Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Virág! Nem semmi a szülésznő. Én tuti hanyattvágódtam volna. De az a lényeg h minden ok veletek!!!

Luli! Drukk h holnap sikerüljön telefonánlni nekik!

Edi! Azért ez se semmi. Nem lehet igaz h egy wc a leg alkalmasabb hely ere a célra.

Jucc! tök szép ez a versike!

Ranita! Hanna hogy van? Jobbulást neki!

Én se leszek ebben a hónapban babás az már tuti: amióta itthon vagyunk anyuéknál, Petra minden este elalszik a külön ágyikójában, de amint megérzi h apa meg anya lefeküdne, rögtön elkezd szirénázni és jön közénk. Lehet h egyke akar lenni???

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Nita! Én már várom a karácsonyt. Már körvonalazódik h ki mit fog kapni. Remélem idén lesz hó is.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


pruci ne hagyjátok hogy odaszokjon közétek!!!!!!
a szomszédom hagyta és szinte semmi házaséletük nincs mert a gyerek köztük alszik.. :( :?
álunk is már rajzolodik körbe ki mit fog kapni.... :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Nita! Már késő. :oops: :oops: :oops: Most a leszoktatás fázisnál tartunk. Keressük neki a megfelelő ágyikót, m a sajátjába nem hajlandó belemenni. Valamiért baromira utálja. Anyuéknál meg simán alszik a külön ágyban (ezt a pár napot leszámítva) :roll: :roll: :roll: De akkoris át fogom szoktatni...

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Teri,
mi együtt alszunk a gyerekekkel. :lol: És minket nem zavar, sőt így kényelmesebb őket éjszaka visszaaltatni, ha felébrednek, a házaséletet pedig a nappaliban éljük. :wink: De mindenki úgy, ahogy nekik jó! :) 8)

Nitácska,
én is most fodrászoltam a fiúkat, szintén géppel. :D És én úgy szoktam, hogy másnap még egyszer átmegyek rajtuk, így a megmaradt hosszabb szálak nagy részét levágom, és egész egységes lesz.

Ranita,
Hannának jobbulást! Szegény kislány, tényleg rájár a rúd mostanában!

Luli,
hű, nem könnyű ez a telefonálás, remélem, holnap sikerül!

Virág,
jaj, ez a szülésznő! :evil:
És a gynevacos doki is elképesztő, komolyan, mi lehet az ilyen fejében? :?

Edi,
ez a mintavételes sztori nem semmi! :shock: Borzasztó, hogy vagy fizet az ember, vagy szív... :?

Jaj, most olvasom a kajákról írt részeket, és irtó éhes lettem! Mindjárt megeszek egy kiflit. :P

Loulou,
ne haragudj rám (remélem, nem haragszol :wink: ), a bíztató mondatom azoknak szólt, akik nem olyan régen kezdtek próbálkozni, teljesen megértem, ha másfél év után ki vagy bukva, és azt is, hogy már nem tudsz másra gondolni! És szerintem is vizsgáltassátok ki magatokat, hátha könnyen lehet segíteni, és pikkpakk babás leszel!

Mi megvagyunk, próbálkozunk, ahogy tudunk (api beteg), remélem, azért lesz foganatja. Így fél év után én is kicsit jobban rá vagyok kattanva a témára...

Hű, valaki kérdezte, hogy miért 10 hónap a próbálkozási idő. Hát azért, mert ha akkor terhes leszek, akkor még a legkisebbem 3 éves kora előtt születik a tesó, így nem fogok dolgozni. Ha már elkezdek dolgozni, akkor nem akarom újrakezdeni. De azért lehet, hogy egy kicsit még ráhúzunk, ha addig sem jön össze. De össze fog!!! Nem is gondolok ilyenekre! :P

