Új privát üzeneted érkezett!

Hát, ez az, Jaimee, gondolom, a világ már jobb nem lesz...

Vittem volna én a rendelőbe is, de keservesen sírt, nagyon megijedt, azt hitte, megint szurit kap... (Szinte csak akkor lát fehér köpenyest...)
meg a mérlegről is beszéltem hozzá...
jó, igaz, azt nem várhatom el, hogy más szórakoztassa, igazad van.... még szerencse, hogy ott volt ez az ismerős anyuka. De magamból kiindulva 3 jó szót csak szóltam volna egy síró kisgyerekhez, akinek az anyukája nem tud odamenni hozzá... vagy megmutatom a kulcsom, ezek olyan izgik a kicsi gyerekeknek...
de lehet, hogy ott kellett volna tartani a rendelőben, inkább sírjon, de legalább lát, bár így meg aztán már nem sírt, de nem tudtam rajta tartani a szemem (amikor már az ismerős anyuka vigyázott rá)
Na jóvanmá, nem ragozom itt a dógokat :) :)

De köszi, hogy leírtad, te hogyan látod! (Én még valszeg a hatása alatt vagyok :roll: :wink: )

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee!
Nem tudom, pedig tegnap is volt oylan a kosárban ami több hónapra kell, fogkrémek, öblítők, lisztek, szemeteszsák, domestos, folttisztító...és ezek nem az olcsó kategória... magamnak sikerült még sapkát is venni. Életem első felnőttsapija, apa szerint jól áll! Már fél siker! :lol:

Dorka!
Hát lehet tényleg sokat vársz, még jó hoyg volt ismerős! én midnig cipeltem Grétit, és nem mentünk be előbb, nem hívtak, csakmert gyerekkel vagyok, igaz, hogy itt 5-10-nél többen sosem voltunk, nincs orvos sem, csak a védőnénik, mérik a súlyt, vizsgálnak vizeletet, vérnyomást, bevezetnek mindent a kiskönyvbe, meg a sajátjukba, aztán ennyi. 1 óránál többet sosem kellett várnunk.

Ma volt itt egy csajnak az anyukája második gyerek, és 1 hetes. Lázas az anyuka, és a melléből egy csepp tej sem jön, pedig van mellszívója, most elvitték az enyémet próbára, hátha.. védőnő kanyarban sem. én mondtam, hogy meleg ruha a mellére? merthoyg tiszta csomó, már majd megőrül a fájdalomtól.azt modnja nem is tudták, hyog talán az is használna.
:?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Sajnálom ami veletek történt,de eggyet értek Erikával,nálunk falun ahol mindenki ismer mindenkit sem tesznek ilyen szivességet,vagy csak akkor ha tényleg jól ismeritek egymást :(

Kistesó!
Hát...................
Az eggyik oldalam már szeretne a másik viszont azt mondja majd ha meglesz a ház,de akkor meg nagy a korkülömbség,de a kis szobánkba még egy gyerkőc nem fér albérletbe már addig nem akarunk menni,szóval nem várható még mostanában(apa mondjuk már szeretne)de sok az ellenérv

2éves gyereket otthonhagyni.....hát nem tudom minek ennek a szűlőnek még egy gyerek :twisted:

Cora!
Hétfőn voltunk,nem csináltunk hatalmas bevásárlást inkább mosópor,öblítő,pelus,felvágott,ásványvíz...36000-et fizettünk és ebben luxus dolgok nem voltak :shock:

Kata!
Lehet már kérdeztem de ki a szülésznőd?

Balwin!
Gratulálok a kis jövevényhez,kisfiút én sem nézek ki kislányt annál innkább :wink:

Gyerek konyha!!
Van egy rokon kisfiúnk és azt kap a szüleitől karácsonyra,tőlünk meg autómata mosógépet,szerintem nincs ebben semmi,ha ezzel szeret játszani mért is ne!
Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katlina 2008.10.30 12:05-kor.

Kép

Kép
katlina

Dorka: Félreértettél némileg, nem azt írtam, amit te kiolvasol belőle. :( :(

BBJ: Mellgyulladásra melegvizes ruha, gyakori fejés, szoptatás és nem nagyon szabad nyomkodni a cicit, csak finoman, szopi közben.

Jó kis védőnő az is....mármint a nem létező. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.10.30 23:41-kor.
jaimee1

Judit!
Én nem érzek semmit neked, illetve mindkettőt el tudom képzeni. épen tegnap gondolkoztam rajta, hoyg előbb fiú.... aztán nem, inkább lány... úgy mindkettő "megy" hozzád.

Lányok, ahogy mostanában haladok a babaruhák eladásában... azt hiszem bevár benneteket.... :cry: a héten 3 cuccot adtam el mindössze a teszveszre most raktam fel a 100.-at és még van egy hatalmas zsákom....

