratulálunk ,jó egézsséget és sok-sok örömet :wink:

Most nem tudok írni,rengeteg dolog összejött,nagytaki meg favágás,fürdősikálás.....

Santos,örülök hogy Réka viszonylag jól viselte a megprobáltatásokat :wink:

Képzeljétek fogytam 5 kilót,tök boldog vagyok :P (az elmúlt két hétben a nagy koszórúzás végett nem ettem sose vacsit,sőt nem is sütöttem semmi sütit) :roll: De ma fogok valami finit sütni :P

Lau jól van,de még mindig rettentő anyás...és most pont betojt a pelusba,pedig tudja ám ha kérdezem hogy hova kell kaksizni?Mondja hogy:vécébe...csak éppen magától nem megy el :P
Gyorsan főzők is.Ma tök főzi lesz sült virslivel.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


True!
Értem én, amit mondasz :( Én végre leadtam a szakdolgozatomat - most hirtelen időmilliomos lettem - és elkezdem az angolt felfrissíteni, hogy szeptemberre legyen egy nyelvvizsgám. Így hátha könnyebben találok munkát. Egy ismerős házaspár három éve ment ki Angliába, és most veszik kint a harmadik lakásukat, plusz negyedévente Hawaiion meg mittudom én hol nyaralnak....és azt mondják, hogy Angliában sokkal olcsóbb az élet, mint itthon, kivéve a szolgáltatásokat. De ők csak ketten vannak! Három gyereket iskoláztatni stb. nem olcsó mulatság külföldön sem. Engem nem is a küszöb rágás zavar itthon, hanem az a keserűség, ami az emberekből árad. Most beszélgettem a szomszéd hölggyel, háááát, tömény panasz...Mintha a magyaroknak mindig félig lenne a pohár. Pedig a pénztelenség közepette is van minek örülni, csak meg kell találni...Pl. annak, ha jó a házasságunk, ha egészségesek a gyerekeink, ha kinyílik egy virág a kertben...sok nagy és apró dolog...persze néha én is besokallok, de nem hagyom magam! :)

Linda!
Gratula a fogyáshoz!!!

Nálunk most a "Milyen színű ez?" a leggyakoribb kérdés. Már elég jól meg tudja különböztetni a színeket. A múltkor éppen fürdött, amikor a Párom bement hozzá, és megkérdezte tőle: "Apa, te féjfi vagy?" Mondta a Párom, hogy igen. Erre Jazi: "Én nő vagyok." :D

Most mennem kell, mert hív a csajszi...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


úgy értem félig üres a pohár

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi! Eddig azt sikerült megtudni, hogy a suli a legtöbb helyen ingyenes, viszont az ovi elvisz 1 fizetést :shock: Úgyhogy nem egyszerű ez sehogysem...


Riz férj: KÉPEK?

Több nincs, mert ti sem írtok!!
Santos? tej?

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!


Riz és kis családja!


NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!! Várjuk már nagyon a képeket, és a beszámolót.

Jubi!

Ügyi vagy, h leadtad a szakdogádat. Mikor lesz az államvizsga? Én szeretnék márciusban, mert utána csak nyáron lesz. Bébi meg máj végére van kiírva. Mindig annyira tetszik amiket írsz. A legfontosabb a családi szeretet és annak melege, és az egészség. Utána jöhet szerintem az, h jó ha van pénz a háznál. Nekem is az unokatesómék 8 éve mentek ki Angliába és kegyetlen jól megy nekik. De érdekes, mert nem akarnak kint maradni. Pedig a bizti egzisztenciájukat megteremtették kint. Képzeld azt hittem Dórinak megzabálom a száját. Szombat este meredten nézte a Tv-t, majd beleszagolt a baba popsijába és ezt mondta: " Büdös a kaka a babának!" Mostanában olyan szépen összeteszi a mondatokat. Anyukám tegnap ment haza, Dóri: Mama mész haza? Papához? Anyuval egymásra néztünk, h azért ez elég szép mondta volt. Persze még vannak a ragozásnál problémák, de szerintem ez 2 évesen még elfogadható :lol: A másik édes mondta: Anya, pisilni kell! Legalább már mondja. Még nem szobatiszta, de én nem is rohanok ezzel.Remélem mire bébike jön, azért Dóri max estére lesz csak pelusos.

Lindám!

Nekem sosem írsz :cry: Múltkor is írtam ide, és "falra hányt borsó" :roll: Csináltam tegnap beiglit :lol: Büszke vagy rám??? 2 mákos, 2 diós lett. Tegnap nagyon kerestem a receptesben, de nem találtam. Ha lesz időd akkor küld át a te verziódat. -5 KG? Szenya. Én meg csak szedem a kilókat, bár most nem bánom :wink:


True!