Másvalaki meg kérdezte a hátihordós beszólásokat. Hát, van többféle. Van, aki azt kérdezi, miért nem elöl hordom, akkor legalább látnám (persze, de a lépcsőt meg az utat az orrom előtt nem, a derekam leszakadásáról nem is beszélve). Amikor alszik, akkor félrecsuklik a feje, és kitörik a nyaka, vagy megfullad a sáltól, ami a fejét tartja. És miért nem babakocsiban viszem, abban tudna mozogni, így nem tud, és tutira rosszul érzi magát (az, hogy egy szava sincsen, és szépen elnézelődik, az az ilyeneknek nem tűnik fel). És elszorítja a lábát a kötő. És leejtem, amikor felveszem/leveszem. Persze szerencsére sok pozitív visszajelzést is kapok! :D Mindenesetre ő szereti, én is szeretem (bár most már nehéz azért), így sokszor viszem. Pestre csak így megyünk fel, máshogy nem is lehet három gyerekkel, mert akkor a másik két kicsit hogyan fognám? :roll: Na, befejeztem a propagandát. :P

Jó éjt mindenkinek! Tesztelőknek mennek a drukkok!

E.
euonymus
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszi Euo, de én örültem az előző bíztatásodnak is :D . Meg ennek is. Remélem lesz egyszer nekünk is babánk. Mindenesetre meg fogunk tenni mindent érte. (És tudod egyszer már majdnem sikerült :( csak éppen nem volt szívműködés a 10. héten...)

Princzike talán mi is Optimális Családtervező Központba megyünk. Dokit ráérek keresni utána. Úgy tudom ez gyorsabb is. Ilyenek hol vannak? Van Budapesten? Volt már ilyenben valamelyiktek?

Pruci van a kislányodnak alvójátéka? Talán ha ahhoz szoktatnátok hogy alszik valamivel és az mindig mellette van? Drukkolok hogy az új ágyikó segítsen!

Egy kérdés: Kb fél éve megfigyeltem (mióta intenzíven figyelem magam :lol: ) hogy a mensim úgy van hogy két nap tök erős, harmadik nap semmi (egy csepp sem!!) negyedik és ötödik nap barna. Van valakinek hasonló? Ez azért fura, nem? Nekem régen normálisan négy napig tartott. Persze utánanéztem és a mennyiség számít, és hogy az normálisan kiürüljön. De honnan tudom hogy ez normál mennyiség :roll: ? Inkább az a harmadik napi semmi zavar. Persze rögtön hormon problémára gondolok.
Ja és mégegy kérdés. Kb félidőtől fáj a cicim :oops: , nem irtó erősen de pl nem tudok hasra fordulni. Aztán mensi előtt kb két nappal elmúlik. Ilyen volt valakinek? :oops:

Bocsi csajok a faggatózásért :oops: és előre is köszi!
Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Ki tesztelt???? De jó lenne egy pozitív!!!! :D
Vendég
 


Loulou
Én hasonlóba szoktam járni és ott megnézték apát is, hogy minden rendben van-é vele :). Ez fent van Pesten. Szerintem az áruk sem olyan vészen, bár más összehasonlítási alapom.

Kép

Kép
princzike
 
 


jaj csajok mi történt velem munkába menet. Ilyet nem kívánok senkinek.
A visszapillantóból végignéztem egy balesetet közvetlen mögöttem.
Hát nem volt semmi. Kamion vs személyautó.
Ja, és persze, hogy hol, az M0-on. Kamion belső sávban halad mögöttem, majd belenézek a visszapillantóba és egy személykocsi a szélső sávból be akar menni a kamion elé. Csórikám nem adhatott neki elég gázt?, de a kamionos a jobb elejével elkapta a személykocsi seggét és jól megtaszajtotta. Ennek az eredménye az volt, hogy egy darabig imbolygott a kocsi az úton (mint amikor játszol gyorsan a kormánnyal jobbra-balra), egyszercsak megfordult és ahonnan jött a szélső sávon keresztül berepült az árokba.
Kamionos meg sem állt.
Azért ez felháborító. Én meg ott paráztam, hogy meg ne prödüljön szerencsétlen a tengelye körül, mert akkor meg én vagyok a következő, és nem tudok hova menni, mert előttem is vannak.