Nincs valami ismerősöstök? olcsón adom!

ja és a szomszédasszony vett egy nike-t és ajándékként választhatott egy gyerekcipőt. mivel nem volt a fiai méretében jó, így a legszuperebbet hozta el, 22,5-es méretben. Valaki???

Judit,
Kép
Kép
bbj

húú lányok, kezdem azt hinni, nekünk valamit elszámolnak a corába.... ja és húst si vettem, meg a mindennapi dolgokat tejtermékek, felvágottak... fagyasztott dolgok, ásványvíz... na majdcsak felsorolom már a kosarat.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee, tudom-tudom, éltem is volna vele, de hát Eddel tegnap megbeszéltük, hogy most így betegségesség alatt nem hagyom rátok...
De írd fel a naptárba: dec 11.!!!!! Akkor kell legközelebb mennem :)
Akkor már elviszem előtte hozzátok, oksa??????

Ja, és tök bunkesz vagyok, nem is reagáltam a többieknek!!! :oops:

Először is köszike a SÚLYos együttérzéseteket, mára másféllel kevesebbet is mutatott a mérleg, mint tegnap :shock: Lehet így kell amúgy fogyózni: panaszkodni-panaszkodni, aztán a többiek együttérzése csak úgy oldja a zsírpárnuszokat :wink:

Olga, köszi a mülleres honlapot, megnéztem, tetszenek a játékok!!!

Judit, gondolom azért ha fiú, ha lány, nagy lesz az öröm, amikor megszületik! Nálunk Apa azt mondta: "Ha kislány lesz, te neveled, én nem tudom, hogy kell egy lánnyal bánni, pl. hogy szólsz rá, ha rosszat csinál???"

Ditke, nem is kérdeztem, Mikulásért kellett már fizetni valamit????
Zsófi elaludt, mire hazaértetek?

Niki, hogy vagytok? CSajok?
Andiékról esetleg van infód?

Anna, csináltam képet, én és Nr. 2.

Kata, te hogysmint ma reggel????

Kitten, elmúlt már a fránya vírus??? HOgy vagytok, adj hírt, ha van egy kis időd!

Judit, Szilbee, köszönöm az orrelduguláshoz a tippeket, épp ezekkel próbálgatom javítani a dolgokat, egyelőre nem sok sikerrel. Végül nem mentem el Szabival a dokihoz, elég volt neki már az orvosokból, nem akartam tovább sokkolni... :roll:

Kép
Kép
dorkáék

ööö, Jaimee, most akkor már tényleg elbeszélünk egymás mellett....
Az ismerősnek fekete pont??? Valamit én is félreírhattam, mert ő volt el Szabival, amíg a doki is megnézett....

Judit, mekkorák az eladó csajos rucik???

Katlina, ez a mosógép nagyon frankó!!!!!!! Hol találtad???
tetszik az ötlet!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
Nagyon heyles pocód van!

és mond meg apának, hyog ugyanúgy, mit a fiúra, ha rosszat csinál, akkor rosszat csinál, nincs mit szépíteni rajta!

Ditke!
Miylen miki? rendeltek?

még Leti nyammogja a csokiját addig én is itt nyomulok.. aztán alvás, nekem főzés utánatok szabadon, és tanulás...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
50-98-104 is, volt amit senki nem használt, kaptuk, de nem tecc, aztán persze sok a lányokról is... cipők is alig használtak, 17-20-ig kb.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Helyes! Beírtam! ;) :)

Katlina! Ez tök szuper konyha! :)

Egyébént nyáron egyik lakótelepi kiscsajszi lehozta a konyháját, hogy a többi csajszival játszon... Hát láttátok volna, ahogy az osszes fiú (6-7 éves korig bezárólag) rárabolt a rózsaszín csodára! :lol: Nekiálltam sütni főzni... :lol: :lol: Iszonyat édesek voltak. Kár hogy nem mind akar utána felnőtt korára a konyhában tüsténkendni... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.10.30 12:41-kor.
szilbee

Kép

Kép
katlina

Dorka: Ne haragudj, jól írtad, én mostam egybe a dolgokat.
Tanulom a néma értő olvasást. :)

Katlina: Tényleg szupi ez a konyha.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.01 23:40-kor.
jaimee1

Ja hogy a mosógép is játék? :D Én azt hittem igazi... :oops: :lol: :lol: Nagggyon megtévesztő!!
szilbee

Dorka! És hol van az a + pár kiló amit a kedves ismerősök fel véltek fedezni? :shock: Én nem látom!
Ja! Szépen alakul a pocid! :D
szilbee

Jaimee, hát igen, megkavartam rendesen a dolgokat a néma értőhöz!!! :) Nah, szal tényleg nem votlam egyértelmű, mikor sírt a gyerek, mikor nem, ki segített, ki nem....
ja, és ha 2010: mondjuk januárban megszületik, ahhoz már 2009 első harmadában akciózni kell, az meg már csak 4-5-6 hónap
:lol: :lol:

Amúgy megértem, hogy kicsi mellett tartasz a terhességtől, pontosabban a "mellékhatásoktól". Apa is azt mondta, ha a második is fiú lesz, bevállaljuk a harmadikat, szintén 2 év különbséggel... Mondtam, ezt most felejtse el, ahhoz már kevés lennék... 2 pici mellett ismét rókázgatni, szédülni, stb. Még ha csak pár hónapig is tart, nemhogy 9 hónapig!!!

