Sziasztok!
Cat!
Ha a párodnak az a baja, hogy a fia csak rajta lóg, amikor otthon van, akkor kérdezd meg tőle, hogy hogy esne neki, ha pont azért mert keveset látja, dacos és undok lenne vele. Mert nálunk meg ez a helyzet! Dani is kevest látja az apját és most azzal "bünteti", hogy undok vele, pl: nem akar neki puszit adni, ő nem csinálhat meg neki semmit (kakaó, mese bekapcsolás), mindig azt mondja neki, hogy apa menj innen, ne te gyere, hanem anya! Na, az én férjemnek meg ez esik szarul! De nagyon! Akkor már inkább lógjon mindig rajta, amikor végre együtt lehetnek! Nem?
Fel a fejjel! Lesz ez még jobb is!!!!
Ja és én is hoztam neked egy versikét!!!
Íme:
"32 éves lettél, nem nagy eset
ez már másokkal is megesett.
Most kicsit fáj, de majd elmúlik,
a 100.-nál már fel sem tűnik!"
Előre is
SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOK KÍVÁNOK! Mi nem leszünk itthon a hétvégén, ezért írok inkább már ma!!
Nemlajos!
Várunk majd a beszámolóval és az esetleges fotóval!!
Na, nálunk most volt a 2. pelusmentes éjszaka, de sajna nem sikerült olyan jól, mint az első. Dani hajnalban 5-kor sírt, hogy pisilnie kell, de az eleje sajna már bement neki. Na teszmészetesen nem szídtam meg, inkább én vígazstaltam, hogy nem történt semmi baj, mert nem teljesen bepisilt, csak egy kicsit bement neki. Elmentünk a wc-re, pisilt, átöltöztettem, ágyneműt cseréltem és aludtunk is vissza. Nagyon okos volt.
Bizti lesznek még ilyen éjszakáink, de sebaj.