Szóval szerencse kell ehhez az élethez.
Mikor melóhelyre megérkeztem és kiszálltam a kocsiból, kezem lábam remegett. Remélem senkinek sem történt komolyabb baja abban a kocsiban.

Na de nem írok több ilyen szörnyűséget így éhgyomorra.

Kép

Kép
princzike
 
 


Teri
Nekünk ismerős azt csinálta a kb ilyen korú lányával, hogy volt egy kinevezett alvós játék, amit csak az ágyában tarthatott a gyerek. (nem volt onnan kihozatal, mert ott a helye, gyerek tudja is és ha megpróbálod kivenni és a kezébe adni, azonnal visszadobja az ágyba) no, és azzal altatták.
Nekik ez sikeresen bejött. Ha odaadták neki, akkor tudta, hogy jön az alvás ideje.
Lehet, hogy nektek is ki kellene próbálni.

Kép

Kép
princzike
 
 


Jaj Princzike! Ez borzaszto!!! Szerencse hogy neked nem esett bajod! Dobbenet hogy a kamionos meg sem allt :shock: .
Vendég
 


Princzike, sajnos csak egy hajlszálon múlik az élet. Ezt megtanultam az utóbbi pár hónapban. Soha nem tudhatjuk mit hoz a holnap. :cry: Ezért próbálok minél többet együtt lenni azokkal az emberekkel akik fontosak nekem. Az ember azt gonolja, hogy vele nem történhet meg, az ő családjával biztosan nem.... .Aztán egyetlen másodperc és minden megváltozik......semmi sem lesz olyan mint azelőtt. Egy csodálatos, gyönyörű élet egy szempillantás alatt végetér..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne haragudjatok!


Loulou,

Az intézet elérhetősége:
Országos Gyermekegészségügyi Intézet
1148 Budapest, Bolgárkerék u. 3.
Családtervezési program rendelési ideje:
A rendelésre előjegyzéssel kell bejelentkezni.
Telefonszám:(06-1) 363 22 29, (06 -1) 363 52 72

Hétfő: 14-17
Kedd: 14-17
Szerda: 9-12
Csütörtök: 14-17
Péntek: 9-12


Ma 14-től van rendelési idő, én akkor telefeonálok. (a mélygarázsból :))
Másfél év után, lehet hogy érdemesebb lenne valami komolyabb helyre menni. De ha itt kezdesz és találnak valami rendellenességet, akkor úgyis elirányítanak oda, ahova menned kell.

Cicikérdés: a hormonok miatt szerintem tök normális. Nekem is így van. De jó lenne, ha végre nem eresztene le 9 hónapig. Ha leereszt már nagyjából tudom, hogy meg fog jönni.
Menszesz: nekem 4-5 nap pecsét, 2 nap erős, 1 nap ligt, 1 nyap pecsét és vége. Csak az a 4-5 nap pecsét ne lenne előtte!

Csinálok egy táblicskut. lássuk ki a tesztsoros!

Kép

Kép
luli
 
 


Loulou, most hogy elolvastam mit írtam úgy tűnhet, hogy feltételezem, hogy baj van nálatok. Ez nem így van. Csak pl. egy Kaáliban, Forgácsban, Budai Meddőségi központban, Cirisben mindenféle vizsgálatot el tudnak végezni. Átjárhatóságit is. Amit pl a családtervezőben nem. Szóval én azért javasolnám azt, ha már gyorsabban akartok haladni. Talán a helyetekben (1,5 év után) én már ott kezdenék. Mindent egy helyen meg tudnak csinálni, nem kell orvostól orvosig rohangálni. És bármi van, ott már csinálnak inszemet, lombikot. De reméljük erre nem lesz szükség.

Princszike, Te hova is jársz?

Kép

Kép
luli
 
 


Sziasztok!