Katlina, köszi a linket!!!

Judit, agyalok a ruhatémán, bár most két ismim is kisfiút vár decemberre... De ha nekünk kislány lesz, szívesen áttúrom a zsákjaidat!!

Mikulás: a játszóbölcsiben lesz majd, ott ma voltak Ditkéék, és nekik szóltak, hogy lesz. (Majdcsak elvállalja egy lelkes apuka :))

ja, és rókakoma nincs már pár napja!!!!

Szilbee, hát nem a mellemen vannak a plusz kilák, sajna 8)
hehe, biztos hízik és dagad a májam! :) Amúgy a "nőcis" helyekre mentek: comb, fenék, has, kivéve cici.... :) de félre ne értsetek, nem azért írom, mer aggaszt, hogy hány kilós leszek, vagy hogy mennyivel több lesz a narancsbőr....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dorkáék 2008.10.30 12:59-kor.

Kép
Kép
dorkáék

Most töltöm saját örömömre a magyar népmesék kb.40 részét,csak azt nem tudom mikor fogom megnézni :wink:

Mikulás!
Mi már beszerveztük Robi unokatesólyát

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hú, olyan sokat írtatok, azt se tudom, hol kezdjem! :lol:

Szóval:

Kata, biztosan minden rendben lesz, 2x nem történhet meg ugyanaz! Majd meglátod, tök jó lesz minden, és még az első rossz élményt is elfelejted majd!
Szerintem tartsd otthon Bencét, az a biztos, tényleg nehogy felülfertőződjön!

Jamiee, de édes Réka, tényleg hogy megnőtt ő is! Névnapjára eldöntöttétek már, mit kap? Mindjárt itt van. És az a másik kislány nem Bogi véletlenül?!

Judit, nem rendelünk Mikit, a játszóbölcsibe jön majd!Én már úgy várom!Kíváncsi vagyok, Zsófi mit szól majd hozzá. Ittthon mondogatjuk már neki, hogy jön majd a Mikulás nem sokára, meg van mikulásos könyve, szoktuk nézegetni. Szóval szerintem "képben" lesz majd.

Dorka, nem kellett fizetni semmit, majd lehet, hogy egységcsomagot kapnak a gyerekek, azt majd biztos ki kell fizetni, vagy a szülők visznek be csomagot a gyereknek, de akkor Ildikó megmondja, hogy mit tegyünk bele, hogy egyforma legyen. De még nem tudni, hogy lesz majd. Ildikó holnap is biztosan elmondja majd ezeket. Ja, Zsófi bealudt 10 percre, aztán meg itt pörgött, alig akart elaludni most. Hihetetlen, hogy 10 perc alatt hogy tud regenerálódni. :roll:
Ja, tényleg ennyire tetszik a Zsófia? De jó! :P Szép neve lesz, ha tényleg ezt adjátok majd neki :wink: (de csak akkor ha lány lesz! :lol: )

Ketteske: Dorka is azt mondta tegnap nekem, hogy "na most már ti követleztek!"Meg Z. dokinak is az volt a 2.kérdése, hogy "kistesó?!"
Hát mi még várunk vele...még nem merjük bevállalni...és minden tiszteletem azé, aki meri. De szerintem jövő ilyenkor már igen! :wink:

Ja, Judit, nekem is az jutott még eszembe Grétinek ajándéknak-bár nem tudom ilyesmitek van-e már- szóval van mindemféle háztartási gép kicsiben: mosógép, vasaló+deszka, kenyérpirító, porszívó stb...szerintem azok tök jók!

Szerintem sem ciki a babakonyha fiúknak, én vennék! Állítólag ilyenkor még a fiúknak is kell baba, a lányoknak autó. (Zsófinak van egy csomó autója és szeret is velük játszani. )

Kép

Kép
ditke2007

Érdekes... mi is épp arról beszélgettünk tegnap este Eddel, hogy legyen e 3. vagy sem.
Egybehangzóan nemet mondtunk rá. Ez most így éppen elég... gyakran sok is. És egy 3. gyerekre mindig sokkal kevesebb idő jut... ill. energia és türelem...