Neked mi a végzettséged? Biztosan lesz munkád. Ne izgulj emiatt. Most a férjed otthon a városban dolgozik? Édes akkor Levi is, h ennyire ügyesen kezd beszélni. Ez szerintem a legjobb dolog a világon, amikor látjuk a fejlődésüket. Most én sem dolgozom hétfő, kedd ezért érek most ennyire rá. Édes is a pihenés. Azért meg lehet szokni.

Santos!

Mizu van veletek? Te is ilyen gyerek voltál, mint Kobold? Le a kalappal előtted. Én azokat a hisztiket sem bírom elviselni, amiket Dóri művel. Tegnap: anya nyanyóka, mondtam neki, h: Nem! Dóri erre behergelte magát, és kihúzva magamat ebből a storyból mondtam neki, h: Nézd Dóri ez jó lesz? Tudod van az a Kismacis piskóta. Erre Dóri: Jó! Szóval nálunk is bizti lenne nagy-nagy hiszti, de én kinyúlok Tőle nagyon.


Mentem lányok, mert mosás, pakolás, szakdoga írás, pihenés stb.....

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Kedves holgyek!

Csak egy gyors kep, mert nem szoktam az egyedulletet a "nagyobbik" kislanyommal. :oops: :)

Kép Karolina 3 naposan

KépKép
rizibizi
 
 


Kedves Riz-férj! :D
Köszönjük a képet, nagyon édes a kisebbik lányotok is!! :)

Timi!
Nálunk az államvizsga inkább diplomavédés, és nov.15-én lesz. Utána szabad ember vagyok!!! :) Már írtam, hogy angolból kellene nyelvvizsgáznom. Keresgélek a neten, és találtam egy módszert, a neve "Kreatív nyelvtanulás" Egy olyan pasi dolgozta ki, akinek 27 középfokúja van, és otthon lehet vele tanulni. Főleg Santos-tól kérdezném, hogy ha ismeri, mi a véleménye erről a módszerről??????
Beszéd: én azért is szeretem ezt a két-három éves időszakot, mert nap mint nap újabb szavakat, kifejezéseket használnak, és zabálni valóak :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Tündéri a kis Karolina :wink:

Tegnap Laura ledobta a D vitamint,az egész üveg a konyhapultnak csapodott utána meg eltört,végigolajozva a placcot,most szépen csillog ahogy látom,remélem lehet reci nélkül is kapni :roll:

Jubi,kitartást a nyelvtanuláshoz,egy időben én magam is egyedül tanultam,sok szorgalommal menni fog :wink: Most az "üres" délutánjaimat" a ház további rendezkedésével töltöm(konyhaszekrények kisikálása,polcok átrendezése,talán karira végzek mindennel...)

Timi,mindig szoktam írni,csak legútobb nagyon rohantam...van egy király bejgli recim,megkeresem.Lau még mindig egyszavas csajszi,de simán érthető mit is szeretne :wink: Ha kell 50x mondja el egymás után,pl:tui tui tui tui tui tui tui tuit tui=turó rudi :lol:

Ildi,ma krumplis tészta lesz,az elég gazdaságos ha szeretitek :wink: Levi lába meg gyógyult?

Anita,én sem tudok a boci szemeknek ellenállni :wink: de ha felemelem a hangom akkor azonnal szót ért a kis Édivirág :wink: igaz hogy majd ki buggyan a könny a szeméből,de ez van :cry:
Nem féltékenyek egymásra a lurkók?jól el játszanak egymással?

na mentem,főzni
Képeket olyan régen dobtatok,tessék feltenni mindenkinek :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok

Rohanásban, ilyenkor, mikor egyedül vagyok, annyi mindent betervezek, hogy 2 percem nincs...

Riz és Riz férj, KAROLINA gyönyörűséges, akárcsak a csókosszájú királylány, de nem hasonlítanak szerintem, bár Veronika kiskori fotójára nem emlékszem..

Linda szerintem nem lehet reci nélkül d vitamint kapni. Levinek azóta hálistennek semmi baja nincs.

Jubi: én a kis dolgoknak is nagyon tudok örülni, imádom a kis családomat, csak ez a bizonytalanság készít ki.

Timi: eredeti végzettségem középfokú kötőipari, de ebben egy percet sem dolgoztam, így nem is értek hozzá. Először ruhagyárban voltam ügyintéző, aztán étteremben rendezvényszervező, aztán rendőrségen illetve mentőknél titkárnő, ügyintéző. Túlságosan nagy volumenű dolgot 3 gyerek mellett nem tudnék csinálni, ugyanis totál lekötik az energiámat. Délután, mikor hazajönnek az oviból, bölcsiből, egyfolytában igényelnek engem, nem tudom, ha 8 órát melózni fogok, hogyan fogok mellette főzni, mosni, takarítani, mert tényleg mindig rajtam lógnak.