Euonymus! Nem az a baj h köztünk alszik, hanem az h már mi nem férünk el az ágyon, m a kisasszony úgy el tud terpeszkedni. A házasélet nálunk is a másik szobában zajlik :oops: :lol:
Vagy ő kap új ágyat vagy mi. :lol: :lol: :lol:
Van neki alvójátéka, de ilyenkor inkább nélkülözi. Azért van hogy át akar menni a kiságyba, és ott alszik el.

Princzike! Nem semmi ez a baleset! Szörnyű, és hogy a kamionos meg sem állt... Remélem valaki felírta a rendszámát. A koleganőmnek 2 hete törték össze a kocsiját a suli előtt az utcán és a pasi ott sem állt meg. Szerencséjére szülők látták ésa felírták a rendszámát. A kocsit trailerrel kellett elvontatni... Iszonyat h idáig fajult ez a világ, h nem vállalják a tetteiket az autósok.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Kép

Kép

Kép
luli
 
 


Sajnos ezt is meg kellett élnünk, hogy az autósok nem vállalják a felelősséget. Bár mondjuk itt szerintem a kamionos nem volt hibás. De ha jól tudom, akkor is meg kellett volna állnia. :evil:

Nyanya, Vernike hol vagytok? Mik a teszteredmények? Már nagyon kíváncsian várjuk :)

Ja én a Forgács Intézetbe járok. Szerintem tök normálisak ott.
www.forgacsintezet.hu
1205 Budapest, Kossuth Lajos u. 143.
Tel./fax.: 285-2091, 284-7602

És tényleg így van, ahogy Luli mondja. Inkább egy komplexebb szolgáltatást nyújtó intézménybe kellene ellátogatni, hogy ne menjen megint az idő, az össze-vissza való rohangálásokkal.

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok!

Hannával minden rendben.Estétől már nem hányt.
Bár most meg hasmenése van :evil: .
Valami vírus ez. Visszavittem a doktornőhöz és pont ott volt az a lány, akit mondtam múltkor, hogy megszült. Az aszisztensnővel beszélgettem amíg a dokinő megnézte hogyan szopizik a pici. Hát a fejét fogta.
Nem lett pici a baba -bár most sem tudom hol volt benne- 2700 g-mal született. Csakhogy 1 hónapos és még mindig annyi, egy dekát se hízott :shock: . A csaj 20 éves, de azt mondja az értelmi szintje kb egy 6 éves gyereké. Nem tud mit kezdeni a gyerekkel, csak annyit tud neki mondogatni, hogy "ne sírj". Az anyjának van 4 gyereke, mind a négy gyerek szellemi fogyatékos, nagy valószínűséggel a pici is az lesz.
Ja és fogalma nincs, hogy ki az apja. Megkérdezte tőle a dokinő, aztán csak annyit tudott mondani, hogy"hát a Laci ". De hogy milyen Laci vagy ki az, azt már nem tudta megmondani :( .
Ez már szomorú komolyan mondom. Hát milyen élete lesz annak a kisgyereknek? A doktornő szerint nem lett volna szabad hagyni, hogy megszülje.
Bocsi attól, aki nem volt rá kíváncsi, de jó volt megosztani veletek. És akkor igazságos az élet :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Szegény kis Hanna :( És hogy viseli? Nyűgös nagyon?

Azért sajnálom azt a pici babát :( De azért ez tényleg gáz, hogy anyuka, ha tudja, hogy a lánya terhes és ráadásul még fogyatékos is hozzá, így hagyja a gyereket megtartani neki. Ráadásul még nem is tudja, hogy ki az apa.
Ez szörnyű. Még a nagymama részéről is! Felelőtlen.

Kép

Kép
princzike
 
 


Nem nyűgös ma már szerencsére :) .
A nagymama se külömebb :twisted: .
Jó kis kalandod volt reggel :shock: :shock: :shock:

Többiek merre vannak?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Jelentem, bejelentkeztünk! :lol: :lol: (Köszönöm a drukkokat! :wink: )
Jövő hét péntek 09:00!!!!!Mehettünk volna holnap is, de sajnos vidéken leszünk. :(

Küldök egy cikket a helyről, hátha valakit érdekel.