Dávidot is csak akkor mertük tervbe venni, mikor már önálló lett (18 hósan). És mekkor mákunk volt! Dávid születése előtti nap lett teljesen szobatiszta (éjszakai pelus elhagyása). Na azt nem vállatam volna, hogy pici gyerek mellett szokassam rá a nagyobbikat a bilire... meg 2 gyereket pelenkázni... Nem kivitelezhetetlen, de nehéz lehet... mert amellett még kis millió dolog van, amit meg kell csinálni...

Ja minket meg mindenki arról faggat, hogy mikor csinálunk már kiscsajt?! :shock: :lol:
Őszintén megvallva már nem vágyam hogy legyen lányom. Pedig nem is oly rég még itt ácsingóztam.... de most olyan elégedett vagyok. Nem hiányzik. :shock: :)

De a családból már annál inkáb... igaz Dokra! Egy darab csajszi sincs! Se Szilvási, se Kálmán ágon! Csak fiúk! :shock:

Dorka! Te mit érzel? Fiú vagy lány? :)
szilbee

Szilbee, többen is a kislányt mondták/mondtátok, lehet, hogy ennek hatására, lehet, hogy ösztönök, de tényleg kislányt érzek most....
Meg igen, jó lenne javítani a nemek arányán :)

Ditke, amilyen szenilis vagyok, nem árt kétszer hallanom a dolgokat így Mikulás kapcsán... :roll:
Szabi is, ha 10 percre beájul este 6 körül (mondjuk az autóban), az este plusz 2 óra fentlétet jelent.... :? Bárcsak a felnőtteknél is így lenne!

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee, dehogynem, itt a Kálmán Zsófi, aki Szabi felesége lesz! :wink: :lol: (de jó poén volt...)

Kép

Kép
ditke2007

[quote="szilbee"]
írta:
szilbeeDe a családból már annál inkáb... igaz Dokra! Egy darab csajszi sincs! Se Szilvási, se Kálmán ágon! Csak fiúk! :shock:

Na az előzőt erre írtam, csak nem angyon megy még az idézés
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ditke2007 2008.10.30 13:45-kor.

Kép

Kép
ditke2007

Ditke, ott a pont!!!! Ez jóóóó volt!!!

Szilbee, nem sikerül sem a Dm, sem a Rossmann honlapján megrendelnem a digitális képeket, egyszerűen nem jutok tovább a JAVA logónál.... Sőt, a gépet is kifagyasztja...NEm tudod, mi lehet a gond??? Te úgy vágod az ilyeneket!!!

Kép
Kép
dorkáék

na jól van elmentem tanulni.

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok4

Katlina! Nagyon szépek lesznek az uncsitesó ajándékai! A gyerekek tényleg örülnek, ezeknek a mini "felnöttes" dolgoknak. Anyósomnál is van kint Tündi játszókonyhája, Balázsnak az az első, hogy arra rárabol. Valamelyik este fürdünk (néha együtt), és mondta Balázs, hogy főz nekem kávét! :lol: Aztán meg: Sütök neked kalácsot! :shock: Látszik pedagógus szülője lesz... :oops: Most a De jó a dió... a kedvence! olyan aranyósan elhúzza a végén az ó-kat! :D

Kistesóval mi is várunk (bár nem kérdezte senki :oops: ), de most én sem bírnám bevállalni. Érzem, hogy nem bírnám. Főleg nem államvizsga előtt. :wink:

Dorka! Szépen alakul a poci! :D Beszólósokat meg elküldenia a fr@ncba!
A Mamma Miát hugi kalózkodta le, és én is kaptam belőle egy példányt! Szívesen odaadom esetleg...

Gyűjti valaki (rajtam kívül) a csütörtöki Népszabadság dvd mellékleteit? Olyan érdekességek vannak rajta! Valmelyik nap azt néztük, hogy valószínű ádámnak nem Éva volt az első asszonya. Az első 3 dvd nincs meg (ma jelenik meg a 8.), de megpróbálom kiadón keresztül, hátha... Mindjárt írok is nekik.

Hát még a Kata hogy alakul! :shock: Azta! Ebből napokon belül tényleg szülés lesz!

bbj Judit! Engem most érdekelne kislányruha. Exsogórnőm kislányának. Tudom meked csak szépek vannak és jó állapotuak. Teszveszre tetted fel őket? Mi is ott a felhasználó neved?

Na lépek Egészségtanozni.

