Új privát üzeneted érkezett!

Boni, keddre várom Pirinénnyét, oszt kezdődik a Closty, aztán repi, osz olvasztás oszt költözés, oszt orvosi nyilatkozat, amiben megállapítást nyer, miszerint babát várok, oszt szépen letelik a terhesség, oszt gyorsan és fájdalommentesen megszülöm az egészséges babát vagy babákat oszt boldogok leszünk!ENNYI!MERTAZTAKAROM!

babaimádó
Kép
babaimado

Érdekes, mennyit vagyok mostanában a lap tetején :shock:

babaimádó
Kép
babaimado

Boni
poci már terhesség előtt is nődögélt :lol: hát most nem tudom eldönteni, hogy baba vagy csak puffadás miat látszik még jobban :lol: szuper a sztárfotó :P

Coca
nemsokára Hanna babát is lehet dögönyözni :D

Szezsó, Puszi, Babim ++++++++++++++++++++++++++++++++

Ma elmentünk Bajcsyba párommal, hogy levegyék a vért az ingyenes kombinált teszthez, és nem vették le, mert csak UH után veszik le, hiába mondtam, de hogy a Magzati Diagnosztikai Központba kedden lesz UH, és hogy úgyis oda küldik a vért, erre azt mondta ők Angliába küldik :shock:

Talira én is akarok menni :P igaz már 5-kor sötét van :?
No mindegy, UH-t átrakattam hétfőre, hogy kedden reggel tudjak menni vérvételre, és meséltem a sztorit, így leveszik ott a vért :D
Amúgy teljesen jól vagyok :D

Kép
gaby25

na a talis szöveget UH sztori közé tette pedig a végére írtam :shock:

Kép
gaby25

Baba ha olvasztás lesz, miért klel closty :oops: :roll:
Vendég

most látom hogy többen is irtok csak más fórumokba..én meg azt hittem nincs kedvetek írni. de csak ide nincs.. na ezt is megértük :cry:
Vendég

én még két fórumba aszoktam írni, de ide írok legtöbbet :wink: azaz sehova sem írok túl sűrűn :oops:

Kép
gaby25

Boni, azért mert mégiscsak nincs minden hóban peteérés....normális ciklus kell az ET-hez, nem olyan béna, mint az enyém.

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Én 2 napja nem igazán írtam sehova :oops:

Boni: nagyon jó a kép Zsigiről :lol: cukibogyó :-D Már jön a foga? Látom van borostyán karkötője...

Babim: akkor mensiért drukkolunk, minél hamarabb! Az enyémet viheted is! :lol: teccik a kis eszmefuttatásod az elkövetkezendő 9-10 hónapról :lol:

Gaby: hú, még mindig bonyolult ez a szűrés :shock: én nem is tudom, hogy itt csinyálnak-e ilyet, vagy el kell utaznom majd érte, ha eljön az idő :roll:

Lili: szerintem is az lehet, amit Athiz mondott...

Puszikám, remélem minden oké :wink:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babim, így már értem :oops: +++++++++++

nem bántásból írtam, csak szomorúan :cry: nem kell ám magyarázkodni :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vok, csak tegnap kiborulós napom volt. Ezt meg is írtam máshova,
mert ott többen aktívak, és kellett a vigasztalás. :oops:
De már jól vagyok ám!!!!!! :lol:

Boni: szombaton megint uhu, és kedden vagy szerdán lesz a punkció. (csúszunk)

Gaby: de jó, hogy jól vagy!!!!!!!

Klarissza: egyben még? :shock:

(((((((((((((((((Andi)))))))))))))))))))

Lili: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso: tied az extradrukk természetesen!!!!! ++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkit pusszantok:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!
Én új vagyok itt és a segítségeteket szeretném kérni, szerintetek lehet ebből valami?
Itt a görbém eddíg, most nem tudom mikor kell megjönnie mert a missed ab. után változó a menzesem, egyszer volt 28, utána 30, a múlt hónapban meg 26 napos a ciklusom.
Amiért a segítségeteket kérném, az hogy már lassan másfél hete annyira fájnak a melleim, hogy majd le szakad, és eddíg csak a menzes elött pár nappal szoktam csak érezni egy kicsit.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv Évi

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 11200_.png
v.évi77

Helló!

Évi, szerintem még bármi lehet ebből a ciklusodból, simán lehetsz babás is, de jó lenne tudni, mennyi szokott lenni nagyjából az ovuláció utáni napok száma. Mindenesetre azt mondom, hogy még 4 napot legalább várj, aztán tesztelj egy szép pozitívat egy terhességi teszttel!

Puszedli, sajnálom, hogy tegnap kiborulós napod volt, s bár nem tudom, mitől, ölellek! Már csak 4 nap van vissza, drukkolok!