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1862

Princzike, árakat esetleg tudnál írni? Lehet, hogy valakit érdekel. Aztán majd én is írok élménybeszámolót, hátha valakinek hasznos lesz.

Kép

Kép
luli
 
 


Jelentem, bejelentkeztünk! :lol: :lol: (Köszönöm a drukkokat! :wink: )
Jövő hét péntek 09:00!!!!!Mehettünk volna holnap is, de sajnos vidéken leszünk. :(

Küldök egy cikket a helyről, hátha valakit érdekel.

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=1862

Princzike, árakat esetleg tudnál írni? Lehet, hogy valakit érdekel. Aztán majd én is írok élménybeszámolót, hátha valakinek hasznos lesz.

Kép

Kép
luli
 
 


Luli
Most megfogtál. Ez úgy néz ki, bár lehet, hogy láttad a honlapon, hogy az intézetet 2 doki viszi.
Az egyik a Forgács, a másik a Sipos. Nos én utóbbihoz járok, de neki van magánrendelése is bent a belvárosban. Én először nála jártam a magánrendelésen és az intézeten keresztül ment a vérvizsgálat és a másik vizsgálat is :). Ez nekem akkor kb 6 ezer forintomba került.
Azt tudom még, hogy egy inszem, ha az ember az intézetben csináltatja, akkor 40.000 Ft. Ebben benne van az UH, apa kis katonáinak átvizsgálása, no és persze az apa nélküli akció :oops: . Ha érted mire gondolok.
Szerintem ezek nem olyan elszállt árak.
Természetesen a gyógyszereket ezen felül fizeted vényre saját magadnak.

Kép

Kép
princzike
 
 


Luli
Örülök, hogy sikerült bejelentkezni. Drukkolok nektek :).
Én tudom, hogy tök ideges voltam az első alkalommal, így inkább egyedül mentem el. Sajnos ilyenkor első körben szeretek egyedül menni. Aztán otthon mondtam páromnak is.
De ez nem jelenti azt, hogy ez így normális. :)

Tudom..., kicsit lökött vagyok :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszi a segítséget, este apival megtárgyaljuk mi lenne a jobb! Azért ennek úgy örülök, hogy végre történni fog valami, hogy nem csak a (most már úgy tűnik) hiábavaló várakozás...
Hajrá Luli, tök jó hogy van időpontotok!
Vendég
 


Princzike nálad hamarabb lesz karácsony mint nálam :lol:
Vendég
 


http://www.babanet.hu/publ/ocst.htm

ez az a hely, ahova Luli is bejelentkezett. Itt ezt írják benne:
"A központ szolgáltatásait a társadalombiztosítás finanszírozza."
ezek szerint úgy tűnik, ingyenes...

én most magamról inkább nem írnék semmit, egész nap a sírás határán lavírozok, pedig ez egyáltalán nem jellemző rám. lehet, hogy mindjárt megjön, elötte szoktam kicsit labilisabb lenni.
de annyira elegem van az életemből...
egyszerűen fogytán a türelmem, és nem tudom, mit tegyek....
sziasztok
mimilee
 
 


Mimi ne keseredj el!!! Az embernek néha mindenből elege van, de hidd el mindig van megoldás!!! Próbálj kicsit lazítani, egy jó meleg fürdő pl nekem jót szokott tenni. És közben át is tudod gondolni mi igazán a baj... és mi lenne a megoldás...
Szeretettel ölellek!
Vendég
 


drága Loulou,
nagyon köszönöm a kedves szavakat...
sajnos a baj mibenlétével tisztában vagyok, csak a megoldást nem tudom. de jó lenne, ha ezen egy meleg fürdő segítene...!
mimilee
 
 


Sziasztok!

Teri: mi is megszívtuk, mert éjjel átjön Kende és köztünk alszik reggelig. Persze terpeszkedik a kis gengszter. Mi alig férünk el. Ti hogy próbáljátok leszoktatni? Mi vettünk neki kisheverőt, de nem vált be. Ugyanúgy átjön éjjel :( Várom az ötleted.