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Nekem műxik! Nemtom mi lehet a gond! :shock: :(

Ditke! :lol: :lol: :lol:
Akkor már 2 Zsófi lesz a családban! :lol: Szabi hugi véget... :wink: (Én már marha kivi vok a nemér... lehet jobban mint a szülei)

Na jó befejeztem én is!
szilbee

Olga, óóóó, jöhet a Mamma mia!! de rendes vagy!
Cserébe le tudom másolni a népszabis első 3 DVD-t, apukám is gyűjti!! :D

Szilbee, azért mi is kíváncsiak vagyunk, de már alapból 24. hétig nem is merem remélni, hogy meg tudják majd mondani a nemét!
Akkor estére lehet átrongyolok hozzátok, és elküldöm tőletek a képeket! Na, jól meghívattam magam, igaz?
:wink: Mami úgyis felszalad 5 után, addigra Peti is hazaér. Lehet mamival elugrunk akkor egy negyed órára, ha lehet, mit szólsz hozzá???

Na én is befogom, de én tunya módon aludni térek inkább, míg Szabi is húzza.

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok! :D :D :D

Na nem venni illetlenségnek, hogy nem reagálok mindenkinek! De böcsülettel igyekszem végig olvasni.

Judit!
Hát én úgy örültem, amikor olvastam, hoyg babát vársz! De klassz! Problémamentes babavárást kívánok!!!

Azt már tudtam hogy Dorka is babaát vár, Velül találkoztunk is egyszer-kétszer a városban.

Még a végén kedvet kapok. :wink:

Na meg hát a sok változás: olyan nagyok a gyerkőcök

Levente óvodás :shock:

egy kicsit rólunk:

Szonjácskám november 17,-én kezdi a bölcsit :cry: :cry: :cry:
Valahogy most sokkal jobban megvisel ( ha csak rágondolok bőgök) az eset mint 7 éve Trixivel. Egyébként hetente egyszer elmegyünk, játszik a gyerekekkel, jól érzi magát. Sokat emlegeti. De ugye az teljesen más lesz amikor majd 6,30-16,30 ig ott lesz. Istenem de sz@r lesz! Én januártól dolgozok, illetve már most is csak a szabimat töltöm. TRixiről nem is tudom mit írjak? LAssan már kész nő. High School Musical ( bizti nem ismeritek) rajongó. ,, olyan helyes fiúk szerepelnek benne" :shock:
Nagyon nőnek, de ezt Ti is tapasztaljátok.

Férjecskémmel járunk Salsa órákra. Nagyon szuper.

NA most mennem kell de jövök még.

phpBB: Kép
kati74

Anikó!

Fogadd őszinte részvétemet!
Nagyon sajnálom!

kati74

BBJudit!

Megadnád a tesz-vesz neved?
Mondjuk már bevásárolgattam de azért megnézegetném mid van.

kati74

Húú de sokat írtatok!

Ditke!
Mindenünk van :cry: Van takarítószettünk, van porszínyónk, vasalónk, hajszárító, tálas mixer... meg már a fene se tudja. ezért is rossz másodiknak vásárolni, pláne hogy egynemű mi a bánatos francot.

Katlina!
Nagyon tuti dolgok! Hát az a mosógép tényleg megtévesztő! a mi konyhánk ennél jóval szerényebb...

sztem ez a gyerekvállalás nem könnyű egyik életkorban sem, egyszer ezért, másszor azért. látom nekem mi a nehéz, és látom a szomszédban, ahol 4 év a korkülönbség...mindegyiknek vannak pro és kontra elméletei, aztán hogy kihez mi áll közelebb, lelke rajta.

apa nálunk is erőltette volna a 3. gyerek dolgot akinek lassan meg kellene születnie, de mivel nem garantálta senki, hoyg nekem nem kell hozzá felkelnem éjszaka 15 milliószor, és a többi és a többi, így várok még....nem lenne hozzá erőm, én is azt érzem....

ehol vagyok e:
http://www.tesz-vesz.hu/show_user_aucti ... r_id=10914

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Rendben! Mikor jöttök pontosan? mi vásárolni megyünk majd, azért is kérdem...

Olga! A cikk azért érdekelne engem. Kivi vagyok mire is hivatkoznak. Egyébként szerintem alkati kérdés hogy kinek, kell, nem kell, tilos vagy muszáj. Szóval olyan lenne vitázni róla, mint a hitről... szerintem. :)
szilbee

Szilbee, fél 6 körül tudnánk menni, de nem akarok belerondítani a délutánotokba, menjetek nyugodtan vásárolni!!! Gondlom, pont akkor tudnátok menni, ahogy Ádám is hazaért.

Kép
Kép
dorkáék

Nem! Ádámnak kell minimum egy fél óra, míg itthon regenerálódik, szóval gyertek nyugodtan! Nekem is kell majd leadnom képeket előhívatásra egyébként... így legalább össze tudjuk vonni. :wink:
szilbee

Szilbee, oksa, köszi szépen!

Kép
Kép
dorkáék

Nu, esti és éjszakai műszak merre jár?