Levi szépen kezdte megint a bölcsit, nem sírt egyáltalán, a gondozónéni meséli, hogy néha elmond mindenkit, "apa dódozit, Majcita istolába, Hanna oviba, anya majd jön", és szalad játszani :) :)
Nagyon várjuk már, hogy jövőre mehessen az oviba Hannával együtt. Reggel mikor bevisszük Hannát, ő is leül, és veszi le a cipőjét, mert ott akar maradni :roll: :roll:

Pusszantás nektek

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


sziasztok

csak gyorsan irok, mano itt alszik az ölembe, ugyhogy csak nehezen tudok irni.
ma voltam baba-mama klubban, még nem voltunk, de jol elvolt, játszott. mondtam is férjemnek, jo gyerek volt nem vert meg senkit :lol:

true
email cimet tudsz küldeni amire a képeket küldhetem.?

vagy tina, mert sajnos valahol elhagytam a cetlit amire irtam a cimedet.

karolina nagyon édes kisbaba, sok kitartást a két gyerekhez.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hellllooooo
Itt van rizibizi személyesen, és nagyondenagyon boldog. Beleszerettem a kis Karolinába, nagyondenagyon édes, aranyos, tündér, gyönyörű (nekem) És Veronika picinykorú hasonmása, teljesen. Apa nézett is nektek erre vonatkozó bizonyító erejű képeket ;) :lol: :lol: :lol: Védőnő és gyerekorvos is kint volt ma délelőtt, és ugyanezt mondták maguktól, hogy ugyanaz az arc, száj (!!!!) és minden!
Csak Karolina nyugisabb baba, most. Sokkal de sokkal. :) Eszik-alszik-néz, alig van hangja... Szerelem!!!
Tegnap jöttünk haza, mikor is 7 éves évfordulónk volt apával (ez nem a házassági ;) )

Tejcsi lehetne több :shock: De remélem megadatik :D Ha nem, abba se fog belehalni senki.
Szülés hasonló volt mint Veronikával, csak kisebb fájásokkal (na ezt én nem így éltem meg ugye :) ) de való igaz, kisebb volt a tolófájás is... nehezebb volt így de a fájásba meg nem akartam annyira behalni. Valamit valamiért.
Időre is majdnem annyi ideig tartott minden.
Most nem mennék jobban bele a részletekbe. Mék teregetni :D

Csak azt a két sort akartam ideírni, hogy Boldog két gyerekes anyuka lettem. Imádni való a kis jövevényünk, és nem kérdés, hogy tudom-e majd úgy szeretni mint Veronikát. Már most imádom mindkettőt ;) Meg apát, aki velem volt a nagyon nehéz időben, mondta a légzéseket és vigyázott rám (Mosolygósan síros smile nincs).

Na, megyek. És köszönöm, köszönjük a jókívánságokat!!!!!!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!


Riz!

MEGPITYERGETTÉL amit írtál. Szerelem? Persze, h nem kérdés. Dóriba legszívesebben bele tudnék bújni, annyira imádom. Veronika mekkora volt? Ügyes vagy nagyon és gyönyörű két pici babád van. Én még most el sem tudom képzelni, h milyen lesz majd 2 gyerekes családanyaként. Mit szólt Veronika? Tejci majd beindul. Nekem sose volt olyan sok, de mégis 15 hónapos koráig vmit csak nyeldesett.

:lol:

True!

Nekem textilipari végzettségem van, de sosem dolgoztam benne. Anno ebbe szakközépbe mentem. Picit másképpen gondolkodom mint akkor. Én csak napi 4 órát dolgozom, de amikor hazaérek mindig 1 órácskára lepihenek. Nem tudom majd mi lesz akkor amikor 2 gyerek lesz, 8 órás munkám stb...... Azért elég példás így is amiket csinálsz.

Jubi!

Nálunk márciusban lesz az államvizsga, ami szakdoga védés+ 60 tétel amiből húzni kell. Most éppen a szakdogát próbálom összetenni, de nagyon kusza még Nekem.


Most ennyi lányok.

Pusz: Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Timi, akkor mi ugyanolyan suliba jártunk :) Te milyen szakra? Én Szegedre jártam Textil szakközépbe. Én azért mentem oda, mert egészen másra gondoltam, hogy miket fogunk ott megtanulni.

Riz! Nagyon ügyesek voltatok, apukának is nagy gratula, hogy így tartotta benned a lelket. Fura, amit írtál, hogy nem fájt annyira, általában azt mondják, többedik gyerek gyorsabban jön, de nagyobb fájdalommal. Mondjuk nekem se volt ez igaz, de már el is felejtettem... Hanna minden fájdalom nélküli vajúdással, (oxitocin után 1 óra volt, ami fájt) született meg, Levi kb. másfél óra, de akkor meg gázt szívtam, szóval elviselhető volt. Írd majd meg azért a szüléstöridet.