Euonymus: pont így gondolkoztam ahogy te! Én is október végéig adtam magunknak esélyt a tesónak, hogy ne kellejen melózni mennem. De szerencsére össze is jött 15 hó próbálkozás után. :lol: Én is azt mondta, ha visszamegyek melózni akkor nem lesz tesó.

Loulou: a mensidre nem tudok mit írni. A cicifájás nekem is volt középidő utántól mensiig. Akkor nem volt mikor a bromocriptint szedtem. Ez a prolaktin hormon csökkentésére való bogyó. Szerintem nem ártana neked egy hormonvizsgálat!!! De ezt a családtervezőbe megcsinálják! Sikerült egyébként bejelentkezni?

Princzike: jujj de kemény lehetett a reggeled. A szemét kamionos, még meg sem állt. Reméljük nem lett nagy baja az autósnak, de lényeg, hogy te megúsztad.

Ranita: jobbulást Haninak! Szegénykém nagyon szenvedhet. A hasmenés olyan rossz. :( Legalább étvágya van?
Na szép kis csaj mit ne mondjak. Amíg más küzd a babáért, addig az ilyennek pikk-pakk, és még azt se tudja ki az apa. Felháborító.

Luli: szuper, hogy ilyen hama mehettek. Nagyon szorítok nektek!

Mimi: nagy buksisimi és ölelés neked! Ülj be tényleg egy forró vízbe és igyál egy jó kis kakaót és tégy a füledre valami kellemes zenét és próbálj kicsit lazítani. Szerintem most nagyon rád fér!

Bea, Nyanya, Vernike: mizu? Tesztelés mikor lesz?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Mimilee, küldök egy privát üzit. Remélem, nem bánod.
bikfy
 
 


Szia Bikfy,
dehogy bánom :) várom...

Virág, Loulou
na jó, megígérem, hogy veszek egy forró fürdőt :)
aztán pakolok, és elköltözöm valahoval :roll:
mimilee
 
 


Mimi!

Odaért?
bikfy
 
 


nem :(
el tudnád gyorsan mégegyszer küldeni? nemsokára már nem leszek gépközelben, és akkor csak holnap tudom elolvasni...
mimilee
 
 


Mimikém! ne szomorkodj már, kérlek! remélem nem olyan nagy a baj, hogy már költözöl is. sírdd ki magad, tombolj egyet. nekem ez segít (csak a baj, hogy általában apira tombolom ki magam :roll: )
Princike!Hát herótom van az ilyen emberektől. imádok vezetni, de attól félek más miatt lesz egyszer bajom. eszméletlen. :twisted:
Ranita-gyógypusszancs Hannának. én is hasmenéseztem valamelyik este, meg rázott a hideg, alig bírtam állni a lábamon. bizti vmi vírus. :evil: Felháborító ez a gyerek-ügy. És nekünk miért nem jön? -ilyenkor mindig ez jut eszembe. Ott , ilyen helyen, nemhiszem hogy jobb helyen van, mint bármelyikünknél lenne.
:oops:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Tegnap megvolt az afp, remélem minden oké.

Luli!
Köv vizsgálat 2008. 11. 24.
Köszi.

Megyek aludni, fáradt vagyok, még nem olvastam vissza, de láttam sokat irtatok.
encike 2
 
 


Loulou,
sajnálom, hogy a babátok meggondolta magát! :( De hajrá kivizsgálások, és hamar bekopogtat egy egészséges babuci! :D

Princzike,
jaj, nagyon szörnyen hangzik ez a baleset! Kamionos. :evil:

Teri,
mi matracokkal oldottuk meg a helykérdést, bőven elférünk. :D :wink:

Ranita,
remélem, azóta a hasmenés is múlóban! További jobbulást Hannának!

