Tod ez egy kicsit bonyolult
Na szoval...Mi 3-man lakunk itt
Merthogy...o anno ugye szingli volt...a haverja epp a 6eves kapcsijaval vegzett es azt terveztek...osszekoltoznek egy nagy lakasba es majd jokat partyzgatnak
Erre mi elkezdtunk jarni...marciusban tavaly...ok meg koltoztek ossze aprilisban
Ami nem is volt baj hisz nekem is volt lakasom en neha-neha itt alludtam aztan annyi
viszont julius ota nem jutottam haza
azaz a lakasomba
es a nagy csajozos partyk is elmaradtak
Aztan aprankent jottek ide a cuccaim...de mar sosem mentem haza a en lakasomba
Ugyhogy a gadrobja felet nekem atadta
Jah amugy neki is es a masik fiunak is van sajat haloja es van 2 wc oriasi nappali 2erkely 130nm a lakas szal meg igy is elferunk
Alairtak a szerzodest 2evig meg amugy sem hiszem egyenlore koltozni akar.Nagyon jo helyen van ngyon szep lakas es nekem is inkabb igy itt legyenek a bulik mint sem kulon lakva en otthon uljek egyedul....igy tobb a jarkalas is az ismik tobbet jonnek
A szobatarsunk pedig marha normalis annyi idos,mint mi es a fogadott tesoja vgyok
Szal nalunk van mindig minden fele party,karikor,szulinap,fesztivalkor,most meg ilyenek...
Igy o meghivott egy csomo embert persze a kozos ismerosok kb a fele szal azert majdnem mindenkit ismertem...de megengedett volt,hogy mindenki hozhat magaval ismerost na oket mar nem ismertem
De marha jo volt es akik szoktak hozzank bulizni jonni azert tudjak,hogy ki vgyok meg ha nem is ismerem oket
Itt lehet hazibulit csinalni ez nem M.orszag...
Az elejen ne felj en is aggodtam mer hat a magyar verem az megvan...mondom ezek idejonnek mit is kell bevinnem a szobaba?Tod elol a napszemelloink meg a taskaim(markasak)Aztan en igen is feltem jo most beis hoztam mert mar vgy 8taska ott figyelt aztan jobb igy.
De egy csomag cukor meg annyi se tunik el soha komolyan!!!Es mindenki illedelmes nem tesznek tonkre semmit,cipot automatic mindenki leveszi,nem szemetelnem azert oda van figyelve de 50ember az 50ember kupi azert marad na meg a sok ures uveg,poharak kajamaradek stb.
Hat marha sok kedvem nincs takaritani
De itt aludt az egyik ismink aki altalaban szokott segiteni a bulik masnapjan meg a szobatarsnak a (jelenlegi)barinoje na hagytam hagy csinaljak egyszer ok(mindig en csinalom
) Majd mondom mutatok fotot csak mikor bedugom a gepet minden fele japan iras jon fel es en nem ertek hozza aztan azokat lementeni meg ahh en nem szeretem meg jovok a nyari fotokkal is amig szinten a gepen vannak
Ez egy kicsit furan hangzik egy otthoninak de nekem tetszik
Gondolom ha jon a baba kulonkoltozunk
Addig meg nem mind1
Na szal a szobabol nyilik ilyen kis gadrob tod mint a amcsi filmekben...na es mar zsufolasig tomve volt mert ilyen hulye fiokok voltak bent ami meretileg nagy se ruha alig fel...na most kipateroltam apa megengedte
es mondta csinaljam meg ahogy akarom...sokkal tobb ruha fer igy el.Ez egy ilyen elemekbol allo polc szerkezet..majd ha kesz lefotozom azt is es megmutizom
Ugyhogy a ruhak szana szejjel vannak es hogy en hogy utalok pakolni
Na most jo sokat offoltam
De nem baj ez itt a beszelgeto sarok nem igaz
Ti mit csinaltatok a hetvegen vgy mi a terv?