Szezso, nagyon tetszik ám a vonalzód, és nem is olyan sokára odaér a gólyád a babakocsihoz. Csak ne felejtsd el kibélelni, hogy puhára essen az a baba (vagy babák). :wink:

Gaby, drukkolok a hétfőhöz, és remélem, szép képekkel örvendeztetsz majd meg bennünket! :wink: A vérvétellel akkor így jobban is jártál, igaz?

Baba, mivel ezt a szép kívánságodat a laptetőre sikerült biggyeszteni, úgy is lesz, ahogyan szeretnéd! Amen :)

Boni, cuppantom bébidet itt is! Kis nyálzós. :lol: Volt, amikor Endi is még nagyon nyálzott, felemeltem a fejem fölé, hogy mosolyogtassam, erre rányáladzott a fejemre. :lol: Imádom. :lol:

Cupika
athiz

Sziasztok :!:
olvastam a várandós topicban , hogy Klarissza megszült. :D

Mátyásnak sok tejcsit kívánok : Kép
surmi
kockasfulunyul

Klarissza: Kép

(Surmi: bemásolod ide???? Mikor, hogy, mennyivel,...??????)

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

annyit tudok Klaráékról, hogy talán tgnap szült, Mátyás baba 3700 grammal és 53 centivel kukkantott ki a nagyvilágba. Szép nagy babuci!
Jó egészséget, sok tejcsit neki!!! Klarának gratula!!!

Mi most jöttünk haza a kórházból, 24 órás megfigyelésen voltunk a törppel, megevett tegnap este egy fikuszlevelet... :roll: Ami sajna mérgező. :? De nem lett semmi baja szerencsére, apát meg jól lecsesztem (ő volt vele itthon, én dokinál).

Kép
szilcsi

Klarissza és Matyi GRAtulálunk!!!!

ugye megéreztem reggel? :lol:
Vendég

Szilcsi fikuszlevél monnyon le :twisted: édes kis Lalinkó most mán ne menjen többet kórházba a kis széltoló :roll:

köszi Klara hírt :lol:

Surmi Neked is!
Vendég

bemásolt

Elküldve: 2008 Október 30 Csütörtök - 22:40 Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Klarissza írt sms-t:
megszületett Mátyás, 3700 g és 53 cm.
Vendég

Szilcsi: hála az égnek, hogy nem lett baja!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Lili! 10, 9, 8... :lol:

Húúúú Boni! Micsoda dekoltázsa van Oroszlánodnak!

Igenis, pocifotó:
...bár erős túlzás már őt pocinak nevezni :wink:
Kép

Babus! Ámen!

Gabi! Egyezkedjetek Bonival, Zsuval, Andival Babával ... taliidőpontban, én képlékeny vagyok.

Szezsó! Tapasztapasztapasz!

Szilcsi! Jaaaaaajjjjjjj a kis fikuszevő! Isteneeeeem. Hál'istennek nem lett baja, de azért adjatok neki husit is hogy ne fanyalodjon szobanövényekre.

Klara! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

Regelt! gondolom ma mindenki a temetőbe látogat majd, hiszen ennek van a napja...

Zöldi gyönyörűűűűűűűű a pocak!

ja majd 20 év múlva másmilyen lesz...

Szezsó visszaszámlálok vazz +++++++++++++++

Puszi már jobabn vagy? nagyon drukkolok a petesejtjeidnek! ++++++++++++++

Babim drukk Pirihez!

ölelés Nektek! mindenkinek

hát legyen hétvégén a tali..akkor senki nem dolgozik hmmmm? vagy az Zsu nektek abszolute kizárt?

Lili kiaszabadult pete?
Surmi jól vagy?
puszz
Vendég

Boni, nem kizárt és akkor lehet bárhol, mert Dani el tud vinni! Csak akkor jó előre dumcsizzuk le! :)

kispiskóta

Szilcsi
ajjaj, hát sajnos rövid pillanat elég, hogy olyat tegyen a szájába és egyéb helyre a gyerek amit nem szabad. Gabcsi mikor 2 éves volt hungarocel darabot dugott fel a fülébe, és mi nem tudtuk kiszedni, dokihoz kellett menni vele :?

Coca,
szép nagy pocii :D

Klarissza
hatalmas gratula !!!!!!!!!!!!!! :D

Talira nekem jó lenne a jövőhét vasárnap :P :wink:

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Klarisszának gratulálok! :-D

Coca: az a nagy kerek, sötét folt az Hannalien kívülről? :lol:

Szilcsi: azta, jó, hogy nem lett komolyabb baja :shock:

Boni: én is számolok szorgalmasan visszafelé, egyre türelmetlenebbül :wink:

Athiz a bébi úgy látom be van bugyolálva, meg aztán nem is fog olyan magasról pottyanni :lol: nem lesz gond :lol: :lol: :lol:

Csajok, itt szakad az eső :cry: nem tudom, hogy lesz ebből temetőjárás :-( még ha el is áll estére, nyakig sár lesz kint minden...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni: kérdésedre a válasz , fizikailag igen, érzem az akupunktúra hatását intenziven, ami adoki szerint szupi.