Luli,
éljen a sikeres bejelentkezés! :) Szépen haladtok előre! :)

Mimilee,
Kép

Virág,
remélem, nekünk is összejön a tesó! :) És remélem, hogy nem várat minket nagyon sokáig! :wink:

Jó tömör voltam, hihi. :lol:

Jó éjt! :D

E.
euonymus
 
 


Sziasztok Lányok!

Mimilee!
Sajnálom, hogy gondjaid vannak :( :( :( . Remélem így reggelre kicsit jobbnak látod azért a helyzetet.

Most nekem is ilyen világvége hangulatom van, nem is tudok mit írni. Nyavajogni meg nem akarok, így is van mindenkinek épp elég baja.

Princzike!
Nagyon drukkolok neked!!!!

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Megjött a toxo eredményem, és pozitív. :( Mivel eddigi terhességeim során mindig negatív volt, nem régi a fertőzés. Dokit kell találnom, aki megmondja, hogy pontosan mi a helyzet. Eléggé magam alá kerültem.
E.
euonymus
 
 


Jó reggelt lányok!
Euo, én lehet hogy rosszul tudom de a toxo ha pozitív az nem baj, nem? Az azt jelenti hogy elkaptad (és nem vagy terhes még ha jól tudom) és a szervezeted ellenanyagot termel, nem? Üssetek le ha baromságot beszélek de én mindig azt hittem hogy terhesség alatt (szervfejlődéskor) veszélyes elkapni. Ha nem így van bocsi :roll: de akkor is, van rá gyógyszer nem? És még nincs baba a pocidban, nem?
Virág, még nem jelentkeztünk be. De mindenképpen megyünk ebben a hónapban, apival együtt, megigérte.
Mimi? Remélem jobban vagy :( és nem volt költözés tegnap :cry:
Ranita, fú de durva ez a fogyatékos család... Na hát erre tényleg nincs mit mondani. Döbbenet :shock:
Vendég
 


Loulou
igen :) tudom, mert 24-ét írtam be neki. Egy kicsit előrébb hoztam a Karácsonyt :)

Mimilee
A forró fürdő tényleg jó ötlet. Azért ne keseredj el ennyire.
Kép Remélem egy kis ölelés segít :)

Euo
Lehet, hogy ez szőkén hangzik, de kifejtenéd a toxo lényegét? Sajnos én erről nem tudok semmit, viszont érdekelne.
Azért remélem nem vészes a helyzet.

Kép

Kép
princzike
 
 


Encike
Remélem írsz mihamarabb, mikor majd meglesz az afp eredmény, hogy miújság. :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenki bátorítását, ma már sokkal jobb minden és a nap is kisütött :P
A pasim tegnap egy tündér volt, látszik hogy igyekszik. csak hát ki tudja meddig...?
na de a lényeg, hogy itt a hétvége :wink:

Ranita, jobbulás Hannának és te se búslakodj!

Euo,
sajnálom az eredményt... de ez most mit jelent? milyen és milyen hosszú kezelés kell most? (remélem, hogy a lehető leggyorsabban elmúlik)

mindenkinek napsütötte hétvégét és hatalmas szeretkezéseket és zebrákat kívánok!!!!
sok puszi,
mimi

(Bikfy írok majd neked, csak most muszáj dolgoznom!)
mimilee
 
 


Sziasztok Kislányok!

Remélem mindenkinek jó a kedve, ebben a gyönyörű időben csak vidáman és boldogan lehet.

Mimi!
Örülök igazán, hogy felétek is süt már a nap. :D Kívánom, hogy legyen minden úgy, ahogy szeretnéd! A leveled nagyon várom, de első a munka! :wink:
Megjött már a mensid? Ha jól tudom, mi nagyon pontosan együtt haladunk és nálam még semmi jel, bár talán egy picit fájdogál a hasam. Ja, plusz ma időnként annyi volt bennem a feszültség, hogy villogott a kezemben a villanykörte... :oops: Amúgy minden okés.

Mindenkit puszilok, ha visszaolvastam, írok majd néhány gondolatot. Csók: bikfy
bikfy
 
 


Sziasztok!