Voltam doki bácsinál.... megláttak a feleségével: úrísten Kati, de lent van a hasa! Aztán vizsgálat közben meg elszontyolodott doki bá', teljesen zárt a méhszáj, keményen tarja magát. Bár ettől függetlenül akár ma éjszaka is megszülhetek, mert ugye ez csak egy pillanatnyi állapot megállapítása volt... Minden fizikai munka megengedett, további edzések Bencével... szokták látni, hogy jó kondiban vagyok.. velük majdenm szemben lakik B. egyik kisbarátja, sokat járunk arra. Egyébként mindent rendben talált, valószínűleg Marci is 3 kiló vagy egy kicsit felette lesz, mint B.. Most 93mm volt a fej átmérője.

Bbj: amikor az utcánkra rákanyarodtatok valamelyik nap, a dokiék utcájáról jöttetek. Nálunk is van baj, hogy mi az eget vegyünk B.-nek, de már látjuk M. ajándékainak problematikáját is...

Katlina: nagyon szupi konyha, meg a mosógép is. Mondjuk én drágálom.

Dorka, Jaimee: jól összehoztátok a dolgokat :lol: Helyenként elvesztettem a fonalat :lol:

Dorka: 4d-re nem akartok elmenni? Mi 18-19 hetesen voltunk, már tuti lehetett látni. De van ismink, akik 13-14. héten voltak és már nagyon valószínűsíthető volt a nem.

Olga: tőled is akartam kérdezni Ketteske projektet, csak mindig elfelejtek mindent... Milyen érdekes.. csak fel lett dobva megint a téma... ezzel a húzogatással vagy nem... :lol: Tegyétek, ahogy jónak látjátok, ez a legfontosabb.

Erről jut eszembe: a szomszédságunkban egy majdnem 3 éves kisfiúnak teljesen le volt tapadva a fitymája. Szakdokihoz elvitték az rögtön le akarta venni neki, de hallottak valami lazító krémről, amit mondtak a dokinak, ő lehülyézte őket. No a krémet megvették, kenegették és 2 hét alatt a letapadás teljesen megszűnt. Még jó, hogy nem hallgattak arra a begyepesedett agyú állatra! Ha valakit érdekel, megkérdezhetem a krém nevét.

Kép

Kép
szolkata

Katlina: leírom priviben a szülésznő nevét.

Jaimee: azért tanulj a kiscsoportos gyerekem óvodai tartózkodásából :lol: :roll: Eddig másfél hét... de azért az elején befizettünk mindent fél évre...

merülök
Jóéjt

Kép

Kép
szolkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.01 23:41-kor.
jaimee1

Kata!
ha én azt tudnám, hogy melyik utcából fordultam arra! egyiken fel, másikon le, meg néztem a kerteket, ha már Misi újra akarja dúrni, hátha adnak valami ötletet egy-két dolgot illetően.

[quote] írta: vizionálta, hogy milyen jó lesz, én naphosszat nyugodtan hányhatok itthon az első 20 hétben, Réka oviban lesz.

:lol: :lol: csak egy napra cserélhetnénk! nem tudom mi lenne a nap végére! :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja és Kata!
nekem is végig zárt volt a méhszájam, nem baj az elég lesz neki akkor megnyílni!!!! szóval az sem jelent semmit!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Na, visszaolvastam. Most remélem Kata nem kel fel, amíg írok.

Köszönjük a jókívánságokat Dorkával. Már jól van, ma megyünk vissza dokinénihez. Kata is jól van. Kopp-kopp-kopp.

Dorka: Én Katával később éreztem a magzatmozgást. Ami biztos, hogy az volt, azt pedig csak jóval később. Bár Nála elől volt a méhlepény, Dorkánál pedig elől. Én ennek tulandonítom. Tető ma készül el.
Pocid nagyon aranyos.

Folyt. köv. Kata felébredt.

Niki

Kép
Kép
csni

Haller!

Azt hittem megen termeltek....

Jaimee: nem derült ki számomra a reagálásodból, hogy érthetően írtam-e.... Bence még alig volt oviban.... én meg ugye szeptemberben rákészültem a láblógatásra, barátnőzésre, lábam felteszem, mert nincsen dolgomra?! :roll: Aztán most, amikor az uram szabin van itthon, én vagyok a gyerekkel most is... ő meg... csavarog... tesco, MédiaM., mittudomén... én meg szívok... Hihetetlen, hogy nincs pihenő.

Bbj: kanyarjatok legközelebb erre, ha nem esik, úgyis kint vagyunk, aztán elsétálgatunk, és megmutizom a házát... ő is nagy kertész ám! Mindig ő nyírja a füvet, ültet, gereblyéz.

Azt még nem is mondtam, hogy valamelyik reggel apukámmal beszélgettem telón. Elmesélte, hogy ő mennyire szeretett elletni (állatorvos)... mikor milyen hormonok irányítják az agyat, mikor mi áll le és küld üzenetet a méhnek, hogy indulás... és hogy a természet tudja a dolgát, csak támogatni kell.... hát tök édi volt. Úgy megnyugtatott, azóta jobb a hangulatom.