Nekem az is fura, amit írtál, meg Jubi is ezt mondta, hogy az első perctől éreztétek az anyai szeretetet. Nálam ez nem így volt, hanem fokozatosan alakult ki. Szerintem Levinél kb. mostanában érte el a maximumot :lol: :lol: De nagyon bölcs a természet, mert épp a minap gondolkodtam azon, hogy Levi illata egészen más érzést vált ki belőlem. Szóval minél nagyobb a gyerek, annál kevesebb szüksége van a testkontaktusra, és szerintem a babák illata arra hergeli az anyát, hogy folyton felvegye, és szagolgassa meg gyömöszölje :lol: :lol: De mind a hármat úgy imádom, ahogy vannak, csak pl. Marcit azért már nem veszem olyan sűrűn az ölembe, de hiszen ez így van rendjén....

Voltunk tegnap oviban MÁrton napi lampiont készíteni, aztán meg Hannával mentünk a szülőire a bölcsibe. Nem mondtak semmi különlegest. Mondhatom, Levike beszokott, ha menni kell, megy, ha itthon vagyunk, úgyis jó neki :P Iszonyú sokat tanul a bölcsiben, csak tátom a számat. Valamelyik nap elkezdtem neki csak úgy énekelgetni, szinte az összes dalt tudta :roll: :shock: :shock: boci boci tarka, cirmos cica, mókuska, stb. Persze kis átköltésekkel, pl. a ne gyógyítsa meg így hangzik: NENINONI MED :lol: :lol:

Ma pedig kreatívkodtam, már most kezdem a karácsonyi dekorációt gyártani, majd lefotózom nektek, hungarocell hópelyheket csillámoztam, valami girlandot fogok belőle gyártani.

Hettie: husgab kukac t-online.hu

Na megyek sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Santos: Rékának nagyon boldog második születésnapot!



most csak ennyi, mert ez fix :)

KépKép
rizibizi
 
 


Boldog szülinapot Rékának!
Kép


Bocsi,tök fáradt vagyok ,3 napja csak maszekolok,még van egy napom....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na ,sehol senki?Ez nagyon szomorú :cry: Mi van veletek?
Nálunk minden oké,holnap végre valahára felköltözünk az emeletre ,(kész a fűtés is,ez volt az akadály) Laurának is lesz végre saját szobája,már nagyon várom hogy pakolhassak ott,remélem jól fogja érezni magát,új ágya még nem lesz,marad a régi ,rácsok nélkül.Fönt vár minket egy nagy sarokkád is,párszor már fürdött benne,nagyon élvezte hogy "úszhat".A mi hálónkba csak egy ágy van,de az jó nagy2x 2 méteres,remélem nem veszünk el benne :lol: Bútorok nem igazán vannak,de az a legkevesebb,hisz' itt lent minden megvan,fent csak fürdünk meg alszunk,a nap nagy részét úgy is itt töltjük,csak fele annyi kacatta,gondolom én :lol: bár hamar beszorulunk a falak közé még ilyen jó időben is,5 körül már tök sötét van,mostanában mi is sokat gyúrmázunk,meg autózunk,na meg persze rengeteg könyvet megnézünk,Launak még mindig nem lehet felolvasni,mert azt utálja,csak mondani 100x hogy mi micsoda hova és mért :lol:
Továbbra is 11 foga van,(nektek,mármint a gyerekekenek?)de hál Istennek mindent megeszik,ha a Lidli felé kanyarodunk,azonnal mondja hogy turókrém(ott szoktam csak venni)ha Tescoba megyünk,rögtön az autós kosárba kell ülni,a Pennybe pedig áll a bevásárlókocsi végén :lol: szóval mindenhol megvannak a "rögeszméi" :mrgreen: Ma frankfurti levi van s lekváros derelye,nagyon szereti a lekváros cuccokat :wink:
Wc-vel nem haladtunk,csak akkor van eredmény ha én is megyek vel,nem szól egyenlőre :roll:
Kaptatok bababónuszt?Mit vesztek a 21%-oson?Én pelust....
Ma azt hittem a gyesemet hozza a postás,de NEM,csak a 4 napra járó gyedemet .Remélem hamarosna megjön az is,bár nem sok,de azért kell!
Karin már gondolkodtok,mi lesz, hogyan?Én igen,egy pár apróságot már be is szereztem,többek közöt ma egy sütis újságot :lol:
Megyek,megnézem, Laurát,még alszik,de már fel fogom ébreszteni,dél óta nyomja....

Írjatok,s tegyetek fel mindenféle képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?