Princzike és Kisvirág köszi a hiányolást :D
Megvagyok, csak nem akartam jönni hamarabb...

Ma reggel megjött piri...... :cry: :cry: :cry:

Annyira elegem van csajok mindenből!!! Még sírni is csak most tudtam, mert Barnus előtt mégse kezdhettem hozzá, megijedt volna. Égész monstanáig vissza kellett fojtsam, most meg nem bírom abba hagyni! A legszívesebben elbújnék a föld alá és csak sírnék. Már nem tudok bízni és reménykedni sem. Tudom, hogy azt szoktuk mondani egymésnak, hogy új hónap új...

Na jó, most elmegyek. Majd jövök ha egy kicsit megnyugodtam.

Kép
nyanya77
 
 


Nyanya, annyira sajnálom... nem is tudok mit írni, annyira úgy éreztem, hogy most te leszel a soros...
szerintem sírd ki magad, utána jobb lesz, meglátod...

Bikfy,
írtam neked egy jó hosszút és nem látom az elküldött leveleim között :(
remélem, ez csak egy kis fáziskésés, és nem azt jelenti, hogy elveszett...
nem, nekem sem jött még meg :D pedig tegnapelőtt kellett volna. a fene sem érti... de nem baj, ha kicsit hosszabb lesz a ciklusom, mint eddig. meg most nem is kell - sajnos - aggódnom, hogy ez vajon mi, hiszen tuti, hogy semmi.

Lányok, nektek működik ez a levelezés itt? eddig elég fostalicskának tűnik nekem, már elnézést... :oops:
mimilee
 
 


Nyanya!
A fene essen már ebbe a piribe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sírjál csak hátha jobb lesz picit :cry: :cry: :cry: :cry:
Ha nem lenne ez az új hónap, új remény szlogen, szerintem nem lehetne ezt mindig előlről kezdeni :cry: :cry: :cry: .

Nekem is bőghetnékem van, de nekem már a fájdalomtól. Is.
A 24. napon vagyok, pé tuti nem volt még :shock: , nem éreztem. De már pár napja annyira fáj a jobb petefészkem, hogy az hihetetlen. De esküszöm ma tetőzik a dolog. Alig bírok leülni is. A pé nem így szoktam megérezni. Akkor is fáj, de nem napokig. Ja és mellé olyan mensiszerűen fáj a hasam is+még a derekam is.
Na meg ha pé? A 24. napon :?: :?: :?: :?: :?: Hogy a fenébe lesz ebből baba :?: Teljesen kitolódik már a ciklusom :cry: :cry: :cry: .
Én úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek az ügy érdekében de már egyszerűen nem tudok pozitív lenni. Nagyon közel állok ahhoz, hogy feladjam :( . Nem bírok már minden áldott hónapban reménykedni és utána azzal szembesülni, hogy megint nem sikerült :cry: .

Ne haragudjatok, tényleg nem akartam elsírni a bánatomat, de ez most jólesett.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita,
nem akarok hiú reményeket táplálni benned, de azért nem lehet, hogy ez a furcsa, eddig nem tapasztalt fájdalom, valami jó dolog kezdete? erre nem gondoltál?
mimilee
 
 


Mimilee,
nem, biztos hogy nem. Akkor nem fájna a petefészkem. Pé sem lehetett még, mert nem éreztem, mindig megérzem.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Mimi!
Remélem, odaért. :wink:

Ranita!
Én nem tudom, milyen hónap volt ez, de te vagy kb. az 5. , akitől azt hallom, hogy a hónap vége felé érett meg a petéje. Mi van itt csajok? A világvége?
bikfy
 
 


Nyanya!
Ne sírj, minden rendben lesz. Gondolj arra, hogy bármi történjék is, neked már van egy meseszép gyereked. Ha nem izgulsz annyira, jönni fog a kistesó is. Egészen biztos vagyok benne. Fel a fejjel, sok puszi: bikfy
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?