Lelkileg ma egy kicsit letargia, megyünk a kisfiúnkhoz a temetőbe.
Most gyűjtöm az erőt, azt indulás :cry:
surmi
kockasfulunyul

(((((((((((((((((((SURMI))))))))))))))))))))))

Jövő hét VAsárnap Nekünk is jó! :lol:
Vendég

Jövő hét szombaton ZSuéknak úgysem jó :wink: :wink: vagy utána szombaton ülitek a Márton napot? :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Surmi, ölelés a lelkednek!

Szilcsi, látom, Lali is rosszcsontkodik, ahogy tud. :lol: Ezek az apák... :twisted:

Zöldi, szép pocó, de rég volt az enyém is ilyen, mármint most is nagy, csak nincs benne senki. :lol:

Szezso, akkor megnyugodtam, a bébi rendben megérkezik hozzátok! :wink:

Klarissza, nagy gratula nektek, sok tejecskét, nyugodt éjszakákat!

Kép
athiz

Helló!

Megjöttünk ultrahangról: a kicsik felzárkoztak (szinte) a nagyobbakhoz, akik meg nem igazán nőttek,... :roll:
Lustácskák, na, mint az anyjuk :roll: :lol: . Hétfőn újra tüszőnéző, addig tovább mennek a szurkák. :x
Méhnyálkahártyám már szuper, 11es!!! :D

Szezso: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli: csak így tovább és továbbbb,, ++++++++++++++++ Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi_: köszi!!!!! Ilyen barisban nincs? Nagyon édes!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
van baris msn háttérkép, kell? :)
tüszőnövelő energiák mennek, nyisd az abalokod :wink:

Surmi
:cry: ((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Szezso
mikor lesz a vérvétel?

Kép
gaby25

Gaby: naná, hogy kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Várom, köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Röff!

Nekem hétvégén a vasárnapok jók, mert 8-án/15-én családi összeröfi. de még képlékeny, hogy melyiken.

Köszönöm a pocakom dícséretét! Átadtam Hancsinak, ő tehet róla. :wink:

Puszi! Jeeeeeeeeeeeee!

Szezsó! ++++++++++++++++++

Surmi! Én is küldök nagy ölelésekat!

Eddig tali:

Boni, Gabi, Én - jó a 9.
Zsu valamikor hétvégén
Andi, Baba ???
...és még ki jön?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Életjel :D :D :D
Szóval, nagyon sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem, de sajnos otthonról nem tudok írni, most is bátyáméktól írok.
Mi nagyon jól vagyunk, szépen fejlődnek a törpék. Balázska 6,8 kg, Bogi pedig 6,4 kg volt hétfőn. Bogi szépen forgolódik, hol hátról hasra, hol vissza. Balázska nem annyira mozgékony, neki most úgy nagyon jó, ahogy van. Neki inkább a szája nem áll be :D Egész nap gagyarászik. Teljesen különböző temperamentumúak. Nagyon szeretek velük itthon lenni. Igaz, hogy néha nagyon fárasztó, de egy mosoly mindent kárpotol :D
Még mindig szopcsiznak, pár napja kezdtem velük megkóstoltatni az almát. Balinak bejött, Boginak viszont nem igazán tetszik. :D

Mennem kell, hiányolnak :D :D :D

Puszi mindenkinek!!!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Annnnnnnyira gyönyörűek! Húúúúú! Nagyon ügyesek vagytok! :wink:

Kép
zölddisznó

Nagyon cukik!!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Szilva itt is gratula a szépségekhez!

még mindig gyönyörűek! :lol:
Vendég

Hello! Mi is hazaértünk.

Jobb lenne hétköznap. A jövő hétvége tuti nem jó, a következőt még nem tudom. Szerintem Coca miatt ne húzzuk későre, hogy ők is tudjanak jönni.

Klara, szívből gratulálok!

babaimádó
Kép
babaimado

Reggelt!
Vendég

Jó reggelt.

Boni tecc a kép, amin ketten vagytok.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim köszi :lol: itt még csak 1,5 hónapos volt drágám :lol:
Vendég

Pálinkátlan szép jó reggelt!

Baba! 16-án pl. még tuti egyben leszek (jövő vasárnap). Az akkor jó neked, nem?
Nekem jó a hétköznap is!
Zsu és Andy még nem nyilatkoztatok!

Kép
zölddisznó

Nekem jó a hétköznap, csak munka után már sötét van, és az Zsigi nem szereti :(

Kép
gaby25

Vendég

Sziasztok,nekem is jónak tűnik a hétköznap munka után IS.

pusssz
vedresandi

Hát nekünk a hétköznap munka után már nem annyira jó, mert tök sötétben nem nagyon babakocsizgatnék a városban. De a jövőhétvége sem jó, mert Marci névnapot ünnepelünk. De, ha egyedül nekem nem jó a hétközbe, attól még talizzatok nyugodtan akkor!

kispiskóta

hétközben munka után még mindig necces nekünk is :roll: :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?