Szilbee: a videó bizonyítja, milyen jó, hogy csak 2 év van a fiúk között. Annyira aranyosak!!!

Kép

Kép
szolkata

Kata!
ok! Kivi vagyok!

Jaimee!
Mit szemezel? mármint mi készül? de ügyi vagy! Én is szeretnék oylat csinálni, meg nem jut eszembe az is hímezni kell... láttam már képeslapokat, amik így készültek, sztem 1-2 év múlva mi is kipróbáljuk! Oylan kafa ötlet!

Judit,
Kép
Kép
bbj

[quote]* írta:Anya és Apa TV-t néznek, mikor Anyu mondja:*
*
- Későre jár, fáradt vagyok. Megyek, lefekszem.*

*Majd bement a konyhába, elkészítette a szendvicseket másnapra,*

*elöblítette a popcornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi ebédhez,*

*leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót, tányért, kanalat
tett az*

*asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap reggelre. Néhány nedves ruhát*

*betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe, kivasalt egy polót .*

*Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány ott felejtett játékdarabot az
asztalról,*

*visszatette a telefont a töltőre, a telefonkönyvet pedig a fiókba.*

*Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt*

*száradni.*

*Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba. Megállt az*

*asztalnál, írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára,
előhúzta a*

*szék alá rejtett munkafüzetet. Aláírta, megcímezte és felbélyegezte
barátainak*

*a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát a fűszeresnek.*

*Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán Anyu megmosta az arcát 3:1 lemosóval,
majd*

*éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.*

*Apa kikiált:*

*- Azt hittem, hogy lefekszel!*

*- Már megyek - feleli.*

Majd vizet öntött a kutya táljába, kiengedte a macskát, meggyőződött*

*róla, hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég. Mindegyik gyerekénél*

*lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát, felakasztott egy inget, bedobott
néhány*

*koszos zoknit a szennyestartóba, majd volt egy rövid beszélgetése a még fent*

*lévővel, aki még mindig a háziját írta. A szobájában beállította az
ébresztőt,*

*kitette a másnapi ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6*

*legfontosabb megteendő dolog listájához. Elmondta az imáját és*

*elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek.*

Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a TV-t, kihirdette hogy "Nincs*

*semmi különös tennivaló. Megyek aludni." És ment... minden egyéb
gondolat nélkül.*

*Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek tovább..?*

*MERT A NŐK HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTEK TEREMTVE..... és az egyetlen*

*ok, amiért nem halnak meg hamarabb, hogy túl sok tennivalójuk van!!!*

*Na. most küld ezt el 5 fenomenális nőnek! Imádni fogja!*

*Aztán.... IRÁNY ALUDNI!!!*

Kata! Ezt pont ma kaptam. :D

BBJ: Egyelőre Réka szobájába faliképeket.

Kép

Ő pl.Bella.
jaimee1

Sziasztok!

Bocsi, rendesen behavazódtam a munkahelyen, ti meg annyit írtatok, hogy olvasni is elég volt :wink:

Először is: Balwin, gratula :lol:

Anikó, őszinte részvétem! Szörnyű lehet, sok erőt és kitartást kívánok!

Kata, hm, célegyenes :lol: Nagyon izgulok már értetek! Én kérném a krém receptjét, Csongit még mindig nem vittem ez ügyben orvoshoz :oops: De hát mindig van valami.... szóval ha a krém használna, szupi lenne!

Olga, de szép nagyfiú Norbi! Tesódnak gyors regenerálódást kívánok!

Jaj, már semmire nem emlékszem.... igyekszem bekapcsolódni...

Évi és
Kép
csongianya

Kata!
Nekem is elküldenéd a krém nevét,eggyik ismim már régóta körözi

Kép

Kép
katlina

Jaimee!

Húú de ügyes vagy! Ez nagyon szupi!

Na majd elmondod hogy kell... én gombot sem tudok felvarrni, az is leesik 2 hét múlva :?

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Évi, Katlina: ok, megkérdezem, remélem már holnap összefutunk majd velük (bár ma délután pont együtt motoroztak a gyerkőcök...)

Jaimee: nem akartalak megbántani... bocsi. Nem ragozom tovább. Hát ez a megyek lefeküdni-s történet pont olyan, mint nálunk... :lol: Én már Bellát láttam korábban, nagyon cuki :lol: A Lidl-ben egyébként épp van valami ilyen hímzős dolog dobozban... ha valakit érdekel, ma láttam, de nem néztem meg igazán.

Bbj: iparkodni kell, ha még idegenvezetést szeretnétek mifelénk... :lol: Azt mondta az egyik barinőm ma, hogy puffadtabb az arcom, mint tegnap.... vagy csak mindenki készül a vasárnapra :lol: Szerintetek aggyal lehet befolyásolni? (igazság szerint még egy hetet is simán hagyhatnám) No majd jön, ha akar, csak gyorsan történjen.

Niki: hát nálunk is mindig akkor ébred fel B., amikor épp neteznék. Végre, mindkét gyerkőc jól van. Ettől én is tartok, hogy majd egymásnak adok-kapok lesz a betegségben. Nagy küzdelem lehet.

Megbotránkozásra ajánlom: ma a barátnőm NST-re reggel 7-re ment, fél 11-kor szabadult, pedig 3 géppel csinálták...

Kérdés: azt tudja valaki, hogy születés előtt mennyi idővel csendesedik el a gyerkőc mozgása? Azt mondják, akkor kevesebbet mozog, én nem emléxem ilyesmire. ??? Marci elég virgonc egyenlőre.

Kép

Kép
szolkata

Áve.

Jaimee, ésmostan ki/mi készül keresztszemesileg? :D
Hm, hát nekem is voltak aggályaim a kistesó érkezésének idejét illetően, de kezdek megnyugodni :) Rá kellett gyünnöm, hogy ezek a kis pöttömök megértőbbek/ráérzősebbek/együttérzőbbek, mint gondoltam vóna...legalábbis Annalucinál ezt tapasztalom. Remélem Pöttöm megszületése után is így marad a helyzet :D De már most magyarázom neki, hogy Kistesót szeretni kell, ő is szeretni fogja őt, meg mind a négyen imádni fogjuk egymást, stb. :)
Szóval hajrá :wink: :lol:

Dorka, fajin már a pocód :D Akkor csak jól láttam a kiruccanós fotón a domborodást :) Én úccsajnálom, hogy nekem az első hetek/hónapok hasnövekedésének érzete kimarad :( Énugyi mingyá 4-5 hósan kezdek :mrgreen:
Katához csatlakozva: 4D-n már egész korán látni lehet a nemét - ha nem szégyenlős a kicsike :wink: Mi is a 19. hét környékén voltunk, simán látható volt.

Babakonyha: tegnap régenlátott uncsitesóimnál voltunk, az egyiknek van 2 kisfia. A nagyobb ovis korában szintén babakonyhát kapott ajándékba, és egyszer a játékboltból (azt választ, amit akar alapon) egy sellőbarbie-val állítottak haza az apjával :) Most elsős, és tegnap veszettül katonáztak, legóztak :lol: Ha fiam lenne, én is vennék neki "lányos" játékokat - ha érdekelné.

Olga, igen, a zsidó folklórban Lilith az első asszony :) Ő ugyanabból az anyagból gyúródott, mint az angyalok. És nem tűrte, hogy Ádám föléje kerekedjen - aki ezt sérelmezte, és új asszonyt kért. Hogy azzal ne legyen gubanc (meglegyen az alá/fölérendelt viszony), a saját testéből készült. Lilith ugye halhatatlan maradt, de Luciferi körökben végezte...démonokat szült, ilyesmik... Legalábbis pár éve ezt olvastam róla :roll:

Katlina, defajin ez a konyha! Porszívó is van hozzá :D

Kata, végre valaki megnyugtatott! :)

Kati, köszi :D Neurológus megvolt? Hájszkúlmjúzikel...ösmerem...párom keresztlánya nagy fan :lol: 10 éves...

Nah, ha még eszembe jut, mitakartam, gyüvök...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata! Eltorzult képem nekem is volt... Dokim mondta is, hogy hamarosan találkozunk a kórházban. Ez a csészi előtt volt 2 héttel.... szóval ez se mérvadó.

Viszont vhogy úgy alakult a fórumozásom idején, hogy amikor nem voltam gépközelben, akkor babáztak le az isemrőseim... és hát ma, meg holnap nem leszek... Remélem ez most nem fog megtörténni (hogy megszülessen ezen a 7végén Marci), még korai lenne szerintem. Kell még neki az az 1-2 hét!

Balwin! Dorka! Nem tudom... annyira jó látni a babás vonalzóitokat. Mindig úgy rácsodálkozom, mikor jövök a fórumra... annyira tecc ez a bébi-bummos dolog. :lol:

Picit rólunk:
Leventét tegnap elvittem anyumhoz, mert uncsitesó is ott van. Ma mi is megyünk, csak először elviszem Ádámot Dédihez, mert fát vágnak majd apumékkal, aztán én megyek tovább nagy fiamhoz. :)
Dávid újabban "Magyar Vándor"ozik a Vizi Lajoson... Imád ráülni... egyedül!

TEszek ide is videjót, hogy mostanában mivel múlatják a fiúk az időt idehaza, ha kettecskén (velem együtt hármacskán) vannak.. :lol: Vizi Lajosolás
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.11.01 20:41-kor.
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?